Rossmann- część VIII - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-08, 21:19   #3061
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann- część VIII

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
dziękuję, jesteś wielka !
Stary 2011-01-08, 21:30   #3062
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Ja nakładam maseczkę z Perfecty codziennie na noc jak krem i nie zapycha, a nawilżenie takie, jakiego nie daje zaden krem!
Mmm chcę jej

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 21:31   #3063
pat0
Wtajemniczenie

kobietki czy podpaski Always sa bez skrzydelek?

a i jak oceniacie wkladki naturella?
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...1&prId=11513#1
Stary 2011-01-08, 21:45   #3064
kata jackson
Raczkowanie

Dziewczyny dziś przy kasie wzrok mi poleciał na płyny do higieny intymnej i widziałam że jest jakis gratis do płynu z Venus wiecie może co to ?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:

Wiesz co ? jak dla mnie te wkładki są nawet nawet tylko troszkę mi się zwijały ale tak to są wporządku od siebie mogę ci polecić Discreet albo Carefree
A co do podpasek chyba nie widzałam Always bez skrzydełek .
Stary 2011-01-08, 22:02   #3065
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:

Always Ultra Standard i Always Classic Standard są bez skrzydełek, cała reszta jest ze skrzydełkami

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kata jackson Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś przy kasie wzrok mi poleciał na płyny do higieny intymnej i widziałam że jest jakis gratis do płynu z Venus wiecie może co to ?

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Wiesz co ? jak dla mnie te wkładki są nawet nawet tylko troszkę mi się zwijały ale tak to są wporządku od siebie mogę ci polecić Discreet albo Carefree
A co do podpasek chyba nie widzałam Always bez skrzydełek .
Ja również polecam Discreet. Carefree trochę drogie, więc nie próbowałam też fajne są belli, ale nie te stadardowe (są okropne!), tylko te cieniutkie delikatnie pachnące co były gratis w prezencie rossmannowskim
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 22:37   #3066
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nakładam maseczkę z Perfecty codziennie na noc jak krem i nie zapycha, a nawilżenie takie, jakiego nie daje zaden krem!
czyli jest nas więcej, a będą nas miliony!

Ona ma parafinę w składzie, niektórych może jednak zpachac. a dziwne, mnie spooooro rzeczy zapycha, a ona nie. zaraz ją nałożę, bo wczoraj zpaomniałąm,że mam glinkę na twarzy i dziś sucha jestem strasznie.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 22:59   #3067
actriz
Zadomowienie

dziękuję wam bardzo serdecznie za odpowiedzi w sprawie toreb i sasztek maruda80 Kasza Manna i w szczególności aktogimka , w poniedziałek lecę do Rossmanna na zakupy z całą listą tylko martwi mnie trochę, że ciągle nie ma nowego Skarbu
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 23:01   #3068
pat0
Wtajemniczenie

http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...1&prId=10794#1
ja z belli polecam te
uzywam ich od dawna i teraz chcialam jakies podobnej zmiany i wiecie cenka zeby byla nie za wysoka
i tak sie zastanawiam nad naturelkami bo sa teraz w promocji za 100szt wkladek 11zl wiec nie drogo

Edytowane przez pat0
Czas edycji: 2011-01-08 o 23:04
pat0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 23:08   #3069
Ingeborg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miluck Pokaż wiadomość
Używam Carmexu w tubce wiśniowego na noc , a na dzień w sztyfcie.
Carmex w sztyfcie jest bardziej chłodzący i gęstszy, dłużej utrzymuje się na ustach.Dla mnie jest to najlepszy balsam do ust , odkąd go stosuje pozbyłam się opryszczki

U mnie też od czasu stosowania carmexu opryszczka się nie pojawia To zasługa tego "magicznego" mazidła
Stary 2011-01-08, 23:17   #3070
pat0
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz co ? jak dla mnie te wkładki są nawet nawet tylko troszkę mi się zwijały ale tak to są wporządku od siebie mogę ci polecić Discreet
czy naturelki sa cieniutkie i sztywniejsze czy takie gietkie? maja ciensze brzegi czy po calosci sa takiej samej dlugosci?
a jak jest z discreet? jak brzegi i sztywnosc?
Stary 2011-01-08, 23:56   #3071
actriz
Zadomowienie

zastanawiam się jeszcze nad chusteczkami nawilżanymi. do tej pory moimi nr 1 były Cleanic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...je.html&next=1 , bo jako jedyne nie zostawiły lepkiej, tłustej warstewki po użyciu (jak np. Neutrogena ), i miałam w planach je teraz kupić bo są nawet w promocji, ale zauważyłam, że nieco tańsze są te z Babydream. więc tutaj pojawia się moje pytanie do tych z was, które ich używały: jakie jest wasze zdanie? dobre one są? nie lepią się po ich użyciu ręce? zostawiają jakiś zapach? nie są za suche?
Stary 2011-01-09, 00:00   #3072
Tegra
Raczkowanie

Cytat:
czy naturelki sa cieniutkie i sztywniejsze czy takie gietkie? maja ciensze brzegi czy po calosci sa takiej samej dlugosci?
a jak jest z discreet? jak brzegi i sztywnosc?
wkładki Naturelli są cieniutkie tak jak discreet, mają cieńsze brzegi, są miekkie. Ja wolę discreet, bo wkładki naturelli mi się trochę zwijały przy brzegach ale za taką cenę jak najbardziej sie opłaca i sama sie zastanawiam nad zakupem
Tegra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 00:01   #3073
lea88
Zakorzenienie

Ja uzywalam Babydream tych z serii Lillputz (zolte) i sa fajne. Ladnie pachna, nic sie nie klei. Mialam tez te Rossmannowskie (Synergen) i tez byly ok,ale troche bardziej zalatywaly perfumami i bylo ich mnie. Cleanicow nie znam..
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 00:06   #3074
pat0
Wtajemniczenie

[QUOTE=Te

Edytowane przez pat0
Czas edycji: 2011-01-09 o 00:24
pat0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 00:23   #3075
Tegra
Raczkowanie

Cytat:
chyba sie na nie skusze tylko zastanawiam sie czy beda ok do stosowania razem z tamponami tzn czy sa tak jakby chlonne?
kurcze przydala by mi sie jakas fotka jak one wygladaja
obecnie ich nie posiadam, więc nie zrobię zdjęcia. Wg mnie są słabo chłonne.
Ja do tamponów (że tak powiem) używam wkładek z Biedronki. Są świetne! Są trochę grubsze od tych naturelli i descreet (ale nie bardzo grube!), a do tego pod spodem mają tak jakby folię (cos jak w podpaskach), więc moge być pewna że na 100% nie przeciekną w razie wypadku:P Każda wkładka jest zapakowana oddzielnie, są dwa warianty zapachowe do wyboru, opakowanie chyba 30 sztuk, a cena też przystępna takie mini podpaski Spróbuj
Stary 2011-01-09, 00:27   #3076
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość

Dziewczyny, a używałyście Carmexu? Rzeczywiście tak super nawilża? i który zapach polecacie?
Kupiłam carmex na wakacjach i używam go zamiennie z wazeliną truskawkową i pomadką z AA .. Mam wiśniowy w tubce.. ale na dłuższą mete drażni mnie

Mój Kochany

10 luty 2010 rok "Bo mam Ciebie.."
Zuza229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 00:40   #3077
pat0
Wtajemniczenie

Tegra
wiem o jakich mowisz -kiedys ich uzywalam ale przezycilam sie na belle
czyli mowisz ze te naturelki maja taka jakby siateczke nie folie? i sa takie bardzo cieniutkie?
Stary 2011-01-09, 00:42   #3078
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuza229 Pokaż wiadomość
Kupiłam carmex na wakacjach i używam go zamiennie z wazeliną truskawkową i pomadką z AA .. Mam wiśniowy w tubce.. ale na dłuższą mete drażni mnie
ja używałam bo gdzies go zgubiłam.. ale myślę, ze kupie drugi, bo lubię.
Mnie odpowiada i zapach i ten efekt "mrożenia". Używałam tylko w sztyfcie, bo dla mnie to najwygodniejsza forma.

a na pewno zakupię teraz Bebe bo moja się już kończy. ukochana Bebe. za 5zł
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 00:50   #3079
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
dziękuję wam bardzo serdecznie za odpowiedzi w sprawie toreb i sasztek maruda80 Kasza Manna i w szczególności aktogimka , w poniedziałek lecę do Rossmanna na zakupy z całą listą tylko martwi mnie trochę, że ciągle nie ma nowego Skarbu
nie ma za co niech Ci miło pachnie
Cytat:
Napisane przez Tegra Pokaż wiadomość
obecnie ich nie posiadam, więc nie zrobię zdjęcia. Wg mnie są słabo chłonne.
Ja do tamponów (że tak powiem) używam wkładek z Biedronki. Są świetne! Są trochę grubsze od tych naturelli i descreet (ale nie bardzo grube!), a do tego pod spodem mają tak jakby folię (cos jak w podpaskach), więc moge być pewna że na 100% nie przeciekną w razie wypadku:P Każda wkładka jest zapakowana oddzielnie, są dwa warianty zapachowe do wyboru, opakowanie chyba 30 sztuk, a cena też przystępna takie mini podpaski Spróbuj
Do tamponów te grubsze z Biedronki pewnie będą dobre Tak do codziennego używania dla mnie były "takie sobie" (przyzwyczajenie do cieńszych).
Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
pewno zakupię teraz Bebe bo moja się już kończy. ukochana Bebe. za 5zł
Bebe .
Stary 2011-01-09, 00:51   #3080
Ingeborg
Zadomowienie

Co do Bebe... Widziałam w Rossmannie w promocii Bebe waniliową, możcie coś o niej powiedzieć? Lubię takie smaki, ale do tej pory nawet takiego rodzaju tej pomadki nie widziałam
Stary 2011-01-09, 01:00   #3081
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
zastanawiam się jeszcze nad chusteczkami nawilżanymi. do tej pory moimi nr 1 były Cleanic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...je.html&next=1 , bo jako jedyne nie zostawiły lepkiej, tłustej warstewki po użyciu (jak np. Neutrogena ), i miałam w planach je teraz kupić bo są nawet w promocji, ale zauważyłam, że nieco tańsze są te z Babydream. więc tutaj pojawia się moje pytanie do tych z was, które ich używały: jakie jest wasze zdanie? dobre one są? nie lepią się po ich użyciu ręce? zostawiają jakiś zapach? nie są za suche?
Znów spieszę z pomocą. Aktualnie mam dwa opakowania chusteczek Babydream - niebieskie i zielone. Różnią się między sobą jedynie strukturą chusteczek - te niebieskie są strukturą podobne do Cleaniców, a zielone mają taką kółeczkową strukturę (), no coś takiego, jak na tym zdjęciu - KLIK. I to jedyna różnica między nimi. Chusteczki są bardzo dobrze nawilżone, nie zostawiają lepkiej warstwy, ale uczucie takiej nawilżonej i odświeżonej skóry. Używam ich zarówno do rąk, do higieny intymnej, jak i do twarzy. Zależy, co mi jest akurat potrzebne. Pachną tak samo, jak seria Babydream (jak np. szampon czy żel z pompką), zapach dość szybko się ulatnia. Używałam też tych Cleaniców, które podlinkowałaś i Babydream są o niebo lepsze! Są też duuuże, jedna chusteczka wielkościowo jest taka, jak dwie chusteczki Cleanica. Do tego cena - w promocji 1,49 zł za 15 naprawdę fajnych chusteczek. Dla mnie wybór jest prosty.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 01:26   #3082
ouuGlamour
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ingeborg Pokaż wiadomość
Co do Bebe... Widziałam w Rossmannie w promocii Bebe waniliową, możcie coś o niej powiedzieć? Lubię takie smaki, ale do tej pory nawet takiego rodzaju tej pomadki nie widziałam
Bebe waniliowa to chyba ta w perłowym jasnym opakowaniu. Ona nadaje ustom delikatny perłowy połysk, nietandetny.

Bebe są super, ładnie pachną, dobre nawilżenie, wydajne, niedrogie.
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 01:30   #3083
Tegra
Raczkowanie

Cytat:
Tegra
wiem o jakich mowisz -kiedys ich uzywalam ale przezycilam sie na belle
czyli mowisz ze te naturelki maja taka jakby siateczke nie folie? i sa takie bardzo cieniutkie?
nie mają folii, są cieniutkie (z tego co pamiętam). Na co dzień idealne, do tamponów trochę słabe, ale jak kto woli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-09, 01:36   #3084
Ingeborg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
Bebe waniliowa to chyba ta w perłowym jasnym opakowaniu. Ona nadaje ustom delikatny perłowy połysk, nietandetny.

Bebe są super, ładnie pachną, dobre nawilżenie, wydajne, niedrogie.

Dziękuję

Do tej pory kupowałam klasyczną w niebieskim opakowaniu i różową, perłową i uwielbiam je obie Będę im wierna, bo są cudne, tanie i naprawdę pielęgnują
Stary 2011-01-09, 10:44   #3085
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
czyli jest nas więcej, a będą nas miliony!

Ona ma parafinę w składzie, niektórych może jednak zpachac. a dziwne, mnie spooooro rzeczy zapycha, a ona nie. zaraz ją nałożę, bo wczoraj zpaomniałąm,że mam glinkę na twarzy i dziś sucha jestem strasznie.
A możecie podać dokładną nazwę lub najlepiej fotkę tej maseczki
Chyba,że się już przewinęła gdzieś ?
Bo bardzo mnie to ciekawi, która to.

Ja używam maseczek z serii Dermika Let's Dance - i są dla mnie najlepsze na świecie!

44d9e11600164e2f4a89a8a4.jpg

Każda z nich jest świetna

Tak w ogóle to witam, no i jeśli mogę - przyłączam się do Waszego wątku
Też jestem Rossmannomaniaczką

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 10:51   #3086
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Co do Carmexu to mam klasyczny w sztyfcie i wiśniowy w tubce tubka jest wygodniejsza w użyciu, a poza tym to nie zauważyłam różnicy w działaniu zwykłego Carmexu i wiśniowego obydwa bardzo dobrze nawilżają usta, szczególnie zimą

Jeżeli masz przesuszone albo zniszczone włosy to będzie ok mi ta seria po przygodach z farbą i prostownicą uratowała włosy do tego ślicznie pachnie kokosem, a włosy później są miękkie i dobrze się układają

Ja mam Carmex ten w tubce - wiśniowy.
Co prawda na początku efekt mrożenia mi bardziej przeszkadzał, a sam Carmex mi nawet wysuszał usta, ale teraz jest już w porządku
Także mimo wszystko polecam
Muszę wypróbować jeszcze ten w słoiczku.

A co do szamponu HE kokosowego - to jest najlepszy szampon jak dla mnie! A połączony z odżywką to już w ogóle - włosy ładnie się układają, nie są wysuszone,a wręcz nawilżone i odżywione!
Polecam również!

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Przepraszam za post, pod postem
Przypadkowo.

Stary 2011-01-09, 11:55   #3087
kata jackson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
Ja mam Carmex ten w tubce - wiśniowy.
Co prawda na początku efekt mrożenia mi bardziej przeszkadzał, a sam Carmex mi nawet wysuszał usta, ale teraz jest już w porządku
Także mimo wszystko polecam
Muszę wypróbować jeszcze ten w słoiczku.

A co do szamponu HE kokosowego - to jest najlepszy szampon jak dla mnie! A połączony z odżywką to już w ogóle - włosy ładnie się układają, nie są wysuszone,a wręcz nawilżone i odżywione!
Polecam również!

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Przepraszam za post, pod postem
Przypadkowo.
No to witamy cię serdecznie. Czyżby 2 fanka MJ'A ?
A jeśli chodzi o ten szampon z HE to on nie przyśpiesza przetłuszczania się włosów ? Już tyle razy się nad nim zastanawiałam ale boje się o te że jeszcze gorzej będą mi się przetłuszczać
Stary 2011-01-09, 12:44   #3088
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
No to witamy cię serdecznie. Czyżby 2 fanka MJ'A ?
A jeśli chodzi o ten szampon z HE to on nie przyśpiesza przetłuszczania się włosów ? Już tyle razy się nad nim zastanawiałam ale boje się o te że jeszcze gorzej będą mi się przetłuszczać
Tutaj - możliwe,że 2 fanka MJ'a

A co do szamponu to nie zauważyłam,żeby mi się szybciej przetłuszczały włosy, wręcz przeciwnie - mimo tego,że myję co drugi dzień włosy - to wydawały mi się długo "świeże" po nim

Stary 2011-01-09, 12:51   #3089
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
A możecie podać dokładną nazwę lub najlepiej fotkę tej maseczki
Chyba,że się już przewinęła gdzieś ?
Bo bardzo mnie to ciekawi, która to.
dziewczyny chyba mówiły o tej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ja.html&next=1 ja ze swojej strony też ją polecam, choć nie zostawiałam jej na całą noc tylko na kilkanaście minut ale jest bardzo dobra, nawilża i ślicznie pachnie

dziękuję za odpowiedzi o chusteczkach lea88 no i... aktogimka hehe troszkę się ich obawiam no ale jak się nie spróbuje to się nie będzie wiedziało
Stary 2011-01-09, 12:58   #3090
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny chyba mówiły o tej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ja.html&next=1 ja ze swojej strony też ją polecam, choć nie zostawiałam jej na całą noc tylko na kilkanaście minut ale jest bardzo dobra, nawilża i ślicznie pachnie

dziękuję za odpowiedzi o chusteczkach lea88 no i... aktogimka hehe troszkę się ich obawiam no ale jak się nie spróbuje to się nie będzie wiedziało
Dziękuje za odpowiedź
Muszę ją w takim razie wypróbować

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości