|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Raczkowanie
|
Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Brawo brawo brawo!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam emotek to dostaniesz takiego kwiatka w nagrodę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Witajcie u mnie szal...wlasnie lece jeszcze na zakupy i na 10 mlody ma pierwsza spowiedz....niech to sie juz skonczy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje ogolnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- jak wam mija sobota?? u mnie niestety pada już od polowy tygodnia już mam dosyć tego deszczu ![]() dziś idę na kolacje z pracy bo nasz szef odchodzi .... oby było w miarę dietetycznie ![]() Monia jakie ćwiczenia zaczęłaś robić?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kinia moja sobota jakas senna. Dopiero sie zwleklam z lozka i zjadlam sniadanie, dalej do apteki lece po moje zamowienie i do przyszywanej ciotki, u ktorej mama sobie wlosy bedzie robic. Brzuch jakby mi sie wciagnal troche ale z obrzydzeniem patrze na wage po majowej nadwyzce (ost razem bylo jej 2,5kg) wiec nie wiem ile jej jeszcze zostalo. zmykam sie ogarnac ![]()
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja właśnie zlądowałam od fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]() Z Hindusem mam chyba spokój, bo napisał mi na fejsie, że mnie kocha, ale mnie zranił i że już nigdy się do mnie nie odezwie, tęskni i że siebie nienawidzi. Nie odpisałam, bo nie chcę robić rabanu, jak będę chciała się dowiedzieć co z nim to zadzwonię do tej Pauliny, żony Hindusa którego A. zna. Zaraz wstawię dzisiejsze zdjęcia do klubu, bo obiecałam, że dodam jak waga pokaże dwie cyfry ![]() I kolorem włosów też się pochwalę, a co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Zadomowienie
|
Asiu - Libra pokazuje trendy, nie wykres spadków (lub wzrostów) co do joty, zresztą na pewno się zorientowałaś. W zasadzie to bardzo logiczne, w ten sposób zostawiamy margines błędu na wahania okresowe itd..
Książka Ewy - byłam sceptycznie nastawiona, nie kupiłam swojej, pożyczyłam od koleżanki, ale prawdopodobnie ją odkupię, bo kumpela chyba nie będzie z niej korzystać. Ciężko powiedzieć, czy godna uwagi, czy nie - po prostu robię ten program i się nie zastanawiam, bo jak włączę myślenie, to się będzie działo ![]() Można ją na pewno przejrzeć w Empikach, ale dla tych, którym się nie chce iść i przeglądać (mi by się nie chciało ![]() Każdego dnia: - jadłospis - w tym do jednego z posiłków jest przepis (codziennie) - zestaw ćwiczeń (dokładnie opisane na końcu książki, poza tym jeśli się ćwiczyło z Ewką, to od razu się wie, o co chodzi) ćwiczenia mają trwać 30min, ale ja się chyba jeszcze nigdy nie wyrobiłam w tym czasie ![]() ![]() - jedna wskazówka żywieniowa - niektóre znane, niektóre są dla mnie nowością - lista przekąsek - to przydatne narzędzie, bo czasem nie mam pomysłu co zjeść Jedyne, czego tam nie opisała, to wielkość porcji - czasem podaje gramaturę, czasem wychodzi to naturalnie (np trzy łyżki serka, pół papryki itd - wtedy czarne na białym), ale są też hasła typu: porcja makaronu. Nie wiem, co to jest porcja makaronu ![]() Generalizując ![]() ![]() ![]() ![]() Ufff... no to popłynęłam w temacie... Monia!!! Gratuluję dwucyfrówki!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Zosia no to jedziesz z tymi przysiadami, ciekawa jestem, czy Wam dziewczyny da to więcej niż mi, oby ![]()
Keep on rockin'! ![]() 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-05-11 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
OGÓLNIE - moje gratulacje
![]() ![]() ![]() a ja mam silna wole i robi ze mną co chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Rozeznanie
|
ogolnie tez dzis bylam u fryzjera ale prywatnego rodzinnego. Nie zmienialam fryzury tylko je duzo scielam, bo za goraco mi bylo.
furry na razie idzie dobrze ale zobaczymy jak mi bedzie szlo gdy w czwartek pojade do siebie/tesciow nie wiem gdzie bedziemy spac, bo w weekend jest komunia. Czesciej i tak ostatnio u tesciow jestesmy ze wzgledu na urodziny, wesela, komunie. Pogoda u mnie byla tragicznia tzn bylo strasznie goraco i duszno w efekcie prawie nic nie zjadlam, bo po prostu nie moglam, wieczorem moze sie chlodniej zrobi to zjem jakas kolacje ale poki co dalej jest tak duszno jak bylo.
#3072 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam dzień odstępstwa od diety i zjadłam ciacha i trufle
![]() na kolejny tydzień wystarczy ![]() Lili a to opanuj silną wolę, żeby nadal była silna, a nie słaba ![]() ![]() Ciekawe jak się czuje Kwiatuszek nasz ![]() coś mam podejrzanie dobry humor. może jestem w ciąży ![]() Furry a ja dziś o Tobie myślałam ![]() -Weź idź do Rossmanna i kup ten plyn do naczyń co zawsze. Ja - To znaczy Furry? ![]() ![]() Fotki już są dawno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie, wielkie gratki ![]() a ja kupilam w f&f spodnie rozm. 34. Faktycznie maja mega zawyzona rozmiarowke ![]() poza tym od paru dni nie moge opanowac zarcia i jakies bóle żoładka mam ;/ w ogole mi puchnie... ;/ ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Raczkowanie
|
Witam szanowne koleżanki
![]() u mnie po staremu i w zasadzie to nic ciekawego sie nie dzieje. Z dzieckiem całymi dniami na polu siedze, a jeszcze w domu trzeba cos porobić i czasu mi brakuje. Mąż też teraz więcej pracuje i nawet w niedziele chodzi także nie mam kiedy odpocząć i zająć sie swoimi sprawami... Ale czytam Was regularnie ![]() Monia brawo za dwucyfrówkę ![]() ![]() ![]() ![]() Z tym Hindusem to jakaś masakra... nie rozumiem takich ludzi. Ja tez kiedyś kręciłam z chłopakiem który kilkakrotnie próbował się zabić ale jak ja z nim byłam to nic się takiego nie działo. Kilka razy próbował i dalej żyje... ![]() ![]() Joanna gratulacje rocznicy i tego, że udało Ci się ten dzień przetrwać w miarę dietetycznie ![]() ![]() Furry to właśnie fajnie jak masz wystającą pupę. Mi się takie podobaja a nie takie rozlezione jak ja mam ale to pewnie miesnie po intensywnej jeździe na rowerze. Te dziewczyny, które wymyśliły to wyzwanie z przysiadami pewnie marzą o takim tyłku umięśnionym jak Twój ![]() Dzisiaj byłam u kuzyna, z którym dawniej się bardzo często spotykaliśmy, a teraz jak mamy swoje życia rodziny to drogi nam się trochę rozjechały i było super tak jak dawniej. On jest dla mnie jak brat bo oboje jesteśmy jedynakami a nasi rodzice często ze sobą imprezowali i przebywali i widziałam dzisiaj, że tęsknił za mną i że mu mnie brakowało. To było niezmiernie miłe ![]() ![]() Kwiatuszku zdrowiej nam ![]() Beata powodzenia na maturze ![]() Natalka jest już 79? dobra kończę ten elaborat i idę spać ![]() ![]()
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Rozeznanie
|
ponad 110 przysiadow zaliczone
![]() Jak pojade z TZ to tez bede robic, a czas na pewno znakde, bo narazie przysiady zajmuja tylko 5min skad wiem, bo zeby sie nie pomyslic licze tylko do 10przysiadow i sobie w stoperze biora taka opcje co sie nazywa nast okrazenie, a potem tylko patrze ''numer okrazenia'' i wtedy wiem czy juz czy jeszcze mam robic. Najlepiej by mi bylo gdybys ktos mi liczyl i sie odezwal w ostatniej dziesiatce, poniewaz liczenie mnie nudzi, wkurza i demobilizuje w jednym. Taka juz dziwna jestem ![]() Spadam spac slodkich, erotycznych w 3d i jakosci hd, stosunkowo bardzo dobrej nocy, magicznych i glebokich doznan nawet z samym soba albo wibro przyjacielem spod lozka ![]() ![]() p.s. moze sie pogodze jutro z waga ![]()
#3077 | |
Rozeznanie
|
witajcie kobietki
![]() ![]() ![]() jestem już zdrowa, dziękuję wszystkim za mile słowa - ale w poniedziałek i tak idę do lekarza po skierowanie na jakieś badania bo coś ostatnio za slaba jestem. poza tym wciągnil mnie ogród i do tego ten cholerny remont łazienki. z jednej strony cieszę się bardzo ze Daniel w ogóle go zaczoł a z drugiej strony za długo już to trwa ![]() ![]() ![]() w sumie to niewiele zostało - kafelki i zamocować umywalkę, wannę.....niby tak blisko a jednak daleko ![]() moniu gratuluję 2 cyferek ![]() ja dietetycznie tak średnio tzn. nie obrzeram się i raczej trzymam wagę ale brakuje mi czasu na gotowanie. a zauważyłam że jak w ciągu dnia nie zjem pożądnego obiadu to to się mści na wieczór. i tak właśnie było wczoraj- postny obiadek a na kolacyjkę po 20 pocisnełam 2 kanapki razowca i jogurt ![]() ![]() furry cieszę się że weekend się udał anuszka zdrówka dla siostry ![]() monia -nie szlej tak ostro - bo taka wyposzczona jeszcze faktycznie jakiegoś intruza załapiesz ![]() ![]() ![]() a gdzie carla- pracoholik pewnie w aptece siedzi , a milenka pewnie w ogrodzie ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- ps. moniu porównując te zdjęcia z 124 kg a dzisiaj to różnica jest MEGA =świetnie wyglądasz ![]() ![]() ![]() ja też miałam fryzjera ( we wtorek) standardowo blond- pasemka- jakoś powiem wam ze nie widzę sie w innym kolorze . na zimę robię blond z brązem żeby taki świwy łeb się od śniegu nie odbijał ![]() ---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
Kasia a wiesz, jakoś samo poszło z tym byłym
![]() ![]() Kwiatuszek no tylko nie prorokuj intruzów, bo ja powinnam dziś okres dostać, więc z niecierpliwością czekam ![]() Mówisz, że mega różnica jest? Ja właśnie wczoraj porównywałam siebie na zdjęciach (mam na kompie taki folder o nazwie "dieta" i kolekcjonuje chronologicznie z każdego miesiąca jakieś zdjęcia) i wydaje mi się, że aż tak szaleńczo różnicy nie ma ![]() A na tych zdjęciach miałam mokre włosy umyte, bo to rano było robione przed fryzjerem, także wyglądałam jeszcze jak Starówka po bombardowaniu ![]() Może namówię dziś na spacer koleżankę to jakieś fotki mi porobi na dworze, bo w naturalnym świetle widać bosko kolor. Kurde, nawet nie wiedziałam że kolor włosów może odjąć lat ![]() I cerę mam bardziej "promienną", nawet fryzjerka mi to powiedziała. Także będę się trzymała jasnej tonacji, bo faktycznie są plusy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
My zaraz zbieramy sie do kosciola...jestem zmeczona ale szczesliwa...wydalam mase kasy ale wsyztsko przygotowalam sama
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Rozeznanie
|
kasiu hehe nie martw sie u mnie tak samo tona kurza ale za to w lodowce dwa ogorki chcesz jednego
![]() definitywnie poklocilam sie z waga i wyladowala w srodku lozka. Dopiero wstalam, pogoda pochmurna ale mnie to cieszy, bo w koncu troche powietrza jest i odkrylam czego tak jesc mi sie nie chce--> nie bylam w wc od dwoch dni, a pije jak smok
#3082 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 |
Rozeznanie
|
Jak mam dzien miaja? Moj z poczatku leniwy i zeby nie utknac w lozku nic nie robiac zaczelam sie pakowac do siebie i od razu naszla mnie wena na sprzatanie szafy w efekcie wywalilam duza reklamowke ubran. Z jedzeniem bylo dobrze
1.platki z mlekiem, 2. zawijasy z szynki czyli twarog z bialkami jajek zawiniete w plasterki wedliny w sumie 8 takich zawijasow bylo i po 2plasterki ogorka do kazdej sztuki 3.bulka wieloziarnista z ogorkie i twarogiem, 4. jogurt maly zerowy, szklanka buliony z zupy pieczarkowej i zaliczylam kibelek ![]()
#3085 |
Zakorzenienie
|
Anka pisze chyba o A.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ja juz po Swietowaniu.Mlody zadowolony i dziekowal ze mu mama taka impreze zrobila
![]() ![]() ![]() Wam dziekuje za wsparcie ![]() Aaa zapomnilam. Pogoda byla okropna...lalo caly czas a ja ze chcialam sie pokazac:sukienka, zakiet krotki, szpilki z odkrytymi palcami to mam dzis efekt...katar i bol gardla ![]() Lece zaraz mlodego do szkoly budzic, sniadanie, do szkoly a ja sprzataac ![]() Ogolnie gratuluje dwucyfrowki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Chyba pierwszy raz cieszę się że jest poniedziałek ![]() Anulciak Myślałam wczoraj o Tobie jak komunia u Ciebie ![]() ![]() Monia w końcu 99 na wadze ![]() Niuuunia Nawał pracy rozumiem, ale nie zapominaj kochana o jedzeniu ![]() ![]() Idę się ogarnąć i do pracy.... Trochę się denerwuje bo dziś nowy kierownik do nas przychodzi i może być różnie... Miłego dnia dziewczynki ![]()
#3089 |
Zakorzenienie
|
Carla 48 osob w mieszkaniu?? U nas bylo w sumie 11
![]() Jestem z siebie dumna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.