|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Ja też jestem bardzo ciekawa jakiej są płci nasze kruszynki. Kiedyś miałam wywróżone że będę miała dwójkę dzieci tej samej płci z których będę bardzo dumna ![]() Mdłości mnie jeszcze wprawdzie nie opuściły zupełnie ale jest już zdecydowanie lepiej bo teraz to już faktycznie tylko "poranne mdłości" które przechodzą bo jedzeniu. No i właśnie z tym wiąże się ta "trauma" ![]() ![]()
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Cora Jaka śliczna kicia
![]()
#3123 |
Zakorzenienie
|
egwena, ważne, że wyniki są dobre
![]() ![]()
#3124 | ||
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szkoda tylko, że mały wstydzioszek nie chciał się ujawnić, na następnej wizycie na pewno się dowiesz ![]() Cora Dasz radę ze wszystkim ![]() Powoli trzymam kciuki za poród ![]() A kicia słodka - miałam kiedyś podobną Stefkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Wtajemniczenie
|
Cora- kicie świetna!!! Moja przy Twojej to brzydota :P hehe...
Dania- myślę, że przyjdzie czas to się ujawni ![]() Mój tatko wczoraj z 100% pewnością powiedział, że będziemy mieć syna, bo z naszych dat narodzin tak wychodzi i ten sposób u nas w rodzinie się sprawdza :P Tak pewnie, to powiedział, że prawie mnie przekonał, hehe... Pożyjemy zobaczymy...
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do labu to dr powiedział mi, że jak mnie muli to mam zjeść i iść na morfologię, bo jedzenie nie wpływa na wynik, tylko muszą próbkę dłużej w labie odwirować i mam się nie męczyć. A druga rzecz to to, że jak jesteś w labie i nie ma tam innych ciężarnych to w rejestracji powiedz że jesteś na czczo i zaczyna być Ci słabo czy możesz wejść poza kolejką żeby szybko coś zjeść, panie się zgadzają i informują kolejkę, żeby Cię przepuściły albo wychodzi pielęgniarka z labu i woła Ciebie po nazwsku do pobrania ![]() A mocz możesz pobrać po dłuższym śnie, nawet jak jest to 4 rano i idziesz dalej spać, tylko wstaw próbkę do lodówki i rano zawieź do labu ![]() Dania ![]() ![]() Cora wrzuć fotkę z ostatnich tygodni w dwupaku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
![]() ![]() Ależ tu dziś cisza ![]()
#3128 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() ale piekna dziś pogoda ![]() ![]() Ticia zazdroszcze długiego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Wtajemniczenie
|
danika, ja tez tak myslalam o tym urlopie, ale musze sie zregenerowac, bo zaraz nie wyrobie... juz miesiac temu te dwa dni zaklepalam sobie (musze z takim wyprzedzeniem sobie planowac)
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękna wiosna ![]() ![]()
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, po co marnować urlop, powiedzcie ginowi że chcecie z tydzień L4 na odpoczynek, na pewno wypisze
![]() Ja mam kilka dni zaległego za zeszły rok i cały z tego roku, więc z 6 tygodni mi wyjdzie dodatkowo, a i tak macierzyńskiego mam 31 tygodni plus 6 dodatkowych, to już razem z urlopem 43 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() Zajrzałam wcześniej ale niekogo nie było... Ja z kawusią tradycyjnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później chcę opiekunkę-sąsiadkę, byłą przedszkolankę, ale muszę z nią jeszcze porozmawiać, bo ostatnio o tym rozmawiałyśmy z półtora roku temu i nie wiem czy coś się nie zmieniło. Babcie mamy tylko jedną-moją mamę-aktywną zawodowo, więc odpada, nie zwolni się i jeszcze dojazd 60km to była by porażka. Ponoć w tej ustawie żłobkowej jest coś o zatrudnianiu opiekunek, że ZUS opłaca za nie państwo, a rodzice tylko wypłatę i niania jest legalnie zatrudniona i lata pracy jej lecą i składki ma wszystkie odprowadzane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Paula jak samopoczucie po powrocie do rzeczywistości? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Naduś a no jakoś się wkkońcu ogarnęłam
![]() ![]() Spoko jest, tym bardziej, że pogoda dopisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też ładnie, ciepło i słonko świeci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() ![]() Irmusia u mnie nic specjalnego właśnie @ przylazła ![]() postanowiłam coś ze sobą zrobić i codzienne szybkie półgodzinne spacerki z pieskiem a od soboty siłownia mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie ![]() w tym cyklu nici ze staranek przez te pieprzone bakterie ![]() zastanawiam się nad piciem ziółek ![]() Cora cudowny kociak Nadia ale super z tym wolnym dokładnie tak powinno być minimum 10 miesięcy ale co zrobić ![]() Paulinko proszę o zmianę @ 29.03
#3138 |
Zakorzenienie
|
a ja mam chęć na ostrrrre
![]() ![]() U mnie pogoda również piękna, na krótki rękaw nałożyłam tylko dżinsową kurtkę a i tak było mi za gorąco ![]() Uwielbiam jak słoneczko tak ładnie świeci ![]() Zrobiłam pyszną sałatkę i upiekłam babeczki z malinową konfiturą (babeczki z paczki ![]() No i właśnie... za około 3 dni powinnam dostać @ ale objawów prawie brak. Ani piersi nie bolą, nawet się nie powiększyły. Jako tako nie mam rewolucji na twarzy... Cieeeekawe ![]()
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-03-30 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3140 |
Wtajemniczenie
|
U mnie z tymi wolnymi dniami, to ogólnie problem, bo koleżanka z pracy jest na macierzyńskim i do końca maja robię za nas dwie, więc gdybym poszla ot tak z bomby na zwolnienie, to bylaby mala katastrofa. Urlop sobie musze planowac z minimum miesiecznym wyprzedzeniem, no a l4 tak się nie da... Oczywiscie jesli nie bede dawac rady, to bede miala wsio w powazaniu, ale na razie... A co po macierzyńskim, to na razie nie mysle. Mam nadzieje, ze uda mi sie co nie co wykombinowac i na poczatku bede po pare godzinek pracowac. Zobaczymy.
Właśnie się obudziłam, jestem rozbita, a zaraz teście wpadną...
#3141 |
Zakorzenienie
|
Tincia a jak sie czujesz?
![]()
![]() |
#3142 |
Wtajemniczenie
|
Różnie... wieczorami paskudnie. W dzień w miare normalnie, ranki są zmienne.... Czekam, aż miną ciężkie dni
![]()
#3143 | |
Zakorzenienie
|
![]() jak przylazła dziś to jest 30.03 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Tincia (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 ![]() Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @19,02 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 25, last @ 1,03 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 4, last @ 6,03 Malami82 Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 24, last @ 17,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 11, last @ 29,03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
paulinko, to wpadaj, mam dużo (i sałatki i babeczek).
Powiedziałam TŻ, że coś mnie piersi nie bolą, tylko uśmiechnął się znacząco ![]()
#3145 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Nasprzątałam sie dzisiaj tyle,że szok.Ledwo skonczyłam,bo juz Lilus sie zbuntowała i zaczeła tak kopac po pęcherzu,że musiałam odpocząć.Kurde chyba jutro urodzę ![]() ![]() ![]() Tincia zobaczymy czy tata ma dobre przeczucie.Wkrótce się okażę ![]() Egwene super,że wyniki ok.Ciekawe kto u Ciebie w brzuszku mieszka ![]() Alexa przykro mi z powodu @. Może zacznij pić ziółka--nie zaszkodzą ![]() Nadia ale masz fajnie z tym urlopem.Długo chłopaki będa miały mame przy sobie ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
cora, ślicznie wyglądasz
![]() i brzusio taki zgrabny ![]()
#3147 |
Zakorzenienie
|
Cora nie przesadzaj z tym sprzątaniem bo urodzisz przed sobotą i na sesję zdjęciową się nie załapiesz
![]() Świetnie wyglądasz, nie widać że to już końcówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
Jutro jest dobra data na rodzenie
![]() Spakuj torbę- w razie W ![]() Świetnie wyglądasz ![]() U nas byli teście ![]() ![]() ![]()
#3149 |
Wtajemniczenie
|
colorady ale ladnie wygladasz
![]() ![]() ![]()
#3150 |
Zakorzenienie
|
Cora ślicznie wyglądasz
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.