Scent Bar VI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-30, 13:48   #3151
martwa papuga
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
oj tredowata tez swojego czasu przeczytalam meczaca lekturka, zwlaszcza ten jezyk
Męcząca? No co Ty ja dawno się tak nie chichrałam, toż to Monty Python jak żywy
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 13:50   #3152
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
Zawsze zastanawiało mnie, GDZIE można zmieścić 9 piw. Ja wypiję 3 duże piwa i więcej już nie mogę, pod groźbą malowniczego pawia.
A na mnie piwo działa jakoś "muląco", poza tym rozpychaniem brzucha i uczuciem pełności Preferuję je w miesiącach letnich, imprezy pod gołym niebem i te sprawy W pozostałych przypadkach wybieram cięższy kaliber

No a gdy słyszę, że kumpel wypił podczas imprezy piw osiemnaście, to robię taką minę.

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
hej gryxiu
czasem trzeba posmutkowac, zeby potem sie radowac
A coś w tym jest

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
U mnie po drugim piwie robi się obieg otwarty: piwo-siusiu I już jakiś czas temu przestałam się dziwić ile piwa mieści się w człowieku Chociaż ostatnio zrobiłam się ekonomiczna i najczęściej sytuacja wygląda: piwo-spać
U mnie jest spokojnie, do czasu pierwszej wizyty w siusialni Gdy juz raz zacznę, biegam co pięć minut

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Wczorajszy wieczór też spędziłam mało imprezowo, za to pokwikując ze śmiechu - przeczytałam oba tomy Trędowatej. Łojezu...
No nie mów... A cóż to skłoniło Cię do tego kroku?

Btw - biedna, biedna Stefcia
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 13:51   #3153
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Męcząca? No co Ty ja dawno się tak nie chichrałam, toż to Monty Python jak żywy
ja ja czytalam pewnie z 10-15 lat temu zanim mi sie gust i poczucie humoru na dobre wyrobilo...nie wiem jak bym odbierala teraz sliczna Stefcie R i jej ordynata Papugo a jesli tak cie ubawila tredowata to sprobuj jeszcze Gehenne Mniszkowny

swoja droga nigdy nie bylam w stanie wypic wiecej niz 3 piwa- a i to zdarzylo mi sie z raz w zyciu i nie m oge zrozumiec jaki jest sens zlopania 8 piw jesli potem cala impreze spedza czlowiek w kiblu...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-30 o 13:53
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 13:58   #3154
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

No to lece ogladac koty Milego popoludnia Wam zycze
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:03   #3155
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
I humor lepszy i próbki będą
A swoją drogą świetny kontakt z perfumerią.
Nie zamawiałam jeszcze żadnych próbek w tej perfumerii. Ale skoro tak chwalisz. Może po Nowym Roku.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A na mnie piwo działa jakoś "muląco", poza tym rozpychaniem brzucha i uczuciem pełności Preferuję je w miesiącach letnich, imprezy pod gołym niebem i te sprawy W pozostałych przypadkach wybieram cięższy kaliber

No a gdy słyszę, że kumpel wypił podczas imprezy piw osiemnaście, to robię taką minę.
W lecie to piwo szybciej mi uderza do głowy. Ale oczywiście nie mówię, że to źle.
Natomiast ja bardzo rzadko piję coś cięższego - po kilku godzinach zaliczam "zgon brzuszny", że tak powiem - żołądek mnie zawsze boli (nie wątroba). Kurczę, ile bym wcześniej (przed alkoholem) nie zjadła, to i tak będzie za mało i ten alkohol potem daje o sobie znać pod postacią bólu.
A już w ogóle nie ma mowy o jakimkolwiek "mieszaniu".
Generalnie mam wszystkie zadatki na to, aby zostać abstynentką. Ale nie zostanę.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:09   #3156
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zamawiałam jeszcze żadnych próbek w tej perfumerii. Ale skoro tak chwalisz. Może po Nowym Roku.
Na prawdę polecam Wczoraj wieczorem, a właściwie w nocy złożyłam zamówienie, a dzisiaj rano dostałam potwierdzenie oraz podany koszt zamówienia. Zobaczymy jeszcze jak już dojdą próbeczki.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:36   #3157
KomEwa
Rozeznanie

Witam wszystkich!

Wieczór uratowany Hancockiem. Uśmialiśmy się z Ukochanym setnie. Uwielbiamy takie filmy bez pretensji do niesienia moralnego przesłania. Swój limit "poważnych" filmów wyrobiłam dawno temu, kiedy łykałam po prostu wszystko (a w większości dramaty psychologiczne). Teraz już nie potrafię, bo potem za mocno przeżywam. Tak jakoś dziwnie mi się porobiło... A Hancock to naprawdę udany film o superbohaterze. Inne ujęcie tematu, dowcipy sytuacyjne i to nie rodem z toalety, dobry film w swoim gatunku. Polecam na chandrę.
Alkohol w moim przypadku dokumentnie odpada, z wielu przyczyn, więc chandrę muszę przezwyciężać innymi sposobami No, chyba że wołowina w winie...(oj, ślinotok).

Wizażanie (dziewczynki i chłopcy), powiedzcie mi pokrótce co przeskrobał ostatnio Twister. Robił dobre wrażenie, potem zobaczyłam jego zachowanie niezgodnie z netykietą w wątku perełkowym, a później dowiedziałam się, że był tu tylko warunkowo. Chciałabym zrozumieć tę sytuację z banem, dlatego pytam. Czy poprzednio też reklamował swoje aukcje na Allegro i dlatego został zbanowany? Trudno by mi było wyobrazić go sobie trollującego, więc to chyba nie to....
A przy okazji, czy jakaś ilość ostrzeżeń to automatyczny ban?
KomEwa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 14:47   #3158
Kattarina
Zakorzenienie

Och! widze, ze w Barze atmosfera imprezowo-nostalgiczna. Dziewczyny, mam nadzieje, ze dzisiaj macie juz lepsze nastroje

Nadrabiam zaleglosci barowe i po wahaniu zdecydowalam, ze wypowiem sie jednak na drazliwy temat Twistera.
Cytat:
Dla mnie Twister to swego rodzaju "fenomen". Widać, że chłopak czuje tak wielką, że aż niezdrową potrzebę akceptacji. Ale nie jest to potrzeba akceptacji i lubienia go jako człowieka, jako dajmy na to Krzyśka (nie wiem, jak on ma na imię), ale jako eksperta i guru perfumowego. Zapomniał tylko, że za każdym "idolem" stoi nie tylko jego talent i wyjątkowość, ale i charakter, bycie człowiekiem właśnie. A on niezbyt chciał być ludzki.
Ja tak go odebrałam.
Smutne jest to, że choć 100 razy zostanie stąd wydalony, to wejdzie tu 101 raz, nie patrząc na to, że może nie jest tu mile widziany.
Żal mi go, bo uważam, że chłopak ma problem sam ze sobą.
Be- po raz kolejny zgadzam sie z Toba, z mala roznica: mnie wciaz nie jest go zal. Ufam swojej intuicji, ktora podpowiada mi w tym przypadku, ze wystarczylaby odrobina dobrej woli i zdrowego samokrytycyzmu, aby forumowa asymilacja Twistera przebiegla bezproblemowo. Wybral inna droge, (nie wnikam teraz czy swiadomie czy pchany kompulsem- dlatego, ze bez mozliwosci beposredniej konfrontacji, opieralabym sie tylko na domyslach), zmarnowal szanse, piszac niemile PW zachowal sie arogancko i nie wyobrazam siebie, by mial dalej zatruwac atmosfere.

Nasunela mi jeszcze ogolna refleksja....
Przez to Forum przewinelo sie wiele osob pretendujacych do miana guru- jedne byly niemile, wrecz bezczelne i szybko zostaly "wyeliminowane" , inne; sprawiajace wrazenie przesympatycznych- zagrzaly miejsce dluzej. Zaobserwowalam jednak, ze w tak roznorodnym, (m.in. pod wzgledem podejscia do pasji "perfumiarskiej") gronie, gdzie wypowiada sie duza liczba ludzi, majacych naprawde niesamowite zdolnosci "wechowe", ale nie odczuwajacych przy tym potrzeby, by uchodzic za konesera czy wszechwiedzacego znawce- taki samozwanczy guru, predzej czy pozniej musi zweryfikowac swoja postawe i, jesli chce koegzystowac na Forum, nie ma wyboru: musi spusci z tonu. Przeciez z zalozenia jestesmy tu dla przyjemnosci i ktos, kto wciaz podkresla swoja wyzszosc, dziala innym na nerwy.
Kattarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:52   #3159
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez Kattarina Pokaż wiadomość

Nasunela mi jeszcze ogolna refleksja....
Przez to Forum przewinelo sie wiele osob pretendujacych do miana guru- jedne byly niemile, wrecz bezczelne i szybko zostaly "wyeliminowane" , inne; sprawiajace wrazenie przesympatycznych- zagrzaly miejsce dluzej. Zaobserwowalam jednak, ze w tak roznorodnym, (m.in. pod wzgledem podejscia do pasji "perfumiarskiej") gronie, gdzie wypowiada sie duza liczba ludzi, majacych naprawde niesamowite zdolnosci "wechowe", ale nie odczuwajacych przy tym potrzeby, by uchodzic za konesera czy wszechwiedzacego znawce- taki samozwanczy guru, predzej czy pozniej musi zweryfikowac swoja postawe i, jesli chce koegzystowac na Forum, nie ma wyboru: musi spusci z tonu. Przeciez z zalozenia jestesmy tu dla przyjemnosci i ktos, kto wciaz podkresla swoja wyzszosc, dziala innym na nerwy.
Kattarino, wyjątkowo jakoś nie zgadzam się z Tobą

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:55   #3160
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Asiu, a z czym konkretnie? Z podkreslona czescia i tym, ze "musi"? Tak mi sie jakos sformulowalo- mialam na mysli, ze dla dobra swojego i wspolforumowiczow, taki ktos powinien.
Stary 2008-11-30, 14:58   #3161
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Asiu, a z czym konkretnie? Z podkreslona czescia i tym, ze "musi"? Tak mi sie jakos sformulowalo- mialam na mysli, ze dla dobra swojego i wspolforumowiczow, taki ktos powinien.

Tak, z tym, że musi

joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:01   #3162
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Cytat:

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:09   #3163
your Angel
czyli Endżi

Katt, Be - bardzo się z Wami zgadzam T. zaprosił mnie kiedyś do znajomych na n-k a że go przecież "znam" to uznałam, że mogę to zaproszenie uznać i do znajomych przyjęłam Mam jakieś ciągotki do trudnych relacji i trudnych ludzi ( ) więc pogadałam z nim trochę na pewne tematy. Nie chodzi mi o to, żeby tu teraz zdradzać jakieś intymne szczegóły ( ), bo nic takiego nie padło. Ale smutno mi się czytało pewne rzeczy. I to nie ze względu na to, że dowiedziałam się o jakichś zakulisowych, prywatnych sprawach tej osoby (którymi teraz będę sypać jak z rękawa ). Chodzi o szeroko rozumiany sposób wypowiedzi i co się za tym kryje.

Żal mi i nie żal. Zawsze smutno kiedy trzeba komuś wyraźnie dać do zrozumienia, że nie życzy sobie jego towarzystwa. Tym bardziej, że dzieli z nami pasję. Ale wielu rzeczy po prostu nie można zaakceptować. A jeśli ktoś nie chce przyjąć kilkakrotnie dawanej mu lekcji... Cóż, strata.

/edit/ Aha, żeby nie było że go obgaduję Dokładnie to samo (a właściwie nawet ostrzej ) pisałam bezpośrednio do niego.

Katt, Joasiu - fakt, nie "musi". Ale powinien

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2008-11-30 o 15:11
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:13   #3164
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kaganiku - taaa, lubię duże rozmiary - ale z reguły w działce perfumeryjnej

Co to jest to Lulua? Jakaś perfumeria internetowa? I można zamawiać próbki? I jeszcze napisz, że to jakaś krajowa perfumeria...

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:17   #3165
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Hm..... z jednej strony chciałabym, a z drugiej boję się Dużo wydatków w najbliższym czasie przede mną.

Mam pytanie trochę tak z innej beczki. Kto ma nawigację TomTom? Znalazłam modele, czyli:
* GO 930 Traffic
* GO 730 Traffic
* GO 630
* GO 630 Traffic
* XL Europe Traffic
* XL Regional Traffic
* ONE Europe
* ONE Europe Traffic
* ONE Regional
Ale w żadnym nie jest napisane, że ma bazę fotoradarów, fotoradarów przenośnych oraz miejscach częstej kontroli drogowej Niektóre podobno mają i to by mnie interesowało
my mamy Tomtom one 4N00.012 - ale nie pisze czy to Europe czy co innego, na tym simku jest tlyko Tomtom one UK Ireland-i obawiam sie ze tej bazy fotoradarow nie ma/ a w ogole dziwne urzadzenie, wylaczyc sie nie chce...
ale chlopcy generalnie lubia takie gadzety wiec pewnie Twoj mezus bedzie zachwycony. Tomtomki sa ponoc najlepsze- i rzeczywiscie nasz wylapuje takie adresy ktorych satnav znajomego- chyba Navman- nie znajduje
chyba tomtomy go i XLmaja zainstalowane oprogramowanie na kamery i fotoradary- ale to chyba tez zalezy od modelu, najlepiej pytac sprzedawcow

nonono nie wiem kto mojemu mezowi nagadal ze ma sie ciezarna porzadnie opiekowac- podejrzewam szwagierka mojego - ale sam z siebie wzial i odkurzyl- a to sie nie zdarzylo chyba ani razu w czasie naszego prawie 5-letniego malzenstwa...a teraz lata po domu i okna myje....sie przejal hihihi. i jeszcze zaproponowal ze sam pojedzie po zakupy ( no a zakupy to ja raczej lubie...) hmmm tak te okna zamazal ze obawiam sie ze bede musiala poprawic bo mnie te smugi do szalu doprowadza, ale nic nie mowie coby sie nie zniechecil...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-11-30 o 15:22
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:17   #3166
czarnazuzia1

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Co to jest to Lulua? Jakaś perfumeria internetowa? I można zamawiać próbki? I jeszcze napisz, że to jakaś krajowa perfumeria...

Madziku nie zebym kusila ale moze popatrzysz?

http://sklep.lulua.pl/

Edytowane przez czarnazuzia1
Czas edycji: 2008-11-30 o 15:20 Powód: pomylony sklep:)
Stary 2008-11-30, 15:20   #3167
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość

http://www.luxlux.pl/artykul/5749/pe...rytis_ginestet
O mamusiu....

Frank Zappa

Stary 2008-11-30, 15:23   #3168
czarnazuzia1

Cytat:
O mamusiu....

Madziu pomylkowo wkleilam inny sklep ,ale juz podalam wlascicwy co nie znaczy zebys nie sprawdzila w dwoch

Stary 2008-11-30, 15:30   #3169
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Hm..... z jednej strony chciałabym, a z drugiej boję się Dużo wydatków w najbliższym czasie przede mną.

Mam pytanie trochę tak z innej beczki. Kto ma nawigację TomTom? Znalazłam modele, czyli:
* GO 930 Traffic
* GO 730 Traffic
* GO 630
* GO 630 Traffic
* XL Europe Traffic
* XL Regional Traffic
* ONE Europe
* ONE Europe Traffic
* ONE Regional
Ale w żadnym nie jest napisane, że ma bazę fotoradarów, fotoradarów przenośnych oraz miejscach częstej kontroli drogowej Niektóre podobno mają i to by mnie interesowało
Kagan mimo ze pracuje w sklepie agd-rtv to nie mam pojecia ktory tom-tom to maU nas glownie sie sprzedaje MioAle podejrzewam ze mozna dograc mapki z fotoradarami itpJutro sie dowiem w hurtowniach co i jak i ci dam znac
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:30   #3170
Kattarina
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Katt, Be - bardzo się z Wami zgadzam T. zaprosił mnie kiedyś do znajomych na n-k a że go przecież "znam" to uznałam, że mogę to zaproszenie uznać i do znajomych przyjęłam Mam jakieś ciągotki do trudnych relacji i trudnych ludzi ( ) więc pogadałam z nim trochę na pewne tematy. Nie chodzi mi o to, żeby tu teraz zdradzać jakieś intymne szczegóły ( ), bo nic takiego nie padło. Ale smutno mi się czytało pewne rzeczy. I to nie ze względu na to, że dowiedziałam się o jakichś zakulisowych, prywatnych sprawach tej osoby (którymi teraz będę sypać jak z rękawa ). Chodzi o szeroko rozumiany sposób wypowiedzi i co się za tym kryje.
Wlasnie to, co sie kryje za takimi wypowiedziami mnie niepokoi.
Nic nie poradze, ze pomimo iz nie naleze do ludzi pamietliwych i zajadlych, mam ograniczone zaufanie , gdy chodzi o taka forumowa "recydywe".

Chcialam tez zaznaczyc, ze zdaje sobie sprawe z tego, iz Twister nie moze sie teraz "bronic", dlatego pragnelabym, aby moja wypowiedz nie zostala potraktowana jako atak Raczej, jako ogolna refleksja....
Cytat:

Żal mi i nie żal. Zawsze smutno kiedy trzeba komuś wyraźnie dać do zrozumienia, że nie życzy sobie jego towarzystwa. Tym bardziej, że dzieli z nami pasję. Ale wielu rzeczy po prostu nie można zaakceptować. A jeśli ktoś nie chce przyjąć kilkakrotnie dawanej mu lekcji... Cóż, strata.

Katt, Joasiu - fakt, nie "musi". Ale powinien
Przyznaje, ze ta ambiwalencja nie jest mi obca, tym bardziej, ze ten czlowiek nigdy nie dotknal mnie osobiscie. Z jednej strony: smutno i zal, ale z drugiej- wystarczylo zeby zastosowal sie do konkretnych zasad

Edytowane przez Kattarina
Czas edycji: 2008-11-30 o 15:37
Stary 2008-11-30, 15:33   #3171
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaaaa.... No przecież ja też o działce perfumeryjnej

Cytat:
3xTAK

Cytat:
my mamy Tomtom one 4N00.012 - ale nie pisze czy to Europe czy co innego, na tym simku jest tlyko Tomtom one UK Ireland-i obawiam sie ze tej bazy fotoradarow nie ma/ a w ogole dziwne urzadzenie, wylaczyc sie nie chce...
ale chlopcy generalnie lubia takie gadzety wiec pewnie Twoj mezus bedzie zachwycony. Tomtomki sa ponoc najlepsze- i rzeczywiscie nasz wylapuje takie adresy ktorych satnav znajomego- chyba Navman- nie znajduje
chyba tomtomy go i XLmaja zainstalowane oprogramowanie na kamery i fotoradary- ale to chyba tez zalezy od modelu, najlepiej pytac sprzedawcow
Dzięki bardzo. W związki z otwarciem w moim mieście sklepu " nie dla idiotów " na ten model są spore promocje http://www.tomtom.com/products/produ...tegory=0&Lid=9 - 439zł. Muszę iść oblukać

Cytat:
nonono nie wiem kto mojemu mezowi nagadal ze ma sie ciezarna porzadnie opiekowac- podejrzewam szwagierka mojego - ale sam z siebie wzial i odkurzyl- a to sie nie zdarzylo chyba ani razu w czasie naszego prawie 5-letniego malzenstwa...a teraz lata po domu i okna myje....sie przejal hihihi. i jeszcze zaproponowal ze sam pojedzie po zakupy ( no a zakupy to ja raczej lubie...) hmmm tak te okna zamazal ze obawiam sie ze bede musiala poprawic bo mnie te smugi do szalu doprowadza, ale nic nie mowie coby sie nie zniechecil...
No, no, no, facet się przejął Korzystaj póki możesz

Cytat:

http://sklep.lulua.pl/
O Terenia już mnie uprzedziła

Cytat:
O mamusiu....
Stary 2008-11-30, 15:33   #3172
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziu pomylkowo wkleilam inny sklep ,ale juz podalam wlascicwy co nie znaczy zebys nie sprawdzila w dwoch
Ten pierwszy link znam - już kiedyś byłam na tej stronie. Ale na drugiej nie

Frank Zappa

Stary 2008-11-30, 15:35   #3173
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Kagan mimo ze pracuje w sklepie agd-rtv to nie mam pojecia ktory tom-tom to maU nas glownie sie sprzedaje MioAle podejrzewam ze mozna dograc mapki z fotoradarami itpJutro sie dowiem w hurtowniach co i jak i ci dam znac
Teza, jakbyś mógł, to byłabym Ci bardzo wdzięczna Chciałabym skorzystać z promocji. 2 stówki piechotą nie chodzą . No i prezent bym miała
Stary 2008-11-30, 15:52   #3174
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Teza, jakbyś mógł, to byłabym Ci bardzo wdzięczna Chciałabym skorzystać z promocji. 2 stówki piechotą nie chodzą . No i prezent bym miała
Ok nie ma sprawy z checia bym dzisiaj to sprawdzil ale nie hurtownie nie pracuja w niedzieleNawet nie moge sie zalogowac na strone hurtowni z domu zeby to posprawdzac bo certyfikat trzeba miec zainstalowany a ja nie mam

Stary 2008-11-30, 16:06   #3175
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Ok nie ma sprawy z checia bym dzisiaj to sprawdzil ale nie hurtownie nie pracuja w niedzieleNawet nie moge sie zalogowac na strone hurtowni z domu zeby to posprawdzac bo certyfikat trzeba miec zainstalowany a ja nie mam
Mnie już głowa od grzebania w necie boli. Doczytałam, że tych XL to jest jeszcze wiele odmian i trzeba wiedzieć jaką się chce kupić. Normalnie mam kręćka. Myślałam, że ich jest tylko 9, a tu się okazuje, że każdy model ma jeszcze podmodel
Stary 2008-11-30, 16:14   #3176
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Mnie już głowa od grzebania w necie boli. Doczytałam, że tych XL to jest jeszcze wiele odmian i trzeba wiedzieć jaką się chce kupić. Normalnie mam kręćka. Myślałam, że ich jest tylko 9, a tu się okazuje, że każdy model ma jeszcze podmodel
Jednym slowem tego jest od zasra***aSkad ja to znamczasem tylko podokladaja jakies tylko inne cyferki a funkcje ma takie same i cena jest wyzsza

Stary 2008-11-30, 16:39   #3177
tharoon
Zakorzenienie

Cytat:
...

Dzięki bardzo. W związki z otwarciem w moim mieście sklepu " nie dla idiotów " na ten model są spore promocje http://www.tomtom.com/products/produ...tegory=0&Lid=9 - 439zł. Muszę iść oblukać
...
Ja nie Teza ale pozwolę sobie na odpowiedź, pod tym LINKIEM piszą, że ten model posiada ostrzeganie o fotoradarach.
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 17:14   #3178
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tharoon Pokaż wiadomość
Ja nie Teza ale pozwolę sobie na odpowiedź, pod tym LINKIEM piszą, że ten model posiada ostrzeganie o fotoradarach.
Tharon, dzięki Ja chyba na starość ślepnę, bo przeczytałam, że ten u mnie na promocji to jest XL31, a to jest XL13 No i co ślepemu po oczach
Stary 2008-11-30, 17:23   #3179
taiwa
Zadomowienie

Cytat:

* GO 930 Traffic
* GO 730 Traffic
* GO 630
* GO 630 Traffic
* XL Europe Traffic
* XL Regional Traffic
* ONE Europe
* ONE Europe Traffic
* ONE Regional
Kagan darling, ja mam Tomtoma, tylko musze iść do samochodu sprawdzić dokładnie jaki model- ten mój to już dość wiekowy i bez bajerów . Ostrzeganie o radarach pamiętam, że dogrywałam do niego i baaardzo się sprawdza, wrzeszczy jak wściekły w miejscach gdzie są stacjonarne i tam, gdzie poprostu często policja lubi stać
W każdym razie polecam, naprawde dobry wynalazek, a jaki mam dokładnie model napisze Ci później
Stary 2008-11-30, 17:36   #3180
tharoon
Zakorzenienie

Cytat:
Tharon, dzięki Ja chyba na starość ślepnę, bo przeczytałam, że ten u mnie na promocji to jest XL31, a to jest XL13 No i co ślepemu po oczach
Właśnie to samo przeczytałem. TUTAJ jest artykuł - pisze, że będzie można pobrać ale niestety będzie to płatne.
tharoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości