Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-17, 07:54   #3121
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

egh... TŻa znowu zawiozlam wczoraj i znowu sama... wizaz mnie wkurza bo klikam pokaz ostatnia nieprzeczytana wiadomosc to on leci do ostatniej a ja nie wiem gdzie bylam ostatnio... zwlaszcza u mamus... pisza niemilosiernie duzo szybko...
nawet mi sie cykowac nie chce...
Buziol sle zeby wszystkie mialy lepszy dzien niz ja
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 08:39   #3122
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej! Dzisiaj jestem w super nastroju. Wczoraj się pogodziliśmy. Wypiliśmy butelkę szampana i w ogóle fajnie było Nie lubię sie kłócić, ale jak już do tego dojdzie to starsznie zawzięta cholera ze mnie

Do tego wczoraj upiekłam pity na kabab i dzisiaj będziemy mieć taki waśnie obiadek. Ciekawe tylko o której bo zaraz po parcy przychodzą mi zmywarkę montować

Kacha Mc Donaldspo weselu ale się ubawiłam (choć Maca uwielbiam, szczególnie lody z polewą czekoladową)
Sukienka - bardzo fajna i jak zwykle kusząco wyglądałaś nie wiem skąd to narzekanie na kieckę było. Tylko na pazuresach nie widziałam co miałaś

Iza sałatka z tuńczykiem i ryżem SUPER uwielbiam taką (mój mąż woli bez ryżu), ale smaka mi narobiłaś może by tak zrobić...

Dzasta na nodze te buciory całkiem całkiem są. Poza tym czarne ładniejsze poprzedni wkleiłaś chyba zdjęcie brązowych.
O firance nic nie mówię bo ich nie znoszę i sama myśl o tym, że czeka mnie uwieszenie czegoś w oknach przeraża mnie
Fajnie, że udało Ci się kupić podkładzik a który kupiłaś? Testowałam chyba ICONE, całkiem całkiem był.

Daget a ja??? też chcę kawę i pączka

Agacior dla samotniej żonki. Oby mężulo szybko powrócił

Marta i jak pierwszy dzień? No żeby się wcale nie pochwalić. Kto to słyszał

Ok spadam do pracy buziale dla reszty

Edytowane przez gosia1007
Czas edycji: 2009-02-17 o 08:42
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 08:56   #3123
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No sałatka dobra wyszła -właśnie się nią zajadam
Ja w sumie nie mam drygu do sałatek-zawsz korzystam z gotowych przepisów
Na tłusty czwartek spróbuję zrobić takie mini pączki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97591
Za radą dziewczyn z wątku dodam troszkę cukru
Wyglądają na mega proste
Kurcze u Was też jest tak biało??? mamy tyle śniegu że aż strach. Wczoraj zaliczyłam glebę nr trzy tej zimy jak szłam ze śmieciami. Dobrze ze zawiązałam worek bo bym musiała zbierać
Stary 2009-02-17, 09:16   #3124
katarzinka
Wtajemniczenie

hej
wszsytko dobrze u mne i maleństwa
jestem dziś wrócnona do pracy po 4 tygodniach nieobecności i trochem nieprzytomna
i nadal słomiana wdówka
buziaki dla wszsytkich
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 09:24   #3125
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hejka kobietki. Mialam jechac sprawdzic poczte w Legionowie, ale jak spojrzalam za okno to mi sie odechcaialo wychodzic z domu i przedzierac sie przez ten snieg. Poczekam do jutra jak drozki ubija
Wczoraj poszlismy z mezusiem na spacerek wieczorem ale mroz byl. Obejrzelismy do konca nasz filmik miks. I mowie Wam dziewczyny taka pamiatka o ktorej nawet nie pomyslalam. A z panienskiego normalnie lałam.
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcia mojej firanki tylko bardzo ciężko było zrobić zdjęcie okna

edit:
zapomniałam Wam powiedzieć, że jutro mamy bal przebierańców w przedszkolu i wszystkie Panie też muszę się przebrać i ja będę kowbojką
No firaneczka ladnie sie rezentuje. Ja sobie zamowilam ksiezeczke "Firany i zaslony" bo bede swoje szyla sama . A jak tak mysle Dzasti o balu przebierancow to ci zazdroszcze. Uwielbiam takie zabawy, ech powinnam byc przedszkolanka

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej! Dzisiaj jestem w super nastroju. Wczoraj się pogodziliśmy. Wypiliśmy butelkę szampana i w ogóle fajnie było Nie lubię sie kłócić, ale jak już do tego dojdzie to starsznie zawzięta cholera ze mnie

Daget a ja??? też chcę kawę i pączka
No butla szampana na 2 osoby . Ale najwazniejsze ze pogodzeni. Jak moglam Ci podrzucic kawe i paczka skoro wczoraj wsiaklas ? Prosze dzis porcyjka dla Ciebie.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

Kurcze u Was też jest tak biało??? mamy tyle śniegu że aż strach. Wczoraj zaliczyłam glebę nr trzy tej zimy jak szłam ze śmieciami. Dobrze ze zawiązałam worek bo bym musiała zbierać
Co ty za buty zakladasz do tego smietnika ze tylko tam sie przewracasz?

Agatko dla slomianej wdowki
Katarzinko super ze u Was w porzadku, milej pracy

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-02-17 o 09:25 Powód: bo przypomnialo mi sie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 09:32   #3126
katarzinka
Wtajemniczenie

ja też się cieszę
stęskniłam się nawet za studentami ... choć nie to przegięcie, ale za atmosferką z pracy
a jutro wraca mężul i już nie będę sama
Agatko dla Ciebie towarzyszko niedoli buziak
i jutro będę smażyć jak co roku oponki serowe na tłusty czwartek
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 10:06   #3127
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka dziamdzie

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
U Was tez juz widać słońce?
świeci słoneczko i śniegu co nie miara

Cytat:
Witam
dzięki za kciuki za egzamin meża-zdał i to całkiem ładnie
Ale sam przyznał że gdyby go żona do nauki nie goniła byłoby gorzej
A wczoraj sie pokłócilismy...Chciałam spróbować dostać się do policji do Labolatorium Kryminalistycznego. Ale najpierw szkółka by być musiała-9m-cy w Poznaniu. Mąż powiedział że zwariowałam, że chcę się narażać i takie tam. Nocne patrole to już dla niego zupełnie odpadają.
Dziś go chyba rozumiem (Kasia mi co nieco wytłumaczyła) ale wczoraj byłam zła i rozgoryczona
dla męża
praca w Laboratorium Kryminalistycznym to fajna sprawa uwielbiam oglądać Kryminalne Zagadki Las Vegas

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
egh... TŻa znowu zawiozlam wczoraj i znowu sama... wizaz mnie wkurza bo klikam pokaz ostatnia nieprzeczytana wiadomosc to on leci do ostatniej a ja nie wiem gdzie bylam ostatnio... zwlaszcza u mamus... pisza niemilosiernie duzo szybko...
nawet mi sie cykowac nie chce...
Buziol sle zeby wszystkie mialy lepszy dzien niz ja
żeby osłodzić rozłąkę z mężem
u nas na wątku mamusiowym to czasami jest takie tempo, że masakra jak nie jesteś na bieżąco to ciężko nadrobić

Cytat:

Marta i jak pierwszy dzień? No żeby się wcale nie pochwalić. Kto to słyszał
ad. 1 no jak się wypiło na 2 osoby całą butelkę szampana to ja się wcale nie dziwię, że było miło
ad. 2 szefowej to się należy

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
hej
jestem dziś wrócnona do pracy po 4 tygodniach nieobecności i trochem nieprzytomna
i nadal słomiana wdówka
buziaki dla wszsytkich
jak fajnie, że z maluszkiem już dobrze

Cytat:
a jutro wraca mężul i już nie będę sama
pamiętaj, że nie jesteś sama pod serduszkiem nosisz dzidzię
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 10:17   #3128
kina2807
Zakorzenienie

Cześć kobietki
wpadłam życzyć Wam miłego dnia
dziś nie ma mojej kierowniczki, więc może uda mi się choć trochę posiedzieć z Wami

byłam rano u ginki, bo coś mnie dopadło po antybiotykach i dostałam maść i globulki, jak ja to uwielbiam

buziaki laseczki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 10:26   #3129
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kinia wiem o czym mówisz, miałam paskudne dolegliwości po augumentinie-myślałam że się przekręcę. Ale na takie cos mam w domu kropelki citrosept- takie do picia. Fajny specyfik i naprawdę działa.
Bo globulek nienawidzę
Panieneczki zaciążone wiecie co ja Wam z ciuszków polecam? Mam takie spodnie do jogi(kupione w dechatlonie) i one mają taki bardzo szeroki pas-on nie jest elastyczny ściągający-do tego jest taka wstążeczka którą regulujecie nacisk-zatem jest to bezpieczne dla berbecia a przy okazji wykorzystacie te spodenki poźniej-już po ciąży
Są mięciutkie i super wygodne
Stary 2009-02-17, 10:30   #3130
kina2807
Zakorzenienie

Izuś a takie kropelki to można bez recepty dostać? tak żebym miała na wszelki wypadek, bo teraz to już mam baterię leków, ale jak pomyślę, że miałabym to znów przechodzić, to

Mąż i żona...
Stary 2009-02-17, 10:54   #3131
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Tak bez recepty- ale popatrz na allegro albo w aptekach internetowych-jest taniej-poza tym to środek dobry na wiele rzeczy-przy przeziębieniach, przy grzybicach itp. Poszukaj informacji w necie
Ja probowalam i wiem ze to pomaga. Odantybiotykowe infekcje dróg rodnych to totalna masakra
Ogólnie to jest wyciąg z pestek grejpfruta-moze są jakieś zamienniki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 11:03   #3132
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Tak bez recepty- ale popatrz na allegro albo w aptekach internetowych-jest taniej-poza tym to środek dobry na wiele rzeczy-przy przeziębieniach, przy grzybicach itp. Poszukaj informacji w necie
Ja probowalam i wiem ze to pomaga. Odantybiotykowe infekcje dróg rodnych to totalna masakra
Ogólnie to jest wyciąg z pestek grejpfruta-moze są jakieś zamienniki
dzięki, popatrzę

Mąż i żona...
Stary 2009-02-17, 11:27   #3133
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:

Na tłusty czwartek spróbuję zrobić takie mini pączki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97591
No ja aż takich aspiracji nie mam, pączki kupimy

Cytat:
hej
To super! Miłego dnia w pracy

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No butla szampana na 2 osoby . Ale najwazniejsze ze pogodzeni. Jak moglam Ci podrzucic kawe i paczka skoro wczoraj wsiaklas ? Prosze dzis porcyjka dla Ciebie.
A tak nam się szampana zachciało dzięki łapię i zajadam

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 no jak się wypiło na 2 osoby całą butelkę szampana to ja się wcale nie dziwię, że było miło

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
byłam rano u ginki, bo coś mnie dopadło po antybiotykach i dostałam maść i globulki, jak ja to uwielbiam
Ojej właśnie tak jest po antybiotykach. Niestety my baby tak mamy. Łatwo złapać - trudniej wyleczyć.

Aaaa zapomniałam Wam napisać, że w sobote mam taką mega parapetówkę dla znajomych (OMG znowu picie), i jak wszyscy się zjawią to będzie nas 17 osób, nie wiem gdzie my się usadzimy. W każdym razie jako że ja mam szkołe to moja mama i tesciowa mi gotują Spryciula ze mnie co...
Stary 2009-02-17, 11:44   #3134
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

dzieki laseczki za wsparcie...

w ramach tego probowlalam sobie cyknac fote brzucha... ale smiesznie to wyglada... tak sie dziwnie preze i napinam a brzuch wogole nie wyglada na ciazowy a w czwartek juz 4 miesiac zaczne...

Cytat:
Agatko dla Ciebie towarzyszko niedoli buziak
i jutro będę smażyć jak co roku oponki serowe na tłusty czwartek
ja tez pieke na bazie sera... pyszota

Cytat:
praca w Laboratorium Kryminalistycznym to fajna sprawa uwielbiam oglądać Kryminalne Zagadki Las Vegas

żeby osłodzić rozłąkę z mężem
u nas na wątku mamusiowym to czasami jest takie tempo, że masakra jak nie jesteś na bieżąco to ciężko nadrobić
oj tez uwielbiam kryminalne zagadki malz nie ale on zawsze inne zajecie sobie znajdzie... teraz jestemy na etapie ogladania lostow... tez fajne

a na mamusiach siedza kobitki ktore chyba robic nie maja co... nie bylo mnie 2 godziny i juz 3 strony... mozna sie pochlastac
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 12:07   #3135
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Kinka są też inne nazwy-greposept itp. Kurcze to można kupić w Czechach w aptekach i tam są tańsze-oj jak będe w Raciborzu to skoczę te 10km z ciekawości sprawdzić ile tam to kosztuje-namówię znajomych na obiad
Ja też zrobie paczuszki serowe-niech mąż wie jaką ma tragiczną żonkę- w sumie się dziś przekonał bo wczoraj obrażona poszłam spać i zamknęłam sypialnie-miałam ją potem otworzyć by przylazł ale zapomniałam-spał biedak na kanapie
Wiem wiem nie powinnam była ale trochę mnie wkurzył- nie tylko tą pracą ale tez zgubieniem tej plytki, niezrobieniem tego o co prosi go cała moja i Jego rodzina czyli-zdjęcia. Teraz mu nie odpuszczę bo kurcze już 5 miesiąc leci a ja nie mam albumu

Ja bym już dawno to zrobiła ale on mi tych zdjęc nie chce przegrać-sam się chce tym zająć a mnie szlag trafia.
Ostatnio mi powiedzial ze myślał ze jak będe studiowac co innego niż chemię to się będe musiala duzo uczyc zeby zdac i ze bym o tym zapomniała i mu nie marudzila.
I powiedział że mam sobie wziąć coś trudniejszego do nauki bo go denerwuje jak widzi ze ja sie relaksuję wieczorkiem, ewentualnie robie projekty na zlecenie ale z przyjemnością a on sie musi dłużej uczyć. Tyle że ja jestem typowy słuchowiec-najwięcej mi daje obecność na zajęciach:czasem to w zupełności wystarcza. Poza tym nie mam super ambicji by się mocno w temat wgłębiać jeżeli coś mnie od razu nie zainteresuje. A mój małżonek na wykładach śpi bo i tak nie wie o co im chodzi. Już w podstawówce powiedzieli mu,że powinien miec indywidualny tok zajęć.
Heh kiedyś byłam świadkiem jak tłumaczył Danielowi matmę-kurcze umialam rozwiazywac tego typu zadania a w ogóle nie wiedziałam o czym Kamil gada. To tak jak kiedyś gadałam z nim przez gg-coś instalowałam czy coś w tym stylu. On mi tłumaczy tłumaczy i potem pisze:naciśnij x. No to naciskam na klawiaturze ten x, naciskam. Raz ,drugi ,trzeci-nic sie nie dzieje. W koncu mówie do kolezanki-moze ty naciśnij -zadziała. No ale nic. W końcu mu mówię-kamil to nie działa ten x. A ten pajac do mnie"jak to?okienko się nie zamyka?"Mu chodziło żeby wyjść już z tego przez zamkniecie okna. Nie wpadłam na to. Ma specyficzny sposób myślenia co często utrudnia życie.

A tak na marginesie strasznie się martwię ze moją specjalizację zlikwidują Narazie po dwoch terminach mechany zaliczylo semestr jakies 30 osób-trochę za mało jak na 4 specjalizacje. O maj got jak zostaną mi samochody i ciągniki to się pochlastam
Stary 2009-02-17, 12:11   #3136
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

to przesyłam Ci dużo pozytywnej żebyś dala radę
a dziękuję Radę dam, już bardzo bliziutko końca tego tłumaczenia jestem

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Dziekuje za wszystkie pozytywne mysli i wibracje. Przyniosły zamierzony efekt bo u nas znow świeci słonce
i takie wieści lubię najbardziej

Cytat:

oj biało, biało jak nie wiem I słoneczko troszkę świeci

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 12:27   #3137
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa zapomniałam Wam napisać, że w sobote mam taką mega parapetówkę dla znajomych (OMG znowu picie), i jak wszyscy się zjawią to będzie nas 17 osób, nie wiem gdzie my się usadzimy. W każdym razie jako że ja mam szkołe to moja mama i tesciowa mi gotują Spryciula ze mnie co...
ale się impra zapowiada, a spryciula z Ciebie nieprzeciętna , dobrze się ustawiła, no nie ma co
Cytat:
w ramach tego probowlalam sobie cyknac fote brzucha... ale smiesznie to wyglada... tak sie dziwnie preze i napinam a brzuch wogole nie wyglada na ciazowy a w czwartek juz 4 miesiac zaczne...
nie marudzić, tylko fotkę trzasnąć i pokazać nam tu brzusio
Cytat:
Kinka są też inne nazwy-greposept itp. Kurcze to można kupić w Czechach w aptekach i tam są tańsze-oj jak będe w Raciborzu to skoczę te 10km z ciekawości sprawdzić ile tam to kosztuje-namówię znajomych na obiad
Ja też zrobie paczuszki serowe-niech mąż wie jaką ma tragiczną żonkę- w sumie się dziś przekonał bo wczoraj obrażona poszłam spać i zamknęłam sypialnie-miałam ją potem otworzyć by przylazł ale zapomniałam-spał biedak na kanapie
Wiem wiem nie powinnam była ale trochę mnie wkurzył- nie tylko tą pracą ale tez zgubieniem tej plytki, niezrobieniem tego o co prosi go cała moja i Jego rodzina czyli-zdjęcia. Teraz mu nie odpuszczę bo kurcze już 5 miesiąc leci a ja nie mam albumu

Ja bym już dawno to zrobiła ale on mi tych zdjęc nie chce przegrać-sam się chce tym zająć a mnie szlag trafia.
Ostatnio mi powiedzial ze myślał ze jak będe studiowac co innego niż chemię to się będe musiala duzo uczyc zeby zdac i ze bym o tym zapomniała i mu nie marudzila.
I powiedział że mam sobie wziąć coś trudniejszego do nauki bo go denerwuje jak widzi ze ja sie relaksuję wieczorkiem, ewentualnie robie projekty na zlecenie ale z przyjemnością a on sie musi dłużej uczyć. Tyle że ja jestem typowy słuchowiec-najwięcej mi daje obecność na zajęciach:czasem to w zupełności wystarcza. Poza tym nie mam super ambicji by się mocno w temat wgłębiać jeżeli coś mnie od razu nie zainteresuje. A mój małżonek na wykładach śpi bo i tak nie wie o co im chodzi. Już w podstawówce powiedzieli mu,że powinien miec indywidualny tok zajęć.
Heh kiedyś byłam świadkiem jak tłumaczył Danielowi matmę-kurcze umialam rozwiazywac tego typu zadania a w ogóle nie wiedziałam o czym Kamil gada. To tak jak kiedyś gadałam z nim przez gg-coś instalowałam czy coś w tym stylu. On mi tłumaczy tłumaczy i potem pisze:naciśnij x. No to naciskam na klawiaturze ten x, naciskam. Raz ,drugi ,trzeci-nic sie nie dzieje. W koncu mówie do kolezanki-moze ty naciśnij -zadziała. No ale nic. W końcu mu mówię-kamil to nie działa ten x. A ten pajac do mnie"jak to?okienko się nie zamyka?"Mu chodziło żeby wyjść już z tego przez zamkniecie okna. Nie wpadłam na to. Ma specyficzny sposób myślenia co często utrudnia życie.

A tak na marginesie strasznie się martwię ze moją specjalizację zlikwidują Narazie po dwoch terminach mechany zaliczylo semestr jakies 30 osób-trochę za mało jak na 4 specjalizacje. O maj got jak zostaną mi samochody i ciągniki to się pochlastam
oj Izuś z tymi naszymi facetami, to nieraz nijak nie można się dogadać, mam nadzieję, że szybko dojdziecie do porozumienia

a z tym pokrętnym tłumaczeniem, to ja mam podobnie, nieraz tak potrafię zakręcić, że sama się gubić zaczynam

trzymam kciuki, żeby nie zlikwidowali specjalizacji

Mąż i żona...
Stary 2009-02-17, 12:33   #3138
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Cześć kobietki
wpadłam życzyć Wam miłego dnia
dziś nie ma mojej kierowniczki, więc może uda mi się choć trochę posiedzieć z Wami
No i co ? Masz wiecej czasu?
A infekcja jest straszna wiem cos o tym... bleeee

Cytat:
Takiej to dobrze, catering na zamowienie. Po najmniejszych kosztach

Cytat:

a na mamusiach siedza kobitki ktore chyba robic nie maja co... nie bylo mnie 2 godziny i juz 3 strony... mozna sie pochlastac
Juz to sobie wyobrazilamAgaciorek przed lustrem ., A co do kobitek siedzacych na wizazu to widocznie faktycznie maja malo zajec

Cytat:
Ty to niezla agentka jestes. Biedny ten twoj maz. Choc faktycznie natrzachniecie by sie mu przydalo, dziwno strategie objal zeby miec cie z glowy. Nie popuszczaj z tym albumem. Ja tez jak sie wkurze to pokazuje ze sama cos potrafie zrobic i wtedy moj maz sie wkurza.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 12:48   #3139
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
O maj got jak zostaną mi samochody i ciągniki to się pochlastam
Ha, to bierz ciągniki...
Cytat:
ale się impra zapowiada, a spryciula z Ciebie nieprzeciętna , dobrze się ustawiła, no nie ma co
Ha grunt to umieć robote zaplanować

Cytat:
Takiej to dobrze, catering na zamowienie. Po najmniejszych kosztach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 12:50   #3140
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
No i co ? Masz wiecej czasu?
A infekcja jest straszna wiem cos o tym... bleeee
troszkę więcej, ale jakichś specjalnych luzów to niestety nie mam
a infekcja rzeczywiście bleeee

Cytat:
Ha grunt to umieć robote zaplanować
hehe, zwłaszcza komuś

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2009-02-17 o 12:52
Stary 2009-02-17, 16:45   #3141
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
to przesyłam Ci dużo żeby to choróbsko szybko odpędzić

Cytat:
no to udanej impry farciaro

Cytat:

oj tez uwielbiam kryminalne zagadki malz nie ale on zawsze inne zajecie sobie znajdzie... teraz jestemy na etapie ogladania lostow... tez fajne

ad. 1 nie wymiguj się
ad. 2 Losty też oglądamy
ad. 3 no mamuśki to mają takie tempo zawrotne w pisaniu, że jak nie zaglądniesz tam przez 1 dzień to masz takie zaległości, że masakra

Cytat:

ad. 1 z facetami to gorzej niż z dziećmi
ad. 2 a mogą to zrobić, bo ja się nie znam na tym

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
a dziękuję Radę dam, już bardzo bliziutko końca tego tłumaczenia jestem
oby tak dalej
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 17:11   #3142
Milibili
Zadomowienie

Dziewczyny melduję sie po krótkiej przerwie
Niestety czuję się paskudnie Mam koszmarne bóle żołądka... nie mogę przez to nic jeść, spać w nocy. Mogę tylko i wyłącznie pić rumianek i siemię lniane, nieco pomaga ale jeszcze chyba parę dni męczenia się przede mną. W dodatku pojawiły się migreny mimo iż ginekolog i neurolog powiedzieli,że w ciaży żadko się zdarzają... Na szczęście nie są tak silne jak przed ciążą ale i tak czuje się okropnie Przepraszam, że tak marudzę ale jestem wykończona ostatnimi dniami. Na szczęście z okruszkiem wszystko ok bo byłam dziś na badaniach. Powtarzam sobie, że warto się dla niego pomęczyć bez leków

Ktoś pytał o infekcje po antybiotyku ja polecam lacibiosfeminę naprawdę swietnie pomaga na tego typu dolegliwości a jest w formie tabletek do połykania a nie globulek. Warto brać podczas kuracji antybiotykowej ale i czasem prewencyjnie.

Przepraszam, że tak jak po ogień postaram się wieczorem nadrobić co u Was

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:26   #3143
katey
Rozeznanie

GG do katey

hej laski
ja tez jak po ogien
ale wyczytalam pare przydatnych informacji- dzieki Iza i Mili takie wiadomosci sie przydaja ja niestety tez znam ten problem---bleeee a wizyta dopiero w marciu bo miejsc brak sprobuje sobie pomoc tymi srodkami co piszecie

ja na tlusty czwartek mam ochote na oponki mmmm jak ja je lubie! ale od tych oponek sama mam oponki wokol miejsca gdzie kieeeeeeedys byla talia i jeszcze faworki! mmmmmmmmmmr po tym dniu chyba ide na odwyk odcukrowy i planuje zakup:
http://www.allegro.pl/item547491709_...t_od_1_zl.html

obiecalam malzowi ze codziennie chociaz 5 minut bede cwiczyc skor na basen nie mozemy sie zebrac--ale mam nadzieje kiedys sie uda podszkole "technike"

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 18:29   #3144
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki jestem padnięta jak mops. Witam się z Wami i jednocześnie żegnam, idę odpoczywać. Buziaki .
Stary 2009-02-17, 18:50   #3145
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Niestety czuję się paskudnie Mam koszmarne bóle żołądka... nie mogę przez to nic jeść, spać w nocy. Mogę tylko i wyłącznie pić rumianek i siemię lniane, nieco pomaga ale jeszcze chyba parę dni męczenia się przede mną. W dodatku pojawiły się migreny mimo iż ginekolog i neurolog powiedzieli,że w ciaży żadko się zdarzają... Na szczęście nie są tak silne jak przed ciążą ale i tak czuje się okropnie Przepraszam, że tak marudzę ale jestem wykończona ostatnimi dniami. Na szczęście z okruszkiem wszystko ok bo byłam dziś na badaniach. Powtarzam sobie, że warto się dla niego pomęczyć bez leków
życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka niestety ciąża to taki okres, że bardzo mało leków można brać

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki jestem padnięta jak mops. Witam się z Wami i jednocześnie żegnam, idę odpoczywać. Buziaki .
ta to dopiero wpadła jak po ogień my sie tu zastanawiamy jak Ci w pracy jest, a Ty ani słowa na ten temat oj nie ładnie
Stary 2009-02-17, 19:23   #3146
kotekk81
Zakorzenienie

witanisko

no ja wiedzialam ze tak bedzie ja w pracy a dziewczyna sie na gadanie zebralo ale to dobrze przynajmniej mam co poczytac

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 19:26   #3147
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Dzasta baardzo fikusna ta firaneczka

a buciki fajowe, mam podobne tylko zapinane i obcas maja chyba mniejszy i czarny i jestem z nich super zadowolona, wygodne jak kapcie

Cytat:
ad. 1 ale ładna ta firanka
ad. 2 ale wiesz, że jutro musisz koniecznie wkleić zdjęcie kowbojko

jeśli będzie jakieś 'normalne" zdjęcie to może pokaże

Cytat:
A wczoraj sie pokłócilismy...Chciałam spróbować dostać się do policji do Labolatorium Kryminalistycznego. Ale najpierw szkółka by być musiała-9m-cy w Poznaniu. Mąż powiedział że zwariowałam, że chcę się narażać i takie tam. Nocne patrole to już dla niego zupełnie odpadają.
Dziś go chyba rozumiem (Kasia mi co nieco wytłumaczyła) ale wczoraj byłam zła i rozgoryczona
On się poprostu martwi o swą żonkę

Cytat:
Dzasta na nodze te buciory całkiem całkiem są. Poza tym czarne ładniejsze poprzedni wkleiłaś chyba zdjęcie brązowych.
O firance nic nie mówię bo ich nie znoszę i sama myśl o tym, że czeka mnie uwieszenie czegoś w oknach przeraża mnie
Fajnie, że udało Ci się kupić podkładzik a który kupiłaś? Testowałam chyba ICONE, całkiem całkiem był.
tak brązowe wklejałam czarne ladniejsze, no nie

firanki - kwestia gustu ja jak remontowaliśmy kuchnie też mówiłam, że firanki mieć nie będę ale zmieniłam zdanie jak sąsiad stwierdził, że wszystko widać

Podkład to Sculpt, chyba

Cytat:
No firaneczka ladnie sie rezentuje. Ja sobie zamowilam ksiezeczke "Firany i zaslony" bo bede swoje szyla sama. A jak tak mysle Dzasti o balu przebierancow to ci zazdroszcze. Uwielbiam takie zabawy, ech powinnam byc przedszkolanka

Cytat:
cwaniara na maksa

Cytat:
u nas kiedyś też tak było, pamiętacie??

Cytat:
ale mnie to rozśmieszyło a jeszcze bardziej, że sama pomyślałam w trakcie czytania, że to chodzi o literkę X

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
mili

Cytat:
ta to dopiero wpadła jak po ogień my sie tu zastanawiamy jak Ci w pracy jest, a Ty ani słowa na ten temat oj nie ładnie
no właśnie, M.a.r.t.o prosimy o jakąś małą relacyjkę

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:31   #3148
agunia82
Zakorzenienie

Izuś tka apropos twojego męża i tej historyjki z "X" w roli głównej to wezmę Twojego mężusia w obronę (tylko nie bij ) bo właśnie spytałam mojego mężusia, tyż informatyka co by zrobił jakby mu ktoś napisał "przyciśnij x", to odpowiedział, że by zamknął okienko. No ale to informatycy więc mają zbliżone myślenie, nie to co my, laicy

A tak w ogóle to jak Wam dziewuszki wieczorek mija? Ja jeszcze jutro do pracki i potem 4 dni wolnego

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 20:53   #3149
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Izuś tka apropos twojego męża i tej historyjki z "X" w roli głównej to wezmę Twojego mężusia w obronę (tylko nie bij ) bo właśnie spytałam mojego mężusia, tyż informatyka co by zrobił jakby mu ktoś napisał "przyciśnij x", to odpowiedział, że by zamknął okienko. No ale to informatycy więc mają zbliżone myślenie, nie to co my, laicy

A tak w ogóle to jak Wam dziewuszki wieczorek mija? Ja jeszcze jutro do pracki i potem 4 dni wolnego
ad1.oooo proszę też może się spytam mojego Męża i zobaczę co powie ale On nie informatyk
ad2. my właśnie wypiliśmy piwko i zjedliśmy miske popcornu ale "grzeszenie jedzeniowe"

DOBRANOC

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 21:15   #3150
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli będzie jakieś 'normalne" zdjęcie to może pokaże

no właśnie, M.a.r.t.o prosimy o jakąś małą relacyjkę
ad. 1 normalne czy nie pokazuj zniesiemy wszystko
ad. 2 tak nas olać

Cytat:
też może się spytam mojego Męża i zobaczę co powie ale On nie informatyk
też sie chyba zapytam mojego on nie informatyk, ale komputerowiec z zamiłowania

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości