Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części?
Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 2 3,77%
Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 10 18,87%
Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 4 7,55%
Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 2 3,77%
W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 5 9,43%
Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 5 9,43%
Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 14 26,42%
Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 2 3,77%
Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 21 39,62%
Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 0 0%
Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 5 9,43%
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 0 0%
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 0 0%
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 2 3,77%
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 2 3,77%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-29, 20:53   #3061
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Musze sie pochwalic minal tydzien nauki i dzisiaj synek spal ciagle od ok 23 do 7 z minutami! Nie pamietam dokladnie, 8 h!!! Bez pobudki, marudzenia, gadania w nocy! w dzien tez zasypia pieknie, wlasnie spi juz 45 minut

Obudzil sie
moja natka miałą już takie nocki za sobą,że spała 12 h bez pobudek
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:56   #3062
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

tylko wg siatki W. jest na 10 centylu...
a na starcie był na którym? spoko 10 centyl nie jest zly. a patrzylas na siatki who? tam każdemu dodaje się skrzydel

Cytat:
Ja już dziś zagłosowałam
dzięki, ja tez glosowalam, a teraz znow mogłam. jakies popsute to maja hehe.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 20:57   #3063
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość
Hej

U nas wszystko ok nadal czekamy na rehabilitację... jak narazie cwiczę z Pawłem sama. Mój brat jest fizjoterapeutą, tyle że nie zajmuje się dziećmi, ale pokazał mi ćwiczenia które napewno młodemu nie zaszkodzą.

Pisalam Wam kiedyś, ze dentysta zostawil mi w zębie złamane narzędzie i o tym nie poinformował. Byłam ostatnio wyciągać to coś pod mikroskopem, ale jest zaklinowane. Zapłacilam 300zł za próbę wyciągnięcia... Mam co pół roku robić zdjęcia kontrolne, ale jak się zacznie coś dziać, to będą musieli usunąć kanał...

A i jeszcze.. spotkałam ostatnio znajomą, babka około 50 lat. Zaczęła o wszystko wypytywać: czy moje dziecko, gdzie mieszkam, czy karmię piersią... i najlepsze: Basiu, wyszłaś za mąż czy tak Ci się na nieszczęście przytrafiło? Szczyt bezczelności gdyby to jeszcze jakaś dobra znajoma była, ale taka dawna sąsiadka. Ludzie nie mają wyczucia
udanej rechabilitacji życzę
co do zeba ...masakra !!
co do znajomej to wredna baba
Stary 2013-11-29, 20:59   #3064
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Tak, ja kupowałam w pasmenterii.

TŻ na imprezie, a ja skończyłam słonika- grzechocze i ma szeleszczące uszka
Załącznik 5494862

Widze, że na zdjęciu fontanna z trąby ma te same kolory, w rzeczywistości są to różne pastelowe odcienie

Za kolejny projekt się nie zabieram bo bym chyba o 5 nad ranem skończyła, ale już nie mogę sie doczekać
kolejna fajna zabawka. masz sile w dłoniach! podziwiam za zapal, mnie go ostatnio jakos brakuje...
Stary 2013-11-29, 20:59   #3065
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
. Waga pokazała 7650g, ale babka stwierdziła, że odejmiemy 250g na ubranie (zawsze na szczepieniu odejmują ok 200g, bo ważą dzieci w ubraniu, pieluszce itd.), więc niech będzie że waży 7400g I mierzy ok 68-71 cm (sama go potem w domu mierzyłam).[COLOR="Silver"]

:
za wage Wiktorka Natalka ma około 7600 i 74 cm
Stary 2013-11-29, 21:01   #3066
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

taaa i mamy ostatnio same takie fotki jak poniżej
śpioszek mały
ehh zazdroszczę

przed chwilą zagłosowałam drugi raz dzisiaj

---
dobra Wojtek już śpi ufffff, mi jest zimno, też idę spać

dobranoc
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:01   #3067
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Boska!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 21:02   #3068
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
bierz bierz sliczny jest to był mój nr 2!

kurcze, fakt później już kula będzie za wolna i nie zdazy uciec

hehe, fajnie, ze się podobają. co jedna to piekniejsza! tylko trzeba namierzyć jakies fajne materialy...
Nela jest rozbrajająca z tym zasypianiem gdzie popadnie, kiedy jest zmęczona. Jak Ci się udało to Diabli osiągnąć?
Daro jak jest zmęczony trze oczy, ziewa, marudzi, ale nie zaśnie

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:02   #3069
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
https://www.bebiklub.pl/konkurs/nasz...ia/porada/1253 poprosimy o 3 glosy przed polnoca dobijamy do 500, a co!
Stary 2013-11-29, 21:02   #3070
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
za wage Wiktorka Natalka ma około 7600 i 74 cm
dla Natalki, jednak przerosła Wiktorka

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-11-29, 21:03   #3071
Atena564
Zadomowienie

[QUOTE=Magiusa;43950523]

[/QUOTE

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 21:05   #3072
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vujka Pokaż wiadomość

A i jeszcze.. spotkałam ostatnio znajomą, babka około 50 lat. Zaczęła o wszystko wypytywać: czy moje dziecko, gdzie mieszkam, czy karmię piersią... i najlepsze: Basiu, wyszłaś za mąż czy tak Ci się na nieszczęście przytrafiło? Szczyt bezczelności gdyby to jeszcze jakaś dobra znajoma była, ale taka dawna sąsiadka. Ludzie nie mają wyczucia

Cytat:
to jest prezent nr 2 z rossne. 6 wizyt z karta i po 4 mies. dostajesz prezent - body. zastanawiam się co jest prezentem nr 1
co drugi prezent to gazetka Skarb Rossmanowska

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:07   #3073
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
[/B]Super, że się udało
Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
Atena, ale by bylo z tym chodzikiem

.
Cytat:
super, ze w końcu odpuścili
wójek google był pomocny i akrtykuły się przydały jakie znalazłam
Stary 2013-11-29, 21:09   #3074
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Przemek jak jest bardzo wymęczony, to zaśnie, ale jak tylko trochę a marudny bardzo to dostaje pakiet: łóżeczko + smok + kocio i wtula się i zasypia

ahaaa - nie wiem czy tylko Młody tak ma ale może którejś z Was się przyda info - zauważyłam że P. śpi dłużej w dzień jak jest poprzykrywany dwoma kocami i jest mu bardzo cieplutko. jakoś ostatnio zaczęłam wyłączać ogrzewanie w czasie Przemkowej drzemki i wietrzę cały dom jak on śpi bo grzyb nam wyłazi na ścianach i go mocno nakrywam a on zamiast pół h śpi czasem nawet 2

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:11   #3075
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a na starcie był na którym? spoko 10 centyl nie jest zly. a patrzylas na siatki who? tam każdemu dodaje się skrzydel
Wcześniej był pomiędzy 50 a 25 centylem, teraz spadł no ale to będzie szczuplaczek po tatusiu a na siatki who nie patrzyłam. Podaj linka

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 21:14   #3076
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Nela jest rozbrajająca z tym zasypianiem gdzie popadnie, kiedy jest zmęczona. Jak Ci się udało to Diabli osiągnąć?
hehe sama nie wiem...moja teoria jest taka, ze ja zaaawsze bylam wielkim spiochem i potrafiłam spac do południa. w ciąży mi się odwidziało i siedziałam po nocach, ale wstawałam o calkiem przyziemnych porach hehe. widocznie teraz przeszlo na mloda przekazałam jej ten cudny gen, hehe.
a tak serio, to ona tez jak jest zmeczona zaczyna ziewac, trzec, oczka, przytulać się do wszystkiego wokół. wystarczy, ze dostanie pieluszke i w momencie odplywa. ale to tez nie tak, ze caaaly czas. kiedyś spala dużo, teraz spi krotko, ale często. choć mamy tez sporo dni, gdzie drzemka w domu jest jedna

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
dla Natalki, jednak przerosła Wiktorka
i Nele tez a w brzuchu szly leb w leb!
Stary 2013-11-29, 21:16   #3077
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]kto mi wybierze spiwor...zaplace matko ile tego jest. już nawet nie chodzi o kolor czy inne głupoty! fason, dlugosc, wnętrze. wymiękam!!!
ja Ci wybiorę śpiwór a Ty mi krzesełko do karmienia

Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj po PIERWSZEJ MARCHEWCE!
Kuba zdziwiony najpierw był, ale 3 łyżeczki wciągnął i jeszcze by pewnie zjadł
super
dopiero teraz doczytałam. My drugie podejście do marchewki zrobimy chyba w niedzielę

Cytat:
S
Też się długo wahałam nad krzesełkiem... Chciałam najpierw kupić Mummy Love => http://allegro.pl/a-krzeselko-do-kar...722334379.html ale jak byliśmy któregoś razu w Ikei to w końcu kupiłam niebieską antylopkę

A za niedługo pomalutku trzeba będzie się rozglądać za kolejnym fotelikiem do auta
jakoś tak średnio mi się widzi to mummy love. Z fotelikiem też już świra dostaję.. ale pewnie stanie na tym że weźmiemy jedyny MC który pasuje do naszej bazy, czyli pearl

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
moje dziecko mnie wykonczy... nie wiem juz co mu jest, budzi sie czesto z placzem i musze wstawac i lulac... albo cyca dac i glaskac. i mimo wszystko o 6tej laleczka chucky. nie ma spokoju...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ajjj.. Ty to jesteś biedna

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja nie wkładam Bartka w śpiworek bo jest za ciepło (choć już od miesiąca widzę dzieci w tych grubych śpiworach i grubych kurtkach), póki co miał kombinezon ale nie za gruby
ja też staram się przyzwyczajać Małego do chłodniejszych temperatur i nie opatulać za bardzo.. właśnie z myślą o zimowych mrozach

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
dziekuje-kupie ten sassy w takim razie.

Młody już raczkuje-chce chodzic.
Sam siada-jak siadzie to wyciąga lapki, żeby go pociagnac bo on będzie szedł co za dziecko.
A myslalam, ze jak usiądzie to odetchnę
Wczoraj byliśmy na szczepieniu i dr. powiedziała ze on ma odruchy jak 8mio miesięczne dziecko co jest dziwne jak na takiego klocka(uwaga 10kg nam stuknelo) bo takie klocki to podono tylko leza i sa trochę opóźnione ruchowo...
tiaaaa
ja rzadko tu wpadam, ale Ty to już całkiem..
Michać szaleje. Chyba powinnam mojego z Nim zapoznać, może by się czegoś nauczył
No i za wagę, ale Ci rośnie mężczyzna

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
u nas pierwsze podejście do BLW mały jadł ziemniaka i marchew jak mały dzikus, rzucił się na tego kartofla i całego wpakował do buzi, musiałm mu wyciągnąć bo bym na zawał zeszła potem zrobiłam mu obiad papkowy z królikiem, który wypluł w całości

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
liderka LLL powiedziałaby CI, że najlepiej przyswajalne żelazo dla dziecia masz w cycach
coś Ty ? ja właśnie najbardziej tego niedoboru żelaza się boję.. bo tak to wierzę w magię cyców
A powiedz mi jak tam Wasze rozszerzanie diety ? Po marchewce było już coś nowego ?

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:17   #3078
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Kup antylopkę z Ikei

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-11-29, 21:18   #3079
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
co drugi prezent to gazetka Skarb Rossmanowska
serio? przecież ja można sobie samemu u nich wziąć z polki niezły wypych hehe. ale na urodziny podobno sa prezenty!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 21:22   #3080
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Wcześniej był pomiędzy 50 a 25 centylem, teraz spadł no ale to będzie szczuplaczek po tatusiu a na siatki who nie patrzyłam. Podaj linka
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

a ja sobie rozrysowalam na tej siatce parametry Neli, bo przecież wazylam ja co tydzień i calkiem równo szla hehe. tak naprawdę spadla dopiero w ostatnim miesiącu (i wiaze to z wprowadzeniem stalych pokarmow)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg siatka nela.jpg (103,0 KB, 12 załadowań)
Stary 2013-11-29, 21:22   #3081
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Przemek jak jest bardzo wymęczony, to zaśnie, ale jak tylko trochę a marudny bardzo to dostaje pakiet: łóżeczko + smok + kocio i wtula się i zasypia

ahaaa - nie wiem czy tylko Młody tak ma ale może którejś z Was się przyda info - zauważyłam że P. śpi dłużej w dzień jak jest poprzykrywany dwoma kocami i jest mu bardzo cieplutko. jakoś ostatnio zaczęłam wyłączać ogrzewanie w czasie Przemkowej drzemki i wietrzę cały dom jak on śpi bo grzyb nam wyłazi na ścianach i go mocno nakrywam a on zamiast pół h śpi czasem nawet 2
Mi się wydaje, że u mnie Daro też lubi jak mu "zimno" w twarz, a ciepło poniżej, bo na spacerach mi właśnie genialnie zaczął spać jak się chłodniej zrobiło i on taki opatulony bardzo

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 21:25   #3082
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
hehe już wybrałam, ale krzesełko tez będę wybierala w najbliższym czasie (chyba, ze weźmiemy od siostry to po Szymku...ale średnio mi to pasuje :P) to może cos podpowiem

Cytat:
jakoś tak średnio mi się widzi to mummy love. Z fotelikiem też już świra dostaję.. ale pewnie stanie na tym że weźmiemy jedyny MC który pasuje do naszej bazy, czyli pearl
u nas chyba tez tak się skończy...bo opcja nowa baza i nowy fotelik raczej nie przejdzie. chyba, ze sprzedamy obecny komplet i kupimy cos zupełnie innego...tylko co? mojego tzta nie przekonują dzieci z nogami na zaglowkach
Stary 2013-11-29, 21:27   #3083
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki póki co otwierają mi się jakieś szlaczki potem spróbuje

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-11-29, 21:29   #3084
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Kup antylopkę z Ikei
zaczynacie mnie zarazac...prostota Happy zasugerowala odpuszczenie kuli, Ty stawiasz na krzesełko za 50zl... i naprawdę zaczynam to rozwazac jeszcze siostra ma krzesełko po Szymku, ale napaliłam się na kapturka. chociaż drogi jak diabli!
Stary 2013-11-29, 21:32   #3085
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
u nas chyba tez tak się skończy...bo opcja nowa baza i nowy fotelik raczej nie przejdzie. chyba, ze sprzedamy obecny komplet i kupimy cos zupełnie innego...tylko co? mojego tzta nie przekonują dzieci z nogami na zaglowkach
A któraś wie jak to jest z następnym fotelikiem Cybexa ??

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
zaczynacie mnie zarazac...prostota Happy zasugerowala odpuszczenie kuli, Ty stawiasz na krzesełko za 50zl... i naprawdę zaczynam to rozwazac jeszcze siostra ma krzesełko po Szymku, ale napaliłam się na kapturka. chociaż drogi jak diabli!
Tak jak pisałam wcześniej Lady, najpierw chcieliśmy kupić krzesełko Mummy Love. Już byłam zdecydowana, ale pojechaliśmy do Ikei Wiktorek przymierzył i kupiliśmy Jeszcze przy krzesełkach były jakieś 2 babeczki co też zachwalały, że u nich się super sprawdziło itd

Krzesełko + tacka + ochraniacz = 80 zł (+ 85 zł hula kula i jeszcze zostaje jakieś 44 zł z tej kasy co bym zapłaciła za mummy love ) i testowaliśmy od razu po powrocie do domu. Najpierw W. się trochę w nim chwiał, ale wczoraj na imprezie już ładnie siedział. Może potem wkleję zdjęcia

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40140046/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40076093/
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90143392/

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2013-11-29 o 21:37
Stary 2013-11-29, 21:33   #3086
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Znowu nie mam czasu czytać, nie mówiąc o pisaniu, ale pomału nadrabiam... Dziś byłyśmy w przychodni, ważymy 7060 g i mamy 65 cm

Tyle na dziś, dobranoc

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
noo to ładnie..zaczyna się brojenie;D

ja też spuścić Wojtka z oczu nie mogę, bo za chwilę coś odwali

w załączniku przykład sprzed chwili:P (rozmazane,bo robione kiepską komórą i pod światło,ale coś widać)
wow

Cytat:
Przypominam dziś ostatni dzień, a później niech głosuje kto pamięta
https://www.bebiklub.pl/konkurs/nasz...ia/porada/1253

W każdym razie póki co Diabli na 1szym miejscu. I jeśli ten konkurs nie potrwa za długo ( ile trwa?) to niekapek będzie Twój Diabli.

Będziecie ze mnie dumne, ja matka- zakupocholiczka zrobiłam wczoraj, a nie kupiłam mojemu dziecku zabawkę. Jest dwustronna i tak wiem, że to nie szczyt profesjonalizmu, ale ja jestem dumna Oto ona
Załącznik 5493878

Załącznik 5493880

Tak się wciągnęłam, że w planach mam kolejne- sowę, żyrafę, samochodzik, tyle, że planuje już w nich zamiesczać jakieś dodatki np. coś szeleszczącego, grzechoczącego etc

A i chyba nam się wyregulowały kupy, od jakiegoś czasu są codziennie lub co 2 dni. Tak więc małe gówno, a mnie cieszy
śliczna zabaweczka

Stary 2013-11-29, 21:35   #3087
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiego kapturka ??

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-29, 21:45   #3088
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.bebiklub.pl/konkurs/nasz...ia/porada/1253 poprosimy o 3 glosy przed polnoca dobijamy do 500, a co!
już oddane

Cytat:

tylko wg siatki W. jest na 10 centylu...

a jak Wasz Wiktorek stoi wagowo ? Pytam z ciekawości

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Ja już dziś zagłosowałam
no właśnie.. jak ? cholercia, miałam iść go zważyć ale jakoś tak nie po drodze mi do przychodni.. no i wolę omijać to skupisko zarazków..
Miesiąc temu (31.10) ważył 7,3kg

Cytat:
Tak, ja kupowałam w pasmenterii.

Załącznik 5494862

Widze, że na zdjęciu fontanna z trąby ma te same kolory, w rzeczywistości są to różne pastelowe odcienie

Za kolejny projekt się nie zabieram bo bym chyba o 5 nad ranem skończyła, ale już nie mogę sie doczekać
rozkręcasz się

Cytat:
Kup antylopkę z Ikei
podoba mi się, ale chcę coś składanego i najlepiej na kółkach

Cytat:
hehe już wybrałam, ale krzesełko tez będę wybierala w najbliższym czasie (chyba, ze weźmiemy od siostry to po Szymku...ale średnio mi to pasuje :P) to może cos podpowiem

mnie kusi to co Karota wrzucała
http://allegro.pl/krzeselko-stolicze...725091276.html
i to co ma Veronic- Fisher Price Easy Clean- tylko cena mnie nie kusi

Stary 2013-11-29, 21:48   #3089
deb
Zakorzenienie

Poczytałam Was ale nie mam weny pisać

Magiusa - super słonik, dzięki za odpowiedź. Muszę sobie zobaczyć jak się tworzy takie cuda...może też się zbiorę i coś stworzę

uciekam - dobranoc
Stary 2013-11-29, 22:02   #3090
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
kilka razy założyliśmy już zimowy kombinezon, za każdym razem właśnie na rajstopki. Ogólnie lubimy rajstopki,w domu często w nichjest. może są mało męskie ale mały wygląda w nich uroczo. I wygodnie mu
Nasz chłopak w rajtuzach
Ja się broniłam przed rajtami ale bardzo je lubimy
Cytat:
480

Cytat:
no właśnie, każdy centyl jest ok byle się go trzymać (ponoć) a ja nawet nie wiem na jakim jest Bart
Cytat:
coś Ty ? ja właśnie najbardziej tego niedoboru żelaza się boję.. bo tak to wierzę w magię cyców
A powiedz mi jak tam Wasze rozszerzanie diety ? Po marchewce było już coś nowego ?
jest go mało ale świetnie się przyswaja niebawem jak Wiktor dostanie więcej różnego jedzonka to jeszcze z niego dostanie dodatkowy
Był brokuł i myślę co podać jutro

Cytat:
Ja mam krzesełko z Ikei i jest świetne. Właśnie dlatego, że proste, myje się je jednym palcem, mało miejsca zajmuje, jest lekkie i wg mnie ładne. Nie ma minusów jak dla mnie póki co.

Diabli szkoda, że Twojego TŻ nie przekonują foteliki montowane tyłem. Podrzuć mu do poczytania blog osiem gwiazdek
a Nela niesamowita z tym spaniem!!

Barti dziękuje za oklaski Mama jest dumna jak paw!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości