|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TZcik robi dzisiaj wszystko to co baba ![]() ![]() ![]() Niezbyt zadowolony, ale co zrobić ![]() A ja siedzę przy kompie, bo nic innego nie mogę zrobić ![]() Cześć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Wtajemniczenie
|
No zrobiłam sobie paznokietki
![]() ![]() ![]() ![]() agawoo brawa dla tż, spisał się na medal ![]() karinio cześć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Wtajemniczenie
|
Uuuu ale cisza
![]() Wróciliśmy właśnie z żarcia ![]() idę się myć i lulu. Kolorowych senków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
no to ślicznie
![]() my byliśmy na pizzy ze znajomymi, bardzo smaczna, mokra, bo ja nie lubię, jak jest sucha ![]() ![]() trzymajcie kciuki tak długofalowo, bo na razie TŻ idzie na tą głupią zmianę, ale ja sobie tak nie wyobrażam już cały czas i mam nadzieję, że jak już nie będzie mógł z tym kolegą jeździć, to chociaż niech nie chodzi ciągle na drugą w nocy do dziewiątej! co z takiego dnia potem, kiedy spać? ![]() ![]() idziemy spać. dobranocek |
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
oczywiście Ty niewinna zupełnie! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25385954]o kurcze ale się przejęzyczyłam! i to cierpiącego biję!!! bez sumienia normalnie!
oczywiście Ty niewinna zupełnie! lubię chińczyka, my dziś cały dzień nalesniki rano z serkiem i truskawakami, po południu z pieczarkami brokułami i serem żółtym ,a teraz jeszcze na dobicie zrobiłam z serem żółtym i pomidorkami suszonymi ![]() Guska, na dobicie? Chyba mnie ![]() Ty litości nie masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Dawno tu nie zaglądałam, ale jakoś czasu nie było ![]() Kolejną niedzielę z rzędu musiałam dziś wstać o 6:30 ![]() ![]() Nadrobię Was jak będę miała więcej czasu. Może we wtorek ![]() Stęskniłam się za Wami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25385954]
1.lubię chińczyka, 2.my dziś cały dzień nalesniki rano z serkiem i truskawakami, po południu z pieczarkami brokułami i serem żółtym ,a teraz jeszcze na dobicie zrobiłam z serem żółtym i pomidorkami suszonymi ![]() 1. Ja też lubić chińczyk ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() W niedzielę 6.30 ![]() ![]() Kurcze dziewczyny nie znacie jakiegoś dobrego sposobu na tzw. zajady ![]() ![]() agawoo jak się dzisiaj czujesz? lepiej z tym kręgosłupem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie, i już zaczynam się martwić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | ||
Konto usunięte
|
taaa siebie chyba bo już się przejedlismy a jeszcze na dziś na śniadanie zostało...dziś myślę o zapiekance z ziemniaczkami mieskiem mielonym cebulka i serkim żółtym. Chyba będzie dobre. Tak wymysliłam z tego co mam w lodówce.
Cytat:
![]() Cytat:
niestety nie nam się na tym schorzeniu ... nie pomogę, ale trzymam kciuki, żeby szybko organizm zaczął reagować na leki... trzymaj się |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() Przeczytalam z grubsza wszystko , ale nie chce mi sie pisac ![]() certi:ja bylam robic fryzure na wesele wczoraj ![]()
#3075 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie dalej średnio... Myślałam, że do dzisiaj to już będzie dobrze ![]() Dziewczyneczka jak tam wesele?
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się bawiłaś ? [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25390426]taaa siebie chyba bo już się przejedlismy a jeszcze na dziś na śniadanie zostało...dziś myślę o zapiekance z ziemniaczkami mieskiem mielonym cebulka i serkim żółtym. Chyba będzie dobre. Tak wymysliłam z tego co mam w lodówce. hejka, gdzie się podziewasz ![]() niestety nie nam się na tym schorzeniu ... nie pomogę, ale trzymam kciuki, żeby szybko organizm zaczął reagować na leki... trzymaj się[/QUOTE] Dzięki ![]() ![]() A muszę załatwić kilka spraw po weekendzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ponadrabiałam nieco Agawa łączę sie w bólu u nas po staremu ![]() ![]()
#3078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Wtajemniczenie
|
A nawet fajnie bylo
![]() ![]() jeśli chodzi o jedzenie , to bylo dobre , ale sie nie najadlam ![]() ![]()
#3080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z TZtem mam nadzieję, że już ok? Jakiś konkretny powód kłótni czy tak wyszło ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak Twój TZ za dużo wypije, to na pewno Cię nie słucha ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Ja właśnie wyszłam z wanny z gorącą wodą, może mi rozluźni trochę ten kręgosłup, bo już nie wytrzymam dłużej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To widze, ze masz podobnie z tym alkoholem... ja tez nie lubie jak on za duzo pije , a ostatnio mial urodziny i z kazdym chcial sie napic i tak wyszlo z 5 dni tego picia ![]()
![]() |
#3084 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() jak tam dziewczynki chorowitki? Lepiej już troszkę, czy e tam? Ja dzisiaj super, spędziliśmy w końcu cały dzień z TŻ razem, pomagał mi, a teraz mi zostało jeszcze trochę do ogarnięcia. Piękna pogoda dzisiaj była ![]() dziewczyneczka może nie warto się tak złościć, nie wiem czy z tym kiedyś można wygrać, mam znajomych którzy ciągle walczą ze sobą właśnie na imprezach, weselach, ona się gniewa na niego, że on pije i dobrze się bawi, a na drugi dzień ma kaca. Coś w tym jest, ale nie wiem czy warto tak ciągle o to się kłócić. Przecież to tylko faceci, oni nie rozumieją o co nam chodzi, często wydaje im sie, że wyolbrzymiamy problem. Na niektórych polach chyba warto dać sobie spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka już chyba uroda facetów.. Oj, ale mój by 5 dni z rzędu ni pił, bo chyba bym go ![]() TZ mnie smaruje na noc, oprócz tego mam leki, ale nic nie działa ... Cytat:
![]() A wyrzuty sumienia mam tym większe, że jak ja piję na imprezie, to on mi nie powie nawet słowa ..... Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-02-27 o 19:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
agawo a jakiś masaż próbowałaś?
dalej proszę o kciukasy, jutro pierwszy dzień ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- nawet nie wiem kiedy mi minęło 700 postów ![]() kuzynka mi napisała co się u nich dzieje, ma 5 letniego synka, a w przedszkolu to horror jakiś... okazało się, że ma problemy ze słuchem, a traktują go jak adhd, odd czy pieron wie co jeszcze, kryminalistę małego... przenieść go nie może, bo jest jedna dyrektorka iluś tam przedszkoli, a inne daleko, wyprowadzają go do innego pomieszczenia na śniadanie, żeby przypadkiem widelcem oka nie wybił komuś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dziecka kuzynki, to ![]() A czy ona nie może jakoś temu zaradzić? Jak przedszkole może tak traktować dziecko? Nie wiedzą, ze ma problemy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tż też chciałby zmienić prace, może się uda tak bliżej lata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę, że nasi tż'ci mieli weekend dobroci, mój też był na zakupach, posprzątał i prazwie wstawił ![]() ![]() Magolinko, ja proponuje to, co dziewczyny, tzn może niech tż poszuka gdzies na miejsuc pracy, co? Moim zdaniem warto się rozejrzec, może akurat się coś trafi fajnego ![]() agawoo, wygrzej kochana dobrze te korzonki ![]() agulaaabar, w końcu do nas zajrzałaś ![]() ![]() ![]() bezaczku, rzeczywiścia głupia zmiana ![]() ![]() z tym przedszkolem to nie mieści mi się w głowie! Przecież to dziecko rzeczywiście tak zacznie się zachowywać skoro traktują go jak odludka ![]() ![]() ![]() ![]() Martoolka ![]() magolinko, ja wstałam w niedziele o 5.50 ... bo szkoła ![]() ![]() ![]() gospella, i jak przeżyłaś wizyte teściowej? ![]() dziewczyneczka, ![]() ![]() ![]() dziś poniedziałek i jak zwykle nie chce mi się do pracy iśc ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Wtajemniczenie
|
witam po weekendzie
![]() ale się wybyczyłam za wszystkie czasy cały weekendzik w łóżeczku ![]() ![]() magolina ja wiem ze Ci jest źle jak nie ma TZ wiem co to znaczy to samo przechodziliśmy i czasem jeszcze się zdarza jakaś delegacja na 3 tyg albo praca na miejscu ale jesteśmy z tego zadowoleni bo zawsze jakaś kaska większa wpadnie. Choć nie powiem TZ wolałby być cały czas przy mnie ja tez tak samo bo wiadomo małżeństwo chciałoby ze sobą jak najwięcej czasu spędzać. Ale takie życie w naszym rejonie praca jest na poziomie najniższej krajowej wiec jak z tego wyżyć :/ a tam gdzie teraz pracuje ma fajne zarobki. Brat TZ szukał cały rok pracy i nic w końcu pojechał z TZ razem bo nie miał tez innego wyjścia. Kiedyś TZ jeździł na 5 tyg wracał na tydzień i znowu 5 tygodni i tak w kolko. W końcu wymusiłam na nim koniec wyjazdów i powiem ci ze taki przymus źle wpływa na faceta. Co chwile się kłóciliśmy bo kasy brak (bo dostał gorsza prace), o rożne błahostki - nie wpływało korzystnie to na nasz związek. No i po roku czasu znowu wspólnie zdecydowaliśmy aby wrócił do tej pracy i pracuje tam od miesiąca. Z tym ze jest więcej w domu i nie wyjeżdża tylko za granice. Bo jest to Polska firma. Puki nie mamy dzieciątka takie wyjście nam pasuje zapewnimy sobie lepszy start dla nas i dziecka. No nie stety nasz kraj jest taki pos....y ze trzeba szukać rożnych rozwiązań żeby było dobrze. Mam ogromna nadzieje ze z czasem coś z tym zrobią ![]() no i się wyżaliłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2011-02-28 o 13:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.