Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-11, 15:39   #3061
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
jeszcze się nie przyzwyczaiłaś?

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
kupilam BB krem a maseczki mialam Lioele (z olejkiem herbacianym) i beauty friends, tej o ktorej piszesz nawet nie znam
wiedziałam, ze BB :P

ja piszę o tej:
http://asianstore.pl/71-the-face-sho...-mask-50g.html

chyba sobie kupię jakieś maseczki,a po lekturze postow Twoich i Winyla, mysle ze tez sie wkrece w BB kremy ;p

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 15:53   #3062
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, wyskubać TŻta za karę? Tzn. mówisz mu kup mi to i to?

Nigdy nie byłam w długoterminowym związku i nie wiem jak to jest
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 15:57   #3063
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Ja bym nie miała sumienia TŻta na zakupy zabierać, bo to biedny student :P także też czekam na odpowiedź Ani

dziewczyny, czy kieliszki do szampana nadają się jako prezent dla rodzicow pod choinke?
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 16:19   #3064
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

wiedziałam, ze BB :P

ja piszę o tej:
http://asianstore.pl/71-the-face-sho...-mask-50g.html

chyba sobie kupię jakieś maseczki,a po lekturze postow Twoich i Winyla, mysle ze tez sie wkrece w BB kremy ;p
ostatnio wciagnelam sie w wizazowe zamowienie, zamowilam ok 10 probek, na ebayu pelny wymiar, ale ze teraz nic juz nie mam i musze przeczekac az dostane paczki to zlozylam zamowienie na asianstore. A poki co ide do kosciola i sprobuje nalozyc normalny podklad

BB kremy sa cudowne!

buszuje dzisiaj tez na mazidlach, naturalisie... no masakra jakas!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy kieliszki do szampana nadają się jako prezent dla rodzicow pod choinke?
jak najbardziej albo do winka jak pija
Stary 2011-11-11, 16:21   #3065
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie miała sumienia TŻta na zakupy zabierać, bo to biedny student :P także też czekam na odpowiedź Ani

Z tego co wnioskuję to jej facet nie jest biednym studenciakiem :P

Nie raz mówiła, że ją wkurza snobistyczne podejście jej faceta do niektórych spraw (np. przy wyborze wakacji z tego co pamiętam) i jeszcze ostatnio coś o aucie mówiła :P

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Ewelka, ja czasem buszuje na zrobsobiekrem :P
so trójka maybe.

Stary 2011-11-11, 16:32   #3066
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

hm, myslę że czemu nie .. sama nigdy nie dawałam tego typu prezentów moim rodziom, zawsze jakieś pierdoły

a co do zakupów z TZem no to dość długo miałam opory i byłam zbyt dumna na to żeby kupił mi cokolwiek, nawet jak on sam chciał, to ja gadałam jakies bzdety o potrzebie bycia niezależną itp itd, bla, bla, bla.
no ale w sumie złapalam się na tym, że ja jemu kupuje bardzo dużo i często i zaczęło mnie trochę wnerwiać, że on nie pomyśli o tym, żeby mi coś kupić. Z tym że jak wiadomo faceci są prości, trzeba mówić im jasno, bo inaczej się czegoś tam nie domyślą moim ulubionym sposobem jest mówienie np. o perfumach, dość często i niby od niechcenia. że aa, ale fajne te nowe perfumy, moze kupię sobie jak dostanę kasę od babci na urodziny. jak powiem coś takiego, to wiem, że mogę liczyć na jakiś prezent "niespodziankę" bez okazji (lub niby bez okazji, ale w ramach przeprosin z tymże bez magicznego slowa PRZEPRASZAM ). już kilka razy mnie tak "zaskoczył". Ja udaję wtedy wooooow skad wiedziałeś, aaaa, jesteś kochany! nie wiem co powiedzieć! aaaa! a on jest z siebie mega dumny, zadowolony, a że lubi jak się podniecam jego szlachetnymi czynami to robi to częściej. i kolo się zamyka

no a na zakupach to tylko mówię, kupisz mi? :P trochę się przy tym nagada, że jestem uzalezniona od zakupów i przecież to założę 2 razy i rzucę, ale w końcu kupuje, to urocze xD
pewnie mnie zbesztacie że tak robię, ale tak na prawdę to działa w dwie strony; tylko że on o tym nie mówi, ja sama widzę, że on czegoś potrzebuje/ coś mu sie podoba.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
ostatnio wciagnelam sie w wizazowe zamowienie, zamowilam ok 10 probek, na ebayu pelny wymiar, ale ze teraz nic juz nie mam i musze przeczekac az dostane paczki to zlozylam zamowienie na asianstore. A poki co ide do kosciola i sprobuje nalozyc normalny podklad

BB kremy sa cudowne!

do kościola? Ewelka, Ty jesteś religijna? ja ostatnio czesto miewam potrzebę pójścia do kościola. Ale najlepiej nie w czesie mszy, wtedy jakoś dobrze się myśli

ja lubię czytać o tych kosmetykach, jednak nie wiem od czego mialabym zacząć. Póki co pogłębiam swoją wiedzę na ten temat

jak najbardziej albo do winka jak pija[/QUOTE]

Cytat:
Z tego co wnioskuję to jej facet nie jest biednym studenciakiem :P

Nie raz mówiła, że ją wkurza snobistyczne podejście jej faceta do niektórych spraw (np. przy wyborze wakacji z tego co pamiętam) i jeszcze ostatnio coś o aucie mówiła :P
to prawda, dobrze pamiętasz. strasznie nie lubię snobów, a on się na takiego lansuje.
może to brutalne co napiszę, ale żeby być snobem, trzeba kogoś na to stać

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-11-11 o 16:34
Stary 2011-11-11, 16:46   #3067
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, jeżeli Twojego TŻta na to stać (na to żeby od czasu do czasu Ci coś kupił) to w sumie dlaczego nie? Długo ze sobą jesteście i rzeczywiście, po jakimś tam czasei nabiera się śmiałości do takich kwestii...
Mnie kiedyś ex chciał zabrać w góry na weekend (ja oczywiście spłukany, biedny student (przed studiami) chwilowo bez pracy) więc się nie zgodziłam... Głupio by mi było, ale to dlatego, że ciężko przyjmować takie prezenty od faceta z którym się jest bodajże 2-3 miesiące
so trójka maybe.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 16:53   #3068
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, jeżeli Twojego TŻta na to stać (na to żeby od czasu do czasu Ci coś kupił) to w sumie dlaczego nie? Długo ze sobą jesteście i rzeczywiście, po jakimś tam czasei nabiera się śmiałości do takich kwestii...
Mnie kiedyś ex chciał zabrać w góry na weekend (ja oczywiście spłukany, biedny student (przed studiami) chwilowo bez pracy) więc się nie zgodziłam... Głupio by mi było, ale to dlatego, że ciężko przyjmować takie prezenty od faceta z którym się jest bodajże 2-3 miesiące
no, dokładnie. choć długo dziwiłam się koleżankom ktre godzą się na takie akcje. teraz je rozumiem i sama tak robię;p
zwłaszcza jak slucham ile kosztuja jego cześci do samochodu albo jak tankujemy. skoro stać go na takie rzeczy, to na mnie przede wszystkim

Stary 2011-11-11, 17:09   #3069
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
no, dokładnie. choć długo dziwiłam się koleżankom ktre godzą się na takie akcje. teraz je rozumiem i sama tak robię;p
zwłaszcza jak slucham ile kosztuja jego cześci do samochodu albo jak tankujemy. skoro stać go na takie rzeczy, to na mnie przede wszystkim
No moja siostra już przed ślubem obrażała się na teraz już męża, że czegoś tam jej nie chciał kupić i mówiła mu, że jest skąpy

BTW. Aniabania ciekawi mnie co to za fura?
so trójka maybe.

Stary 2011-11-11, 17:17   #3070
aniabaniaa
Zakorzenienie

on ma mercedesa . kocha ten samochód. ja uważam że to jego pierwsza żona xD. co gorsze to jest jakaś super wersja sport. pali jak smok, czesci drogie jak nie wiem co a do tego jest szybkie, a TZ jezdzi jak wariat. to nowe na ktore chce wymienic jest jeszcze bardziej sportowe, jeszcze wiecej pali i jest duzo szybsze. co gorsza TZ twierdzi ze ta zamiana to DLA MNIE. . no to mu powiedzialam ze jak chce zmienic auto dla mnie to niech kupi cos normalnego i co mniej pali. ale chyba to mu nie wyjdzie, bo sie uparl

Stary 2011-11-11, 17:20   #3071
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny teraz podobają mi się te dwa auta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg C19210555_2.jpg (47,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg charger.jpg (30,2 KB, 8 załadowań)
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 17:21   #3072
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
on ma mercedesa . kocha ten samochód. ja uważam że to jego pierwsza żona xD. co gorsze to jest jakaś super wersja sport. pali jak smok, czesci drogie jak nie wiem co a do tego jest szybkie, a TZ jezdzi jak wariat. to nowe na ktore chce wymienic jest jeszcze bardziej sportowe, jeszcze wiecej pali i jest duzo szybsze. co gorsza TZ twierdzi ze ta zamiana to DLA MNIE. . no to mu powiedzialam ze jak chce zmienic auto dla mnie to niech kupi cos normalnego i co mniej pali. ale chyba to mu nie wyjdzie, bo sie uparl
Wiesz, jak kogoś stać na sportowego merola to na jego utrzymanie też Przynajmniej taka jest moja ideologia
so trójka maybe.

Stary 2011-11-11, 17:28   #3073
aniabaniaa
Zakorzenienie

ja w sumie nigdy nie mam zdania. generalnie mercedesy mi sie nie podobaja ;p dlugo nie akceptowalam tego samochodu a tym bardziej uczucia jakim moj facet go darzy

Fajne to bmw :P pieknie błyszczy xD

dziewczyny, co się dzieje z old spicem ?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Wt7sCW9_DOc
http://www.youtube.com/watch?v=HCl5r...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nCzb-5xwpZ8

po-PO-po-PO-POWER!

Stary 2011-11-11, 17:35   #3074
agniesikk
Zakorzenienie

Ewelka, moi rodzice mają już skompletowane do wina, a do szampana to wszystkie z innej parafii, więc chyba będzie ok? Już mi się znudziło kupowanie jakichś pierdół, a siostrze i tak prezentu nie robię, więc problem z głowy

Ania, ja Cię nie zamierzam zbesztać, bo po prostu jestem w innej sytuacji Gdybyśmy ja i TŻ byli w innej sytuacji finansowej (co się nie przydarzy, dopóki obydwoje nie zakończymy edukacji), to pewnie też bym zabierała go na jakieś zakupy. A tak, to żyjemy w sprawiedliwym układzie i zadowalam się prezentami typu róża czy Raffaello. Wiem jaką sytuację finansową ma mój TŻ i wiem na co go stać, więc zwyczajnie nie miałabym sumienia. A jak Twój facet nie robi Ci problemów i u Was taki system działa sprawnie, to moim zdaniem wszystko ok

Boże, mam taką starszą panią, sąsiadkę nad nami i nigdy w życiu jej nie widziałam, a kur*a hałasuje dzisiaj jakby w golfa grała
Stary 2011-11-11, 17:36   #3075
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
ja w sumie nigdy nie mam zdania. generalnie mercedesy mi sie nie podobaja ;p dlugo nie akceptowalam tego samochodu a tym bardziej uczucia jakim moj facet go darzy

Fajne to bmw :P pieknie błyszczy xD

dziewczyny, co się dzieje z old spicem ?
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Wt7sCW9_DOc
http://www.youtube.com/watch?v=HCl5r...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nCzb-5xwpZ8

po-PO-po-PO-POWER!
Aniabania......... Tam nie było ani jednego BMW
Mustang i Dodge
so trójka maybe.

Stary 2011-11-11, 17:40   #3076
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Mustang i Dodge
Szczegóły...

Wiecie co, dzisiaj TŻta współlokatorzy wyjechali i został sam w akademiku, wreszcie mieliśmy mieć trochę czasu, żeby dłużej pogadać, bo w tygodniu nie ma jak, to dzwonię do niego, a ten śpi, bo się źle czuje. Mówiłam mu już tydzień temu, jakie leki ma kupić, to kur*a jajko mądrzejsze od kury, nigdy mnie nie posłucha, a potem się żali. Normalnie dzisiaj dopóki się nie ogarnie, to nie będę z nim rozmawiać. Miałam mu napisać SMSa, ale chyba sobie odpuszczę, bo normalnie brak słów. Czasem mnie dobija to, że on taki dobry w pierwszej pomocy, a sam siebie nie umie ratować. Kiedyś mądry wymyślił, że nie weźmie nic na biegunkę i się napije potem Powerade'a, żeby uzupełnić elektrolity. Oczywiście ja nie miałam racji, jak mówiłam, że ma wziąć węgiel, bo kto by tam mnie słuchał. To potem głupek leżał na kroplówce w szpitalu. Czasem mam wrażenie, że jest jak dziecko. Jak mi coś dolega, to mało się nie skitra, że mam iść do lekarza, a sam swoje zdrowie ma w czterech literach.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-11-11 o 17:43
Stary 2011-11-11, 17:51   #3077
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Szczegóły...

Wiecie co, dzisiaj TŻta współlokatorzy wyjechali i został sam w akademiku, wreszcie mieliśmy mieć trochę czasu, żeby dłużej pogadać, bo w tygodniu nie ma jak, to dzwonię do niego, a ten śpi, bo się źle czuje. Mówiłam mu już tydzień temu, jakie leki ma kupić, to kur*a jajko mądrzejsze od kury, nigdy mnie nie posłucha, a potem się żali. Normalnie dzisiaj dopóki się nie ogarnie, to nie będę z nim rozmawiać. Miałam mu napisać SMSa, ale chyba sobie odpuszczę, bo normalnie brak słów. Czasem mnie dobija to, że on taki dobry w pierwszej pomocy, a sam siebie nie umie ratować. Kiedyś mądry wymyślił, że nie weźmie nic na biegunkę i się napije potem Powerade'a, żeby uzupełnić elektrolity. Oczywiście ja nie miałam racji, jak mówiłam, że ma wziąć węgiel, bo kto by tam mnie słuchał. To potem głupek leżał na kroplówce w szpitalu. Czasem mam wrażenie, że jest jak dziecko. Jak mi coś dolega, to mało się nie skitra, że mam iść do lekarza, a sam swoje zdrowie ma w czterech literach.
motyw z poweradem dobry ;D

ale nie męcz go tak, chłopak chory, oczekuje wsparcia, nauczkę ma już w postaci choroby !
Cytat:
Mustang i Dodge

brawo ania

a ja w ogóle tak rzuciłam okiem na te miniaturki; szybko zobaczyłam , czy te fury się czymś różnią, uznałam że tylko ujęciem i felgami xDeeee ^^ @l3 z3 mn!3 kR3jZoL OuU j3@h

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2011-11-11 o 17:55
Stary 2011-11-11, 17:55   #3078
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
motyw z poweradem dobry ;D

ale nie męcz go tak, chłopak chory, oczekuje wsparcia, nauczkę ma już w postaci choroby !

brawo ania

a ja w ogóle tak rzuciłam okiem na te miniaturki; szybko zobaczyłam , czy te fury się czymś różnią, uznałam że tylko ujęciem i felgami xDeeee ^^ @l3 z3 mn!3 kR3jZoL OuU j3@h
Kurde Wcale nie mam ochoty go wspierać. Już mi kiedyś obiecał, że jak mu powiem, że ma kupić jakiś lek, to zrobi tak, bo jednak ja się bardziej orientuję niż on. I znowu to samo Tak mnie to wkurza. Mój TŻ to wspaniały chłopak, ale ta cecha charakteru jest u niego paskudna i przeszkadza mi jak cholera Takie wyskoki pojawiają się cyklicznie.
Stary 2011-11-11, 17:58   #3079
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
do kościola? Ewelka, Ty jesteś religijna? ja ostatnio czesto miewam potrzebę pójścia do kościola. Ale najlepiej nie w czesie mszy, wtedy jakoś dobrze się myśli
a no jestem, chodze w niedziele i swieta, ale czesto mi sie po prostu nie chce. Kiedy mam potrzebe , lubie isc i sie pomodlic w samotnosci

Ja bym nie miala nic przeciwko, gdyby moj TZ chcial mi kupic to i owo, pod warunkiem ze mialby dobra prace, duzo by zarabial - no przynajmniej tyle zebym wyrzytow sumienia nie miala poki co zarabiamy na tym samym poziomie, wiec nic bym od niego nie wziela , chyba ze mocno by sie upieral

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-11, 20:29   #3080
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde Wcale nie mam ochoty go wspierać. Już mi kiedyś obiecał, że jak mu powiem, że ma kupić jakiś lek, to zrobi tak, bo jednak ja się bardziej orientuję niż on. I znowu to samo Tak mnie to wkurza. Mój TŻ to wspaniały chłopak, ale ta cecha charakteru jest u niego paskudna i przeszkadza mi jak cholera Takie wyskoki pojawiają się cyklicznie.
Ale z Ciebie twarda babka ale to dobrze, nie można dać się zmanipulować facetowi i go zaglaskać. niech wie że źle zrobil i ma Ciebie słuchać
Cytat:
a no jestem, chodze w niedziele i swieta, ale czesto mi sie po prostu nie chce. Kiedy mam potrzebe , lubie isc i sie pomodlic w samotnosci

Ja bym nie miala nic przeciwko, gdyby moj TZ chcial mi kupic to i owo, pod warunkiem ze mialby dobra prace, duzo by zarabial - no przynajmniej tyle zebym wyrzytow sumienia nie miala poki co zarabiamy na tym samym poziomie, wiec nic bym od niego nie wziela , chyba ze mocno by sie upieral
wiesz co, to dla mnie nowość, w sumie kojarzyłam Cię bardziej z imprezową dziewczyną, co nie szło mi w parze z kościolem
zaskoczyłaś mnie

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

aguniaaaaa041986 , chcesz się z nami odchudzać, czy książkę piszesz?

Stary 2011-11-11, 20:36   #3081
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
wiesz co, to dla mnie nowość, w sumie kojarzyłam Cię bardziej z imprezową dziewczyną, co nie szło mi w parze z kościolem
zaskoczyłaś mnie
no co Ty, nie pamietam kiedy ostatnio bylam na imprezie

ogladacie pamietniki wampirow?? dzisiaj nowy odcinek. Zaraz biore sie za ogladanie. Wyszperalam z szafki kwas, nalozylam na gebe w nadziei ze mi pomoze dawno nie mialam tak paskudnej cery, nie wiem co sie dzieje

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2011-11-11 o 20:39
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-11, 22:12   #3082
bita smietana
Zakorzenienie

nie nadążam za Wami

Cytat:
Wiecie, wymyśliłam sobie nowy kierunek studiów jeszcze, ale nie wiem co mi z niego wyjdzie (stomatologia)
eeej, fajny kierunek! Stomatolog zawsze będzie potrzebny

Cytat:
wieeem oglądałam, ale strasznie mnie wkurzał ten wczorajszy odcinek i to jak komentowali Dorotę ;/ no ku*wa!
a później wielkie zdziwienie, że laski wpadają w anoreksję i bulimię
też mnie to wnerwiło! Najbardziej komentarz że "my nie greenpeace, nie będziemy ratować wielorybów " przy czym laska wygląda normalnie, ładnie i szczupło. Załamał mnie poziom tego programu już kompletnie.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
oooch Jakie śliczne maleństwo! Agnes, jeśli to czytasz- gratulujeee Pisz potem wszystko

Cytat:
Właśnie zapomniałam Wam się pochwalić, że mój TŻ będzie ode mnie pod koniec stycznia nie 650km, ale tylko 200 Szał, co?
Super! Fajnie, że wreszcie będziecie bliżej 200 km to przecież nic strasznego

Cytat:
j
u mnie na wadze 53,5
nie pamietam kiedy ostatnio zeszłam ponizej 54. Szok. Dodam ze w tym tygodniu 2 razy zamiast obiadu jadlam chipsy, wiem masakra. Mam ostatnio jakiegos dola, pomijajac to ze nie chce mi sie gotowac, jestem ciagle zmeczona i boli mnie glowa jutro sie zwaze pewnie bedzie wiecej.
wow, przy jakim wzroście? Zazdroszczę spadku, no

Cytat:
Bardzo fajny Ja nie wiem co swoim kupię wymyślam fajne rzeczy, a oni tego i tak nie używają, po prostu mi się odechciewa...

Cytat:

dokładnie, mam takie samo podejście jeśli chodzi o kupowanie, nie przeszkadza mi to u innyh, dopóki ni dochodzi do wykorzystywania bez dawania niczego w zamian

Ja strasznie lubię robić prezenty

Z kościołem też tak mam, no czuję jakąś potrzebę, któej sama nie umiem wyjaśnić

Cytat:
ogladacie pamietniki wampirow?? dzisiaj nowy odcinek. Zaraz biore sie za ogladanie. Wyszperalam z szafki kwas, nalozylam na gebe w nadziei ze mi pomoze dawno nie mialam tak paskudnej cery, nie wiem co sie dzieje
idę zaraz oglądać strasznie się wkręciłam w VD

W ogóle laski, wiecie jaką zrobiłam niespodziankę na urodziny TŻta? Upiekłyśmy z przyjaciółką masę babeczek, ozdobiłyśmy kolorowym lukrem i duużą ilością ozdób, wyglądały rewelacyjnie wrzucę może potem jakieś zdjęcie Zadzwoniłam po jego znajomych i kiedy skończył zajęcia, zrobiliśmy mu niespodziankę, śpiewając sto lat (i pijąc szampana pod wydziałem prawa ) było meeega fajnie
Stary 2011-11-11, 22:15   #3083
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
W ogóle laski, wiecie jaką zrobiłam niespodziankę na urodziny TŻta? Upiekłyśmy z przyjaciółką masę babeczek, ozdobiłyśmy kolorowym lukrem i duużą ilością ozdób, wyglądały rewelacyjnie wrzucę może potem jakieś zdjęcie Zadzwoniłam po jego znajomych i kiedy skończył zajęcia, zrobiliśmy mu niespodziankę, śpiewając sto lat (i pijąc szampana pod wydziałem prawa ) było meeega fajnie
jaaaaaaaaaaaaaa, ale super!
genialny pomysl!!!

ja mam 166 cm.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-12, 05:40   #3084
alexis77
Zadomowienie

Ewelka przy wzroście 166 waga 53,5 to naprawdę świetny wynik

http://i2.pinger.pl/pgr423/6125a9f80...t8rqo1_500.jpg dziewczyny marzy mi się taka sukienka/tunika , nie wiecie gdzie taką dostanę?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 07:56   #3085
LifeMyDreams
Raczkowanie

siema moge dolaczyc?? tylko czy wy sie tu serio odchudzacie czy tylko gadacie o bzdurach? bo z tego co was podczytuje od rana o samych bzdurach gadacie juz nie wspomne ze tylko autka piwka i alkohol wam w glowkach...PUSTAKI!!!!!!! !! a psyhe 666 najwiekszy:hahaha :

LifeMyDreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 08:35   #3086
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Ewelka przy wzroście 166 waga 53,5 to naprawdę świetny wynik

http://i2.pinger.pl/pgr423/6125a9f80...t8rqo1_500.jpg dziewczyny marzy mi się taka sukienka/tunika , nie wiecie gdzie taką dostanę?
Wiem, że ASOS ma takie w swoim asortymencie Musiałabyś sprawdzić na ich stronie.. Romwe chyba też.

Cytat:
Napisane przez LifeMyDreams Pokaż wiadomość
siema moge dolaczyc?? tylko czy wy sie tu serio odchudzacie czy tylko gadacie o bzdurach? bo z tego co was podczytuje od rana o samych bzdurach gadacie juz nie wspomne ze tylko autka piwka i alkohol wam w glowkach...PUSTAKI!!!!!!! !! a psyhe 666 najwiekszy:hahaha :

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 08:43   #3087
LifeMyDreams
Raczkowanie

no tak smiej sie smiej ;];] ty nie lepsza jestes gwiazdeczka

LifeMyDreams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 09:00   #3088
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LifeMyDreams Pokaż wiadomość
no tak smiej sie smiej ;];] ty nie lepsza jestes gwiazdeczka
Ej, ja chwilowo szukam pracy, nie mam faceta więc zatapiam się w piwie, czpisach i wątku
so trójka maybe.

Stary 2011-11-12, 09:05   #3089
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

heeeeeeeeeeeeej

7.11.11 godz. 15:50 urodziłam Oliwkę
3450g 59cm - przyszła modelka
poród masakrycznie bolesny, ale jakoś dałam radę i jestem z siebie cholernie dumna!

od czwartku jesteśmy już razem w domu, uczymy się siebie nawzajem i jest cudownie!jestem najszczęśliwsza pod słońcem
focia dla ciotek jeszcze ze szpitala :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oli.jpg (19,5 KB, 8 załadowań)

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-12, 09:12   #3090
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeej

7.11.11 godz. 15:50 urodziłam Oliwkę
3450g 59cm - przyszła modelka
poród masakrycznie bolesny, ale jakoś dałam radę i jestem z siebie cholernie dumna!

od czwartku jesteśmy już razem w domu, uczymy się siebie nawzajem i jest cudownie!jestem najszczęśliwsza pod słońcem
focia dla ciotek jeszcze ze szpitala :
Wszystko ładnie pięknie, ale my już Oliwkę widziałyśmy z innego wątku

A tak w ogóle to nawet nie brałyśmy innej opcji pod uwagę jak tylko tą, że dasz radę!
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości