Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-15, 22:42   #3121
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

co sądzicie o tego takim typie makijażu brwi? Lubię mocno podkreślone ale takie to dla mnie lekka przesadza i jeszcze te jasniejsze początki brrrrrrrrrrr

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 22:50   #3122
Adamantium01
Karo

to samo co goss (odnośnie brwi, bo nie zacytowało)

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 22:58   #3123
Selfish Girl
Life is a drink ...

Nie zaglądałam w link gdzie jest zdjęcie stóp Zmalowanej ale jak ktoś rzygnął to z ciekawości zobaczyłam ... no cóż myślałam, że paznokcie u stóp wyglądają o wiele lepiej niż u rąk (zanim zrobiła tipsy) ale jak obżerała u rąk to chyba teraz w ramach pocieszenia obżera u stóp..
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 22:59   #3124
Adamantium01
Karo

chyba tak

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 23:06   #3125
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wyobraziłam ją sobie w trakcie akcji tego obżerania i umarłam
Stary 2014-12-15, 23:09   #3126
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Nogi jak nogi, ale te paznokcie... Jak nie pomalowane to powinny być chociaż zadbane.

Niektórzy makijażyści dają te produkty klientce. Lisa Eldridge tak robi.
Co mnie ostatnio zdziwiło to nakładanie korektora aplikatorem bezposrednio z opakowania przez Magdalenę Pieczonkę. Nie wiem czy wizażysta odpowiada prawnie w wypadku rażących zaniedbań higieny, ale gdyby mi nałożyła tak korektor to bym zrobiła awanturę, zmyła to, nie zapłaciłabym za usługę i zażądałabym by dany produkt wysłać do laboratorium. No ale ja jestem porąbana i mam lekką mizofobię.
no chyba jesteś...
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Akurat Szusz bym o podróbkę nie podejrzewała
ja też nie - był film i post o torebkach Skoro stać ją na kilka torebek od projektantów czy biżuterię od Tiffaniego, to raczej nie skusiłaby się na podróbę

Dla wielbicielek Wiedźmina - w najnowszej części bedzie można grać postacią Ciri ^^
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 23:19   #3127
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Oryginalna nowa kosztuje koło 10 000 zł to nie wiem
Przecież to nie jest jakaś zawrotna kwota, jeśli chodzi o torebkę od projektanta, Birkin Hermes to to nie jest
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 23:25   #3128
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dla wielbicielek Wiedźmina - w najnowszej części bedzie można grać postacią Ciri ^^
Nigdy nie lubiłam Ciri :< Za to Milva <3 Może kiedyś sobie odświeżę Wiedźmina, opowiadania i sagę, w gimnazjum nie miałam życia przez te książki noce, dnie, przerwy w szkole.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 23:30   #3129
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Nogi jak nogi, ale te paznokcie... Jak nie pomalowane to powinny być chociaż zadbane.

Niektórzy makijażyści dają te produkty klientce. Lisa Eldridge tak robi.
Co mnie ostatnio zdziwiło to nakładanie korektora aplikatorem bezposrednio z opakowania przez Magdalenę Pieczonkę. Nie wiem czy wizażysta odpowiada prawnie w wypadku rażących zaniedbań higieny, ale gdyby mi nałożyła tak korektor to bym zrobiła awanturę, zmyła to, nie zapłaciłabym za usługę i zażądałabym by dany produkt wysłać do laboratorium. No ale ja jestem porąbana i mam lekką mizofobię.
Do laboratorium? No bez jaj
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 23:35   #3130
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Cudny jest ten makijaż. W ogóle Sobieśniewski ze swoimi pracami to taki powiew świeżości na polskim YT, spróbuję coś pokombinować w tym klimacie. Zwłaszcza, że mam ten sam świetny pędzel Zoevy, którym nakładał delikatnie fiolet i żel do brokatu No i kolejny raz jestem kuszona paletą Smoky. Coś mi się wydaje, że nagrodzę się nią w ostatnie urodziny z 2 z przodu
ja mialam w październiku i jeszcze się nie nagrodziłam ale serio od jakiegoś czasu chodzą mi paletki zoevy po głowie początkowo odrzuciłam paletkę smoky, ale teraz już sama nie wiem
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 23:44   #3131
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003

Kleczkowska jak walczy

Paulina Sobczak
6 godzin temu

Asiu mieszkasz w karju anglojęzycznym i tyle na ten temat filmików zrobiłaś, a któryś raz z rzędu jest "pomgranat". To nie jest żaden pojazd w ramach ścisłości, ale zwróć czasem uwagę na to jak niektóre rzeczy czytamy, bo to trochę kłuje w oczy. Jeżeli tylko mnie to może jestem czepialska. 
Odpowiedz
·
14
Ukryj odpowiedzi
PannaJoannaMakeUp
4 godziny temu

Nie czepiasz sie. Całkowicie mój błąd, moja wina. Mam z tym słowem straszny problem, bo ciagle mowię je trochę tak z niemieckiego. Nie mam pojęcia skąd mi sie to wzięło, bo jednak niemiecki znam znacznie słabiej niż angielski. Obiecuje, ze następnym razem powiem poprawnie .
Odpowiedz
·
9
Paulina Sobczak
2 godziny temu

+PannaJoannaMakeUp To tak jest jak się studiuje angilistykę i potem ogląda różne filmiki... to to czasem drażni. A zaczęłam na to zwracać uwagę jak kilka youtuberek zaczęło mówić w filimikach "rijal techniks". To potem, aż sprawdzałam w zapisie fonetycznym czy to się tak naprawdę czyta. xD
Odpowiedz
·
4
zyzyryx
1 godzinę temu

Jeszcze wiekszym hitem jest czytanie "icicles" jako "ajszylys"... Nie wspominajac o "cranberry" - "kranbry". Oj kiepsko z tym angielskim niestety.
Odpowiedz
·
2
PannaJoannaMakeUp
1 godzinę temu (edytowany)

+zyzyryx Oj co do "kranbry", to możemy się tu bardzo mocno pokłócić. Zapraszam do Irlandii, posłuchać jak Irlandczycy wymawiają "R", zwłaszcza bardzo charakterystyczne jest ono właśnie w słowie żurawina i truskawka. Czyta się do dokładnie tak jak ja powiedziałam, więc tu akurat nie masz racji . Brytyjski angielski, to nie jedyny angielski na świecie . Więc nie mów mi proszę, że z angielskim jest kiepsko . 
Odpowiedz
·
Lukasz Bednarek
33 minuty temu

+PannaJoannaMakeUp mieszkam w Dublinie od 12 lat, skonczylem tu szkole, bo przyjechalem tu z rodzicami jako dziecko. W zyciu nie spotkalem sie z nazwaniem cranberry 'kranbry'. Ostatnie 'e' zawsze sie da uslyszec. 
Odpowiedz
·
1
PannaJoannaMakeUp
10 minut temu

+Lukasz Bednarek To dziwne, bo ja go nie słyszę . Ale możliwe, że to ja mam problemy ze słuchem 
Odpowiedz
·

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 00:00   #3132
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Nigdy nie lubiłam Ciri :< Za to Milva <3 Może kiedyś sobie odświeżę Wiedźmina, opowiadania i sagę, w gimnazjum nie miałam życia przez te książki noce, dnie, przerwy w szkole.

ja uwielbiam Za to nie lubiłam Triss

Szusz nieźle jednak oberwała - to nie tylko siniak pod okiem, ale i na pół policzka :O Masakra, niech jej się to goi szybko.

Stary 2014-12-16, 00:04   #3133
_Summer_
Zadomowienie

perfumy na rozdanie? chyba nie za dobry pomysł
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 00:15   #3134
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
perfumy na rozdanie? chyba nie za dobry pomysł
też na to zwróciłam uwagę - a już szczególnie Angel
Stary 2014-12-16, 00:21   #3135
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
też na to zwróciłam uwagę - a już szczególnie Angel
ona kupiła aliena, nie kojarzę teraz zapachu, ale angel to rzeczywiście duszący śmierdziel
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 00:23   #3136
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość
Kleczkowska jak walczy

Paulina Sobczak
6 godzin temu

Asiu mieszkasz w karju anglojęzycznym i tyle na ten temat filmików zrobiłaś, a któryś raz z rzędu jest "pomgranat". To nie jest żaden pojazd w ramach ścisłości, ale zwróć czasem uwagę na to jak niektóre rzeczy czytamy, bo to trochę kłuje w oczy. Jeżeli tylko mnie to może jestem czepialska. 
Odpowiedz
·
14
Ukryj odpowiedzi
PannaJoannaMakeUp
4 godziny temu

Nie czepiasz sie. Całkowicie mój błąd, moja wina. Mam z tym słowem straszny problem, bo ciagle mowię je trochę tak z niemieckiego. Nie mam pojęcia skąd mi sie to wzięło, bo jednak niemiecki znam znacznie słabiej niż angielski. Obiecuje, ze następnym razem powiem poprawnie .
Odpowiedz
·
9
Paulina Sobczak
2 godziny temu

+PannaJoannaMakeUp To tak jest jak się studiuje angilistykę i potem ogląda różne filmiki... to to czasem drażni. A zaczęłam na to zwracać uwagę jak kilka youtuberek zaczęło mówić w filimikach "rijal techniks". To potem, aż sprawdzałam w zapisie fonetycznym czy to się tak naprawdę czyta. xD
Odpowiedz
·
4
zyzyryx
1 godzinę temu

Jeszcze wiekszym hitem jest czytanie "icicles" jako "ajszylys"... Nie wspominajac o "cranberry" - "kranbry". Oj kiepsko z tym angielskim niestety.
Odpowiedz
·
2
PannaJoannaMakeUp
1 godzinę temu (edytowany)

+zyzyryx Oj co do "kranbry", to możemy się tu bardzo mocno pokłócić. Zapraszam do Irlandii, posłuchać jak Irlandczycy wymawiają "R", zwłaszcza bardzo charakterystyczne jest ono właśnie w słowie żurawina i truskawka. Czyta się do dokładnie tak jak ja powiedziałam, więc tu akurat nie masz racji . Brytyjski angielski, to nie jedyny angielski na świecie . Więc nie mów mi proszę, że z angielskim jest kiepsko . 
Odpowiedz
·
Lukasz Bednarek
33 minuty temu

+PannaJoannaMakeUp mieszkam w Dublinie od 12 lat, skonczylem tu szkole, bo przyjechalem tu z rodzicami jako dziecko. W zyciu nie spotkalem sie z nazwaniem cranberry 'kranbry'. Ostatnie 'e' zawsze sie da uslyszec. 
Odpowiedz
·
1
PannaJoannaMakeUp
10 minut temu

+Lukasz Bednarek To dziwne, bo ja go nie słyszę . Ale możliwe, że to ja mam problemy ze słuchem 
Odpowiedz
·
Ale się jej czepiają

Moja prawda najmojsza, a tak naprawdę słyszałam wiele anglojęzycznych osób, u których to e było niesłyszalne. Kiedy robi błędy to robi, ale co innego nauczyć się słowa z wymowy obcokrajowca (gdzie Polak nie bardzo będzie wiedział o co chodzi), a co innego z wyuczonej wymowy 'bbc' (gdzie obcokrajowiec może nie zaczaić na początku o jakie słowo chodzi).
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 00:29   #3137
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
ona kupiła aliena, nie kojarzę teraz zapachu, ale angel to rzeczywiście duszący śmierdziel
tak, sorki - Alien dla mnie jedne i drugie to straszne śmierdziuchy Jak już koniecznie chciała kupować perfumy to mogła wybrać coś bardziej neutralnego, bo zapachy Muglera są bardzo charakterystyczne i mocne.
Stary 2014-12-16, 01:38   #3138
cattt
Mrs Mrau

Oleska w wersji glam
http://instagram.com/p/wos9mmJeXj/
http://instagram.com/p/wosXNrwFcS/
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 01:51   #3139
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Lato, zima, ciepło, mróz? Nie mogę się zdecydować, lepiej założę gumowce bez pięt i kryjące rajtuzy. Yayy!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 03:06   #3140
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
no chyba jesteś...

ja też nie - był film i post o torebkach Skoro stać ją na kilka torebek od projektantów czy biżuterię od Tiffaniego, to raczej nie skusiłaby się na podróbę

No może jakbym miała gorszy dzień. Mam hopla na punkcie mojej twarzy. Walczyłam wiele lat z trądzikiem i nawet leki mi nie pomogły, a wzmożona, systematyczna higiena tak. Osobne, zawsze czyste ręczniki do twarzy, codzienne soniczne oczyszczanie skóry, bakteriostatyczny tonik. Po kilku dniach zwykłego mycia twarzy żelem i wycieraniu ręcznikiem do ciała widzę znaczne pogorszenie stanu cery. Wspomnę jeszcze, że makijaż wykonany w perfumerii dwa razy skończył się u mnie zapaleniem skóry (i to wcale nie alergicznym, bo na twarzy makijażystka używała tylko znanych mi produktów) więc chyba nic dziwnego, że mam lekką szajbę na tym punkcie.

Nie pomogłaś z Tym wiedźminem. Nie jestem na bieżąco, zapomniałam, że wkrótce wychodzi nowa część. Teraz przechodzę dragon age od początku by zagrać☠w nową część z saveami z poprzednich części, jak skończę to akurat będzie nowy wiedźmin Szczerze powiedziawszy wyobrażałam sobie Ciri inaczej niż twórcy gry. Popieleate włosy to dla mnie taki jasny mysi blond, a nie biały/srebrny jak u Wiedźmina
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 06:47   #3141
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

O, jak się pochwaliła ich zakupem to wiedziałam, że będzie je tak beznadziejnie zestawiać i beznadziejnie w nich wyglądać.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 07:35   #3142
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
no chyba jesteś...

dziewczyny wiem,że jesteście jej fankami, ale to, że stać ja na torebkę Westwood czy Korsa to nic nie znaczy to nie są drodzy projektanci,(za granicą rzeczy od nich są tak powszechne jak u nas Zara ) często są na wyprzedaży, taką torebkę można kupić już za ok 1tys, a ta chanelka kosztuje ponad 3 tys euro to jest ok 12 000 tys.

Popatrzcie na Szusz, nawet na to nieszczęsne zdjęcie na którym wygląda jak stara baba, czy w takie szmatki, kiepskie jakościowo w większości rzeczy ubierałaby się osobą którą stać na torebkę za ponad 10 000 tys?
Nie twierdzę ,że nie mogła zbierać kilka lat i kupić oryginał, ale nie powinno się zakładać,że to na 100% oryginał jeśli właścicielka nie pokazuje certyfikatów i innych świadectwo oryginalności.
Zwrócicie uwagę,że z polskich blogerek stać na oryginalne Chanelki tylko te najbardziej aktywne , popularne , które współpracują z kim się da, żyją z bloga np Jessica Mercedes

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2014-12-16 o 07:36
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 08:04   #3143
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Lato, zima, ciepło, mróz? Nie mogę się zdecydować, lepiej założę gumowce bez pięt i kryjące rajtuzy. Yayy!
dokładnie. Kompletnie mi nie leżą te białe, letnie, lekkie pantofelki do czornych rajt i ciemnej sukienki we wzorki. Strasznie się to gryzie.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 08:29   #3144
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
dziewczyny wiem,że jesteście jej fankami, ale to, że stać ja na torebkę Westwood czy Korsa to nic nie znaczy to nie są drodzy projektanci,(za granicą rzeczy od nich są tak powszechne jak u nas Zara ) często są na wyprzedaży, taką torebkę można kupić już za ok 1tys, a ta chanelka kosztuje ponad 3 tys euro to jest ok 12 000 tys.

Popatrzcie na Szusz, nawet na to nieszczęsne zdjęcie na którym wygląda jak stara baba, czy w takie szmatki, kiepskie jakościowo w większości rzeczy ubierałaby się osobą którą stać na torebkę za ponad 10 000 tys?
Nie twierdzę ,że nie mogła zbierać kilka lat i kupić oryginał, ale nie powinno się zakładać,że to na 100% oryginał jeśli właścicielka nie pokazuje certyfikatów i innych świadectwo oryginalności.
Zwrócicie uwagę,że z polskich blogerek stać na oryginalne Chanelki tylko te najbardziej aktywne , popularne , które współpracują z kim się da, żyją z bloga np Jessica Mercedes

http://youtu.be/ZXdXQUBuC-M?t=16m24s
Może poproś, żeby Ci pokazała certyfikaty?

Nie widzę w tym nic dziwnego, że Szusz ma oryginalną chanelkę. :P

A co do jej wypadku. Rozumiem roztrząsanie i lament, sama na pewno też bym bardzo panikowała. Miałam kiedyś tak podbite oko, przewróciłam się na lodzie. Widziałam też podobne opuchnięte twarze u kilku osób z rodziny, za każdym razem to było właśnie niefortunne uderzenie, na przykład w bok twarzy, w łuk brwiowy, a siniak rozlał się na oko, cały policzek spuchnięty - wygląd jak po pobiciu i kopaniu w głowę. Łatwo sobie coś takiego zrobić, na szczęście łatwo i szybko też schodzi (o ile nie ma złamania oczywiście). Może będę nieczuła i okropna, wiadomo - Szusz się wystraszyła, pewnie ją boli, ale nie postawiło to jej życia na miesiąc do góry nogami, wręcz niewiele chyba zmieniło. Przecież pokazywała we vlogach, że i tak siedzi w domu, czasem pojedzie na siłownię, czasem do manufaktury kupić jakiś ciuch, a czasem na obiad na Piotrkowską. Po zakupy jej się nie chce wyjść, lamentuje, że kopytka pod domem kupi facet jak będzie wracał z pracy, pies czeka na obiad, bo to też Szusz się nie chce iść i kupi facet po drodze.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 09:28   #3145
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:

ja tam wierze ze Szusz ma oryginalna Chanelke, z tego co pamietam to chyba kupila ja w Berlinie albo w outlecie we Włoszech jak byla? LV tez ma napewno oryginalna, po prostu stac ja i tyle..
Stary 2014-12-16, 10:31   #3146
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matko, gumowe, białe buty z dziurką i do tego czorne, grube rajtki - no no, nowe przełamania

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:

tak, sorki - Alien dla mnie jedne i drugie to straszne śmierdziuchy Jak już koniecznie chciała kupować perfumy to mogła wybrać coś bardziej neutralnego, bo zapachy Muglera są bardzo charakterystyczne i mocne.
Muszę w końcu niuchnąć inne jego zapachy, bo Womanity mam i to jeden z moich ulubionych, ale fakt - ciężki i baaaardzo specyficzny. Od kiedy przeczytałam gdzieś, że czuć go moczem, to tak... no mniej go lubię
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 10:44   #3147
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja na tym zdjęciu widzę skórzana kurtkę, to jest kiepska jakościowo szmatka?
Jestem pewna, że to jest oryginał i że ją stać. Ona z reszta przeważnie kupuje w outletach.
Ten ostatni akapit o tym kogo stać na oryginalne szanelki to już w ogóle komiczny.
Strach kupić torebkę od projektanta bo ktoś mi powie, że to podróba i że mnie nie stać. W jakich trzeba chodzić ciuchach, żeby wyglądać na posiadaczkę oryginalnej torebki Chanel? Jakaś sieciówka wchodzi w grę? Może Simple? Czy tylko ciuszki z wybiegów?
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 11:11   #3148
Ciemna163
Kociara

Cytat:
No może jakbym miała gorszy dzień. Mam hopla na punkcie mojej twarzy. Walczyłam wiele lat z trądzikiem i nawet leki mi nie pomogły, a wzmożona, systematyczna higiena tak. Osobne, zawsze czyste ręczniki do twarzy, codzienne soniczne oczyszczanie skóry, bakteriostatyczny tonik. Po kilku dniach zwykłego mycia twarzy żelem i wycieraniu ręcznikiem do ciała widzę znaczne pogorszenie stanu cery. Wspomnę jeszcze, że makijaż wykonany w perfumerii dwa razy skończył się u mnie zapaleniem skóry (i to wcale nie alergicznym, bo na twarzy makijażystka używała tylko znanych mi produktów) więc chyba nic dziwnego, że mam lekką szajbę na tym punkcie.

Nie pomogłaś z Tym wiedźminem. Nie jestem na bieżąco, zapomniałam, że wkrótce wychodzi nowa część. Teraz przechodzę dragon age od początku by zagrać☠w nową część z saveami z poprzednich części, jak skończę to akurat będzie nowy wiedźmin Szczerze powiedziawszy wyobrażałam sobie Ciri inaczej niż twórcy gry. Popieleate włosy to dla mnie taki jasny mysi blond, a nie biały/srebrny jak u Wiedźmina
Nie takie wkrótce, bo przełożyli premierę na marzec Ja sobie wyobrazałam takie srebrzyste właśnie Tylko bliznę to jej dużą zrobili
Cytat:

nie jestem fanką Szusz, co najwyżej jej widzem, to raz. A dwa, przepraszam, ale Twój ostatni akapit rozbawił mnie do łez Szusz nie zarabia tylko z YT, widać, że ma jakąś dobrze płatną pracę. Jak chcesz zobaczyć certyfikat, to nie wiem, moze do niej napisz
Zwróć uwagę, że znane blogerki, to nie jedyne kobiety w tym kraju, które stać na oryginalną chanelkę

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Ło matko, gumowe, białe buty z dziurką i do tego czorne, grube rajtki - no no, nowe przełamania

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Muszę w końcu niuchnąć inne jego zapachy, bo Womanity mam i to jeden z moich ulubionych, ale fakt - ciężki i baaaardzo specyficzny. Od kiedy przeczytałam gdzieś, że czuć go moczem, to tak... no mniej go lubię
Po pierwsze to nie białe tylko pudrowe a po drugie to edycja od Lagerfelda!

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2014-12-16 o 11:12
Stary 2014-12-16, 11:53   #3149
cattt
Mrs Mrau

Sukienka sama w sobie nie jest zła,niezbyt dobrana do figury, ale nie ma jakiejś wielkiej masakry.
Aleeee te buty w tym zestawieniu Widać,że Oleska koniecznie chciała je założyć,nieważne czy pasują czy nie. Bo to Karl przecie...

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2014-12-16 o 11:55
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:26   #3150
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Chloe taka zgrabna

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości