Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-27, 14:16   #3061
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
wszystko da się naprawdę nic nie przywiera no dobry ten wynalazek

na jaki kolorek?
Powinnam sobie kupic taka patelnie koniecznie!
Niby mam tez taka b. dobrej jakosci tez ma podobna powloke do teflonu ale to nie teflon, probowalam juz na niej cos usmazyc chyba kiedys cukinnie i niestety sie nie udalo, pozatym cukinnia w srodku byla surowa
Na teflonie takie rzeczy sie nie dzieja prawda?

A jezeli chodzi o wloski to pomalowalam tylko odrosty na ciemna czekolade, bo koncowki sobie rozjasnialam na brazowo-rudo i chcialam tylko przy glowie bo juz dwa miesiace tak chodze jak wiesniak
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 14:18   #3062
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

smazenie na teflonie to bajka- mozna bez tłuszczu, czyli zdrowo, nic nie przywiera
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 14:23   #3063
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine, Milena dziękuję a piesiu to mój skarbek którego traktuję jak dziecko Kocham wszystkie małe pieski, bo tych większych się boję.

Czekoladko poka włosy pewnie brązik

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Eldo masz rację, więc tego najbardziej się obawiam, żeby stres mnie nie zeżarł słyszałam takie historie, że ludzie na egzaminie z nerwów zapominają jak się nazywają Koleżanka mi mówiła, że ten egzaminator do niej gadał a ona ze stresu to nie wiedziała o co chodzi, słyszała że coś się pyta a taka zestresowana była, że nie mogła zdania sklecić
Stary 2012-01-27, 14:28   #3064
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ja uwielbiam wszlekie kremy warzywne do tego grzanka albo np groszek ptysiowy- bomba!
ja też z groszkiem ptysiowym no ale groszek to kaloryczny niestety jest

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Powinnam sobie kupic taka patelnie koniecznie!
Niby mam tez taka b. dobrej jakosci tez ma podobna powloke do teflonu ale to nie teflon, probowalam juz na niej cos usmazyc chyba kiedys cukinnie i niestety sie nie udalo, pozatym cukinnia w srodku byla surowa
Na teflonie takie rzeczy sie nie dzieja prawda?

A jezeli chodzi o wloski to pomalowalam tylko odrosty na ciemna czekolade, bo koncowki sobie rozjasnialam na brazowo-rudo i chcialam tylko przy glowie bo juz dwa miesiace tak chodze jak wiesniak
Warto zainwestować, naprawdę Nie nie przywiera absolutnie!

Poka włoski :P
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 14:31   #3065
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
ja też z groszkiem ptysiowym no ale groszek to kaloryczny niestety jest
garstka to ok. 10gr -> tj. ok 50kcal... kremy i zupy jarzynowe nie sa bardzo kaloryczne także można sobie pozwolić na groszek spokojnie
Stary 2012-01-27, 14:35   #3066
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
garstka to ok. 10gr -> tj. ok 50kcal... kremy i zupy jarzynowe nie sa bardzo kaloryczne także można sobie pozwolić na groszek spokojnie
no może masz rację ale mimo wszystko, na razie staram się unikać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-27, 14:41   #3067
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia a ta paste Sara Lee, Clinomyn dla palących to gdzie mozna dostac? W aptece beda? Czy trzeba gdzies zamawiac?
W Rossmannie jest, w aptece nie mam pojęcia czy będzie ale możesz zapytać. W dobrych drogeriach też powinna być

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
ja dziś zmusiłam się do wypicia kawy (nie lubię), z nadzieją że efekt będzie ten sam... a tu nic może dlatego, że to była taka imitacja kawy- machiatto na mleku, więc lekkie.
To za słaba ta kawka. Ja jak wypiję rozpuszczalną z jednej łyżeczki to nic mnie nie ruszy, a jak zrobię taką z dwóch czubatych, że aż gorycz czuć w niej bo jest taka mocna to moment i lecę na kibelek. Oczywiście wcześniej jem płatki z otrębami i błonnikiem więc może to też ma jakieś znaczenie, ale tylko w połączeniu z kawą lecę na kibelek. Po samych płatkach nie zawsze się wypróżniam.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 14:49   #3068
kasiaaa178
Rozeznanie

jak narazie jestem dumna z siebie dzisiaj. zero słodyczy aha nie napisalam wam ze jakis czas startowalam z waga 76... teraz mam 73 i pierwszym moim celem jest to zeby 6 pojawila sie z przodu pamietam jak poznalam mojego tz a bylo to 5 lat temu, wazylam 55 kg <marze> a potem ciasteczko, czekoladka, wyjscia w nocy na pizze piwko i urosłam...

ogolnie to mam jakies problemy z trawieniem, kiedys wyproznialam sie 2 razy w tyg i to bylo jak na mnie duzo... teraz naszczescie czesciej. jak cos zjem to odrazu pileczka mi rośnie pod nosem - masakra jakas.

najwiekszym problemem jest to ze jem bardzo malo cieplego. w pracy jak wpadne w wir obowiazkow to czasami zapomne sie i nic nie zjem przez caly dzien. malo pije. a jak wroce do domu to jest gdzies po 21 i tz czeka z obiadem....

w pracy nie mam mozliwosci zeby jesc 4 razy dziennie, czasami uda mi sie wejsc,, niewidzialnie,, na zaplecze i przekasic cos na szybko ale to naprawde rzadko.

na jutro przygotowalam jeden pojemnik z tarta marchwia i jablkiem mniam mniam i drugi z surowka z kapuchy pekinsskiej, ogorka konserwowego, papryki i tony innych warzyw i do tego zarzuce piers z kuraka

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 14:49   #3069
meeedzik
Zakorzenienie

Monia co do kawy to widzę, że masz tak samo jak mój Tż on też jak się napije, a bardzo rzadko pije, może raz na tydzień to zaraz na kibelek, a jak mi mówił że nie może pić kawy to ja się dziwiłam, że po kawie można dostać biegunkę
Ja piję codziennie około 17 ale taką 3w1 albo kopiko
Stary 2012-01-27, 14:50   #3070
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia fajna ta koszulka, ja też nie wiem co mogę Tż kupić na walentynki? Chyba perfumę i jakiś drobiazg
A co do choroby to ja też mam nadzieję, że szybko mnie puści, już dawno nie byłam chora, a teraz ciągle chodzę i kicham

Pokazuję Wam zdjęcia mojego skarbeczka kochanego, najpier szaleństwo na śniegu a później spanko na łóżeczku do teraz śpi w słońcu
No taki okres że ludzie chorują zima nie ułatwia nam życia niestety ;/
Ja w grudniu też bylam taka chora i to ponad 2 tygodnie, nic mi nie pomagało - nawet antybiotyki. Musiałam odchorować swoje i tyle ;/ No ale od tamtej pory jest dobrze Siedź w domku i się wygrzewaj

Zdjęcia super!!! Fajny ten Twój Niki Moja ś.p.babcia też miała kiedyś pieska i też się nazywał Niki Gdy babcia zmarła pies rzucił się pod koła samochodu. Miał ok. 10 lat i nigdy nie biegał za samochodami, był bardzo ostrożny i trzymał się z dala dróg, dlatego wszyscy uznali, że pies z tęsknoty za babcią się zabił. Także zwierzęta na prawdę dużo rozumieją i są strasznie uczuciowe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-27, 14:52   #3071
meeedzik
Zakorzenienie

Kasia ja miałam tak samo ja Ty Gdy poznałam się z Tż ważyłam 50kg ( zawsze byłam chuda ) a przy nim urosłam do 65 kg bo to lody ( jego mama miała budkę z lodami włoskimi to jakieś czekoladki, pizza i hamburgery na noc i nawet nie wiem kiedy tyle przytyłam
Stary 2012-01-27, 14:53   #3072
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Czekoladko poka włosy pewnie brązik
Pokaze pokaze ale dzisiaj to sa ani nie ulozone ani nic, do tego jestem taka wyczienczona ze glowa mala
Nie wiem nawet gdzie mam aparat...
Pokaze napewno ale nie dzisiaj.

Cytat:

Warto zainwestować, naprawdę Nie nie przywiera absolutnie!

Poka włoski :P
No to mnie przekonałas
A jakiej firmy masz patelnie?
Mozesz cos polecic, mowi Ci cos marki Daikin?

A wloski pokaze w przyszlym tyg
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
W Rossmannie jest, w aptece nie mam pojęcia czy będzie ale możesz zapytać. W dobrych drogeriach też powinna być
Super Monia skarbie Ty nasz
W rossie to super akurat nie mam daleko, w poniedzialek albo wtorek zajde i bede testowac!
Z nieba mi spadlas bo wlasnie mialam Was pytac o jakis patent zeby przwrocic biel zabkom
Stary 2012-01-27, 14:56   #3073
meeedzik
Zakorzenienie

Monia mój się Niko nazywa bardzo podobnie ale różnie do niego mówię i na wszystkie zdrobnienia reaguje
Masz rację zwierzęta są bardzo mądre, dużo rozumieją no i ogólnie są kochane
Stary 2012-01-27, 15:01   #3074
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde, to rzeczywiście chyba się zepsuła
u mnie to samo, zimno, że uszy odmarzają w nocy było -17, a teraz jest -10

bardzo fajna koszulka mężuś powinien być zadowolony

my też się zaręczyliśmy w Walentynki ale 2009 i też przede mną klękał z kwiatami i pierścionkiem byłam oszołomiona z lekka

Na razie jeden odcinek będę oglądać dalej

A ja byłam na siłowni 30 minut na bieżni, 10 min twister i trochę na rowerku
Ja byłam w przedszkolu po synka to myślałam że zamarznę!! Jezu jak zimno! u mnie -8!
Miałam iśc na zakupy do Biedronki ale musiałabym iśc najpierw do bankomatu a tak zimno, że mi się nie chciało bo byłam z moim małym szkrabem ! Wieczorem skoczę do Biedronki, jak teściowa przyjdzie po starszego synka bo chce go na noc zabrać do siebie.
Koszulka dla męża to taka bardziej do spania będzie bo raczej w Niemczech nie będzie się w niej pokazywał ;p
Co do zaręczyn to ja wiedziałam że mi się oświadczy więc szoku nie doznałam byłam już wtedy w ciąży więc to troche takie "przymusowe" oświadczyny były :P
No to dużo się nie na oglądałaś Obejrzysz z 3-4 odcinki i się wciągniesz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-27, 15:02   #3075
zelka9o
Zadomowienie

łooo dobrze że przypomniałyście mi że niedługo walentynki ja TŻ gdzieś zabiorę w ten dzień tylko niewiem gdzie bo wtedy Brata będę mieć już
Wogole to jestem zadowolona dziś ! dostałam dziś premie !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 15:04   #3076
kasiaaa178
Rozeznanie

w te wakacje mam 3 wesela i powiedzialam sobie ze musze wszystkich zaskoczyc wyglademod kiedy pamietam zawsze mialam kompleksy ale w sumie jakie mozna miec kompleksy wazac 55 kg chce zeby tz byl troche zazdrosny bo chyba juz minal nam czas kiedy tak bylo tesknie za tym jak faceci sie za mna ogladali... dalam sie otumanic ciasteczkom i zostalam grubasem heheh ale w polowie lipca jade na urlop w rodzinne strony gdzie mamy duzo jezior i zamierzam bez skrepowania opalac sie i chodzic po plazy

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
Stary 2012-01-27, 15:05   #3077
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
łooo dobrze że przypomniałyście mi że niedługo walentynki ja TŻ gdzieś zabiorę w ten dzień tylko niewiem gdzie
ja też bym chciała zabrac mojego na jakieś wyjście-niespodziankę.. .do fajnej restauracji np w domu bym coś chętnie romantycznego zorganizowała, ale to środek tygodnia i wgl..
Stary 2012-01-27, 15:25   #3078
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia co do kawy to widzę, że masz tak samo jak mój Tż on też jak się napije, a bardzo rzadko pije, może raz na tydzień to zaraz na kibelek, a jak mi mówił że nie może pić kawy to ja się dziwiłam, że po kawie można dostać biegunkę
Ja piję codziennie około 17 ale taką 3w1 albo kopiko
No ja też wcześniej pilam rzadko kawę, a jak już to taką słabiutką z mlekiem. Odkąd odkryłam, że po mocnej kawce lecę na kibelek to staram się pić codziennie jedną po śniadaniu.
Mój mąz też po kawie leci zawsze na kibelek, tylko, że on pije zwykłą parzoną i często na czczo.... Ja ewentualnie po południu sobie Cappuccino robię (smietankowe - 65 kcal).

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Super Monia skarbie Ty nasz
W rossie to super akurat nie mam daleko, w poniedzialek albo wtorek zajde i bede testowac!
Z nieba mi spadlas bo wlasnie mialam Was pytac o jakis patent zeby przwrocic biel zabkom
Ja w Rossmannie kupuję Denivit ale następnym razem też wezmę Clinomyn dla palaczy (choć nie palę). Zobaczę która lepsza, choć póki co z Denivit jestem bardzo zadowolona. Weź sobie też ten płyn do płukania wybielający Denivit. Ja czasami sobie płukne w dzien ząbki jak np. wypije kawkę.
Ja to w ogóle myślę, że na wieczór będę myła pastą Denivit a rano Clinomyn

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Monia mój się Niko nazywa bardzo podobnie ale różnie do niego mówię i na wszystkie zdrobnienia reaguje
Masz rację zwierzęta są bardzo mądre, dużo rozumieją no i ogólnie są kochane
A no faktycznie, ale ostatnio gdzieś napisałaś Niki o ile dobrze przeczytałam i tak mi jakoś utknęło w pamięci.
Mój kot teraz codziennie rano o 7 wskakuje mi do łóżka i mnie całuje kładzie się koło mnie i chce żeby go głaskać. Głowe mi pod rękę wkłada i się ociera i mruczy Wariat mój kochany

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
w te wakacje mam 3 wesela i powiedzialam sobie ze musze wszystkich zaskoczyc wyglademod kiedy pamietam zawsze mialam kompleksy ale w sumie jakie mozna miec kompleksy wazac 55 kg chce zeby tz byl troche zazdrosny bo chyba juz minal nam czas kiedy tak bylo tesknie za tym jak faceci sie za mna ogladali... dalam sie otumanic ciasteczkom i zostalam grubasem heheh ale w polowie lipca jade na urlop w rodzinne strony gdzie mamy duzo jezior i zamierzam bez skrepowania opalac sie i chodzic po plazy
No jak bym czytała o sobie! w 2010 roku! Też w jednym roku mieliśmy 3 wesela! I też chciałam pięknie wyglądać w koncu... aby mąż był zadowolony i aby faceci nie patrzyli na mnie jak na prosiaka a na zgrabną kobietę. Ogólnie to miałam dużoooo powodów aby schudnąć. Kilku osobom na złość chciałam zrobić, chciałam czuć się atrakcyjnie, czuć się lepiej, kupować w koncu normalne rozmiary ubrań, wyjść bez kompleksów na plażę i wiele innych. A że na około mojego miasta jest 6 jezior to miałam gdzie się pokazać :P tym bardziej, że mam małe dzieci i one lubią jeździć nad jezioro więc bywałam tam często. No i w tamte wakacje z wagą 57 kilo udało mi się spełnić wszystkie swoje marzenia Piekne uczucie i Tobie na bank tez się uda bo masz dużo mniej do zrzucenia niż ja miałam.

p.s. jednego marzenia nie spełniłam - chciałam wazyć 55 kilo ale w tym roku się postaram to zrealizować

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-27 o 15:27
Stary 2012-01-27, 15:27   #3079
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka ooo właśnie może ja też gdzieś zabiorę Tż tylko nie wiem gdzie muszę coś wymyślić
Kasia na pewno Ci się uda i zrobisz na wszystkich wrażenie
Monia niee Niki to nigdy nie mówiłam może Nikuś ? No ale to bardzo podobnie przecież

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-27, 15:37   #3080
monika01011986
Zakorzenienie

Dziewczyny co myślicie o tych butach? Tylko szczerze!!! Bo szukam i szukam jakiś kozaków i tak mi te wpadły w oko ...

http://moda.allegro.pl/ocieplane-koz...077517153.html

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-27, 15:42   #3081
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w Rossmannie kupuję Denivit ale następnym razem też wezmę Clinomyn dla palaczy (choć nie palę). Zobaczę która lepsza, choć póki co z Denivit jestem bardzo zadowolona. Weź sobie też ten płyn do płukania wybielający Denivit. Ja czasami sobie płukne w dzien ząbki jak np. wypije kawkę.
Ja to w ogóle myślę, że na wieczór będę myła pastą Denivit a rano Clinomyn

Powiem Ci ze to super pomysl, tez to bede praktykowac

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o tych butach? Tylko szczerze!!! Bo szukam i szukam jakiś kozaków i tak mi te wpadły w oko ...

Butki ladne, wydaja sie byc solidne, podeszwa taka gruszba.
Dla mnie obcas na zime jednak bylby za wysoki, bo bardziej preferuje koturny ktore uwielbiam
Napewno bedziesz zabojczo wygladac
Stary 2012-01-27, 15:43   #3082
meeedzik
Zakorzenienie

Monia jak dla mnie kozaczki fajne czarne klasyczne do wszystkiego będą pasować i obcas fajny
Stary 2012-01-27, 15:44   #3083
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

mi się nie podobają buty z taką podeszwą, ale... te są naprawdę okej mają klasyczny kolor i model, a do tego są dość zgrabne.
Stary 2012-01-27, 15:55   #3084
kasiaaa178
Rozeznanie

monia moze to glupie ale ja tez chce zrobic komus moze nie nazłość ale zeby go poruszylo... tż.... ostatnio zaczął mnie troche olewać i wogóle to ciężki temat ale kocham go bardzo. i wydaje mi sie ze moze juz nie jestem dla niego atrakcyjna itp itd wogole ostatnio zrobilam sie troche skryta i stronie od ludzi bo mam ich dosyc w pracy. chce jemu pokazac ze jeszcze nie jeden facet sie za mna obejrzy tak jak to bylo kiedys, ze ja tez moge byc atrakcyjna jak jego kolezaneczki z pracy.... niech poczuje sie troszke ,,zagrozony,, ogolnie to jestem len i szybko trace motywacje dlatego jestem tutaj z wami a jak mam ochote na cos slodkiego, albo siegam po czipsy to sobie mysle,, o nie, nie zjem tego, zrobie tz na zlosc ,, moze to smieszne ale dziala;p

Edytowane przez kasiaaa178
Czas edycji: 2012-01-27 o 15:59
Stary 2012-01-27, 15:58   #3085
monika01011986
Zakorzenienie

mi ta podeszwa się też średnio podoba i zdecydowanie wolę cieńsze obcasy ale muszę myśleć też aby były praktyczne tzn. nie zabić się w nich na śniegu i lodzie... A na allegro takie pustki... wszystko co ładne to wykupili, albo nie ma rozmiarów, albo ceny kosmiczne

No i dziękuję za Wasze opinie bardzo mi pomogły. Chyba je zamówię. A obcas niby ma 9 cm więc nie jest taki wysoki na zdjęciach sie tylko taki wydaje (chyba:P)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-27 o 16:02
Stary 2012-01-27, 16:03   #3086
kasiaaa178
Rozeznanie

a dla zmotywowania polecam ogladac zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (20,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 847645.jpg (22,1 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beautiful.jpg (35,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jhhju.jpg (28,8 KB, 39 załadowań)

Stary 2012-01-27, 16:51   #3087
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba sobie takie tło ustawie
Niezla motywacja, musisz czesciej nas tak motywowac

Oczekuje na Julie..
Stary 2012-01-27, 17:06   #3088
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się tylko podoba ta laska w bikini (3zdj.). Ta 1 ma strasznie chudy brzuch, a ta 3 super kształtne pośladki, ogólnie jest apetyczna.

A tak w ogóle, to witam po przerwie
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 17:36   #3089
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Hej
Ale zimnooo dzisiaj na dworze...masakra wlasnie siedze i odmarzam
Wczoraj wieczorem po pracy byłam z kolezankami na saunie i solarium, ale super relaxik weszlam do do domu i od razu spac poszlam i w koncu sie wyspalam
Ale na saunie masakra tak mi goraco bylo ze 30 min nie wysiedzialam, po 15 musialam pojsc sie polac woda a pod koniec jakos slabo mi sie zaczelo robic i musialam wyjsc nie wiem dlaczego

Ale sie rozpisalyscie

meeedzik ale sie zmienilas ...oczywiscie na lepiej swietnie teraz wygladasz kochana a co do wloskow moim zdaniem najladniej Ci w blondzie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 18:59   #3090
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jak narazie jestem dumna z siebie dzisiaj. zero słodyczy aha nie napisalam wam ze jakis czas startowalam z waga 76... teraz mam 73 i pierwszym moim celem jest to zeby 6 pojawila sie z przodu pamietam jak poznalam mojego tz a bylo to 5 lat temu, wazylam 55 kg <marze> a potem ciasteczko, czekoladka, wyjscia w nocy na pizze piwko i urosłam...
ja to samo! jak poznałam TŻ-ta to ważyłam 45 kg no ale zaczęły się wspólne obiadki, drinkowanie, chipsiki, popcorn... no i mam

Cytat:
No to mnie przekonałas
A jakiej firmy masz patelnie?
Mozesz cos polecic, mowi Ci cos marki Daikin?
Ja mam Tefal bardzo dobrze się spisuje a o tej Daikin nie słyszałam

Cytat:
No to dużo się nie na oglądałaś Obejrzysz z 3-4 odcinki i się wciągniesz
No dużo nie obejrzałam, ale zaraz nadrobię mam nadzieję, że się wciągnę chociaż i tak już dużo seriali oglądam

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Wogole to jestem zadowolona dziś ! dostałam dziś premie !!
super!

Cytat:
ja też bym chciała zabrac mojego na jakieś wyjście-niespodziankę.. .do fajnej restauracji np w domu bym coś chętnie romantycznego zorganizowała, ale to środek tygodnia i wgl..
kurcze, też bym coś zorganizowała, ale mój TŻ prawdopodobnie będzie miał wtedy dyżur... no i super Walentynki i rocznica... ehhh...

Cytat:

Obcas bardzo fajny, ale podeszwa nie w moim guście nie lubię takich 'traperowych' ale ogólnie bardzo ładnie wyglądają, czarne, klasyczne, do wszystkiego się nadadzą, no i są tanie

A u mnie dzisiaj byłoby ładnie z jedzeniem gdyby nie kolacja... ale takiego jakiegoś ssania na węgle dostałam zaraz porobię brzuszki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości