![]() |
#3121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Madziczkojak bys miala jakis problem albo bys chciala pogadac to zapraszam na prv mozna powiedziec ze mam juz jakies doswiadczenie w tej kwestii
![]() ![]() ![]() _________________________ __________ Wlasnie wrocilem z klubu wypilem 9 duzych piw zywce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie zapach, ktorego czuje, ze musze zrobic zapas to Hypnose Elixir i Gloria, ale wiadomo, ze trudno je dostac tak jak OI. Co do niej, nie wiem jak nam sie wspolpraca ulozy przy tej setce, bo jestem tylo po kilku probnych ml, ale wczoraj sie nia troche uraczylam z tej probki, majac swiadomosc, ze juz nie musze oszczedzac ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomysl, ze jeszcze dwa tygodnie, a potem caly miesiac bedzie tylko dla Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byc moze jest tak, ze on nie ma kogos poza internetem z kim o tej swojej pasji moglby porozmawiac. Przez to bardzo usilnie staral sie za wszelka cene, jak najbardziej wybic tu, robiac za swojego rodzaju "guru", ktorym sam siebie mianowal. Tylko, ze wlasnie tak jak napisalas, zapomnial, ze przy tym wszystkim powinien byc czlowiekiem. Jakby mu te jego perfumy mozg wypraly i uznal, ze zycie tylko wokol nich sie kreci, wiec w zasadzie bycie uczciwym czy szczerym wcale nie jest potrzebne. Nie wiem, moze ja to troche zle oceniam, bo ja mam bliskie osoby, ktore kochaja mnie razem z moja miloscia do perfum, a co wazniejsze okazuja mi zrozumienie. Dla mnie przynajmniej liczy sie zainteresowanie ze strony mamy, ktora czesto ze mna wacha czy poprostu rozmawia o roznych fascynacjach, bez krytyki, choc sama perfumy uwaza, za jakas tam kolejny element codziennej toalety. Wazne jest natomiast to, ze rozumie, ze dla mnie to wszystko ma wieksze znaczenie. Tata, ktory czesto sobie zartuje, ale wiem, ze robi to dla zartow. Wkoncu TZ, ktory jest czasem zwyczajnie uroczy zagladajac do szafki z perfumami, czy zgadujac czym to ja dzis pachne. Umie mnie sluchac i zwyczajnie szanuje to, ze moze milosc do perfum w naszym spoleczenstwie codzienna nie jest, to kocha ta moja "innosc". Mam wrazenie, ze w zyciu Twistera tego zabraklo i na sile chcial to uzyskac tu. Szkoda mi go, zreszta wierzylam, ze bedzie zachowywal sie ok. Ale widocznie dla niego jest jeszcze za wczesnie. Cytat:
Cytat:
![]() A pozwoliles jej? ![]() Ja moje andrzejki spedzilam z TZ w kinie, a potem u niego. Bylismy na "To nie tak jak myslisz kotku". O ile nasze komedie zazwyczaj sa moim zdaniem robione w jak najmniej ambitny sposob i nawet nie chce mi sie tego ogladac, to wczoraj usmialam sie do lez. Aktorzy sie popisali, a teksty naprawde bawily, a nie zenowaly, jak np. w "Poranku Kojota". Do tego glos Figury, ktory uwielbiam ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Princessko - ja także uwielbiam głos Figury, ogólnie mam do niej jakąś sympatię ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Rozeznanie
|
witam wszystkich
![]() leniwy poranek mam i ogladam sobie Loze prasowa na TVN |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
![]() To pospałam ![]() Ale dzis nie wiem czy w ogóle sie będę kładła - co rano się budzę z większą opryszczką ![]() Princesko, współczuję Ci tych problemów ![]() ![]() Edit Za namową Madziczki ![]() Na ten słoneczny dzień http://syker.wrzuta.pl/audio/12EKKjHZva/ Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-11-30 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki byście poleciły podkład na zimę? Mam cerę wrażliwą, łatwo czerwieniącą się, skłonną do rozszerzonych naczynek. Za to czoło i nos lubią się świecić, a na nosie pojawiają się zaskórniki
![]() ![]() ![]()
#3129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie świetnie sprawdza się Lasting Preformance Max Factora - miałam okazję wypróbowac go na różnych cerach i jeszcze mnie nie zawiódł ![]() Sama też go używam, a cera podobna do Twojego opisu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2101 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko - niedawno miałam ten sam problem. Mam prawie indentyczną cerę jak ty. Kupiłam sobie po przetestowaniu podkład Lirene City Matt. Kosztuje w zależności od drogerii około 18 zł. Jestem bardzo zadowolona. Konsystencja dosyć gęsta, ale po rozsmarowaniu jest lekki jak puch i beztłuszczowy. Nie lepi się, nie włazi w pory, zostawia na twarzy taką lekką pudrową mgiełkę. Mam wrażenie, że on nawet koi moje piekące i zaczerwienione policzki ![]() Podsumowując - jestem naprawdę bardzo zadowolona i będę się go trzymać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-30 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mam leki, narazie delikatne, ziolowe ale mam nadzieje, ze to wystarczy, bo nie wyobrazam sobie na psychotropach jechac, to pewnie mocno zmieniloby moje zycie. Ale mysle, ze najlepszym lekarstwem bedzie wsparcie bliskich i mocny uscisk TZta, gdy bede przeginac. Wtedy zawsze od razu rozumiem, ze wlasnie robie problem z niczego. Ja to juz jakas taka pechowa jestem, ze takie upierdliwe rzeczy sie mnie czepiaja, ale i tak dam sobie rade, wkoncu jestes Super Beti ![]() ![]() Cytat:
Wiesz co, ja mam ponad rok Lancome Adaptive i przy codziennym stosowaniu starczy mi jeszcze na kilka dobrych miesiecy, ale on specjalnego krycia nie ma. Mam jeszcze w domu Dior Icone, ten Ci polecam. Na mnie sie nie sprawdzil, bo moja skora lubi sie przesuszac. Ale skoro chcesz czegos kryjacego i dobrego jakosciowo to moge spokojnie polecic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybieram się zaraz na zakupy, przetestuję Wasze propozycje i mam nadzieję,że ten, który wybiorę będzie dobrze mi służył ![]()
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich w niedzielny poranek
widze ze wczoraj wieczor niewesoly byl dla wiekszosci, jak tam dzis poprawily sie nastroje? |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
BAN stały
|
Arragonte jedziesz na wystawe kotow?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Internet mi znowu durnieje. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | ||
BAN stały
|
Chwal sie co dokladnie?
![]() Cytat:
Nie ma za co ![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2008-11-30 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Wtajemniczenie
|
Oto lista
![]() Aqaba Classic Aqaba Midnight Sun Caron Aimez - Moi Caron Bellodgia Caron Eau de Reglisse Caron Narcisse Noir Ginestet Botrytis Robert Piguet Bandit Lorenzo Villoresi MUSK Parfum d'Empire Equistrius Zobaczymy, co wyjdzie na testach. Mam nadzieję, że nowych zapachowych miłości nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
BAN stały
|
Witam
![]() Wczorajszy wieczór spędziłem u siostry, drinkowanie i chwilami smutne rozmowy na temat przeszłości i życia w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie jest go żal. We wszystkim w życiu trzeba zachować odpowiednie proporcje i umiar, on (jeszcze) tego nie potrafi. No, to jednak zaszalałaś. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Rozeznanie
|
hej gryxiu
czasem trzeba posmutkowac, zeby potem sie radowac - sama wymysliłam przed chwila, a nawet sie "rymneło" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kagan gratuluję próbek, nie wiem czy życzyć nowych zapachowych miłości, czy wręcz przeciwnie ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-30 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczorajszy wieczór też spędziłam mało imprezowo, za to pokwikując ze śmiechu - przeczytałam oba tomy Trędowatej. Łojezu... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 | |
Wtajemniczenie
|
I humor lepszy i próbki będą
![]() A swoją drogą świetny kontakt z perfumerią ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie trochę tak z innej beczki. Kto ma nawigację TomTom? Znalazłam modele, czyli: * GO 930 Traffic * GO 730 Traffic * GO 630 * GO 630 Traffic * XL Europe Traffic * XL Regional Traffic * ONE Europe * ONE Europe Traffic * ONE Regional Ale w żadnym nie jest napisane, że ma bazę fotoradarów, fotoradarów przenośnych oraz miejscach częstej kontroli drogowej ![]() ![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-11-30 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.