![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
heeej
zalozylam ten watek, poniewaz mam ferie i naprawde duuzo wolnego czasu. nie mam swojego własnego osobistego prywatnego Tż, niestety. Czasem mam wrazenie ze tylko ja jestem jedyna osoba na swiecie, ktora jest sama. Idac ulica ciagle widze idace z reke pary. Troche im zazdroszcze, bo tez bym chciala w koncu miec chlopaka. Kiedys kiedys milion lat temu mialam, ale to bylo przez zaklad bo sie zalozylam o to z kolezanka ktora bedzie pierwsza z nim chodzic, ale nic do niego nie czulam, potem mi sie go troche zal zrobilo, no ale coz nie moglam juz nic zrobic. Ale sie rozpisalam ![]() czy naprawde jestem tylko taka jedna czy jest nas wiecej?? kochane wizażanki czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: brak własnego Tż ;(, czy tylko ja jestem sama ...
hej..
![]() Oczywiście, że nie jesteś sama. Jestem jeszcze ja.. ![]() Miałam dwóch chłopaków.. z obydwoma zerwałam bo nie czułam do nich nic głębszego.. Spotykałam się z jednym i nic z tego nie wyszło. On pojechał na studia.. ![]() Zakochałam się w kolejnym.. oczywiście nic z tego nie wyszlo bo jest ciotą i wydaje mi się, że nie jest gotowy na posiadanie "dziewczyny". Takie hmm... "duże dziecko" ![]() Chyba dalej coś do niego czuję, ale staram się zapomniec. Też jestem samotna i coraz bardziej mi to przeszkadza.. jak patrzę na moje koleżanki to aż smutno mi się robi.. ![]()
if that is tragic… then give me tragedy. ![]() Edytowane przez Monii07 Czas edycji: 2009-02-17 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przyjdzie czas i znajdziesz odpowiedniego faceta. Na siłe nie trzeba szukać, bo to nic nie da
![]() A tak na marginesie to myślę, że powinnaś poszukać podobnych wątków w wyszukiwarce. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
jak milo ze sama nie jestem ^^
krecil sie kolo mnie taki jeden, ale bylam na tyle madra ze go olałam a teraz żałuje, no ale trudno |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja też nie mam Tż-ta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
monii szkoda ze tak wyszlo, ale jak byl ciota to lepiej ze sie z nim zerwalam
wiesz, jak cos jest zle to zawsze wina ich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
karolcia106
ja jestem dopiero w 3 gimn, ale moze juz niedlugo poznasz tego swojego ryceza w srebrnej zbroi na bialym rumaku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam, ale im dłużej przebywam w gronie chłopaków,tym mniej żałuję że jestem sama.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
to nieprawda ze nadzieja matką głupich
moze z tym ryceżem to troche przesadzilam, ale nigdy nic nie wiadomo ^^ moze zamiast zbroi: rozbrajający uśmiech itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
ja mam prawie 18..
![]() Nosz.. Gdzie ci mężczyźni? przez duże M oczywiście ![]()
#12 |
Zadomowienie
|
Zabrzmi to jak prawienie starej baby ale...Jesteś bardzo młoda. Masz jeszcze dużo czasu na miłość, chłopaków, itd. Skoncentruj się na szkole, zapisz się na jakieś zajęcia, rozwijaj zainteresowania...
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a tez jestem teraz sama
![]() mialam 2 powazne zwiazki, ale nic z tego nie wyszlo i kilka tzw "spotykan sie"- dobrze sie bawilam ![]() teraz jestem szczesliwa bo moge sie spelniac i nie musze sie na nikogo ogladac- co nie znaczy, ze nigdy nie chce nikogo miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
martiniątko:
oj tam od razu starej baby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ufff. Dobrze, że nie jestem sama...
Ja mam podobnie jak koleżanka wyżej. Kręcił się, ja olałam i BARDZO żałuję. Teraz on ma dziewczynę.. Może bycie singlem przez większość swojego życia nie jest takie złe, hmm? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ja też jestem sama i nie miałam jak do tej pory nikogo tak na poważnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
I ja też obecnie jestem sama
![]() ![]() Ja osobiście zawsze uważałam, że nic na siłe. Może jestem dumna, ale nigdy nie startowałam pierwsza do faceta, ani też nie praktykowałam, że tak się wyraże "włazidu**twa". Myśle, że wystaczy być miłą, radosną, a któryś samiec zwróci w końcu uwage. Mam bardzo wielu kolegów, właściwie nawet bardziej odpowiada mi towarzystwo facetów i może dlatego nie odczuwam tak bardzo tego, że nie mam faceta. Ja za kilka miesięcy skończe 20 lat, więc możnaby sądzić, że jestem w gorszej sytuacji niż Ty, ale to wszystko zależy od podejścia Nie załamuj się będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
maybeee6:
moze nie jest takie zle,ale wiadomo ze z tż lepiej ![]() lilyhoney: czasem mam wrazenie ze ja sie nie nadaje do bycia z kims na powaznie. wydaje mi sie ze tez chlopcy boja sie odrzucenia,a ja sprawiam takie wrazenie, ze zaraz kazdego z kwitkiem odeśle, moze powinnam sie zmienic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
kaudii89:
ja tez nie mam zamiaru zadnemu w d**e włazić bo to nie o to chodzi, prawda?! z tym byciem miła i radosną to jest mały problem bo spraiwam wrazenie delikatnie mówiac niemiłej, co prawda gdy jestem ze znajomymi to owszem zawsze jestem uśmiechnieta, ale ostatnio doszlam do wniosku ze jak sie nie usmiecham to mam jakby taki chamski wyraz twarzy, ktos moglby nawet pomyslec ze uwazam sie za lepsza od innych, a tak na prawde tak nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem sama. Ale aż tak bardzo mi to nie przeszkadza bo przynajmniej nikt się nie czepia,że gadam sobie z kolegą i nie ma żadnych pretensji o byle co.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny- czyta sie Was jak stare baby
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Marta51115 i andziuchna - całkowicie Was popieram, mi bez faceta teraz strasznie wygodnie jest. tak jak pisała Marta - żadnych ograniczeń, nikt niczego nie wypomina, jest luz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak, że jestem bardzo wybredna, nie rozdaję swojego numeru na prawo i lewo i w ogóle. Jeżeli np. tańczę z kimś na dyskotece czy imprezie to nie znaczy, że później dam temu komuś numer telefonu. A takim co zaczepiają w autobusie i proszą nigdy nie daję ![]() I w ogóle na razie nie chcę się z nikim wiązać. Może to głupie, ale nie chcę na razie uzależniać swoich planów od nikogo. Może na studiach zmienię zdanie. Póki co mam 20 lat i do założenia rodziny mi się nie spieszy ![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
tez nie mam chlopaka .Mialam ale rozpadl sie nsz zwiazek przezemnie ,bo wydawalo mi sie ze nie chce z nim byc,ale pozniej jak juz sie rozstalismy to zrozumialam ze jednak go chce ale to juz za pozno.Wydaje mi sie ze nigdy nie bede miec juz chlopaka bo do rzadnego nic nie czuje ,no oprocz bylego :P
a do tego tez jestem wybredna ,i uwazam ze to chlopak powinien wszystko robic w tym kierunku,moze tez dla tego ze jest troszke nie smiala :P to ja mam chyba najgorzej :P
blog biochemiczno kosmetyczny http://biochemiakosmetyczna.blogspot.com/ "Samotność jest złudzeniem.Myśli człowieka krążą zawsze koło innych ludzi i łączą go z ich obcym losem,który na próżo strara się odepchnąć." Z. Nałkowska ("Granica") Edytowane przez karinam6 Czas edycji: 2009-02-17 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
chyba zadna dziewczyna przy zdrowych zmysłach nie daje nr wszystkim po kolei ^^
a kto nie jest wybredny co? do zalozenia rodziny masz jeszcze naprawde duzo czasu, a ja to jeszcze wieki miną zanim stane przy ołtarzu jeśli kiedykolwiek w ogóle stane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ja.. nic nie czuję...
![]()
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez "miewam" takie okresy- ale do czasu kiedy sie nie zakocham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
kamila witaj widzę że w tym samym wieku jesteśmy, i tez mam teraz ferie
![]() tz- ta nigdy nie miałam praktycznie, bo jakies tam szczeniackie podrywy się nie liczą ![]() czasami, myslę, że coś ze mną nie tak... ![]() ale widzę że nie jetsem jedyna ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
ja właśnie się odkochuję..
i całkiem dobrze mi idzie ![]()
if that is tragic… then give me tragedy. ![]() Edytowane przez Monii07 Czas edycji: 2009-02-17 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.