|
|
#3121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
są
tylko jakies duze 14mm srednicy takie typowo do butów i torebek i kurtek, a te zwykłe też są do których maszynki nie trzeba ale kwadratowych nie ma zamówie pasek cwiekowany , albo kupie gdzies na bazarze. Nie moge tylko znalezc takich płaskich okrągłych które sie prasuje
|
|
#3122 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj ide sie z nim zobaczyc. Przez weekend pracuje do 21, wiec nie bedzie raczej okazji a poza tym musze jechac wlasnie ta kolezanke zawiezc na dworzec, wiec przy okazji :P Ale jakie przesluchanie jakis ciemny blond ma na łbie lazilismy wszedzie gdzie sie da. a potem usiedlismy na lawce i siedzielismy. Ojeja ![]()
|
|
|
|
|
#3124 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie zawsze na pierwszym miejscu są kosmetyki, ubrania na drugim. Bez nowej szmaty się obejdę, a bez podkładu z domu nie wyjdę A na allegro jest tyle ćwieków, że możesz wybierać wśród wielkości, kształtów i czego tam sobie wymyślisz. nawet w kształcie serduszek były :P Wyćwiekowałam sobie torebkę z lumpa, spodnie (tylna kieszeń) i baletki Super wygląda. I jeszcze wybieliłam jeansy, też akcja z serii DIY W ogóle to zamówiłam maskę do włosów cośtam Latte Kallosa, którą Siwa polecała i jest boska Właśnie siedzę z mieszanką z oleju rycynowego i maski miodowej na głowie zawiniętej w reklamówkę. Mam taką fobię, że w tym worku na głowie ktoś mnie przyłapie- np listonosz z paczką, i będę musiała mu otworzyć drzwi i się pokazać z folią z logo Rossmana na czole ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3125 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi zamawiała znajoma rodziców która mieszka na Hawajach Zamawiala najpierw do siebie a potem nam odsylała.Jak znasz dobrze English to poradzisz sobie jezeli nie to znajdz kogos kto umie pisac po ENG :P Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-11-13 o 20:03 |
|
|
|
|
#3127 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe nawet do tego stopnia, ze propozycje wymiany/ ceny/ wysyłki innych uzytkownikow do poszczegolnych sprzedawców są tłumaczone ale jaja... tam mozna samemu ustalac cene i pytac sie sprzedawcy czy pasi i to jedynie po amerykansku trzeba zrobić :P cicho poowoli to rozgryzam jak dojde to zrobimy zamowionko zbiorowe jakieś Bo z tego co wyczytałam must have paypal |
|
|
|
|
#3128 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Konto usunięte
|
Dobry wieczór dziewczyny.
Nawet mi się autograf udało dostać. Ale piękna kobieta z niej i strasznie sympatyczna.
|
|
|
|
#3130 |
|
Raczkowanie
|
Jestem juz spowrotem. Dotarlam na ta policje i zlozylam zeznania od samego poczatku czyli od jej smsow, przez ktore to chciala nas sklocic, mowiac, ze on do niech przychodzi poznymi wieczorami. Kamciurka miala racje to jest uporczywe nekanie -zawsze zapomne tego slowa,troszeczke inaczej brzmialo.
|
|
|
|
#3131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- popatrzcie jaka różnica miedzy kollorem skóry twarzy i dekoltu a ręką ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/132979...ry/album/2/781
|
|
|
#3132 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- e na pewno nie jest tak trudno praktycznie jak w polsce. |
|||||
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamciurka miala racje, bo w tym siedzi na codzien nie, nie- nie jestem podstawiona z policji i nie sledze Was |
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide przygasic moja biel na głowie kolejnym farbowaniem dzisiaj wzbudzałam taka sensacje u facetów, ze az sie głupio czułam ja nie wiem co oni maja to w DNA ze slinia sie na blond włosy, im jasniej tym lepiej hehe ale nie musze to przygasic bo zle sie czuje w ekstremalnej bieli i ciemnym dole ide robic włosy Imbirem
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczny ten Imbir jest
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo sie fajnie zmył znajomej która tez ma rozjasniane włoski, robiłam jej pasemka na czepek, ma teraz taki sliczny blondzik z poswiata, no nie da sie tego opisac, dlatego sie zdecydowałam. Na próbniku palette to normalnie jak ciemny braz wygladał, w zyciu bym go na ślepo nie wzieła.
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny efekt
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1258038030 a ta to jest śliczna ![]() Mam kurtkę zimową
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
aaaallle cisza, chyba juz śpicie
ja juz po farbowanku Imbirem faktycznie po dekoloryzacji trzeba uwazac bo kolor łapie szybko i solidnie.
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Jakkolwiek ten Majiblond co masz aktualnie na włosach to jest taki kolorek jak na zdjeciu nizej? jasniejszy, ciemniejszy?
Ty sie znasz na tych odcieniach Majiblond wiec moze poradzisz co wziac aby taki kolor uzyskac ![]() A moze safira, Złocisty Topaz?
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-11-14 o 02:46 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3140 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak Ci ten Imbir wyszedł?
Mam So1s, niby miał być popielaty, a u mnie wyszedł ciepło/słomkowo. Zostaję przy nim, juz nawet nie ruszę sklepowej farby. Obejrzyj sobie paletę i coś wybierz, innych odcieni nie próbowałam, więc nie wiem jak wychodzą. Dużo zależy od tego, co masz teraz na głowie, ale ja bym już nie eksperymentowała z drogeryjnymi farbami. |
|
|
|
#3141 |
|
BAN stały
|
dzien dobry AG
Siwa ten Imbir to ten o ktorym pisalas wczesniej? ze to ten opalizujacy braz? Pokaż nam się ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- http://nasza-klasa.pl/profile/2433893/gallery/71 jaka solar rodzinka ![]() ![]()
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3143 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny mam zadanie bojowe od mamy
![]() Powiedzała,że mam zamówić jej termoloki na all, tylko ze ja sie kompletnie na tym nie znam ![]() czym trzeba się kierowac zeby kupic odpowiednie? |
|
|
|
#3144 |
|
Raczkowanie
|
Jak sie wam dziewczyny podobaja te butki ;> Dodam, ze kpilam je tylko ze w wersji czarnej
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- O rany!! podejrzewam, ze to ta w srodku w bluzce w paski. |
|
|
|
|
#3147 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu dziewczyny jak Siwa pokazala ten imbir z paletty to sie zakochalam i juz siedze od rana i sie zastanawiam czy sobie nie walnac lekkiego balejazu i na to ten imbir, obecnie mam b. splukany miodowy kasztan z castinga i i tak musze cos z nimi zrobic, dziewczyny doradzcie mi, zerknijcie w moj album a moze wybijcie mi z glowy to rozjasnianie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

tylko jakies duze
14mm srednicy takie typowo do butów i torebek i kurtek, a te zwykłe też są do których maszynki nie trzeba ale kwadratowych nie ma zamówie pasek cwiekowany , albo kupie gdzies na bazarze. Nie moge tylko znalezc takich płaskich okrągłych które sie prasuje 

bo mi sie gdzies zawieeruszl... 

a poza tym musze jechac wlasnie ta kolezanke zawiezc na dworzec, wiec przy okazji :P 

ja juz po farbowanku Imbirem 

za takie zachowanie, co Ty jestes winna temu, ze jakas jego byla laska sie Was czepia, to jego przeszlosc i jego zas...anym obowiazkiem jest zrobic z nia porzadek.