![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
To ja się chociaż przywitam
![]() Jakiś słaby dzień mamy dzisiaj - Marysia mega marudzi, a ja też się jakoś słabo czuję... Niedługo drzemka, na którą i ja się wybieram ![]() Marysia od 2 dni robi rzadkie, wręcz wodniste kupy (wchłaniają się w pieluszkę). Częstotliwość taka jak zawsze - 2-3, czasem 4 razy dziennie. Czy to może być od zębów? |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Rozeznanie
|
A jakich używacie kremów które zastępują podklad? Do takiego pewnie mogłabym się zmusić
![]() Australio chyba może być od zębów, ale lepiej obserwuj I dbaj o nawodnienie. U nas kupy są bardzo różne. Czasem zbite bobki a czasem takie bardzo wodniste. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...zy-na-noc.html A podklad mam z Kobo, jednak nie rozświetlający tylko satynowy ![]() 1490186033835.jpg Ja tak zaczełam robić bo kremy BB wysuszaly mi skórę. I nie wiem jak to jest, ze ja mam ciemną cerę a większość z nich i tak była dla mnie zbyt ciemna ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
![]() ![]() Takich wodnistych jeszcze nie robiła, dlatego pytam. Daję jej często picie i jeszcze probiotyk z powrotem zaczęłam od wczoraj dawać, bo już dłuższy czas nie pamiętałam o tym ![]() A zdrzemnęłam się 1,5 godziny i od razu lepiej! A Młoda jeszcze śpi ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2017-03-22 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś po spacerze sprzątałam
![]() ![]() ![]()
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Honcia, miałaś rację, że zatęsknię za niemobilnym dzieckiem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh a ile juz siniaków ma Kinia.. pamiętam jak się wkurzałam jak musiałam ją wszędzie nosić, bo była niemobilna i z utęsknieniem czekałam na ten dzień aż w końcu ruszy.. tiaaa.. gdzie te piękne czasy jak dziecko tylko spało, srało i jadło ? ![]()
![]() |
#3158 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nowe-stare dziewczyny, które niedawno się ujawniły - proszę o podanie informacji, które mam dodać w pierwszym poście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzę że juz mnie dodałas*: dziekuję ![]()
![]() |
#3161 |
Zadomowienie
|
agusia zazdroszczę energii
![]() Jeszcze dziś w końcu od nie wiem kiedy wybraliśmy się całą rodziną na basen. Sara ma dziś zajęcia, zmienili jej grupę na wcześniejszą, bo tu jest więcej dziewczynek, ale zapomnieli dopisać, ze z opiekunem i zamiast patrzeć jak moje dziecko pływa, kwitnę na kanapie. Cieszyłabym się bardzo, gdybym wzięła książkę, bo szczerze nienawidzę atmosfery Aquaparku, ale nie mam, no bo na basen z książką słabo. Ech, wiem, marudzę bez sensu. Przepraszam,taki dzień ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- taa nasze małe mobilki potrafią doprowadzić rodzica do zawału. Estera spuszczona na sekundę z oka włącza 5 bieg, staje przy schodach i woła "baba, dada" i inne mniej zrozumiałe, po czym nie oglądając się na nikogo śmiga do góry ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- ..Ostatnio dwa razy wyciągałam ja spod drewnianego krzesełka Sary, przy którym stanęła sobie łapiąc za oparcie...
![]() |
#3162 |
Konto usunięte
|
Sliweczka zlozylam papiery tylko do jednego przedszkola, bo tylko to jedno jest w mojej wiosce. Nie uśmiecha mi się ją wozic do innego miasta. Nabór uzupełniający jest w czerwcu, mam zamiar jeszcze raz wtedy uderzyć
Dziewczyny normalnie zawstydzilyscie mnie pielelęgnacją twarzy! Ja po trzydziestce, a uzywam tylko wody różanej z avonu i kremu na noc 😎 rano podkład, puder i w drogę... Kupie sobie chociaż ten żel micelarny z biedry Skórę mam ok, tylko straszne worki pod oczami i zmarszczki pod oczami też juz wychodzą. Hanul ostatnio rzadko kiedy śpi dłużej niż do 6 😣 zwykle juz od 5 próbuje mnie dobudzic. Piszcie więcej jak debacie o siebie, może w końcu się zmobilizuje. Ćwiczyć tez mi ciężko było zacząć, a teraz normalnie to polubilam 😁 Hania dziś skończyła 9 MC i z tej okazji dala mi pospac do 6:12 😍 ale w nocy pobudki co godzina. Wychodzi piaty ząbek |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Dżanet, a co ćwiczysz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72141911]Sliweczka zlozylam papiery tylko do jednego przedszkola, bo tylko to jedno jest w mojej wiosce. Nie uśmiecha mi się ją wozic do innego miasta. Nabór uzupełniający jest w czerwcu, mam zamiar jeszcze raz wtedy uderzyć Dziewczyny normalnie zawstydzilyscie mnie pielelęgnacją twarzy! Ja po trzydziestce, a uzywam tylko wody różanej z avonu i kremu na noc 😎 rano podkład, puder i w drogę... Kupie sobie chociaż ten żel micelarny z biedry Skórę mam ok, tylko straszne worki pod oczami i zmarszczki pod oczami też juz wychodzą. Hanul ostatnio rzadko kiedy śpi dłużej niż do 6 😣 zwykle juz od 5 próbuje mnie dobudzic. Piszcie więcej jak debacie o siebie, może w końcu się zmobilizuje. Ćwiczyć tez mi ciężko było zacząć, a teraz normalnie to polubilam 😁 Hania dziś skończyła 9 MC i z tej okazji dala mi pospac do 6:12 😍 ale w nocy pobudki co godzina. Wychodzi piaty ząbek[/QUOTE] Pewnie, uderzaj jeszcze raz ![]() ![]() Skóra wokół oczu nie ma zadnych gruczołów i jest najcieńsza na całym ciele. Krem pod oczy wklepuję ( nie powinno się wcierać zeby skóry nie naciągać) obowiązkowo! Kiedyś wyglądałam cały czas jak zombi bo takie cienie pod oczami miałam ![]() Brawo za ćwiczenia ![]()
![]() |
#3165 |
Konto usunięte
|
miszka celebrytka na basenie
![]() W końcu nie weszłam z Ignasiem na ten basen bo sklepik w którym miałam mu kupić pieluszkę do wody był zamknięty. Musiałam z nim siedzieć w kawiarence przez godzinę. No chillout to nie był ![]() Widzę, że większość dziewczyn jednak na luzie podchodzi do pielęgnacji twarzy. Lepiej mi teraz wiedząc, że nie tylko ja się w tej kwestii tak zapuściłam ![]() Paulina dzięki za info o kwasach. Ja to się nie znam zupełnie, a poza tym też słabo wierzę w działanie kremów. No bo gdyby działały to nie byłoby operacji plastycznych, laserów i botoksu ![]() Co do paznokci to ja najbardziej lubię mieć czyste (w sensie nie pomalowane) i bardzo krótkie. W ogóle nie mam takiej potrzeby żeby je malować czy robić jakieś hybrydy itp. A jak mam tylko nieco dłuższe to od razu przypadkowo kogoś drapnę i zwykle jest to Ignaś. kiedyś Igora tak drapnęłam w buzię, że ma bliznę na policzku, koło nosa, bo mu zdarłam wierzchnią warstwę skóry. Jak już na jakąś wyjątkową okazję nałożę mocniejszy makijaż, pomaluję paznokcie i założę obcasy to czuję się jak w przebraniu. Głupio i nieswojo także ten... ![]() No ale jednak twarzyczkę ma się jedną i trzeba coś ą wspomóc żeby za parę lat dzieci nie straszyć ![]() Co do kremów z podkładem to ja mam BB Garniera. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Lena obecnie używam kremu BB z Eveline ale nie wiem czy jest jeszcze w sprzedaży. Jak byłam we wrześniu w Polsce to nigdzie nie mogłam go znaleźć. Wcześniej Nivea young z lekkim podkładem ale używałam go latami i w końcu mnie zapchał. Moze dlatego, ze ja już dawno youn nie jestem 😜 I rozstaliśmy się.
Ten Eveline bardzo mi odpowiada bo jest kolor bardzo jasny ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Agusia poszalałaś z robotą 👏 Ja tylko podłogi pomyłam. Śliweczko, a ja z kolei lubię się wyszykowac na eleganta. Kiedyś nie lubiłam a od jakiegoś czasu bardzo. Fryzjer, makijaż i strój 💕 Mój Starszak miał dzisiaj bliskie spotkanie z ogrodzeniem. Wyszedł na rower i miał czekać na nas. Za chwilę był płacz i wrócił z rozwaloną i zakrwawioną wargą. Zderzył się z płotem 😕 Teraz ma wargę jak celebrytka po nieudanej operacji plastycznej 😲 Edytowane przez miszkaaa Czas edycji: 2017-03-22 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Rozeznanie
|
Popatrze za tym Eveline a jak nie będzie to kupię Garnier
![]() Haha celebrytka po nieudanej operacji: D Haha Franek ma fazę na rozbieranie się: P O ile bluzkę jestem w stanie zrozumieć ze zdejmuje, o tyle nie wiem po co wychodzi górą z body: p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Raczkowanie
|
Witam po długiej przerwie. Wstyd, że tak zaniedbuje was, ale jakoś czasu mi nie starcza. U nas zmiany pozytywne, więc chcę wam miło zacząć dzień
![]() Inna sprawa: żegnamy staniki do karmienia!!! Jupii!( czy ja napisałam jupii??) Wczoraj skończył 9 miesięcy i skończyło się mleko, ale już nie jadł w dzień wcale. Schowaliśmy też kołyskę, więc pewien etap zamknięty ![]() Rafał nie przestał kaszleć od lutego a teraz mu się kaszel znowu nasilił, w nocy stan podg. plus katar i ból brzucha luźniejszy stolec. Znowu nie idzie do szkoły i znowu nie idzie na basen. Ileż to razy pisałam, że idę z Benim na szczepienie? A więc dziś idę znowu i pewnie nic z tego, jak Rafał chory. Dziś pobudka Beniego 5:35... A Rafi w nocy wymioty i inhalacje plus ibumy, wiec dno... p.s zamierzam wypróbować ciasto marchewkowe fit. powiem wam jeśli w końcu zrobię. A kombinowania z jedzeniem każdego dnia...
#3171 |
Konto usunięte
|
Dzień Dobry!
Ja od 7. na nogach pomimo że Ignaś spał do 7:30... Starszaki mają na różne godziny do szkoły ale któryś ma zawsze na 8 rano niestety ![]() Ignaś ostatnio tak doi w nocy, że rano pieluszka waży chyba z 5 kg. Niedawno był już czas, że mniej pił, a teraz znowu prawie cały czas. PikPik brawa dla Rafała ![]() No właśnie miałam Ci pisać, że można robić zdrowe słodycze w domu. Kup ksylitol i działaj ![]() Honcia zapomniałam Ci odpisać. kupiłam wczoraj Ignasiowi ten mus i początkowo nie kumał a potem wsysnął prawie cały ![]() ![]() ![]() Jakie planujecie dla dzieci prezenty na roczek? W sensie takim, że jak ktoś zapyta co kupić to co mu podrzucicie? Mnie wczoraj Ignasia chrzestna pytała i powiedziałam że nie wiem jeszcze... O co można by poprosić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zadomowienie
|
Apropos pielegnacji twarzy- ja niczym nie smaruję się na codzien
![]()
#3173 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Po prostu on już zrobił cialo na bikini czelendż i efektami się chwali ![]() Cytat:
![]() ![]() Zachowanie tża bez komentarza pozostawię... Cytat:
![]() ![]() U nas noc jak dawniej, czyli dobry sen i szybkie karmienie 2 razy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Temat prezentów na roczek jest u mnie na czasie, bo też się dopytują i wczoraj coś tam zaczęłam szperać, ale już sama nie wiem co wybrać ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Konto usunięte
|
Ta arka Noego jest super!
Zastanawiam się jeszcze nad jakimś jeździkiem np. puky ale sama nie wiem czy to nie za wcześnie na takie prezenty.. Edytowane przez 201711281320 Czas edycji: 2017-03-23 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
Pik pik u nas pobudka o tej samej godzinie
![]() ![]() Honcia hahahaha leżę na podłodze haha My Wstalismy o 5:30, przevieranie bo cały zasikany, butla, kupa, leżymy, ale F woli zacząć dzień. Poswirowal na łóżku i koło 7 usnelismy do 8:40 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie jest łatwe zadanie zwłaszcza mając przy sobie tak bezmyślnie działającego TŻ. Aż nie dowierzam, że nawet w kwestii zdrowia własnego syna robi Tobie na złość. Szok! Ja też po skończeniu 9 mca zakończylam przygodę z kp. Obecnie mamy 2 lub czasami 1 butle w nocy i jest ok. A przede wszystkim mogę nosić normalny stanik 😀 Cytat:
My mamy wszystko więc też będzie problem. A musem próbuj. Dla Ignasia to urozmaicenie a i fajne ćwiczenie do nauki picia Cytat:
I kuchenka, do dzisiaj żałuję że nie kupiliśmy starszakowi. Ale dzisiaj nawet zastanawiałam się czy jednak nie kupić jeszcze po tym, jak obaj chłopcy siedzieli przy szafce z garami i szufladzie z dużymi łyżkami i chochlami i gotowali. Podobno kuchenka z Ikea jest fajna i mało miejsca zajmuje Cytat:
Może nie będzie jeździł nim na roczek, bo najpierw bedzie pewnie z nim chodził między nogami 😉 ale na 1,5 bedzie już śmigał. Maks jeździł na nim bardzo długo. Uważam, że to bardzo fajny wynalazek ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Lena ale się uśmiałam z Franciszka. Radzi sobie chłopak |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() PikPik brawa dla Rafka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Arka Dumela też mi się bardzo podoba ![]() a bawią się Wasze dzieci garnuszkiem na klocuszki? Bo jeszcze nie mamy i się zastanawiam czy kupować czy nie. Mamy sorter takie wiaderko z fp i Ślimak sorter też z fp i Krzyś na razie umie wyciągać klocki lub wysypywać, gryźć elementy oczywiście też umie, a poza tym nie bardzo się bawi tymi sorterami. Ciekawe kiedy zacznie czaić o co chodzi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Kuchenka z Ikei to moje marzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie tyle mam cienie co po prostu worki pod oczami. Cienie bym korektorem potraktowała i luz, ale z tymi workami nic nie mogę zrobić. I tak są. Może jak się kiedyś wyspie to znikną... O ile to kiedyś nastąpi 😂 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.