Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-09, 07:16   #3151
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Dzień dobry

Strobiluska, co za prostak jak on mógł tak Ci odpowiedzieć Na szcześcienie są jeszcze inne kwiaciarnie, a tego palanta olej.
Co do bukietu to obojętnie jaki kwiat, byle żywy i nie z doniczką Rozumiem, ze chodzisz po kwiaciarniach z ich zdjęciem? A może sama popróbuj . Jest wiele wątków o tym jak zrobić samej bukiet- a jak Ci nie wyjdzie to kwiatki wstawisz na Święta do wazonu- nie zmarnują się

Dostałam jakiejś paranoi z tą suknią. Non stop o tym myślę, nie moge spać itd. Jakiś koszmar. A jak pomyslę, że mam iść do salonów i zadawać pytanie czy mają jeszcze coś z przeceny... to mi się odechciewa...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 07:26   #3152
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Gratuluje mieszkanka !! naprawde w dosc fajnej cenie macie je wynajete. To teraz czeka Cie najprzyjemniejsza czesc urzadzania ja tez nidlugo bede te bibelociki wszystkie wybierac. Konczy se u nas "brudny" etap remonu i zaczynamy malowanie. Dzis pomalowalismy jeden sufit, jutro dwa kolejne i jutro jedziemy po kolorki na sciany - na pewno bedzie cos z fioletu i w koncu nasze mieszknako stanie sie mieszkaniem a nie placem buduwy!! ;p

Tez takie dziwne rzeczy robilismy na studiach

Wklejam zdjęcia butków
Ogólnie jestem z nich zadowolona, tylko rozchodzic je bede musial troche... Ciesze sie ze to mam z glowy, teraz zostal mi jeszcze stanik do kupienia.
sliczne butki
Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
te z takie będę miała- podpobno świetnie się sprawdzają
a macie pas czy samonośne pończoszki?
ja mam ponczoszki samonosne
Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

ja mam i używam, są rewelacyjne!! polecam też firmę KIWI, wkładeczki są o połwę tańsze a rewelacyjnie skuteczne
http://www.twenga.pl/oferta/51840/25...086942318.html ja glównie używamy tych zielonych, czyli zapiętek żelowych, żadne buty mnie już wi pięty nie obcierają!! normalnie ktos powinien Nobla za to dostać

a ja się wczoraj wkurzyłam
byłam w kwciaciarni zapytać o ceny kwiatów i w ogóle jakie kwiatki będa dostępne w sierpniu i mnie facet wkurzył bo mówie, ze chciałabym bukiet ślubny z białych margaretek, a on na mnie z ryjem, ze z tych kwiatków to nawet druhenki nie robią bukietów, ze nie są dostojne i ze sie nie robi z nich to ja mowie, ze przepraszam, ale ja chcę z margaretek i w zasadzie to chyba nie powinno go obchodzić to, bo nie pytam o rade tylko o cenę /jak on po chamsku i to ja/to on mi mowi, ze takiego zamowienia nie przyjmie, bo z margaretek sie nie robi slubnych i koniec to ja mowie, ze to jest jakas paranoja, bo moge przyjsc i zamowic zwykly bukiet z margaretek i on nawet nie bedzie wiedział, ze to ślubny a on mi mowi, ze chyba oszalalam, ze zwykły bukiet chcę do ślubu nieść a to jest jakaś róznica oprocz ceny w tych bukietach? załączam zdjęcie bukietu z margaretek, naprawdę nei nadaje się do ślubu????

PS. drugie zdjęcie przedstawia mój bukiet marzeń, ale nie wiem kto mi go wykona, nikt nie chce
musze wyprobowac te wkladki
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
Kupiłam sobie wczoraj te paski wybielające w aptece kupiłam blend-a-med bo crest nie było. w pudełku jest 28 pasków i tam pisze że to jest na 7 dni bo używa sie 2 razy dziennie. ale chyba troche przepłaciłam bo dalam 81zł a na allegro widziałam te same za 50-60zł ale nie chciałam czekać aż mi przyjdzie przesyłka i kupiłam
powiem Wam że nie spodziewałam się że to będzie widoczny efekt po pierwszym użyciu ale naprawde zauważyłam że zęby stały się już bielsze
to tez godne polecenia, ale chyba uczac sie na Twoich bledach zamowie na all juz dla siebie i TZ. ciekawe tylko jak bedzie z nadwrazliwoscia
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 07:34   #3153
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
to tez godne polecenia, ale chyba uczac sie na Twoich bledach zamowie na all juz dla siebie i TZ. ciekawe tylko jak bedzie z nadwrazliwoscia
co do nadwrażliwości to teraz właśnie mam pasek na górnych zębach i troszke mnie jakby szczypią zęby, nie wiem jak to opisać, takie dziwne uczucie ale jest do wytrzymania.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 07:43   #3154
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Katunia bardzo ładne buciki i ładnie wyglądają na nodze
Strobiluska moim zdaniem jeżeli nie prosisz go o radę to nie powienien się wtrącać tylko zrobić taki bukiet jaki ty chcesz. Jakiś bardzo beszczelny koleś. Olałabym go na Twoim miejscu i poszła do innej kwiaciarni.

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-04-09 o 07:45
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 07:44   #3155
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Strobiluska, co za prostak jak on mógł tak Ci odpowiedzieć Na szcześcienie są jeszcze inne kwiaciarnie, a tego palanta olej.
Co do bukietu to obojętnie jaki kwiat, byle żywy i nie z doniczką Rozumiem, ze chodzisz po kwiaciarniach z ich zdjęciem? A może sama popróbuj . Jest wiele wątków o tym jak zrobić samej bukiet- a jak Ci nie wyjdzie to kwiatki wstawisz na Święta do wazonu- nie zmarnują się

Dostałam jakiejś paranoi z tą suknią. Non stop o tym myślę, nie moge spać itd. Jakiś koszmar. A jak pomyslę, że mam iść do salonów i zadawać pytanie czy mają jeszcze coś z przeceny... to mi się odechciewa...
Rybko, ale wytlumacz mi dlaczemu Ty chcesz zmieniac tudziez kupowac nowa suknie przeciez ta Twoja bardzo nam sie podobala i Tobie tez
Cytat:
co do nadwrażliwości to teraz właśnie mam pasek na górnych zębach i troszke mnie jakby szczypią zęby, nie wiem jak to opisać, takie dziwne uczucie ale jest do wytrzymania.
To czekam na dalsze relacje
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2009-04-09, 07:46   #3156
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

masz rację, moze spróbuję...znalazłam poradnik http://www.youtube.com/watch?v=ZFn96f3LxnE pani sprawnie to idzie na allegro można kupic mikrofon http://www.allegro.pl/item605253715_...h_na_slub.html nawet butonierka jest mam jeszcze trochę czasu, spróbuję, a moze się uda? dziękuję rybko

a tak w ogóle, to co Ty kombinujesz z tymi sukniami?? ta, którą pokazywalas była piękna!!

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 07:55   #3157
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Rybko, ale wytlumacz mi dlaczemu Ty chcesz zmieniac tudziez kupowac nowa suknie przeciez ta Twoja bardzo nam sie podobala i Tobie tez
Cytat:
mam jeszcze trochę czasu, spróbuję, a moze się uda? dziękuję rybko

a tak w ogóle, to co Ty kombinujesz z tymi sukniami?? ta, którą pokazywalas była piękna!!
Trzymam kciuki za rękodzieło z chęcią je tu ocenimy uda się

Co do mojej sukni, to nie czuję się komfortowo. To znaczy po zobaczeniu siebie w niej na zdjęciach (bo jak stoję przed lustrem to wydaje mi się wszystko ładnie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 07:59   #3158
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:

Co do mojej sukni, to nie czuję się komfortowo. To znaczy po zobaczeniu siebie w niej na zdjęciach (bo jak stoję przed lustrem to wydaje mi się wszystko ładnie
Ja jak zobaczyłam te wszystkie Wasze suknie to też się zastanawiałam czy dobrze zrobiła, że ją kupiłam, ale zobaczysz, że w dniu ślubu jak już będziesz miała wszystkie dodatki, piekną fryzurę i makijaż to nie będziesz żałowała wyboru

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-04-09 o 08:00
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 08:11   #3159
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Mam pytanko Jakis czas temu (jeszcze w poprzedniej czesci watku) niektore z Was kupowaly sobie u jakiegos sprzedawcy na allegro koraliki... Pamietam ze Agatka kupila sobie wtedy 2 komplety... Pamietacie moze co to byl za sprzedawca?? bo mnie wlasnie nosi na koraliki nowe a tamten mial ladne tylko nie moge tego nigdzie znalezc jak sie nazywal wrrr

jeszcze 150 dni i 05.09
Ja kupowałam u DODOMI - polecam !!! Jestem zadowolona

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 08:57   #3160
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja jak zobaczyłam te wszystkie Wasze suknie to też się zastanawiałam czy dobrze zrobiła, że ją kupiłam, ale zobaczysz, że w dniu ślubu jak już będziesz miała wszystkie dodatki, piekną fryzurę i makijaż to nie będziesz żałowała wyboru
Ale dziewczynki kazda z nas ma watpliwosci, czy to ta jedyna ja tez takie mialam-az zakrawajace o depreche, szczegolnie jak Wam ja pokazalam i delikatnie mowiac nie bylyscie zachwycone, ale jak sobie tak wyobrazam ja z fryzurka i makijazem i bukiecikiem to calosc zaczyna mi sie ukladac poza tym innym wizazanka sie podobala i to mnie podnioslo na duchu

Rybko, a co tam Ci sie nie podoba na zdjeciach, my tez widzialysmy Twoja suknie na zdjeciach (bo jakze inaczej) i mnie sie podobala
Stary 2009-04-09, 08:57   #3161
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Mam pytanko Jakis czas temu (jeszcze w poprzedniej czesci watku) niektore z Was kupowaly sobie u jakiegos sprzedawcy na allegro koraliki... Pamietam ze Agatka kupila sobie wtedy 2 komplety... Pamietacie moze co to byl za sprzedawca?? bo mnie wlasnie nosi na koraliki nowe a tamten mial ladne tylko nie moge tego nigdzie znalezc jak sie nazywal wrrr

jeszcze 150 dni i 05.09
to dodomi, ja u niej kupiłam bizuterię ślubną, polecam

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
U nas 80 dni
iza240 zazdroszcze....

Dziewczyny udalo sie mamy to mieszkanko
gratuluje, miłego urządzania

Cytat:
Napisane przez agis04 Pokaż wiadomość
Co mamy zalatwione te podstawowe sprawy typu sala, zespol, kamarzyste i fotografa. No i juz wybralam suknie slubna!!!!! Moja wymarzona !!!
Dzis siedze nad zaproszeniami i nie potrafie sie zdecydowac po prostu tyle tego jest ale nie potrafie sie zdecydowac.
Mam pytanie czy pasuje kwiat we wlosach razem z dlugim welonem??
Bo myslalam nad dodaniem bialej rozy do wlosow ale mam dlugi welon i nie wiem!?

Buzaiczki
moim zdaniem pasuje tylko nie należy przesadzać
z wielkością kwiatka Ja będę miała różę taką jak w bukiecie i welon mgiełkę 60\80. Jesli chodzi o zaproszenia to wklej twoje pomysły, moze wspólnie pomożemy Ci wybrać najładniejsze

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wiecie co ?
jak w lutym patrzylam na dlugoterminowa pogode na kwiecien to bylo napisane ze upaly 25 soptniowe, cieplo, malo deszczu - wszystko sie sprawdza i jesli sie bedzie sprawdzac dalej to akurat 25 kwietnia ma nie padac i ma byc 20 stopni, tak pokazuje pogoda na 16 dni..
ciekawa jestem...
powoli zaczynam sobie zdawac sprawe, ze za 16 dni wychodze za maz
martucha to dopiero sie zaczyna .....
oby ta prognoza dalej się sprawdzała
O matko 16 dni

Cytat:
dobry wieczór

nie zdążyłam ponadrabiac co napisałyście, ale pochwale sie że dziś przyszły moje butki z allegro
super sie prezentują

Cytat:
A ja wlasnie znalazlam cos fajnego do butow nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego, napewno kupie, i nakleje tam gdzie najbardziej obawiam sie ze moze mnie cos obetrzec http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p5909-Schol...e_6_szt_3_pary
ja mam wkładki żelowe takie na podbicie stopy i polecam, ale takich krażków nie widziałam, chyba sobie kupię wrazie gdyby mnie pięta czy palce obtarły

Cytat:
Dziekuje

A czy znacie moze jakies sposoby zeby :"zmiekczyc" troche buciki ?
To nie jest skórka wiec zastanawiam sie jak troche je zmiekczyc bo takie sztywnawe sa. No chyba ze jak je rozchodze to sie miększe zrobia ?
ja znam dobry sposób, założyć wilgotną grubą skarpetkę i ubrać buty-pomogą rozciągnąć na pewno. Tylko nie jest to zbyt komotowe uczucie

Cytat:
a ja się wczoraj wkurzyłam
byłam w kwciaciarni zapytać o ceny kwiatów i w ogóle jakie kwiatki będa dostępne w sierpniu i mnie facet wkurzył bo mówie, ze chciałabym bukiet ślubny z białych margaretek, a on na mnie z ryjem, ze z tych kwiatków to nawet druhenki nie robią bukietów, ze nie są dostojne i ze sie nie robi z nich to ja mowie, ze przepraszam, ale ja chcę z margaretek i w zasadzie to chyba nie powinno go obchodzić to, bo nie pytam o rade tylko o cenę /jak on po chamsku i to ja/to on mi mowi, ze takiego zamowienia nie przyjmie, bo z margaretek sie nie robi slubnych i koniec to ja mowie, ze to jest jakas paranoja, bo moge przyjsc i zamowic zwykly bukiet z margaretek i on nawet nie bedzie wiedział, ze to ślubny a on mi mowi, ze chyba oszalalam, ze zwykły bukiet chcę do ślubu nieść a to jest jakaś róznica oprocz ceny w tych bukietach? załączam zdjęcie bukietu z margaretek, naprawdę nei nadaje się do ślubu????

PS. drugie zdjęcie przedstawia mój bukiet marzeń, ale nie wiem kto mi go wykona, nikt nie chce
co za koleś, brak słów. Na pewno znajdziesz kwiaciarnię, która zrobi dla Ciebie ten bukiecik, szukaj po małych kwiaciarenkach, bo z doświadczenia wiem, że są tańsze, a obsługa o wiele przyjemniejsza i z uśmiechem na twarzy doradzi.

Cytat:
Cześć laseczki
Kupiłam sobie wczoraj te paski wybielające w aptece kupiłam blend-a-med bo crest nie było. w pudełku jest 28 pasków i tam pisze że to jest na 7 dni bo używa sie 2 razy dziennie. ale chyba troche przepłaciłam bo dalam 81zł a na allegro widziałam te same za 50-60zł ale nie chciałam czekać aż mi przyjdzie przesyłka i kupiłam
powiem Wam że nie spodziewałam się że to będzie widoczny efekt po pierwszym użyciu ale naprawde zauważyłam że zęby stały się już bielsze
ja też sobie chce kupić te paski, koleżanka uzywała i poleca. Co prawda mówiła o nadwrażliwości ale można ją zmniejszyć używając specjalnej pasy na tego typu dolegliwość.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 09:04   #3162
kolanka
Zadomowienie

Cześć dziwczyny. Trochę mnie nie było. Bieganie , załatwianie i nerwowe spanie, to sie dzieje u mnie .
Pisałyście o trądziku, ja też w zeszłym roku się znim zmagałam. Po 6 miesiącach walki poszłam do dermatologa, zapisał mi differin (teraz na lato chyba jest już z nim za poźno, ponieważ nie można sie opalać i strasznie po nim sie łuszczy skóra). Z żeli do twarzy moge Wam polecić AVENE Cleanance. Kosztuje 40-50 zł., ale starcza na 6 miesięcy. Jest bardzo dobry, reguluje przetłuszczajacą się cerę. Do tego polecam picie drożdzy i ... nie używanie podkładów ( z tym może być duży problem, ja jednak się przełamałam). Najlepiej nie dotykać twarzy rękom. Zaczęło się u mnie od tego, ze kremowałam ręce i potem bezwiednie głaskałam sie po twarzy, strasznie mnie po tym wysypywało. Pianka do włosów też mi nie służyłą, jeśli wlosy ocierały o twarz. Pewnie do tego doszły też jakieś zmiany hormonalne - tradzik w wielku 28 lat - smiesznie to mówić, ale jednak prawda. Teraz u mnie widze ogromną poprawe, przede wszytkim juz nie wyciskam, bo to było moją zmorą. Byłam jeszcze kilka razy na solarium, 2 maja ślubuje, wiec licze na to ze nie wyskoczy mi zadnen "gigant". Ja kupuję na ślub podkład matujacy, bardzo dobrze kryjący https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...e-make-up.html. Malował mnie nim wizażystka z Max Factora plecam, jest naprawde swietny, długo sie utrzymuje.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2009-04-09 o 09:35
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 09:09   #3163
moniqac
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczynki Kupiłam suknie!!! Ale teraz dopiero zaczynają się wątpliwości czy dobrze zrobiłąm.... już nawet na drugi dzień po zakupie mierzyłam inną ... nie skomentuje

Cytat:

dokłądnie Cie rozumiem kochana.... ja nie spałam pół noc jak kupiłam swoją.... i jeśli się w niej dobrze czujesz to nie myśl więcej o tym! I tyle

Cytat:

Wklejam zdjęcia butków
Ogólnie jestem z nich zadowolona, tylko rozchodzic je bede musial troche... Ciesze sie ze to mam z glowy, teraz zostal mi jeszcze stanik do kupienia.

piękne!!! ja bym chciała podobne, ale większy obcas.... gdzie kupowałaś ?

Cytat:
co za gość..... daj sobie spokój.... bukiety śliczne i szukaj aż Ci ktoś zrobi... łaski bez .

ide czytać dalej.... ciężko to wszystko nadrobić
pozdrawiam!!!
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 09:15   #3164
diya1983
Zadomowienie

mnie tak jak pisałam pomógł ten płyn siarkowy, a z kosmetyków i podkładów mam fajną cerę po użyciu serii giordani

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

a co wątpliwości z suknią, to chyba naturalne...
ja też mam ostatnio tyle, że może nie do samego modelu (nie robiłam w niej zdjęć, widziałam się tylkow lustrze), ale ostatnio objadam się slodkościami i przytyłam, boję się że będzie trzeba poszerzać

Edytowane przez diya1983
Czas edycji: 2009-04-09 o 11:04
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 09:15   #3165
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
masz rację, moze spróbuję...znalazłam poradnik http://www.youtube.com/watch?v=ZFn96f3LxnE pani sprawnie to idzie na allegro można kupic mikrofon http://www.allegro.pl/item605253715_...h_na_slub.html nawet butonierka jest mam jeszcze trochę czasu, spróbuję, a moze się uda? dziękuję rybko

Kochana, tych instruktazy jest multum na necie tylko zauwaz ze ta pani robila bukiecik ze sztucznych kwiatkow-z zywymi bedzie nieco inaczej jesli chcesz bukiet z margeretek to wydaje mi sie ze nie potrzebujesz zadnego mikrofonu, wystarczy kupic ich spora ilosc i jakies wypelniacze i wstazke - wydaje mi sie ze to wcale nietrudne i duzo pieniazka nie stracisz nawet jak Ci nie wyjdzie za 1 razem probuj i wstaw zdjecia, a poki cos dla Ciebie:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=149155&page=7

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 09:20   #3166
moniqac
Zadomowienie

Przepraszam za post pod postem, ale potrzebuje waszej pomocy.
Moja suknia jest dość skromna, dlatego chce poszaleć z biżuterią. Może któraś z Was ma w swoich zbiorach info gdzie moge dostać takie kolczyki jak w załączeniu... bardzo mi się podobają i chyba mnie wyciągną...

jeszcze jedno gold-fish... możesz pokazać jeszcze raz suknie, bo prawde mówiąc w tym wszystkim się już pogubiłąm .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (28,5 KB, 35 załadowań)
Stary 2009-04-09, 09:21   #3167
baja_86
Zakorzenienie

moniqac co to za sukienka, wklej foto
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 09:29   #3168
azzis
Zakorzenienie

Strobiluska, ja też miałam nieprzyjemną historię w jednej z kwiaciarni i po prostu dałam sobie z nimi spokój i poszłam zamówić bukiet w innej.
Na pewno znajdziesz kwiaciarnię, która wykona bukiet z takich kwiatów z jakich chcesz (oczywiście trzymam kciuki, żeby samej udało Ci się zrobić).

Ja dzisiaj idę odebrać swoją idealnie pasującą do kolczyków bransoletkę

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 09:38   #3169
00aneczka
Rozeznanie

GG do 00aneczka
Dot.: Sluby sierpniowe 2009

witam WAS Sierpniowe Panny Młode!!
ja również wychodzę za mąż w sierpniu, dokładnie to 15.08 tak jak Riana
mam nadzieje, że bedziemy sobie tu pomagac i doradzać
my mamy już kosciol, sale, zespol, fotografa, kamerzyste, suknia zamówiona, nauki juz skonczylismy, zaproszenia upatrzone - zamawiamy po świętach, obrączki zamówione - do odbioru 06.05
00aneczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 09:39   #3170
moniqac
Zadomowienie

Już kiedys wklejałam, ale proszę bardzo. Zaznaczam, że noszę rozmiar 40, a suknie nawet większą ... więc szukałam jakiejś która by mnie wyszczupliła. I ta którą mam na sobie jest za mała, więc odstaje w biuście - tak naprawdę to ten pasek jest pod biustem, ramiączka są ciut dłuższe, deklot większy. Zamieszczam też fotke oryginału .

Zastanawiam się jaki bukiet... welon... pomóżcie pls i powiedzcie co myślicie .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (101,7 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (93,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (132,7 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7322.jpg (18,6 KB, 37 załadowań)
Stary 2009-04-09, 09:42   #3171
moniqac
Zadomowienie

Jeszcze jedno... chce bukiet w kolorze .... liliowym , bo chciałabym też mieć kwiatek we włosach... no i welon, ale do tej sukni potrzebuję mieć trochę rozpuszczone, troche spięte włosy.... ych... lece na narade wróce później i poczytam Was dalej
Stary 2009-04-09, 09:51   #3172
azzis
Zakorzenienie

moniqac jeśli szukałaś sukni, która by Cię wyszczupliła, to Ci się udało

A fioletowe kwiaty, to na myśl mi przyszły zanteski. Tylko we włosach one śrenio mi się podobają.
Może z fioletowych storczyków? A jaki chcesz bukiet? Zwisający czy nie?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 09:55   #3173
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje mieszkanka !! naprawde w dosc fajnej cenie macie je wynajete. To teraz czeka Cie najprzyjemniejsza czesc urzadzania ja tez nidlugo bede te bibelociki wszystkie wybierac. Konczy se u nas "brudny" etap remonu i zaczynamy malowanie. Dzis pomalowalismy jeden sufit, jutro dwa kolejne i jutro jedziemy po kolorki na sciany - na pewno bedzie cos z fioletu i w koncu nasze mieszknako stanie sie mieszkaniem a nie placem buduwy!! ;p

Wklejam zdjęcia butków
Sliczne buciki Katunia CZyli możesz polecic sprzedawcę? ja zastanawiam sie and zamowieniem u niego niskich sandalków na przebranie. A jesli można wiedzieć jaki masz rozmiar buta?

Ja wczoraj bylam rozgladac sie za sukienka na poprawiny a kupiłam biżuterie taka jak sobie wymyslilam srebrną skromną iz kwiatkiem Wklejam foto troszke niewyraźne bo robilam telefonem.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie002.jpg (145,2 KB, 24 załadowań)

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-09, 09:56   #3174
moniqac
Zadomowienie

Właśnie o to chodziło, bo młody jest strasznie wysoki i szczupły.
Ale mam potworne obawy że jest za skromna. No bo jest bardzo skromna. Trudno. znowu w ardziej "strojnych" z koronką na całej sukni, wyglądałam grubo .

Nie wiem własnie jaki bukiet by pasował... nie myślałam wcześniej o zwisającym, ale może to dobry pomysł.
Stary 2009-04-09, 10:01   #3175
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość

a co wątpliwości z suknią, to chyba naturalne...
ja też mam ostatnio tyle, że może nie do samego modelu (nie robiłam w niej zdjęć, widziałam się tylkow lustrze), ale ostatnio objadam się slodkościami i przytyłam, boję się że będzie tzreba poszerzać
ja tez sie balam ze przytylam, okazalo sie ze po 3 miesiacach suknia jest troszke szeroka i mialam po centrymetrze zwezana
schudlo mi sie a nie byloam tego swiadoma

za 2 godziny bede miala suknie w swoich rekach!! jade do kalisza ja odebrac
Stary 2009-04-09, 10:01   #3176
diya1983
Zadomowienie

Cytat:
A ja wlasnie znalazlam cos fajnego do butow nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego, napewno kupie, i nakleje tam gdzie najbardziej obawiam sie ze moze mnie cos obetrzec http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p5909-Schol...e_6_szt_3_pary
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Już kiedys wklejałam, ale proszę bardzo. Zaznaczam, że noszę rozmiar 40, a suknie nawet większą ... więc szukałam jakiejś która by mnie wyszczupliła. I ta którą mam na sobie jest za mała, więc odstaje w biuście - tak naprawdę to ten pasek jest pod biustem, ramiączka są ciut dłuższe, deklot większy. Zamieszczam też fotke oryginału .

w życiu bym nie powiedziała że nosisz 40 szczuplutko wyglądasz, suknia bardzo mi się podoba bukiet doradzam w kształcie łezki

a teraz moja prośba o radę, nie mam koncepcji co do fryzurki do blond włosów (dalej niż pół plec), gęstych i zdrowych ale struktura włosa cienkieeeeeee
no i grzyweczka prosta, w takiej mi najlepiej.
suknia hiszpanka, ja średni wzrost, planuję kwiat we włosach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0c53747c92b301a1719901d21379918e_m.jpg (12,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0d4f5b009c4aa238f9c80d71a4197859_m.jpg (17,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9c34f9bd2ded9c70df5332b26ef6713f_m.jpg (21,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 65ab44c9fb0467ae43bfa5d857fd3df6_m.jpg (20,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dd3a0c0502d2791a99ff8ffebcf82996_m.jpg (28,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fr7.jpg (21,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: gif semireco01.gif (53,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg semis49.jpg (16,1 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez diya1983
Czas edycji: 2009-04-10 o 05:17
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 10:02   #3177
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam potworne obawy że jest za skromna. No bo jest bardzo skromna. Trudno. znowu w ardziej "strojnych" z koronką na całej sukni, wyglądałam grubo .

Nie wiem własnie jaki bukiet by pasował... nie myślałam wcześniej o zwisającym, ale może to dobry pomysł.

Witam

A mnie sie twoja suknia podoba i wcale nie jest skromna. Ma bardzo piękne zdobienie , wykonana jest z ładnego materiału . Wygladasz bardzo ładnie w niej podkreśla talie , wyszczupla !! Super.

Pozatym jak beda do tego wszelkie dodatki to bedzie jeszcze piekniej.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 10:06   #3178
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyno po pierwsze troche wiary w siebie - masz cyc, bioderko, jestes waska w ramionach i masz wszystko na miejscu
suknia - bardzo fajna - podkresla bioderka i talie, pieknie sie rozszerza ku dolowi, a pionowe aplikacje Cie wydluzaja

jesli chodzi o welon to gdzies widzialam chyba ta Twoja suknie i byl do tego dlugi welon, zakonczony taka aplikacja jak w tych pionowych pasach na sukni i fajnie to wygladalo, zapytaj w salonie u mnie w salonie widzialam welon zakonczony takimi drobnymi aplikacjami - ale ani to koronka, nie wiem co to bylo, ale mysle ze by pasowalo bukiecik ja bym widziala jakis niewielki ale za to lekko zwisajacy
Stary 2009-04-09, 10:08   #3179
Lustereczko
Rozeznanie

diya1983 2 i 7 cudo, nie jest to taki zwykly koczek, swietnie to wyglada, napewno ci powagi nie doda wiec sie nie martw a do Twojej sukni super bedzie pasowac i mysle ze z grzywka tez ladnie bedzie wygladac ta fryzura
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-09, 10:11   #3180
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez miałam swego czasu obawy ze moja suknia jest za skromna ale mnie dziewczyny uświadomiły ze przeciez skoromna tez jest piekna ami w strojnych koronkowych falbaniastych nie jest zbyt dobrze, a twoja sukienka jest sliczna i wygladasz w niej szczuplo napewno nie na 40

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

za 2 godziny bede miala suknie w swoich rekach!! jade do kalisza ja odebrac
Zazdroszcze

Dziewczyny mam pytanko odnośnie tych zelowych poduszeczek, kupilam kiedys na wesele w obuwniczym zelowe poduszeczki bo niejestem nauczona chodizc w wysokich obcasach i szybko mnie rozblewa stopa, myslalam wiec ze te poduszeczki bedą miekkie i zlagodza nacisk stopy na twarda podeszfe buta - jednak te wkaldki byly tak samo twarde jak podeszwa wiec nie widzilam sensu ich uzywania, czy te ktore opisujecie tez sa twarde? Bo ja mialam wyobrażenie ze skoro żelowe to beda mięciutkie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości