|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
hejj
asiulek1705 moje gratulacje, to ze sie boisz to przeciez normalne bo to strach przed nieznanym, ale bedzie dobrze, zobaczysz, dasz sobie swietnie rade
|
#3032 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Metka co słychać? Jak tam Szymuś?
co dzisiaj takie pustki na forum? wszystkie dziewczyny chorują ![]()
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje certina4 u nas wszystko dobrze, chyba sie juz przyzwyczailam sie do placzu i nieprzespanych nocy
|
#3034 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
za Tż bo Ty już wstałaś![]() Cytat:
Cytat:
godzina przed 10 a ja już kipię i żeby nie wiem co to idę spać. A rano wstaje po 6 i mimo tego iż śpie 8 godzin to czasami nie chce mi się wstać straszniecerti dobrze że już dobrze się czujesz, ale uważaj na siebie metkaa czyli Szymuś daj Ci trochę popalić? A ja dziewczyny jestem wkurzona, bo tż dzwonił że dziś będzie dopiero koło 20 bo coś tam musi jeszcze zrobic i wyjadą z Wawy później ![]() wkurza mnie ta jego robota, nie dość że nie ma go prawie cały tydz, to jeszcze jakiś strasznych pieniędzy tam wcale nie zarobi a do tego czasami robi rzeczy których nie musi ale on i tak to robi. Pytam się po cholere skoro nic z tego nie ma?? on tego nie widzi ale ja to widze że go często wykorzystują bo jest dobrym pracownikiem ehh wyżaliłam się
|
||||
|
|
|
#3035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak poszłam do tego lekarza, bo w domu aż się popłakałam z bólu Dostałam silne leki, bo zastrzyku nie chciałam i jestem w domu Nie pojechałam na egzamin, będę zdawać na następnym zjeździe Tz z jednej strony zły, bo urlop wziął specjalnie, żeby nie zawieźć, a z drugiej też zły, bo sam się rozchorował Teraz ja siedzę wpół zgięta w łóżku, a on spi obok W sumie to dobrze, że nie pojechaliśmy, bo nie wiem jak by on taki chory jechał ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Ja też nie cierpię jak TZ musi wyjechać albo dłużej zostać w pracy :/ Mój TZ też jest dobry, i godzi się zawsze zrobić coś za kogoś, zostać dłużej, wziąć za kogoś zmianę .. A jak jemu potrzeba się zamienić, to chętnych nie ma A Twój Tz nie znajdzie pracy gdzieś u Was za podobne pieniądze? Albo nawet trochę gorsze, ale byłby na miejscu
|
||
|
|
|
#3036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
agawoo: to od czego Cie bolal tek kregosłup ? korzonki czy cos? kuruj sie
|
|
#3037 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję Ci cierpliwości, zapewne sama też ją w stosownym czasie nabędę z braku innej możlwościCytat:
![]() Cytat:
no i bardzo dobrze, że nie pojechałaś na egzamin tylko poszłaś do lekarza, mogłoby się to skończyć jeszcze gorzej. A co się okazało z tym Twoim kręgosłupem? NIe dziwię się, że się rozkleiłaś, bóle kręgosłupa są bardzo bolesne i ciężko wysiedzieć/wyleżeć nawet w łóżku, dlatego jeszcze raz pochwalę CIę za to pójście do lekarza Mam nadzieję, że teraz już po tych lekach będzie Ci lepiejwiecie co po tym antybiotyku, który biorę mój żołądek nie może dojść do siebie, dobrze, że została mi ostatnia tabletka, bo ciągle boli mnie brzuch, chce mi się wymiotować i mam rozwolnienie |
|||
|
|
|
#3038 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdrowie najważniejsze a egzamin zdasz następnym razem. Przytulam i trzymam kciuki żebys szybko doszła do siebieCytat:
Cytat:
Oh dziewczyny tu jest problem że tż niby twierdzi że szuka tej pracy na miejscu ale ja widzę że on nie robi tego hmmmm starannie powiedzmy coś tam niby wysyła maile itd. Ile razy ja się z nim o to pokłóciłam to szok Trzy razy dostał tel żeby przyjechac na rozmowe i nie pojechal bo był w Wawie no i wymówka że jak miał wrócić..... ręce mi opadają, wiem że on też chciałby być na miejscu ale widze też że on po prostu LUBI tą pracę, kolegów z którymi pracuje itp. Czasami mam wrażenie że on tego nie widzi albo nie chce widzieć że go wykorzystują. Tak jak Wam wtedy pisałam na chorobowe nie pójdzie, wolnego nie weźmie bo ktoś tam nie będzie coś tam wiedział itd. Zesztą w tej dziurze u mnie z pracą jest tak ciężko że szok. W świętokrzyskim jest chyba największe bezrobocie a u mnie w mieście to już w ogóle dno. Ja go cały czas straszę że długo tak nie wytrzymam. Nie chce weekendowego męża ani weekendowego tatusia, jak kiedyś przyjdzie dzidziuś zobaczymy, mam nadzieję że kiedyś się to zmieni. No to się napisałam, ale aż mi lepiej certi współczuję bólów brzuszka |
|||
|
|
|
#3039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem to już co jakiś czas Ale teraz już dawno nie miałam, nie wiem co mi się stało Cytat:
Coś strasznego A TZ przeziębiony, i oby tylko tyle. Wziął na razie Theraflu, i śpi A ja obok leżę z kompem na kolanach ... Mam nadzieję, że mu przejdzie szybko Moja mama jak przyjdzie z pracy to chyba sie przewróci Dwójka chorych dzieci w domu ![]() Certi, współczuję problemów z żołądkiem ...Wszystko od leków..Dobrze, że bierzesz ostatnią tabletkę Reumatolog mi się pytał, jak mocny mam żołądek, bo te leki, które dostałam mogą być podrażniające Także jakby co, to będziemy cierpieć razem, ale wiem, że to niewielkie pocieszenie Cytat:
Kochane jesteście wszystkie |
|||
|
|
|
#3040 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Strasznie bym chciała aby tak było Cytat:
Cytat:
Nie mamy wyjścia ![]() Dziękuję Wam wszystkim
|
|
#3041 |
|
Wtajemniczenie
|
agawoo tak myślałam, że to korzonki, trzeba to porządnie wygrzać
mam nadzieję, jednak, że Ty masz lepszy żołądek niż ja, bo ja potrafiłam mieć takie akcje, że godzina 3 rano a mi się chce no i niestety też cierpi na tym TŻ, bo wiadomo, że jak jestem chora to nie bardzo chce mi się cokolwiek, no wiecie, a do tego jeszcze dochodzą te bóle brzucha, a co to za przyjemność jak "w trakcie" coś bolimagolina to też zrozumiałe, że TŻ przywiązał się do pracy, ale dobrze stawiasz sprawę, przecież jeśli kiedyś dzidzia się pojawi to tak kolorowo nie będzie, Ty i tak jesteś dzielna, że znosisz te jego wyjazdy, ale kiedyś cierpliwość może się skończyć, zwłaszcza, że ciężko wydaje mi się tak na odległość żyć, wiadomo są telefony, internet itp. ale jednak bliskość i obecność drugiego człowieka w naszym codziennym życiu jest bezcenna. Ty też masz tu coś do powiedzenia, bo teraz jesteście rodziną i razem powinniście decydować co dla Was jest najlepsze, TŻ musi to zrozumieć. |
|
|
|
#3042 | |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
![]() Cytat:
Domyślam się, że tak Ci ciężko jak się rzadko widzicie ale tak można na chwilę, przejściowo... Małżeństwo weekendowe trzymam kciuki żeby się poukładało Certi, Agawoo i inne chorowitki zdrowiejemy pięknie ale już! bo wiosna przyjdzie i nas w łóżkach zastanie
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff, dziewczyny, bierzemy się w garść A do nas właśnie pizza przyjechała Bo TZ obudził się głodny, a żadne z nas nie było wcześniej w stanie zrobić nic do jedzenia |
|
|
|
|
#3044 |
|
Wtajemniczenie
|
magolina: musisz wziac sprawe w swoje rece i gadac mu dopóki nie pojdzie na rozmowe kwalifikacyjna... bo rzeczywiscie jak bedziecie mieli miec dziecko , to nie bedzie fajnie jak męża nie bedzie przy Tobie
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
wstałam po piątej ![]() ale w sumie dobrze, bo w skarbówce się okazało, że mam jednak inne dane wpisać w rozliczeniu ![]() zjadłam na śniadanie kanapkę cieszyńską ze śledzikiem ![]() magolina nie wyobrażam sobie takiego życia może faktycznie przeprowadzka albo zmiana pracy albo nie wiem, nie da się, żeby jeździł np na 3 dni w tygodniu a 2 dni ktoś inny? albo jakoś tak, żeby nie wyjeżdżał na cały tydzień...
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-02-25 o 17:48 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dziewczynki
Jutro do Was zajrzę |
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
oj tu pusto
![]() oglądamy filma. dobranocek
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
ciekawe czy mnie tu jeszcze ktos pamięta?Albo z wielkiego kopa mnie wyrzucą za nieobecności
|
|
|
|
#3049 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() agula: co u Ciebie ?jak maluszek? ja wstalam juz przed 8, musze jeszcze tz kosuzle wyprasowac a potem do fryzjera jade
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Konto usunięte
|
hejka
ide pomagać TŻtowi robić naleśniczki ze serkiem i truskaweczkami mniam mniam Agawo ależ Cię nie było!!! do usprawiedliwiania.... ![]() chociaż ja nie lepsza ale czytam regularnie |
|
|
|
#3052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to teraz szybka spowiedź czemuś nie zaglądała i się zastanowimy czy Ci wybaczyć![]() Jak się czujesz kochana? Aha kończąc temat delegacji tż to nie ma szans dziewczyny żeby się wyprowadzić do Wawy bo tu mieszkamy z rodzicami, mamy małe opłaty, musimy też pomagać moim rodzicom bo jak wiece tata chory poza tym wkopaliśmy dużo kasy w remont i po prostu jest tu dobrze. Na razie jeszcze muszę się jakoś przemordować choć jest mi ciężko ale jak uda mi się zajść u ciążę to tak dam mu popalić, że znajdzie tą pracę na miejscu ![]() Zaraz jedziemy na zakupy a potem musze troszkę posprzątać. Miłego dnia laseczki |
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A to usprawiedliwienie to mama ma podpisać? bo będę zmuszona podrobić bez skrupułów podpis... ![]() Tak, wiem, Acelinka już mi kilka razy dała po uszach, że mam sie tu odezwać, podcztywałam ale jakoś nie mogłam się wstrzelic... U nas w miarę dobrze siedzenie w domu mnie powoli dobija.... a tu tyle jeszcze..... w poniedziałek idziemy do lekarza, może uda się podejrzeć płeć naszego małego lokatora![]() Póki co dewastuje mamie brzuch od środka choć to dopiero 17 tydzień i moja pierwsza ciąża![]() Powoli sie rozrastamy w szerz, co ma swoje dobre i złe strony niestety.... ![]() Widzę, że u Was też się dzieje, wczoraj podczytałam u Asiulka cudowne wieści ![]() Ehh nie wiem co Wam mogę jeszcze napisać... ![]() Pozdrawiam Was gorąco, pozstanawiam sie poprawić i więcej nie.... opuszczać Was proszę o rozgrzesznie![]() Buziaki |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3054 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
wiecie, że mój mąż miał mieć dzisiaj wolne, ale tylko na chwilkę miał gdzieś tam podjechać, no i jak pojechał po 8 to go do teraz nie ma i nie czuję, że będzie tu w ciągu kilku minut chciałam, żeby mi pomógł, bo musze na kompie zrobić sobie takie szkolenie i mam dużo materiałów do czytania, więc razem byłoby mi raźniej![]() Cytat:
hej, a co znowu będziesz robić u fryzjera? Byłaś ostatnio niedawno wtedy co i ja ![]() cześć agula, dawno Cię nie było Jak się czujesz i jak maleństwo?
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25368753]hejka
ide pomagać TŻtowi robić naleśniczki ze serkiem i truskaweczkami mniam mniam Agawo ależ Cię nie było!!! do usprawiedliwiania.... ![]() chociaż ja nie lepsza ale czytam regularnie[/QUOTE] Guska, nie bij,mnie i tak już wszystko boli ![]() To Aguli nie było Cytat:
Żeby było rozgrzeszenie, to musimy tu poprawę widzieć Super, że wszystko w porządku Wierzę że siedzenie w domu Cię dobija Ja siedzę od wczoraj, i mam dość |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się tu więcej teraz udzielać ![]() Ja siedze od połowy listopada i już kota do glowy dostaje powoli.... czasu mam w cholere ale co z tego jak nic się nawet już nie chce robic.... i tak mitrężę dzień za dniem.... beznadzieja... |
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykupimy Cię ![]() No można dostać kota od takiego siedzenia ... Ile Ci jeszcze zostało? |
|
|
|
|
#3058 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też już bym chciała.....A co do siedzenia w domu to wierzę że już Ci psycha siada, ale ja tam bym sobie z chęcią jakiś czas w domku posiedziała Niedawno wróciliśmy z zakupów, mąż właśnie grzeje obiad i słyszę jak narzeka do mamy że baba siedzi przy kompie a chłop obiad robi ![]() Buziaczki |
||
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
|
|
|
|
#3060 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz jest mi lepiej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

po pierwsze muszę wstać o piątej
za Tż bo Ty już wstałaś
teraz cały weekend wyleżę w łóżku i nigdzie się nawet nie będę ruszała.
godzina przed 10 a ja już kipię i żeby nie wiem co to idę spać. A rano wstaje po 6 i mimo tego iż śpie 8 godzin to czasami nie chce mi się wstać strasznie

zdrowie najważniejsze a egzamin zdasz następnym razem. Przytulam i trzymam kciuki żebys szybko doszła do siebie
Trzy razy dostał tel żeby przyjechac na rozmowe i nie pojechal bo był w Wawie no i wymówka że jak miał wrócić..... ręce mi opadają, wiem że on też chciałby być na miejscu ale widze też że on po prostu LUBI tą pracę, kolegów z którymi pracuje itp. Czasami mam wrażenie że on tego nie widzi albo nie chce widzieć że go wykorzystują. Tak jak Wam wtedy pisałam na chorobowe nie pójdzie, wolnego nie weźmie bo ktoś tam nie będzie coś tam wiedział itd.
no i niestety też cierpi na tym TŻ, bo wiadomo, że jak jestem chora to nie bardzo chce mi się cokolwiek, no wiecie, a do tego jeszcze dochodzą te bóle brzucha, a co to za przyjemność jak "w trakcie" coś boli

może faktycznie przeprowadzka albo zmiana pracy albo nie wiem, nie da się, żeby jeździł np na 3 dni w tygodniu a 2 dni ktoś inny? albo jakoś tak, żeby nie wyjeżdżał na cały tydzień...

Zakończone: 2