|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
NiEBiE cieszę się,że układa Ci się tam
![]() najprawdopodobniej się miniemy jak Ty będziesz leciała do Polski to ja akurat będę leciała do Anglii![]() Trzymam za kontrakt![]() agniesiu z moim ojczymem rozmawiało już wiele osób...Nic to nie daje...
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
madzik to ja Ci pomacham z samolotu.
![]() No układa mi się. Praca jest, to najważniejsze. Jest Tż, chociaż wcale nie jest różowo, bo ten brak czasu mnie dobija, ale trzymam się, póki co.
|
#3153 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wątpię aby aż tak silno bolał kręgosłup przez piguły ![]() Cytat:
Przecież my doskonale wiemy że nie masz czasu ale pamiętamy o Tobie i zawsze czekamy na niusy od Ciebie ![]() a u nas jak widzisz - stara bieda ![]() Fajnie by było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam jak ja pracowałam w Angli to też mnie przełożona chwaliła i mówiła że zawsze moge wrócic do nich i dostanę pracę ![]() Trzymam kciuki za kontrakt Szkoda że nie widzicie się za często z TŻ-etm ale za to poznajesz jego rodzinę Ciekawe jak ułoży się przyszłość ![]() jak długo planujesz tam zostać ??
|
||||
|
|
|
#3154 |
|
AGA :)
|
Jestem
![]() Niebe super, że znalazłaś trochę czasu żeby się do nas odezwać ! ![]() swietnie że jest praca i sa okolicznosci wskazujące że dostaniesz kontakt ! i w ogole ciesze sie bardzo że z tztem Ci się układa, a to że nie macie czasu przebolejecie, niestety pracowac trzeba :/ bedzie dobrze !
|
|
#3155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przynajmniej nie mam normy, którą muszę wyrabiać. :P Nasza supervisorka nie jest zbyt miła, więc nas nie chwali. Ale na początku patrzyła na mnie, jakbym jej pół rodziny wytłukła, a teraz już się nawet czasami uśmiecha. Więc to jakiś postęp. Chociaż kontrakty nie zależą od niej. Cytat:
Może i poznaję jego rodzinę, ale na poznanie jego samego nie mam zbytnio czasu. Ehh. Ale nie chcę o tym myśleć, bo mi się tylko humor psuje. Nie mam pojęcia, nic nie planuję. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość. I lecę szykować się do pracy. Miłego dnia. ;*
|
|
#3156 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziaczku ciesze sie że jednak nie będziesz sama w święta
![]() Niebie super ze w pracy coraz lepiej, a z TŻ no cóż cieszcie sie każdą wspólną chwilą |
|
|
|
#3157 |
|
|
Niebuś ale przeciez my rozumiemy Twoja sytuacje i nie wymagamy żebyś nadrabiała kilkanaście stron!
Poprostu masz się meldować i pisac że wsyztsko jest ok !!
|
|
#3158 |
|
Wtajemniczenie
|
NiEBiE powodzenia! Trzymam kciuki za kontrakt
I życzę więcej czasu dla TżtaMadzik super, że Ci się udało załatwić święta z rodzinką Aga co ze stypendium?
|
#3159 |
|
|
Agniesiu mam
odebrałam decyzję o przyznaniu i teraz nie poztsaje mi nic jak tylko czekać na przelew ![]() i wydać wszytsko
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja też się cieszę,że lecę
(ale jeszcze w sposób stonowany, bo nie mam jeszcze biletów )NiEBiE ważne,żebyś do nas wpadała i meldowała co u Ciebie ![]() Ag no właśnie... Jak stypa?? ![]() Gratulacje
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-11-14 o 14:28 |
|
|
|
#3161 |
|
|
madzia hahaha nie kuuuś :P
Edit: idę jeść wiecie, moja mama ostatnio zrobiła naleśniki, ale zamiast np. dzemu czy serka dała parówkę i ser. na to ketchup, no poprostu swietne! bardzo smaczne. polecam. ![]() (wiem że kucharz ze mnie marny i może to nie brzmieć wiarygodnie ale naprawde dbre )
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-14 o 14:37 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3162 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga gratuluję stypendium, ja ciągle czekam
Smacznego![]() Ja sobie właśnie trochę przysnęłam i obudziła mnie Buffy szturchająca mnie łapą w twarz i domagająca się wyprowadzenia na spacer
|
#3163 |
|
|
agniesu ze też Buffy sie chce wychodzic w taką pogodę...
no ale siła wyższa :P wrrr, ja jestem zlaaaaaa na tżta. powoli zaczynam tracić cierpliwość do niektórych spraw
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Hop Hop!!
jest tu kto?? ![]() co to za pustki? ![]() sas szkoda,że nie możesz pisać
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop je jestem
plecki nadal bola ![]() zaraz ide do kapieli i do lozeczka
|
#3166 |
|
Zakorzenienie
|
yov
![]() mnie za to głowa boli i to już drugi dzień |
|
|
|
#3167 |
|
|
i ja też jestem
w piątek wieczór, kiedy powinnam być z chlopakiem. ooo! przepraszam, ma aspiracje na mojego narzeczonego. No ale jestem tutaj ![]() no comment. cholera, nie moge się dziś ogrzać;/ ciągle mi zimno :/ Edit: madziu wspolczuje bolu głowy :/ mnie dziś (o dziwo!) nie bolała
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-14 o 19:13 |
|
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
melduję sie wieczorną porą
![]() Dla wszystkich bolących koziołkowych głowek |
|
|
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
Ag koduś
![]() co porabiacie wieczorową porą? ![]() Mi TŻ "zabrania" siedzieć na wizażu w kółko tylko gadanie słyszę: "tylko wizaż i wizaż", "ja jestem najważniejszy,ale zaraz po wizażu"... bla bla bla ![]() On nie rozumie jak to wciąga
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ narzeka na wizaż ale tylko dlatego że się nie uczę ![]() edit. zmykam spać. dobranoc. Puchatko zrób sobie przerwę w pisaniu ![]() Gdzie jest Monia?????????????? Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-14 o 22:27 |
|
|
|
|
#3171 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu faktycznie dziś tu wyjątkowo cicho..........
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
koduś zrobiłam sobie przerwę i to jaką
![]() Byłam na resecie Piwo z koleżankami z grupy ![]() Właśnie przyszłam, wymyłam się i...chyba padam ![]() Jeszcze tylko jutro (dziś) i niedziela i do Was wracam Dobranoc |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() a co tu tak cichusieńko?? ![]() MAAAAAAAAAAAM BILEEEEEEETYYYYYY!!! ![]() Spędzę wreszcie święta z rodzinką ![]() No to tak się chciałam pochwalić
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Alicjo
nie rozumiem? ale baaardzo sie cieszę że będziesz tutaj aktywniej szaleć![]() dzień dobry Madzik ![]() ja wstałam 10 min. temu, TŻ jest w pracy więc jak od raz do was zaglądam ![]() ide zrobić sobie śniadanie ![]() daaaawno tak długo nie spałałam jak dziś ( nie wliczając niedzieli kiedy to w sb kłądę się późno spać )HURRRRRRA bardzo sie cieszę Madziu Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-15 o 09:50 |
|
|
|
#3175 |
|
Zadomowienie
|
Hej!!
![]() Niebie fajnie że Ci się wszystko dobrze układa, cierpliwości a małymi kroczkami osiągniesz to co chcesz ![]() Madzik super że święta spędzisz z rodziną Zdradź jakimi liniami lecisz i czy drogie mają bilety....razem z mężem chielibyśmy poleciec do mojej siostry tylko te święteczne ceny nas odstraszają Ag gratuluję stypendium!!!!!!! Pierwsze co mi przyszło po tej info (podobnie jak madzi) to czy będzie nowa torebka ![]() Zajrzałam do Was na moment, bo nadal mam problemy z oczami, więc muszę się oszczędzac i mało zagladac w kompa ![]() Miłego weekendu wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!
|
#3176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też się cieszę ![]() Cytat:
napewno bardziej się opłaca jak osoba,która jest w Anglii kupi bilet,bo one są wtedy tańsze!!Mimo,ze ten sam termin, itd.I już mam problem co mamie kupić potrzebuję prezent świąteczny i imieninowy
|
||
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj blush
![]() Mi też od czasu do czasu dokuczają oczy ..to przez te godziny spędzone w pracy przed kompem no i jeszcze to co siedzę w domu ( ale staram się nie przesiadywać długo tylko wchodzę na chwikę ) . Masz może specjalne okulary do komputera? Madziu co porabiasz? Ja mam zamiar zabrać się za porządki w garderobie które odkładam z tygodnia na tydzień ![]() ciekawe gdzie reszta koziołków baluje ![]() Puszek pewnie odsypia wczorajsze piwka ![]() Ag na zakupach..ogląda na co wydać syp. ![]() a reszta kozic????? hop hop.... Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-15 o 11:22 |
|
|
|
#3178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z własnego doświadczenia wiem, że faktycznie wychodzi taniej gdy bilety kupi Ci ktoś będący w Anglii Gdyż, iż, ponieważ ![]() W poniedziałek zdaję 3 rozdziały promotorowi, więc nie będę już ich pisać, więc będę miała więcej czasu na internet ![]() Miłego weekendu blush i dbaj o oczy Cytat:
![]() I czy Ty naprawdę wierzysz w to, że Aga już jest na zakupach A nie, że dopiero z łóżka wstała
|
||
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
supera ja do sprrzątania a zamiast tego znowu tu przysiadłam pod pretekstem zjedzenia ciastka ![]() Cytat:
![]() Na stówe jeszcze śpi ..nasz koziołkowy śpioch ![]() niech mnie ktoś wykopie z łóżka bo wciąż w szlafroku siedzę
|
||
|
|
|
#3180 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was a ja juz na zakupach byłam
zywieniowych i szukałam czegoś na swój coraz pokażniejszy brzuch ale z marnym efektemAg4 gratuluje stypendium Madziaczku ciesze sie z Tobą Kode często wpadaj na ta chwilke bo wątek tylko z tego korzysta ![]() Puchatko super będziesz mogła wszystko na spokojnie podrasowac. Blush biedactwo widze Sas my tu na ciebie czekamy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

jak Ty będziesz leciała do Polski to ja akurat będę leciała do Anglii
za kontrakt

Miałam pozałatwiać parę rzeczy i jechać odwiedzić małego Adasia (synka mojej przyjaciółki), ale niestety na zajęciach kapnęłam się, że nie mam portfela, więc musiałam wracać do domu. Na szczęście okazało się, że go po prostu rano nie spakowałam do torby
Ale z planów nici, bo ładowanie się w Kraków w piątek w godzinach szczytu nie ma sensu
.

bardzo smaczne. polecam. 

ale baaardzo sie cieszę że będziesz tutaj aktywniej szaleć
A nie, że dopiero z łóżka wstała