|
|
#3151 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar VIII
Betty - dalej nic... poczekam na razie, co on wyduma... I tak prawdopodobnie wychodzę dziś na miasto z kumpelą, więc w sumie czysta prawda -jedno małe niedopowiedzenie
![]() Poczekam, będę miała neutralne opisy albo najlepiej brak jakichkolwiek i tyle... Trzymam za słowo, że się odezwie...
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prowokacje, niedopowiedzenia. Nie chcialoby mi sie, albo ktos wyraza szczera chec by ze mna byc albo ja go sikiem prostym laserowym. A takie zabawy - pokaze mu, ze juz mi zwisa tez sie czesto koncza zle. Bo facet mysli - o zwisam jej, szkoda zachodu. Kto kijem mieczem wojuje od miecza ginie. A zamiast bawic sie takie 'gnienie kroliczka' moze wartaloby sie otworzyc na normalnego faceta, z ktorym mozesz pogadac, ustawic sie kulturalnie, zaplanowac weekend? A nie czekac czy ksiaze sie odezwie, czy jest zazdrosny czy wbrew przeciwnie, ma w dupie. Ja wrocilam z roboty i ide na silownie. |
|
|
|
|
#3153 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet nie wiem, czy dałabym radę zmierzyć się choćby w sekundowym kontakcie z takim thrillerem wśród zapachów ![]() Cytat:
Sabb, niestety dla wielu odchudzających masz racje. Kilka koleżanek boryka się z tym problemem. Bardzo szybko schudły znaczną ilość kilogramów i powrót do niewielkiego zwiększenia kalorii spowodował duży przyrost wagi. Przemiana materii tak się spowolniła, że nawet jedzenie wyłącznie surowych i gotowanych warzyw i owoców nie powoduje już u nich utraty kolejnych kilogramów. Im wolniejszy spadek wagi, tym większe prawdopodobieństwo jej utrzymania po zakończonym odchudzania. Dlatego Gryxiu dobrze, że to nie Ty chudniesz te 8 kg w miesiąc. |
||
|
|
|
#3154 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Oj tak - kamień z serca I dziękuję! Cytat:
Za kciuki nie dziękuję, bo wiadomo... ![]() Cytat:
Ustne: 21 i 26 ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3155 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Melk - dobre wieści
![]() Trzymam kciuki za maturę, choć pewnie i tak nie trzeba
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3157 |
|
BAN stały
|
A Ty może się wybierasz na PW?? Powodzenia na maturze... ![]() Ale matura to pikuś z tym co jest na studiach. t_m. Edytowane przez bkc4v Czas edycji: 2009-05-01 o 18:12 Powód: podpis |
|
|
|
#3158 |
|
Konto usunięte
|
Ło matko... ktoś ledwo się zarejestrował i już ban stały?
![]() Cóż, jak sobie pomyśli tak, to trudno... jego strata. |
|
|
|
#3159 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
No, one naprawdę śmierdziały. Nie, że pachniały nie w naszym stylu. Po prostu waliły zbukami. ![]() Cytat:
Może nie będzie ustnych? ![]() Nie zgadzam się. Matura to koszmarny stres. Studia to frajda. nawet egzaminy zdaje się inaczej i na innych zasadach. jesteś partnerem dla swojego mistrza (czyli wykładowcy) a nie uczniakiem. Przynajmniej jesli potrafisz sobie wyrobić taka pozycję, a to się na serio da. Bo to klon.
|
|
#3160 |
|
Konto usunięte
|
Tak na świeżo - mam bulwers totalny! Basi rodzice nie puścili ze mną na imprezę!
![]() Dziewczyny 21-letniej! A ja myślałam że to moi parentsi wydziwiają, ale widzę że moi przy jej to jakieś kurde Anioły na ziemi! ![]() Argument jej mamy (dzwoniłam do niej żeby ją prosić osobiście jeszcze raz) : po co wy tam? Burza będzie na noc! A NIEBO BEZ JEDNEJ CHMURKI................ Sabb - racja. Studia to inna sprawa. Traktują Cię jak dorosłego, odpowiedzialnego człowieka. A jak nie zdasz paru egzaminów w sesji, to masz jeszcze parę terminów legalnych poprawek i w zależności od przychylności wykładowcy paręnaście tych "cichych", do skutku ![]() A matura? STRES. Ja wiedziałam że to jest tzw. "now or never". Ponieważ bardzo chciałam na dzienne wiedziałam, że jeśli nie zdam wysoko i się nie dostanę, to zaoczne i rok w plecy - poprawa za rok... A czy będąc już na zaocznych (i mając np. jakąś pracę) chciałoby mi się dalej walczyć o dzienne? Tego nie gwarantuję... Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-01 o 18:53 |
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
Wtrącę się, ale Sabb, teraz niestety nie ma tak, że wynik z pisemnego zwalnia z ustnego. Wyniki pisemnych dostajemy 30 czerwca, a ustne to osobna bajka... Także nic nikogo nie omija, niestety :/
![]() a ja się załamałam ;p Ja tu staram się spaść z wagi, wyglądać jak człowiek, a tu słyszę komplement: ale schudłaś... w cyckach! Absolutnie mi się to nie podoba :P
|
#3162 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko spokojniutko i w miarę - BEZ STRESÓW! Cytat:
Czy ja nie rozumiem czegoś czy to jest ironia? ![]() Chciałabym słyszeć takie komplementy, bo mi ostatnio kumpela pojechała - rzeczywiście Paula, trochę Ci się przytyło...
|
||
|
|
|
#3163 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a koleżanka G.dawała mi 20 lat |
|
|
|
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
paolla, napisałam coś tam na 'biało' i to będzie tłumaczyć moje niezadowolenie
zaznacz mój tekst kursorem, to Ci się pokaże, co napisane na biało
|
#3165 |
|
Konto usunięte
|
Ahahahahaha teraz widzę
![]() Kurde... właśnie dzwoniła do mnie moja bliska kumpela ze studiów... Robimy razem większość projektów zaliczeniowych... Cholera, wiedziałam już, jak zadzwoniła i miała spłakany głos...Po ciężkiej i długiej chorobie zmarł jej tata ![]() Jeszcze 2 tygodnie temu mi pisała że nie pojedzie z nami na majówkę, bo musi być często z tatą w domu, no ale może już jesienią będzie lepiej.... Życie jest cholernie ulotne................... .........
|
|
|
|
#3166 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() dlatego życie trzeba brac garściami... a my nadal z koleżanką szukamy osoby z A Rh- musi byc ta grupa i koniec! |
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o co chodzi? Ja mam 0- i teoretycznie mogę oddać każdemu minusowi. Jeśli chodzi o krew dla konkretnej osoby, to do banku mogą się zgłaszać dawcy o różnych grupach (nie tylko zgodnej z biorcą) i oddawać krew dla tej osoby. W formularzu się wpisuje nazwisko i szpital w którym przebywa czy planuje zabieg. Wtedy bank krwi przekazuje biorcy krew grupy której potrzebuje. Więc chyba nie chodzi tylko o krew... Edit: Chyba nie chodzi o ten łańcuszek: http://www.atrapa.net/chains/krew.htm Wielu moich znajomych się na to nabrało.... Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-05-01 o 20:23 |
|
|
|
|
#3168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie chcę Cię dołować, ale... po co Ci facet który już na starcie tak merda ogonem?? Zastanowiłabym się, czy nie jest to jakaś przesłanka na dalszą Waszą (ewentualną) przyszłość. Ja bym tak nie mogła, nie mieć na nic wpływu i tak czekać na ten jego... - hm hm - wyrok, bić się z myslami, tłumić nadzieję bo, a nóż to co usłyszę nie będzie miało wymowy "YES". Jakoś nie widzę się po czymś takim w roli jego ukochanej (?). Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię, miła Paollino, zapewne znasz faceta lepiej i wiesz czym jego zachowanie jest podyktowane.
|
|
|
#3169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ona choruje na ziarnice złośliwą i widocznie chemia nie pomogła |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3170 |
|
Konto usunięte
|
Sama nie wiem czym no...
![]() Też mi się jego zachowanie wcale a wcale nie podoba i jeśli w poniedziałek nic mi nie napisze, to ja sama mu napisze że mam go głęboko w ) i żeby mi dał spokój, skoro on mi funduje takie huśtawki...A było tak miło, póki nie poruszyliśmy tematu jego byłej. Tylko po co omijać go, skoro i tak kiedyś sam by się nasunął? |
|
|
|
#3171 |
|
Zadomowienie
|
ja mam A, ale Rh + ... chyba nie pomoże?
|
#3172 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath, (jak zwykle ) dobrze prawisz o jo-jo .Moja dieta jest niskoglikemiczna,czyli warzywa, ryby,sałatki,makaron ryżowy i...wino . Efektów brak,ale czuję się świetnie, a do tego uwielbiam takie żarcie |
|
|
|
|
#3175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3176 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Ale może to i dobrze, w końcu nabija się dwa razy punkty z tego samego przedmiotu. Tak. Cytat:
Cytat:
Będziesz go nagabywała po to, żeby mu powiedzieć, żeby dał Ci spokój?
|
|
#3177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja się rozpadam na tysiąc kawałków jak o G. myślę... zafundował mi rozterkę i się nie odzywa... a najgorsze jest to, że jest wart tego, bo to wyjątkowa osoba.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety z nami jest już gorzej. Przekonałam się niestety osobiście ![]() Edit: Doczytałam ![]() Jeśli chodzi o przeszczepy to MUSI być zgodność.....
Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-05-01 o 21:04 |
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że w tym co napisała Sabb, jest nie tylko siła ale i przede wszystkim zdrowy rozsądek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3180 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zuziunia - nigdy nie da się opanować emocji jeśli nam bardzo zależy...
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-05-01 o 21:10 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

Przykro mi.

I dziękuję! 

) i żeby mi dał spokój, skoro on mi funduje takie huśtawki...
) dobrze prawisz o jo-jo