|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Niby mam tez taka b. dobrej jakosci tez ma podobna powloke do teflonu ale to nie teflon, probowalam juz na niej cos usmazyc chyba kiedys cukinnie i niestety sie nie udalo, pozatym cukinnia w srodku byla surowa Na teflonie takie rzeczy sie nie dzieja prawda? ![]() A jezeli chodzi o wloski to pomalowalam tylko odrosty na ciemna czekolade, bo koncowki sobie rozjasnialam na brazowo-rudo i chcialam tylko przy glowie bo juz dwa miesiace tak chodze jak wiesniak
|
|
|
|
|
#3062 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
smazenie na teflonie to bajka- mozna bez tłuszczu, czyli zdrowo, nic nie przywiera
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Milena dziękuję
a piesiu to mój skarbek którego traktuję jak dziecko Kocham wszystkie małe pieski, bo tych większych się boję.Czekoladko poka włosy pewnie brązik ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Eldo masz rację, więc tego najbardziej się obawiam, żeby stres mnie nie zeżarł słyszałam takie historie, że ludzie na egzaminie z nerwów zapominają jak się nazywają Koleżanka mi mówiła, że ten egzaminator do niej gadał a ona ze stresu to nie wiedziała o co chodzi, słyszała że coś się pyta a taka zestresowana była, że nie mogła zdania sklecić
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale groszek to kaloryczny niestety jest ![]() Cytat:
Poka włoski :P
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3065 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mimo wszystko, na razie staram się unikać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dobrych drogeriach też powinna być ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3068 |
|
Rozeznanie
|
jak narazie jestem dumna z siebie dzisiaj. zero słodyczy
pamietam jak poznalam mojego tz a bylo to 5 lat temu, wazylam 55 kg <marze> a potem ciasteczko, czekoladka, wyjscia w nocy na pizze piwko i urosłam... ogolnie to mam jakies problemy z trawieniem, kiedys wyproznialam sie 2 razy w tyg i to bylo jak na mnie duzo... teraz naszczescie czesciej. jak cos zjem to odrazu pileczka mi rośnie pod nosem - masakra jakas. najwiekszym problemem jest to ze jem bardzo malo cieplego. w pracy jak wpadne w wir obowiazkow to czasami zapomne sie i nic nie zjem przez caly dzien. malo pije. a jak wroce do domu to jest gdzies po 21 i tz czeka z obiadem.... w pracy nie mam mozliwosci zeby jesc 4 razy dziennie, czasami uda mi sie wejsc,, niewidzialnie,, na zaplecze i przekasic cos na szybko ale to naprawde rzadko. na jutro przygotowalam jeden pojemnik z tarta marchwia i jablkiem mniam mniam i drugi z surowka z kapuchy pekinsskiej, ogorka konserwowego, papryki i tony innych warzyw i do tego zarzuce piers z kuraka
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Monia co do kawy to widzę, że masz tak samo jak mój Tż
on też jak się napije, a bardzo rzadko pije, może raz na tydzień to zaraz na kibelek, a jak mi mówił że nie może pić kawy to ja się dziwiłam, że po kawie można dostać biegunkę ![]() Ja piję codziennie około 17 ale taką 3w1 albo kopiko
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zima nie ułatwia nam życia niestety ;/ Ja w grudniu też bylam taka chora i to ponad 2 tygodnie, nic mi nie pomagało - nawet antybiotyki. Musiałam odchorować swoje i tyle ;/ No ale od tamtej pory jest dobrze Siedź w domku i się wygrzewaj ![]() Zdjęcia super!!! Fajny ten Twój Niki Moja ś.p.babcia też miała kiedyś pieska i też się nazywał Niki Gdy babcia zmarła pies rzucił się pod koła samochodu. Miał ok. 10 lat i nigdy nie biegał za samochodami, był bardzo ostrożny i trzymał się z dala dróg, dlatego wszyscy uznali, że pies z tęsknoty za babcią się zabił. Także zwierzęta na prawdę dużo rozumieją i są strasznie uczuciowe
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja miałam tak samo ja Ty
Gdy poznałam się z Tż ważyłam 50kg ( zawsze byłam chuda ) a przy nim urosłam do 65 kg bo to lody ( jego mama miała budkę z lodami włoskimi
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pokaze pokaze ale dzisiaj to sa ani nie ulozone ani nic, do tego jestem taka wyczienczona ze glowa mala
![]() Nie wiem nawet gdzie mam aparat... Pokaze napewno ale nie dzisiaj. Cytat:
![]() A jakiej firmy masz patelnie? Mozesz cos polecic, mowi Ci cos marki Daikin? A wloski pokaze w przyszlym tyg Cytat:
W rossie to super akurat nie mam daleko, w poniedzialek albo wtorek zajde i bede testowac! Z nieba mi spadlas bo wlasnie mialam Was pytac o jakis patent zeby przwrocic biel zabkom
|
||
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Monia mój się Niko nazywa
bardzo podobnie ale różnie do niego mówię i na wszystkie zdrobnienia reaguje ![]() Masz rację zwierzęta są bardzo mądre, dużo rozumieją no i ogólnie są kochane
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iśc na zakupy do Biedronki ale musiałabym iśc najpierw do bankomatu a tak zimno, że mi się nie chciało bo byłam z moim małym szkrabem ! Wieczorem skoczę do Biedronki, jak teściowa przyjdzie po starszego synka bo chce go na noc zabrać do siebie. Koszulka dla męża to taka bardziej do spania będzie bo raczej w Niemczech nie będzie się w niej pokazywał ;p Co do zaręczyn to ja wiedziałam że mi się oświadczy więc szoku nie doznałam byłam już wtedy w ciąży więc to troche takie "przymusowe" oświadczyny były :PNo to dużo się nie na oglądałaś Obejrzysz z 3-4 odcinki i się wciągniesz
|
|
#3075 |
|
Zadomowienie
|
łooo dobrze że przypomniałyście mi że niedługo walentynki
ja TŻ gdzieś zabiorę w ten dzień tylko niewiem gdzie bo wtedy Brata będę mieć już Wogole to jestem zadowolona dziś ! dostałam dziś premie !! ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3076 |
|
Rozeznanie
|
w te wakacje mam 3 wesela i powiedzialam sobie ze musze wszystkich zaskoczyc wygladem
od kiedy pamietam zawsze mialam kompleksy ale w sumie jakie mozna miec kompleksy wazac 55 kg
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
|
#3077 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3078 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąz też po kawie leci zawsze na kibelek, tylko, że on pije zwykłą parzoną i często na czczo.... Ja ewentualnie po południu sobie Cappuccino robię (smietankowe - 65 kcal). ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
Ja to w ogóle myślę, że na wieczór będę myła pastą Denivit a rano Clinomyn ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
Mój kot teraz codziennie rano o 7 wskakuje mi do łóżka i mnie całuje kładzie się koło mnie i chce żeby go głaskać. Głowe mi pod rękę wkłada i się ociera i mruczy Wariat mój kochany ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Piekne uczucie i Tobie na bank tez się uda bo masz dużo mniej do zrzucenia niż ja miałam. ![]() p.s. jednego marzenia nie spełniłam - chciałam wazyć 55 kilo ale w tym roku się postaram to zrealizować
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-27 o 16:27 |
||||
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka ooo właśnie może ja też gdzieś zabiorę Tż
tylko nie wiem gdzie muszę coś wymyślić ![]() Kasia na pewno Ci się uda i zrobisz na wszystkich wrażenie ![]() Monia niee Niki to nigdy nie mówiłam może Nikuś ? No ale to bardzo podobnie przecież
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie o tych butach? Tylko szczerze!!! Bo szukam i szukam jakiś kozaków i tak mi te wpadły w oko ...
http://moda.allegro.pl/ocieplane-koz...077517153.html
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci ze to super pomysl, tez to bede praktykowac ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
Dla mnie obcas na zime jednak bylby za wysoki, bo bardziej preferuje koturny ktore uwielbiam Napewno bedziesz zabojczo wygladac
|
||
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Monia jak dla mnie kozaczki fajne
czarne klasyczne do wszystkiego będą pasować i obcas fajny
|
#3083 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3084 |
|
Rozeznanie
|
monia moze to glupie ale ja tez chce zrobic komus moze nie nazłość ale zeby go poruszylo... tż.... ostatnio zaczął mnie troche olewać i wogóle to ciężki temat ale kocham go bardzo. i wydaje mi sie ze moze juz nie jestem dla niego atrakcyjna itp itd
wogole ostatnio zrobilam sie troche skryta i stronie od ludzi bo mam ich dosyc w pracy. chce jemu pokazac ze jeszcze nie jeden facet sie za mna obejrzy tak jak to bylo kiedys, ze ja tez moge byc atrakcyjna jak jego kolezaneczki z pracy.... niech poczuje sie troszke ,,zagrozony,, ogolnie to jestem len i szybko trace motywacje dlatego jestem tutaj z wami a jak mam ochote na cos slodkiego, albo siegam po czipsy to sobie mysle,, o nie, nie zjem tego, zrobie tz na zlosc ,, moze to smieszne ale dziala;p
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' Edytowane przez kasiaaa178 Czas edycji: 2012-01-27 o 16:59 |
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
mi ta podeszwa się też średnio podoba i zdecydowanie wolę cieńsze obcasy ale muszę myśleć też aby były praktyczne tzn. nie zabić się w nich na śniegu i lodzie... A na allegro takie pustki... wszystko co ładne to wykupili, albo nie ma rozmiarów, albo ceny kosmiczne
![]() No i dziękuję za Wasze opinie bardzo mi pomogły. Chyba je zamówię. A obcas niby ma 9 cm więc nie jest taki wysoki na zdjęciach sie tylko taki wydaje (chyba:P)
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-01-27 o 17:02 |
|
|
|
#3086 |
|
Rozeznanie
|
a dla zmotywowania polecam ogladac zdjecia
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale zimnooo dzisiaj na dworze...masakra wlasnie siedze i odmarzam ![]() Wczoraj wieczorem po pracy byłam z kolezankami na saunie i solarium, ale super relaxik ![]() Ale na saunie masakra tak mi goraco bylo ze 30 min nie wysiedzialam, po 15 musialam pojsc sie polac woda a pod koniec jakos slabo mi sie zaczelo robic i musialam wyjsc nie wiem dlaczego![]() Ale sie rozpisalyscie ![]() meeedzik ale sie zmienilas ...oczywiscie na lepiej swietnie teraz wygladasz kochana a co do wloskow moim zdaniem najladniej Ci w blondzie
|
#3090 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i mam ![]() Cytat:
bardzo dobrze się spisuje Cytat:
mam nadzieję, że się wciągnę chociaż i tak już dużo seriali oglądam super! Cytat:
no i super Walentynki i rocznica... ehhh...Cytat:
ale ogólnie bardzo ładnie wyglądają, czarne, klasyczne, do wszystkiego się nadadzą, no i są tanie ![]() ![]() A u mnie dzisiaj byłoby ładnie z jedzeniem gdyby nie kolacja...
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

da się naprawdę 

a piesiu to mój skarbek którego traktuję jak dziecko

do tego grzanka albo np groszek ptysiowy- bomba!
może dlatego, że to była taka imitacja kawy- machiatto na mleku, więc lekkie.

pamietam jak poznalam mojego tz a bylo to 5 lat temu, wazylam 55 kg <marze> a potem ciasteczko, czekoladka, wyjscia w nocy na pizze piwko i urosłam...