|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
GRATULACJE kochana ![]() ![]() Piękna naturalna sceneria do oświadczyn ![]() Dobranoc
|
|
#3122 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
oo ja tylko na momencik.. a tu taka dobra nowina
![]() katarakta, serdecznie gratuluję
|
#3123 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak Algidy jest Wall's, Opla Vauxhall etc. Te same produkty tylko pod inna nazwa ( Amerykanie, badz w przypadku Opla Niemcy, wykupili rodzime angielskie firmy i pod ich nazwa sprzedaja m.in. swoje wyroby )katarakta gratulacje! ![]() Ja to juz przestane rozmawiac z TZ o tym o czym czytam w internecie bo ostatnio ogladalam jakies zdjecia i bylo zdjecie takiego slodkiego szczeniaczka
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zerkam jeszcze teraz, bo mi Claris napisała, że mamy nową narzeczoną
![]() katarakta - GRATULACJE!!!!!!!! ![]() Ja dziękuję Claris za eska podnoszącego na duchu jutro mu powiem, że od tej pory jak zamierza pić na imprezie, to idzie beze mnie. Mam nadzieję, że po obudzeniu się będzie miał gigantycznego kaca.Ja się cieszę, że impreza za mną. Jeszcze za tydzień idziemy do klubu świętować jego urodziny, ale w klubie to trochę inaczej, będą nasi znajomi, moich znajomych też pościągam i nie zamierzam tym razem robić za szofera - jak dojedziemy to mam gdzieś. Dobranoc
|
|
#3126 |
|
Rozeznanie
|
katarakta moje Gratulacjeeeeeeeeeeeee!!! !
Claris przepieknie sie prezentujesz w sukni
|
|
|
|
#3127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rozmawiałam o tym ze znaomymi kilka godzin w pubie i wiem co mówię. A najbardziej i tak kocham pringelsy-przez sentyment. W piątek każda z nas przynosiła do pracy inny smak i miałyśmy Pringels Day - nowe święto ![]() Cytat:
![]() :roll eyes: Już drugi dzień pod rząd :P
|
|||
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
humorek lepszy już?![]() Cytat:
mmmmmCzuję się taka niewyspana z chęcia pojechałabym z Tż za miasto ale jest tak zimno,ślisko i w ogóle i odechciewa mi się
|
|
|
#3129 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
I jeszcze zapomniałam wczoraj dodać - Carmi, super wyglądasz
I ja nie wiem z czego Ty się odchudzasz z kości na ości?!
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
Bryy
Czekam na Tż'a Miłego dzionka
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
katarakta, gratuluję ogromnie-eeee-eee
ten poślizg brzmi strasznie, ale ważne, że nic się nie stało ja nie mam co liczyć na zaręczyny, bo od dwóch dni ciągle rzucam złośliwe hasła w stronę lubego jestem okropna ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- ojej, właśnie się dowiedziałam co się stało u Gwizdaka kilka dni temu aha, no i pozdrawiam Ilsę
|
|
|
|
#3132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Polka siedzi o tej porze na wizażu,bo pewnie oglądała walkę bokserską ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratuluję!! (chociaż muszę powiedzieć,że spodziewałam się tego )Cytat:
Pokaż ten hotelik ![]() Carmi pieknie jak zawsze
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
katarakta, ja też jeszcze nie nadrobiłam, ale przeczytałam informacje z e-maila
![]() jakaś bitwa była? ![]() w ogóle chcę się szykować do ślubuuuuuuu, buuuuuuuuu buuuuuuuu
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle miałam Wam cos napisać odnosnie tego liska. Dla mnie niesmaczne jest nazywanie tego futra..no i ogólnie sama bym tego nie nosiła.
Ale mój wujek jest mysliwym i wiem od niego,że co roku mają odgórny prikaz ile lisów trzeba "zlikwidować",bo to jednak szkodniki i dużo się ich namnożyło na naszych terenach.Także zabijanie lisów i noszenie ich futer (jak ktoś lubi) nie robi na mnie specjalnego wrażenia.Nie wiem czemu nazwano Ilsę sadystką...
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Katarakta GRATULUJĘ mój tak szukał, że piździonek 2 tygodnie w namiocie leżał...![]() a tak wogóle to mam MEGA KACA!!! zostawiliśmy samochód na drugim końcu miasta i musimy dotrzec zaraz do niego yhhh wcale dużo nie piłam...
|
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale oni rowniez maja smaki ktorych u nas nie doswiadczysz jak np krewetki czy zeberka bbq albo sol z octem Najlepsze paprykowe ma Co-op moim zdaniem 'Sun dried tomato and roast peppers' A ja lece sie szykowac bo na zakupy jade... I zachowalam moje Synsy z calego tygodnia na Toffee & Pecan Latte i Skinny Lemon & Poppyseed Muffin na sniadanko w Starbucksie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
co do lisa, to sorry, nie mój klimat i w ogóle, ale czym to się w zasadzie różni od butów ze skóry? że tu widać mordkę? no, to akurat moim zdaniem przesada.
a co do tego wątku o czystości przedmałżeńskiej to przemilczę katarakta, odczytam później, bo póki co nic nie ma na poczcie, a na chwilę obecną kończę. i w ogóle chciałam powiedzieć, że mój facet jest kochany, bo przed wyjściem do pracy zostawił mi czekoladkę na stoliku i jest w ogóle cudny ach... miłego dnia |
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też czekam na Tża !!
Miłego dnia![]() w ogóle chcę się szykować do ślubuuuuuuu, buuuuuuuuu buuuuuuuu [/QUOTE]ja teżżżżżżżżż Cytat:
![]() Naj a widzisz a Ty taka niedobra dla niego jesteś
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-07 o 10:57 |
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
katarakta, no niezle... to zbok jeden! widocznie nie ma swojego zycia, to innych poogladac musi...
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść A ja mam Weltschmerz, a konkretnie przy tym punkcie, że matka natura daje ograniczone możliwości co do czasu rodzenia dzieci Czuję się staro - powinnam skończyć studia w tym roku, pełno znajomych już w jakiś sposób sobie ułożyło życie - dzieci, małżeństwo A ja na razie w martwym punkcie Ale żeby nie było tylko, że marudzę przypomniała mi się jedna sytuacja w której Tż cierpiał - bynajmniej nie do końca dla żartu, a ja się nie mogłam przestać śmiać przez kilka minut: Mama kupiła mu ręcznik, ponoć "wyglądający jako koc" i Tżtowi się baaardzo spodobał - tylko mama dała ultimatum, że dostanie go jak się ożeni I z tego co mówi tak będzie, a ja mam z niego ubaw Bo mu było żal (baaaaardzo)
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
wstałam wykąpałam się napisałam smsa do mojego miśka że go kocham i czekaz teraz na telefon ![]() na nartach jest więc nie wiem kiedy odczyta smsa ![]() robimy dzisiaj z mamą kebab danie... to z torebki ![]() ciekawe czy będzie smaczne ![]() Basiek, Madziamaciuś.... ale Wam dobrze ja swojego dopiero we czwartek zobacz e....![]() katarakta - nie martw się jeśli cokolwiek gdzieś znajdziesz to możesz go oskarżyć więc nie sądzę żeby gość puszczał to w świat o ile wogóle cokolwiek nagrywał - wydaje mi się że to był taki głupi żart żeby zbadać Wasze reakcję skoro lubi tego typu tematy. nie martw się
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjko mój Tata tez ostatnio wynalazł ten Kebab i baaardzo dbre to jest
![]() Co do Pringlesów to ja lata temu jadłam we Włoszech o smaku pizzy i były booooooskie. Ale teraz jak jeżdżę do Włoch to ani razu ich nie widziałam ![]() Natomiast uwielbiam o smaku BBQ,żadnych innych nie tknę.Przez jakiś czas były w kilku sklepach u mnie w mieście,ale już ni ma Potem załatwiałam sobie z Niemiec jak Teściu jeździł,ale teraz bardzo podrożaly.Tak więc nie jem żadnych chipsów.Ja mam taki smak,że jakoś lubię tylko droższe słodycze. Czekolady z Lindta albo Heidi, Rafaello,Merci. Wychodzę z założenia,że jak mam się tuczyć to tylko tym co naprawdę mi smakuje
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole dla mnie to jest nie do pomyslenia co to za cham... no masakra! nie wiem, co bym zrobila w twojej sytuacji...
Frezyjko, dorby wychodzi ten kebab z torebki
|
#3150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Ciebie też przyjdzie czas ![]() Cytat:
![]() dasz radę do czwartku !!odpisałam Ci na mailu ![]() Nic się nie martw ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
co do tego nie jestem wybredna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

ja jakas tam fanatyczka nigdy nie bylam, ale jak sprobowalam ww to nie moge przestac ich jesc
na szczescie nie sa ogolnie dostepne, tylko w Polskich sklepach moge je dostac, ale jak juz robie tam zakupy to nie moge sie oprzec. Do tego piwo z sokiem...mhhm, wlasnie konsumuje ten zestaw
, bo przeciez napewno pojdzie mi w cycki
Tak samo jak Algidy jest Wall's, Opla Vauxhall etc. Te same produkty tylko pod inna nazwa ( Amerykanie, badz w przypadku Opla Niemcy, wykupili rodzime angielskie firmy i pod ich nazwa sprzedaja m.in. swoje wyroby )
mmmmm
z chęcia pojechałabym z Tż za miasto ale jest tak zimno,ślisko i w ogóle i odechciewa mi się 

Najlepsze paprykowe ma Co-op moim zdaniem 'Sun dried tomato and roast peppers'
nie martw się jeśli cokolwiek gdzieś znajdziesz to możesz go oskarżyć więc nie sądzę żeby gość puszczał to w świat o ile wogóle cokolwiek nagrywał - wydaje mi się że to był taki głupi żart żeby zbadać Wasze reakcję skoro lubi tego typu tematy. nie martw się