Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje?
23-24.07 5 29,41%
30-31.07 4 23,53%
6-7.08 3 17,65%
13-14.08 1 5,88%
20-21.08 3 17,65%
27-28.08 1 5,88%
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 08:52   #3121
Linka24
Wtajemniczenie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Anoxa a u mnie jest na odwrot. Maly jest ze mna caly czas ale gdy wraca tata to ja schodze na dalszy plan. Nawddt jak tomek odejdzie od niego na chwile to jest ryk.+ mimo iz obok jestem ja.. Ech.. Widocznie tatus lepszy
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 08:52   #3122
martysek
Zadomowienie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

Niezawsze, mogłabym wczęśniej wykorzystać, ale chcę zostać na wychowawczym maksymalnie do końca sierpnia i to tylko wtedy, jeśli TŻ dostanie pracę, bo nie chcę tyle czasu wykorzystywać dobrego serca rodziców.
Jakby wróciła w sierpniu, a teraz wykorzystała cały wypoczynkowy, to do końca roku bym nie miała dnia wolnego, a tak to zostanie mi ok 14 dni.

Glooria, gratuluję, że sobie poradziłaś i dziękuję za dobre słowo

Olakola, też mnie zdziwiła ta mandarynka, ale jeśli nie ma po niej alergii, to chyba mu odpowiada

Jaszczka, Ola_k11, dziękuję za dobre słowo

UWAGA, UWAGA! Tamtaratam!!!- przebija się lewa dolna jedynka!
Chyba nawet wczoraj pisałam, że mam przeczucia, że lada dzień pojawi się ząbek.
Karmię dziś Natalię o 5tej i coś mnie drapie, wkładam palucha do buźki, a tam mała drapiąca kropeczka Mój kochany boberek malutki.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 08:59   #3123
Linka24
Wtajemniczenie

Martysek gratuluje zabka! u nas dalej ani pol.

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Dziewczyny no wlasnie jak to jert z tymi siusiakami u chlopcow? sciagcie napletek? niby mowia zeby sciagac a inni zeby nie ruszac. ja tam nic nie ruszam i nie wiem czy dobsze robie.. zeby potem jakiegos problemu nie bylo..
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 09:27   #3124
martysek
Zadomowienie

Linka, dziękujemy
Na siusiakach się nie znam , więc nie pomogę.

Dziewczyny, jak ząbek będzie się już teraz cały musiał przebić, to będzie bardziej jej dokuczał? Chyba i tak kupię jakiś Panadol i żel na dziąsełka.
Lepiej Panadol, czy Ibuprom dla dzieci? A może ejszcze coś innego?
Dobrze pamiętam, to Dentinox był bardziej polecany niż Bobodent?
Stary 2011-02-22, 09:41   #3125
chomiczek00000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ja mogę powiedziec oficjalnie, że Kuba się już nie wywraca, umie sam usiąśc ze stania i jak stoi to nie leci na łeb; wreszcie, bo już o kasku myślałam, nawet żeby mu głowę folią bąbelkową okleic, a do piątku ani razu nie wywalił się
i dzisiaj powiedział DA-DA-DA-DA, DA-DA-DA
aż mi się miękko zrobiło, bo myślałam, że niemowę mam i tylko gugugegu i bleblebleble

przynajmniej na kasku oszczędziłaś

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Jutro przychodzi potencjalna niania dla Frania, bo we wtorek wracam do pracy. Ta pania znam i mam nadzieję, że Frankowi przypasuje.
Przeczytałam niania Frania i zgadnijcie o kim pierwsze pomyślałam?
Fajnie jest mieć taką sprawdzoną osobę, nie stresujesz się dodatkowo że z obcą babą zostaje dziecko.

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
wrzucam fotkę ze spacerku specjalnie dla tych którym się wiosna marzy jak coś to zapraszam
To my pędzimy do Ciebie. bo jak wstałam i zobaczyłam -13 to
A Patryk super, widać że zadowolony ze spacerku

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Ja od wtorku do pracy za tydzień już Będę wychodzila przed 8 i wracała po 18 zaplaczę się. Aaa i pochwalę się - mamy nadzieję się wprowadzić do domu już w kwietniu bo już panele są, obie łazienki zrobione i podłoga w salonie i schody sie kńczą, więc zostanie kuchnia, malowanie, drzwi z tych grubych rzeczy a reszte mozemy robic mieszkając już łazienka na górze super wyszła i jestem zadowolona!
Straaszne masz te godz pracy. Współczuję
Zdjęcia ja poproszę. Łazienki szczególnie. Bo niedługo będziemy robić i może coś bym zgapiła

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
Karmię dziś Natalię o 5tej i coś mnie drapie, wkładam palucha do buźki, a tam mała drapiąca kropeczka Mój kochany boberek malutki.
za ząbka.
Fajnie że ci się udało załatwić te urlopy i na razie zostajesz z dzidzią.
A co do rodziców to się ciesz bo niektórzy ani złamanego grosza od swoich nie zobaczą

Troszkę się rozpisałam
a teraz idę pierożki ruskie kleić
chomiczek00000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 09:59   #3126
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Linka, dziękujemy
Na siusiakach się nie znam , więc nie pomogę.

Dziewczyny, jak ząbek będzie się już teraz cały musiał przebić, to będzie bardziej jej dokuczał? Chyba i tak kupię jakiś Panadol i żel na dziąsełka.
Lepiej Panadol, czy Ibuprom dla dzieci? A może ejszcze coś innego?
Dobrze pamiętam, to Dentinox był bardziej polecany niż Bobodent?
Gratulujemy nowej zdobyczy .

Panadol jest do d... przynajmniej u nas nie dał żadnego efektu przeciwbólowego. Nurofen owszem.
Mam i dentinox i Bobodent, w zasadzie różnicy nie widzę. Dziewczyny najbardziej polecały Camilię

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:02   #3127
glooria
Raczkowanie

witam
ja tez nie zakładam Milenie czapki jak tylko jest bezwietrzny dzień i słoneczny to tutaj normalne że dzieci przez cały rok bez czapki i butów taki kraj z drugiej strony moja nie nosi często a jak nosi to tylko taką na szydełku robioną i jest ok
a drugim plusem jest to że dzieci nie chorują tak często na zapalenie ucha
zresztą każda mama robi co uważa ja popieram nienoszenie czapki tak często jak tylko się da
glooria jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 10:38   #3128
martysek
Zadomowienie

Chomiczku, wiem, że rodzice są różni. Moja mama czuję się bardzo z nami związana. Bardzo ucieszyła się, że zostanie babcią i na usg z nami chodziła i na ktg ją zabraliśmy i wiem, że poczuła się bardzo wyróżniona.

Dzidzia, dziękuję za odpowiedź

Glooria, moje babcie i Piotra mama by zawału dostali, jakbym wyszła z Natalką bez czapki Najchętniej ubierałyby jej czapkę i gruby sweter i kapciochy nawet w domu
Stary 2011-02-22, 11:46   #3129
jaszczka
Zadomowienie

Dzidzia, Anoxa - dajcie na luz kobitki przecie dziecia bym nie zamroziła było prawie 15 stopni! (na plusie jakby kto się pytał) w domu mamy między 17 a 19 (rzadko dobija do 19 ) i Patryk w bodziaku i pajacu sobie leży, albo lekko dość ubrany, to jak na zewnątrz jest 2-3 stopnie więcej to nie będę go w czapki i kurtki wbijać... miał bodziaka z długim rękawem, cienką bluzeczkę i grubszy sweterek, spodnie takie cieplejsze z podszyciem, skarpetki i kapciochy - i tak mi się wydawało że mu ciepło dosyć było
Martysek - gratuluję ząbka! najgorsze macie już za sobą ale jakąś maść możesz jeszcze zapodać

a u nas chyba kolejne zębole idą, bo maruda na maxa głodny taki że gdzie mnie dopadnie to się przysysa (ręka, palec, policzek, szyja...) a jak daję cyca to zasysa i puszcza z płaczem, odpycha się, wygina, wykręca... no koszmar!
posmarowałam magiczną maścią i jest prawie ok
tylko teraz spać nie chce, zamiast tego leży i jęczy
Stary 2011-02-22, 11:55   #3130
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Niania Frania poszła. Franek zadowolony, usiechał sie do niej, bawł si, nawet go zupka nakarmiła i jadła jak zawsze slicznie. Jestem dobrej mysli. Jutro też przyjdzie popołudniu, a ja pójde na zakupy więc zobacze jak jej pójdzie jak mnie nie będzie. Jak pomysle o pracy to mnie brzuch boli, ale juz czas wrócić. Naszczęsie ja pracuje ok 5 godzin więc nie będzie tak źle.
Stary 2011-02-22, 12:05   #3131
chomiczek00000
Raczkowanie

Ja na 3sekundki bo idę prasować.

Gabrysia moja zjadła chyba z 10 pierogów ruskich(a to niejadek jest,tak z4 to max) UWAGA!! z cukrem

Ja bym chyba
Stary 2011-02-22, 12:07   #3132
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
.
wrzucam fotkę ze spacerku specjalnie dla tych którym się wiosna marzy jak coś to zapraszam
Ale fajnie, ze juz tak lekko mozesz ubierac Patrysia, ja tez juz chce bez kurtki i czapki wyjsc!

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Aaa i pochwalę się - mamy nadzieję się wprowadzić do domu już w kwietniu bo już panele są, obie łazienki zrobione i podłoga w salonie i schody sie kńczą, więc zostanie kuchnia, malowanie, drzwi z tych grubych rzeczy a reszte mozemy robic mieszkając już łazienka na górze super wyszła i jestem zadowolona!
o fajnie a teraz mieszkacie jeszcze w starym mieszkaniu? dogadaliscie sie z kupcami na ile miesiecy?

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
niezawsze- jakie to sa zajecia? w jakims fitness clubie?tez bym bardzo chciala chodzic na cos takiego, ale nie moge nic znalezc
jeszcze nie bylam, wiec nie wiem jakie, ale na ulotce bylo dziecko na pilce a chdze do Pure Health & Fitness http://www.purepoland.com/
Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Anoxa a u mnie jest na odwrot. Maly jest ze mna caly czas ale gdy wraca tata to ja schodze na dalszy plan. Nawddt jak tomek odejdzie od niego na chwile to jest ryk.+ mimo iz obok jestem ja.. Ech.. Widocznie tatus lepszy
hehe u mnie tez tak jest Jak ja zajmuje sie Maja to nie marudzi, ale jak tata jest to az go zaczepia by wzial ja na rece

Cytat:
Niezawsze, mogłabym wczęśniej wykorzystać, ale chcę zostać na wychowawczym maksymalnie do końca sierpnia i to tylko wtedy, jeśli TŻ dostanie pracę, bo nie chcę tyle czasu wykorzystywać dobrego serca rodziców.
Jakby wróciła w sierpniu, a teraz wykorzystała cały wypoczynkowy, to do końca roku bym nie miała dnia wolnego, a tak to zostanie mi ok 14 dni.
no ja tez na poczatku chcialam zostawic urlop na "w razie czego", ale to w ogole sie nie oplaca, bo ja bedac do wrzesnia na wychowawczym tez 6 miesiecy stracilabym 12 dni urlopu wypoczynkowego(1/12 za kazdy miesiac a mam 26 dni urlopu to daje 2 dni za kazdy miesiac :/) we wrzesniu tylko 3 miesiace zostaja do konca roku a naleza nam sie jeszcze 2 dni opieki nad dzieckiem i zawsze mozna isc na chorobowe na dziecko lub siebie zwolnienie
a i za te 12 dni co bym stracila to bym kasy nie miala a tak dostane za pelen urlop a to jest prawie polowa miesiaca

Gratuluje zeba

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 12:38   #3133
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzidzia, Anoxa - dajcie na luz kobitki przecie dziecia bym nie zamroziła było prawie 15 stopni! (na plusie jakby kto się pytał) w domu mamy między 17 a 19 (rzadko dobija do 19 ) i Patryk w bodziaku i pajacu sobie leży, albo lekko dość ubrany, to jak na zewnątrz jest 2-3 stopnie więcej to nie będę go w czapki i kurtki wbijać... miał bodziaka z długim rękawem, cienką bluzeczkę i grubszy sweterek, spodnie takie cieplejsze z podszyciem, skarpetki i kapciochy - i tak mi się wydawało że mu ciepło dosyć było
Martysek - gratuluję ząbka! najgorsze macie już za sobą ale jakąś maść możesz jeszcze zapodać

a u nas chyba kolejne zębole idą, bo maruda na maxa głodny taki że gdzie mnie dopadnie to się przysysa (ręka, palec, policzek, szyja...) a jak daję cyca to zasysa i puszcza z płaczem, odpycha się, wygina, wykręca... no koszmar!
posmarowałam magiczną maścią i jest prawie ok
tylko teraz spać nie chce, zamiast tego leży i jęczy
Przecież się nie czepiam, tylko zapytałam .
Jejku jak ja się boję tego ząbkowania :/. Współczuję.

Cytat:
Niania Frania poszła. Franek zadowolony, usiechał sie do niej, bawł si, nawet go zupka nakarmiła i jadła jak zawsze slicznie. Jestem dobrej mysli. Jutro też przyjdzie popołudniu, a ja pójde na zakupy więc zobacze jak jej pójdzie jak mnie nie będzie. Jak pomysle o pracy to mnie brzuch boli, ale juz czas wrócić. Naszczęsie ja pracuje ok 5 godzin więc nie będzie tak źle.
Oby tak zostało . Wszyscy będą zadowoleni .

Niezawsze dzięki za rady odnośnie kina!

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 12:41   #3134
anoxa
Zakorzenienie

martysek gratuluje zabka a co do przeciwbolowych to nawet w aptece mi mowila ze nurofen najskuteczniejszy ja uzywalam dentinoxu nie zauwazylam zadnej poprawy wiec juz nie smaruje podobno ta camillia dobra(czy jak to sie tam zwie)

my bylismy na szczepieniu i mlody po chorobie schudl 0.5kg
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 12:53   #3135
entertete
Rozeznanie

jaszczka my Ci tu chyba wszystkie zazdrościmy tych 15 stopni
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 13:17   #3136
Pampiszonka
Raczkowanie

jaszczko, moj Kacperek tez podobny do tatusia jest, malo ma ze mnie z wygladu, ale charakterek ma chyba moj , wesoly , pogodny i pieszczoch straszny trafilam na was poprzez moja kolezanke,mowila mi, ze bardzo milo sie z wami siedzi i ploteczkuje na temat dzidziusiow naszych New Ross rzeczywiscie bardzo bliziutko jest, wiec jestesmy sasiadkami my chcemy z mezem wybudowac tez jakis domek i mamy juz troszke funduszy uzbieranych, tylko, ze tyle jest projektow ze nie wiadomo na ktory sie zdecydowac;/ a co sie stalo jaszczko, ze nie mozesz mieszkac w swoim domku jeszcze? ja bym juz chciala miec swoj wybudowany i wrocic do Polski...strasznie mi tu teskno za rodzina, za mama najbardziej. Moj maz caly czas pracuje za barem i praktycznie caly czas siedzie z dzieckiem sama, a tak u siebie w domku w Polsce bym miala swoje towarzystwo, rodzine ;/

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

witam was wszystkie raz jeszcze mocno i goraco pozdrawiam chomiczek Gabrysia to maly lakomczuszek widze, ale dobrze, ze ma apetyt, nastepnym razem zje moze i 15 kto wie ,skoro jej smakuja

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

glooria, popieram, ja tez Kacperkowi nie zakaldam jakis grubych jezeli jest ladnie na dworze, po co dziec ma mi sie pocic biedactwo niech uszka sie przyzwyczajaja powoli juz , moj Kaceperek nie ma problemow z uszkami tez z tego powodu
Pampiszonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 13:20   #3137
jaszczka
Zadomowienie

Entertete - dziś już nie ma czego zazdrościć, jest koło 8 stopni i lada moment będzie lało czyli normalka... u was potem będzie już wiosna na całego i po 20 stopni a u mnie dalej będzie te 10-15 i dalej będzie lało

Pampiszonka - widziałam że na irlandzkich mamuśkach też zaczęłaś pisać fajnie co do domku to chcemy spłacić do końca kredyt żeby zacząć w Polsce od zera a nie z długami, w związku z tym musimy tu jeszcze posiedzieć i pozarabiać, a szczerze to już mi się nie chce, już bym chciała być w Polsce i sobie mieszkać na swoim, a nie w tym wynajmowanym "kartonowym" domku. o! to się pożaliłam

aaaaaaa wogóle zapomniałam wam napisać, że jutro przylatuje moja Mamuśka!!!!!! na całe 2 tygodnie!!! tak się cieszę!!
Stary 2011-02-22, 13:57   #3138
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ej ej nie pamietam abym tak pisala tatusiowie tez chodza jak najbardziej, ale na filmy typu harry poter a nie "jak sie pozbyc celulitu" ;P czasami to i z 5 tatusiow bylo, ja bylam z siostra tz tez
no i dobrze, bo patrzy sie na film
no to moze cos zle zrozumialam

Cytat:

cześć!!!

u nas dziś taka piękna pogoda była że nie chciało mi się do domu wracać ze spaceru i tak łaziłam dopóki tylko Patryk wytrzymał z głodem efekt: dzieć dotleniony za wszystkie czasy a mnie znowu gardło boli chyba się załamię...
aaa ja tez chce taka pogode! Patryk jak zawsze super

Cytat:
gratulacje!

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość

Dziewczyny no wlasnie jak to jert z tymi siusiakami u chlopcow? sciagcie napletek? niby mowia zeby sciagac a inni zeby nie ruszac. ja tam nic nie ruszam i nie wiem czy dobsze robie.. zeby potem jakiegos problemu nie bylo..
u nas damian czasem przy kapoeli odciaga troszke zeby umyc ale pediatra powiedziala zeby nic nie robic

Cytat:
fajnie ze niania spasowala Frankowi. oby jutro tez bylo ok

Cytat:
Napisane przez chomiczek00000 Pokaż wiadomość
Gabrysia moja zjadła chyba z 10 pierogów ruskich(a to niejadek jest,tak z4 to max) UWAGA!! z cukrem

Ja bym chyba
no niezle polaczenie

Cytat:
aaaaaaa wogóle zapomniałam wam napisać, że jutro przylatuje moja Mamuśka!!!!!! na całe 2 tygodnie!!! tak się cieszę!!
fajnie bedziesz miala a mama to pewnie przylatuje na ta wiosne
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 14:24   #3139
anoxa
Zakorzenienie

aniaa
zdjecia pokoju jeszcze musze kilka ramek powiesic i na tej wolnej scianie obok lozeczka chce z ikei takie trojkatne poleczki dowiesic ze trzy na dole na zabawki no i zabawki jeszcze pochowane sa bo wyjezdzamy i zeby sie nie kurzyly a reszta na dole jest w salonie bo tam najwiecej czasu spedzamy i tam sie bawi a i tam obok drzwi taka mala szafa jest tylko maz jeszcze drzwi nie dorobil no i tv bedzie na scianie powieszone bo ostatnio kupilismy tylko jeden uchwyt a ze kupilismy drugi tv wiec trzeba uchwyt dokupic

P2220398.jpgP2220397.jpgP2220396.jpgP2220395.jpgP2220390.jpgP2220388.jpgP2220386.jpg
Stary 2011-02-22, 14:28   #3140
anoxa
Zakorzenienie

halo halo u mnie tez dzisiaj rano bylo 15 ale z minusem

moj syn tez do taty sie smieje bardziej niz do mnie i uwielbia z nim wyglupy ale jak ja jestem w poblizu
Stary 2011-02-22, 15:55   #3141
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

biedaczek maly, ale za to pokoj ma jaki sliczny! i ta wneka super gdzie jest lozeczko
Cytat:
Napisane przez Pampiszonka Pokaż wiadomość
j trafilam na was poprzez moja kolezanke,mowila mi, ze bardzo milo sie z wami siedzi i ploteczkuje na temat dzidziusiow naszych
a ktora kolezanka

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 15:57   #3142
aniaa22
Zakorzenienie

anoxa ale super fajnie z lozeczkiem ze jest tak "wkomponowane" no i zestaw komod mam identyczny

u mnie rano bylo -20 a w dzien w polunie w sloneczku -3
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 16:26   #3143
anoxa
Zakorzenienie

no ta wneke specjaln ie wymierzalismy pod lozeczko

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
anoxa ale super fajnie z lozeczkiem ze jest tak "wkomponowane" no i zestaw komod mam identyczny
bo te komody sa super pojemne i praktyczne dl;atego sie na druga wieksza zdecydowalismy w sumie to zastanawialam sie nad druga biala ale byla o 20 euro drozsza bo ta byla w promocji wiec zdecydowalam sie na ta ciemna baldachimu nie zakladam jeszcze bo jak ans nie ebdzie to tylko sie kurz bedzie zbieral
dla mnie troche jeszcze za smutne sciany i trzeba to zmienic zaluje ze wiecej ramek nie kupilam w ikei ale jeszcze kupie w nl jak bedziemy i dywanik jakis na srodek maly musze kupic
Stary 2011-02-22, 16:36   #3144
bajka1807
Zakorzenienie

anoxa pokoik przesliczny! normalnie sie zakochalam zaluje ze mamy tylko dwa pokoje i nie moge Blance urzadzic pokoiku. ajj mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci zmienimy mieszkanie na wieksze
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 16:40   #3145
entertete
Rozeznanie

super pokój, i ta wnęka

my jesteśmy zmuszeni zacieśniać więzy jak to w kawalerce i liczymy, że za jakieś 4-5 lat......

Edytowane przez entertete
Czas edycji: 2011-02-22 o 16:42
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 16:43   #3146
glooria
Raczkowanie

anoxa tez mam takiego zwierzaka naścianie tylko czerwono-pomarańczowego super pokoik jak ulożysz zabawki to się zagraci i nie będziesz czuła że jest pusty zobaczysz
Stary 2011-02-22, 16:45   #3147
anoxa
Zakorzenienie

glooria ja chcialam dwa te zwierzaki wlasnie powiesic zabe i tego czerwonego ale maz cos zaczal strajkowac i kupilismy jednego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 16:49   #3148
glooria
Raczkowanie

ja mam w sypialni takie komody tylko kolor buk
a co do regalów to tez mam podobne ikei i mam zamiar więcej tych skrzynek kupić aby powrzucać tam wszystko żeby się nie kurzyło a i tak będzie ładnie bo bedą kolorowe
super urzadziłaś pokoik

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

trzeba było pakować w stercie pudeł niezauważyłby jednego wiecej
ale super teraz są rzeczy do urządzania pokojów tylko brać brać brać
Stary 2011-02-22, 16:57   #3149
anoxa
Zakorzenienie

ja mam pudla plastikowe na zabawki tez kolorow juz dawno kupilam tylko wiekszosc na dole stoi bo sa zuywane
Stary 2011-02-22, 17:13   #3150
chomiczek00000
Raczkowanie

Cytat:
No to świetnie że się polubili

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ojej,aż tyle
no to tera zimnioki i go podtuczysz

Cytat:
Fajnie będziesz miała mame koło siebie, nacieszycie się sobą i babcia wnuczkiem

anoxa pokoik śliczny. A tam koło łóżeczka masz taką małą 'wiszącą' szafę czy taką duża z przesuwanymi drzwiami Ale ciekawa jestem,nie

Proszę się nie śmiać teraz: dziewczyny które mają córeczki myślałyście o przekłuciu uszów? Bo u nas taka moda, że się przebija takim maluszkom już no i Weronika dostała od chrzestnego kolczyki piękne złote no i ja nie wiem, bo jakoś nie jestem przekonana Co wy myślicie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości