|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Na piekna maz chcial pojsc bo to jego ulubiona bajka 😂 fajne...duzo spiewania..taki maly musical..lekki i przyjemny.. A ten life? Mowisz taki sobie... Thiller czy fikcja bardziej? Chcialabym pojsc na jakis dobry thiller. Jest baba jaga ale to ponoc horror..boje sie..ze za mocne będzie jak na taki stan ciazowy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadmanganian kupisz w aptece i kosztuje grosze. Warto mieć w apteczce dla dziecka i dla siebie. Chciałam rozmrozić szynkę, a się okazało, że to indyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Paula tez myslalam o tym sloiczku..sa ładne w pepco..ale poki co mam psikacz a najwyzej potem sie zamieni
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Paula w aptece kupisz. Ja mam na liscie na gemini Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | ||
Zakorzenienie
|
Witam w ten piękny dzień. U mnie już 18 stopni a ma byc 22. Po drzemce młodej jedziemy do mamy na imieniny. Dzwoniła ze chyba zrobi imprezę na podwórku... grill
![]() Cytat:
Ja bym nie mogła używać psikacza bo jak przemywam po kupię to waciki mam tak namoczony mocno, prawie nie odsączony, że po prostu leje się po dupci. Właśnie, Dziewczyny, nie zapominijcie o myciu dziaselek a potem pierwszego zabka ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2017-04-01 o 10:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W koncu to corunia tatunia ![]()
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie widzialam laske w krotkich spodenkach i bluzce na ramiaczkach..chyba faktycznie jest upal.
Vanesska zazdroszcze grilla. 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie też krótki rękaw, spodnie 3/4
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zreszta dostalam dla Corki 4-pak 3 lata temu i jeszcze mam do dziś dwie paczki Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno Gold bardzo dobry i o dziwo thriller czeg9 się nie spodziewałam po trailerze Cytat:
Cytat:
![]() My na spacer do lasu Kabackiego pojechaliśmy. Nieźle tłumy Jeszcze chce podjechać do jakiegoś sklepu po bluzki bo na taką pogodę niewiele mam rzeczy w szafie które będą pasować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3165 |
Rozeznanie
|
U mnie 20° . Już byliśmy na spacerze. Kupiłam 2 staniki- bo już mi cycki wypływały😂 takie odpinane do karmienia , ale cenna masakryczna- 120zł za szt. Mam nadzieję, że już mi nic tam nie urośnie, bo w obwodzie mogę jeszcze zmiejszyć jakby coś
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
Hej
U mnie piękna pogoda. Jelonek torta robiłaś dla siebie? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego! Sto lat! Pięknego popołudnia dziewczyny ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Spoznione wszystkiego naj
![]()
#3169 |
Zakorzenienie
|
Jelonek nic sie nie chwalilas..to 100 lat! Faltycznie upal..mialam krotki rekaw..dlugie spodnie i sie topilam..22 stopnie..chcialam sobie kupic skorzana ramoneske ale narazie odpuszczam jak jest taka pogoda jakis sweterek cienki czy jeansowa kurteczka starczamm
Bylam w rossmanie..to co chcialam z babydream juz nie bylo..czyli plyn do kapieli i mleczko. . takze kupilam z hippa.. ![]() ![]() Babka przy kasie zakręcona..mowi..ze mam dobrac jeszcze 2 paki chusteczek bo beda gratis to jej mowie..ale mam ![]() ![]() ![]() Potem zakupy spozywcze i teraz leze..bez obiadu bo ide na urodzi y.. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pannaanna_87 Czas edycji: 2017-04-01 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
1491056806884.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Jelonek 100 lat!😘😘😘
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kasę z płaszcza wolę zostawić na coś innego, np. buty jak już będzie trzeba większe kupić. Połaziliśmy po lesie a teraz obiadek się robi. Lubię czasem taką wygodną wersję- mięso wolnogotowane - dzisiaj udka z kaczki. Robią się w piekarniku. Do tego frytki z piekarnika i surówka i obiad na wypasie a ja się nie narobię. Przynajmniej mieszkanie ogarnęłam i przy tej pogodzie to az miło jak ogarnięte jest. I pranie w końcu na balkonie się suszy ![]()
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy ramoneski nie zapinalam..w mojej sie dziura zrobila..jest weekend znizek ale zobacze.. Jest nawet na groupon jak ktoras cos tam kupuje.. Ja chce kupic sushi bo akurat się opcja pojawila
![]() Ja bym jedynie jakas fajna na ramiaczkach kupila..mam suoer zwiewne ale to na maj to juz raczej nie ubiore... Maly mnie znowu kopie na dole..eh łobuz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Paula obiadek brzmi smakowicie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Odebraliśmy tort, mega mi się podoba,
Impreza jutro ;-)1491059845335.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj tak: - kupiliśmy łóżeczko, materacyk i poduszkę klin - zamówiliśmy wózek a pan był taki miły, że pokazał nam jak wpiąć bazę isofix do samochodu (chociaż wiedział, że nie kupimy ponieważ odkupujemy od znajomych) bo nie byliśmy pewni czy do naszego scenica z 2005 będzie pasowała - kupiliśmy komodę malm i kallaxa 4×2 na jakieś zabawki małego oraz dwa przescieradelka, dwa ochraniacze na łóżeczko i niebieski recznik, dwa zielone pudełka i pudełka na buty Jestem mega zmęczona Wysłane z mojego GT-N5110 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3176 |
Zadomowienie
|
U mnie do slonca bylo ponad 30 stopni, swietna pogoda ale troche za goraco
![]() W rossku kupilam plyn baby dream, plyn z mixa, chusteczki. Moja siostra brala dla siebie 2 kremy wiec tez mi dobrala gratisow. Mam tym samym trojpak hagissow, dwupak babydream i jedne babydream w pudeleczku ![]() Zostal mi do kupienia krem z factorem ale to musze jechac do wiekszego rosska i nie wiem co dobrac. Siostra chce balsam nivea dla siebie wiec 2 gratisy dla dzidziusia bym wziela i nie wiem co brac. Balsam dla dziecka jest konieczny? Czy lepiej wziac np dwa bepantheny te za 18,49? Ten sam jest na doz za 13 zl ale skoro tu by byl gratis to moze lepiej go wziac niz kolejny plyn do mycia? |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Ja wzielam mleczko hippa po kapieli jakby skora byla sucha a bephanten bede do pupki uzywala jakby odparzenie bylo ale to na gemini zamowie. I plyn do kapieli i tyle.. Ja mam jakis dla dzieci 50 na lato ale musze poczytac czy od 1 dni bo na pewno moge dla niemowlat. A to maz dostal kiedys jeszcze jak pracował. .. Rok temu ale data waznosci dluuga
![]() Chociaz dzis na urodzinach slyszalam..ze najlepsza oliwka..pow..ze nie bede niczym chyba ze skora sucha to mam mleczko..i ze mam kupic krem bambino bo najlepszy..ale nie skomentowalam..pow..ze mam hippa bo ma najlepszy sklad i tyle..oni nie znaja hippa bo wiadomo..starsze osoby..niema co dyskutowac z pielegnacja kiedyś i dzis.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Ale się objadłam... karkóweczka, szaszłyczki, boczuś i kiełbaska do tego sałatka wiosenna z feta
![]() ![]() A wracając do domu jeszcze nie miałam dosc i zaliczyliśmy Maca i mcflurra. Mąż sie mnie teraz pyta czy nie jest mi niedobrze. Nie wiem o co mu chodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Najlepszosci i zdrówka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Właśnie sobie uświadomiłam ze moja córka za miesiac i parę dni też skończy 2 latka. Jeju kiedy to zleciało... moje maleństwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.