|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
przyczajony tygrys
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
dobry
BJ ![]() Pers fajna ta posenka
|
#3152 |
|
Zadomowienie
|
pers wie co dobre
|
#3153 |
|
przyczajony tygrys
|
jak Wam mija niedziela ?
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
fizycznie
![]() tzn. powinnam uczyć się fizyki, ale nie mam siły. Przejadłam się plackiem ![]() ogółem mam dobry humor. Nawet ostatnio gadałam z *tym, który po tygodniu miał nową*, haha. Osiągnęłam stan, w którym jestem obojętna na wszystkich już nic, zupełnie nic nie czuję widząc go, gadając z nim, widząc go z inną itp. Całkowicie mi zobojętniał i traktuję go jak zwyczajnego kumpla, nawet nie jako wroga ;]a z kolei ten poprzedni, przez którego rok się męczyłam w niepewności i przez którego na ten wątek zawitałam ;p ogółem wielka miłość z mojej strony, love story ... pisze do mnie, pyta czemu jestem obojętna, chce spotkania. Ale on ... też mi zobojętniał nawet już nie wiem w jaki sposób go spławiać. ale dobrze mi z takim stanem rzeczy, nareszcie nikt nie ma przewagi nad moimi emocjami.
|
#3155 | |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() Cytat:
Nie warto było sobie nim głowę zawracać Przekonałam się o tym parenaście razy...
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
![]() Wy się pewnie martwicie, że weekend się kończy, a ja się cieszę, bo to oznacza koniec pracy Przejadła mi się ta promocja czekolady :PIdę coś wszamać, miłego wieczorku! ;* |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Słoneczka
![]() U mnie dzisiaj szaro buro, od rana się leczę, bo chora trochę jestem. Mam straszny miks w głowie, bo odezwała się moja poprzednia miłość, z która mi nie wyszło twierdząc, że nie może o mnie zapomnieć, a ja mam już swój świat, że się już nie odzywam, że coś zrozumiał blablabla. Ja już się z niego prawie wyleczyłam, a tu taki psikus i znowu mi namieszał w głowie, wrrr A dookoła mnie same zakochańce, się par natworzyło Nawet ja dwóm pomogłam się ze sobą spiknąć Jak widzę, że ich do siebie ciągnie, to czemu im nie pomóc się spotkać No dobra, ogłaszam, że w sumie chciałabym się mieć do kogo przytulić w ten pochmurny wieczór. PS A co myślicie o zmianie tytułu wątku? Bo ten jakiś taki bardzo zdesperowany |
|
|
|
#3158 |
|
Zadomowienie
|
zmiana tytułu niewiele da jeśli nie zmieni się nastawienie uczestników,
dobranoc
|
#3160 |
|
Zadomowienie
|
to zrób i mi śniadanie bo mi się nie chce
|
#3161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie
Już masz jaką propozycję?
|
|
|
|
#3163 |
|
przyczajony tygrys
|
bry.
Marzeniątko cudny Avek ![]() Jestem za zmianą tytłu, bo pomyślą, że tu siedzą sama smutasy, a my przecież weselutcy jesteśmy ![]() White ciesze się, że przeszłaś do fazy zobojętnienia na tamtego który po tygodniu miał nową A gdzie się podziewa szarlotka, moniq i inee laseczki
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Nieznajomao a dziękuję
znowu pokazałam swoją twarz! ![]() No właśnie, tutaj smutasów nie ma ![]() U mnie dzisiaj taka typowo jesienna pogoda, właśnie wróciłam z krótkiego spacerku (no to co, że do sklepu ) i delektuję się kawką. Cicho w domu, nawet muzyki nie puszczam, tak jakoś mi nastrojowo |
|
|
|
#3165 |
|
Zadomowienie
|
o ja sobie wypraszam!!!!
Ja lubię tu czasem posmucić. Tzn jak mam doła to chcę się tym podzielić i się właśnie tu dzielę. Chociaż w sumie smutasem nie jestem. Raczej takim smutasem tymczasowym. Z doskoku.
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3167 | ||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Marzeniątkowej ![]() A ja siedze i słucham remiksów na wrzucie Dziś w pracy się tak nudziałam z kolezanką, ze oglądałyśmy sukienki slubne. Póxniej na fotografów slubnych się przerzuciłysmy Cytat:
. więc przydałby się jakiś otymistyczny tytuł [ tak dla zmyły 'przeciwnika' jak to brzmi
|
|
#3168 |
|
Zakorzenienie
|
Nieznajomao tak w ogóle jak masz na imię? Bo jakoś mi tak dziwnie po nicku się zwracać
U mnie to trudno nie zgadnąć ![]() Ja też przy znajomych nie odwiedzam wizażu. Chcę tutaj zostać chociaż trochę anonimowa i nie chcę, żeby moi znajomi czytali to co piszę, bo nigdzie nie jestem tak szczera jak tutaj. Czasami ma człowiek coś na sercu, nie ma się komu wygadać, a tu takie wizażowe przyjaciółki zawsze pomogą..
|
|
|
|
#3169 | ||
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
[tak w zagranicznych filmach mówią na nieznajomych ]Cytat:
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Jane.. fajnie
![]() Ja się właśnie zasłuchuje w piosence One - U2 z Mary J Blidge Naszykowałam sobie ubrania na jutrzejsze zajęcia. Troszkę nudno, ale co tam Czarne, przyległe rurki, granatową - błękitną tunikę z czarnym paskiem w talii i szaro-biało-błękitny zestaw naszyjnik + bransoletka i dla ożywienia niebieskie buty Mam świra na punkcie ubrań A Wy?
|
|
|
|
#3171 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
Ja czekam na wypłatę i pasuje na jakieś łowy ruszyć . Potrzebuje kozaczków, takich przyległych, zeby można było do nich spódniczke ubrać, torba jakaś by mi się przydala, oprócz tego tuniczki. Lubię układać sobie zestwy, można się zrelaksowac
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle wszystko co się wiąże z ubiorem, makijażem, taką prezentacją siebie Bardzo często goszczę na Metamorfozach, bo uwielbiam doradzać kolor włosów, cięcia, szykować zestawy ubrań Mogłabym być stylistką Ja już swój portfel na ten tydzień opróżniłam. Kupiłam torbę i buty ( 1 i 2 załącznik ) i niestety przyszło mi za to dzisiaj zapłacić. ale już sobie upatrzyłam kolejną torbę i buty.. Zbankrutuje (załącznik 3 i 4)
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też codziennie wieczorem układam sobie zestaw, jaki ubiorę następnego dnia na jutro mam czarny sweter będący sukienką przylegający do ciała, długość do połowy uda czy nawet to mini jest ... ale i tak mam do tego kryjące czarne rajstopy i saszki ;]właśnie skończyłam ćwiczyć, gorrrrąco.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-10-19 o 22:48 |
|
|
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pora się zapisać na fitness, jogę czy cokolwiek innego, żeby ruszyć swoje szanowne 4 litery
|
|
|
|
|
#3175 |
|
przyczajony tygrys
|
to może i ja zawitam na metamorfozy
. Ale teraz dzielnie zapuszczam włosy, bo chcę, żeby mi odrosły. I gdyby kiedykolwiek podkusiło mnie zrobic sobie pasemka/ balejaż mozecie użyć w celu wybicia mi tego pomysłu z głowy ![]() Jesli chodzi o torby to poluję na coś w takim stylu jak załącznik nr 2. Fajne rzeczy upolowałaś i na fajne polujesz
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wymienił się z tym 'od ćwiczeń' na miejsca ![]() zapisałabym się na aerobik, ale ostatnio mam za dużo wydatków, a kasy nie przybywa ;p poza tym raz w tygodniu chodzę na basen ;]
|
|
#3177 |
|
przyczajony tygrys
|
jeśli chodzi o cwiczenia to wolałabum aerobik, bo z pływania cienka jestem niestety
![]() Dobra idę spać, bo się zasiedziałam, a o 6.00 trzeba wstać. Paa
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Jane ja dostawałam świra jak zapuszczałam włosy
nie lubię strasznie rutyny i potrzebuję ciągłych zmian. W ciągu roku miałam tak: skracane włosy dość sporo, później zrobiłam sobie grzywkę na prosto, później mi się znudził kolor zrobiłam sobie taki popielaty czarny, później zaczęłam zaczesywać włosy na bok, w między czasie odbyłam fazę na loki , później była faza na całe proste włosy i grzywkę podpinaną na bok, gdzieś koło czerwca tego roku naszło mnie na kruczoczarną czerń ( a jestem naturalną ciemną blondynką, więc różnica była spora ) a dzisiaj wróciłam od fryzjerki, bo wycieniowałam sobie grzywkę i mam na skos Jednym słowem - nie boję się i uwielbiam zmiany, a nienawidzę rutyny. A jaką sobie docelowo fryzurkę wybierasz? Jak już będziesz miała długie włosy ?
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
haha, co do fryzury to ja jestem wierna jednej od bardzo długiego już czasu
proste i gładkie mam z natury, więc z tym problemu nie mam. Długość - do zapięcia stanika obecnie ;p ale dłuższych nie chcę. Co do koloru to mam jasny blond ze złotymi refleksami, zawsze jestem posądzana o farbowanie mimo że to mój w 100% naturalny jedynie przydałoby im się więcej objętości ;p
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla objętości. ![]() Ja zrobienie się na blond też mam w planach co jest adekwatne do mojego dominującego charakteru
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

Przekonałam się o tym parenaście razy...

wystarczy Marzena 

masz prawo wiedzieć co jesz.

) i delektuję się kawką. Cicho w domu, nawet muzyki nie puszczam, tak jakoś mi nastrojowo
jak to brzmi
W ogóle wszystko co się wiąże z ubiorem, makijażem, taką prezentacją siebie
Mogłabym być stylistką
ale już sobie upatrzyłam kolejną torbę i buty..
. Ale teraz dzielnie zapuszczam włosy, bo chcę, żeby mi odrosły. I gdyby kiedykolwiek podkusiło mnie zrobic sobie pasemka/ balejaż mozecie użyć
w celu wybicia mi tego pomysłu z głowy