|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Odpoczywam sobie i robię rozpiskę lekcji na cały grudzień. Najfajniejsze są te przed świętami, wiersze o pierwszej gwiazdce itp.
Ja tak to uwielbiam U was też tak sennie i ponuro? Mnie w dobrym nastroju utrzymuje myśl o tym, że jutro z mężusiem po pracy idziemy na świąteczne zakupki Jak pomyślę o Świętach to mam banana na twarzy Tylko o Wigilii nie myślę, bo banan mi zejdzie
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tak planować na cały kolejny miesiąc ![]() Kasiu a z jakiego województwa ty jestes? |
|
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Kociewie należy w większości do kujawsko-pomorskiego. Ja należę do trójkąta bermudzkiego: Bydgoszcz-Toruń-Grudziądz
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
A i z noclegiem zapraszam, jeżeli nie przeszkadza spanie na materacu w kawalerce
To zrobię tę słynną karkówkę w borowikach![]() Odbieram dziś dwie pary spodni od mojej krawcowej. przerobiła spodnie mojej mamy na rybaczki eleganckie dla mnie. Za obie pary wzięła... 30zł!!! Kobieta jest niesamowita
|
|
|
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
Najserdeczniejsze zyczenia dla wszystkich wizazowych KAS!!
![]() Spelnienia marzen dziewczynki ..wczorajszy wypad moge zaliczyc do udanych..przyznam sie ze wypilam lampke wina Tomek troszke zaszalal bo zamiast 1 wrocilismy o 2 w nocy ale tesciowa swietnie sobie poradzila..nie ukrywam ze przez caly czas myslalam o mojej coreczce ale dalam rade..przynajmniej troszke sie odprezylam
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fajnie ci sie trafiło z krawcową ![]() a ja happy jestem bo mężuś wraca do domciu już Gizelciu dzieki za zyczenia
|
|
|
|
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomidoro tak krawcowa miec to naprawde skarb
Ja to mam zawsze problem ze spodniami bo zawsze zadlugie ![]() Gizelciu dobrze ze sie odprezylas Nikitko fajnie ze mezus wraca A ja zmykam sie szykowac powoli bo idziemy wieczorkiem do znajomych na kolacje |
|
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To miłego wieczorku życze ja tez musze wszystko skracać bo zawsze za długie na mnie
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje i wzaajemnie |
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
To skrócić dziewuszki to jeszcze nie jest aż taki duży problem. Ja muszę naprawdę porządnie się naszukać zanim znajde spodnie dla siebie, bo wszystkie są za krótkie
Jestem dość wysoka, mam szczupłe nogi, ale bardzo szerokie biodra, więc wymiary nie na miejscu w dzisiejszej modzie, bo modne są sylwetki na chłopczyce, czyli bez bioder. A ja mam biodra, które bliźniaki mogłyby pomieścić![]() Misiu, to miłego wieczorku życzę |
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile wpadlam...
wrocilam juz do domku impreza sie udala ale jestem okropnie zmeczona wszyscy mowili ze slicznie w ciazy wygladam i pewnie bedzie chlopak heheh no to zobaczymy ale kazdy ma racje ze brzuch zamiast do przodu poszedl mi w biodra lecem zaraz do lozka bo rano musze wstac na badanka postanowilam ze jesli mi sie uda to przed swietami pojde jeszcze na usg orywatnie strasznie ciekawa jestem co z moja dzidzia jakos nie wiem bede spokojniejsza jesli pojde sprawdze czy wszystko dobrze i dobrze sie rozwija przezornego Pan Bog strzeze wiec... ![]() no i dopadla mnie zgaga wrr chyba za duzo ciastek z kremem zjadlam
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Kasie nasze kochane wszystkiego najlepszego
Pomidorko ja tez mam bioderka.. najbardziej denerwuja mnie moje "boczki" ![]() a odnosnie pracy to okazalo sie, ze trzeba posiadac pewien numer, ktorego ja nie mam, nie zdazylam wyrobic i nie moga mnie bez tego przyjac.... a na to trzeba czekac ze 2 miesiace, moj maz wyrobil to wczesniej i zostal przyjety, ale praca mu nie odpowiada, bedzie chcial zmienic narazie sie podjal, tak na okres przejsciowy bo przed swietami trudniej cos znalezc.. szczegolnie w budownictwie ja postanowilam pojechac jutro do agencji pracy i ide pracowac na sprzatania do hotelu, pozniej sie najwyzej zwolnie 2 tygodnie wczesniej gdbym miala jechac do Polski w styczniu..
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Ray odezwij sie jutro jak tam po badankach
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za życzenia Asiu to dobrze, że wyszło z ta praca tak nie bedziesz mała wątpliwości ze musisz jechac do Polski, a jak piszesz że mozesz isc do sprzatania zeby na swieta zarobic a potem sie zwolnic na czas operacji i rekonwalescencji. bedzie dobrze zobaczysz, wszystko wam sie ulozy |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie jak sie nie pokoisz to lepiej iść sprawdzic bedzie spokojna mama to i dzidzia bedzie szczesliwsza ![]() Powodzonka na badaniach |
|
|
|
|
#3168 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Asiu to widzę, że w Anglii nie jest tak trudno o pracę.Jeśli ktoś nie przebiera to coś znajdzie Baardzo ciężko znaleźć pracę, jakąkolwiek
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Ray mam nadzieję, że pstrykną fotkę na usg i że nam pokażesz jak Twoja córcia urosła
|
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, odnośnie boczków i bioder to nie uważam, że to coś złego. Naprawdę lepiej mieć seksi bioderka niż być jak ja przez całe życie suchą szczapą
Dlatego jestem szczęśliwa że udało mi się przytyć![]() Kiedy robicie zakupki świąteczne? Ja jutro Tylko ja tak to lubię
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Kachula jak tam imprezka mineła?
Pomidorowa gotowa do boju? na jutro do szkołyMarcelinko a co tam u ciebie słychac? Kasiu to w Norwegii tak ciężko jest z pracą a można wiedziec czemu? |
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie konretnie zakupy robisz? Chodzi o prezenty czy o przystrojenie domu? |
|
|
|
|
#3174 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() Z egz jestem zadowolona ![]() ![]() ale nei chce zapeszac, bo z tymi profesorkami to roznie bywa A co u mnie? Zmęczona jestem, ale zyje jeszcze, zyje ![]() ![]() Pomidorko zgadzam sie co do sexy bioderek ![]() ![]() ![]() Kasie kochane zycze Wam duzo zdrowka, szczesliwych zwiazkow, szczerej milosci od , waszych TŻ/mężów/ o kochanków was nie podejrzewam -zart , duzo usmiechu na codzien i ogromnej ilosci pozytywnego myslenia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii slicznych bobaskow ![]() ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Jetem zwarta i gotowa na jutro
Nawet znalazłam chwilkę żeby dzis do brata wpaść![]() A jutro prezenciki kupuję, to najbardziej lubię w świętach Zawsze wtedy myslę sobie, jak będą się cieszyć kiedy znajdą je pod choinkąMarcelinko, a kiedy będziesz miała wyniki egzaminu? |
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki wielkie Marcelinko, a może kiedys jak bedziesz w szkole to na małe wagary się udasz i wyskoczymy sobie na piwko co?
|
|
|
|
|
#3177 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze zeszlo na tematy swiateczne
u mnie to wyglada tak, ze moje pietro wyglada jak "agencja towarzyska" wszedzie multum lampek, gwiazdek, mikolaj swiecacy w oknie, snopki ![]() ![]() przystojenie daje mi taka radoche jak zabawka dla malego dziecka ![]() ![]() na dworzu to samo, lampki sa na choince, na pergolii, nad zadaszenniem kolo garazu, na balkonie, w oknach Nie zawsza sie wtedy na koszty energii fakt w dzien wszystko jest wylaczone ![]() W tym roku bedzie nowa choinka ![]() ![]() jak ja uwielbiam swieta
|||||||||||||||||||||
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to fajnie bedziesz miała udanych zakupów ci życze
|
|
|
|
|
#3179 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole normalniejsze dni bo sama mysl o szkole juz powoduje u mnei trudny dzien :/
||||||||||||||||||||||
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki zatem proponuje wypad do .... jest takie miejsce gdzie daja soki wyciskane z owoców miodzio ![]() dasz znac jak ci pasuje to ja sie dopasuje miło bedzie sie spotkac
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Ja tak to uwielbiam
Jak pomyślę o Świętach to mam banana na twarzy

Tomek troszke zaszalal bo zamiast 1 wrocilismy o 2 w nocy ale tesciowa swietnie sobie poradzila..nie ukrywam ze przez caly czas myslalam o mojej coreczce ale dalam rade..przynajmniej troszke sie odprezylam 

wszyscy mowili ze slicznie w ciazy wygladam i pewnie bedzie chlopak heheh no to zobaczymy
i Kubus