|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Hosenko, wyglądałaś fantastycznie.
![]() ![]()
![]() |
#3062 |
Przyjaciółka KWC
|
Hosenko gratulacje
![]() Byłam na fitnessie, ale wycisk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zdecydowałam, że go chcę na 100%, może jutro poszukam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj wróciłam padnięta do domu, bo 2 h stałam w korku ![]() ![]() W dodatku po poniedziałkowym skakaniu na skakance tak mnie bolą mięśnie łydek (ale nie z tyłu tylko z przodu), że ledwo chodzę, a wciskanie pedałów w aucie powoduje straszny ból. Wcześniej nie miałam po skakance żadnych zakwasów, a teraz są okropne ![]()
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje
![]() Rzyrafko, nie było żadnych wpadek ![]() Em: dziękuję ![]() ![]() ![]()
#3066 |
Wtajemniczenie
|
witam w ten ponury, szary jesienny dzien
![]() wczoraj byłam podpisac umowe i zostałam konsultantka avonu.... ![]() katalog juz znam na pamiec i lista zamowienia dla mnie rosnie;P Hosenko ja tez chce zobaczyc jak wygladałas ![]() Wy dziewczyny oprocz z watku poznałyscie sie osobiscie?? A i pomalowałam wczoraj nowym lakierem paznokcie. Myslałamz,e bedzie jasniejszy kolor na paznokciach,a jestem miło zaskoczona nawet jest ciemniejszym troche od tego jak zakladałam.
#3067 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ma zachęcające recenzje, ja też się chyba skuszę (tym bardziej, że do tych recenzji dochodzi dobra relacja cena-pojemność), ale nie wiem, które apteki go sprzedają. Jak namierzysz gdzieś, to daj mi znać. ![]() W ogóle to testowałam w weekend mój nowy morski lakier Essence i kolor jest obłędny na paznokciach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3069 |
Wtajemniczenie
|
własnie ogladałam je
![]() śliczna z Was para ![]() ![]() w ogole bardzo ladny pierscionek zareczynowy masz ![]()
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3071 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba podjadę dziś do apteki na Krowodrzej Górce- co prawda siadło mi coś na gardle i sie nie najlepiej czuję, ale aktualnie nie pada to można skoczyć rowerkiem chyba ![]() Zrobiłam muffinki z siekanymi orzeszkami ziemnymi, solą i biała czekoladą, są obłędne ![]() Jak fajnie, że seriale mi się zaczęły już- poniedziałek spędziłam z CSI ![]() ![]()
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
Jestem chora
![]()
#3073 |
Wtajemniczenie
|
isa666 ojej
![]() szybko wracaj do zdrowka ![]()
#3074 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jest dzisiaj lodowato i okropnie. Nie mogłam się zwlec z łóżka. Wczoraj nie zdążyłam na fitness, więc zapisałam się na dzisiaj na step, ale mam zakwasy, więc będzie ciężko. I dalej nie wiem, jaki tusz kupić. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na Górce nie mają, dorwałam w aptece w markecie na Mackiewicza za 16,50. Mieli wszystkie produkty z tej serii i nawet jakiś zestaw ale nie pytałam o ceny. Tylko teraz kurczę sama nie wiem cyz go użyć, bo zobaczyłam skład- 2 i 3 miejsce paraffinum liquidum i petrolatum (swoją drogą myślałam, że to synonimy) - coś do czego mam awersję okropną, bo w kremach do twarzy to mnie momentalnie zapycha. Spróbuję, co tam ![]() A ma mocno pogrubiać? Ten nowy obrotowy Bourjois jest fajny, ale właśnie nie za mocny w tej dziedzinie, niemniej nadrabia porządnym rozczesaniem i zagęszcza, przynajmniej u mnie ![]() Chyba przyszły mi Essiaki ![]() ![]() Rok temu jakieś opony zimowe polecałyście, ale nie pamiętam jakie, a potrzebuję komplet na ten sezon do Uniaka ![]()
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
Lakierki są superowe jeśli chodzi o kolorki!! Mam nadzieję, że nalezą do dwuwarstwowców, bo jak nie to kupię odpowiedniki z Gosha a te pójdą w świat
![]() I zrobiłam pierwszego w życiu frankena ![]() ![]() Do tego przypomniałam sobie o pudełku z sypkimi brokatami kolorowymi- chyba będę musiała zakupić mały hurcik jakichś bezbarwnych małych buteleczek i zrobię sobie własne glittertopki ![]() ![]()
#3078 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hosenko, fajne zdjęcia ze ślubu ![]() ciekawa jestem, jaki miałaś makijaż ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-10-13 o 21:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie kuruję w domu, ledwo wstałam
![]() rzyrafko ja mam Dębicę Frigo, ale chyba ice w tamtym roku pisała, że te opony nie są dobre. Tata jutro mi założy zimówki, nie chcę czekać aż nagle może mnie śnieg zaskoczyć ![]()
#3080 |
Zakorzenienie
|
Ja moje lakiery odebrałam w środę i są przepiękne, nie mogę się zdecydować czym pomalować pazurki
![]()
![]() |
#3081 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O tym Bourjois myślałam też, w SP jest też promocja na L'oreala i na MF Masterpiece Max. Nie wiem sama. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W weekend szykuje mi się szaleństwo zakupowe bo oprócz kremów zamierzam kupić dwa masła do ciała i zaspokoić głód ciuchowy ![]() Cytat:
Cytat:
Również z chęcią zobaczyłabym zbliżenia makijażu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tusze L'oreala jakos nigdy mnie nie kusiły.
![]() |
#3083 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Jest -30% w SP z kartą Lifestyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynki kupowała moze ktoras z Was algi http://www.zrobsobiekrem.pl/?199,algi-morskie-spirulina ?? Bo własnie sie zastanawiam nad nimi. Wiecie,ze lakierem Eveline ktory kupiłam kilka dni temu jestem zachwycona.A jakos nie przepadam za ta firma. Trzyma sie swietnie na paznokcjach ![]()
Edytowane przez black secret Czas edycji: 2011-10-14 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja po Fervexie zawsze zasypiam, tam jest jakiś taki składnik dodany, który mnie ścina, może w Teraflu też taki jest. Na pewno nie ma go w Gripexie z leków tego typu.
A najskuteczniejsza i tak jest chyba aspiryna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Ale jestem ostatnio zakręcona! Przed chwilą zajrzałam do torebki, a tam lakier Organzzy ![]() ![]() Rzyrafko, już nie mam czasu pisać pw - super, że lakiery przyszły i Ci się podobają, mi w buteleczce bardzo spodobał się splash od grenadine, piękny ![]() Ale dzisiaj fajny dzień - było mało ludzi w autobusach z okazji dnia nauczyciela, szkoda, że nie ma tak zawsze ![]() Z kosmetycznych zakupów przyznaję się do kilku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym dzielnie nic nie kupuję, bo czekam na nowe meteoryty, właśnie, Magda, wiesz, może kiedy będą? ![]() ![]() Sleepy, mi cat eyes się podobał, choć ostatnio dopiero zaczął mi sklejać rzęsy, więc też muszę kupić coś nowego, zastanawiam się nad 2000 cal, bo dawno go nie miałam, a zawsze mi pasował... A Masterpiece powypadał ![]() Aaa i jeszcze ostatnio zrobiłam sobie sama hennę na rzęsy i brwi. Na brwiach trzymałam jakieś 3 minuty zamiast 15, wyszły takie akurat, bardzo jestem zadowolona, bo w natury mam je bardzo jasne, a teraz są delikatnie podkreślone i nie muszę ich malować. A rzęsy lepiej chwyciły dolne, to dobrze, bo górne i tak zawsze maluję. Tak dziewczyny pisałyście o gubieniu rzeczy - ja kilka razy zostawiałam gdzieś torebkę - raz w Macdonaldzie na oparcie krzesła - wróciłam tam po 10 minutach... i nadal wisiała ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- I jeszcze zapomniałam: robiłam zdjęcia lakierom, które przyszły w sobotę... i ciągle nie miałam czasu, żeby je wrzucić. Ale nie zginą, kiedyś je pokażę ![]()
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś się kuruję właśnie aspiryną i domowymi sokami z czarnej porzeczki i malin. Już mi lepiej, ale zatoki wciąż dokuczają. Na szczęście gardło przestało mnie boleć i nie jestem taka słaba jak rano ![]()
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
Izaaaa jak dziś możesz?
![]()
![]() |
#3089 |
Wtajemniczenie
|
No i ostatnie lakiery oddane, a tak fajnie było mieć ich tyle, że się nie mieściły w szufladzie
![]() Ja już zaczynam weekend, właśnie planuję, co zrobić z 12 białkami, które dostałam od babci (na bank będą bezy, ale ciekawe ile tego wyjdzie ![]()
#3090 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem jak sobie poradzę z Seche ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za to aspiryna jak dla mnie działa za wolno, potrzebowałabym kilku dni, żeby wrócić do normy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a w Arkadii chyba noc zakupów od 22 ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-10-14 o 17:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.