|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
a my dzis robimy wieczor filmowy z piwkiem i popcornem aaa i z nerkowcami prazonymi solonymi-moim ostatnim nalogiem
do juterka dziewczynki milego wieczorku dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Wtajemniczenie
|
Może tak po prostu maja faceci??
Dziś się ładnie pogodziliśmy i wyprostowaliśmy troszkę zdjęć-jutro zamawiamy ![]() A tak poza tym to noga mnie boli...zawsze tak jest gdy zbliża się przeziębienie albo jestem zestresowana ![]() Kobieciorki co się stało e po ślubach tak mało piszemy?Przecież jest tyle ciekawych tematów ![]() ![]() ![]()
#3153 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A w ogole to gdzie Kasienka? Widzial ja ktos dzisiaj???? ![]() A zapomnialam sie wam pochwalic ze bedac u mamy dostalam spozniony prezencior urodzinowy. Szlafroczek z polarku, ciut przy duzy bo jak to stwierdzila moja mama "jak przyjdzie czas, zebys miala czym brzuszek otulic". Kochane stworzenie z niej ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() @ sobie poszła więc co wczoraj Gosiaczek robił....oczywiście szalał na basenie ![]() Zmywara podłączona ![]() ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() katey możesz ze mną na basen chodzić, ja Cie zmotywuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kacha widziałam Cię na NK a tu u nas nie!!! Wracaj |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Witaj Gosienku nasz ranny ptaszku. No ja tez dzis wstalam wczesniej niz zazwyczaj i sie wlasnie szykuje na wyjazd do Legionowa. Wcale nie powiem ze mi sie nie chce, ale musze oddac to smieszne skierowanie do Urzedu Pracy. Mam nadzieje ze chociaz skrzyneczka na listy nie bedzie pusta
![]() Milej pracy dziwuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziaki. ja zmykam do moich studnetów
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Z rańca na czczo musiałam śmigać do przychodni na badania ![]() Cytat:
![]() ad. 2 nawet nie raczyła wejść i się przywitać ![]() ad. 3 ładny szlafroczek na ładnej kobietce ![]() ale niedługo będziemy mogły tulić swoje maleństwa ![]()
![]() |
#3158 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Duuuzo odpoczywaj a w koncu bedzie lepiej ![]() Cytat:
![]() niedlo to Ty bedziesz przytulac swoje malenstwo my jeszcze poczekamy ![]()
![]() |
#3159 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() już dziś jest troszkę lepiej ![]() Cytat:
![]() dzięki za nazwę specyfiku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Izuś no jakoś właśnie tak się stało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() buziaki Kobietki i miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej małpiątka
![]() Cytat:
![]() Wesele- istna porażka... W sumie wesele jak wesele <fajna orkiestra była i coś tam do jedzenia było>, ale poprawiny to koniec świata. Stoły puste i durnowaty DJ, który więcej pieprzył głupot niż muzyki puszczał ![]() Niefajna atmosfera... pełno gwiazd... Czułam, że jestem obgadywana i to równo ![]() Wbijam w to, ale przyjemnie nie było... Jednym słowem- mało przyjemnych wspomnień. To tyle i szkoda gadać na ten temat... Dziękuję za opinię o mojej sukienie... ![]() Nie czułam się w niej jednak za dobrze ![]() Przez chwilę pomyślałam, że zaraz po weselu ją sprzedam ![]() ![]() Jak tylko dostanę tę baterię od naszego aparatu to zrobię fotkę pazuresków... jak dla mnie są bosssskie ![]() Cytat:
A gdzie relacja??? ![]() Cytat:
![]() Ad.2- bardzo ładny szlafroczek, bardzo ładny rozczochrany Widget ![]() aj em ![]() ![]() Cytat:
Ad.2- eno eno, kolezanko co to za miny???? ![]() Kuper sprać? Co to nie można czasu nie mieć i urwania dupska przez jeden dzień?? ![]() Ech.............. dziewuszki jaki mam wstrętny nastrój to nawet nie pytajcie ![]() ![]() ![]() Makabra istna... Dowiedziałam się, że para młoda <tak tak o to wesele chodzi> zjechała nas równo na spotkaniu z rodzicami ![]() Tesciowa nic nam nie mówiła, bo wiedziała że byśmy nie poszli na to wesele gdybysmy sie o tym dowiedzieli... ![]() Właśnie skrobię smsa do mojego przyszywanego brata, żeby sobie czasem nie myślał, że Kasia poudaje że o niczym nie wie. Jestem tak wściekła jak ta ikonka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3161 |
Wtajemniczenie
|
Nie rozumiem dlaczego Wam nie powiedziała. Gdybyście nie poszli to chyba dobrze by było, skoro oni mieli do Was jakieś spore "ale". Czasami rodzice są dziwni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak to jest jego brat. A i moi rodzice byli na tym weselu. Poza tym nie chcieliśmy im psuć tego dnia <choć i tak był do du..>. Ale spokojna Twa rozczochrana... już ja rozpocznę wojnę! ![]()
![]() |
#3164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ta sprawa się ciągnie od naszego wesela, kiedy to ta mega gwiazda zachowała się jak zachowała. Łukasz powiedział wtedy parę zdań o niej, ja z resztą też. I tyle... Od tego czasu nasze relacje są... średnie. <to niby nasza wina> A pojeżdzali po nas na tym spotkaniu tak dla rozrywki chyba. <polewali również na tej śmiesznej imprezie kawalersko-panienskiej i na samym weselu>. Obgadywali moje kozaczki żółte ![]() A Łukasza rodzony brat pojezdzał go za to , że kupił auto które było bite. ![]() <o czym wczesniej z łukaszem rozmawiał, ze fajne i mu sie podoba itp.> Fałsz istny!!! Niedobrze mi jak o tym pomyślę... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Wtajemniczenie
|
Ale jestem w...iona, powiedziałabym nawet że na maxa. W poniedziałek mam notariusza, własnie się dowiedziałam ile będziemy musieli zapłacić. To jest chore, zresztą jak cały nasz kraj. Nigdy nie będzie dobrze, skoro jeden zapieprza na trzech etatach, żeby rodzinę utrzymać a drugi bierze TYLE KASY za dwie czy trzy pieczątki!!!!
Aż mnie nosi. Rozumiem, że trzeba każdemu zapłacić, dużo nas wyniósł remont, ale chociaż widzę za co zapłaciłam a tutaj...normalnie chyba zjem tą babę w poniedziałek (miła w każdym razie nie będę) Cytat:
Ps. Nie doczytałam wcześniej, że to brat, ale skoro tak to tym bardziej świnia!!! Edytowane przez gosia1007 Czas edycji: 2009-02-18 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko - zawiść po prostu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szkoda gadać... jeszcze nic nie wysłałam... musze skonsultowac to z mężem, żeby później na mnie nie burkał... A moze macie jkaies pomysły co napisac?? ![]()
![]() |
#3169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przynajmniej sobie potanczyliscie w gronie najblizszych. Ludzie tacy sa... nie wiem czy umyslnie sprawiaja drugiemu przykrosc czy robia to nieswiadomie... zycie... za pare lat sie spotkacie i moze to okaze sie czystym nieporozumieniem... a poki co lej na to ![]()
![]() |
#3170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawie wszyscy z jej rodziny <70% gości> patrzyli na nas spod byka ![]() fatalna atmosfera ![]() i jak to za pare lat, skoro mieszkamy całkiem blisko siebie i bedziemy sie widywać u tesciowej ![]() jestem być może bardzo mściwa, ale nie podaruje im tego... nie pozwolę na to, żeby rodzony brat traktował tak swojego brata który zawsze był na jego zawołanie i na którego zawsze mógł liczyć ![]() serce mi się kraje jak o tym myślę... naprawdę ![]() Myszki czy Wy uciekłyście przez moje smęcenie???????????? Jeśli tak to ja przepraszam!!! ![]() Wróćcie... tenskni Kasiczka ![]() A gdzie Lilka się znów ulotniła?? :/
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-02-18 o 12:51 Powód: ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to swiadczy o nich a nie o was... wiem ze to boli i jest smutno ale nie rob drugiemu co Tobie nie mile ![]() meliska na nerwy i w ramiona malza marsz !!!
![]() |
#3172 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 można można, tylko to do Ciebie nie podobne, żebyś nie wpadła nawet na chwilkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
a to świnie z nich ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3174 |
Wtajemniczenie
|
Zazdrość, zawiść-to to o nimi kieruje
![]() A brat Twego męża nie ma jaj i myśli jajowodami swojej kobiety. Ona jest w ciąży ma teraz różne odjazdy-najprościej ich olać-albo wręcz przeciwnie być tak milutkim aż zasłodzą się do cna ![]() Sądzę że prędzej czy później się dogadacie! Trzymam za to kciuki!!
#3175 |
Zakorzenienie
|
Wpadam zdyszana aby zobaczyc co u Was slychac i wlosy stanely deba jak to przeczytalam Kasienko. To sie nazywa ludzka zawisc. Ja bylabym za tym samym co proponuje Iza. Albo ich olej i traktuj jak powietrze, albo zaslodz im zycie, az ich zemdli. Wszak zemsta jest slodka. A jakos mam przeczucie, ze potrafisz byc slodziutka tzw. "slodka trucizna". To bedzie najlepsze rozwiazanie Stokrotko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() kasiu dziewczyny bardzo mądrze piszą. Jak teraz będziecie Wy po nich jeździć, to nic nie ugracie, a oni się pewnie postarają zrobić z Was jeszcze gorszych niż teraz próbują... Olej to i tyle, a kontakty ogranicz do minimum. Jak zmądrzeją, to sami rękę wyciągną, a jak nie- cóż, ich starta, nie wasza. A szkoda nerwów na rozpętywanie większej wojny. A dageciku wolne w środku tygodnia bo Aguś bardzo ciężko w weekend pracowała ![]() ![]()
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Ale mnie zwyzywałyście
![]() Cytat:
![]() Pierwszy dzień w pracy upłynął mi bardzo szybko, poznałam się ze wszystkimi pracownikami, kierownikiem, dyrektorem- miłe ludziska. Razem ze mną zostały przyjęte jeszcze 2 inne osoby zatem jest mi raźniej. Bez problemu mogę się zwrócić do kogoś o pomoc, gdy mam jakąś wątpliwość, zapytanie. Wszyscy od razu przeszliśmy sobie na "ty". Dopiero dzisiaj przełamałam się i do kierowniczki udało mi się powiedzieć na powitanie "Cześć [tu pada imię]" ![]() Pracy mam dużo (pracuje w finansach/bankowości), ale jak na razie mam mega mobilizację i chęci do dalszej nauki. Rano budzę się 5.20 ![]() ![]() ![]() Jestem szczęśliwa i już się nie mogę doczekać kolejnego dnia w pracy, poważnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Martuś no to superancko
![]()
#3179 |
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
![]() Kasiczek brak słów ![]() ![]() ![]() M.a.r.t.a - ale super, że masz werwę i chęć do pracy, najgorzej chyba by było gdyby Ci się nie spodobało ![]() A brat Twego męża nie ma jaj i myśli jajowodami swojej kobiety. - tekst miesiąca, Iza wymiekłam ![]() ![]() gdyby ktoś był chętny to w moim profilu są 2 zdjęcia z "balu" ![]()
![]() |
#3180 | |
Wtajemniczenie
|
Kurna miałam sę uczyć ale zasypiam nad podręcznikiem to myślę sobie a zobaczę co tam u dziewczyn
![]() Kasik i jak tam u Ciebie? Co wymyśliłaś? Cytat:
Współpracownicy (tacy ok) to połowa sukcesu. Wiem co mówię bo mam alergię na większość moich współpracowników. Jak byście pracowały z osobami z ery PRL, które uważają że "czy się stoi czy się leży 1000 zł się należy" to wiedziały byście o czym mówię. Po prostu ja jestem z wenus oni są z Marsa - nigdy się nie zgramy. Ok, spadam spać, ale najpierw Dr Housa odcineczek obejrzymy z mężem, tak na dobry sen ![]() Dobranoc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.