|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
ja dawno się tak nie chichrałam, toż to Monty Python jak żywy
|
|
#3152 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Preferuję je w miesiącach letnich, imprezy pod gołym niebem i te sprawy W pozostałych przypadkach wybieram cięższy kaliber No a gdy słyszę, że kumpel wypił podczas imprezy piw osiemnaście, to robię taką minę.A coś w tym jest Cytat:
Gdy juz raz zacznę, biegam co pięć minut ![]() Cytat:
A cóż to skłoniło Cię do tego kroku? ![]() Btw - biedna, biedna Stefcia
|
|||
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papugo a jesli tak cie ubawila tredowata to sprobuj jeszcze Gehenne Mniszkowny ![]() swoja droga nigdy nie bylam w stanie wypic wiecej niz 3 piwa- a i to zdarzylo mi sie z raz w zyciu i nie m oge zrozumiec jaki jest sens zlopania 8 piw jesli potem cala impreze spedza czlowiek w kiblu... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-30 o 14:53 |
|
|
|
|
#3154 |
|
BAN stały
|
No to lece ogladac koty
|
|
|
|
#3155 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale oczywiście nie mówię, że to źle.![]() Natomiast ja bardzo rzadko piję coś cięższego - po kilku godzinach zaliczam "zgon brzuszny", że tak powiem - żołądek mnie zawsze boli (nie wątroba ). Kurczę, ile bym wcześniej (przed alkoholem) nie zjadła, to i tak będzie za mało i ten alkohol potem daje o sobie znać pod postacią bólu. A już w ogóle nie ma mowy o jakimkolwiek "mieszaniu". Generalnie mam wszystkie zadatki na to, aby zostać abstynentką. Ale nie zostanę.
|
|
|
#3156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkich!
Wieczór uratowany Hancockiem. Uśmialiśmy się z Ukochanym setnie. Uwielbiamy takie filmy bez pretensji do niesienia moralnego przesłania. Swój limit "poważnych" filmów wyrobiłam dawno temu, kiedy łykałam po prostu wszystko (a w większości dramaty psychologiczne). Teraz już nie potrafię, bo potem za mocno przeżywam. Tak jakoś dziwnie mi się porobiło... A Hancock to naprawdę udany film o superbohaterze. Inne ujęcie tematu, dowcipy sytuacyjne i to nie rodem z toalety, dobry film w swoim gatunku. Polecam na chandrę. Alkohol w moim przypadku dokumentnie odpada, z wielu przyczyn, więc chandrę muszę przezwyciężać innymi sposobami Wizażanie (dziewczynki i chłopcy), powiedzcie mi pokrótce co przeskrobał ostatnio Twister. Robił dobre wrażenie, potem zobaczyłam jego zachowanie niezgodnie z netykietą w wątku perełkowym, a później dowiedziałam się, że był tu tylko warunkowo . Chciałabym zrozumieć tę sytuację z banem, dlatego pytam. Czy poprzednio też reklamował swoje aukcje na Allegro i dlatego został zbanowany? Trudno by mi było wyobrazić go sobie trollującego, więc to chyba nie to....A przy okazji, czy jakaś ilość ostrzeżeń to automatyczny ban? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Och! widze, ze w Barze atmosfera imprezowo-nostalgiczna. Dziewczyny, mam nadzieje, ze dzisiaj macie juz lepsze nastroje
Nadrabiam zaleglosci barowe i po wahaniu zdecydowalam, ze wypowiem sie jednak na drazliwy temat Twistera.Cytat:
Nasunela mi jeszcze ogolna refleksja.... Przez to Forum przewinelo sie wiele osob pretendujacych do miana guru- jedne byly niemile, wrecz bezczelne i szybko zostaly "wyeliminowane" , inne; sprawiajace wrazenie przesympatycznych - zagrzaly miejsce dluzej. Zaobserwowalam jednak, ze w tak roznorodnym, (m.in. pod wzgledem podejscia do pasji "perfumiarskiej") gronie, gdzie wypowiada sie duza liczba ludzi, majacych naprawde niesamowite zdolnosci "wechowe", ale nie odczuwajacych przy tym potrzeby, by uchodzic za konesera czy wszechwiedzacego znawce- taki samozwanczy guru, predzej czy pozniej musi zweryfikowac swoja postawe i, jesli chce koegzystowac na Forum, nie ma wyboru: musi spusci z tonu. Przeciez z zalozenia jestesmy tu dla przyjemnosci i ktos, kto wciaz podkresla swoja wyzszosc, dziala innym na nerwy.
|
|
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, z tym, że musi
|
|
#3162 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#3163 |
|
czyli Endżi
|
Katt, Be - bardzo się z Wami zgadzam
Mam jakieś ciągotki do trudnych relacji i trudnych ludzi ( ) więc pogadałam z nim trochę na pewne tematy. Nie chodzi mi o to, żeby tu teraz zdradzać jakieś intymne szczegóły ( ), bo nic takiego nie padło. Ale smutno mi się czytało pewne rzeczy. I to nie ze względu na to, że dowiedziałam się o jakichś zakulisowych, prywatnych sprawach tej osoby (którymi teraz będę sypać jak z rękawa ). Chodzi o szeroko rozumiany sposób wypowiedzi i co się za tym kryje.Żal mi i nie żal. Zawsze smutno kiedy trzeba komuś wyraźnie dać do zrozumienia, że nie życzy sobie jego towarzystwa. Tym bardziej, że dzieli z nami pasję. Ale wielu rzeczy po prostu nie można zaakceptować. A jeśli ktoś nie chce przyjąć kilkakrotnie dawanej mu lekcji... Cóż, strata. /edit/ Aha, żeby nie było że go obgaduję Dokładnie to samo (a właściwie nawet ostrzej ) pisałam bezpośrednio do niego.Katt, Joasiu - fakt, nie "musi". Ale powinien
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-11-30 o 16:11 |
|
|
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Kaganiku - taaa, lubię duże rozmiary - ale z reguły w działce perfumeryjnej
![]() Co to jest to Lulua? Jakaś perfumeria internetowa? I można zamawiać próbki? I jeszcze napisz, że to jakaś krajowa perfumeria...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chlopcy generalnie lubia takie gadzety wiec pewnie Twoj mezus bedzie zachwycony. Tomtomki sa ponoc najlepsze- i rzeczywiscie nasz wylapuje takie adresy ktorych satnav znajomego- chyba Navman- nie znajduje chyba tomtomy go i XLmaja zainstalowane oprogramowanie na kamery i fotoradary- ale to chyba tez zalezy od modelu, najlepiej pytac sprzedawcow nonono nie wiem kto mojemu mezowi nagadal ze ma sie ciezarna porzadnie opiekowac- podejrzewam szwagierka mojego - ale sam z siebie wzial i odkurzyl- a to sie nie zdarzylo chyba ani razu w czasie naszego prawie 5-letniego malzenstwa...a teraz lata po domu i okna myje....sie przejal hihihi. i jeszcze zaproponowal ze sam pojedzie po zakupy ( no a zakupy to ja raczej lubie...) hmmm tak te okna zamazal ze obawiam sie ze bede musiala poprawic bo mnie te smugi do szalu doprowadza, ale nic nie mowie coby sie nie zniechecil...
Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-11-30 o 16:22 |
|
|
|
|
#3166 | |
|
|
Cytat:
Madziku nie zebym kusila ale moze popatrzysz? ![]() http://sklep.lulua.pl/
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-11-30 o 16:20 Powód: pomylony sklep:) |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3168 |
|
|
Madziu pomylkowo wkleilam inny sklep ,ale juz podalam wlascicwy co nie znaczy zebys nie sprawdzila w dwoch
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas glownie sie sprzedaje Mio Ale podejrzewam ze mozna dograc mapki z fotoradarami itp Jutro sie dowiem w hurtowniach co i jak i ci dam znac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie poradze, ze pomimo iz nie naleze do ludzi pamietliwych i zajadlych, mam ograniczone zaufanie , gdy chodzi o taka forumowa "recydywe". Chcialam tez zaznaczyc, ze zdaje sobie sprawe z tego, iz Twister nie moze sie teraz "bronic", dlatego pragnelabym, aby moja wypowiedz nie zostala potraktowana jako atak Cytat:
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-30 o 16:37 |
||
|
|
|
#3171 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No przecież ja też o działce perfumeryjnej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Korzystaj póki możeszCytat:
![]() |
|||||
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. No i prezent bym miała |
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie moge sie zalogowac na strone hurtowni z domu zeby to posprawdzac bo certyfikat trzeba miec zainstalowany a ja nie mam
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Doczytałam, że tych XL to jest jeszcze wiele odmian i trzeba wiedzieć jaką się chce kupić. Normalnie mam kręćka. Myślałam, że ich jest tylko 9, a tu się okazuje, że każdy model ma jeszcze podmodel
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skad ja to znam czasem tylko podokladaja jakies tylko inne cyferki a funkcje ma takie same i cena jest wyzsza
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chyba na starość ślepnę , bo przeczytałam, że ten u mnie na promocji to jest XL31, a to jest XL13
|
|
|
|
|
#3179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ostrzeganie o radarach pamiętam, że dogrywałam do niego i baaardzo się sprawdza, wrzeszczy jak wściekły w miejscach gdzie są stacjonarne i tam, gdzie poprostu często policja lubi stać ![]() W każdym razie polecam, naprawde dobry wynalazek, a jaki mam dokładnie model napisze Ci później
|
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

ja dawno się tak nie chichrałam, toż to Monty Python jak żywy 
W pozostałych przypadkach wybieram cięższy kaliber
minę.

. Chciałabym zrozumieć tę sytuację z banem, dlatego pytam. Czy poprzednio też reklamował swoje aukcje na Allegro i dlatego został zbanowany? Trudno by mi było wyobrazić go sobie trollującego, więc to chyba nie to....

Doczytałam, że tych XL to jest jeszcze wiele odmian i trzeba wiedzieć jaką się chce kupić. Normalnie mam kręćka. Myślałam, że ich jest tylko 9, a tu się okazuje, że każdy model ma jeszcze podmodel