Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 21:23   #3151
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

a my dzis robimy wieczor filmowy z piwkiem i popcornem aaa i z nerkowcami prazonymi solonymi-moim ostatnim nalogiem

do juterka dziewczynki

milego wieczorku

dobranoc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:27   #3152
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Może tak po prostu maja faceci??
Dziś się ładnie pogodziliśmy i wyprostowaliśmy troszkę zdjęć-jutro zamawiamy
A tak poza tym to noga mnie boli...zawsze tak jest gdy zbliża się przeziębienie albo jestem zestresowana
Kobieciorki co się stało e po ślubach tak mało piszemy?Przecież jest tyle ciekawych tematów Jak przez weekend nie napiszecie nawet jednej strony to mi sie nawet wizazu nie chce otwierac Strasznie Was lubię
Stary 2009-02-17, 22:24   #3153
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
A tak na marginesie strasznie się martwię ze moją specjalizację zlikwidują Narazie po dwoch terminach mechany zaliczylo semestr jakies 30 osób-trochę za mało jak na 4 specjalizacje. O maj got jak zostaną mi samochody i ciągniki to się pochlastam
Kobiety na traktory!!!! Hymmmm... ale to juz bylo chyba?

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduję sie po krótkiej przerwie
Niestety czuję się paskudnie Mam koszmarne bóle żołądka... nie mogę przez to nic jeść, spać w nocy. Mogę tylko i wyłącznie pić rumianek i siemię lniane, nieco pomaga ale jeszcze chyba parę dni męczenia się przede mną. W dodatku pojawiły się migreny mimo iż ginekolog i neurolog powiedzieli,że w ciaży żadko się zdarzają... Na szczęście nie są tak silne jak przed ciążą ale i tak czuje się okropnie
I tym oto sposobem Mili przestraszyla mego meza, ktory stwierdzil, ze moze lepiej nie miec dzieci

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ja na tlusty czwartek mam ochote na oponki mmmm jak ja je lubie! ale od tych oponek sama mam oponki wokol miejsca gdzie kieeeeeeedys byla talia i jeszcze faworki! mmmmmmmmmmr po tym dniu chyba ide na odwyk odcukrowy i planuje zakup:
http://www.allegro.pl/item547491709_...t_od_1_zl.html
oooo ciekawe te cudo. Mam nadzije ze bedziesz bardziej slowna niz ja kupujac stepper. Nawet go tutaj przywloklam i przez 4 m-ce cwiczylam na nim moze ze 4 razy

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki jestem padnięta jak mops. Witam się z Wami i jednocześnie żegnam, idę odpoczywać. Buziaki .
Ale zes sie rozpisala normalnie haczka Ci sie nalezy. My tu czekamy na relacje a ty co? W kulki se lecisz...
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ta to dopiero wpadła jak po ogień my sie tu zastanawiamy jak Ci w pracy jest, a Ty ani słowa na ten temat oj nie ładnie
Popieram przedmowczynie w calej rozciaglosci.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to jak Wam dziewuszki wieczorek mija? Ja jeszcze jutro do pracki i potem 4 dni wolnego
A co to za wolne w srodku tygodnia. Dopiero zaczela prace a juz sie urlopuje. Popatrzcie no...

A w ogole to gdzie Kasienka? Widzial ja ktos dzisiaj????

A zapomnialam sie wam pochwalic ze bedac u mamy dostalam spozniony prezencior urodzinowy. Szlafroczek z polarku, ciut przy duzy bo jak to stwierdzila moja mama "jak przyjdzie czas, zebys miala czym brzuszek otulic". Kochane stworzenie z niej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05336.jpg (25,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05339.jpg (35,8 KB, 20 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 06:41   #3154
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej Właśnie drożdżówe wszamałam i jestem happy Może nie powinnam ale ostatni tydzień słodycze tykam, od środy znowu nie będę jadła (Wielki Post)

@ sobie poszła więc co wczoraj Gosiaczek robił....oczywiście szalał na basenie to jest to, co Gosiaczki lubią najbardziej.
Zmywara podłączona dzisiaj trzeba tylko środki kupić i jazda...aaaaaa a kebaby super wyszły
Cytat:
no to udanej impry farciaro
dzięki

Cytat:
Niestety czuję się paskudnie Mam koszmarne bóle żołądka... nie mogę przez to nic jeść, spać w nocy. Mogę tylko i wyłącznie pić rumianek i siemię lniane, nieco pomaga ale jeszcze chyba parę dni męczenia się przede mną. W dodatku pojawiły się migreny mimo iż ginekolog i neurolog powiedzieli,że w ciaży żadko się zdarzają... Na szczęście nie są tak silne jak przed ciążą ale i tak czuje się okropnie Przepraszam, że tak marudzę ale jestem wykończona ostatnimi dniami. Na szczęście z okruszkiem wszystko ok bo byłam dziś na badaniach. Powtarzam sobie, że warto się dla niego pomęczyć bez leków
Miluniu trzymaj się.

Cytat:
ja na tlusty czwartek mam ochote na oponki mmmm jak ja je lubie! ale od tych oponek sama mam oponki wokol miejsca gdzie kieeeeeeedys byla taliai jeszcze faworki! mmmmmmmmmmr po tym dniu
No ja też bym takich oponek zjadła a że moja koleżanka robi bardzo dobre, więc może by tak jej robotkę zaplanować...
katey możesz ze mną na basen chodzić, ja Cie zmotywuje

Cytat:
Cześć dziewczynki jestem padnięta jak mops. Witam się z Wami i jednocześnie żegnam, idę odpoczywać.
A to małpiszon a jak w tej pracy było???

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
firanki - kwestia gustu ja jak remontowaliśmy kuchnie też mówiłam, że firanki mieć nie będę ale zmieniłam zdanie jak sąsiad stwierdził, że wszystko widać
Właśnie ja też dlatego będę musiała powiesić bo to pierwsze piętro od ulicy i też wszystko widać.

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ad1.oooo proszę też może się spytam mojego Męża i zobaczę co powie ale On nie informatyk
O, jak nie zapomnę to też zapytam

Cytat:
Dziś się ładnie pogodziliśmy
Kobieciorki co się stało e po ślubach tak mało piszemy?Przecież jest tyle ciekawych tematów Jak przez weekend nie napiszecie nawet jednej strony to mi sie nawet wizazu nie chce otwieracStrasznie Was lubię
Izunia ja Ciebie też W weekend nie pisze bo jakoś nigdy nie mam kiedy (lenie sie po szkole w niedziele a w sobote mam zajecia) ale zawsze o Was pomyśle. Wczoraj to nawet mężowi mówiłam, że fajnie mieć takie wirtualne koleżanki

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A zapomnialam sie wam pochwalic ze bedac u mamy dostalam spozniony prezencior urodzinowy. Szlafroczek z polarku, ciut przy duzy bo jak to stwierdzila moja mama "jak przyjdzie czas, zebys miala czym brzuszek otulic". Kochane stworzenie z niej
Fajowy, lubie takie, mam różowy (jaśniutki), ale trochę się już sprał i żółty jeszcze mam

Kacha widziałam Cię na NK a tu u nas nie!!! Wracaj
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 07:36   #3155
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witaj Gosienku nasz ranny ptaszku. No ja tez dzis wstalam wczesniej niz zazwyczaj i sie wlasnie szykuje na wyjazd do Legionowa. Wcale nie powiem ze mi sie nie chce, ale musze oddac to smieszne skierowanie do Urzedu Pracy. Mam nadzieje ze chociaz skrzyneczka na listy nie bedzie pusta

Milej pracy dziwuszki
Stary 2009-02-18, 07:42   #3156
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka dziamdzie

jak fajnie, że z maluszkiem już dobrze

pamiętaj, że nie jesteś sama pod serduszkiem nosisz dzidzię
pamiętam, pamiętam, ale do dzidzi póki co nie mogę się przytulić

Cytat:
Panieneczki zaciążone wiecie co ja Wam z ciuszków polecam? Mam takie spodnie do jogi(kupione w dechatlonie) i one mają taki bardzo szeroki pas-on nie jest elastyczny ściągający-do tego jest taka wstążeczka którą regulujecie nacisk-zatem jest to bezpieczne dla berbecia a przy okazji wykorzystacie te spodenki poźniej-już po ciąży
Są mięciutkie i super wygodne
dzięki za wskazówki

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dzieki laseczki za wsparcie...

w ramach tego probowlalam sobie cyknac fote brzucha... ale smiesznie to wyglada... tak sie dziwnie preze i napinam a brzuch wogole nie wyglada na ciazowy a w czwartek juz 4 miesiac zaczne...

ja tez pieke na bazie sera... pyszota
pychotki co nie

Cytat:

A tak na marginesie strasznie się martwię ze moją specjalizację zlikwidują Narazie po dwoch terminach mechany zaliczylo semestr jakies 30 osób-trochę za mało jak na 4 specjalizacje. O maj got jak zostaną mi samochody i ciągniki to się pochlastam
nie mratw się na zapas, może nie zliwkidują

Cytat:
Kobiety na traktory!!!! Hymmmm... ale to juz bylo chyba?

prezencik super

buziaki. ja zmykam do moich studnetów
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 08:33   #3157
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Z rańca na czczo musiałam śmigać do przychodni na badania

Cytat:
Popieram przedmowczynie w calej rozciaglosci.
A co to za wolne w srodku tygodnia. Dopiero zaczela prace a juz sie urlopuje. Popatrzcie no...

ad. 1
ad. 2 nawet nie raczyła wejść i się przywitać
ad. 3 ładny szlafroczek na ładnej kobietce

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
pamiętam, pamiętam, ale do dzidzi póki co nie mogę się przytulić
ale niedługo będziemy mogły tulić swoje maleństwa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 08:43   #3158
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Niestety czuję się paskudnie Mam koszmarne bóle żołądka... nie mogę przez to nic jeść, spać w nocy. Mogę tylko i wyłącznie pić rumianek i siemię lniane, nieco pomaga ale jeszcze chyba parę dni męczenia się przede mną. W dodatku pojawiły się migreny mimo iż ginekolog i neurolog powiedzieli,że w ciaży żadko się zdarzają... Na szczęście nie są tak silne jak przed ciążą ale i tak czuje się okropnie Przepraszam, że tak marudzę ale jestem wykończona ostatnimi dniami. Na szczęście z okruszkiem wszystko ok bo byłam dziś na badaniach. Powtarzam sobie, że warto się dla niego pomęczyć bez leków
i o tych bolach zoladka gin tez nic nie powiedzial???
Duuuzo odpoczywaj a w koncu bedzie lepiej

Cytat:
Hejka

ale niedługo będziemy mogły tulić swoje maleństwa
skad ja znam to bieganie na czczo...
niedlo to Ty bedziesz przytulac swoje malenstwo my jeszcze poczekamy
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:02   #3159
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
to przesyłam Ci dużo żeby to choróbsko szybko odpędzić

już dziś jest troszkę lepiej
Cytat:

Ktoś pytał o infekcje po antybiotyku ja polecam lacibiosfeminę naprawdę swietnie pomaga na tego typu dolegliwości a jest w formie tabletek do połykania a nie globulek. Warto brać podczas kuracji antybiotykowej ale i czasem prewencyjnie.

Przepraszam, że tak jak po ogień postaram się wieczorem nadrobić co u Was
Mili dużo zdrówka i dbaj o siebie i fasolkę Kochana
dzięki za nazwę specyfiku
Cytat:
ja na tlusty czwartek mam ochote na oponki mmmm jak ja je lubie! ale od tych oponek sama mam oponki wokol miejsca gdzie kieeeeeeedys byla talia i jeszcze faworki! mmmmmmmmmmr po tym dniu chyba ide na odwyk odcukrowy i planuje zakup:
http://www.allegro.pl/item547491709_...t_od_1_zl.html

obiecalam malzowi ze codziennie chociaz 5 minut bede cwiczyc skor na basen nie mozemy sie zebrac--ale mam nadzieje kiedys sie uda podszkole "technike"
fajniutka ta ławeczka , muszę też o takiej pomyśleć
Cytat:
Kobieciorki co się stało e po ślubach tak mało piszemy?Przecież jest tyle ciekawych tematów Jak przez weekend nie napiszecie nawet jednej strony to mi sie nawet wizazu nie chce otwierac Strasznie Was lubię

Izuś no jakoś właśnie tak się stało, ale mam nadzieję, że jak już będziemy dzieciate, to i tak będziemy się tu spotykać
Cytat:
wow, superancki i mama jak przyszłościowo myśli

buziaki Kobietki i miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:23   #3160
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej małpiątka
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Kacha Mc Donaldspo weselu ale się ubawiłam (choć Maca uwielbiam, szczególnie lody z polewą czekoladową)
Sukienka - bardzo fajna i jak zwykle kusząco wyglądałaś nie wiem skąd to narzekanie na kieckę było. Tylko na pazuresach nie widziałam co miałaś
Ano Mc
Wesele- istna porażka...
W sumie wesele jak wesele <fajna orkiestra była i coś tam do jedzenia było>, ale poprawiny to koniec świata.
Stoły puste i durnowaty DJ, który więcej pieprzył głupot niż muzyki puszczał
Niefajna atmosfera... pełno gwiazd...
Czułam, że jestem obgadywana i to równo
Wbijam w to, ale przyjemnie nie było...
Jednym słowem- mało przyjemnych wspomnień. To tyle i szkoda gadać na ten temat...
Dziękuję za opinię o mojej sukienie...
Nie czułam się w niej jednak za dobrze troszkę jest za luźna na mnie i źle mi sie układała...
Przez chwilę pomyślałam, że zaraz po weselu ją sprzedam przemyślę to jednak po Waszych słowach
Jak tylko dostanę tę baterię od naszego aparatu to zrobię fotkę pazuresków... jak dla mnie są bosssskie
Cytat:
Cześć dziewczynki jestem padnięta jak mops. Witam się z Wami i jednocześnie żegnam, idę odpoczywać. Buziaki .
OMG Ty gadzino jedna!
A gdzie relacja???
Cytat:

Ad.1- meldujem siem
Ad.2- bardzo ładny szlafroczek, bardzo ładny rozczochrany Widget
Cytat:
Kacha widziałam Cię na NK a tu u nas nie!!! Wracaj
aj em fajowsko że tęsknicie
Cytat:
Hejka

ad. 2 nawet nie raczyła wejść i się przywitać
Ad.1- i jak było??
Ad.2- eno eno, kolezanko co to za miny????
Kuper sprać?
Co to nie można czasu nie mieć i urwania dupska przez jeden dzień??

Ech.............. dziewuszki jaki mam wstrętny nastrój to nawet nie pytajcie
Makabra istna...
Dowiedziałam się, że para młoda <tak tak o to wesele chodzi> zjechała nas równo na spotkaniu z rodzicami tydzien przed weselem...
Tesciowa nic nam nie mówiła, bo wiedziała że byśmy nie poszli na to wesele gdybysmy sie o tym dowiedzieli... I miala racje
Właśnie skrobię smsa do mojego przyszywanego brata, żeby sobie czasem nie myślał, że Kasia poudaje że o niczym nie wie.
Jestem tak wściekła jak ta ikonka

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:53   #3161
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Tesciowa nic nam nie mówiła, bo wiedziała że byśmy nie poszli na to wesele gdybysmy sie o tym dowiedzieli... I miala racje
Nie rozumiem dlaczego Wam nie powiedziała. Gdybyście nie poszli to chyba dobrze by było, skoro oni mieli do Was jakieś spore "ale". Czasami rodzice są dziwni.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 10:11   #3162
kina2807
Zakorzenienie

Kasieńko co za ludzie

Mąż i żona...
Stary 2009-02-18, 10:12   #3163
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem dlaczego Wam nie powiedziała. Gdybyście nie poszli to chyba dobrze by było, skoro oni mieli do Was jakieś spore "ale". Czasami rodzice są dziwni.
Myślę Gosiu, że dobrze się stało...
Jednak to jest jego brat.
A i moi rodzice byli na tym weselu.
Poza tym nie chcieliśmy im psuć tego dnia <choć i tak był do du..>.

Ale spokojna Twa rozczochrana... już ja rozpocznę wojnę!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-18, 10:15   #3164
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Ech.............. dziewuszki jaki mam wstrętny nastrój to nawet nie pytajcie
Makabra istna...
Dowiedziałam się, że para młoda <tak tak o to wesele chodzi> zjechała nas równo na spotkaniu z rodzicami tydzien przed weselem...
Właśnie skrobię smsa do mojego przyszywanego brata, żeby sobie czasem nie myślał, że Kasia poudaje że o niczym nie wie.
ale nie rozmumiem co wyscie takiego zrobili ze was tak obgadali??!! Normalnie
Stary 2009-02-18, 10:21   #3165
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasieńko co za ludzie
nie wiem żabuś...
Cytat:
ale nie rozmumiem co wyscie takiego zrobili ze was tak obgadali??!! Normalnie
Nic nie zrobiliśmy kochanie...
Ta sprawa się ciągnie od naszego wesela, kiedy to ta mega gwiazda zachowała się jak zachowała. Łukasz powiedział wtedy parę zdań o niej, ja z resztą też. I tyle...
Od tego czasu nasze relacje są... średnie.
<to niby nasza wina>

A pojeżdzali po nas na tym spotkaniu tak dla rozrywki chyba.
<polewali również na tej śmiesznej imprezie kawalersko-panienskiej i na samym weselu>.
Obgadywali moje kozaczki żółte też mieli ubaw.
A Łukasza rodzony brat pojezdzał go za to , że kupił auto które było bite.
<o czym wczesniej z łukaszem rozmawiał, ze fajne i mu sie podoba itp.>

Fałsz istny!!!
Niedobrze mi jak o tym pomyślę...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 10:28   #3166
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Ale jestem w...iona, powiedziałabym nawet że na maxa. W poniedziałek mam notariusza, własnie się dowiedziałam ile będziemy musieli zapłacić. To jest chore, zresztą jak cały nasz kraj. Nigdy nie będzie dobrze, skoro jeden zapieprza na trzech etatach, żeby rodzinę utrzymać a drugi bierze TYLE KASY za dwie czy trzy pieczątki!!!!
Aż mnie nosi. Rozumiem, że trzeba każdemu zapłacić, dużo nas wyniósł remont, ale chociaż widzę za co zapłaciłam a tutaj...normalnie chyba zjem tą babę w poniedziałek (miła w każdym razie nie będę)
Cytat:

Kasiunia wiesz co powiedz co o tym myslisz ale wiesz...nie rób może za dużej wojny bo na najgorszych później wyjdziecie.
Ps. Nie doczytałam wcześniej, że to brat, ale skoro tak to tym bardziej świnia!!!

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-02-18 o 10:35
Stary 2009-02-18, 10:32   #3167
kina2807
Zakorzenienie

Kasieńko - zawiść po prostu

Mąż i żona...
Stary 2009-02-18, 10:39   #3168
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiunia wiesz co powiedz co o tym myslisz ale wiesz...nie rób może za dużej wojny bo na najgorszych później wyjdziecie.
Ps. Nie doczytałam wcześniej, że to brat, ale skoro tak to tym bardziej świnia!!!

szkoda gadać... jeszcze nic nie wysłałam... musze skonsultowac to z mężem, żeby później na mnie nie burkał...
A moze macie jkaies pomysły co napisac?? plis

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-18, 11:08   #3169
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
nie wiem żabuś...
Nic nie zrobiliśmy kochanie...
Ta sprawa się ciągnie od naszego wesela, kiedy to ta mega gwiazda zachowała się jak zachowała. Łukasz powiedział wtedy parę zdań o niej, ja z resztą też. I tyle...
Od tego czasu nasze relacje są... średnie.
<to niby nasza wina>

A pojeżdzali po nas na tym spotkaniu tak dla rozrywki chyba.
<polewali również na tej śmiesznej imprezie kawalersko-panienskiej i na samym weselu>.
Obgadywali moje kozaczki żółte też mieli ubaw.
A Łukasza rodzony brat pojezdzał go za to , że kupił auto które było bite.
<o czym wczesniej z łukaszem rozmawiał, ze fajne i mu sie podoba itp.>

Fałsz istny!!!
Niedobrze mi jak o tym pomyślę...
dziubasku olej ich cieplym moczem
przynajmniej sobie potanczyliscie w gronie najblizszych. Ludzie tacy sa... nie wiem czy umyslnie sprawiaja drugiemu przykrosc czy robia to nieswiadomie... zycie...
za pare lat sie spotkacie i moze to okaze sie czystym nieporozumieniem...
a poki co lej na to
Stary 2009-02-18, 11:23   #3170
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
dziubasku olej ich cieplym moczem
przynajmniej sobie potanczyliscie w gronie najblizszych. Ludzie tacy sa... nie wiem czy umyslnie sprawiaja drugiemu przykrosc czy robia to nieswiadomie... zycie...
za pare lat sie spotkacie i moze to okaze sie czystym nieporozumieniem...
a poki co lej na to
nie było rodzinnego grona!
prawie wszyscy z jej rodziny <70% gości> patrzyli na nas spod byka
fatalna atmosfera

i jak to za pare lat, skoro mieszkamy całkiem blisko siebie i bedziemy sie widywać u tesciowej
jestem być może bardzo mściwa, ale nie podaruje im tego...
nie pozwolę na to, żeby rodzony brat traktował tak swojego brata który zawsze był na jego zawołanie i na którego zawsze mógł liczyć
serce mi się kraje jak o tym myślę... naprawdę

Myszki czy Wy uciekłyście przez moje smęcenie????????????
Jeśli tak to ja przepraszam!!! ((
Wróćcie... tenskni Kasiczka

A gdzie Lilka się znów ulotniła?? :/

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-02-18 o 12:51 Powód: ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2009-02-18, 13:02   #3171
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
fatalna atmosfera

i jak to za pare lat, skoro mieszkamy całkiem blisko siebie i bedziemy sie widywać u tesciowej
nie pozwolę na to, żeby rodzony brat traktował tak swojego brata który zawsze był na jego zawołanie i na którego zawsze mógł liczyć

A gdzie Lilka się znów ulotniła?? :/
wiem ze to nie w pozadku ale ja wychodze z zalozenie ze jesli oni tacy sa to dlaczego ja mam sie znizac do ich poziomu i tez taka byc???
to swiadczy o nich a nie o was... wiem ze to boli i jest smutno ale nie rob drugiemu co Tobie nie mile
meliska na nerwy i w ramiona malza marsz !!!
Stary 2009-02-18, 13:49   #3172
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
fatalna atmosfera

Kasieńko robaczku to trudna sytuacja. Nie wiem co możesz im powiedzieć. Może spontan... z reguły tak wychodzi, że w takich sytuacjach i tak zapominamy "przemowę" którą sobie przygotowałyśmy.
Stary 2009-02-18, 14:27   #3173
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
skad ja znam to bieganie na czczo...
niedlo to Ty bedziesz przytulac swoje malenstwo my jeszcze poczekamy
robiłam mocz, krew i test obciążenia glukozą ohydztwo no wygląda na to, że to ja jako pierwsza będę miała swoje maleństwo przy sobie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

już dziś jest troszkę lepiej
oby tak dalej

Cytat:
Ad.1- i jak było??
Ad.2- eno eno, kolezanko co to za miny????
Kuper sprać?
Co to nie można czasu nie mieć i urwania dupska przez jeden dzień??
ad. 1 tragicznie, bo siedziałam tam 2 godziny i mam siniaka na przedramieniu i boli jak cholera
ad. 2 można można, tylko to do Ciebie nie podobne, żebyś nie wpadła nawet na chwilkę

Cytat:
Cytat:

Cytat:
fatalna atmosfera

a to świnie z nich wydaje mi się, że może rzeczywiście oni Wam w jakiś sposób zazdroszczą na Twoim miejscu ja bym do nich zadzwoniła i zaprosiła i dopiero wtedy powiedziała co Wam leży na sercu, a oni niech powiedzą Wam wprost o co im kaman. Bo mimo wszystko to jest Wasza rodzina i na pewno jeszcze będziecie się widzieć przy różnych okazjach, a jej rodziną to się nie przejmujcie, bo to dla Was obcy ludzie. Pamiętam, że podobną radę dostałam od swojej odnośnie mojej bratowej

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 14:39   #3174
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Zazdrość, zawiść-to to o nimi kieruje
A brat Twego męża nie ma jaj i myśli jajowodami swojej kobiety.
Ona jest w ciąży ma teraz różne odjazdy-najprościej ich olać-albo wręcz przeciwnie być tak milutkim aż zasłodzą się do cna
Sądzę że prędzej czy później się dogadacie!
Trzymam za to kciuki!!
Stary 2009-02-18, 16:46   #3175
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Wpadam zdyszana aby zobaczyc co u Was slychac i wlosy stanely deba jak to przeczytalam Kasienko. To sie nazywa ludzka zawisc. Ja bylabym za tym samym co proponuje Iza. Albo ich olej i traktuj jak powietrze, albo zaslodz im zycie, az ich zemdli. Wszak zemsta jest slodka. A jakos mam przeczucie, ze potrafisz byc slodziutka tzw. "slodka trucizna". To bedzie najlepsze rozwiazanie Stokrotko.
Stary 2009-02-18, 16:58   #3176
agunia82
Zakorzenienie

Hejka

kasiu
dziewczyny bardzo mądrze piszą. Jak teraz będziecie Wy po nich jeździć, to nic nie ugracie, a oni się pewnie postarają zrobić z Was jeszcze gorszych niż teraz próbują... Olej to i tyle, a kontakty ogranicz do minimum. Jak zmądrzeją, to sami rękę wyciągną, a jak nie- cóż, ich starta, nie wasza. A szkoda nerwów na rozpętywanie większej wojny.

A dageciku wolne w środku tygodnia bo Aguś bardzo ciężko w weekend pracowała I zasłużyła na odpoczynek

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 19:08   #3177
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Ale mnie zwyzywałyście :

Cytat:

Ale zes sie rozpisala normalnie haczka Ci sie nalezy. My tu czekamy na relacje a ty co? W kulki se lecisz...
Cytat:

A to małpiszon a jak w tej pracy było???
Cytat:

OMG Ty gadzino jedna!
A gdzie relacja???
Przepraszam już zdaje relację, po prostu byłam bardzo padnięta i nie miałam siły więcej naskrobać

Pierwszy dzień w pracy upłynął mi bardzo szybko, poznałam się ze wszystkimi pracownikami, kierownikiem, dyrektorem- miłe ludziska. Razem ze mną zostały przyjęte jeszcze 2 inne osoby zatem jest mi raźniej. Bez problemu mogę się zwrócić do kogoś o pomoc, gdy mam jakąś wątpliwość, zapytanie. Wszyscy od razu przeszliśmy sobie na "ty". Dopiero dzisiaj przełamałam się i do kierowniczki udało mi się powiedzieć na powitanie "Cześć [tu pada imię]" , chodź i tak ledwo przeszło mi to przez gardło, bo jednak ten dystans i świadomość, że jest na wyższej pozycji nieco mnie blokował. No ale udało się.
Pracy mam dużo (pracuje w finansach/bankowości), ale jak na razie mam mega mobilizację i chęci do dalszej nauki.
Rano budzę się 5.20 , wychodzę przed 7.00 i z powrotem w domu jestem około 18.00 (na szczęście Filip po mnie przyjeżdża). A tak w ogóle nauczyłam się szybko chodzić spać...-->

Jestem szczęśliwa i już się nie mogę doczekać kolejnego dnia w pracy, poważnie

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 19:28   #3178
agunia82
Zakorzenienie

Martuś no to superancko Oby tak dalej!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 19:40   #3179
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć i czołem

Kasiczek brak słów niektórych ludzi kompletnie nie rozumiem ale wierzę, że dasz im popalić

M.a.r.t.a - ale super, że masz werwę i chęć do pracy, najgorzej chyba by było gdyby Ci się nie spodobało

A brat Twego męża nie ma jaj i myśli jajowodami swojej kobiety.
- tekst miesiąca, Iza wymiekłam

gdyby ktoś był chętny to w moim profilu są 2 zdjęcia z "balu"

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 21:16   #3180
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Kurna miałam sę uczyć ale zasypiam nad podręcznikiem to myślę sobie a zobaczę co tam u dziewczyn U mnie pada śnieżysko i jak tak dalej będzie to w sobotę daruję sobie zajęcia. Niby muszę jechać 70 km to nie tak dużo ale na 8 rano i przy takiej ślizgawce...doszłam do wniosku że to nie jest dobry pomysł. Mąż mnie oczywiście nie słucha i mówi, że pojedziemy, ale to będzie jedna wielka męczarnia w takich warunkach.

Kasik i jak tam u Ciebie? Co wymyśliłaś?
Cytat:

Jestem szczęśliwa i już się nie mogę doczekać kolejnego dnia w pracy, poważnie
Super, że dobrze trafiłaś i że praca Ci się podoba. Gratki
Współpracownicy (tacy ok) to połowa sukcesu. Wiem co mówię bo mam alergię na większość moich współpracowników. Jak byście pracowały z osobami z ery PRL, które uważają że "czy się stoi czy się leży 1000 zł się należy" to wiedziały byście o czym mówię. Po prostu ja jestem z wenus oni są z Marsa - nigdy się nie zgramy.

Ok, spadam spać, ale najpierw Dr Housa odcineczek obejrzymy z mężem, tak na dobry sen
Dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości