Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz.IV - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-22, 18:28   #3091
Jelly37
BAN stały

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

Cytat:
Napisane przez e_rosa Pokaż wiadomość
ale zlapałam doła jakiegoś, a tż to mnie tak wkurza że chyba zabije....
zjedz coś dobrego,to od razu Ci się humorek poprawi.
Poza tym,nie smuć się,bo dziecku jest przykro!

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2010-12-22 o 18:33
Jelly37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 18:29   #3092
dewi
Rozeznanie

Dot.: Styczeń, Luty już za pasem, czas przywitać się z Bobasem - styczeń-luty 2011 cz

moj Tż wymyslil nowe imię dla córci Blanka .... ja mam mieszane uczucia i jak na nią wołać w zdrobnieniu... A co Wy o nim myslicie ??
Stary 2010-12-22, 18:31   #3093
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dewi Pokaż wiadomość
moj Tż wymyslil nowe imię dla córci Blanka .... ja mam mieszane uczucia i jak na nią wołać w zdrobnieniu... A co Wy o nim myslicie ??

Wg mnie śliczne,poza tym-dość rzadko spotykane
Córka kuzynki ma tak na imię-wszyscy się zachwycaja,że''ładne i niespotykane''.
Przemysl to,może się na nie zdecydujesz
Stary 2010-12-22, 18:32   #3094
muron
Zakorzenienie

mnie sie podoba A zdrobnienia być nie musi

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 18:38   #3095
make_up_istka
BAN stały

My dalej w trakcie porządków... Tyle że mój TŻ ma do pracy słomiany zapał. Jak już sprząta to baaardzo porządnie i dokładnie, z tym że sprząta tylko 1/4 czasu a resztę się obija Zostało nam odkurzenie, sprzątnięcie raz jeszcze kącika małej, ułożenie dywaników i to chyba tyle. Już mam dość porządków, ale trzeba wszystko na błysk, bo przed porodem będzie już tylko czas na ewentualne odkurzenie, wytarcie kurzu itp.
Ja dziś kolejny raz przepakowywałam torbę do szpitala i zmieniałam koncepcję ubrań dla małej do szpitala jestem świrnięta.

Idę jeść kolację...
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 18:49   #3096
s_a_j
Rozeznanie

wstawiłam sernik, padam na ryjek, przesadziłam dziś, przesadziłam, jeszcze tylko pranie wywieszę

mąż przynieś łyżeczkę nutelli, przynieś
Stary 2010-12-22, 18:51   #3097
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
My dalej w trakcie porządków... Tyle że mój TŻ ma do pracy słomiany zapał. Jak już sprząta to baaardzo porządnie i dokładnie, z tym że sprząta tylko 1/4 czasu a resztę się obija Zostało nam odkurzenie, sprzątnięcie raz jeszcze kącika małej, ułożenie dywaników i to chyba tyle. Już mam dość porządków, ale trzeba wszystko na błysk, bo przed porodem będzie już tylko czas na ewentualne odkurzenie, wytarcie kurzu itp.
Ja dziś kolejny raz przepakowywałam torbę do szpitala i zmieniałam koncepcję ubrań dla małej do szpitala jestem świrnięta.

Idę jeść kolację...

Jakbym czytała o moim mężu
Mój Jacek też tak ma-niby się napala na sprzątanie,ale jak zacznie,to skończyć nie może...a to zgłodniał,a to ktoś do niego dzwoni w sprawach służbowych....
Tyle,że teraz mu się troszkę odmieniło-zabronił mi sprzątać,i powiedział,że mam sie nie przemęczać.
Ciekawe,w jakim stanie będzie dom,gdy wrócę ze szpitala..dobrze,że gotowac umie,przynajmniej wiem,że z głodu nie umrze
A co do przepakowywania torby-ja potrafiłam już w trakcie silnych skurczów,kiedy mąż miał mnie do szpitala wieźć,drzec się,że ''te śpioszki mi nie pasują,muszę wziąć tamte''

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 18:55   #3098
s_a_j
Rozeznanie

Cytat:
mnie nie bardzo, ale mi się bardzo niewiele imion żeńskich podoba
Stary 2010-12-22, 18:57   #3099
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez s_a_j Pokaż wiadomość
wstawiłam sernik, padam na ryjek, przesadziłam dziś, przesadziłam, jeszcze tylko pranie wywieszę

mąż przynieś łyżeczkę nutelli, przynieś

Nie przemęczaj się,bo nie daj Boże urodzisz...
Poza tym,w nocy nie będziesz mogła spać,bo Twoje maleństwo będzie chciało odreagować
Ja miałam dziś robić bigos,ale nie dałam rady,więc jutro z rana się za to zabiorę.
To samo ciasta,ale zaprosiłam teściową,więc mi pomoże
Stary 2010-12-22, 19:07   #3100
muron
Zakorzenienie

ale mnie pachwina boli, kurcze najgorsze, ze wiem czemu, nie pchaj się!!!!!!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:14   #3101
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
ale mnie pachwina boli, kurcze najgorsze, ze wiem czemu, nie pchaj się!!!!!!!
Dzidziuś coraz bardziej napiera....chyba chce,żebys już dołączyła do rozpakowanych mamuś....
Dobra,mam pomysł: daj mi swój adres,przyjadę do Ciebie i rozmówię się z Twoim brzuszkiem
Powiem mu,że ma przeczekać święta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 19:20   #3102
make_up_istka
BAN stały

Jelly mój też nie chce żebym sprzątała i się przemęczała, ale w takim tempie to do Sylwestra nie zdąży posprzątać ale gotować też umie świetnie więc choć to mam z głowy
Ja ciuszki muszę naszykować teraz, bo potem do czasu porodu będziemy mieszkać u moich rodziców, bo blisko szpitala i nie będę jak miała ich powymieniać

Muron ja mam też czasami takie nagłe bóle pachwin, jak za szybko idę, albo coś za szybko zrobię. Ale chwila odpoczynku i przechodzi.
Stary 2010-12-22, 19:25   #3103
make_up_istka
BAN stały

Brzuszek z samiutkiego końca 36. tygodnia ciekawe ile jeszcze się utrzyma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_2508mwiz.jpg (40,1 KB, 70 załadowań)
Stary 2010-12-22, 19:25   #3104
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Jelly mój też nie chce żebym sprzątała i się przemęczała, ale w takim tempie to do Sylwestra nie zdąży posprzątać ale gotować też umie świetnie więc choć to mam z głowy
Ja ciuszki muszę naszykować teraz, bo potem do czasu porodu będziemy mieszkać u moich rodziców, bo blisko szpitala i nie będę jak miała ich powymieniać

Muron ja mam też czasami takie nagłe bóle pachwin, jak za szybko idę, albo coś za szybko zrobię. Ale chwila odpoczynku i przechodzi.

Ale wiesz,jakbyśmy ich zostawiły w jednym domu,to może jeden by drugiego mobilizował,i coś by zrobili
Mój ślubny już pokoik dla Martusi pomalował
Łóżeczko też juz kupione,złożone-wiesz,jaki był dumny,gdy je składał?
A co do ciuszków-ja pranie,prasowanie i układanie w szafkach zaczynam po Nowym Roku,pakowanie się do szpitala zresztą też,ale znając mnie,to do samego porodu będę coś zmieniała

Masz śliczny brzuszek,ja mam niestety dużo mniejszy....krasnoludka urodzę,i koniec kropka
Stary 2010-12-22, 19:29   #3105
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

no i po ostatnich zajęciach w SR ale fajnie było

dziewczyny, ja to po tych dzisiejszych zakupach chodzę jak pingwin albo kaczka, a kręgosłup nie wiem gdzie mam schować. Na szczęście jutro już nie muszę ruszać się z domku, więc na spokojnie zacznę sobie przygotowywać barszczyk i bazę pod pieczarkową. Może jeszcze zrobię sobie makówki. No i resztę sprzątania i prania, a na końcu choinkę ubiorę. Oczywiście nie pomyślałam i nie mam żadnego łańcucha
A i nogi mi wchodzą do

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
śliczny brzuszek
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:38   #3106
make_up_istka
BAN stały

Dziękuję
Ja nie wiem jakie duże maleństwo urodzę. Na razie jest średniaczkiem, ale do rozmiarów tatusia chyba nie dojdzie (4600g) mam nadzieję!
Stary 2010-12-22, 19:43   #3107
Jelly37
BAN stały

Mój brzuszek,z 27 tc(niestety,od tamtej pory niewiele urósł,ale jak tylko moja córka odda mi aparat,to zrobię nowe zdjęcie,dla porównania).
Strasznie mały,ale z tego co wiem od mojej mamy,to gdy była w ciąży ze mną,to miała niewiele większy brzuch,

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2010-12-24 o 12:04
Stary 2010-12-22, 19:51   #3108
marleen32
Rozeznanie

Kma powiedz TZ, to co nam tu napisalas, i na pewno zrozumie, ja wiem ze corka jest wazna, ale Ty i malenstwo tez, macie nawet pierwszenstwo, ze wzgledu na Twoj stan.

Ja, tez mam bole pachwin, ale dopiero od niedawna, i nigdy nie byly takie jak dzisiaj, no ale malutka ma prawo sie "buntowac", dzis tez ostro przesadzilam, choc odpoczywalam jak tylko moglam, i na ile moglam, ale mimo wszystko chyba za malo, jutro tez ciezki dzien, mam nadzieje ze w swieta odpoczne, bo wtedy jedyne co bede robila, to przygotowywala posilki, a tak lezala do oporu , ewentualnie siedziala, bo lezec nie lubie za bardzo .
Muron zaciskam kciukasy, zebys wytrzymala do poniedzialku, a lykasz jeszcze jakis magnez albo nospe??
Dewi Blanka piekne imie, pamietaj, ze ma sie podobac Tobie i mezowi, bo to naprawde kwestia gustu jest, i wszystkim "nie dogodzisz", my dopiero wymyslismy, tzn. TZ i dzieciaki, a ja przystalam, bo mi sie myslec nie chce,az wstyd, nie powiem ze jakos ekstra mi to imie sie podoba, ale TZ i dzieciaki z taka radoscia, je wymawiaja, ze chyba zostanie Katja, chyba ze jak w przypadku sredniej corki, zmienie w szpitalu po dwoch dniach na calkiem inne , ale chyba dziewczynkom tego nie zrobie.
Otoczenie reaguje roznie, najblizsze mi osoby ok ale to dlatego, ze wiedza, ze mnie i tak nie przegadaja, jak na czyms postawie

Mloda siedzi mi nisko na kroczu dzis brr.
A poza tym wsciekla jestem, bo zamowilam dla niej prezent i jeszcze nie dotarl, kurierzy nawalaja
A, dziewczynki ciagle mi przypominaja, ze malutka tez na pewno cos dostanie
No i tempka mi rosnie, mam 37,6, ale ja tak czasem pod wieczor mam, a rano juz jest ok
marleen32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:54   #3109
ligotka
Rozeznanie

Witam sie i ja wieczorkiem!
Moja mala jak bedzie rosla w takim tempie co teraz to chyba na 5kg skonczy! Znow przybrala 500gram w dwa tygodnie i ma juz 2400 w 32 tyg! No i lekarz mowil ze spora jest tak jak na 34 :/ Poza tym mimo moich obaw lezy glowka w dol i chyba wlasnie mi napiera bo czuje jakies klucia niziutko dosyc nieprzyjemne i bolesne. Powinnam sie martwic?
lilijka tez nie umialas wysiedziec na sr? ja myslalam ze mi kregoslup to zaraz wystrzeli!
brzusie sliczne! Milego wieczorku, moj maz dzis zly wiec siedze z gburem, do czasu az mu sie orzeszki nie skoncza bede miec cisze
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 19:54   #3110
marleen32
Rozeznanie

Jelly ja mam taki sam brzuszek jak Ty (termin na 7 luty), ale mi sie wydaje, ze wielki jest, choc lekarka stwierdzila, ze maly, ale dzidzia ma 2293 .
A, dzis znajomi w sklepie nie poznali, ze w ciazy jestem (tacy dalsi znajomi), tak byl kurtka zakamuflowany, a ja im nie powiedzialam :P
Z kolei moja tesciowa mowi, ze na to, jaka ja jestem drobna, to brzuszek jest wielki..
makupistka piekny brzuszek, taki jak w sam raz
Stary 2010-12-22, 19:58   #3111
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marleen32 Pokaż wiadomość
Jelly ja mam taki sam brzuszek jak Ty (termin na 7 luty), ale mi sie wydaje, ze wielki jest, choc lekarka stwierdzila, ze maly, ale dzidzia ma 2293 .
A, dzis znajomi w sklepie nie poznali, ze w ciazy jestem (tacy dalsi znajomi), tak byl kurtka zakamuflowany, a ja im nie powiedzialam :P
Z kolei moja tesciowa mowi, ze na to, jaka ja jestem drobna, to brzuszek jest wielki..
makupistka piekny brzuszek, taki jak w sam raz
Wiesz,co ja jestem dość wysoka i szczupła,i odstają mi tylko piersi i ten ''uroczy'' brzuszek-jak mówi mój mąż
Ja miałam USG 2 tyg temu,i mała ważyła 1880 g...ale dowiedziałam się od innej mamusi,że to normalne,więc się nie martwię
Z tym,że ja własnie przytyłam kg,więc pewnie to zasługa mojego krasnoludka
Stary 2010-12-22, 20:02   #3112
marleen32
Rozeznanie

No ja srednia jestem, bo tylko 1,68 cm. mam
Mi maz i tesciowa mowia, ze spory brzuszek mam, reszta nie wierzy, ze to juz 33 tydzien skonczony.
Mi oczywiscie ogromny sie wydaje.
Ja poki co stoje z waga, i oby tak zostalo, niech tylko mala rosnie, bo ja jednak mam prawie 10 kg. na plusie
Pewno do lutego do 15 dobije, ale co tam martwic sie po porodzie bede
Moj maz wlasnie mowi, ze chociaz moje piersi widac teraz :haha:
Stary 2010-12-22, 20:04   #3113
make_up_istka
BAN stały

Jelly ale ty szczuplutka jesteś Sliczny brzuszek. Nie jest wielki ale też nie jakiś strasznie mały. Moja mama mówi, ze w ciąży ze mną miała maleńki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-22, 20:08   #3114
Jelly37
BAN stały

Cytat:
No ja srednia jestem, bo tylko 1,68 cm. mam
Mi maz i tesciowa mowia, ze spory brzuszek mam, reszta nie wierzy, ze to juz 33 tydzien skonczony.
Mi oczywiscie ogromny sie wydaje.
Ja poki co stoje z waga, i oby tak zostalo, niech tylko mala rosnie, bo ja jednak mam prawie 10 kg. na plusie
Pewno do lutego do 15 dobije, ale co tam martwic sie po porodzie bede
Moj maz wlasnie mowi, ze chociaz moje piersi widac teraz :haha:
Ja przed ciążą ważyłam niecałe 50 kg,przy 173 cm wzrostu
Dzięki dziecku zaczełam wyglądać jak człowiek,ale ciągle mam wahania wagi-niedawno schudłam 3 kg,ale na szczęście ważyłam się parę dni temu,i mam kg na plusie
Ja mam brzuszek dość mały,i teraz jest juz niżej,niż na tym zdjęciu-w sumie do porodu jest bliżej niż dalej
A co do piersi-ja nosiłam rozmiar B,teraz mam pełne D.
I najlepsze jest to,że ciągle rosną.
Mąż się śmieje,że za niedługo piersi będą bardziej wystawać od brzuszka

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Jelly ale ty szczuplutka jesteś Sliczny brzuszek. Nie jest wielki ale też nie jakiś strasznie mały. Moja mama mówi, ze w ciąży ze mną miała maleńki

Dziękuję
No,moja mama miała w 9 mies troszkę większy niż ja na tym zdjęciu
Moje ''wymiary'':59 cm dł,waga: 3500
Lekarze w głowę zachodzili,jak ja się zmieściłam
Stary 2010-12-22, 20:15   #3115
dizi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jelly37 Pokaż wiadomość
No,w sumie każda z nas wybiera to,co uzna za najlepsze
O ile nie ma jakichś przeciwwskazań,oczywiście .
Ja to się w ogóle cieszę,że zaszłam w te ciąże-i tą obecną,i tą poprzednią.
Bo po poronieniach miałam zabiegi(łyżeczkowanie macicy) i lekarze mówili,że mogę mieć w przyszłości problemy z donoszeniem jakiejkolwiek ciąży.
Poza tym,strata dziecka w 18 tc była najgorszym,co mogło mi się przytrafic.
Ja niestety też jestem po jednym poronieniu(w 7tc), zaszłam ponownie dwa miesiące po tym, niby jest ok, ale niestety jestem dziwnym przypadkiem i moja gin boi się, żebym rodziła SN.

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
jak nie brałam piguł to okresy miałam straszne, ze skurczami, omdleniami, bóle potworne, a ja jeszcze uczulona na salicylany i pochode, więc ani ketonal ani ibuprofeny itp. I tak kiedys czułam, ze odjadę, a skonczyły mi się prochy . No i z bólu kipnęłam w busie. Pomogła mi staruszka, nie moher, tylko taka babinka o lasce. Reszta nagle zauważyła piękne widoki za oknem. Czułam sie okropnie...a to im powinno być wstyd...
Tak te dziadki tez mają najwięcej do powiedzenia w sprawie aborcji i in vitro...
Przykre jest, że takich superbabć jest naprawdę niewiele...

Cytat:
Cytat:
To mój brzuszek,z 27 tc(niestety,od tamtej pory niewiele urósł,ale jak tylko moja córka odda mi aparat,to zrobię nowe zdjęcie,dla porównania).
Strasznie mały,ale z tego co wiem od mojej mamy,to gdy była w ciąży ze mną,to miała niewiele większy brzuch,a miałam 59 cm dł)
Śliczne brzusie
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 20:19   #3116
Jelly37
BAN stały

dizi,ja po pierwszym poronieniu(w 8 tc),3 miesiące później znów byłam w ciąży.
Niestety,tylko do 18 tc
Ja cierpiałam,ale widziałam,że mój mąż jeszcze bardziej
Jak zaszłam w ciążę z Marcinkiem,to strasznie się balismy,ale na szczęście wszystko było w porządku,i urodziłam SN
Lekarz mówił coś wtedy o CC,ale na szczęście mnie to ominęło
Stary 2010-12-22, 20:26   #3117
dewi
Rozeznanie

Cytat:
Kma powiedz TZ, to co nam tu napisalas, i na pewno zrozumie, ja wiem ze corka jest wazna, ale Ty i malenstwo tez, macie nawet pierwszenstwo, ze wzgledu na Twoj stan.

Ja, tez mam bole pachwin, ale dopiero od niedawna, i nigdy nie byly takie jak dzisiaj, no ale malutka ma prawo sie "buntowac", dzis tez ostro przesadzilam, choc odpoczywalam jak tylko moglam, i na ile moglam, ale mimo wszystko chyba za malo, jutro tez ciezki dzien, mam nadzieje ze w swieta odpoczne, bo wtedy jedyne co bede robila, to przygotowywala posilki, a tak lezala do oporu , ewentualnie siedziala, bo lezec nie lubie za bardzo .
Muron zaciskam kciukasy, zebys wytrzymala do poniedzialku, a lykasz jeszcze jakis magnez albo nospe??
Dewi Blanka piekne imie, pamietaj, ze ma sie podobac Tobie i mezowi, bo to naprawde kwestia gustu jest, i wszystkim "nie dogodzisz", my dopiero wymyslismy, tzn. TZ i dzieciaki, a ja przystalam, bo mi sie myslec nie chce,az wstyd, nie powiem ze jakos ekstra mi to imie sie podoba, ale TZ i dzieciaki z taka radoscia, je wymawiaja, ze chyba zostanie Katja, chyba ze jak w przypadku sredniej corki, zmienie w szpitalu po dwoch dniach na calkiem inne , ale chyba dziewczynkom tego nie zrobie.
Otoczenie reaguje roznie, najblizsze mi osoby ok ale to dlatego, ze wiedza, ze mnie i tak nie przegadaja, jak na czyms postawie

Mloda siedzi mi nisko na kroczu dzis brr.
A poza tym wsciekla jestem, bo zamowilam dla niej prezent i jeszcze nie dotarl, kurierzy nawalaja
A, dziewczynki ciagle mi przypominaja, ze malutka tez na pewno cos dostanie
No i tempka mi rosnie, mam 37,6, ale ja tak czasem pod wieczor mam, a rano juz jest ok
bardzo dziękuje Ci za tą odp, chyba brakowało mi tej pewności... muszę powiedzieć że Tż i mnie podoba się to imię... natomiast jak powiedzialam mojej mamie to miala minę nie bardzo. Pewnie reszta rodziny będzie musiała się przyzwyczaić i tyle

Cytat:
To mój brzuszek,z 27 tc(niestety,od tamtej pory niewiele urósł,ale jak tylko moja córka odda mi aparat,to zrobię nowe zdjęcie,dla porównania).
Strasznie mały,ale z tego co wiem od mojej mamy,to gdy była w ciąży ze mną,to miała niewiele większy brzuch,a miałam 59 cm dł)
Cytat:
śliczne brzuszki
Stary 2010-12-22, 20:32   #3118
Chantalle
Raczkowanie

Cytat:
sąsiedzi mają córke o tym imieniu, pieszczotliwie wołają na nią Blania

SLEEP WITH ME, SLEEP WITH MY PIT BULL !!!
Moje dziewczynki:
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37k6nlp0b0isba.png
Chantalle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 20:35   #3119
mysiopez
Zadomowienie

wróciłam z SR...
poznałam żonę mojego lekarza - ona jeste neonatologiem i doradcą laktacyjnym. Świętna kobitka. Póżniej wam napisze co mówi nt karmienia.

Muron, jeśli ból pachwin miałby oznaczać zbliżający się poród to ja rodze dziś w nocy. Pachwiny bolą mnie, że ledwo chodzę..

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-22, 20:39   #3120
Jelly37
BAN stały

Mysiopez i Muron-mnie też pachwiny bolą,i przy tamtych ciążach też mnie bolały,i to mniej więcej 2 mies przed porodem(tzn w tamtym czasie się to zaczęło).
Więc jeszcze się wstrzymajcie

Kurczę,moja córcia znów szaleje
Zaczyna się You Can Dance(pożyczam ten tekst od jednej z mamuś)
Idę się położyć.
Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę,kochane

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2010-12-22 o 21:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości