![]() |
#3151 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, to idzie łatwiej niż się wydaje ![]() ![]() u mnie nadal słonecznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 |
Wtajemniczenie
|
kciuki Emma
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
EmmaOEmma kciuki!!!
Blanka dopisz.mi.wizyty 23.05.,30.05. Folinka udanej randki! Czy któraś z Was ma hemoroidy?? Ale mialam pyszny obiad:młode ziemniaki,udko,szparafi,k alafior oraz fasolka szparagowa Dzisiaj puscilam ostatnie zamówienie na gemini,jutro i w środę.pojadę po.koszule i recznik,a wtedy spakuje się do.szpitala.Dla małej potrzebne tylko.pieluchy,więc luz. Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-14 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pola, Elaa dam znać po ![]() tak jeszcze w temacie warzyw, to przecież w Polsce je się sporo ziemniaków do obiadu to wtedy już na pewno mamy zapewniony ten dzienny limit ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-05-14 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3159 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie nadal słonecznie ![]() ![]() powodzenia na wizycie ![]() Ja właśnie zamówiłam koszule do karmienia i zamówienie z babyboom - kod nadal działa ten od Kropki ![]() ![]() Właśnie miałam pisać, że dzisiaj też kupiłam w auchan dwa prześcieradła z gumką na materac 100% bawełna przecenione z 30 zl na 10 zl od sztuki, jakoś wydaje się być niezła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 | |||
Zadomowienie
|
Dziękuję Kochane za wszystkie życzenia!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma takiej opcji, żeby dziecko się wyślizgiwało ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
2006.03.28 ur. Maksymilian ![]() 2012.05.15 ur. Kajetan ![]() 2017.01.02 ur. Lidia ![]() 2018.07.05 ur. Beniamin ![]() Edytowane przez folinka Czas edycji: 2018-05-14 o 13:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3161 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z hemoroidami to Ci nie pomogę, nie znam sie w tym temacie w ogóle.. Cytat:
![]() ![]() u mnie nadal słonecznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie zamówiłam koszule do karmienia i zamówienie z babyboom - kod nadal działa ten od Kropki ![]() ![]() Właśnie miałam pisać, że dzisiaj też kupiłam w auchan dwa prześcieradła z gumką na materac 100% bawełna przecenione z 30 zl na 10 zl od sztuki, jakoś wydaje się być niezła ![]() ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Emma Peter Rabbit! Fajny zajac. U nas tematyka misiowa
![]() A dziewczyny czy te hemoroidy Was bola czy jakos sa niekomfortowe? Ja mam bardzo delikatnie od zawsze ale ja tego wcale jakos nie czuje. Nic mnie nie uwiera ani nie dręczy. Także nic z tym nie robie. W ciazy piszą ze dosc znana dolegliwość. Wzięłam to rennie na zgagę bo znowu zaczęło mnie palić. A młody to ostatnio tak mnie dręczy przy kości udowej ze masakra. Tak jakby mnie ktos łaskotał w boki i to nie tak delikatnie ale wciskając palce/stopy tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba się już skończyły te tygodnie, kiedy ruchy w brzuchu były delikatne i smyrające, teraz nasze bobasy mają takie duże kończyny i silne przede wszystkim, że kopniaki potrafią zaboleć. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowia ze jest ułożony główkowo ale wiadomo ze jeszcze ma miejsce i sie moze obracać... nie wiem co tam wciska ale na pewno jakies swoje kończyny ![]() Cytat:
Oj No chyba sie skończyły. Jak Tz’owi czasami zasadzi kuksańca to az Tz patrzy zdziwiony czy mnie to czasem za mocno nie bolało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
Pola ja też mam hemoroidy ale lekarz zabronił stosowania czegokolwiek. Powiedział że po ciąży będzie czas na ich leczenie
![]() |
#3168 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Udało mi się kupić kapsułki tak więc mamy zapas ![]() Wyniki względne tzn morfologia, mocz oczywiście niezbyt czysty leukocyty, ciągle ponad normę, znowu pewnie jutro coś dostanę od gin. Chyba się nie pozbędę tej infekcji do końca ciąży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że wkrótce będę śmigać samochodem jak i Ty ![]() Cytat:
![]() Przy okazji - w jakiej temperaturze pierzecie ciuszki? Ja białe wstawiłam na 40st, choć zastanawiałam się czy nie wrzucić ich na 60. W ogóle przy prasowaniu miałam 'wypadek'. Mamy stację parową i nie mam pojęcia jak to się stało, ale prasując - para bokiem buchnęła mi prosto w brzuch. Przestraszyłam się, czy z Maluchem wszystko OK, bo pojawił się mocno czerwony ślad i bałam się, że będzie bąbel po poparzeniu. Zel z aloesu i zimny okład chyba załagodził podrażnienie, bo praktycznie już nie ma śladu, a maluch fika normalnie. Mam nadzieję, że to tylko ja to odczułam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekamy na relację po wizycie ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 |
Wtajemniczenie
|
Już po wizycie, mały waży 1742g
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wyprałam na 60 stopni ![]() z kocykami, pieluchami muszę uważać, bo jedne na 40 i tylko 800 obrotów wirowania ![]() myślę, że do maleństwa nie dotarło tak bezpośrednio ciepło, spokojnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() byle i moja szyjka jutro była taka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Faktycznie nie masz za wesoło z tą infekcja... ja swoje wyniki zobacze dopiero na wizycie... Cytat:
![]() Ja będę chyba w 40 prac, pieluchy w wyższych, bambusy w 30st. Przejade zelazkiem i mam nadzieje ze bedzie ok. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudnie Emma. Juz prawie dwa kg! ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Kropka masz racje to biodrowa. Mnie to tez moze nie boli ale jest bardzo nieprzyjemne az na tyle ze musze troche ponaciskac zeby sie przesunął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Witam się po weekendzie
![]() Objadlam się jak nie wiem przez ten weekend, w piątek byly koleżanki to na słodko, w sobotę chińczyk , wczoraj zrobiłam pstrąga i pieczone ziemniaczki wieczorem pizza a dzisiaj też kawka do południa z koleżanką i porcja ciasta z lodami. Teraz kilka dni przerwy od smakołyków. Emma gratuluję wizyty ![]() Folinka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. Monyaa szybkiego powrotu do domu. Polu ja miałam kilka razy ekscesy z hemoroidami ale przed ciążą, teraz jest jak na razie ok. Wczoraj zrobiłam zamówienie w gemini, ostatnie rzeczy u hubiego i Magmaris. Dzisiaj zamówiliśmy wózek i fotelik maxi Cosi. Została nam tylko wanienka i materac i kilka ciuszkow oraz kosmetyki dla małej i koniec. Poprać, poprasować i czekać. Komoda też zamówiona. A co do wanienki to kupuje ta większą bo do nich są stelaże a do tej z Ikei nie ma. Napewno też nie będę korzystać z żadnych " podkładek" do kąpania u mnie to się wogole nie sprawdziło wolę trzymać maleństwo na ręce. Dzisiaj od popołudnia bardzo źle się czuję, boli mnie brzuch i co chwilę się stawia, wzięłam nospe, paracetamol i więcej magnezu, leżę i czekam co będzie dalej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny! Nadrabiam i nadrabiam. Strasznie żałuję, że nie jestem na bieżąco z niektórymi tematami...
Może o segregowaniu ubranek Wam napiszę. Zauważyłam, że decydujące w rozmiarze są szerokość ramionek, czyli tak jakby od szwu do szwu przy rękawkach i długość nogawki dla tych półśpiochów i spodenek. To były dwa kryteria dzięki którym sobie posegregowałam ubranka, w sumie bez patrzenia na rozmiary na metkach, bo faktycznie są przeróżne. A i o wanience. Mamy tę ikeową. Ona jest dość mała, ale Młody do tej pory się w niej kąpie, tylko teraz na siedząco ofc. Z plusów - jest bardzo stabilna, niewielka i ma dziurkę, dzięki czemu u nas wisi na ścianie w łazience na haku i nie pałęta się pod nogami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
Skonczylam kocyk dla Igusi. Bez wypelnienia w srodku
![]() Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3179 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz kolorowe tez wstawiłam na 40 st. zgodnie z zaleceniami z metki. W sumie też i tak się poprasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Emma , super wieści z wizyty!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3180 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.