![]() |
#3121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?
a na metce jaki masz rozmiar?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zadomowienie
|
Ja za to moge polecić sklep www.natureshop.com
Ceny konkurencyjne,wysyłka aż z Nowej Zelandii,ale szła tylko tydzień.Wszystkie rozmiary i kolory są dostępne,a z tym w Polsce(przynajmniej w warszawie)baaardzo trudno-chciałam czarne bronte hi 37 i nigdzie nie było,nawet na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zadomowienie
|
http://www.buywarmugg.com/classic-tall-5815-c-15.html
jak myslicie czy na tej stronie sa oryginalne buty chodzi mi o classic tall |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Raczkowanie
|
kocham te buty sa megaaaaa wygodneee ! <3 mam 4 pary ;P 2 pary bezowych 1 czarne i 1 brazowe
#3126 |
Raczkowanie
|
ja mam zamiar zainwestowac w pierwsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zadomowienie
|
Ja również jestem zwolenniczką tych butów od 2006 r. Są naprawdę ciepłe i wygodne. Idąc w nich na spacer nawet nie zakładam skarpet, a i tak nie marzną mi stopy (zima -20 stopni).
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
dziewczęta, który kolor najbardziej polecacie?który się najmniej brudzi, najmniej widac, albo może jeszcze jakieś inne względy ;p
bo najbardziej podobają mi sie szare i chesty, no ale z 2 strony są dość jasne i sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
@ dolores181:
kupiłaś je od osoby prywatnej czy może dostałaś rachunek ze sklepu? bo jeśli ta druga opcja, to nie ma czegoś takiego jak "brak wymiany, zwrotu". gwarantują ci to przepisy kodeksu cywilnego, zwłaszcza zaś te dotyczące rękojmi. jeśli sytuacja 1 - ustal szybko jaki faktycznie masz rozmiar. jeśli wciśnięto ci coś, czego nie zamawiałaś, a mówiąc dokładniej "towar o innych parametrach" niż się umawiałaś, to również możesz żądać zwrotu - celowo wprowadzono cię w błąd, a to oznacza, że umowa może być uznana nawet za niezawartą w ogóle.
#3132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- [QUOTE=angel001;17036334]ja mam hip w rozmiarze 38, jak jutro będę w domu to zmierzę ![]() Będę bardzo wdzięczna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Dolores u mnie rozmiar 38 ma długość podeszwy niecałe 27 cm, a dokładny model to hip button.
Więc jeśli Twoje 38 mają dlugość podeszwy 27,8 cm to na pewno wcisnęli Ci większe, pisz do nich, muszą Ci dać to co licytowałaś.
Edytowane przez angel001 Czas edycji: 2010-02-08 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
nie ma czegoś takiego jak prywatny regulamin. ciebie obowiązują przepisy ustawy, tj w tym wypadku kc i ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej. kupiłaś towar poza lokalem przedsiębiorcy, wobec tego masz 10 dni żeby towar zwrócić z obojętnie jakiej przyczyny. ustawa mówi, że wszelkie postanowienia dodatkowe ograniczające to właśnie uprawnienie są nieważne.
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zadomowienie
|
Dolores, masz prawo do zwrotu, jesli ten sprzedajacy nie byl osoba prywatna, a dzialal na zasadzie wystawiania paragonu, itp. Co wiecej, czy w opisie aukcji uwzglednil wyciete metki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
są 100% orginalne, tak samo jak z
www.natureshop.co.nz www.uggbootshop.co.nz www.uggbootshop.co.uk to ten sam sklep ![]() orginały też sprzedaje fluffyfootwear
#3138 |
Przyczajenie
|
Dot.: Buty EMU- rozmiarówka- szybka pomoc, proszę pomoz!!!!!!!!!
Witam, mam zamiar kupić buty emu, jednak mam stope 27,5 cm, a buty mają rozmiar 26,3 cm. Nie będą za małe po ubiciu się wełny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Raczkowanie
|
Właśnie chyba będę zwracała je bo jak mu powiedziałam że zgłosiłam sprawę do allegro to juz inaczej zaczął gadać bo sie boi że mu konto zawieszą
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3141 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3144 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Mam pytanie. Zamierzam kupić buty emu, niestety przez Internet i zastanawiam się jaki rozmiar. Moja stopa ma 24 cm. Noszę buty 37 a 38 ale 38 w rzadkich przypadkach. Jest napisane że emu 37 wkładka ma 23.5 cm a 36 22.5 cm. Ale skoro mówicie, że trzeba brać rozmiar mniejszy to wychodzi na to, że powinnam wziąć rozmiar 36. Ale czy 22.5 cm nie będzie za małe, nawet po rozbiciu się? Może lepiej wziąć 37? Mam duży dylemat ![]() Bardzo proszę Was o pomoc i o odpowiedź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Mam pytanie. Zamierzam kupić buty emu, niestety przez Internet i zastanawiam się jaki rozmiar. Moja stopa ma 24 cm. Noszę buty 37 a 38 ale 38 w rzadkich przypadkach. Jest napisane że emu 37 wkładka ma 23.5 cm a 36 22.5 cm. Ale skoro mówicie, że trzeba brać rozmiar mniejszy to wychodzi na to, że powinnam wziąć rozmiar 36. Ale czy 22.5 cm nie będzie za małe, nawet po rozbiciu się? Może lepiej wziąć 37? Mam duży dylemat ![]() Bardzo proszę Was o pomoc i o odpowiedź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Przyczajenie
|
Emu, jaki rozmiar
Dziewczyny, chciałabym kupić emu. Niestety nie wiem jaki rozmiar. Będę zamawiać przez Internet. Moja stopa ma 24 cm. Noszę buty o rozmiarze 37 i 38 ale to w rzadkich przypadkach. Emu r.37 mają rozmiar 23.5 cm, a r.36 22.5 cm. Ale wszędzie piszą, żeby wziąć rozmiar mniejszy, bo się ubiją. czyli wychodzi na to, że w moim przypadku 36. Ale czy but o wkładce 22,5cm nie beędzi za mały na stopę 24 cm, nawet po uciągnięciu się?
![]() ![]() ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Przyczajenie
|
Emu, jaki rozmiar
Dziewczyny, chciałabym kupić emu. Niestety nie wiem jaki rozmiar. Będę zamawiać przez Internet. Moja stopa ma 24 cm. Noszę buty o rozmiarze 37 i 38 ale to w rzadkich przypadkach. Emu r.37 mają rozmiar 23.5 cm, a r.36 22.5 cm. Ale wszędzie piszą, żeby wziąć rozmiar mniejszy, bo się ubiją. czyli wychodzi na to, że w moim przypadku 36. Ale czy but o wkładce 22,5cm nie beędzi za mały na stopę 24 cm, nawet po uciągnięciu się?
![]() ![]() ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie moze jaki sklep oferuje emu? Nie chodzi mi akurat o oryginaly. Interesuje mnie kolor jasny bez i nie chce na allegro zamawiac. Prosze was o pomoc
![]() Wiem, ze w diversie sa ale niestety czarne i szare. Chce zwykly jasny braz, bez dodatkow. Najlepiej do kolana moze i troche krotsze.
#3149 |
Przyczajenie
|
Emu jaki rozmiar
Dziewczyny, chciałabym kupić emu. Niestety nie wiem jaki rozmiar. Będę zamawiać przez Internet. Moja stopa ma 24 cm. Noszę buty o rozmiarze 37 i 38 ale to w rzadkich przypadkach. Emu r.37 mają rozmiar 23.5 cm, a r.36 22.5 cm. Ale wszędzie piszą, żeby wziąć rozmiar mniejszy, bo się ubiją.
ZOBACZ KOMENTOWANY WIESZAK ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Więc wychodzi na to, że powinnam wziąć r. 36, ale czy wkładka 22,5 cm nie będzie za mała na stopę 24 cm, nawet po ubiciu się? Sama już nie wiem ;( bardzo proszę Was o pomoc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Emu jaki rozmiar
weź 37
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.