![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
no to z plastrami nasaczonymi się nie spotkałam .wiem ze do kremu są dołożone ale aby samemu nasaczyc .
mysle ze będzie podobnie jak z kremem. ok .20 -30 min . a potrzebujesz dla Roszpunki? bo jeśli tak to najlepiej sama sprawdz na sobie . przyklej i za 20 min . sprawdz czy masz czucie .
#3124 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() sam sobie włączył kołysanki?? o matko ![]() ![]() ty skończyłaś kp a ja spanie razem. ale u nas tak kolorowo nie było. Florek obudził się dostał cyca na siedząco nie na leżąco jak zawsze zasnął i o 4.30 obudził się i już nie chciał na siedząco zasnąć. do 6.30 się męczyliśmy, on płakał. ja odkładałam on beczał, brałam przytulałam i tak w kółko 2 godziny. eh.. oby dziś lepiej było Cytat:
no widziałam już na necie ceny w ikei. zaczynam się rozglądać za meblami. macie jakieś pomysły ze sklepami? Agata Meble Poco Ikea Jysk Vox BRW AW meble
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
aha, czyli już jesteście w trybie.
No, ale dramtu nie ma? dużo lepiej ![]() dzieci zapierały się nogami, uciekały z holu, a mój wręcz przeciwnie ![]() ![]() ![]() ![]() ale podobno chwilkę. bardzo ładnie się bawił. jak wróciliśmy po godzinie, to pani poprosiła byśmy poczekali, bo jest w trakcie zabawy. po 15 minutach wyszedł z rykiem... koleżanka go ugryzła ![]() jestem dobrej myśli. mocne! ![]() zdenerwowana maksymalnie. chciałabym mieć szybkę w brzuchu ![]() czytałam na blogu i też miałam takie wrażenie...
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ![]()
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Panika bardzo sie ciesze
![]() Cos wygladalo inaczej niz wczoraj, byliscie spokojniejsi, inne pozegnanie ? Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
![]() |
#3128 |
MBZ♥
|
Panika bardzo się cieszę
![]() Moderna pytalaś kiedyś o koktajle, korzystam z takich przepisów, które modyfikuję pod nas bo jak daję też Zosi to nie używam cukru który się pojawia w przepisach czy też ostrych przypraw-to dorzucamy sobie sami wedle uznania ![]() http://urodaizdrowie.pl/koktajle-2#&panel1-1 http://www.niam.pl/pl/artykul/938-zd...tajle_warzywne http://przystole.blox.pl/html/131072...1.html?1745712 http://dziecisawazne.pl/smoothies-cz...ywne-przepisy/ Zosia bardzo lubi ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Pani coś wiem o tej szybce i przenośnym usg, którego pragnęłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
Dragusiu polecam ten sklep http://www.sklep.meble.pl/ tam masz ogormy wybór producentów. I super że się udało znaleźć mieszkanie
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Pani ![]() A dzieci najczęściej płaczą bo inne dziecko płacze i po chwili cała grupa ryczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Villga za szczepienie ![]() my też dziś po szczepieniu kolejne w połowie października. |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
Byou a ktory przepis jest ulubiony?
panika kciuki za jutrzejsza wizyte, oj pamietam to czekanie od wizyty do wizyty do. Gin ten Sam? bo pamietam ze pisalas , ze to ten od klazuli .. Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-09-02 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co szczepiliście ? My mamy 18.09 5w1 ale nie wiem czy tu szczepić i mieć w głowy czy dopiero w Berlinie. ale chyba tutaj. Cytat:
![]()
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Psnika super, bardzo sie ciesze!!!!!
Moja rano kwekala, ale potem ponoc pieknie sie bawila i wszystko zjadla.Patrzylam na jadlospis i przyzwoity.
#3135 |
Zadomowienie
|
Dziękujemy za kciuki. My już po szczepieniu, Kinga bardzo dzielna była i płakała z 10 sekund może
![]() ![]() Dragusiu, ja bym chyba w Pl szczepila ale to Wasz wybór. Pani, bardzo się cieszę, że dziś lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
heloł... nikt się nie odniósł do mojego posta :P
To ja się jeszcze pochwalę, a co..;P Mój mały był z tatą na szczepieniu.. i Pani pochwaliła jego umiejętności.. na prośbę przyniósł czapkę i sobie już nakładać zaczął jak mój mąż płacił.. jest mega mądry.. i metodą prób i błędów mu wiele wychodzi.. podobno na bilansie 2 latka jest pytanie czy reaguje na polecenia, moje dziecko juz dlugo reaguje... na kazda prosbe odpowiada .. chyba ze jest to coś co go nie dotyczy albo nie interesuje... ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Jestem pod wrażeniem....Super, że dzieciaczki w żłobkach sobie tak radę dają ![]() Za koniec cyca.. za spanie osobno... za inne osiągnięcia brawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, jutro do niego idę. zobaczę co zrobi. choć w poprzedniej ciąży zlecił pappę ![]() jako położnikowi nie mam mu nic do zarzucenia. też się zdziwiłam, że dał się ugryźć... ![]() a co Cię aż tak ciekawi? ![]() gdybym bliżej miała jakiegokolwiek innego gina, to u niego bym prowadziła ciążę. doświadczenie leżanej ciąży uczy pokory. jak jutro nie zleci prenatalnych, to się będę zastanawiać co zrobić. strach o dziecko wygrywa nawet z moim sumieniem. Cytat:
Cytat:
![]() my kończymy szczepienia w piątek. już się cieszę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
masz
![]() poprzednio nie miałam, ale też nie miałam stwierdzonej przyczyny poronienia. nawet jakbym nie miała (lat), to bym zrobiła ![]()
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
ja też nie miałam, ale jednak bałabym się ryzykować kolejne poronienie jako powikłanie badania, na szczęście Zosior zdrowy choć podejrzenia były niefajne
#3141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
Myślałam ze o amnio piszesz, nikt cię nie będzie zmuszał przecież. Ja miałam super giną w ciąży, Myślałam ze przeziernosc to normalna część USG nie wymagająca osobnego kierowania.
#3143 |
Zakorzenienie
|
Moderna, BYou, macie zeskanowany ten artykul z wprost? Przeczytalabym go chetnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Panika nie zalacza mi tu zdjec, pokazuje ze blad, wysle Ci na fb zdjecie☠
#3145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialam dostep online od BYou, dzisiaj juz kod jest nieprawidlowy ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, przypomnijcie mi ta fajna szczoteczka do twarzy to clarisonic mia 2 czy aria?
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Demeter pytanie do Ciebie. Ty miałaś taki dziwny objaw na początku ciąży że cię nogi swędziały? coś tak mi się kojarzy
Czy któraś z was miała na początku ciąży swędzenie nóg i rąk? i było ok wg gina ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cathlyn ja posiadam tą mia2 ale ta aria to chyba nowsza... nie interesowałam się później. |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Mam mia 2, używam od marca chyba (nie pamiętam dokładnie kiedy kupiłam) - jak byłam w lutym w Londynie to tam akurat wchodziła aria, więc nowsza jest, ale nie interesowałam się co tam innego ma niż mia2, bo kasa którą ewentualnie planowałam wydać to już był szczyt co bym wydała na taką rzecz - odczekałam jak w sephorze było -20% - warto bo ponad 120 zł taniej. Nie używam żadnych kremów i balsamów do ciała, mam AZS - więc skóra bardzo sucha i wrażliwa. Szczoteczka ponoć wywołuje efekt dosłownie "spijania" kremów ze skóry - co do tego nic nie mogę napisać, bo nie testowałam. Raz wymieniałam już końcówkę, co producent zaleca co 3 miesiące. Jak skończył mi się firmowy żel dodany do szczoteczki zaczęłam używać bardzo chwalonego be beauty z biedronki - do skóry wrażliwej - jedno co to faktycznie nie wyobrażam sobie stosować produktu, który by się pienił, więc ten żel sprawdza się idealnie. Po takim okresie stosowania zauważyłam dużą poprawę stanu skóry, ale jeśli chodzi o twarz moim jedynym problemem była dość nasilona szorstkość na linii żuchwy. Na reszcie twarzy, zwłaszcza na policzkach, mam wrażenie, że skóra jest jakby gęstsza, bardziej napięta. Chyba raz próbowałam zmyć makijaż, bo można stosować ją również do tego celu i radzi sobie dobrze - ale normalnie zmywam micelem z Biodermy - myślę, że gdybym zmywała na codzień to musiałabym częściej wymieniać szczoteczkę, a to jednak wydatek.
#3149 |
Zakorzenienie
|
BYou my dziś byłyśmy na MMR-ce po 3 miesiącach po terminie i tydzień po skończonym antybiotyku w połowie października mamy hexe i prevenar? jakąś przypomnającą ja się nie orientuje i muszę iśc w końcu z małą na badanie na tą ospę tylko szkoda mi jej i póki co oszczędzam jej stresu choć dziś była naprawdę dzielna na szczepieniu i wyzła z uśmiechem
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- i myłam podłogi w przychodni bo wylala jogurt naturlany i sprzątała po sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Dragusia super że macie mieszkanie
![]() Pani trzymam jutro kciuki bardzo mocno!! zakupiłam w sobotę książkę W Paryżu.., jestem na początku a już jestem zachwycona ![]() Dziewczyny możecie mi powiedzieć co dawać dziecku na kolacje? K. odmówił mm i teraz nie wiem co robić. To jego jadłospis: 6-200ml mm (jak dobrze pojdzie) 9-jajecznica/parówka/kanapka 12-kaszka 14-owoc/jogurt 17 zupka 20?? może drugi raz kaszka? to nie za dużo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.