Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-15, 13:28   #3121
luffka
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
jak jest mi przykro

mam ochote zasnąć i obudzić sie za 10 lat
aha zapokmniałam za 10 lat ja dalej bede czekać nawet na zareczyny chryste

no nie wierze nie wierze że wielkie NIC ale musze być do d**y dziewczyną skoro tak cieżko to zrobić postanowić zdecydować sie na mnie na całe życie
porażka
Jak to do dupy? Jesteś jeszcze młoda, spokojnie!

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ja juz nawet nie mysle o zareczynach. Nie wiem czy dalej chce byc w tym zwiazku. Na dzien dzisiejszy odpowiedziala bym na nie stanowczo - NIE. ale to tylko tak hipotetyczne, bo wiem, ze mnie to nie spotka.

Ale i tak zazdroszcze, bo jak ktos juz jest po zareczynach, oznacza to (przynajmniej powinno), ze czuje sie spelniony w swoim zwiazku. Tego zazdroszcze.
Oj to widzę, że nie tylko ja mam problemy... Przemyśl sobie wszystko na spokojnie...

Cytat:
no co ty to miał 30 pozostałych dni bez okazji i też nic
czuje sie jak najgorsza najbrzydsza najglupsza i niczego nie warta jakas dziewczynka co sobie marzyłą wymysliła sobie slub
Ja też sobie wymyśliłam ślub i wiem, że on kiedyś się odbędzie! Nie panikuj tak!

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ech, a my wczoraj mieliśmy ciężką rozmowę. W ogóle ostatni tydzień mieliśmy ciężki. Problemy u niego w domu, u mnie w domu, praca, stres, odległość, bezsilność - to wszystko się tak w nas kumulowało no i w końcu musiało wybuchnąć. Właśnie tego nienawidzę w takim byciu na odległość. Jak mieszkaliśmy razem, czy jak przebywamy razem, to wszystko jest prostsze, łatwiejsze i w ogóle.. połowy tych problemów nie ma a tak przez net nie da się wszystkiego powiedzieć, bo najczęściej to gesty za nas mówią... I słowami nie da rady wszystkiego powiedzieć i załatwić. Eeech.
Jakbym mieszkała ze swoim TZ, albo chociaż blisko niego, to też pewnie nie byłoby tych wszystkich kłótni i problemów...

Cytat:
"Żoną miałam być, miał być ślub
I wesele też,
Już zaprosiłam gości, kapela z rodzinnych stron
Miała tam grać polkę na dwa
Matki pobłogosławiły dawno nam
Był umówiony ksiądz, bukiet mi
Przywieźli z białych róż
Welon już na głowie, kościół pęka w szwach
Babcia we łzach cichutko łka
Organista daje znak, a Jego brak"

nic innego mi nie przychodzi teraz do głowy juz sobie poryczałam mam nadzieje ze koniec na dziś, no tylko nie wiem jak go dzis zobacze i czy same swieczki w oczach nie pojawią...
A co ja mam powiedzieć? Miałam brać ślub z TZ już w tym roku, i co? Nawet zaręczeni nie jesteśmy, kłócimy się ciągle...

Ja z TZ właśnie sobie pogadałam, mam nadzieję, że jakoś to przetrwamy...
Stary 2009-02-15, 13:32   #3122
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkie to przeżywamy ale zobacz - jak Ci to mówi i jak takie plany snuje, to na pewno nie mówi tego "sobie a muzą"... Pewnie sam się w sobie zbiera, chce, żeby to było idealne... Chce, żeby atmosfera była idealna, miejsce idealne, pierścionek idealny i chce mieć pewność, że usłyszy TAK...
Pomyśl... Jakbyś TY się miała oświadczać, też nagle doszłoby 1000 problemów a poza tym, taka wyczekana chwila jest zawsze najpiękniej wspominana

Ja się zawsze cieszę, jak usłyszę takie drobiazgi jak "żono moja", czy że "to i to będzie grać na naszym weselu" albo że "jakby miał wybierać matkę dla swoich dzieci, wybrałby mnie" i wiele innych... To są takie drobiazgi wśród codzienności... Ale mam dzięki nim świadomość, że myśli o tym, nie traktuje mnie jak "chwilowe urozmaicenie".. Wierzę mu
Ty też mu uwierz... Jak mówi, że jesteś jego Miłością, to JESTEŚ
ladnie to napisalas lezka sie w oku zakrecila

jeśli dane Ci będzie żyć 100 lat to ja chciałabym żyć 100 lat minus 1 dzień abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie...
myilussion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 13:33   #3123
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkie to przeżywamy ale zobacz - jak Ci to mówi i jak takie plany snuje, to na pewno nie mówi tego "sobie a muzą"... Pewnie sam się w sobie zbiera, chce, żeby to było idealne... Chce, żeby atmosfera była idealna, miejsce idealne, pierścionek idealny i chce mieć pewność, że usłyszy TAK...
Pomyśl... Jakbyś TY się miała oświadczać, też nagle doszłoby 1000 problemów a poza tym, taka wyczekana chwila jest zawsze najpiękniej wspominana

Ja się zawsze cieszę, jak usłyszę takie drobiazgi jak "żono moja", czy że "to i to będzie grać na naszym weselu" albo że "jakby miał wybierać matkę dla swoich dzieci, wybrałby mnie" i wiele innych... To są takie drobiazgi wśród codzienności... Ale mam dzięki nim świadomość, że myśli o tym, nie traktuje mnie jak "chwilowe urozmaicenie".. Wierzę mu
Ty też mu uwierz... Jak mówi, że jesteś jego Miłością, to JESTEŚ
zgadzam sie w 10000% z Toba

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Jak to do dupy? Jesteś jeszcze młoda, spokojnie!

Oj to widzę, że nie tylko ja mam problemy... Przemyśl sobie wszystko na spokojnie...

Ja też sobie wymyśliłam ślub i wiem, że on kiedyś się odbędzie! Nie panikuj tak!

Jakbym mieszkała ze swoim TZ, albo chociaż blisko niego, to też pewnie nie byłoby tych wszystkich kłótni i problemów...

A co ja mam powiedzieć? Miałam brać ślub z TZ już w tym roku, i co? Nawet zaręczeni nie jesteśmy, kłócimy się ciągle...

Ja z TZ właśnie sobie pogadałam, mam nadzieję, że jakoś to przetrwamy...
Luffka 3 mam kciuki..najwazniejsza rozmowa..tylko zeby to nie byly puste slowa
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 13:37   #3124
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość

Luffka 3 mam kciuki..najwazniejsza rozmowa..tylko zeby to nie byly puste slowa
My i tak będziemy się ciągle kłócić... Tacy już jesteśmy i tyle. Pracujemy nad sobą, ale i tak wiadomo, że nie będzie idealnie. Ja mam zamiar teraz cieszyć się tym, co mam, resztę mam gdzieś! Dość zamartwiania się, rozważania, roztrząsania!

poleczko Tobie też życzę zmiany podejścia do tego wszystkiego... Zacznij się cieszyć tym, co masz... Na deklaracje przyjdzie odpowiedni moment, zobaczysz
Stary 2009-02-15, 13:44   #3125
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
My i tak będziemy się ciągle kłócić... Tacy już jesteśmy i tyle. Pracujemy nad sobą, ale i tak wiadomo, że nie będzie idealnie. Ja mam zamiar teraz cieszyć się tym, co mam, resztę mam gdzieś! Dość zamartwiania się, rozważania, roztrząsania!

poleczko Tobie też życzę zmiany podejścia do tego wszystkiego... Zacznij się cieszyć tym, co masz... Na deklaracje przyjdzie odpowiedni moment, zobaczysz
Też uważam, że odległość generuje wiele "sztucznych" problemów... Ciężko czasami coś wytłumaczyć, pojawiają się dziwne niedomówienia albo różnice w rozumieniu tych samych słów... To naprawdę męczące... Duża próba dla obojga osób i związku.
Ale pocieszające jest to, że.... Później może byc już tylko lepiej

My też się pewnie zawsze będziemy w pewien sposób droczyć... Obydwoje mamy trudne charakterki, obydwoje jesteśmy strasznie uparci... Ale jeszcze się nie pozabijaliśmy... Ba, nawet się o dziwo nie kłócimy za często (zwłaszcza, jak mieszkamy razem), uznaję to więc za bardzo dobre omeny...
I rzeczywiście roztrząsając wciąż wszystko od nowa nie pomagamy ani sobie, ani nikomu, heh...

Cytat:
Napisane przez myilussion Pokaż wiadomość
ladnie to napisalas lezka sie w oku zakrecila
Nie no, dość już płakania... Chybe wszystkie ostatnimi czasy za dużo się naryczałyśmy.... Koniec, koniec
Stary 2009-02-15, 13:45   #3126
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Polka no co Ty mowisz.kazda jest wyjatkowa.a to przeciez ze tych zareczyn nie ma to nie znaczy ze Tobie czegos brakuje. no beee dziewczynkanie wolno tak myslec. kazda marzy o slubie ale nie wolno zeby to tak przyslanialo i zebys przez to czula sie nieatrakcyjna,glupia itd.

oj na pewno nie tylko my tak mamy

nie przepraszaj.przemysl to dokladnie sobie. nie mozesz tak w zwiazku czuc sie niedoceniana i zeby on taki egoistyczny byl.skoro on tego nie zauwaza i jeszcze ma pretensje o to,to watpie zeby poszedl po rozum do glowy...

ale nawet jakbym ja napisala cos takiego zeby sie wysilil to na pewno by czegos takiego nie wymyslil oj tak tak.ucaluj go w policzki od nas oczywiscie,a od siebie goraco w usta

swoja droga Biska podziwiam Cie.ja bym nie potrafila byc w zwiazku z osoba ktora mnie nie docenia..ja lubie byc ciagle w jego centrum..a tym bardziej kiedy tego potrzebuje,a nie zeby mnie "zlewal" i sie jeszcze czepial
Ja tez nie potrafie i nie godze sie na to. Jestem w zwiazku 6,5 roku wiec uwazam, ze chociazby dlatego powinnam probowac go naprawic, niz tak po prostu powiedziec sobie - dosc. To, ze zaczelam rozmowy na ten temat z moim TZ chyba swiadcza o tym najlepiej. Rozmowy nic nie daly, wiec sprobuje inaczej. On nie jest zly i ja o tym wiem, ale wiem tez na co zasluguje i tak traktowac sie nie dam. Tak jak napisalam wczesniej - problem jest glebszy (co nie mialo oznaczac, ze moj TZ jest bez serca dla mnie itd)

Milego dnia!

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 13:47   #3127
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:

najwazniejsze zeby to nie bylo zbyt czesto i bardzo bolesne..zeby zwiazek na tym sie nie opieral..
ale tak jak napisalas..cieszmy sie wszystkie tym co mamy bo to jest bardzo kruche

Biska jestesmy z Toba

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-15 o 13:49
Stary 2009-02-15, 13:51   #3128
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
najwazniejsze zeby to nie bylo zbyt czesto i bardzo bolesne..zeby zwiazek na tym sie nie opieral..
ale tak jak napisalas..cieszmy sie wszystkie tym co mamy bo to jest bardzo kruche

Biska jestesmy z Toba
Właśnie!
Biska--> trzymam za Ciebie kciuki...
Stary 2009-02-15, 13:53   #3129
Biska
Zakorzenienie

I nie masz mnie za co podziwiac, Elizko, naprawde
Dzieki

Dzisiaj postanowilam nie myslec o tym w ogole, zajme sie soba.
Wlasnie leci mi woda do wanny, nalalam tez do niej olejkow relaksujacych - pachna pieknie Pozniej jakies maseczki, dopieszczenie moich paznokci, ktorymi zajmowac sie nie lubie sa tak twarde, ze obciecie ich to masakra po prostu, o pilowaniu nie wspomne. No ale czego sie nie robi dla urody

Czas relaksu, relaksu to czas...

Stary 2009-02-15, 14:10   #3130
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
I nie masz mnie za co podziwiac, Elizko, naprawde
Dzieki

Dzisiaj postanowilam nie myslec o tym w ogole, zajme sie soba.
Wlasnie leci mi woda do wanny, nalalam tez do niej olejkow relaksujacych - pachna pieknie Pozniej jakies maseczki, dopieszczenie moich paznokci, ktorymi zajmowac sie nie lubie sa tak twarde, ze obciecie ich to masakra po prostu, o pilowaniu nie wspomne. No ale czego sie nie robi dla urody

Czas relaksu, relaksu to czas...
wiesz ja osobiscie jestem bardzo nerwowa osoba i mysle ze bym tego psychicznie nie wytrzymala.wykonczylabym i jego przy okazji hehe

i bardzo dobre postanowienie! niestety nie mam takich olejkow a szkoda ehh

trzeba Ci do tych pazurkow takiej budowlanej szlifierki czy jak to tam sie nazywa:P

Czas edycji: 2009-02-15 o 14:11
Stary 2009-02-15, 14:57   #3131
Biska
Zakorzenienie

Takiej na prad? Chcesz mnie palcow pozbawic?

Stary 2009-02-15, 15:24   #3132
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ajj biedaczek.ale zniosl to dzielnie?
Tak, gorzej ze mną, myślałam, ze zemdleję

Cytat:
normalnie musze sie opamietac, bo zadzwonie mu i go ochrzanie , na dodatek ma jutro urodziny 25 mu strzeli!

a lubisz likier kokosowy? bo akurat tylko to mam pod reka jak tak to prosze , klup - za co pijemy??

a tak na marginesie ta para co sie zareczyla to dziewczyna rok mlodsza ode mnie, jej TZ 2 lata starszy od mojego i sa razem kolo 1 roku i nawet ta girl sie mnie niedawno pytala czy ja i moj TZ cos planujemy... tylko sie do niej usmiechnelam, bo co jej mam powiedziec jak mi to powiedzial zamiast sie cieszyc to tak strasznie smutno mi sie zrobilo, egoistka cholerna ze mnie
Nie ogoistka, tylko kobieta z potrzebami

Cytat:
"Żoną miałam być, miał być ślub
I wesele też,
Już zaprosiłam gości, kapela z rodzinnych stron
Miała tam grać polkę na dwa
Matki pobłogosławiły dawno nam
Był umówiony ksiądz, bukiet mi
Przywieźli z białych róż
Welon już na głowie, kościół pęka w szwach
Babcia we łzach cichutko łka
Organista daje znak, a Jego brak"

nic innego mi nie przychodzi teraz do głowy juz sobie poryczałam mam nadzieje ze koniec na dziś, no tylko nie wiem jak go dzis zobacze i czy same swieczki w oczach nie pojawią...
Czy troszkę nie przesadzasz? Taka rozpacz, jakby conajmniej powiedział, że zrobi to w walentynki, a nie zrobił, albo jakby faktycznie uciekł sprzed ołtarza, tak jak w tej piosence. Głowa do góry! Jaką radością będzie, gdy zrobi to z własnej woli, w niespodziewanym momencie

Cytat:
Co to za piosenka?

Eech, nie martw się... Wszystkie tutaj czekamy.. I jak widać po ostatnich depresyjnych dniach, różnie to bywa..
Brodka "Miał być ślub"
Stary 2009-02-15, 15:36   #3133
onlythebest
Raczkowanie

Melduję się po Walentynkach bez pierścionka, ba..my nawet nie spędziliśmy ich razem (TŻ w pracy). Dziś się widzieliśmy i nawet nic nie dostałam (wiem, że w tym momencie nie ma kaski). Ale bierzecie przykład ze mnie , bo ja wogóle nie jestem załamana. Wiem że mnie kocha, wiem że chce juz zawsze ze mną byc, więc czekam spokojnie aż w końcu się zdecyduje i odważy ośwaidczyc. Po prostu ciesze się ze jesteśmy razem
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 15:46   #3134
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki
Nie ma żadnej zaręczonej... A tak bym chciała posłuchać jakiejś relacji z zaręczyn i się rozmarzyć
Miał do mnie TŻ dzisiaj przyjść na obiad, ale nie przyjdzie, bo go znów choroba wzięła Boli go gardło i kaszle
Czekam teraz na przyjazd mojej siostry z Krakowa z mężem i synkiem. Już się nie mogę doczekać! Nie widziałam ich od wakacji. Potem pójdę do TŻta i przyniosę mu schabowego Jak mu to napisałam to się ucieszył, bo ma ochotę na schaboszczaka
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ejj, a może on nie chciał tak banalnie w walentynki. przecież nie bez powodu się niedawno wypytywał o to wszystko.
Też tak właśnie myślę, polka, to, że nie zrobił tego wczoraj nie znaczy, że nagle mu się coś odwidziało. Może postanowił sobie, że oświadczy Ci się na wakacjach podczas leżenia na trawie na łące Głowa do góry! I przestań płakać i się zadręczać. Ciesz się, że masz cudownego chłopaka, którego jesteś pewna Ciesz się każdą chwilą spędzoną z nim

Cytat:

myilussion dziekuje ale ja nie umiem sobie tak tego tłumaczyc " na dobra strone"
Jak chcesz być szczęśliwa to musisz właśnie tłumaczyć sobie wszystko "na dobrą stronę". Wtedy będzie się Wam jeszcze lepiej układało, bo i Ty będziesz uśmiechnięta i on będzie uśmiechnięty widząc Twój piękny uśmiech

Cytat:
oj tak
jak sobie pomysle, ze jakby byl taki zwyczaj, ze dziewczyna sie oswiadczaja to tez sama bym zwlekala mimo iz bylabym gotowa i kochala te osoba ponad zycie po prostu trzeba sie oswoic z ta decyzja, byc jej pewnym w 100%, byc pewnym, ze osoba przyjmie oswiadczyny
Ja tam bym z oświadczynami nie zwlekała Na pewno bym się troszkę zestresowała w dniu zaręczyn, ale nie aż tak bardzo jak wielu facetów się stresuje i ociąga...
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 16:07   #3135
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Dziewczyny tak z innej beczki :P

którejś kiedyś TŻ kupił tusz do rzęs i tak go zachwalałyście jaki to tusz? bo nie mogę sobie przypomnieć
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 16:12   #3136
najfajniejsza
Zakorzenienie

nie wiem o jaki tusz chodzi, ale ja mogę z czystym sercem polecić Max Factor Masterpiece.
genialny, po jego użyciu rzęsy są niesklejone, wywinięte, długie, czarne i naturalnie miękkie, a wiem, co mówię, bo mam krótkie, rzadkie, jasnobrązowe, proste rzęsy.

co prawda nie używałam nigdy jakichś bardzo drogich tuszy (takie do 60 zł to szczyt moich wydatków ), ale ten kosztuje około 40 - 45 zł i jest wg mnie BOSKI
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 16:13   #3137
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
nie wiem o jaki tusz chodzi, ale ja mogę z czystym sercem polecić Max Factor Masterpiece.
genialny, po jego użyciu rzęsy są niesklejone, wywinięte, długie, czarne i naturalnie miękkie, a wiem, co mówię, bo mam krótkie, rzadkie, jasnobrązowe, proste rzęsy.

co prawda nie używałam nigdy jakichś bardzo drogich tuszy (takie do 60 zł to szczyt moich wydatków ), ale ten kosztuje około 40 - 45 zł i jest wg mnie BOSKI
tylko ja mam alergie a mi się tuszu zachciało
Stary 2009-02-15, 16:16   #3138
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
ach, to nie wiem jaki hipoalergiczny polecić...
Stary 2009-02-15, 16:17   #3139
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja bym poleciła Lancome Definicils - szczerze wątpię, aby mogła uczulać a tusz rewelacyjny ale to zależy od budżetu...
Osobiście Masterpiece Max jakoś nie lubię...
Wolę Maybelline Define-a-Lash jako bazę... i drugie pociągnięcie jakimś pogrubiającym
I testuję Yves Rocher tusz... i jestem baaardzo pozytywnie zaskoczona... Max Factor (w moim wypadku) może się schować
Stary 2009-02-15, 16:22   #3140
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Ja bym poleciła Lancome Definicils - szczerze wątpię, aby mogła uczulać a tusz rewelacyjny ale to zależy od budżetu...
Osobiście Masterpiece Max jakoś nie lubię...
Wolę Maybelline Define-a-Lash jako bazę... i drugie pociągnięcie jakimś pogrubiającym
I testuję Yves Rocher tusz... i jestem baaardzo pozytywnie zaskoczona... Max Factor (w moim wypadku) może się schować
ten lancome taki drogi łooo odpada jak na tuszowe szaleństwo

coś muszę kupić bo mam taka ochote na tusz nie będę czekała aż mi ochota przejdzie bo nic nie kupię
Stary 2009-02-15, 16:46   #3141
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
ten lancome taki drogi łooo odpada jak na tuszowe szaleństwo

coś muszę kupić bo mam taka ochote na tusz nie będę czekała aż mi ochota przejdzie bo nic nie kupię
Jakbym się miała na coś teraz skusić ze średniej półki, to brałabym Rimmel Sexy Curves intryguje mnie szczoteczka
Stary 2009-02-15, 17:13   #3142
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
też mam alergię powiem tal: używaam już chyba większości... mam mnóstwo tuszy w domu użytych po jednym razie i odłożonych na półkę... po każdym robią mi się krostki piekące na powiece... malowanie nie dla mnie.. no chyba, że kiedyś trafię wreszcie na taki, co nie będzie mnie uczulał...
Stary 2009-02-15, 17:38   #3143
najfajniejsza
Zakorzenienie

na tych drogich się nie znam, a z tańszych to miałam i ten Maybeline i Rimmel, o którym pisała Insane, ale za bardzo mi sklejają i za mało wydłużają. no nie wiem, kocham Masterpieca

i cieszę się, żem nie uczulona, bo malować rzęsy kochaaaaaam
Stary 2009-02-15, 17:59   #3144
lasoa
Zakorzenienie

Czytalam ale chyba nie bylo zadnych zareczyn?? U mnie też nic
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 18:28   #3145
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Takiej na prad? Chcesz mnie palcow pozbawic?
mowilas ze masz twarde paznokcie to tak mi sie skojarzylo ze tym by dalo rade

Cytat:
Dziewczyny tak z innej beczki :P

którejś kiedyś TŻ kupił tusz do rzęs i tak go zachwalałyście jaki to tusz? bo nie mogę sobie przypomnieć
to Aelitce chybe kupil.poszukalam i znalazlam
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...krecajacy.html to ten. na allergo kosztuje chyba cos 40 zl

a ja leze i dogorywam...ehh ponad 38 goraczki..jak ja pojde jutro do tego fryzjera..chlip
Stary 2009-02-15, 20:41   #3146
luffka
Zakorzenienie

Kolega podesłał mi linka: http://www.youtube.com/watch?v=l12Csc_lW0Q

Czy któraś jest w stanie przetłumaczyć chociaż jedno słowo z tego?
Stary 2009-02-15, 20:59   #3147
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolega podesłał mi linka: http://www.youtube.com/watch?v=l12Csc_lW0Q

Czy któraś jest w stanie przetłumaczyć chociaż jedno słowo z tego?

ooo makaron ciakaron juz stare ale smieszne pamietam moja reakcje jak mi 1 raz puscili to w samochodzie haha
Stary 2009-02-15, 21:07   #3148
the_sania
Wtajemniczenie

siemano pętka
ja tylko wpadłam się przywitać i spadam do spania, bo zmęczona jestem.
Cały dzień na zakupach i na targach ślubnych TŻ powiedział mi po targach,że podobało mu się i że teraz bardziej się oswoił z myślą o ślubie ja z kolei chyba bardziej się przeraziłam mam trochę ulotek i to wszystko w sumie. Nic specjalnego nie było. Pokaz mody ślubnej- laski wyglądające jak sflaczałe topielice w brzydkich sukniach hehe.
Na zakupach miałam dostać bieliznę, ale nie było majtek w h&m w moim rozmiarze do staniczka, to wzięłam sam stanik i kolczyki. O i jeszcze gumki... do włosów

ok, zmykam. Do jutra kochane Wy moje

edit:
Luffka znam to, ale nie przetłumaczę Ci haha bezbłędne to jest ;p

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2009-02-15 o 21:08
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-15, 21:09   #3149
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Jejj, targi ślubne... Fajna sprawa
Stary 2009-02-15, 21:10   #3150
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
siemano pętka
ja tylko wpadłam się przywitać i spadam do spania, bo zmęczona jestem.
Cały dzień na zakupach i na targach ślubnych TŻ powiedział mi po targach,że podobało mu się i że teraz bardziej się oswoił z myślą o ślubie ja z kolei chyba bardziej się przeraziłam mam trochę ulotek i to wszystko w sumie. Nic specjalnego nie było. Pokaz mody ślubnej- laski wyglądające jak sflaczałe topielice w brzydkich sukniach hehe.
Na zakupach miałam dostać bieliznę, ale nie było majtek w h&m w moim rozmiarze do staniczka, to wzięłam sam stanik i kolczyki. O i jeszcze gumki... do włosów

ok, zmykam. Do jutra kochane Wy moje

ooo to fajnie. ja to z targow z grudnia mam z kilogram ulotek tez nic specjalnego nie bylo,a o pokazie nie wspomne..za duze sukienki na modelki wiec zadnego efektu nie bylo,a umalowane byly jak potwory jakies..czarne az po brwi..

dobranoc

Czas edycji: 2009-02-15 o 21:11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości