|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Witam, witam. Wpadłam na chwilke pozdrowic Was kochaniutkie. Jestem zapracowana. Do konca tygodnia jeszcze tak bedzie, ale mysle o Was i tęsknie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3122 | |
Konto usunięte
|
Jasne, że mozesz.
![]() ![]() I musisz wziąć pod uwagę, że często tak tu bywa, ale i tak zawsze nawet po długim czasie się reaktywuje. ![]() No i mam do Ciebie parę prostych pytań w formie małego teściku. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Silvuś,świetny avatar ![]() ![]() Naprawili Ci już tego neta?
![]() |
#3124 |
Konto usunięte
|
Hej Fresuniu
![]() Tak, miałam naprawione, a potem znowu się zepsuło, aż w końcu sama się za to wzięłam no i proszę, hula już dość długo, a tak to chrzanił się co ok. 2-3 dni... Podobno trzeba coś przestawiać w biosie przed formatem, a to bzdura, bo ja zrobiłam bez grzebania w biosie. ![]() Dzięki, Ty też masz świetnego ava ![]() ![]() Kurcze Fresko, ile Ty masz już postów ![]() ![]() A daty rejestracji bardzo się różnią. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Czyli wzięłaś sprawy w swoje ręce i teraz działa
![]() Zero pożytku z kolegi ![]() ![]() Silvuś-najtrudniej było napisać pierwszego ,później juz z górki ![]()
![]() |
#3126 |
Konto usunięte
|
No tym razem mu się udało tylko na krótko.
![]() A Ty później tak się rozkręciłaś, że ho ho ![]() BTW Ale dzisiaj miałam przeprawę z różem ![]() ![]() Ale... Okazało się, że ten róż jest po prostu okropny ![]() ![]() Fujjj, ohydny, zupełnie inny kolor, a wcześniej skorzystałam z testera i był ok. Czyli kolory, intensywność, wszystko się różniło od siebie. ![]() Piszę o tym, bo wyjść ze zdziwienia nie mogę, jak bardzo może się różnić tester od zapakowanego, nowego produktu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Silvuś,a wzięłaś na pewno ten sam,który testowałaś
![]() Fajnie,że udało Ci się wymienić go na inny,bo po co Ci taki bubel ![]()
![]() |
#3128 |
Raczkowanie
|
[quote=silva;5546130]Jasne, że mozesz.
![]() ![]() I musisz wziąć pod uwagę, że często tak tu bywa, ale i tak zawsze nawet po długim czasie się reaktywuje. ![]() No i mam do Ciebie parę prostych pytań w formie małego teściku. ![]() ![]() OK w takim razie biorę to pod uwagę że wątek czasem się blokuję i czekam na teścik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3129 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na pewno był to ten sam, jak zawsze sprawdzałam numer i kolor, był co najmniej podobny. ![]() ![]() Cytat:
![]() Taka mała wskazówka-podpowiedź: zastanów się dobrze na pierwszym pytaniem, niestety niektórzy 'siadają' przy tym pytaniu, zupełnie nie wiem dlaczego. ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
ten P.S. to dla mnie
![]() a watek ma różne fazy, raze jest tu cicho nawet i przez tydzień, a raz to w ciagu dnia jest ruch jak na Starówce (jakiegokolwiek miasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny witajcie! Jak ja sie za Wami stęskniłam. Juz powoli zaczynam zapominać jak się z Wami fajnie rozmawia. Niestety mam nieciekawą sytuację w pracy. Chodzę do pracy prawie codziennie i pracuje po 12 godzin, od 18 do 6. Wszystko to z powody epidemii grypy. Ledwo zyje i sama nie mam pojęcia jak to sie dzieje, ze nie jestem i ja chora, bo wszyscy na około maja angine albo ostre zapalenie ucha, jakieś wirusowe czy coś.
Żmijko zakochałam sie w Twoim Czesiu (chyba). Fajnie, że do niego wróciłas ![]() Silva ale masz słodki bucik w avatarze. Na pewno nie dla rozważnej, a dla romantycznej kobiety. Fresa jak tylko sie cos wyprostuje w pracy na pewno wrócę na nasz watek. Wbrew pozorom ja sama bardzo wiele skorzystałam z Waszych ploteczek. Dużo wiedzy zawiera sie w tych polemikach. Buziaki dla Was ![]() ![]() ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Hejasz,jak miło,że wątek podbiłaś
![]() Rozpierzchły się dziewczyny po wątkach ![]() Zdrowia życzę,tak profilaktycznie-najlepiej pić aspirynę complex,herbatę z cytryną,sok z pomarańczy i jeść kiwi ![]() Silvuś ,jak zajrzysz ![]() ![]()
![]() |
#3133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A bucik rzeczywiście taki hmm... ...no właśnie-wiosenny. ![]() Dzięki dziewczynki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3134 |
Konto usunięte
|
![]() Wybaczcie, ale nie będę nawet komentować Waszej aktywności w tym wątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Silvuś
![]() ![]() ![]() Znowu masz nowy avatar,i jak zawsze ![]() Wczoraj odpisywałam w wąku o katarze i jako,że miałaś zmieniony (inny niż dziś w dodatku ![]() ![]() ![]() Dobre,nie ![]() ![]()
![]() |
#3137 | |
Konto usunięte
|
Jakoś ta emota mi tu pasowała.
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale sobota, nie ma to jak siedzieć w domu. ![]() ![]() ![]() Peszek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i ciagle fajerwerki slychac, Hindusi obchodza Diwali, a ja wczoraj byłam na imprezie i dzis cały dzień w domu spedzam, ech strarośc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3139 | ||
Zakorzenienie
|
Dobre to było
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3140 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Zimo a kyszzzz ![]() ![]() ![]() Nie ma litości ![]() Ooo to pewnie nieźle poszalałaś. ![]() Eeeee tam, starość też radość. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze, 20 stopni? ![]() ![]() ![]() Przy okazji-przydałby się jakiś kominek w domu-tak przytulniej jest. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
to ja z Toba pojade
![]() tak kominek by sie przydał ![]() a troszke poszalałam ![]() ja polowe dnia w łóźku spedziłam z..... laptopem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak się do mnie wybierasz,to się musisz pośpieszyć ![]() ![]() Żmijko,zazdraszczam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3143 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Z laptopem mówisz ![]() ![]() Cytat:
![]() Opalając się, pijąc drina i korzystając z usług masażystów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooooo,właśnie-tego nie wzięłam pod uwagę,że dostęp do Wizażu bym miała przecież ![]() ![]() Miłego tygodnia dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#3145 |
Konto usunięte
|
Taaak, leząc sobie pod parasolem na plaży .
![]() ![]() Tak myslałam-uzależnienie od wizazu. ![]() "Miłego tygodnia dziewczyny"?Rozumiem, ze sie odezwiesz za tydzien? Pfff ![]() Nie to nie. ![]() Byeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję dziewczyny, że niedługo skończy się chorobliwy okres w mojej pracy. Ja na szczęście nie choruję.
Zmieniacie avatarki jak przysłowiowe rękawiczki, ale sa ładne i śnieg przynajmniej na nich nie pada. U mnie całą noc padało i jest około 20 cm warstwa na podwórku. Tyle dobrego z tego sniegu, że jest biały i dobre antidotum na listopadową szarośc i depresujne samopoczucie. No cóz muszę się położyc i przespać. Ale zajrzę tu na pewno choć mój syn rozwalił myszkę, ale w laptopie jest zapasowa (hihi) i sie nawet przydaje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3147 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a kropki to tylko kropki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3148 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() U nas to samo. ![]() ![]() Co do avatara-to mi przypomniałaś, że mam swojego 'zimowego', a właściwie kilka ![]() I widzisz, znowu będę musiała zmienić. ![]() ![]() Całe szczęście, że masz zapasową. ![]() ![]() ![]() ![]() Yhyy . ![]() ![]() Cytat:
![]() Uuuu, biedula. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Hejasz nie ma jak laptopy
![]() ![]() Fajny masz avek Ech i juz mam katar, oby tylko gardło mnie mocniej nie zaczeło bolec. w kazdym badz razie bede wiecej herbat pic, wiadomo jakich ![]() a ja avkow nie zmieniam, jestem wierna ![]() ![]() a u mnie sniegu ni ma ![]() A Fresa u Ciebie jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3150 |
Konto usunięte
|
No, Czesiu widzę na dłużej zawitał w Twoim avie-miłość od pierwszego weejrzeeniaaa.
![]() ![]() Ja już sobie zmieniłam avka, na razie jest taki lightowo zimowy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.