|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
Cytat:
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3063 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() kobietki czy podpaski Always sa bez skrzydelek? a i jak oceniacie wkladki naturella? http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...1&prId=11513#1
|
#3064 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dziś przy kasie wzrok mi poleciał na płyny do higieny intymnej i widziałam że jest jakis gratis do płynu z Venus wiecie może co to ?
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
A co do podpasek chyba nie widzałam Always bez skrzydełek .
|
|
#3065 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
też fajne są belli, ale nie te stadardowe (są okropne!), tylko te cieniutkie delikatnie pachnące co były gratis w prezencie rossmannowskim
|
||
|
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona ma parafinę w składzie, niektórych może jednak zpachac. a dziwne, mnie spooooro rzeczy zapycha, a ona nie. zaraz ją nałożę, bo wczoraj zpaomniałąm,że mam glinkę na twarzy i dziś sucha jestem strasznie.
||
|
|
|
#3067 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję wam bardzo serdecznie za odpowiedzi w sprawie toreb i sasztek
maruda80 , w poniedziałek lecę do Rossmanna na zakupy z całą listą tylko martwi mnie trochę, że ciągle nie ma nowego Skarbu
|
|
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...1&prId=10794#1
ja z belli polecam te ![]() uzywam ich od dawna i teraz chcialam jakies podobnej zmiany i wiecie cenka zeby byla nie za wysoka ![]() i tak sie zastanawiam nad naturelkami bo sa teraz w promocji za 100szt wkladek 11zl wiec nie drogo
Edytowane przez pat0 Czas edycji: 2011-01-08 o 23:04 |
|
|
|
#3069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też od czasu stosowania carmexu opryszczka się nie pojawia
|
|
|
#3070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak jest z discreet? jak brzegi i sztywnosc?
|
|
#3071 |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam się jeszcze nad chusteczkami nawilżanymi. do tej pory moimi nr 1 były Cleanic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...je.html&next=1
, bo jako jedyne nie zostawiły lepkiej, tłustej warstewki po użyciu (jak np. Neutrogena ), i miałam w planach je teraz kupić bo są nawet w promocji, ale zauważyłam, że nieco tańsze są te z Babydream. więc tutaj pojawia się moje pytanie do tych z was, które ich używały: jakie jest wasze zdanie? dobre one są? nie lepią się po ich użyciu ręce? zostawiają jakiś zapach? nie są za suche?
|
|
|
|
#3072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale za taką cenę jak najbardziej sie opłaca i sama sie zastanawiam nad zakupem
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uzywalam Babydream tych z serii Lillputz (zolte) i sa fajne. Ladnie pachna, nic sie nie klei. Mialam tez te Rossmannowskie (Synergen) i tez byly ok,ale troche bardziej zalatywaly perfumami i bylo ich mnie. Cleanicow nie znam..
|
|
|
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Te
Edytowane przez pat0 Czas edycji: 2011-01-09 o 00:24 |
|
|
|
#3075 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja do tamponów (że tak powiem ) używam wkładek z Biedronki. Są świetne! Są trochę grubsze od tych naturelli i descreet (ale nie bardzo grube!), a do tego pod spodem mają tak jakby folię (cos jak w podpaskach), więc moge być pewna że na 100% nie przeciekną w razie wypadku:P Każda wkładka jest zapakowana oddzielnie, są dwa warianty zapachowe do wyboru, opakowanie chyba 30 sztuk, a cena też przystępna takie mini podpaski Spróbuj
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam carmex na wakacjach i używam go zamiennie z wazeliną truskawkową i pomadką z AA .. Mam wiśniowy w tubce.. ale na dłuższą mete drażni mnie
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
|
Tegra
wiem o jakich mowisz -kiedys ich uzywalam ale przezycilam sie na belle czyli mowisz ze te naturelki maja taka jakby siateczke nie folie? i sa takie bardzo cieniutkie?
|
#3078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale myślę, ze kupie drugi, bo lubię.Mnie odpowiada i zapach i ten efekt "mrożenia". Używałam tylko w sztyfcie, bo dla mnie to najwygodniejsza forma. ![]() a na pewno zakupię teraz Bebe bo moja się już kończy. ukochana Bebe. za 5zł ![]()
|
|
|
|
|
#3079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech Ci miło pachnie ![]() Cytat:
Tak do codziennego używania dla mnie były "takie sobie" (przyzwyczajenie do cieńszych).Cytat:
.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
Co do Bebe... Widziałam w Rossmannie w promocii Bebe waniliową, możcie coś o niej powiedzieć? Lubię takie smaki, ale do tej pory nawet takiego rodzaju tej pomadki nie widziałam
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jedyna różnica między nimi. Chusteczki są bardzo dobrze nawilżone, nie zostawiają lepkiej warstwy, ale uczucie takiej nawilżonej i odświeżonej skóry. Używam ich zarówno do rąk, do higieny intymnej, jak i do twarzy. Zależy, co mi jest akurat potrzebne. Są też duuuże, jedna chusteczka wielkościowo jest taka, jak dwie chusteczki Cleanica. Do tego cena - w promocji 1,49 zł za 15 naprawdę fajnych chusteczek. Dla mnie wybór jest prosty.
|
|
#3082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bebe są super, ładnie pachną, dobre nawilżenie, wydajne, niedrogie. |
|
|
|
|
#3083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Do tej pory kupowałam klasyczną w niebieskim opakowaniu i różową, perłową i uwielbiam je obie
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba,że się już przewinęła gdzieś ? ![]() Bo bardzo mnie to ciekawi, która to. Ja używam maseczek z serii Dermika Let's Dance - i są dla mnie najlepsze na świecie! 44d9e11600164e2f4a89a8a4.jpg Każda z nich jest świetna Tak w ogóle to witam, no i jeśli mogę - przyłączam się do Waszego wątku ![]() Też jestem Rossmannomaniaczką
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam Carmex ten w tubce - wiśniowy. Co prawda na początku efekt mrożenia mi bardziej przeszkadzał, a sam Carmex mi nawet wysuszał usta, ale teraz jest już w porządku ![]() Także mimo wszystko polecam ![]() Muszę wypróbować jeszcze ten w słoiczku. A co do szamponu HE kokosowego - to jest najlepszy szampon jak dla mnie! A połączony z odżywką to już w ogóle - włosy ładnie się układają, nie są wysuszone,a wręcz nawilżone i odżywione! Polecam również! ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Przepraszam za post, pod postem ![]() Przypadkowo.
|
|
#3087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o ten szampon z HE to on nie przyśpiesza przetłuszczania się włosów ? Już tyle razy się nad nim zastanawiałam ale boje się o te że jeszcze gorzej będą mi się przetłuszczać
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do szamponu to nie zauważyłam,żeby mi się szybciej przetłuszczały włosy, wręcz przeciwnie - mimo tego,że myję co drugi dzień włosy - to wydawały mi się długo "świeże" po nim
|
|
#3089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za odpowiedzi o chusteczkach lea88 troszkę się ich obawiam no ale jak się nie spróbuje to się nie będzie wiedziało
|
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę ją w takim razie wypróbować
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

, w poniedziałek lecę do Rossmanna na zakupy z całą listą

), i miałam w planach je teraz kupić bo są nawet w promocji, ale zauważyłam, że nieco tańsze są te z Babydream. więc tutaj pojawia się moje pytanie do tych z was, które ich używały: jakie jest wasze zdanie? dobre one są? nie lepią się po ich użyciu ręce? zostawiają jakiś zapach? nie są za suche?

ale myślę, ze kupie drugi, bo lubię.