![]() |
#3121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3419297 9]ok to ja już wiem że mi byś tez współczuła. Ja wolę zakładać czółenka na gołą stopę bo nic mnie tak nie wkurza jak przemoczona ślizgająca się stopka / cienka skarpetka w bucie
![]() ![]() A, nie nie, ja nie mam absolutnie nic do czółenek na gołą stopę, bo sama tak pomykam, gdy pogoda sprzyja, ale mało zabudowane czółenka na stopie zmarzniętej i przemoczonej to już lekki hardkor dla mnie, brr... Chociaż myślę, że ta dziewczyna nawet cienkimi stopkami/skarpetkami by się nie wybroniła, bo pogoda była ewidentnie na pełniejsze obuwie. ![]() ![]()
#3122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() bardziej mnie ciekawi (ale ja może po prostu nie rozumiem idei) noszenie kaloszy podczas ulewnego deszczu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3419396 5]j
bardziej mnie ciekawi (ale ja może po prostu nie rozumiem idei) noszenie kaloszy podczas ulewnego deszczu ![]() ![]() ![]() Kalosze sa super własnie podczas ulewnego deszczu, jak trezba wyjść z domu na spacer z psem albo do sklepu, nic sie góra nie nalewa. Stopy są suche a i z butami nic się nie dzieję ( skórzane, plastikowe, zamszowe mogą ulewnego deszczu nie przezyć), po powrocie wystarczy tylko umys woda i gotowe. Nie rozumiem za to chodzenie w kaloszach cały dzień w ładną pogodę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- ![]() Coś z innej beczki za to prosto od elfów ![]() http://allegro.pl/buty-matki-legolas...338500847.html
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-05-18 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Rozeznanie
|
O, zaciekawiłaś mnie. Ale te buty do jazdy konnej to same w sobie są gumiaczki?
#3128 | |||||
AGA :)
|
Cytat:
![]() Ja nie mogę znieść czarnych legginsów ubieranych do krótkich bluzek/'koszulek a co dopiero w takim kolorze ![]() Cytat:
Choćby worek na ziemniaki ometkowali Chanelem - nie ubiorę. Bo i nie ten kolor i fason ![]() Cytat:
![]() Czasami wydaje mi się, że dziewczęta naprawdę myślą że w takiej długości wyglądają seksownie ![]() ![]() Cytat:
![]() "Bo już jest maj i nie będę nosić innych butów". Nie ma to jak ubierac się stosownie do kalendarza a nie do aury ![]() Jeśli w lipcu tem spadnie na minus to też tak będzie chodzić, w końcu środek lata ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Konto usunięte
|
Mnie rozwala Kristen jestem taka zbuntowana, paczcie jak mam cały ten blichtr w d*pie Stewart, konkretnie zmienianie szpilek na trampki.
http://www.zeberka.pl/art.php?id=17684 http://www.zeberka.pl/art.php?id=17650 Jak jej niewygodnie w szpilkach, to niech zakłada baletki albo trampki od razu ale do czegoś mniej eleganckiego, a nie robi cyrk bo jej szpilki kazali założyc a przecież ona taka offowa, alternatywna i pod prąd ![]() Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2012-05-18 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34196740]Mnie rozwala Kristen jestem taka zbuntowana, paczcie jak mam cały ten blichtr w d*pie Stewart, konkretnie zmienianie szpilek na trampki.
http://www.zeberka.pl/art.php?id=17684 http://www.zeberka.pl/art.php?id=17650 Jak jej niewygodnie w szpilkach, to niech zakłada baletki albo trampki od razu ale do czegoś mniej eleganckiego, a nie robi cyrk bo jej szpilki kazali założyc a przecież ona taka offowa, alternatywna i pod prąd ![]() Haha, czyżby trend na dres ze szpilkami tylko, że w odwróconym wydaniu? Czemu oni w ogóle piszą, że trafia na listę najlepiej ubranych gwiazd, ma wyczucie modowe itd. Ja nie lubię balerin, a w szpilkach czasem mi niewygodnie, ale przynajmniej się staram wyszukać jakieś oxfordy, sandałki, kopytka czy coś, żeby to jednak nie wyglądało tak dziwnie ![]() Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-05-18 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Wtajemniczenie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34196740]Mnie rozwala Kristen jestem taka zbuntowana, paczcie jak mam cały ten blichtr w d*pie Stewart, konkretnie zmienianie szpilek na trampki.
http://www.zeberka.pl/art.php?id=17684 http://www.zeberka.pl/art.php?id=17650 Jak jej niewygodnie w szpilkach, to niech zakłada baletki albo trampki od razu ale do czegoś mniej eleganckiego, a nie robi cyrk bo jej szpilki kazali założyc a przecież ona taka offowa, alternatywna i pod prąd ![]() To jest ta "nie posiadam mimiki i cierpię oddychając" aktorka ze "Zmierzchu"? Faktycznie wygląda kretyńsko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
a może faktycznie ma cały ten blichtr w d****
![]()
#3134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie. Blichtr w d*pie ma np. Edward Norton, który tak jak Kristen nie lubi pojawiać się na dżamprezach, z tą różnicą, że on na te imrezy nie przychodzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Wtajemniczenie
|
No dobra, ale wiecie co, to wszystko jest jednak kwestią sympatii - Kristen nie znam, więc mam w d., ale moja ukochana Helena Bonham Carter wygląda nieraz milion razy gorzej i i tak mnie to rozczula
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 |
Konto usunięte
|
Hm, no ja nie oglądałam Zmierzchu ani żadnego innego filmu z Kristen. Znam ją z Zeberki(
![]() ![]() ![]() A Helena... Inna bajka, ona przybyła do nas z innego świata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
1) Dziewuszka w wieku gimnazjalnym, legginsy pociachane równo na całej długości i szerokości nogawek + krótka koszulka + pseudoekoskórka czarna + sandałki z wielkim plastikowym kamieniem
2) Pani w peep toe z bezczelnie wyłażącym dużym paluchem + antygwałty ![]()
#3138 |
Wtajemniczenie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34200217]Hm, no ja nie oglądałam Zmierzchu ani żadnego innego filmu z Kristen. Znam ją z Zeberki(
![]() ![]() ![]() Grając w takim "hicie" który pobił kilka rekordów oglądalności/zarobionej kasy nie da się być niezauważonym i kompletnie ignorowanym. Mi tam się Kirsten jakoś specjalnie nie rzuca na Pudelkach czy innych Zeberkach w oczy a jak już to zazwyczaj byle jakie newsy byle coś o niej napisać( najcześciej o jej braku mimiki właśnie, albo romansie z Patisonem). Fotki z tenisówkami jak wynika z artykułu są z promocji filmu w którym gra główną rolę więc ciężko się na czymś takim nie pojawić... aczkolwiek wygląda zabawnie ![]() Edytowane przez CruelOrchid Czas edycji: 2012-05-18 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odbębniła to czego od niej wymagali i poza głównym planem ubrała trampki. Poza tym ona jest na początku jakiejśtam kariery i raczej nie może sobie pozwolić na "niebywanie" tak jak Norton.
![]() |
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może Wy będziecie wiedziały. Spodnie Horodyńskiej widziałam już wcześniej na kimś, więc na pewno nie są one robione żadną metodą DYI, tak więc zastanawiam się czy wiecie może gdzie ona je kupiła?
![]() Strasznie mi się podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
BAN stały
|
Mnie rozwala ostatnio główny Dyrcio mojego TŻ - miałam okazję go poznać i widzieć kilka razy w ciągu ostatniego miesiąca:
Facet po 40-tce, zarabiający kupę kasy, ogólnie sympatyczny, bardzo intiligentny (zna biegle 5 języków ) i miły...ale jego wyglad za każdym razem mnie rozwala: STRÓJ DO PRACY: ( zaznaczam, ze firma jest duża międzynarodowa i prestiżowa, wszyscy inni chodzą do pracy w garniturach i pod krawatem) - dobra gatunkowo koszula, w paski lub delikatną kratkę, przeważnie z krótkim rękawem, wymiętolona i niewyprasowana, kołniezyk zawsze rozpiety, raz za mały, raz za duży ![]() - firmowae jeansy (Diesel. tony Hifiger, raz nawet miał HUGO BOSS), brudne za duże, za długie, ( z "artystycznie" wystrzępionymi nagawkami z tyłu) - drogie skórzane buty, zależnie od panujacej aktualnie aury - odpowiednio- ubłocone lub zakurzone - marynarka skórzana, sztruksowa, lub wełniana ( często w kratkę do koszuli w paski) STRÓJ NA OBIAD DO JEDNEJ Z DROŻSZYCH KNAJP W MIEŚCIE ( dziwię się, ze go wpuścili w takim stroju, pozostali panowie byli "pod krawatem" ) - te same jeansy co do pracy, zakurzone buty, nieświerzy, wymięty podkoszulek z dziórką pod pachą ![]() całosci wizerunku tego pana dopełniają włosy, które nie widziały fryzjera od pół roku, i przystojna twarz - albo z trzydniowym zarostem , albo niedogolona i pozacinana ![]() Acha - i jeszcze bardzo drogi niemiłosiernie ubłocony i zakurzony samochód ( ma go pól roku, myslę, że nigdy go nie mył ) Dziwi mnie to, ze dorosły, światowy mężczyzna ( co kilka dni jeździ na zagraniczne delegacje) nie wie, ze powinien się golić codziennie, i ze koszule maja coś takiego jak rozmiar kołnierzyka.... Jeszcze bardziej mnie dziwi, ze facet ma żonę, i to podobno słynącą z elegancji ( jak ona moze wypuszczać z domu takiego flejtucha ????????? ) Edytowane przez myszka197 Czas edycji: 2012-05-18 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Nie mam czerwonych jeansów (prawdziwych jeansów a nie z cienkiego pseudo-jeansu) i nie mam pomysłu, gdzie można takie kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
fajnie wygląda
![]() ![]()
#3149 |
Raczkowanie
|
Przeraziła mnie dzisiaj dziewczyna w białej koszuli z kołnierzykiem wpuszczonej w czarne, nie do końca kryjące legginsy...
Byłam po zajęciach na obczaingu w H&M i rozwalił mnie wysyp koszulek z okładkami płyt, logami zespołów, zdjęciami różnych wykonawców, etc - ciekawe, ile kupujących je niewiast w swoim byciu "feszyn" wie, kogo lub co mają na koszulce ![]() edit: Podpisuję się wszystkimi kończynami pod kaloszo-oficerkami z Decathlona - mam je prawie półtora roku i są nie do zdarcia ![]() Edytowane przez agneshelene Czas edycji: 2012-05-18 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.