![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
a przecież urlop nie tak dano miałam - w sierpniu - i nie mam teraz jak za bardzo wziąć
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak miałam i co, siedzę od 6 dni na bezrobociu i mam dość, czuję się taka niepotrzebna, bezużyteczna....Szkoda słów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także wolę pracę i urlop co jakiś czas ![]()
![]() |
#3124 |
Wtajemniczenie
|
Selka - ja jestem lepsza - już ponad rok poslubie a ja mam dalej nie zmienionego maila w pracy a noszę nazwisko męża. Jak odbieram telefon służowy to też się panieńskim przedstawiam żeby zamiesznai nie robić. W kńcu muszę te sprawę uregulować
![]() Ruda, selka - nie łamac się - może budyń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie przepadam za budyniem ![]()
![]() |
#3127 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Po wczorajszym zmarznięciu rano, dziś sięciepło ubrałam, wychodzę z domu, a tam 8 C ![]() ![]() ![]() Halo jodie co u Ciebie, coś się nie odzywasz ![]() Melduj sięszybko, pisz jak się czujesz no i mam nadzieję, że się spotkamy w piątek ![]()
#3129 | |
Zadomowienie
|
Cisza tu jakaś.
Ja wieczorem dostałam dreszczy, gorączka mnie dopadła ale w nocy po środkach różniastych wypociłam się i teraz jest lepiej. Cytat:
Ruda na takie depresje dobry jest babski wieczór. Ja tak robię z moimi kumpelami, spotykamy się u którejś na winku, popsioczymy na pracę, mężów i od razu raźniej. Tola a jak tam choróbsko, zwalczyłaś?
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Nam wczoraj coś walnęło do głowy i zamiast jechać do domu grzecznie lulu, po wizycie u kumpla... to pojechaliśmy do Bidy...To było o 11 w nocy
![]() ![]() Wariaty z nas.
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na chorobę polecam moczenie nóg w gorącej wodzie z gorczycą, a potem szybko skarpety i pod kocyk bo to fajnie rozgrzewa ![]() ![]() ![]() a co do depresji jesiennej to mnie trzyma już od tygodnia ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kto nam ukradł słoneczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Rozeznanie
|
Wróciliśmy w końcu - niestety moglismy pozwolić sobie na krótki wyjazd, ale i tak było miło. Tylko na sam koniec trafił nam się nieprzyjemny wypadek. Pociąg którym wracaliśmy do domu wpadł na przejeżdzie kolejowym na samochód. Nam nic sie nie stało, nie czuliśmy żadnego uderzenia czy hamowania pociagu. Dopiero gdy poczulismy zapach benzyny i zobaczyliśmy kłęby dymu i częśc samochodu, którą ciągnęła za soba lokomotywa, zorientowalismy się co sie stało. Niestety 2 osoby z samochodu zginęły. No i tak przykro zakończył nam sie urlop. Podróż miała być krótsza, ostatecznie wracaliśmy z Zakopca 13 godzin.
Dziewczyny wracajcie do zdrowia!!! Ja tez chętnie poznam Was w piątek, o ile nic nie wypadnie ![]() Jodie tez myślałam o kursie florystycznym. Z tego co pamiętam w autobusach wiszą ogłoszenia chyba z Oświaty. Koszt 800 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Rozeznanie
|
Ostatnio nie zagladam tutaj bo leze i leze i leze..
![]()
#3135 |
Wtajemniczenie
|
Oj faktycznie nieprzyjemny powót z urlopu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Skrzatek! No ale jak tam było na urlopie?
Niebieska lwica! No opowiadaj, jak tam po rozmowie? O jaką w ogóle pracę się starasz? Rudzia i Selka! Życzę szybkiej poprawy nastroju! ![]() Bandola! Czuję się nadal źle. Noc miałam fatalną. Budziłam się non-stop cała mokra. I nie dość, że latałam ciągle do kibelka na siku, to jeszcze z nosa mi ciekło, nie mogłam oddychać, no w ogóle masakra! ![]() ![]() ![]() Jodie! No właśnie, co u Ciebie?
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do rozjaśnienia pomieszczenia zawsze możesz dokupić dodatki w pomarańczowym kolorze - jakieś wazony, poduszki czy kapy ![]() Ja kupiłam kiedyś w IKEI takie suszki pachnące brązowe i wczoraj dokupiłam 3 wazoniki wysokie okrągłe (średnica około 5 cm) i ślicznie mi się prezentuje na półce ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3138 |
Wtajemniczenie
|
Tola - to powieś sobie nad kanapą obraz z elementami pomarańczu czy czerwieni czy tco tam Ci sie podaba i jak napisała miss.hot mozna dodatami rozjaśnić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie wróciłam z rozmowy, wystresowałam się jak nigdy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Te frędzelki to pewnie firanka-makaron.
Coś takiego? http://allegro.pl/item449368276_kaja..._zaslonka.html http://allegro.pl/item452042538_fira...ek_gratis.html Mi się to bardzo podoba. My z niepokojem czekamy na decyzję w sprawie warunków zabudowy - od tego zależy być albo nie być naszego domku. Zakochaliśmy się w tym projekcie:http://www.projekty.ign.com.pl/?id=170&p=detail
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niebieska lwico! Trzymam kciuki za pozytywną odpowiedź! Jak wejdziesz, to od razu zobaczysz, bo jest po prostu wszędzie, na masę i w różnych kolorach, a kosztuje tylko 69 zł, no ale trzeba by chyba jeszcze do tego karnisz jaki kupić.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-08 o 12:59 Powód: proszę używać opcji multicytowania lub edytuj w celu dodania wypowiedzi a nie pisać post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki tola ![]() Rzeczywiście to fajne ![]() Ok spadam do domciu, miłego popołudnia laski ![]()
![]() |
#3146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() edycja: ale się rzuciłyśmy do firanek ![]()
![]() |
#3147 |
Wtajemniczenie
|
skrzatek to miałas przezycia, ale opowiadaj gdzie w końcu byliście i jak się bawiliście. MOże któraś tez skorzysta przy jakimś wolnym
![]() gosia, najważniejsze ze wszystko idzzie do przodu i bedzie dobrze. Możesz powiedzieć do jakiego gina chodzisz??? na pw tola i reszta widze że podobny etap u wielu z nas. JA te oglądam meble, dobrze że podpowiadacie ten meblohurt, jeszcze sprawdzę tam. GEneralnie najbardziej podobaly nam sie meble drewniane, stylizowane trochę na lata 20? (truudno mi t o teraz określić) Zmagamy się teraz z dedcyzją, w sumie dużo tych mebli nie mamy do kupienia. kanapa zostanie na razie stara, może jakieś foteliki i ławę jeszcze. Co do firanek- makaronó to zwróćcie uwage na jedną rzecz - te co są na allegro (na pewno wisan - na zdjeciach z aukcji tych, które pokazałyście to na bank) - sa nieco inne makarony niz te widoczne w salonach. Ja oglądałam i strasznie mi się podobaly takie śliskie sznureczki, okrągłe. Kupiłam na allegro do kuchni, ale okazały się inne, tam pasuja ale do pokoju bylabym rozczarowana. Te które mają na dole taśmę i na górze zaczynają sie taką tkaną taśmą z której wychodza niteczki to takie wlaśnie jak ja mam. Jakby ktoś chciał się bardziej wgłębiać w temat to oczywiście pomogę. Co do ożywiania ciemnego wnętrza, ja mam zamiar połączyć ciemne brązy z czerwienią, taką bordowo-malinową. Bardzo ładnie pasuje, a że ściany mam jasne i duże okna to myślę że nie bedzie za ciemno a jednocześnie nie jednolicie. Tola, na poduszki zawsze możesz nalożyc pokrowce w dowolnym, kolorze i nie kosztuje to tyle co nowa kanapa a zmieniać można co jakiś czas. Do brązu pasuje tez zieleń i niebieski. Można kombinować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Kilka najładniejszych fotek z pleneru (przypominam, że robione w 100% amatorsko):
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka super! gratulacje!!
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie mogę wrzucić reszty - spróbuję później.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.