Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-02-16, 21:04   #3061
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Nie wiem właśnie w sumie .. opinie maja świetne , teściowa to się dowie na końcu a nie będzie mi mówić co mamy na obiad podawać

Parafia to ta w której księdza ostatni raz przyjmowałaś
Mogg, jak czytam, co ta Twoja teściówka daje, to leżę i płaczę ze śmiechu, dobrze, że Wy macie zdrowe podejście do jej wydziwień

Edit: a gdzie Wy robicie wesele? Przypomnisz mi?

26.10.2014

30.04.2015

Edytowane przez Oluniuniunia
Czas edycji: 2015-02-16 o 21:07
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 21:14   #3062
antena22
Zadomowienie

Olunia w Douglasie daja takie male odlewki.Mozna poprosic,bo testerow niestety nie sprzedaja.
Co do zespolow to nam sie jeszcze podobal Nowi,ale terminow nie mieli i widzialam na ich stronie ze na 2016 juz mieli troche zajete a spr.to z pol roku temu.
Stary 2015-02-16, 21:49   #3063
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Mogg, jak czytam, co ta Twoja teściówka daje, to leżę i płaczę ze śmiechu, dobrze, że Wy macie zdrowe podejście do jej wydziwień

Edit: a gdzie Wy robicie wesele? Przypomnisz mi?
My ma.y w ostrowcu sw w domu weselnym pod roza

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 22:12   #3064
AneJu
Przyczajenie

Heh, ja Wam powiem, co moja Teściowa zrobiła. A mianowicie bez pytania kupiła nam wódkę na wesele Niby dzwoniła do Mojego, ale jakoś telefon miał w drugim pokoju i nie słyszeliśmy. Trochę głupio, bo szukaliśmy dosyć długo, kombinowaliśmy żeby kupić z moją kuzynką, żeby jeszcze może jakąś zniżkę ugrać, ale nic z tego, musiałam się tłumaczyć, że nas tak Mojego Mama wpuściła w maliny...

Byłam w niedzielę na pokazie w Koronie, trochę pokrążyliśmy, dostaliśmy karmelki na spróbę, te takie na podziękowanie dla gości. Mój się już nakręcił, ze może sobie takie załatwimy, ale jak go uświadomiłam, że 8 zł za malutką paczuszkę, to jego zapał trochę ostygł

Chodząc tam zawitaliśmy też do Apartu, Skorpiona i Kruka żeby obejrzeć obrączki, ale sama nie wiem, trochę drogo jak dla mnie.
Może pochwalicie się Dziewczyny skąd macie swoje obrączki? Albo gdzie zamierzacie zamówić/ kupić?

Jeszcze od razu 2 pytanko, wiecie może gdzie można w miarę tanio uszyć suknię? I żeby dobrze wyglądała? Oglądałam już chyba wszystko i póki co nic nie przebiło tej mojej wymarzonej sukni, więc zostaje mi tylko szycie
AneJu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 22:19   #3065
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AneJu Pokaż wiadomość
Heh, ja Wam powiem, co moja Teściowa zrobiła. A mianowicie bez pytania kupiła nam wódkę na wesele Niby dzwoniła do Mojego, ale jakoś telefon miał w drugim pokoju i nie słyszeliśmy. Trochę głupio, bo szukaliśmy dosyć długo, kombinowaliśmy żeby kupić z moją kuzynką, żeby jeszcze może jakąś zniżkę ugrać, ale nic z tego, musiałam się tłumaczyć, że nas tak Mojego Mama wpuściła w maliny...

Byłam w niedzielę na pokazie w Koronie, trochę pokrążyliśmy, dostaliśmy karmelki na spróbę, te takie na podziękowanie dla gości. Mój się już nakręcił, ze może sobie takie załatwimy, ale jak go uświadomiłam, że 8 zł za malutką paczuszkę, to jego zapał trochę ostygł

Chodząc tam zawitaliśmy też do Apartu, Skorpiona i Kruka żeby obejrzeć obrączki, ale sama nie wiem, trochę drogo jak dla mnie.
Może pochwalicie się Dziewczyny skąd macie swoje obrączki? Albo gdzie zamierzacie zamówić/ kupić?

Jeszcze od razu 2 pytanko, wiecie może gdzie można w miarę tanio uszyć suknię? I żeby dobrze wyglądała? Oglądałam już chyba wszystko i póki co nic nie przebiło tej mojej wymarzonej sukni, więc zostaje mi tylko szycie
tak wiemy, już się nawet tym nieraz pochwaliłyśmy, skorzystaj z wyszukiwarki wątku, a wszystkiego się dowiesz łącznie z namiarami

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-16, 22:28   #3066
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
tak wiemy, już się nawet tym nieraz pochwaliłyśmy, skorzystaj z wyszukiwarki wątku, a wszystkiego się dowiesz łącznie z namiarami
dokładnie - wszystko to już dokładnie było omówione łącznie z cenami i namiarem :0 ten wątek i poprzedni to kopalnia wiedzy i to bieżąca
Stary 2015-02-16, 22:28   #3067
AneJu
Przyczajenie

Cytat:
Wow, nie wiedziałam, że ta wyszukiwarka taka dobra
Stary 2015-02-17, 06:47   #3068
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nocnealibi
Mahon ma orion band
Miko miala dj gładkowsli chyba mu było

Moj dj to Piotr Kurowski

Gładki jest z radia fama inna dziewczyna go ma
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 07:06   #3069
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Moj dj to Piotr Kurowski

Gładki jest z radia fama inna dziewczyna go ma
Tak cos mi sie wydawalo ze cos pokrecilam

Stary 2015-02-17, 07:31   #3070
antena22
Zadomowienie

Ja mam Gladkowskiego jesli chodzi o szycie sukni to ja moge polecic pracownie Anna na Kosciuszki w Kielcach.Moja siostra szyla tam suknie i byla zadowolona.Cena oczywiscie uzalezniona od materialu ktory wybierzesz.Ja tez mialam zamiar szyc,alejak chodzilam tocnie mieli sukni z odkrytymi plecami a taka mnie interesowala.Mysle ze warto sie tam przejsc.Pani bardzo mila,konkretna,chetna do pomocy.A jaka jest Twoja wymarzona?Pokaz
Stary 2015-02-17, 07:55   #3071
AneJu
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Ja mam Gladkowskiego jesli chodzi o szycie sukni to ja moge polecic pracownie Anna na Kosciuszki w Kielcach.Moja siostra szyla tam suknie i byla zadowolona.Cena oczywiscie uzalezniona od materialu ktory wybierzesz.Ja tez mialam zamiar szyc,alejak chodzilam tocnie mieli sukni z odkrytymi plecami a taka mnie interesowala.Mysle ze warto sie tam przejsc.Pani bardzo mila,konkretna,chetna do pomocy.A jaka jest Twoja wymarzona?Pokaz
Hym, to chyba do mnie to pytanie o pokazanie sukni:P
Napisałam wczoraj maila do tej pracowni krawieckiej w Nowinach i się zastanawiam, czy nie lepiej było zadzwonić.

Powiem Wam jeszcze jaki mam zespół - Braters z miejscowości Micigózd.
Ale tak jak pisałam w moim pierwszym poście, coś czuję, że może być przypałowy :P Ogólnie wokalistka ma bardzo mocny głos, a Panowie sobie fajnie żartują razem, ale nie wiem czy nie za bardzo disco polo.
Ale wzięli 3600 za 2 dni, ale moze to dlatego, że nie będą musieli daleko dojeżdżać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2-best-new-wedding-dresses-bridal-market-spring-2015-0722-w724.jpg (48,7 KB, 25 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-17, 09:02   #3072
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
A jesli chodzi o Double Wear'a to bardzo go sobie chwalę, zapłaciłam za niego coś koło 130zł. I były to najlepiej wydane pieniądze na podkład. Starczył mi na pół roku (!) codziennego używania, podczas gdy inne po 2-3 miesiącach się kończyły. A trwałość niesamowita. Teraz mam drugie opakowanie, ale używam go raczej na jakieś okazje

Healthy mix mnie nie powalił…
A gdzie mogę kupić ten drugi podkład?
wiesz nie da sie porownac tych podkladow, healthly mix to zupelnie inny podklad niz DW. wiec jesli od podkladu oczekujesz tak seiwtnego krzycia to niestety naked tez Cie nie powali (ja go uzywam tez do slubniakow lale w odpowiednich kombinacjach). pamietaj ze DW wysusza. no ja go do slubniakow nie uzywam bo do modelowania twarzy podkladami sie nie nadaje (za szybko zastyga). naked z urban decay mozna kupic w sephora online lub w warszawie w jednej z kilku sephor

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Ją się właśnie nad Estee Lauder zastanawiam . Kolezanka moja używa, ma bardzo duży problem z cera że względu na trądzik dorosłych. Przezucila się z revlona i mówi że niebo a ziemia ;-)
-

Cytat:
Teściowa moja ma heatly mix, podkradnę jej trochę i zobaczę
Kusi mnie ten estee lauder, ale cena.... ;/ spróbuje zdobyć próbkę najpierw..
?
pamietajcie o alko w skladzie , po jakims czasie moze sie robic tłusta - przesuszona skora - nie ma nic gorszego

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2015-02-17 o 09:13
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 09:10   #3073
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
pamietajcie o alko w skladzie , po jakims czasie moze sie robic tłusta - przesuszona skora - nie ma nic gorszego
Kawo a polecisz mi może jakiś korekotr pod oczy - sińce różowe /fioletowe - jasna bardzo karnacja - nie chce by był ciężki
Stary 2015-02-17, 09:13   #3074
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Kawo a polecisz mi może jakiś korekotr pod oczy - sińce różowe /fioletowe - jasna bardzo karnacja - nie chce by był ciężki
w jakim zakresie cenowym ??

Stary 2015-02-17, 09:13   #3075
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
wiesz nie da sie porownac tych podkladow, healthly mix to zupelnie inny podklad niz DW. wiec jesli od podkladu oczekujesz tak seiwtnego krzycia to niestety naked tez Cie nie powali (ja go uzywam tez do slubniakow lale w odpowiednich kombinacjach). pamietaj ze DW wysusza. no ja go do slubniakow nie uzywam bo do modelowania twarzy podkladami sie nie nadaje (za szybko zastyga)

Tłusta przesuszona skóra to była moja zmora. Myślałam, że mam cerę tłustą i jeszcze ją wysuszałam różnymi żelami do mycia np. z kwasem salicylowym. Dopiero jak zaczęłam grzebać na necie w poszukiwaniu naturalnych sposobów dbania o siebie, to gdzieś na YT któraś dziewczyna mówiła, że rzadko się zdarza prawdziwie tłusta skóra, że najczęściej to właśnie sucha skóra, która się broni przed suchością, I jak zaczęłam nawilżać zamiast wysuszać to o wiele lepiej moja skóra wygląda.
Niestety nie idealnie, dlatego lubię mocno kryjące podkłady. Długo używałam Astor Perfekt Stay, ale ostatnio albo on się popsuł, albo moja skóra nie chce z nim już współpracować i szukam czegoś nowego. Pasował mi też podklad z KOBO, taki w słoiczku, Bardzo mocno kryje, ale po kilku godzinach nie wygląda dobrze na twarzy..
Skoro piszesz, że DW będzie mi skórę wysuszał, to odpada, nie chcę drugi raz mieć takiego kłopotu.. Spróbuję ten healty mix... Jeśli masz coś jeszcze Kawo (w przyzwoitej cenie) to podziel się wiedzą

Co do muzyki na weselu jak mam DJ Buzi :P fajnie się nazywa :P ale myślę, że będzie fajnie grał, bo jak z nim gadaliśmy to widać, że chce grać dla nas a nie dla siebie

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-17, 09:25   #3076
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Tłusta przesuszona skóra to była moja zmora. Myślałam, że mam cerę tłustą i jeszcze ją wysuszałam różnymi żelami do mycia np. z kwasem salicylowym. Dopiero jak zaczęłam grzebać na necie w poszukiwaniu naturalnych sposobów dbania o siebie, to gdzieś na YT któraś dziewczyna mówiła, że rzadko się zdarza prawdziwie tłusta skóra, że najczęściej to właśnie sucha skóra, która się broni przed suchością, I jak zaczęłam nawilżać zamiast wysuszać to o wiele lepiej moja skóra wygląda.
Niestety nie idealnie, dlatego lubię mocno kryjące podkłady. Długo używałam Astor Perfekt Stay, ale ostatnio albo on się popsuł, albo moja skóra nie chce z nim już współpracować i szukam czegoś nowego. Pasował mi też podklad z KOBO, taki w słoiczku, Bardzo mocno kryje, ale po kilku godzinach nie wygląda dobrze na twarzy..
Skoro piszesz, że DW będzie mi skórę wysuszał, to odpada, nie chcę drugi raz mieć takiego kłopotu.. Spróbuję ten healty mix... Jeśli masz coś jeszcze Kawo (w przyzwoitej cenie) to podziel się wiedzą

co do pogrubionego klask i:co do DW nie jest dla Ciebie
Olunia moge Ci odlewke zrobic, fajny tez jest revlon nearly naked

Stary 2015-02-17, 09:46   #3077
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antena22 Pokaż wiadomość
Dzięki Szkoda, że to grupa zamknięta

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Powiedzieli mi 6 000 za wesele i 2500 za poprawiny
Och… W życiu bym tyle nie dała za zespół. Mam za 3000 i potrafią rozbawić gości. Nie grają przy tym samego disco polo. Właściwie bardzo mało go grają.

Cytat:
tak to sami faceci :0

Dostałam menu weselene - 6 propozycji jestem mega mile zaskoczona! Super się to czyta jest z czego wybierać
Wow! Napisz na co się zdecydowałaś

Cytat:
A ja wtrącam Wam się w temat bo się zdenerwowałam.
W kościele, w którym my będziemy mieli ślub ksiądz nam powiedział, że potrzebne jest zezwolenie od księdza z którejkolwiek z parafii narzeczonych na ślub w 'tej trzeciej', TŻ dziś poszedł do swojej parafii i nic nie załatwił
bo szanowny księżulek uparł się, że taką zgodę musi wystawić parafia panny młodej i koniec. I przekonywania, że to może być obojętnie która parafia na nic się nie zdały!! Jak mi nie da w mojej to nie wiem co...

aha, i moja 'rezerwowa świadkowa' nam dziś powiedziała, że jej na ślubie nie będzie bo tego samego dnia ma wesele kuzynki
Jeju… Przechlapane… Może rzeczywiście spróbujcie, tak jak któraś dziewczyny pisała, pogadać z innym księdzem?
A co do starszej to nie wiem co napisać… Dopiero teraz się dowiedziała, że kuzynka bierze ślub w tym samym dniu co Ty? Bez sensu...

Cytat:
Lepsze to, niż gdyby sama wybrała Wam menu weselne

Cytat:
Hym, to chyba do mnie to pytanie o pokazanie sukni:P
Śliczna suknia Lubię takie lekkie, zwiewne doły. Podobna troszeńkę do mojej (na dole)

Cytat:
wiesz nie da sie porownac tych podkladow, healthly mix to zupelnie inny podklad niz DW. wiec jesli od podkladu oczekujesz tak seiwtnego krzycia to niestety naked tez Cie nie powali (ja go uzywam tez do slubniakow lale w odpowiednich kombinacjach). pamietaj ze DW wysusza. no ja go do slubniakow nie uzywam bo do modelowania twarzy podkladami sie nie nadaje (za szybko zastyga). naked z urban decay mozna kupic w sephora online lub w warszawie w jednej z kilku sephor
Może nie oczekuję aż takiego krycia, ale chociaż przyzwoitej trwałości, a tylko DW był taki jaki chciałam. Kupiłam bazę i nic nie daje. Wszystkie podkłady się zaraz ścierają. A wcale nie mam jakiejś przetłuszczającej się skóry Wracam z uczelni i już podkładu nie ma
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 10:07   #3078
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Dzięki Szkoda, że to grupa zamknięta

Och… W życiu bym tyle nie dała za zespół. Mam za 3000 i potrafią rozbawić gości. Nie grają przy tym samego disco polo. Właściwie bardzo mało go grają.

Wow! Napisz na co się zdecydowałaś

Jeju… Przechlapane… Może rzeczywiście spróbujcie, tak jak któraś dziewczyny pisała, pogadać z innym księdzem?
A co do starszej to nie wiem co napisać… Dopiero teraz się dowiedziała, że kuzynka bierze ślub w tym samym dniu co Ty? Bez sensu...

Lepsze to, niż gdyby sama wybrała Wam menu weselne

Śliczna suknia Lubię takie lekkie, zwiewne doły. Podobna troszeńkę do mojej (na dole)

Może nie oczekuję aż takiego krycia, ale chociaż przyzwoitej trwałości, a tylko DW był taki jaki chciałam. Kupiłam bazę i nic nie daje. Wszystkie podkłady się zaraz ścierają. A wcale nie mam jakiejś przetłuszczającej się skóry Wracam z uczelni i już podkładu nie ma
a minerałow probowałas??

Stary 2015-02-17, 10:26   #3079
Asia1029
Raczkowanie

Nam dzisiaj mija 4 lata razem
a ja chora w łóżku
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-17, 11:17   #3080
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
a minerałow probowałas??
Jeszcze nie A trwałe są?

Cytat:
Napisane przez Asia1029 Pokaż wiadomość
Gratuluję
Stary 2015-02-17, 11:35   #3081
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Jeszcze nie A trwałe są?

Gratuluję
jak je odpowiednio potraktujesz to tak. anabelle to polskei fajnie mineraly , mozna probki zamowic

Stary 2015-02-17, 15:28   #3082
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
w jakim zakresie cenowym ??
hmm jak dobry będzie jestem skłonna dać więcej niż za drogeryjny :d
tak do 100 zł
Cytat:
Napisane przez Asia1029 Pokaż wiadomość
a ja chora w łóżku
to weź tż do łóżka niech Cię rozgrzeje
Stary 2015-02-17, 17:15   #3083
ttunia
Raczkowanie

hej!!! wracam po chwilowej nieobecności dzisiaj miałam bardzo dobry dzień i normalnie mam ochotę skakać z radości! dostałam wyniki z ostaniego egz i własnie zdałam ostatnia w moim życiu sesje! teraz zostały tylko badania i obrona mgr ale to juz mały pikuś! a ze ślubnych spraw dzisiaj podpisałam umowe z Sosnowym Dworkiem (do tej pory tylko trzymali nam termin) i jestem zachwycona! menu ekstra, poprawiny gratis, 30 noclegów w cenie, w zasadzie jesteśmy odpowiedzialni tylko za alkohol, tort i dekoracje jesli chcemy żywe kwiaty! teraz na spokojnie moge zając sie grzebaniem po forach i innych stronach ślubnych i robić to z przyjemnością a nie wyrzutami sumienia że powinnam się uczyć
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 17:33   #3084
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
jak je odpowiednio potraktujesz to tak. anabelle to polskei fajnie mineraly , mozna probki zamowic
odpowiednio to znaczy jak?
ja niedawno zakupiłam Lili Lolo i jest całkiem niezły a są jakieś sposoby na przedłużenie ich trwałości?

Escorpio tak, dopiero się teraz dowiedziała, bo ślub musiał być przyspieszony z powodu ciąży.. Nawet nie wiedziała, że jest moją rezerwową świadkową, nie chciałam jej stresować i powiedzmy 'robić nadziei' póki się nie rozwiąże sytuacja z tą pierwszą

09.05.2015
Stary 2015-02-17, 17:45   #3085
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
hej!!! wracam po chwilowej nieobecności dzisiaj miałam bardzo dobry dzień i normalnie mam ochotę skakać z radości! dostałam wyniki z ostaniego egz i własnie zdałam ostatnia w moim życiu sesje! teraz zostały tylko badania i obrona mgr ale to juz mały pikuś! a ze ślubnych spraw dzisiaj podpisałam umowe z Sosnowym Dworkiem (do tej pory tylko trzymali nam termin) i jestem zachwycona! menu ekstra, poprawiny gratis, 30 noclegów w cenie, w zasadzie jesteśmy odpowiedzialni tylko za alkohol, tort i dekoracje jesli chcemy żywe kwiaty! teraz na spokojnie moge zając sie grzebaniem po forach i innych stronach ślubnych i robić to z przyjemnością a nie wyrzutami sumienia że powinnam się uczyć

gratki teraz leniuchuj
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 18:04   #3086
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
odpowiednio to znaczy jak?
ja niedawno zakupiłam Lili Lolo i jest całkiem niezły a są jakieś sposoby na przedłużenie ich trwałości?

Escorpio tak, dopiero się teraz dowiedziała, bo ślub musiał być przyspieszony z powodu ciąży.. Nawet nie wiedziała, że jest moją rezerwową świadkową, nie chciałam jej stresować i powiedzmy 'robić nadziei' póki się nie rozwiąże sytuacja z tą pierwszą
A to z takiego powodu można zrozumieć, że nie idzie na Twój ślub
Ja ze slubnych spraw umówiłam się na sobotę na spotkanie z kamerzystą z 3rano Oby coś tego wyszło Co się mam pytać na takim spotkaniu?
A jak się pytałyście Waszych świadkowych (nie wiem jak to odmienić ) czy będą Waszymi starszymi? Jakoś uroczyście, czy tak po prostu? Bo chyba już czas spotkać się z moją przyszłą

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
Gratuluję zaliczonej sesji i sali Ja cały czas walczę z projektem…
Stary 2015-02-17, 18:10   #3087
mahoniowa
Zadomowienie

My naszym daliśmy na piśmie ładnie wypisane kaligrafią

09.05.2015
Stary 2015-02-17, 18:16   #3088
mogg
Zakorzenienie

A ja właśnie zostałam bez świadków ....
Stary 2015-02-17, 18:22   #3089
ttunia
Raczkowanie

Dzięki! Escorpio dasz rade trzymamy kciuki co do świadkowej to moją będzie siostra i od zawsze to wiadomo było wiec nic oficjalnego nie wymyślałam póki co, chociaż może coś wymyślę

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
uuu... a masz kogoś hmm... rezerwowego?
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 18:35   #3090
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
o nie, co się podziało?

09.05.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości