|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]()
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam i ja:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3063 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Zapewne się spóźniłam ale chciałam poprosić o wysyłkę expresową do Pń
![]() Cytat:
![]() Super,że już jesteście w domku. Czekamy teraz na więcej fotek Julci i relację z porodu. ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...owa,index.html
...apropo kwasu foliowego |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3066 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Co do kwasu to ja przyznam sie bez bicia, że w udanym cyklu nie jadłam. Skończył mi się i jakoś do apteki nie po drodze było. No ten cykl był olany po całości. :p
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
Mnie też sie skończył, ale w takim razie zamawiam nowe opakowania
![]()
#3069 |
Zakorzenienie
|
Ty to Elunka teraz nawet podwojna dawke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Raczkowanie
|
hehe ja to mam w szafkach takie zapasy kwasu foliowego, że chyba nigdy mi nie zabraknie :P:P
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zadomowienie
|
Nienawidzę poniedziałków! Leje, jest zimno, połowek pojechał i wróci w czwartek
![]() Gupi poniedziałek! Dzień dobry nunka super, że już jesteście w domku. Ja poród przeżyłam, więc mnie Twój opis nie nastraszył - wiem z czym się to je... Gwarantuję Ci, że o bólu zapomnisz i Twoje 'nigdy więcej' straci moc prawną ![]() W sobotę podczas zakrapianej imprezy znów nawiedził nasze rejony grad! Oczywiście kwicia super drajwer myk, myk po kilku kieliszkach dawać do samochodu coby się moja perełeczka bardziej nie uszkodziła i jazda do garażu. Niesiona euforycznym klimatem imprezy zapomniałam, że dom łącznie z garażem został kupiony za kadencji poprzedniego autka (mniejszego) i mój nowy nabytek wchodzi "na styk". W garażu kosiarka, areator, stoliczek, trzy rowery, jakieś pierdy-duperele, na środku rozwinięty wąż z wody, narzędzia itp... Zaparkowałam na mm błotnikiem już tykając kosiarę ALE AUTO CAŁE!!! ![]() ![]() ![]() kwas foliowy biorę stale................. jak i pozostałą garść specyfików ![]() miłego dnia!
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-06-24 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() cały weekend praktycznie w domu bo lało ![]() ale wygrałam 140zł w multilotka, jestem gość ![]() Dziś byliśmy na szczepieniu, fajnie bo TŻ był z nami (miał na 9 do pracy) i mały waży 7700g ![]() ![]() Oprócz sztywniejszej rączki zwróciłam uwagę na to że bardzo często ma wysunięty jezyczek (uwielbiam go ![]() Cytat:
Dużo was kosztuje IUI? Cytat:
![]() Piękny podpis ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobrze że znajoma ma chociaż jedno dziecko... a dziwne że po 1 stracie nie zbadała nawet tarczycy, to przecież podstawa przy planowaniu (chociaż ja też przy planowaniu nie robiłam) ale co dopiero przy stracie tak wysokiej ciąży... Cytat:
![]() Jeju mam nadzieje że kiedyś będę mieć drugie dziecko, bo tak mi sie za tym teskni ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja co miesiąc ale to dlatego że miałam problem, gdybym nie miała to zbadałabym tylko raz ![]() ft3 i 4 robi się jak TSH jest podwyższone Cytat:
![]() ![]() pisz nam jak najwięcej o Julci ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
lunka miala badania, ale miala tez strasznego pecha. bo pierwszy porod byl spowodowany zakazeniem. bylo jej juz blisko do sepsy. nie wiem, moze jej organizm nie zdazyl sie zregenerowac po pierwszym i odrzucil. w koncy wtedy polowke juz minela i byl normalny porod, a zaszla chyba 2 miesiace po porodzie. immunologia dziala...
dzien dobry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam się po intensywnym weekendzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kwitka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- pszczoua, ale jestem gapa. ![]() Teraz przeczytałam, że łóżeczko było użyte kilka razy. Jeśli materacyk też był używany sporadycznie, to oczywiście nie kupowałabym nowego. ![]() Edytowane przez anoxee Czas edycji: 2013-06-24 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie i lozeczko i materacyk praktycznie nowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nuna fajnie że już jesteście z Julcią w domciu ![]() Lunao ja za IUI nic nie płace wszystko na fundusz robię a leczę się poradni leczenia niepłodności chyba jedynej w Polsce bezpłatnej a jeśli się mylę to mnie poprawcie A co do pracy bo któraś z Was pytała to mała korekta, która wyjdzie nam na dobre. Praca na szczęście od 1 sierpnia a nie 1 lipca. Także z wszystkim mam nadzieję zdążymy na spokojnie a nie szybkiego czego ja bardzo nie lubię. Mam nadzieję że znajdziemy sensowne mieszkanie powoli się przeprowadzimy i tyle. Oczywiście boję się jak cholera ale mam nadzieję że będzie dobrze Kejthx nasze spotkanie trzeba będzie przełożyć na sierpień |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
brawo za szczepienie.Kamilek ładnie już waży. No i wygranej gratuluję-zawsze to coś ![]() Cytat:
super!!! to duże odciążenie:-* Witam:-*, Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3081 |
Zadomowienie
|
tak ku przestrodze
http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-...aka,index.html ja młodego badam profilaktycznie co roku, bo ma sporo znamion. W ten czwartek kolejna wizyta! Muszę jeszcze połówka namówić... monini zazdroszczę darmowego leczenia niepłodności, ja nawet na refundację z rządu się nie łapię ![]() pszczoua super wyszło z giftami ale materacyk i tak bym kupiła, nie chodzi i wyleżenie ale o np możliwość przesikania... malutkim dzieciom zdarza się czasami przesikać pieluszkę i chyba nie chciałabym żeby mój syn spał na takim materacu. Chyba, że jesteś pewna, że takich niespodzianek nie było ![]()
#3082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już po wizycie.Wszystko ok,usg lekarz przyłożył na chwile żeby sprawdzić czy jest tętno.Najważniejsze że moge już normalnie funkcjonować ![]() ![]() Po wizycie poszliśmy do biedronki i obkupiłam się w kosmetyki ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witam się w nowym tygodniu! Chciałam się pochwalić, że moje brudzenio-plamienia całkiem ustały. Mam nadzieję, że nie zapeszam i już na dobre minęły. Za to czuję się jak słoń jakiś, niedługo się chyba przestanę w portki mieścić. Źle mi z tym cholernie. No ale co zrobić, takie uroki ciąży. Co to będzie na końcu to aż się boję. Schudłam duuużo 2 lata temu i straszne mam obawy, że moja cała zrzucona waga powróci. Staram się pilnować z jedzeniem, no ale wiadomo, że ciąża się rządzi swoimi prawami. Mdłości mnie cały czas nawiedzają, choć paw był tylko 1 jak do tej pory. Aha, wczoraj bylismy u teściów... I nie powiedzieliśmy im o ciąży. Mąż się jakoś do tego nie kwapił, a ja nie będę wyskakiwać z wiadomościami jak filip z konopii. No nic, dowiedzą się później ![]()
![]() |
#3085 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Materacyk bym kupiła, to koszt 50-100zl ale zrobisz jak uważasz ![]() naprawdę wam się fartło! Ja mam łóżeczko, bujaczek, ciuszki i zabawki po siostrzenicach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jaki eyeliner, puder i korektor? ![]() Cebulova my też nie raz szliśmy z wiadomością ale jak nie bylo klimatu to nie mówiliśmy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się ciesze że plamienia ustały ![]() ![]() Eyeliner Deep Color śliczny turkusowy ![]() ![]() ![]() Pomalowałam pazurki na żywy żółty kolor i od razu czuję się lepiej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Apropo materacyka to tez myslalam ze w razie czego dokupie nowy, zobacze jak wyglada bo bylo doslownie sporadycznie uzywane (to takie jakby "zapasowe" lozeczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
pszczoua ale ja nie mam zamiaru nikogo straszyć
![]() ![]() Izuś super, że możecie funkcjonować normalnie ![]()
#3090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:-* Dzisiaj Tymek skończył 3 tyg:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
START 64,7 kg ![]() CEL 52 kg ![]() OBECNIE 60,6 kg ![]() min sierpnień 520/1000 Minuty lipiec 610/1000 ![]() Minuty CZERWIEC : 1205 /1000 ![]() Minuty MAJ: 1005 min/1000 ![]() Edytowane przez colorblue Czas edycji: 2013-06-24 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.