Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 12:14   #3121
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja nie znam tej sałatki. Coś o niej słyszałam, nie zagłębiałam się w skład, bo jakoś nie pasowały mi te zupki chińskie w sałatce. Skoro mówisz, że zrobiły furore, to musiała być dobra.

wyszla mi bardzo ostra, a szwagierka taką uwielbia

juz oficjalnie wyszlo, ze moj mąż bedzie chrzestnym

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 12:17   #3122
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Dziękuję za przytulknięcie
Jeszcze sie tam w sobotę pokłóciliśmy z mężem, że szok, pierwszy raz widziałam go w takim stanie. Chciałam mu dopiec, i mi się udało i wiecie co? Zranienie najbliższej osoby jest jeszcze bardziej bolesna dla mnie niz jak On mnie zrani Czuję się z tym okropnie co mu zrobiłam, na szczęście nie gniewał się długo i był to pewnego rodzaju punkt zwrotny u nas w związku... mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej.
Kocham Was dziewczynki, że mogę się tu wygadać
Prosze bardzo
Ojojoj to niedobrze, że się przez to wszystko pokłóciliście.
Osz ty łobuzie, dopiekłaś mężowi. Ty taka złośnica jak Ja. Dobrze, że się pogodziliście. Będzie dobrze
My wczoraj też na siebie walneliśmy focha, trwał chwilowo: bo jak to powiedział mąż; nie potrafie się na Ciebie gniewać, za bardzo Cię kocham
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 12:17   #3123
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Karinio dobrze, że obrączka się znalazła.

Tak w ogóle to witam
Co do pracy męża to mogą go przyjąć od 15 lipca i to od razu by pojechał na 2-3 tyg. delegację do Gorzowa, a to jest jakieś 500km od nas, ale idzie zarobić nawet fajne pieniądze więc mąż jak do tego czasu niczego innego nie znajdzie to spróbuje w tej pracy. Taka rozłąka czasem dobrze robi wiem po sobie. Zagranicę nie wyjeżdża więc damy rade to przeżyć. Najważniejsze, że jest jakieś wyjście gdyby innej pracy nie znalazł.
Także dziękuję za kciuki
Fajnie, że tak szybko znalazł pracę

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
wyszla mi bardzo ostra, a szwagierka taką uwielbia

juz oficjalnie wyszlo, ze moj mąż bedzie chrzestnym
Mój mąż lubi ostre potrawy. Co na twój mąż? Szybko podjęli decyzję co do chrzestnych.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 12:18   #3124
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Karinio dobrze, że obrączka się znalazła.

Tak w ogóle to witam
Co do pracy męża to mogą go przyjąć od 15 lipca i to od razu by pojechał na 2-3 tyg. delegację do Gorzowa, a to jest jakieś 500km od nas, ale idzie zarobić nawet fajne pieniądze więc mąż jak do tego czasu niczego innego nie znajdzie to spróbuje w tej pracy. Taka rozłąka czasem dobrze robi wiem po sobie. Zagranicę nie wyjeżdża więc damy rade to przeżyć. Najważniejsze, że jest jakieś wyjście gdyby innej pracy nie znalazł.
Także dziękuję za kciuki

Nikt mi nie wmówi że rozłąka jest dobra dla związku... podobnie jak zdrada, życie na odległość czy rozejście się na jakiś czas.
Może to kwestia charakteru małżonków, ale dla nas na pewno by to nie było umocnieniem... wiem co się działo jak mieszkaliśmy 25km od siebie i widywaliśmy się raz w tyg lub czasem na dwa tygodnie a jak jest teraz jak jesteśmy na co dzień razem- nam to zdecydowanie służy Wiadomo, nie wszystkie rzeczy robimy razem, każdy ma cześć swojego życia, ale najważniejsze są wspólne wieczory, zwierzenia, dotyk, czego nie zastąpi telefon, skype czy sms...
Z resztą w naszym środowisku związki "luźno" żyjące albo nie żyją najlepiej, albo się rozpadają, więc może moje poglądy nie biorą się tylko z moich uczuć, ale też obserwacji

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 12:21   #3125
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
własnie nie wiem, powinno być pulchne a wyszło zbite smak ok
To może za dużo jajek, ee Niewiem w sumie, bo nawet ciężko powiedzieć.

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Widze, że podczytuje Nas agata_1985, zapraszamy do Nas i do wspólnych dyskusji
Stary 2011-06-13, 12:22   #3126
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąż lubi ostre potrawy. Co na twój mąż? Szybko podjęli decyzję co do chrzestnych.
na moim mężu to nie robi wrażenia, na mnie tak, bo trzeba sypnąć kasą na chrzciny, a chcialam odkładać na własny cel
Poza tym dla mnie to jakas odpowiedzialnosc za to dziecko.

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 12:23   #3127
Karinio
Zakorzenienie

Mąż ma dzisiaj wolne, więc z tego co wiem był wypozyczyć odkurzać piorąco-czyszczący i już właśnie skończył czyścić dywany

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-13, 12:24   #3128
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak mam, że gorzej czuję się z tym jak ja dopiekę mojemu mężowi niż jak on mi. Chociaż baaaardzo żadko zdarzają się aż tak ostre kłótnie. Jednak dobrze, że szybko się pogodziliście.

U nas też ostre rzadko się zdarzają, ALE na ogół mój mąż nie jest wylewny w uczuciach, w tym negatywnych (tymbardziej) więc zazwyczaj myślałam ze to, co do niego mówię spływa jak po kaczce, ( a ja w złości mówię coś, czego kompletnie nie czuję i nie myślę tak na prawdę, byle by wzbudzić w nim odruch obronny, byśmy mogli rozładować napięcie) a tu niespodzianka... raz już tak było jak chciałam go zostawić, myślałam że powie OK trudno- bo o tym jego zachowanie świadczyło a ten zaczął lamencić zmienił się o 100% i tym sposobem jestem razem do dziś, za co jestem mu bardzo wdzięczna

Stary 2011-06-13, 12:25   #3129
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
na moim mężu to nie robi wrażenia, na mnie tak, bo trzeba sypnąć kasą na chrzciny, a chcialam odkładać na własny cel
Poza tym dla mnie to jakas odpowiedzialnosc za to dziecko.
Uuu, korci mnie zapytać jaki masz cel. No, ale wiem że planów się zbytnio nie zdradza, co by nie zapeszyć No taak, będzie ojcem chrzestnym więc i z kasy trzeba wyskoczyć, noi tak jak piszesz to też odpowiedzialność.
Stary 2011-06-13, 12:28   #3130
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
U nas też ostre rzadko się zdarzają, ALE na ogół mój mąż nie jest wylewny w uczuciach, w tym negatywnych (tymbardziej) więc zazwyczaj myślałam ze to, co do niego mówię spływa jak po kaczce, ( a ja w złości mówię coś, czego kompletnie nie czuję i nie myślę tak na prawdę, byle by wzbudzić w nim odruch obronny, byśmy mogli rozładować napięcie) a tu niespodzianka... raz już tak było jak chciałam go zostawić, myślałam że powie OK trudno- bo o tym jego zachowanie świadczyło a ten zaczął lamencić zmienił się o 100% i tym sposobem jestem razem do dziś, za co jestem mu bardzo wdzięczna
Dobrze, że nie okazał się obojętnym.
Stary 2011-06-13, 12:39   #3131
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że nie okazał się obojętnym.

On nie jest obojętny i ja o tym dobrze wiem, ale tak sie czasem zachowuje. To już jest jego charakter... Wiadomo ze o wiele bardziej wolę takie dni jak mnie przytula, całuje, prawi komplementy i tak jest często, ale czasem przychodzi mu taka "faza" że np jest zmęczony po pracy, niby ze mną gada, ale jakoś rozmowa sie nie klei itp A ja jestem taka że jak już kocham to na zabój, okazuję uczucia i chciała bym tego samego od niego NON STOP a w życiu nie zawsze tak się da, z resztą nie tylko o to przecież chodzi w związku mnie mniej jednak dla mnie jest to bardzo ważne
To tj z sexem: niektórzy twierdzą że to tylko dodatek, że nie jest najważniejszy itp, ale dla mnie, no może nie jest najwazniejszy, ale bardzo ważny, bo umacnia nasze więzi, wprowadza magię do związku, że już o poprawieniu humoru nie wspomnę
Kurczę chyba skoczę po zapiekankę, bo już mi burczy w brzuszku a dziś do 16 w pracy jestem
Jak czytam o tych sałatkach Waszych to aż dostaję ślinotoku
Nawet na myśl i cieście, gdzie ja ciast nie cierpię, no chyba że drożdżowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-13, 14:00   #3132
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Uf nadrobiłam całe 5 stron wątku część trochę pobieżnie przeczytałam, więc wybaczcie pominięcie

Nie lecimy do Włoch
Coś nam poknocili z rezerwacją, że niby przelew nie dotarł na czas czy coś a ma się dziwiliśmy z mężem czemu jeszcze biletów do druku nie dostaliśmy na maila... dziś w końcu zadzwonił by się dowiedzieć co się dzieje a tu "nie mamy takiej rezerwacji"
Jak dziś byśmy chcieli kupić bilety to wyszło by nas to prawie 600zł
No i tym sposobem 5 dni "wakacji" poszło się pier#######

W ogóle teściowie się chyba rozejdą teściu sobie wypił wczoraj i takie żale zaczął wylewać na teściową i jej mamę że szok
Stwierdził że nie chcę wracać z zagranicy do PL i jak wróci to będzie musiał się wyprowadzić Masakra jakaś. Znów moje poglądy o osobnym życiu małżonków się sprawdzają, jak widać nawet w starych małżeństwach z 30 letnim stażem
Ja mojego chyba nigdy nie puszczę samego za granicę do pracy, jak już to pojadę z nim i tam będziemy sobie układać życie.... już wolę by mniej zarobił, byśmy oboje pracowali, ale żył ze mną, a nie przyjeżdżał 4 razy do roku na tydzień... bo efekty są jakie są... już nie ma wspólnych idei, planów i rzeczy po 10 latach życia osobno

Ogólnie dzień zaczął mi się marnie (jeszcze wczoraj licząc tego teścia) i mam do dupy humor przez te Włochy

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Co to fobii ja nie boję się ani pająków, ani węży, ani innych robactw ale boję się ptaków z naciskiem na kury, gęsi i gołębie.
Nie wiem skąd mi sie to wzięło, ponoć w dzieciństwie kura mnie pogoniła ale tak mam i już

A dzisiaj sny miałam zabójcze
M. in że rodziłam... ale mama moja przy tym była i nie zdążyła wezwać lekarza, bo dziecko mi wypadło na ziemię.... tak po prostu, bez bóli, męki itp. Stanęłyśmy nad nim i mama mówi "Ciekawe czy zacznie oddychać" no i zaczęło płakać itp, ja je wzięłam na ręce i dziwiłam się czemu wygląda jak by miało już 3-4 miesiące (główkę trzymało sztywno itp)
Jeszcze jakieś inne sny temu towarzyszyły, ale już nie pamiętam

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

A właśnie, jak poszło? udało się? smakowało im? podałaś ten alkohol?
szkoda, ze wam sie nie udal wyjazd
moj maz byl kilka mies. za granica inigdy wiecej
mnie kiedys stado indykow gonilo jak szlam do szkoly i krowa(boje sie ich panicznie)oraz zawsze jakis pies dlatego tez sie ich boje
co za sen

Cytat:
Napisane przez inkaa17 Pokaż wiadomość
Witam was. Znalazłam ten wątek przed chwilą i zaczęłam was podczytywać i bardzo mi się podoba. Czy zechcecie przyjąć do swego grona jeszcze jedną mężatkę ????
witam

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Omg brrrr Ja też nie zasne z robalem w domu, czy to cma, jak ostatnio albo jak mi np: komar brzęczy nad uchem.
Oj, sprytny chomiczek, na łajzy sobie poszedł Tu zrozumiałe również, że nie spocznełabym gdybym np: tego chomika nie znalazła. Małe to to, schowa się, albo przypadkiem można takiego zwierzaczka przydusić.
balam sie ze mnie uzre w nocy lub wszamie moje buty schowal sie za szafa i przez czesc nocy powyciagal pod szafe sianko i jedzono nie raz uciekl i za ktoryms razem maz szafe pdonosil

Cytat:
Chciała bym to samo wiedzieć o Was wszystkich, oraz ile macie lat
Tak wiem... wiem.... jeszcze bardziej ciekawska jestem
ciekawosc to pierwszy stopien do piekla

Cytat:
A wiecie co mój mąż dzisiaj zrobił. Skapnął się, że nie ma na palcu obrączki. Mało tego, nie pamiętał kiedy tzn o której i gdzie ją położył. Szukaliśmy po domu, ale pomyślałam że pewnie ma gdzieś w kieszeni, sprawdziłam jego spodnie jeansowe i na jego szczęście jego obrączke znalazłam. Myślałam, że go ukatrupie. Zląkliśmy się obydwoje, jeszcze mąż powiedział ufff super, że się znalazła, bo to nasz symbol.
Zawsze jak ściągał, chował do szkatułki, albo jak miał myć naczynia do szafki.
dobrze ze sie znalazla mojego meza obraczka sie niszczy amoja wyglada jak nowa ;(

Cytat:
nosicie obrączki zawsze?
zawsze ale sciagam ja nawet przy najdrobniejszej czynnosci w domu i wygladaj jak nowa
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 15:15   #3133
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
On nie jest obojętny i ja o tym dobrze wiem, ale tak sie czasem zachowuje. To już jest jego charakter... Wiadomo ze o wiele bardziej wolę takie dni jak mnie przytula, całuje, prawi komplementy i tak jest często, ale czasem przychodzi mu taka "faza" że np jest zmęczony po pracy, niby ze mną gada, ale jakoś rozmowa sie nie klei itp A ja jestem taka że jak już kocham to na zabój, okazuję uczucia i chciała bym tego samego od niego NON STOP a w życiu nie zawsze tak się da, z resztą nie tylko o to przecież chodzi w związku mnie mniej jednak dla mnie jest to bardzo ważne
To tj z sexem: niektórzy twierdzą że to tylko dodatek, że nie jest najważniejszy itp, ale dla mnie, no może nie jest najwazniejszy, ale bardzo ważny, bo umacnia nasze więzi, wprowadza magię do związku, że już o poprawieniu humoru nie wspomnę
Dokładnie.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Domokrążca pytał się mnie, czy są rodzice w domu? Zdziwiony, jak powiedziałam, że już nie mieszkam z rodzicami. A... to pani jest właścicielką..
Stary 2011-06-13, 15:17   #3134
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Domokrążca pytał się mnie, czy są rodzice w domu? Zdziwiony, jak powiedziałam, że już nie mieszkam z rodzicami. A... to pani jest właścicielką..
mozesz to traktowac jako komplement mnie tez sie tak ludzie czasem pytaja ostatnio gazownicy nie chcieli wymienic licznika potem mowili, ze sie trzymam
Stary 2011-06-13, 15:42   #3135
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Tak pisałam tutaj, że mąż wraca na stałe, bo warunki były całkiem inne niż mówili i płaca o wiele mniejsza i nie opłacało mu się tam siedzieć.
Ale mnie nie było za bardzo
I jestem ciekawa, czy zostałam sama jedna na wątku z małżem w piz... daleko
Z dobrych wiadomości, najprawdopodobniej przyjedzie w lipcu na dwa tygodnie, a potem dopiero w grudniu...
Czasami rozmawiamy, ale kurde... Jutro mu wyślę tabletki na ciśnienie.

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 15:53   #3136
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
a mi sie snilo, ze kupujemy autoi ze maz nie zdazyl na autobus i sama jechalam a on za nami potem autem i snily mi sie wiejskie, drewniane toalety potem obudzil mnie maz bo sobie cos zrobil w palca
Dobrze że tylko takie Ci się przyśniły Bo daaawno temu, u mojej babki na wsi, tylko taka była. Zawsze pająków tam było pełno brrr....

Cytat:
teraz wplatam elementy z a6w do zwykłych brzuszków
Nie mam pojęcia co to oznacza?

A ja uwielbiam malować ściany nasze mieszkanko jest prawie wyłącznie moim dziełem mąż tylko trochę pomagał

Ja też. Możemy sobie rączki podać.
Cytat:
Nie lecimy do Włoch
Coś nam poknocili z rezerwacją, że niby przelew nie dotarł na czas czy coś a ma się dziwiliśmy z mężem czemu jeszcze biletów do druku nie dostaliśmy na maila... dziś w końcu zadzwonił by się dowiedzieć co się dzieje a tu "nie mamy takiej rezerwacji"
Jak dziś byśmy chcieli kupić bilety to wyszło by nas to prawie 600zł
No i tym sposobem 5 dni "wakacji" poszło się pier#######

Jejeku, szkoda. Takie fajne plany były. No i co teraz? Możecie przełożyć te dni na inny termin czy nie?

W ogóle teściowie się chyba rozejdą teściu sobie wypił wczoraj i takie żale zaczął wylewać na teściową i jej mamę że szok
Stwierdził że nie chcę wracać z zagranicy do PL i jak wróci to będzie musiał się wyprowadzić Masakra jakaś. Znów moje poglądy o osobnym życiu małżonków się sprawdzają, jak widać nawet w starych małżeństwach z 30 letnim stażem
To przykre, bo wydawało by się że po tylu latach ludzie powinni być bliżej do siebie niż dalej.
Ja np zauważyłam, że dopóki są dzieci i praca to jest ok. Gorzej gdy dzieci wyfruną daleko, ludzie przejdą na emeryturę, i nagle okazuje się że małżeństwo nie ma o czym ze sobą porozmawiać, żadne nie rozwinęło pasji, nie umieją się odnaleźć i szukają wad wśród siebie, bo nie wiedzą jak wyładować złość.
Gdy każdy pielęgnuje jakieś hobby, czy ma zainteresowania po za życiem rodzinnym, to takie starsze małżeństwa zawsze mają coś do zrobienia. Nie nudzi im się.

Ja mojego chyba nigdy nie puszczę samego za granicę do pracy, jak już to pojadę z nim i tam będziemy sobie układać życie.... już wolę by mniej zarobił, byśmy oboje pracowali, ale żył ze mną, a nie przyjeżdżał 4 razy do roku na tydzień... bo efekty są jakie są... już nie ma wspólnych idei, planów i rzeczy po 10 latach życia osobno
Ano "święta prawda"
10 roków to stanoczo za długo

Ogólnie dzień zaczął mi się marnie (jeszcze wczoraj licząc tego teścia) i mam do dupy humor przez te Włochy

Co to fobii ja nie boję się ani pająków, ani węży, ani innych robactw ale boję się ptaków z naciskiem na kury, gęsi i gołębie.
Nie wiem skąd mi sie to wzięło, ponoć w dzieciństwie kura mnie pogoniła ale tak mam i już
He, he..przypomniał mi się sen (nie mój, a z opowiadań komika) , gdzie nagie kury, gęsi i kaczki przybiegły stadem i domagały się zwrotu swoich piór

A dzisiaj sny miałam zabójcze
M. in że rodziłam... ale mama moja przy tym była i nie zdążyła wezwać lekarza, bo dziecko mi wypadło na ziemię.... tak po prostu, bez bóli, męki itp. Stanęłyśmy nad nim i mama mówi "Ciekawe czy zacznie oddychać" no i zaczęło płakać itp, ja je wzięłam na ręce i dziwiłam się czemu wygląda jak by miało już 3-4 miesiące (główkę trzymało sztywno itp)

Dla mnie by to było mara nocna. Ja nigdy nie trzymam cudzych niemowląt, małych dzieci w realu.
Nie mogę, bo później prześladuje mnie mniej więcej taki sen że, trzymam dziecko..zawsze stoję na balkonie w jakimś wieżowcu, i nagle mi to dziecko wypada z rąk poza barierkę.
Dla mnie to jest makabra, bo nie tylko że budzę się spocona, roztrzęsiona, i nie jednokrotnie mąż mnie budzi i uspokaja bo sam jest przerażony moimi krzykami, ale mnie taki sen prześladuje kilka nocy z rzędu.
Nie umiem wytłumaczyć dlaczego. Swojego wcześniaka odchowałam bez nocnych mar. Nigdy nic takiego się nie wydarzyło.

Ostatnio taki miałam w Lutym, bo naszemu przyjacielowi urodziła się dziewczynka i przyszli nas odwiedzić, chciał zrobić mi z córeczką zdjęcie (miałam ją trzymać) ....Odmówiłam. A potem prawie 2 tygodnie "ochorowywałam" to nocami. Chyba prędzej bym zaakceptowała pająka, a ja się ich tak panicznie boję. Zejdę z tematu bo ręce zaczynają mi drżeć na samą myśl co napisałam.
[QUOTE=inkaa17;27480830]
QUOTE]
Witaj

Cytat:
Co do pracy męża to mogą go przyjąć od 15 lipca i to od razu by pojechał na 2-3 tyg. delegację do Gorzowa. .
Także dziękuję za kciuki
Gratuluję.

Cytat:
My wczoraj też na siebie walneliśmy focha, trwał chwilowo: bo jak to powiedział mąż; nie potrafie się na Ciebie gniewać, za bardzo Cię kocham
Uczuciowego męża masz Dobrze że obrączka nie zaginęła. Mój, tak jak i Twój, ściąga gdy się babra w smarach albo innych "brudach"

Cytat:
zawsze ale sciagam ja nawet przy najdrobniejszej czynnosci w domu i wygladaj jak nowa
Ja ściągam zależnie co robię. Od czasu do czasu "moczę" nasze przez 10 minut w wodzie z tabletką do czyszczenia protez (wiem, wiem, protez nie nosimy, ale tabletki działają i celowo kupiłam je właśnie do czyszczenia biżuterii) .
Gorzej gdy później nie wejdą na palec. Wtedy jestem "wolna" i przekomarzam się z mężem żeby uważał, ale wtedy skądś tam, przychodzi z wielgachną śrubą i mówi że ma dla mnie "nową" (gwint na śrubie), a jak nie podoba mi się kolor, to on może wymienić na inną itd itd...co prowadzi oczywiście do igraszek, śmiechu i kończy się wiecie jak
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:04   #3137
evelineau
Zakorzenienie

[QUOTE=Corvette;27486368]Dobrze że tylko takie Ci się przyśniły Bo daaawno temu, u mojej babki na wsi, tylko taka była. Zawsze pająków tam było pełno brrr....

Cytat:
Napisane przez inkaa17 Pokaż wiadomość
QUOTE]
Witaj

Gratuluję.

Uczuciowego męża masz Dobrze że obrączka nie zaginęła. Mój, tak jak i Twój, ściąga gdy się babra w smarach albo innych "brudach"

Ja ściągam zależnie co robię. Od czasu do czasu "moczę" nasze przez 10 minut w wodzie z tabletką do czyszczenia protez (wiem, wiem, protez nie nosimy, ale tabletki działają i celowo kupiłam je właśnie do czyszczenia biżuterii) .
Gorzej gdy później nie wejdą na palec. Wtedy jestem "wolna" i przekomarzam się z mężem żeby uważał, ale wtedy skądś tam, przychodzi z wielgachną śrubą i mówi że ma dla mnie "nową" (gwint na śrubie), a jak nie podoba mi się kolor, to on może wymienić na inną itd itd...co prowadzi oczywiście do igraszek, śmiechu i kończy się wiecie jak
jak bylam mala to u mnie w domu tez taka byla a u meza jak sa imprezy w nowym domu to tez jest czynna tylko taka bo tamta jest nie skonczona i nie lubie tam pic
a moj nie sciaga i inaczej wyglada juz niz moja
moj maz ma dostep do takiego urzadzenia jak maja Ci co czyszcza zloto(takie ultradzwiekowe? cos)
fajne
ja to bym chyba dziecka nawet nie utrzymala bo jak kolezanka miala malego tego synka to jak podnosilam go do gory to mi miesnie drgaly ciezkie to jak nie wiem co
Stary 2011-06-13, 16:27   #3138
Karinio
Zakorzenienie

Wróciłam Dziś mam bardzo dobry dzień Piękna dziś piękna pogoda, bardzo ciepło, bo 24 stopnie Także dziękuje za przesłanie słonka Doszło.
Bylismy z mężem na zakupach i kupiliśmy fajny zestaw obiadowy. Jak będziecie chciały to Wam potem pokaże.
W dodatku, pisałam Wam ostatnio, że wysłaliśmy paczke rodzicom z okazji Dnia Mamy i odrazu Taty i dzisiaj doszła. Niespodzianka się udała i rodzice bardzo zadowoleni z herbat. Mamuśka powiedziała, że sobie zrobi jakąś, bo mają w paczce różne rodzaje.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-13 o 16:29
Stary 2011-06-13, 16:32   #3139
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam Dziś mam bardzo dobry dzień Piękna dziś piękna pogoda, bardzo ciepło, bo 24 stopnie Także dziękuje za przesłanie słonka Doszło.
Bylismy z mężem na zakupach i kupiliśmy fajny zestaw obiadowy. Jak będziecie chciały to Wam potem pokaże.
W dodatku, pisałam Wam ostatnio, że wysłaliśmy paczke rodzicom z okazji Dnia Mamy i odrazu Taty i dzisiaj doszła. Niespodzianka się udała i rodzice bardzo zadowoleni z herbat. Mamuśka powiedziała, że sobie zrobi jakąś, bo mają w paczce różne rodzaje.
pewnie, ze chcemy
to super, ze niespodzianka sie udala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-13, 16:34   #3140
agusiowata
Zakorzenienie

U nas na osiedlu w tym roku basen będzie zamknięty.
Stary 2011-06-13, 16:36   #3141
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, ze chcemy
to super, ze niespodzianka sie udala
To już momencik, wrzuce tylko zdjecie na kompa i Wam pokaże.
A no bardzo udana Najlepszy tato, który zapytał za ile herbaty były. To odpowiedziałam mu, że nieważne

Tak w ogóle, to dzisiaj widziałam pierwszy raz biblioteke na kołkach.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-13 o 16:37
Stary 2011-06-13, 16:40   #3142
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
To już momencik, wrzuce tylko zdjecie na kompa i Wam pokaże.
A no bardzo udana Najlepszy tato, który zapytał za ile herbaty były. To odpowiedziałam nieważne

Tak w ogóle, to dzisiaj widziałam pierwszy raz biblioteke na kołkach.
tez nigdy nie widzialam
ok czekam

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
U nas na osiedlu w tym roku basen będzie zamknięty.
o masz basen tak blisko siebie? czemu bedzie zamkniety? ja srednio lubie baseny bo w miejscu dla doroslych jest ciut za wysoka woda i jak ktos idzie to chlapie mi w oczy(nie otworze mokrych oczu) a na dziecinnym stanowczo za niska
Stary 2011-06-13, 16:44   #3143
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
tez nigdy nie widzialam
ok czekam
Zrobiłam fotke temu auto-bibliotece,ale tylko tył bo przed nami jechał.
Jak mąż wróci z moim telefonem, to wrzuce Wam i pokaże, chociaż tył auto bilbioteki.
Już mam Plus bonus, jak nas nie było w domu, to listonoszka nam zostawiło taki o to liścik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie275.jpg (24,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie270.jpg (45,0 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-06-13 o 16:46
Stary 2011-06-13, 16:49   #3144
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam fotke temu auto-bibliotece,ale tylko tył bo przed nami jechał.
Jak mąż wróci z moim telefonem, to wrzuce Wam i pokaże, chociaż tył auto bilbioteki.
Już mam Plus bonus, jak nas nie było w domu, to listonoszka nam zostawiło taki o to liścik
fajny teraz musisz uwazac zeby sie nie stłukł
Stary 2011-06-13, 16:52   #3145
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
mnie kiedys stado indykow gonilo jak szlam do szkoly i krowa(boje sie ich panicznie)oraz zawsze jakis pies dlatego tez sie ich boje
Omg smieje się, z tych goniących Cię stado indyków i krowy

Cytat:
balam sie ze mnie uzre w nocy lub wszamie moje buty schowal sie za szafa i przez czesc nocy powyciagal pod szafe sianko i jedzono nie raz uciekl i za ktoryms razem maz szafe pdonosil
OMG, taki mały a taki z niego potwór Najwidoczniej lubił wolność

Cytat:
dobrze ze sie znalazla mojego meza obraczka sie niszczy amoja wyglada jak nowa ;(
Pociesze Cię Mój mąż ma ładniejszą obrączke niż ja.
A no to fakt.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
fajny teraz musisz uwazac zeby sie nie stłukł
Dzięki, nam tez się spodobał. Narazie będziemy używać te co mamy starsze i wszystkie z innej parafii, a ten nowy zestaw to na lepsze okazje.
Stary 2011-06-13, 16:54   #3146
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
tez nigdy nie widzialam
ok czekam

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

o masz basen tak blisko siebie? czemu bedzie zamkniety? ja srednio lubie baseny bo w miejscu dla doroslych jest ciut za wysoka woda i jak ktos idzie to chlapie mi w oczy(nie otworze mokrych oczu) a na dziecinnym stanowczo za niska
Miasta nie stać na remont. Nie może być otwarty przez szkody górnicze. Mieliśmy tam 3 km.
Stary 2011-06-13, 16:59   #3147
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Omg smieje się, z tych goniących Cię stado indyków i krowy

OMG, taki mały a taki z niego potwór Najwidoczniej lubił wolność

Pociesze Cię Mój mąż ma ładniejszą obrączke niż ja.
A no to fakt.
mi wtedy nie bylo do smiechu najbardziej nie lubilam tego, ze krowy wiazano tak, ze wychodzila na droge do tej pory nie podejde pod zadna przeciez one sa ogromne a ja malutka raz nawet wlasna mnie gonila(pod gorke) ledwo dobieglam do domu to sie nazywaja cwiczenia
oj tak, zjadlby wszystko co by mu stanelo na drodze i fakt wolal szafe od swojego domku nawet wiedzial jak sie patrze na niego do pudelka nasypalam jedzonka i przywiazalam sznurek i jak wszedl to byl juz moj tak go lapalam potem zabieralam mu na noc kolko bo po nim wychodzil i uciekal

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Miasta nie stać na remont. Nie może być otwarty przez szkody górnicze. Mieliśmy tam 3 km.
o to szkoda a nie macie innego?
Stary 2011-06-13, 17:03   #3148
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
A no to prawda i lizusa bo przychodzi i się mizia.
I prawidłowo

Cytat:
Ooo o takim patencie czyszczenia biżuterii nie słyszałam. :Cojest: Dobrze wiedzieć, ale sodą oczyszczoną chyba też można.

Cytat:
No widzisz, jak dba o to byś była ciągle oznaczona. Fajnie, że kończy jak się kończy.
Stary 2011-06-13, 17:25   #3149
Mamba_2008
BAN stały

Cytat:
Chciała bym to samo wiedzieć o Was wszystkich, oraz ile macie lat
Tak wiem... wiem.... jeszcze bardziej ciekawska jestem
No to może ja zacznę
Ja mam prawie 26 lat i prawie roczny staż małeżeński. Mega no nie
A i nie mam dzieci To chyba tyle

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Rany jaka ja jestem zmęczona Padam na twarz dzisiaj
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:27   #3150
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

o to szkoda a nie macie innego?
W dzielnicy obok jest drugi basen, niewiele dalej. Z tego co kojarzę, to jest jedyny basen w moim mieście odkryty. Po zamknięciu Zdebla, tam będzie strasznie dużo ludzi (podwójnie), trudniej o cień. Nie myślę nawet o weekendzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości