Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-11, 06:36   #3061
Agacik
Raczkowanie

Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Brawo brawo brawo!!!!!!!!!!!! . ImageUploadedByWizaz Forum1368250528.194873.jpg

Nie mam emotek to dostaniesz takiego kwiatka w nagrodę gratuluje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Agacik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 06:42   #3062
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Witajcie u mnie szal...wlasnie lece jeszcze na zakupy i na 10 mlody ma pierwsza spowiedz....niech to sie juz skonczy

Stary 2013-05-11, 06:50   #3063
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Witajcie u mnie szal...wlasnie lece jeszcze na zakupy i na 10 mlody ma pierwsza spowiedz....niech to sie juz skonczy

Jeszcze tylko Biały Tydzień i spokój
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 06:56   #3064
nadalka
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Dzień doberek
To doczekałam się dwucyfrówki Uczciwa dieta i ćwiczenia służą

Miłego dnia
no pięknie
Stary 2013-05-11, 08:11   #3065
Joanna XL
Zakorzenienie

Gratulacje ogolnie
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 10:46   #3066
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Dzień doberek

Miłego dnia
Gratulacje Monia

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

jak wam mija sobota??
u mnie niestety pada już od polowy tygodnia już mam dosyć tego deszczu
dziś idę na kolacje z pracy bo nasz szef odchodzi .... oby było w miarę dietetycznie
Monia jakie ćwiczenia zaczęłaś robić??
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 11:45   #3067
Zosienieczka
Rozeznanie

Cytat:
Dzień doberek

Miłego dnia
kl aski:

kinia moja sobota jakas senna. Dopiero sie zwleklam z lozka i zjadlam sniadanie, dalej do apteki lece po moje zamowienie i do przyszywanej ciotki, u ktorej mama sobie wlosy bedzie robic.

Brzuch jakby mi sie wciagnal troche ale z obrzydzeniem patrze na wage po majowej nadwyzce (ost razem bylo jej 2,5kg) wiec nie wiem ile jej jeszcze zostalo.

zmykam sie ogarnac

Zosienieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 12:47   #3068
ogolnie
Zakorzenienie

Hejka
Ja właśnie zlądowałam od fryzjera Efekt jest bardzo zadowalający dla mnie Wystarczy wysłać mnie do fryzjera i humor mam szampański W ogóle jakoś mordka mi się od wczoraj cieszy i mama stwierdziła, że gadam bez wytchnienia i nie daję nikomu dojść do słowa
Z Hindusem mam chyba spokój, bo napisał mi na fejsie, że mnie kocha, ale mnie zranił i że już nigdy się do mnie nie odezwie, tęskni i że siebie nienawidzi. Nie odpisałam, bo nie chcę robić rabanu, jak będę chciała się dowiedzieć co z nim to zadzwonię do tej Pauliny, żony Hindusa którego A. zna.

Zaraz wstawię dzisiejsze zdjęcia do klubu, bo obiecałam, że dodam jak waga pokaże dwie cyfry
I kolorem włosów też się pochwalę, a co
Stary 2013-05-11, 15:35   #3069
Furry Sue
Zadomowienie

Asiu - Libra pokazuje trendy, nie wykres spadków (lub wzrostów) co do joty, zresztą na pewno się zorientowałaś. W zasadzie to bardzo logiczne, w ten sposób zostawiamy margines błędu na wahania okresowe itd..

Książka Ewy - byłam sceptycznie nastawiona, nie kupiłam swojej, pożyczyłam od koleżanki, ale prawdopodobnie ją odkupię, bo kumpela chyba nie będzie z niej korzystać. Ciężko powiedzieć, czy godna uwagi, czy nie - po prostu robię ten program i się nie zastanawiam, bo jak włączę myślenie, to się będzie działo
Można ją na pewno przejrzeć w Empikach, ale dla tych, którym się nie chce iść i przeglądać (mi by się nie chciało ) od razu mówię co tam jest:
Każdego dnia:
- jadłospis - w tym do jednego z posiłków jest przepis (codziennie)
- zestaw ćwiczeń (dokładnie opisane na końcu książki, poza tym jeśli się ćwiczyło z Ewką, to od razu się wie, o co chodzi) ćwiczenia mają trwać 30min, ale ja się chyba jeszcze nigdy nie wyrobiłam w tym czasie schodzi mi się do 40, robię więcej przerw, masakra z kondycją, jestem niemile zaskoczona tym faktem
- jedna wskazówka żywieniowa - niektóre znane, niektóre są dla mnie nowością
- lista przekąsek - to przydatne narzędzie, bo czasem nie mam pomysłu co zjeść

Jedyne, czego tam nie opisała, to wielkość porcji - czasem podaje gramaturę, czasem wychodzi to naturalnie (np trzy łyżki serka, pół papryki itd - wtedy czarne na białym), ale są też hasła typu: porcja makaronu. Nie wiem, co to jest porcja makaronu więc jem tyle, żeby się nie przejeść i też nie chodzić głodna.. chyba o to chodzi. Zważyłam z ciekawości przed gotowaniem i 70g suchego makaronu to świat i ludzie, nawet 60 by starczyło. Kalorycznie chyba ok, bo w 100g jest zdaje się coś koło 360, więc dajmy na to nawet w tych 70 jest ok 250, plus kawałek mięsa i warzyw i w 500-550 się zamknę więc nie ma tragedii - jak na obiad.

Generalizując jeśli ktoś (jak ja) lubi mieć plan, to polecam. Koleżanka, od której mam tę książkę nie jest w stanie zrobić tego programu, bo jest pracoholikiem. Wiem, że w jej wypadku to nie ściema, bo rzeczywiście siedzi w pracy do późnych godzin wieczornych, dramat. Tak więc trzeba mieć jednak czas - i na ćwiczenia codzienne i na przygotowanie żarcia. Ja z musu żarcie na drugi dzień robię sobie wieczorem. Śniadanie, przekąskę i obiad (zimny ) jem w pracy, koło 17.00-17.30 kolejną przekąskę, a potem kolacja już najczęściej na ciepło i jest ok, weszłam już w rytm i nawet wyrabiam się ze wszystkim do 22 tak by mieć troszkę czasu dla siebie przed snem i kłaść się spać do 23, tak jak kiedyś planowałam czuję się dużo lepiej niż jeszcze nie tak dawno temu...

Ufff... no to popłynęłam w temacie...

Monia!!! Gratuluję dwucyfrówki!!! Czekam na foty, daj znać jak już je wrzucisz

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Zosia no to jedziesz z tymi przysiadami, ciekawa jestem, czy Wam dziewczyny da to więcej niż mi, oby chociaż ja i tak przesadnie kształtnej pupy mieć po prostu nie będę, z profilu bardzo mi się mój tyłek podoba, ale od tyłu wygląda jak taki ściupiony orzeszek jeśli wiecie co mam na myśli.. w każdym razie jest wąski i sterczący, chociaż kurde sama nie wiem, wiecie, jak to jest, jak się ocenia samą siebie..

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/

Edytowane przez Furry Sue
Czas edycji: 2013-05-11 o 15:32
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 17:51   #3070
Lili40
Zadomowienie

GG do Lili40

OGÓLNIE - moje gratulacje klask i:
a ja mam silna wole i robi ze mną co chce
Lili40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 18:04   #3071
Zosienieczka
Rozeznanie

ogolnie tez dzis bylam u fryzjera ale prywatnego rodzinnego. Nie zmienialam fryzury tylko je duzo scielam, bo za goraco mi bylo.

furry na razie idzie dobrze ale zobaczymy jak mi bedzie szlo gdy w czwartek pojade do siebie/tesciow nie wiem gdzie bedziemy spac, bo w weekend jest komunia. Czesciej i tak ostatnio u tesciow jestesmy ze wzgledu na urodziny, wesela, komunie.

Pogoda u mnie byla tragicznia tzn bylo strasznie goraco i duszno w efekcie prawie nic nie zjadlam, bo po prostu nie moglam, wieczorem moze sie chlodniej zrobi to zjem jakas kolacje ale poki co dalej jest tak duszno jak bylo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-11, 19:19   #3072
ogolnie
Zakorzenienie

Ja dziś mam dzień odstępstwa od diety i zjadłam ciacha i trufle
na kolejny tydzień wystarczy

Lili a to opanuj silną wolę, żeby nadal była silna, a nie słaba

Ciekawe jak się czuje Kwiatuszek nasz

coś mam podejrzanie dobry humor. może jestem w ciąży Tego bym nie zniosła. Brrrrrrrrrrrrrrrrr! Złe myśli - idźcie sobie!

Furry a ja dziś o Tobie myślałam I w ogóle taka śmieszna sytuacja, bo sprzątałam rano przed wyjazdem do fryzjera i mama do mnie przyszła i mówi:
-Weź idź do Rossmanna i kup ten plyn do naczyń co zawsze.
Ja - To znaczy Furry?

lol, chodziło mi o Fairy, ale myślałam o Tobie i jakoś mi się tak powiedziało
Fotki już są dawno
Stary 2013-05-11, 19:55   #3073
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Anuszka kochana znowu pod górke? Bo jakis pesymizm bije z tego co napisałaś
niee, normalnie poza lekką obawą o siostre. Bardzo źle sie czuje po chemii ;((

ogolnie, wielkie gratki

a ja kupilam w f&f spodnie rozm. 34. Faktycznie maja mega zawyzona rozmiarowke

poza tym od paru dni nie moge opanowac zarcia i jakies bóle żoładka mam ;/ w ogole mi puchnie... ;/

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Ja dziś mam dzień odstępstwa od diety i zjadłam ciacha i trufle
na kolejny tydzień wystarczy

Lili a to opanuj silną wolę, żeby nadal była silna, a nie słaba

Ciekawe jak się czuje Kwiatuszek nasz

coś mam podejrzanie dobry humor. może jestem w ciąży Tego bym nie zniosła. Brrrrrrrrrrrrrrrrr! Złe myśli - idźcie sobie!
A Ty z kim w ciazy? xd cos mnie ominelo? ;p z hindusem?xd
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 20:19   #3074
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość

A Ty z kim w ciazy? xd cos mnie ominelo? ;p z hindusem?xd
Oszalałaś Z Hindusem sprawa zakończona definitywnie.
Z byłym się umawiam. Spotykam znaczy. Sama nie wiem co to jest. W sumie chyba chciałabym, żeby się ułożyło...
Stary 2013-05-11, 22:23   #3075
kasiuuuunia333
Raczkowanie

Witam szanowne koleżanki
u mnie po staremu i w zasadzie to nic ciekawego sie nie dzieje. Z dzieckiem całymi dniami na polu siedze, a jeszcze w domu trzeba cos porobić i czasu mi brakuje. Mąż też teraz więcej pracuje i nawet w niedziele chodzi także nie mam kiedy odpocząć i zająć sie swoimi sprawami... Ale czytam Was regularnie

Monia brawo za dwucyfrówkękla ski: teraz już poleci łatwiej mam nadzieję
Z tym Hindusem to jakaś masakra... nie rozumiem takich ludzi. Ja tez kiedyś kręciłam z chłopakiem który kilkakrotnie próbował się zabić ale jak ja z nim byłam to nic się takiego nie działo. Kilka razy próbował i dalej żyje... ale jak teraz takie akcje odstawia co praktycznie nic Was nie łączy to chyba nie ma sensu sie w to mieszać... Za to z tym byłym widze działasz ostro skoro sie zastanawiasz czy w ciąży nie jestes

Joanna gratulacje rocznicy i tego, że udało Ci się ten dzień przetrwać w miarę dietetycznie dobrze, że tutaj jesteś i piszesz bo ostatnio strasznie sie tutaj cicho zrobiło, dawniej po dniu nieczytania biedę miałam wszystko nadrobić a teraz raptem kilka wypowiedzi. Ale spokojnie jeszcze wrócimy do tamtej intensywności

Furry to właśnie fajnie jak masz wystającą pupę. Mi się takie podobaja a nie takie rozlezione jak ja mam ale to pewnie miesnie po intensywnej jeździe na rowerze. Te dziewczyny, które wymyśliły to wyzwanie z przysiadami pewnie marzą o takim tyłku umięśnionym jak Twój

Dzisiaj byłam u kuzyna, z którym dawniej się bardzo często spotykaliśmy, a teraz jak mamy swoje życia rodziny to drogi nam się trochę rozjechały i było super tak jak dawniej. On jest dla mnie jak brat bo oboje jesteśmy jedynakami a nasi rodzice często ze sobą imprezowali i przebywali i widziałam dzisiaj, że tęsknił za mną i że mu mnie brakowało. To było niezmiernie miłeA ile mi komplementów naserwował to głowa mała i mówił mi żebym już nie chudła za dużo bo jak dla niego to wyglądam idealnie

Kwiatuszku zdrowiej nam
Beata powodzenia na maturze
Natalka jest już 79?
dobra kończę ten elaborat i idę spać aha na wadze 75,1 może jutro albo w poniedziałek będzie już 74,9

Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony!
Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony!
Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony!
Cel IV:77, 74, 71, 68 -

"Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!"
kasiuuuunia333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-11, 22:57   #3076
Zosienieczka
Rozeznanie

ponad 110 przysiadow zaliczone te naprogramowe robilam dla samego robienia zeby sobie udowodnic, ze moge wiecej, bo w planie bylo tylko 110 wiec nie powiem wam ile wiecej zrobilam.

Jak pojade z TZ to tez bede robic, a czas na pewno znakde, bo narazie przysiady zajmuja tylko 5min skad wiem, bo zeby sie nie pomyslic licze tylko do 10przysiadow i sobie w stoperze biora taka opcje co sie nazywa nast okrazenie, a potem tylko patrze ''numer okrazenia'' i wtedy wiem czy juz czy jeszcze mam robic. Najlepiej by mi bylo gdybys ktos mi liczyl i sie odezwal w ostatniej dziesiatce, poniewaz liczenie mnie nudzi, wkurza i demobilizuje w jednym. Taka juz dziwna jestem

Spadam spac slodkich, erotycznych w 3d i jakosci hd, stosunkowo bardzo dobrej nocy, magicznych i glebokich doznan nawet z samym soba albo wibro przyjacielem spod lozka tak przyznaje sie brak mi juz seksu i mnie nosi

p.s. moze sie pogodze jutro z waga

Stary 2013-05-12, 05:53   #3077
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

witajcie kobietki jestem , jestem ......wiosna mnie wciągnela w czarną otchłań......:hah aha:
jestem już zdrowa, dziękuję wszystkim za mile słowa - ale w poniedziałek i tak idę do lekarza po skierowanie na jakieś badania bo coś ostatnio za slaba jestem.

poza tym wciągnil mnie ogród i do tego ten cholerny remont łazienki. z jednej strony cieszę się bardzo ze Daniel w ogóle go zaczoł a z drugiej strony za długo już to trwa wszędzie mam brudno, nie mam gdzie się pożadnie umyć a do tego dzisiaj dostałam @ wspaniale - tylko się pochlastać
w sumie to niewiele zostało - kafelki i zamocować umywalkę, wannę.....niby tak blisko a jednak daleko

moniu gratuluję 2 cyferek trzymaj tak dalej

ja dietetycznie tak średnio tzn. nie obrzeram się i raczej trzymam wagę ale brakuje mi czasu na gotowanie. a zauważyłam że jak w ciągu dnia nie zjem pożądnego obiadu to to się mści na wieczór. i tak właśnie było wczoraj- postny obiadek a na kolacyjkę po 20 pocisnełam 2 kanapki razowca i jogurt do tego jeszcze okres- masakra. nie wiem jak wy ale ja tak 3-4 dni przed @ jestem tak glodna że bym prosiaka zjadła

furry cieszę się że weekend się udał
anuszka zdrówka dla siostry
monia -nie szlej tak ostro - bo taka wyposzczona jeszcze faktycznie jakiegoś intruza załapiesz
a gdzie carla- pracoholik pewnie w aptece siedzi , a milenka pewnie w ogrodzie

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ----------

ps. moniu porównując te zdjęcia z 124 kg a dzisiaj to różnica jest MEGA =świetnie wyglądasz ale nowych łosków nie widzę czemu żeś głowę uciachała
ja też miałam fryzjera ( we wtorek) standardowo blond- pasemka- jakoś powiem wam ze nie widzę sie w innym kolorze . na zimę robię blond z brązem żeby taki świwy łeb się od śniegu nie odbijał

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Zosienieczka Pokaż wiadomość

Spadam spac slodkich, erotycznych w 3d i jakosci hd, stosunkowo bardzo dobrej nocy, magicznych i glebokich doznan nawet z samym soba albo wibro przyjacielem spod lozka tak przyznaje sie brak mi juz seksu i mnie nosi
ja pod łóżkiem jedynie mam tonę kurzu no ale zawsze mogę jakąś marchewkę w lodówce znaleźć ( chociaż nie - królliki zjadły )
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 06:38   #3078
nadalka
Zakorzenienie

Kasiunia, jeszcze nie , za to jest wielki @
Stary 2013-05-12, 07:25   #3079
ogolnie
Zakorzenienie

Kasia a wiesz, jakoś samo poszło z tym byłym W zasadzie chyba chciałabym, żeby był "były obecny" Żalu do niego nie mam o to, że kiedyś "zniknął".
Kwiatuszek no tylko nie prorokuj intruzów, bo ja powinnam dziś okres dostać, więc z niecierpliwością czekam
Mówisz, że mega różnica jest? Ja właśnie wczoraj porównywałam siebie na zdjęciach (mam na kompie taki folder o nazwie "dieta" i kolekcjonuje chronologicznie z każdego miesiąca jakieś zdjęcia) i wydaje mi się, że aż tak szaleńczo różnicy nie ma Niby mam już tą dwucyfrówkę upragnioną i wyczekiwaną, ale tak naprawdę to chciałabym mieć już to wszystko za sobą i wyglądać naprawdę dobrze z 70 kg.
A na tych zdjęciach miałam mokre włosy umyte, bo to rano było robione przed fryzjerem, także wyglądałam jeszcze jak Starówka po bombardowaniu
Może namówię dziś na spacer koleżankę to jakieś fotki mi porobi na dworze, bo w naturalnym świetle widać bosko kolor.
Kurde, nawet nie wiedziałam że kolor włosów może odjąć lat
I cerę mam bardziej "promienną", nawet fryzjerka mi to powiedziała. Także będę się trzymała jasnej tonacji, bo faktycznie są plusy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-12, 08:39   #3080
anulciak85
Zakorzenienie

My zaraz zbieramy sie do kosciola...jestem zmeczona ale szczesliwa...wydalam mase kasy ale wsyztsko przygotowalam sama

Stary 2013-05-12, 08:45   #3081
Zosienieczka
Rozeznanie

kasiu hehe nie martw sie u mnie tak samo tona kurza ale za to w lodowce dwa ogorki chcesz jednego

definitywnie poklocilam sie z waga i wyladowala w srodku lozka. Dopiero wstalam, pogoda pochmurna ale mnie to cieszy, bo w koncu troche powietrza jest i odkrylam czego tak jesc mi sie nie chce--> nie bylam w wc od dwoch dni, a pije jak smok

Stary 2013-05-12, 15:49   #3082
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Oszalałaś Z Hindusem sprawa zakończona definitywnie.
Z byłym się umawiam. Spotykam znaczy. Sama nie wiem co to jest. W sumie chyba chciałabym, żeby się ułożyło...
A on nie mial jakiejs dziewczyny co dopiero?
Stary 2013-05-12, 16:08   #3083
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
A on nie mial jakiejs dziewczyny co dopiero?
eeee, ale ja nie mówiłam nigdy o nim tutaj? Chyba coś Ci się miesza, Słoneczko
może wspominałam o moim pierwszym TŻcie, to on tak, ma dziewczynę od ponad roku.
Stary 2013-05-12, 16:16   #3084
Zosienieczka
Rozeznanie

Jak mam dzien miaja? Moj z poczatku leniwy i zeby nie utknac w lozku nic nie robiac zaczelam sie pakowac do siebie i od razu naszla mnie wena na sprzatanie szafy w efekcie wywalilam duza reklamowke ubran. Z jedzeniem bylo dobrze
1.platki z mlekiem,
2. zawijasy z szynki czyli twarog z bialkami jajek zawiniete w plasterki wedliny w sumie 8 takich zawijasow bylo i po 2plasterki ogorka do kazdej sztuki
3.bulka wieloziarnista z ogorkie i twarogiem,
4. jogurt maly zerowy, szklanka buliony z zupy pieczarkowej

i zaliczylam kibelek

Stary 2013-05-12, 16:48   #3085
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
może wspominałam o moim pierwszym TŻcie, to on tak, ma dziewczynę od ponad roku.
Anka pisze chyba o A.
Stary 2013-05-13, 05:45   #3086
anulciak85
Zakorzenienie

Witajcie ja juz po Swietowaniu.Mlody zadowolony i dziekowal ze mu mama taka impreze zrobila Mimo ze rodzina nie dopisala to przyszly moje kolezanki i przyjaciolka z corka. Teraz mam jeszcze pelna lodowke jedzenia i przyznam ze grzeszylam wczoraj ale waga jest bez zmian. Tylko malo pilam zapominalam

Wam dziekuje za wsparcie
Aaa zapomnilam. Pogoda byla okropna...lalo caly czas a ja ze chcialam sie pokazac:sukienka, zakiet krotki, szpilki z odkrytymi palcami to mam dzis efekt...katar i bol gardla

Lece zaraz mlodego do szkoly budzic, sniadanie, do szkoly a ja sprzataac

Ogolnie gratuluje dwucyfrowki

Stary 2013-05-13, 05:50   #3087
nadalka
Zakorzenienie

Anulciak , super że się wszystko udało!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-13, 07:35   #3088
CARLA_23
Wtajemniczenie

Heloł
Chyba pierwszy raz cieszę się że jest poniedziałek Cudem przeżyłam wczorajszy dzień - było 48 osób ostatecznie więc do stołu siadali na raty... Teściowa wniebowzięta że goście dopisali a ja załamana bo nie nadążałam z myciem naczyń... Na szczęście dzisiaj już wszystko wraca do normy.
Anulciak Myślałam wczoraj o Tobie jak komunia u Ciebie U nas pogoda też nie ciekawie. Jak wychodziliśmy z kościoła zaczęło lać
Monia w końcu 99 na wadze
Niuuunia Nawał pracy rozumiem, ale nie zapominaj kochana o jedzeniu
Idę się ogarnąć i do pracy.... Trochę się denerwuje bo dziś nowy kierownik do nas przychodzi i może być różnie...
Miłego dnia dziewczynki

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-13, 07:48   #3089
anulciak85
Zakorzenienie

Carla 48 osob w mieszkaniu?? U nas bylo w sumie 11
Jestem z siebie dumna

Stary 2013-05-13, 17:11   #3090
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
To moze myslałam o tym drugim xDD

Ale tu cichutko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości