|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
kupiłam dzisiaj:
- pasty Elmex (pomarańczowe i zielone opakowanie) - zmywacz do paznokci Isana - olejek do ciała Babydream fur Mama
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W domu np.na noc maziam się tym słoiczkowym,ale tamten daje efekt mokrych ust,jakby mocniej "mrozi" (lubię to ) i bardziej się przyczepia do ust,nie pozostaje jak gesta maź na ustach ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Hmm muszę sobie sprawić tą saszetkową maseczkę daxa z migdałami i miodem (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7780,nutrivita-beautymask-maseczka-na-twarz-szyje-i-dekolt-odzywcza-slodkie-migdaly-z-miodem-stara-wersja.html&next=1) kiedyś ją miałam ale nie pamietam za bardzo jak działała,teraz mam bardzo przesuszoną cerę to się przyda Jest tu ktoś kto smaruje się nią na noc jak kremem? Jedna wizażanka wiem że tak robi,ale boję się zapchania więc chciałabym poznac wiecej opinii
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2011-01-08 o 14:21 |
|
|
|
|
#3033 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja się ostatnio spłukałam w SP ma Oławskiej. Na zabawy w Rossie już nie mam
Co do Carmexu- polecam klasyczną tubkę. Najlepsza konsystencja i działanie. Słoiczek słabszy, sztyftu nie miałam. Jak dla mnie to Carmex jest najlepszym balsamem do ust.
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha Ja gdzieś czytałam, że ten filtr jest ok pod makijaż, bo kosmetyki go nie będą niszczyć... Ale się nie znam na tym, więc na 100% nie wiem
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
zoila, też byłam wczoraj w SP, a później w Rossie.
W SP kupiłam krem matujący Perfecty za 11,99 zł (czekam od października na okazję cenową). Jest on też teraz w promocji w Rossie, ale kosztuje 13,99 zł. Mam jednak nadzieję, że nie kupię w Rossie nic więcej, niż jest na mojej liście. ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
Akurat jak używałam tego Babydream, to się nie malowałam, więc było mi obojętne.
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
Dziś poraz kolejny odwiedziłam rosska i wyszłam z
-Olejek zapachowy truskawka -Świeczki do podgrzewacza -100% olejek eteryczny grejfrut -FYB pilniczek do paznokci -Isana mydło zimowe -Kominek ceramiczny -FYB szczotka do włosów I tak poszło 62 zł na korzyść rossa !
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
-Kominek 9,99
-Olejek zapachowy truskawka 8,99 -Olejek eteryczny Grejfrut z pachnącej szafy 19,99
Charakter człowieka wybiera los ! Edytowane przez kata jackson Czas edycji: 2011-01-08 o 15:03 |
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedają to http://www.maybelline.pl/PRODUKTY/Oc...Gel_Liner.aspx w Rossmanie?
Który podkład polecacie: ten http://www.maybelline.pl/PRODUKTY/Tw...ffinitone.aspx cz ten http://www.maybelline.pl/PRODUKTY/Tw...klad_Plyn.aspx ? One są oba płynne jak piszą? edit. poczytam trochę KWC i jestem trochę zniesmaczona... Zawsze kupowałam podkład matujący ale teraz doszłam do wniosku że nie potrzebny mi matujący... Edytowane przez moniczka795 Czas edycji: 2011-01-08 o 15:29 |
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kominki znajdę tam, gdzie kubki i inne kuchenno-domowe rzeczy? Olejki też tam czy przy świeczkach?
|
|
#3043 |
|
Raczkowanie
|
Kominek był tam gdzie świeczki a olejki też tam gdzie świeczki !
|
#3044 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
także polecamCytat:
Dlatego jeśli malujesz się na filtr, to go lepiej sobie odpuść, bo to niestety mija się z celem Ja używam filtru bez parsolu (Soraya spf60, jest w KWC), wiec moge na niego robic co chce byle nie ścierać zbytnio
|
|||
|
|
|
#3045 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tubka jest wygodniejsza w użyciu, a poza tym to nie zauważyłam różnicy w działaniu zwykłego Carmexu i wiśniowego obydwa bardzo dobrze nawilżają usta, szczególnie zimą ![]() Cytat:
mi ta seria po przygodach z farbą i prostownicą uratowała włosy do tego ślicznie pachnie kokosem, a włosy później są miękkie i dobrze się układają
|
||
|
|
|
#3046 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli masz przesuszone albo zniszczone włosy to będzie ok
mi ta seria po przygodach z farbą i prostownicą uratowała włosy do tego ślicznie pachnie kokosem, a włosy później są miękkie i dobrze się układają [/QUOTE]zdecydowanie suche i zniszczone dziękuję za odpowiedź, chyba kupię i odżywkę i szampon.
|
#3047 |
|
Zadomowienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;24246692]moi rodzice tez narzekali na H&S z powodu łupieżu ! więc odradzam
także polecamtak, chodzilo mi dokladnie o to, że składniki zawarte w pudrach i podkładach destabilizują filtr. Filtr Babydream zawiera parsol (Butyl methoxydibenzoylmethane), ktory destabilizowany jest przez : talc, mica, tlenki żelaza [INCI: iron oxides], tlenek cynku [INCI: Zinc Oxide] i niektóre inne filtry (np stosowanie filtru, a na niego podkład z filtrem tez jest bez sensu bo ten silniejszy sie zdestabilizuje). Dlatego jeśli malujesz się na filtr, to go lepiej sobie odpuść, bo to niestety mija się z celem Ja używam filtru bez parsolu (Soraya spf60, jest w KWC), wiec moge na niego robic co chce byle nie ścierać zbytnio [/QUOTE]Mhm, no cóż, to dobrze, że mi się dzisiaj skończył babydream
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
te kody, które dziś są do pobrania to też na te perfumy Versace? ?
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam tak tej maseczki Daxa na noc. jest boska
|
|
|
|
#3051 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja od siebie tylko dodam, że u mnie carmex w tubce szybciej znika z ust - to chyba dlatego, że jest płynniejszy. Ten w słoiczku dłużej "siedzi" na ustach.
|
|
|
#3052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
one nie za bardzo nadają się do masazu,gdyby się z czyms tam łączyć czy coś ?zupełnie się na tym nie znam a poszukuje czegoś w rossie co by się nadało do tych celów |
|
|
|
|
#3053 |
|
Przyczajenie
|
A ja zapytam czy znacie jakieś dobre szamponetki do włosów w kolorach(jasnego) brązu, ale takie naprawde dobre, takie po których wyjdzie mi kolor taki jak na zdjęciu. Ostatnio próbowałam z Joanną kolor Ciemny blond, wyszedł mi na włosach prawie że czarny. Potem przyszedł czas na rudą farbę a teraz pojawiają się moje ciemne odrosty, więc chcę walnąć jakiś brąz żeby mieć spokój z malowaniem na jakiś czas, najwyżej na wiosnę-lato znowu przejdę na rudy
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
świetne są też szamponetki Delii
|
|
#3055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Carmex w sztyfcie jest bardziej chłodzący i gęstszy, dłużej utrzymuje się na ustach.Dla mnie jest to najlepszy balsam do ust , odkąd go stosuje pozbyłam się opryszczki
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3057 |
|
BAN stały
|
Ja nakładam maseczkę z Perfecty
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja z pytaniem odnośnie tego naszego wizażowo- rossmannowego produktu. Miałyście może ten zapach versace woman? Do jakiej grupy on należy? Kwiatowe to to czy zawiewa orientalną nutą? Bo tak się zastanawiam... po flakoniku obstawiałabym dziewczęcego słodziaka. W sumie z zapachów versace tylko jeden przypadł mi tak naprawdę do gustu, inne jakoś nie bardzo, ale przyznam, że tego jeszcze nie wąchałam.
|
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- jeszcze żebym ja to znalazła...
Edytowane przez Sylvviiaa Czas edycji: 2011-01-08 o 21:10 |
|
|
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

., jest dużo gorzej. Teraz się ratuję Taty szamponem, jakimś aptecznym.
) i bardziej się przyczepia do ust,nie pozostaje jak gesta maź na ustach 

ale po napisaniu tamtej odpowiedzi zaczęłam czytać opinie na KWC i faktycznie, jak nie mam łupieżu to lepiej nie ryzykować
a co powiecie o Herbal Essence tym niebieskim nawilżającym? nie miałam nigdy szamponu tej firmy, właściwie to kupiłabym go już wczoraj, ale widziałam tylko butelki 400ml, a ja nie kupie takiej butli szamponu, bo jak mi nie podpasuje to co z tym zrobić :P myślę też o odżywce z tej samej serii, jest chwalona na KWC.
Ale nie wiem, to tylko moje przypuszczenia. 
Akurat jak używałam tego Babydream, to się nie malowałam, więc było mi obojętne. 

dziękuję za odpowiedź, chyba kupię i odżywkę i szampon.
?