|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Paprotka, gratuluję anatomii.
Dziewczyny z tymi ograniczeniami to troszkę przesada jest. Bo mleka nie, tuńczyka nie, wątróbki nie, serów pleśniowych nie, a o sałacie słyszałyście że podobno też nie można?. U nas na mamuswym, jeden lekarz kazał ograniczyć słodycze i nie podał powodu, normalnie szok. Już nie chce mi się wymieniać, co tam jeszcze może być nie tak, bo w jakąś paranoje można wpaść. Ja z tego zestawu nie jem tylko wątróbki bo mi nie wchodzi, ale myślę że jak raz czy dwa by sie zjadło to tez nie będzie tragedii. Od lekarza dostałam pozwolenie na sery pleśniowe od czasu do czasu (pasteryzowane), poza tym nie mam też zamiaru rezygnować z przytulanek z tżtem do końca, a o gumkach to już nie wspomnę. Wniosek z tego że wyrodna matka za mnie ![]() ![]() Farminko, nie możemy się tak nakręcać, bo nam same witaminy w tabletkach zostana do jedzenia ![]()
#3122 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() Jeszcze nikogo nie ma ![]() ![]() ![]()
#3123 |
Zadomowienie
|
Ja jestem, czyżby to przejedzenie od samego rana?
![]() ![]()
#3124 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nic nie jadłam
![]() ![]() Dziś obiad3ek u Mamusi ale będzie pysznego jedzonka ![]()
#3125 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | ||
Wtajemniczenie
|
Widziałam to
![]() Obejrzałam z Tż walkę tego Gołoty z T... nie pamiętam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obudziłam dziś Tża w nieprzyzwoity sposób... ![]() Co tam dziewczynki? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zadomowienie
|
Asiuulka, to kciuki za wizytę i daj nam szybciutko znać co i jak.
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Samanthha, ja też ![]()
#3128 |
Wtajemniczenie
|
Puma ciekawe, która jeszcze się przyzna do złego
![]() Mąż aż mi śniadanie robi - a to dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
Dzień dobryyy
![]() ![]() Asiulka daj znać koniecznie co i jak, i skąd tak nagle ta wizyta, mam nadzieję, że wsio ok u CIebie i Zuzinki ![]() Wracam do wyrka dziouszki, do Tż, bo mamy dzisiaj dzień lenia ![]() ![]()
#3130 |
Zakorzenienie
|
wczoraj nie mialam kiedy napisac
![]() ![]() mam nadzieje ze z dzidzia jest wsio ok!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
Asiulka jak coś to pisz smsy do nas!
---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Ej dziewczyny dajcie numery tel to zrobie liste i powysyłam Wam ![]() Co Wy na to? Mam numery do Zebry + mail, Paprotki, Asiulki i Majkeli. Podacie? I maile żebym mogła wysłać ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- I do Asiulki mam maila - przypomniało mi się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zadomowienie
|
Asiulka to odezwij się koniecznie kochana, bo martwimy się o Was;
samanthhha poszło na pw ![]()
#3133 |
Zakorzenienie
|
Aisuulka
![]() ![]() Ja dopiero wstałam ![]() ![]() ![]() Głodna jetsem a nie mam nic dobrego buuuuu |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Wtajemniczenie
|
Wszystko podochodziło
![]() Czekam na Pumcie! ![]() I na maile - wtedy Wam powysyłam ![]() Też mam na coś ochote a nic nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
zjadłam 2 kanapki z dobrym chyba schabem nie pamiętam
![]() Mam nadzieję, ze jak coś Asiuulka napisze co i jak. Puma wstawaj dane podawaj i numer stanika ![]() ![]() ![]() Samanthhha ten test internetowy na chłopca/dziewczynkę widzę, zę Ci się sprawdza i wielu babka też... a mi nie ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-25 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Wtajemniczenie
|
Ha ha ogonka
![]() ![]() ![]() A co do rozmiaru stanika... Właśnie obliczyłam, ze mój rozmiar to 80... A ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | ||||
Zadomowienie
|
Heloł girls
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale obżartucha ![]() Wczoraj chłopaki pozwolili w między czasie polukać na mam talent. Mistrzem były te dziewczyneczki- baletnice. No i ta dziewuszka z tymi oczami- "ale o co chodzi" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałam to obejrzeć, ale nie dane mi było. Widziałam na reklamówce moment podnoszenia za jajka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A podam.......... a nie podam........... a podam............ a nie podam ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------- Wieczór u znajomych udany. Czy u was jest tak samo ![]() ![]() Ja dzisiaj miałam pobudkę o 6: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Wtajemniczenie
|
Majkela dobry patent na zdobycie butów
![]() ![]() To jak brzuszek po porodzie ma być taki jak w 6 miesiącu to ja na pewno wejdę w eske bo dopiero pod koniec szóstego wyskoczyła mi piłka ![]() Dawaj mejjjjla!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha pamiętam, zę przedtem jakoś jak C nosiłam mierzyłam sobie obwód cyców i pod to wychodziło, zę B mam nosić... ale w rzaden B nie wchodziłam więc sama nie weim o co kaman... Teraz nie mierzę, bo kupiłam ostatnio E- myślałam, ze w D wejdę ale nie bardzo... gniotło i wypychało cycory.
Tak, ze ja w 8 miesiącu pojade i pomierzę i wezme taki żeby luz miał- żeby nie lerzał idealnie a się marszczył- tak mi sprzedawczyni tłumaczyła. Bo jak będzie nawał pokarmu musi być miejsce na większe piersi ![]() Majkela mi też przemakają i mam juz to gdzieś ![]() Z tymi rozmiarami koszulek ja ufałabym Mce jednak lepiej mieć luźniejszą niż za małą... pomyśl o cycach jak u dojnej krowy jak mleko się zwali:F:F:F Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-25 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Zadomowienie
|
Ja bym wzięła M.
![]() ![]() Buty to porażka. Kupiłam je w zeszłym roku i były ok. Teraz się okazało że przemakają. Kiszka była wczoraj- ściągam buty- a tu dwie mokre gice ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Ja słucham kawałka z filmiku,który zrobiła na mamsiowym mamusia dla synka:F:F:F Ciekawe czy ja bym taki umiała dla Piotrusia... Wkeleje Wam go tutaj, bo jest śliczny. Ech a sam kawałek nastrojowy taki
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=m8Gfro5LM0Y |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zadomowienie
|
Filmik już oglądałam, ale dopiero teraz posłuchałam muzyczki, bo wcześniej nie miałam podpiętych głośników
![]() Nie znam tego kawałka, ale rzeczywiście jest nastrojowy ![]() Zebra rób jak najwięcej zdjątek a pysiamn Ci pewnie pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
Taaaak ale fajnie byłoby samemu sobie dać radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zadomowienie
|
A ja katuję od rana
![]() http://www.youtube.com/watch?v=b_AF99dZEow ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Ich hormony nie męczą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
JA zaniedługo wyruszam na obiadek do Mamusi
![]() ![]()
#3146 |
Zakorzenienie
|
to ja ostatnio rzadko słucham "normalnej muyzyki" tzn. takiej jak dawniej. Albo kołysanki albo takie wyciskacze łez albo wcale
![]() Nudzę się a obiadu robić mi się nie chce:P Wkurzam się, bo chciałabym gdzieś wyjść ale Tż-towi się nie chce:\ on sobie gra a ja siedzę na wizaz albo milionowy raz ogladam zdjęcia na kompie. AsiCcccCA chciałabym mieć taki problem, ale ostatnio albo wychodzę na zakupy, albo do abbci albo do lekarza. Moje życie towarzyskie jest poniżej 0. Dobrze, ze jedną psiapsióła jeszcze sama inicjuje czasme spotkanie ze mną, bo bym zdziczała do reszty:P A tak to kumpele, z którymi się napić zawsze mogłam przypominaj sobie o mnie jak coś potzrebują albo naprawdę się im nudzi. W sumie powinnam rozumieć w końcu teraz nie jestem imprezowa i długo nie będę:P no trudno wszytsko wymaga jakiś poświęceń. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-25 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Zadomowienie
|
To może powiedz mu tak:
Mężu zapraszam Cie na obiad i spacer ![]() Zróbcie sobie święto i nie gotuj. Idźcie nawet na pizze. 20zł nie zbiedniejecie i nie będzie kłótni kto gary myje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
Znowu żeśta nadrukowały
![]() Potem przeczytam bo teraz idę się szykować na obiad do teścióff ![]() Do potem. Dawać numery!!! AsiCcccCA Ty też bo jak nieeee ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha nawet Ty masz gdzie iść
![]() Majkela12 jakby to było blisko może by się dał namówić a tak to mu się tyłka ruszyć nie chce, bo tzreba autobusem do miasta... a przecież jaks ię poznaliśmy to jak ja jeździłam do niego czy na randki??? autobusem:P Ja wiem, ze on pracuje itd. zmęczony ale nie chce takiego weekendu co weekend. |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra idfe sie nadlej szykowac ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-25 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.