|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
NO DOBRA... jestem juz w domu. Norwegia mnie przywitala strugami deszczu i calymi 14 st
![]() ![]() przede wszystkim NUNA ![]() ![]() ![]() macie cudowne dzieciaczki!!! ![]() ![]() ![]() a dzis w samolocie zostalam ciocia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no a oprocz tego, to niestety pisalam Wam o wczesniej o tej zanomej, ze ktos puscil plotke, ze drugiemu dzieciatku sie tez nie udalo no i niestety to nie byla plotka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
![]() Cytat:
![]() ![]() Nuna wreszcie gratuluję MAMUSIU!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wydawałoby się żee dopiero testowałaś ![]() ![]() ![]() ![]() no i piękny ten pierwszy dzień lata ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3004 | ||
Zakorzenienie
|
![]() I wzajemnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ooo dziękuję Ci dobra kobieto, właśnie o cyzmś takim myślałam, żeby było naturalne (wodorosty) jakoś jestem zwolenniczką leków naturalnych, póki problem nie jest duży i się da. . Oby to pomogło ![]() A i kupiłam sobie Acard, bo może i z tej strony być jakiś problem .. ostatnio np ciągle czuję mrowienie w nogach, być może mam skłonności do żylaków i coś tam się zaczyna .. więc plan mój jest taki, żeby brać Bromka (zobaczmy jak winiki, dziś mi się już nie chciało iść) + Acard + jod.
![]() |
#3005 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
![]() Nuna gratulacje dla Ciebie i Twojego tz... Julcia witajna swiecie !!!!! I nie wiem co mialam napisac bo jestemm sol ekcajting :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Nuna gratuluję !!!!!!!!!!!! Julcia jest już z Tobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, tak jakby, tak to wygląda ![]() Kochana, a ja jutro w pracy. Sama z szefową ![]() Cytat:
Także jesteś normalna ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobry ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2013-06-22 o 13:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3008 | |
Zadomowienie
|
Dobry!!! i piękny. Miała być burza, burzy nie było
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Maru - IDŹ NA CAŁOŚĆ! Oby pomogło kobieto, bo Linka to kciuki straci. Czyli też problemy z tarczycą? Też brałam euthrynox i pomógł.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
koooocur poczekaj na mnie!!
![]() NUNA wielkie gratulacje!! i powodzenia w byciu najlepsza mama na swiecie |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś weekend, TŻ będzie o 14 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do koleżanki to tak optymistycznie napisze że u nas na AM jest dziewczyna która też pochowała swojego synka i wczoraj mimo komplikacji urodziła malutkiego ale zdrowego synka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a schudłam praktycznie w miesiąc i nie ma równomierne bo na początku mozna tyć 1 kg w miesiąc a pod koniec 4kg w miesiąc, chodzi o to żeby w miare nie za wiele przez całą ciążę. http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/ - ja się mniej więcej tego trzymałam oczywiście na maximum nie minimum ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Pomęczę troche Nune coo?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Lunka jak schudlas 17?? Jezu tego chudniecia sie boje wlasnie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przedstawiam wam JULCIE !
![]() Jest przepiękna!! (więc uważajcie w pracy bo się nie oderwiecie od komputera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na jutro mają wypis więc może wyjdą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rycze! ![]() chociaż przecież dopiero co to przeżyłam... czuje się jakby to było dawno temu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 |
Zakorzenienie
|
Karmiłam nic więcej, bo przeciez ćwiczyć po CC nie moge, ale i tak nie mam po co
![]() Może Marcelek będzie miał lepiej rozwinięty brzuszek i będziesz mogła sobie pozwolić na więcej produktów, bo ja to nic praktycznie nie wprowadzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Zadomowienie
|
Ślicznotka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Raczkowanie
|
Przepiekne maleństwo !!!!!
![]() ![]() ![]()
#3017 |
Zakorzenienie
|
Nuna boskaJessttt!!!!
![]() Lunka nie sadze, ja mialam skaze bialkowa a moj tz ma do dzis.. Ja chyba znikne, jak zaczne karmic....ale juz tak bardzo tego pragne... Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-06-22 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudowne dziecko!!! I dziękuję, że Nuna pamiętała o mnie ![]() Czekamy zatem na powrót ![]() A ja się czuję po japońsku, czyli jako tako ![]() Dziś rano jechałam do laboratorium zrobić badania te co mi gin nakazał. Bałam się, że będę musiała za toxo płacić, ale nie. Wszystko za darmola. W autobusie to myślałam, że pawia puszczę, tak trzęsło. No ale już jestem w domku, po śniadanku i szklance soku pomarańczowego. Inki sobie nie wypiję, bo mąż zapomniał wczoraj mleka kupić, a bez mleka ani rusz. No nic, jakoś to przeżyję. Miłego dnia wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#3019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedyne co jest dobre to że znasz sie na diecie i pewnie będziesz w stanie to troche bardziej urozmaicić niż ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- a nam kurde nosidełko dalej nie przyszło ![]() i własnie sobie przypomnialam że jutro dzień ojca więc musimy z małym zrobić laurkę ale nie mam ani farbek ani bloku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Zadomowienie
|
Oj wyjątkowo mi teraz ten sok smakuje. Wczoraj męża wygoniłam do Biedronki po 2 litry. Litr potrafię na raz praktycznie wciągnąć.
![]()
#3021 | ||
Zakorzenienie
|
taaaa już mam całe sine i spuchnięte..no ale nic trzymam do kolejnej owu marudowej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam wczoraj najgorszy wyklad w swojej 10 letniej karierze. Dostałam na kursie dietetyki i odchudzania grupe kobiet po technologii zywienia..one sa mądrzejsze ode mnie..mały pretensje ze przyszły na kurs a ja ucze jak je prowadzić gabinet..a czego ja do cholery je mam uczyc? skoro kurs zawodowy na dietetyka to ucze jak być dietetykiem..wrrrrr..jedn a mi zwróciła uwagę ze czeka aż bedą 'konkrety'. Normalnie porażka...nie chce mi sie z nimi pracować..czuje sie jak w podstawówce pod tablicą i ktoś mnie ocenia.. ![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-22 o 09:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawusią!
Upał upałem, ale kawusia musi być. Niestety się nią poparzyłam ![]() Ale tu się kilka z Was chwaliło ciapowatością, więc mam nadzieję, że chociaż kilka się nie zdziwi, że jest to możliwe ![]() ![]() ![]() Hardkor! 10 min to może po 10 goleniu by było u mnie ![]() ![]() Ale fakt, że po 2-3 goleniu jest trochę łatwiej ![]() Znalazłam witaminy z jodem ![]() No właśnie, Domciątko chyba teraz nie? Cytat:
TSH - 2,69 mlU/L (norma 0,27-4,2) FT4 - 1,14 ng/dL (norma 0,93-1,7) FT3 - 3,00 pg/mL (norma 2,6-4,4) Anty-Tg - 17,60 IU/mL (norma do 115) Anty-TPO - <5,00 IU/mL (norma do 34) A teraz TSH 2,67 więc właściwie takie samo .. Aczkolwiek spróbuję od rodzinnego wysępić skierowanie na tą resztę. Cytat:
Cudo! Faktycznie mamy cudne wątkowe dzieciaczki ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś zaczynam 14 tydzień,czyli oficjalnie 2 trymestr ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | |||
Zakorzenienie
|
Kurcze ale się u mnie zachumurzyło
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() myślę że jak wtedy TPO było ok to nie masz co się tym przejmować, chociaż jak za darmo to zawsze możesz sprawdzić Ja miałam TPO około chyba 700 a norma jak u Ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() widzisz jak to leci ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zadomowienie
|
Kocurku tajemnica chyba tkwi tez w karmieniu piersia,choc wcale nie twierdze,ze tak musi byc zawsze.No ale jak sie karmi,to sie nadal powstrzymuje od "niezdrowego" jedzenia.I wtedy jakos waga sama leci.Ja tez nic nie robilam,jadlam w normalnych porcjach.Ogolnie mialam 20 z czego zaraz po porodzie zostalo mi 11.I wiekszosc zgubilam w ciagu 6 tygodni,2 mi zostalo na dodatkowe 2-3 tyg.A teraz po 6 miesiacach nawet mam 1.5 mniej niz przed ciaza
![]() Mam nadzieje,ze po drugiej ciazy tez tak mi sie "uda". Takze trzeba poprostu utrzymac umiar w jedzeniu i bedzie dobrze. Cytat:
Julcia jest przesliczna i wcale nie wyglada jakby sie 2 dni temu urodzila.Taka wypoczeta,zero zmeczenia.Przepiekna!!! ![]() ![]() ![]() Luna mi tez sie wydaje,ze to wieki temu,ogolnie czas przecieka mi teraz miedzy palcami,tydzien za tygodniem,a ja nawet nie wiem kiedy dobilismy do czerwca.U nas powoli zaczynaja kielkowac mysli o kolejnym dzieciatku,nie chcemy robic dluzej roznicy pomiedzy dziecmi.Byc moze zaczniemy we wrzesniu albo w styczniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Hej Julcia jest słodka
![]() Ja wczoraj bylam na USG no i tak pęcherzyki są ale nie za duże zaledwie ok 8-10mm w 10dc. Lekarz powiedział, że no powinny być większe ale spróbujemy podejśc do IUI choć szanse na powodzenia są nie wielkie. w poniedziałek mam wziąć zastrzyk z pregnylu na pęknięcie a w środę IUI. Mówił żeby się nie przejmować tymi pęcherzykami, ponieważ Clo ma to do siebie, iż kumuluje się w działaniu. Jak teraz się nie uda to jak będę go znowu brała od następnego cyklu to one będą się zwiększać za każdym razem i będą coraz okazalsze. Także proszę trzymać za mnie kciuki kochane moje troszkę jestem podłamana tym że pęchole są małe ale może podskoczą soie do środy ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj założyłam bluzkę na lewą stronę ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fluidki ciązowe nie pomogą w tym cyklu...nie ma sexu nie ma ciązy ,proste ![]() Ciąża zbiorowa mi sie mocno udziela,w nocy było mi niedobrze , myślałam ze haftnę a teraz pieką mnie sutki..dodam ze jestem chyba przed owulacją buheuheuhuehuehuhe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3030 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.