|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Jelonek super! Uwazajcie na siebie
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Język niemowląt tez chyba mam ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Vanessa a byliście w Polsce czy za granicą? Ja wolałabym jechać za granicę ale trochę się boję że gdyby nie daj Boże coś się działo to szpital za granicą mnie przeraża.
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Konto usunięte
|
A tu drugie podejście do mojego ptysiowego groszku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Rozeznanie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6884274 6]A tu drugie podejście do mojego ptysiowego groszku
![]() ![]() Gratulacje 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.IgI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam Wam powiedzieć najważniejszego! Śniło mi się dzisiaj że urodziłam chłopca - śni się na odwrót prawda?
![]() Przewijałam go ale nie chciało mi się iść z nim na przewijak i położyłam na łóżku na kołdrze. A na tym łożku były jeszcze dwa talerze z obiadem moim i siostry i to moje dziecko tak się zesrało że nie dość że obsrało mi pościel to ta kupa wylądowała jeszcze na talerzu 😂 Nieźle się zapowiada... Prawie się porzygałam jak to pisałam...
![]() |
#3164 |
Wtajemniczenie
|
Super ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasami spontaniczny wypad ze znajomymi albo domowka... Z jednej strony szkoda ze juz nie bedzie tak jak dawniej a z drugiej mysle ze teraz bedzie lepiej😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.IgI
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Rozeznanie
|
Oj będzie , mi się mózg zmienił w pierwszej ciąży 😂😁 nic cudowniejszego na swiecie nie ma niż tupot małych stóp. Nie tęsknie za imprezami, alkoholem. A spontaniczne wypady nam się zdarzają, ale mamy zawsze gdzie podrzucić córkę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez marikaxp Czas edycji: 2016-12-21 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1. sny na życzenie 2. sny prorocze (te które się sprawdzają) 3. sny kolorowe 4. sny na jawie 5. sny odwrotne. 6. sny ostrzegawcze. Generalnie tych kategorii jest znacznie więcej, interesuję się snami, bo mi się sprawdzają. Żeby zaobserwować sny które u ciebie się sprawdzają musiałabyś mniej więcej przez 3 lata prowadzić własny sennik z zapisywaniem co ci się śni i jaki jest efekt w realu. Ja zapisywałam sny przez 5 lat i wiem, że np. jak nic mi się nie przyśni przez 3 dni to kolejny sen się na 100% sprawdzi. Więc mam swój sennik, który nigdy mnie nie zawiódł, a nieraz to nawet i ostrzega przed niektórymi ludźmi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Wtajemniczenie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6884327 1]Nie zawsze VelaLuca. Wszystko zależy od rodzaju snu. A jest ich w skrócie:
1. sny na życzenie 2. sny prorocze (te które się sprawdzają) 3. sny kolorowe 4. sny na jawie 5. sny odwrotne. 6. sny ostrzegawcze. Generalnie tych kategorii jest znacznie więcej, interesuję się snami, bo mi się sprawdzają. Żeby zaobserwować sny które u ciebie się sprawdzają musiałabyś mniej więcej przez 3 lata prowadzić własny sennik z zapisywaniem co ci się śni i jaki jest efekt w realu. Ja zapisywałam sny przez 5 lat i wiem, że np. jak nic mi się nie przyśni przez 3 dni to kolejny sen się na 100% sprawdzi. Więc mam swój sennik, który nigdy mnie nie zawiódł, a nieraz to nawet i ostrzega przed niektórymi ludźmi.[/QUOTE] No to zrobiłaś mi teraz zagwozdkę ![]() Mnie tylko raz sprawdził się sen - śniło mi się że zmarł mój wujek i następnego dnia faktycznie zmarł. Tata wrócił z pracy i mówi że niestety wujek nie żyje. Mówię że wiem. Pyta się skąd? Śniło mi się. Byli wszyscy w szoku, ja też ![]() A tak poza tym to nigdy nie przyśniło mi się coś realnego. Moje sny w 90 % są erotyczne ![]()
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Vela mi w pierwszej ciąży tez parę razy śnił się chłopak, wszyscy mi wmawiali ze będę miec syna i może przez to. Urodziłam córkę. Teraz poki co nie snia mi się dzieci.
Wzięłam się za spagetti bolognese (Tak leżę w łóżku zgodnie z zaleceniem Pana doktora ![]() Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2016-12-21 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
Vella hahahaha nie moge z tego snu piekny .. U mnie z tymi talerzami i na lozku to moze nie być wcale sen
![]() ![]() Dzis mam dzien odwiedzin. .rano jedna kumplea popoludniu druga..teraz robie obiadek kasze jaglana z baklazanem..fasolka zielona w sosie pomidorowym. Mam dobry humor..glowa przestala bolec i skorzystam i troche posprzatam. My bysmy chcieli gdzieś wyskocZyć moze wrzesien Polskie morze..ale zobaczymy bo tez budujemy to szalec nie mozna..jacys chetni znajomi zawsze sie znajda. Mam juz pelno z dzieciakami i jak przestaly karmic..dzieci poszly spac i dawaj drineczki w jednym pokoju z niania a dzieci spia..daja rade i z domowkami i z dziecmi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Elektroniczna niania oczywiscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Rozeznanie
|
Powiem wam w tajemnicy 😂 Nigdy mi się nie śni mój mąż nawet w snach erotycznych jest inny koleś, czasem jestem na randce z innym, całuje się ..😖😶😂 mam nadzieje, że to żadne prorocze sny 😶
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Gdy się wyspaliśmy Maciek mnie pyta jak się czuję. A ja mu na to, ze jak nowo nagrodzona i ze mogłabym tak jeszcze tydzień się bawić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3175 |
Konto usunięte
|
Jak ma ktoś umrzeć to śni mi się pożar domu tej osoby, płomienie i ogień. Jak mam dostać daleką wiadomość - zima i śniegi, jak ktoś będzie chory - las i zbieranie grzybów lub zęby, jak mam dostać jakiegoś newsa - ciąża i porody, jak ktoś wredny to koty, jak ktoś kto mi pomoże to psy. Jak ktoś mnie przed czymś ostrzega - zmarli, zawsze przed okresem śni mi się woda, że w niej chodzę, morze to u mnie zwiastun szczęśliwych dni, jak mi się śnią śluby par które są razem = te pary się rozstaną. Nie ważne czy są w związkach czy nie, czy w stanie narzeczeństwa - zawsze zwiastuje to rozejście się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maciek się kąpał. Ja podchodzę do małego a tu taka sraka na całym przescieradle, poduszki, kołdra- wszystko. Nie wiedziałam w co ręce włożyć:P. Zaczęłam wycierać osrołka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i żeby nie wyszło że jestem jakąś pijaczką czy coś ![]() nie zamierzam nagle żyć jak pustelnik, bo mam dziecko. Niestety wiele moich koleżanek właśnie z takiego założenia wychodzi - dziecko w domu to koniec życia towarzyskiego :/ nawet na kawę popołudniu ciężko je wyciągnąć, bo przecież ona ma dziecko :/ ale to wcale w niczym nie przeszkadza. A jak już dojdzie do spotkania to tylko narzekanie, że tylko w domu siedzą, tylko kupki, zupki, bajeczki. Nic dziwnego skoro same się odcinają od życia. Wiem, że sytuacje są różne, nie zawsze jest z kim dziecko zostawić czy jakaś inna sprawa, ale szukanie na siłę a potem lament że nie ma się chwili dla siebie mnie osłabia. Mam taką jedną koleżanką, do której często przychodzi jej mama czy teściowa, żeby właśnie trochę ją odciążyć. To ona w tym czasie zamiast wyskoczyć chociaż do sklepu, czy nawet do pokoju obok książkę poczytać to siedzi z nimi bo przecież dziecka nie zostawi :/ i nie to że boi się, że coś się stanie, poprostu uważa że jej miejsce jest przy dziecku... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3179 |
Zadomowienie
|
A ja według rozpiski z pierwszych,ego postu jestem już w 5 miesiącu, nie wierzę normalnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3180 |
Zakorzenienie
|
My teraz w październiku jechaliśmy w góry na wesele kuzyna i mała był a chora. Nie chciałam jej brać żeby jej nie rozłożyło całkiem i wtedy pierwszy raz została z nią moja mama na noc. Ale powiem wam ze całe wesele myślałam o niej. Pewnie gdybym piła to inaczej by było a tak to juz wiedziałam że jestem w ciąży więc nie piłam nic. Ale myślę że przy kolejnym takim wypadzie już by było inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.