|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Dzień dobry
![]() Strobiluska, co za prostak ![]() ![]() Co do bukietu to obojętnie jaki kwiat, byle żywy ![]() ![]() ![]() Dostałam jakiejś paranoi z tą suknią. Non stop o tym myślę, nie moge spać itd. Jakiś koszmar. A jak pomyslę, że mam iść do salonów i zadawać pytanie czy mają jeszcze coś z przeceny... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Wtajemniczenie
|
co do nadwrażliwości to teraz właśnie mam pasek na górnych zębach i troszke mnie jakby szczypią zęby, nie wiem jak to opisać, takie dziwne uczucie ale jest do wytrzymania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Wtajemniczenie
|
Katunia bardzo ładne buciki i ładnie wyglądają na nodze
![]() Strobiluska moim zdaniem jeżeli nie prosisz go o radę to nie powienien się wtrącać tylko zrobić taki bukiet jaki ty chcesz. Jakiś bardzo beszczelny koleś. Olałabym go na Twoim miejscu i poszła do innej kwiaciarni.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-04-09 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle, to co Ty kombinujesz z tymi sukniami?? ta, którą pokazywalas była piękna!!
![]() |
#3157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do mojej sukni, to nie czuję się komfortowo. To znaczy po zobaczeniu siebie w niej na zdjęciach (bo jak stoję przed lustrem to wydaje mi się wszystko ładnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-04-09 o 08:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Rybko, a co tam Ci sie nie podoba na zdjeciach, my tez widzialysmy Twoja suknie na zdjeciach (bo jakze inaczej) i mnie sie podobala ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z wielkością kwiatka ![]() ![]() Cytat:
![]() O matko 16 dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
Cześć dziwczyny. Trochę mnie nie było. Bieganie , załatwianie i nerwowe spanie, to sie dzieje u mnie
![]() Pisałyście o trądziku, ja też w zeszłym roku się znim zmagałam. Po 6 miesiącach walki poszłam do dermatologa, zapisał mi differin (teraz na lato chyba jest już z nim za poźno, ponieważ nie można sie opalać i strasznie po nim sie łuszczy skóra). Z żeli do twarzy moge Wam polecić AVENE Cleanance. Kosztuje 40-50 zł., ale starcza na 6 miesięcy. Jest bardzo dobry, reguluje przetłuszczajacą się cerę. Do tego polecam picie drożdzy i ... nie używanie podkładów ( z tym może być duży problem, ja jednak się przełamałam). Najlepiej nie dotykać twarzy rękom. Zaczęło się u mnie od tego, ze kremowałam ręce i potem bezwiednie głaskałam sie po twarzy, strasznie mnie po tym wysypywało. Pianka do włosów też mi nie służyłą, jeśli wlosy ocierały o twarz. Pewnie do tego doszły też jakieś zmiany hormonalne - tradzik w wielku 28 lat - smiesznie to mówić, ale jednak prawda. Teraz u mnie widze ogromną poprawe, przede wszytkim juz nie wyciskam, bo to było moją zmorą. Byłam jeszcze kilka razy na solarium, 2 maja ślubuje, wiec licze na to ze nie wyskoczy mi zadnen "gigant". Ja kupuję na ślub podkład matujacy, bardzo dobrze kryjący https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-make-up.html. Malował mnie nim wizażystka z Max Factora plecam, jest naprawde swietny, długo sie utrzymuje. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-04-09 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
piękne!!! ja bym chciała podobne, ale większy obcas.... gdzie kupowałaś ? ![]() Cytat:
![]() ide czytać dalej.... ciężko to wszystko nadrobić ![]() pozdrawiam!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zadomowienie
|
mnie tak jak pisałam pomógł ten płyn siarkowy, a z kosmetyków i podkładów mam fajną cerę po użyciu serii giordani
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- a co wątpliwości z suknią, to chyba naturalne... ja też mam ostatnio tyle, że może nie do samego modelu (nie robiłam w niej zdjęć, widziałam się tylkow lustrze), ale ostatnio objadam się slodkościami i przytyłam, boję się że będzie trzeba poszerzać ![]() Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-04-09 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=149155&page=7 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zadomowienie
|
Przepraszam za post pod postem, ale potrzebuje waszej pomocy.
Moja suknia jest dość skromna, dlatego chce poszaleć z biżuterią. Może któraś z Was ma w swoich zbiorach info gdzie moge dostać takie kolczyki jak w załączeniu... bardzo mi się podobają i chyba mnie wyciągną... jeszcze jedno gold-fish... możesz pokazać jeszcze raz suknie, bo prawde mówiąc w tym wszystkim się już pogubiłąm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
moniqac co to za sukienka, wklej foto
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Strobiluska, ja też miałam nieprzyjemną historię w jednej z kwiaciarni i po prostu dałam sobie z nimi spokój i poszłam zamówić bukiet w innej.
Na pewno znajdziesz kwiaciarnię, która wykona bukiet z takich kwiatów z jakich chcesz (oczywiście trzymam kciuki, żeby samej udało Ci się zrobić). Ja dzisiaj idę odebrać swoją idealnie pasującą do kolczyków ![]() ![]()
#3169 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sluby sierpniowe 2009
witam WAS Sierpniowe Panny Młode!!
ja również wychodzę za mąż w sierpniu, dokładnie to 15.08 tak jak Riana ![]() mam nadzieje, że bedziemy sobie tu pomagac i doradzać ![]() my mamy już kosciol, sale, zespol, fotografa, kamerzyste, suknia zamówiona, nauki juz skonczylismy, zaproszenia upatrzone - zamawiamy po świętach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zadomowienie
|
Już kiedys wklejałam, ale proszę bardzo. Zaznaczam, że noszę rozmiar 40, a suknie nawet większą
![]() ![]() Zastanawiam się jaki bukiet... welon... pomóżcie pls ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno... chce bukiet w kolorze .... liliowym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
moniqac jeśli szukałaś sukni, która by Cię wyszczupliła, to Ci się udało
![]() A fioletowe kwiaty, to na myśl mi przyszły zanteski. Tylko we włosach one śrenio mi się podobają. Może z fioletowych storczyków? A jaki chcesz bukiet? Zwisający czy nie?
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj bylam rozgladac sie za sukienka na poprawiny a kupiłam biżuterie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Właśnie o to chodziło, bo młody jest strasznie wysoki i szczupły.
Ale mam potworne obawy że jest za skromna. No bo jest bardzo skromna. Trudno. znowu w ardziej "strojnych" z koronką na całej sukni, wyglądałam grubo ![]() Nie wiem własnie jaki bukiet by pasował... nie myślałam wcześniej o zwisającym, ale może to dobry pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() schudlo mi sie a nie byloam tego swiadoma za 2 godziny bede miala suknie w swoich rekach!! jade do kalisza ja odebrac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz moja prośba o radę, nie mam koncepcji co do fryzurki do blond włosów (dalej niż pół plec), gęstych i zdrowych ale struktura włosa cienkieeeeeee ![]() no i grzyweczka prosta, w takiej mi najlepiej. suknia hiszpanka, ja średni wzrost, planuję kwiat we włosach ![]() Edytowane przez diya1983 Czas edycji: 2009-04-10 o 05:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam A mnie sie twoja suknia podoba i wcale nie jest skromna. Ma bardzo piękne zdobienie , wykonana jest z ładnego materiału . Wygladasz bardzo ładnie w niej podkreśla talie , wyszczupla !! Super. Pozatym jak beda do tego wszelkie dodatki to bedzie jeszcze piekniej.
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suknia - bardzo fajna - podkresla bioderka i talie, pieknie sie rozszerza ku dolowi, a pionowe aplikacje Cie wydluzaja ![]() jesli chodzi o welon to gdzies widzialam chyba ta Twoja suknie i byl do tego dlugi welon, zakonczony taka aplikacja jak w tych pionowych pasach na sukni i fajnie to wygladalo, zapytaj w salonie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Rozeznanie
|
diya1983 2 i 7 cudo, nie jest to taki zwykly koczek, swietnie to wyglada, napewno ci powagi nie doda wiec sie nie martw
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam pytanko odnośnie tych zelowych poduszeczek, kupilam kiedys na wesele w obuwniczym zelowe poduszeczki bo niejestem nauczona chodizc w wysokich obcasach i szybko mnie rozblewa stopa, myslalam wiec ze te poduszeczki bedą miekkie i zlagodza nacisk stopy na twarda podeszfe buta - jednak te wkaldki byly tak samo twarde jak podeszwa wiec nie widzilam sensu ich uzywania, czy te ktore opisujecie tez sa twarde? Bo ja mialam wyobrażenie ze skoro żelowe to beda mięciutkie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.