Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII ! - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-10, 13:54   #3121
_zgryzota_
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez Marybeth Pokaż wiadomość
Też cierpię na "syndrom" zapętlania piosenek

A no tak, masz rację

Też nie miałam, ale z chęcią bym jakiś kupiła. Te swetry w H&M wydają mi się średnie. Już wolę dać 39 złotych za sweter w jednolitym kolorze bordowym lub ciemnozielonym również z H&M (kolory świąteczne ).
Gdyby mój mąż zobaczył mnie w sweterku elfa....ze śmiechu by pękł a potem by mi cały rok o tym przypominał 😊 niestety pod względem świat jest...olewczy, choć czasami ma jakieś zrywy np w zeszłym roku mieliśmy 2 choinki 😀jedna duża w salonie, a drugą mała w sypialni obie zakupił on 😊
_zgryzota_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 13:59   #3122
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
Gdyby mój mąż zobaczył mnie w sweterku elfa....ze śmiechu by pękł a potem by mi cały rok o tym przypominał 😊 niestety pod względem świat jest...olewczy, choć czasami ma jakieś zrywy np w zeszłym roku mieliśmy 2 choinki 😀jedna duża w salonie, a drugą mała w sypialni obie zakupił on 😊
Moi domownicy też chyba nie przepadają za listopadowymi zwiastunami świąt :-( Ale truję im ciągle i przynoszę coraz to nowe ozdoby
medikate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 14:07   #3123
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medikate Pokaż wiadomość
Moi domownicy też chyba nie przepadają za listopadowymi zwiastunami świąt :-( Ale truję im ciągle i przynoszę coraz to nowe ozdoby
Jemu nie przeszkadza to ze juz u mnie na oknie widnieje drewniana choinka 😀 przyzwyczaił się już do tego 😊 ale nie szaleje tak jak ja 😊tylko czasami ma takie momenty że go magia świąt dopada.
Stary 2016-11-10, 15:12   #3124
chouette_
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja tam nigdy nie miałam świątecznego swetra.... 😜
Ja też nie mam i nie miałam, nie lubię nieuniwersalnych ciuchów
Cytat:
Jemu nie przeszkadza to ze juz u mnie na oknie widnieje drewniana choinka 😀 przyzwyczaił się już do tego 😊 ale nie szaleje tak jak ja 😊tylko czasami ma takie momenty że go magia świąt dopada.
Mój narzeczony ma podobnie, ostatnio biadoliłam coś o choince to popukał się w głowę, a dzisiaj już sam znalazł miejsce, gdzie możemy ją postawić, ocenił wysokość itd więc czasem mu się udziela ode mnie

Byłam dziś w Ikei, jeszcze nic świątecznego się nie pojawiło. Jedynie jakaś mała sztuczna choinka i lampiony (czy ich nie ma przypadkiem cały rok? ).
Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy."

chouette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 15:36   #3125
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chouette_ Pokaż wiadomość

Mój narzeczony ma podobnie, ostatnio biadoliłam coś o choince to popukał się w głowę, a dzisiaj już sam znalazł miejsce, gdzie możemy ją postawić, ocenił wysokość itd więc czasem mu się udziela ode mnie

Byłam dziś w Ikei, jeszcze nic świątecznego się nie pojawiło. Jedynie jakaś mała sztuczna choinka i lampiony (czy ich nie ma przypadkiem cały rok? ).
Mojemu mężowi to przyszło po latach życia ze mną 😊
Stary 2016-11-10, 19:16   #3126
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Ja też go bardzo lubię - dla mnie pachnie mroźno, trochę owocowo z dodatkiem igliwia - wcale nie czuję wędzonki Ma klimat, czego nie można powiedzieć o nowym Q4, baaardzo mnie rozczarowała ;(
Zgadzam się, straszne te Q4: sztucznidło, zero swiątecznych zapachów. FUJ!!! Gąski tez mnie rozczarowały, woodwicki wkurzyły bo słabe, teraz czekam z niecierpliwoscia na swiateczne Kringle i lecą juz do mnie Coloniale i McCalls`y Zakochałam sie w Vintage christmas Colonial Candle: perfumy, igliwie i własnie to cos vintage i super moc McCalls S`mores cudny: ognisko, pianki i czekolada Teraz bede testowac ich wiecej i zobaczymy co tam maja do zaproponowania bo Yankee sa beznadziejne

Cytat:

Polecam do przesłuchania zimową piosenkę, o której niedawno sobie przypominałam, a która jest przepiękna. Wklejam link do teledysku, choć video pierwszy raz widzę
PS. Tak, to Polka ;D

https://www.youtube.com/watch?v=-JnsQrLvPLk

Piękna, a jaki teledysk

Cytat:
Napisane przez Bossska_Nat Pokaż wiadomość
Do mnie właśnie kurier dzwonił że paczkę mi na portierni zostawił ,więc dziś na długi weekend mam nowe woski !!! Idealnie !
Mój plan na dziś to kocyk,książka,woski ,kominek ,pies w nogach i grzaniec w rekach.
Ale masz fajnie, bo mi dopiero dzisiaj wysłali

Byłam dzisiaj w Tkmaxx i zakupiłam 3 sznurki lampeczek kazdy komplet za 4.99 zl wrzuciłam je do moich latarenek

https://drive.google.com/open?id=0B7...VRsUk9MNUctRk0

https://drive.google.com/open?id=0B7...20zTGhSLUdVNTg

Potem odeszłam do Rossa, ale nic mnie nie urzekło. Potem był JYSK i tu bym zaszalała: duża latarnia za 100, piękny swiecznik za 39 i cottonsy za 39, bo te za 22 zl to malenstwa straszne, i piekne gałązki z ledami za około 49zl

ale dalam se na wstrzymanie i kupiłam 2 komplety poscieli tak na teraz ( bo mam bialo czarne zaslony i nie mam pasującej posciel, To juz mam ) za 60 zeta ale zapomnialam kupic jaskow czarnych a byly za 10 zeta i musze tam podjechac jeszcze raz i wtedy sie zastanowie nad tymi rzeczami

https://drive.google.com/open?id=0B7...GFoTTVSY2pqQzA

W Intermache u mnie nic nie było, ale dzieki Medikate juz wiem dlaczego aczkolwiek kupiłam w koncu foremki do pierniczkow za 6 zeta

https://drive.google.com/open?id=0B7...20xaEpwN0oxdnM

A potem bylam juz strasznie zmeczona i tylko chcialam wracac do domu

No i moge zaczynac dłuuuuuuuugi weekend

Edytowane przez dembi
Czas edycji: 2016-11-10 o 19:24
dembi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 19:19   #3127
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Zgadzam się, straszne te Q4: sztucznidło, zero swiątecznych zapachów. FUJ!!! Gąski tez mnie rozczarowały, woodwicki wkurzyły bo słabe, teraz czekam z niecierpliwoscia na swiateczne Kringle i lecą juz do mnie Coloniale i McCalls`y Zakochałam sie w Vintage christmas Colonial Candle: perfumy, igliwie i własnie to cos vintage i super moc McCalls S`mores cudny: ognisko, pianki i czekolada Teraz bede testowac ich wiecej i zobaczymy co tam maja do zaproponowania bo Yankee sa beznadziejne

Piękna, a jaki teledysk

Ale masz fajnie, bo mi dopiero dzisiaj wysłali

Byłam dzisiaj w Tkmaxx i zakupiłam 3 sznurki lampeczek kazdy komplet za 4.99 zl wrzuciłam je do moich latarenek ( zdjecia załączone)

Potem odeszłam do Rossa, ale nic mnie nie urzekło. Potem był JYSK i tu bym zaszalała: duża latarnia za 100, piękny swiecznik za 39 i cottonsy za 39, bo te za 22 zl to malenstwa straszne, i piekne gałązki z ledami za około 49zl

ale dalam se na wstrzymanie i kupiłam 2 komplety poscieli tak na teraz ( bo mam bialo czarne zaslony i nie mam pasującej posciel, To juz mam ) za 60 zeta ale zapomnialam kupic jaskow czarnych a byly za 10 zeta i musze tam podjechac jeszcze raz i wtedy sie zastanowie nad tymi rzeczami (zdjecie poscieli tez jest)

W Intermache u mnie nic nie było, ale dzieki Medikate juz wiem dlaczego aczkolwiek kupiłam w koncu foremki do pierniczkow za 6 zeta

A potem bylam juz strasznie zmeczona i tylko chcialam wracac do domu
haha wieści rozchodzą sie szybciej niż informacje w sklepach! było dużo tych lampeczek za 4,99?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2016-11-10, 19:29   #3128
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
haha wieści rozchodzą sie szybciej niż informacje w sklepach! było dużo tych lampeczek za 4,99?

3 sztuki i wszystkie 3 wziełam Na zywo są ładniejsze: drucik srebrny, perełki biale i srebrne, kryształki i małe ledziki
Stary 2016-11-10, 19:40   #3129
Ondiine
Wtajemniczenie

Moje małe dzisiejsze zakupy światełka chińskie dotarły, koraliki standardowe, gwiazda na choinkę trochę tandeta, ale może nie będzie tak źle wyglądała, więc stwierdziłam, że za 5 zł to wezmęno i te etykiety na prezenty, bardzo mi się podobają

1478806487716.jpg1478806548707.jpg1478806576897.jpg1478806646629.jpg

Stary 2016-11-10, 20:30   #3130
medikate
Zadomowienie

Cytat:
3 sztuki i wszystkie 3 wziełam Na zywo są ładniejsze: drucik srebrny, perełki biale i srebrne, kryształki i małe ledziki
ODSPRZEDAJ JEDNE HAHA

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Jeszcze zapomniałam dodać, że w Rossmannie kupiłam dzisiaj mydło w płynie Isany o zapachu czerwonego jablka i karmelu (takie w czarnym opakowaniu). Ciągle na półkach jest jego brak i zapytałam panią czy w Polsce jeszcze ich nie wprowadzili, to dowiedziałam się, że najbardziej schodzą, bo to zapach typowo jesienno-zimowy, słodki ale dla mnie znosny. Rozmawiałam tez z koleżanką która uczy się w Niemczech, to mówi ze ich Rossmann to zupełnie inna bajka, juz mają żele pod prysznic i inne takie rzeczy typowo limited edition winter, a u nas nie..Ale tak jak wspomniałam gdzieś wcześniej, upolowalam trzy opakowania bombek, bez szału ale przydadzą się na cmentarz, a te ładniejsze gdzieś na tyły choinki haha (zdj wstawilam). Swoją drogą to ozdoby świąteczne w Rossie były mega przebrane i połowa półek pusta ze znaczkami ze jest wyprzedane wszystko łącznie z tym z magazynu :O

Stary 2016-11-10, 20:57   #3131
karolinaaa92
Zakorzenienie

Też dzisiaj kupiłam te bombki po 99 groszy w Rossmannie. Wzięłam trzy opakowania, za taką cenę żal było nie skorzystać. Do tego kupiłam drewniane ozdoby.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 21:03   #3132
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chouette_ Pokaż wiadomość

Dziwne Ja też dzisiaj byłam i cała IKEA już świąteczna, było nawet więcej rzeczy niż rok temu

Zajrzałam też do pepco i u mnie było mnóstwo tych świątecznych puszek, o których pisałyście chociaż ja akurat żadnej nie kupiłam, bo mam juz dużo no i w sumie nic w nich nie trzymam
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-10, 22:11   #3133
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Też dzisiaj kupiłam te bombki po 99 groszy w Rossmannie. Wzięłam trzy opakowania, za taką cenę żal było nie skorzystać. Do tego kupiłam drewniane ozdoby.
u mnie nie było juz żadnych drewnianych ozdób, wprawdzie u nas jest duuuzo rossmannow i o tyle ile w jednym bylo mnóstwo rzeczy kilka dni temu tak dzisiaj totalna pustka masz rację, za taką cenę to żal nie wziąć

Stary 2016-11-11, 04:09   #3134
Marybeth
Rozeznanie

Że też na telefonie nie mam możliwości cytowania eh

Za to padał śnieg! Nie za dużo go, ale ważne, że choć trochę. Na samochodach leży nawet gruba warstwa.

W moim Rossmannie, do którego chodzę najczęściej, wszystko jest ładnie wystawione i wszystkiego jest dużo. Z tym że moje miasto chyba takie jest, że ludzie rzucają się dopiero na promocje. Pamiętam jak rok temu przed świętami poszłam do Rossmanna na tę wyprzedaż świąteczną. Zakupiłam mnóstwo srebrnych bombek i jaka mama była zdziwiona cenami. Teraz liczę, że zostanie coś z tych drewnianych ozdóbek, bo są świetne.

Muszę się w końcu przejść do tego Pepco. Chcę kupić sobie ciepłe skarpety i mocno się zdenerwuje jak okaże się, że i u mnie brak tych puszek. A przy okazji zajrzę do Tesco. Ale to wszystko dopiero w przyszłym tygodniu

Polecam zaglądać do Marks & Spencer. Zamykają sklepy w Polsce i kilku innych państwach. Ja nigdy tam nawet nie zajrzałam, ale moja siostra mieszka w Warszawie, więc poleciłam jej się przejść. Ponoć mają mega pyszne herbaty czarne i zielone.
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 07:41   #3135
Mitsukki
Naczelny Hipster

Jak to nie masz cytowania w telefonie? I w aplikacji tapatalk i w wizaż jest cytowanie. Jak otwiera sie w przegladarce z telefonu to tez jest

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 08:12   #3136
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Że też na telefonie nie mam możliwości cytowania eh

Za to padał śnieg! Nie za dużo go, ale ważne, że choć trochę. Na samochodach leży nawet gruba warstwa.

W moim Rossmannie, do którego chodzę najczęściej, wszystko jest ładnie wystawione i wszystkiego jest dużo. Z tym że moje miasto chyba takie jest, że ludzie rzucają się dopiero na promocje. Pamiętam jak rok temu przed świętami poszłam do Rossmanna na tę wyprzedaż świąteczną. Zakupiłam mnóstwo srebrnych bombek i jaka mama była zdziwiona cenami. Teraz liczę, że zostanie coś z tych drewnianych ozdóbek, bo są świetne.

Muszę się w końcu przejść do tego Pepco. Chcę kupić sobie ciepłe skarpety i mocno się zdenerwuje jak okaże się, że i u mnie brak tych puszek. A przy okazji zajrzę do Tesco. Ale to wszystko dopiero w przyszłym tygodniu

Polecam zaglądać do Marks & Spencer. Zamykają sklepy w Polsce i kilku innych państwach. Ja nigdy tam nawet nie zajrzałam, ale moja siostra mieszka w Warszawie, więc poleciłam jej się przejść. Ponoć mają mega pyszne herbaty czarne i zielone.
A po ile kupowałas wtedy wyprzedażowe ozdoby? minus ileś procent, czy za jakąś konkretną cenę wszystkie rzeczy?

Stary 2016-11-11, 08:27   #3137
Marybeth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Jak to nie masz cytowania w telefonie? I w aplikacji tapatalk i w wizaż jest cytowanie. Jak otwiera sie w przegladarce z telefonu to tez jest
A tak się składa, że nie mam na telefonie tej opcji. Nie mam Androida tylko Windows, więc aplikacji Wizaż u mnie brak. Korzystam ze zwykłej przeglądarki i dwie opcje jakie u mnie się pojawiają to: "zgłoś zły post" oraz "napisz odpowiedź"

Cytat:
A po ile kupowałas wtedy wyprzedażowe ozdoby? minus ileś procent, czy za jakąś konkretną cenę wszystkie rzeczy?
Promocja była na procenty, że tak powiem. Nie pamiętam dokładnie jak to wyglądało, ale chyba wszystko przecenione było o połowę. Tylko zaznaczam, promocja była tuż przed świętami. Zaczęła się może 21 lub 22 grudnia. A że ja zawsze chętna do zakupów i w domu to ja odpowiadam głównie za zaopatrzenie, mając czas i ochotę, wybrałam się przed świętami do Rossmanna i tak to wyszło. Wtedy śledziłam wątek rossmannowski i stamtąd się dowiedziałam
Stary 2016-11-11, 08:29   #3138
medikate
Zadomowienie

Cytat:
A tak się składa, że nie mam na telefonie tej opcji. Nie mam Androida tylko Windows, więc aplikacji Wizaż u mnie brak. Korzystam ze zwykłej przeglądarki i dwie opcje jakie u mnie się pojawiają to: "zgłoś zły post" oraz "napisz odpowiedź"

Promocja była na procenty, że tak powiem. Nie pamiętam dokładnie jak to wyglądało, ale chyba wszystko przecenione było o połowę. Tylko zaznaczam, promocja była tuż przed świętami. Zaczęła się może 21 lub 22 grudnia. A że ja zawsze chętna do zakupów i w domu to ja odpowiadam głównie za zaopatrzenie, mając czas i ochotę, wybrałam się przed świętami do Rossmanna i tak to wyszło. Wtedy śledziłam wątek rossmannowski i stamtąd się dowiedziałam
Ja w tym roku się czaje tez na ozdoby promocyjne i wyprzedażowe. Ciekawa jestem jak to wyjdzie, trzeba ogarnąć najmniej odwiedzanego Rossa w mieście hahah a wiesz w jakich sklepach jeszcze sa takie totalne wyprzedaże poza Rossmannem?

Stary 2016-11-11, 08:30   #3139
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:

Też mam Windowsa i korzystam z tapatalka, poszukaj w sklepie. 😊

Ale nnie ogarniam cytowania kilku postów, jeden to nie problem.😊

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-11, 09:09   #3140
dembi
Zakorzenienie

Jak tam długi weekend? Jestem w łózku, obok mąż chrapie, w nogach pies chrapie, oglądam DTVN i piję kawkę w swiatecznym kubku

Popołudniu spacer z psem w lesie bo jest cudnie: mroźno i słonecznie

A potem film Love the Coopers
Stary 2016-11-11, 09:15   #3141
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tam długi weekend? Jestem w łózku, obok mąż chrapie, w nogach pies chrapie, oglądam DTVN i piję kawkę w swiatecznym kubku

My w nocy przyjechalismy do moich rodzicow wlasnie sączymy kawe w pizamce
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 09:27   #3142
medikate
Zadomowienie

Cytat:

Właśnie chciałam pisać, że robiłam śniadanie i otworzyłam lekko okno i ten mrozik <3 Czekałam długo na niego, a jakby spadł śnieg na święta to byłabym najszczęśliwsza na świecie! Ciocia dzwoniła i w okolicach Poznania 15cm śniegu Jutro z rana lecę do Auchana po lampki choinkowe, które wieszam na oknie, bo te które miałam 3-4 lata się przepaliły.. Kupię ze dwa komplety, tylko nie wiem czy wziąć multicolor czy różowe :/ Tamte miałam różowe i fajnie wyglądało w pokoju bo mam szaro-fuksjowy, choinka w pokoju obok jest kolorowa z białymi ciepłymi lampkami także białych na pewno nie kupię na okno i mam dylemat..

Edytowane przez medikate
Czas edycji: 2016-11-11 o 09:30
Stary 2016-11-11, 09:43   #3143
Marybeth
Rozeznanie

Cytat:
Ja w tym roku się czaje tez na ozdoby promocyjne i wyprzedażowe. Ciekawa jestem jak to wyjdzie, trzeba ogarnąć najmniej odwiedzanego Rossa w mieście hahah a wiesz w jakich sklepach jeszcze sa takie totalne wyprzedaże poza Rossmannem?
Na pewno Pepco i to w tym samym czasie co Rossmann. Tylko u mnie z Pepco był większy problem, bo tam większość rzeczy poszła już przed tą promocją, więc niewiele zostało.

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Też mam Windowsa i korzystam z tapatalka, poszukaj w sklepie. 😊
To jeszcze zależy od tego jaką wersję Windowsa masz. Już jakiś czas temu szukałam Tapatalk na mój telefon i nic mi nie znalazło. Teraz tak samo.

Nie mówmy o długim weekendzie ;D
Jutro mam pierwsze zaliczenie na studiach, ale całe szczęście, że się zrywam wcześniej, bo bym nie wysiedziała. Tylko to wstawanie rano...
Stary 2016-11-11, 09:52   #3144
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno Pepco i to w tym samym czasie co Rossmann. Tylko u mnie z Pepco był większy problem, bo tam większość rzeczy poszła już przed tą promocją, więc niewiele zostało.

To jeszcze zależy od tego jaką wersję Windowsa masz. Już jakiś czas temu szukałam Tapatalk na mój telefon i nic mi nie znalazło. Teraz tak samo.

Nie mówmy o długim weekendzie ;D
Jutro mam pierwsze zaliczenie na studiach, ale całe szczęście, że się zrywam wcześniej, bo bym nie wysiedziała. Tylko to wstawanie rano...

to będę polować

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Dembi, wypisuję dla Ciebie (i dla innych którzy są/będą w Szczecinie w grudniu) listę jarmarków świątecznych

10-11 grudnia godz.11:00 - 20:00 Zamek Książąt Pomorskich

11 grudnia godz. 10:00 - 15:00 Pogodno, pl. Waleriana Pawłowskiego

16-23 grudnia godz. 10:00 - 20:00 Aleja Kwiatowa

17-18 grudnia godz. 11:00 - 20:00 Stara rzeźnia ( Łasztownia)

17-18 grudnia godz. 11:00- 19:00 Azoty Arena

Stary 2016-11-11, 10:21   #3145
Bossska_Nat
Raczkowanie

Zazdroszcze Wam tych jarmarkow !

Do mnie doszly woski i sa cudowne ,pale Cozy Home
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20161110_161707.jpg (166,9 KB, 44 załadowań)
Bossska_Nat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 10:22   #3146
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Zazdroszcze Wam tych jarmarkow !

Do mnie doszly woski i sa cudowne ,pale Cozy Home
ciekawe jak w tym roku zorganizują, ale iść nawet dla samego klimaciku to super sprawa <3

Stary 2016-11-11, 10:23   #3147
Bossska_Nat
Raczkowanie

Jeszcze dodam drobiazgi z Rossmana ,a co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20161110_161052.jpg (168,4 KB, 70 załadowań)
Bossska_Nat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-11, 10:28   #3148
rintintin
Zakorzenienie

My w długi weekend mamy gości. Także relaks rodzinny
Dzisiaj w Gdyni spadł snieg. Ale pewnie szybko stopnie, bo temperatura na plusie.
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-11, 10:33   #3149
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze dodam drobiazgi z Rossmana ,a co
Wczoraj wykupili chyba te ozdóbki drewniane, słodkie są!
Stary 2016-11-11, 10:41   #3150
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości