Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-03, 10:29   #3151
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

3, edit: 4

Marei
ja po prostu kocham takie historie. Mów do mnie jeszcze... .
Dr Virgo już ma wyrobione zdanie na ten temat ale na razie powstrzymam się od komentarzy (będzie romans, będzie romans ) i poczekam na cd.
Ja tam bym dała się ponieść 'fali' bo wygląda mi to na porządną fascynację.
A manicure bardzo sobie chwalę, najpierw zrobiła mi taki normalny manicure - kąpiel w wodzie z tabletką musującą, skórki, piłowanie, a potem powcierała taką specjalną pastę i puder (to już właśnie ten m.japoński) i na koniec polerka. Paznokcie wyglądają naturalnie i pięknie się błyszczą. I na tym mi zależało (obok oczywiście ich odżywienia, ale zdaje sobie sprawę, że na to potrzeba więcej zabiegów).

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
do tego mam 4 ciasta w domu:
- sernik
- keks
- makowce
- i jabłecznik..... moja mama jak zwykle szalała dziś w kuchni
Oczywiście przeczytałam seks ale to pewnie żadna nowina .

A propo's - my niedawno się zwlekliśmy z wyrka (), Tżet chce do sklepu, ja nie bardzo bo wyobrażam sobie te dzikie przedświąteczne tłumy. Planuję za to basen a potem jakieś spokojne przedświąteczne popołudnie (najszybciej z książką a może jakimś filmem).

Nie wiem czy jeszcze zajrzę ale tak na wszelki wypadek już teraz
życzę Wam pogodnych Świąt, wesołych kurczaczków, uśmiechu od ucha do ucha, wsparcia najbliższych, pogody ducha, spokoju sumienia i wiosennego cudownego rozbudzenia!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 17:51   #3152
Marei
Zakorzenienie

dr Virgo a manicure... zachęcający! mrrrrrr marzenie muszę znaleźć sobie faceta, który mnie tak wymizia, że już nie będę taka niedopieszczona, teraz to taki manicure wydaje mi się (prawie) szczytem rozkoszy )))

Aaaa Virgo, powiedziałabym, że głodny o chlebie myśli, ale kurcze, nie mogę znaleźć wytłumaczenia, chyba po prostu już taki mały zboczuszek z Ciebie

Wesołych Świąt !!!! Smacznego jajka, mięciutkiego baranka, kurczaczka żółciutkiego i mokrego lanego! :-*
Stary 2010-04-03, 18:23   #3153
Niuniuska
Wtajemniczenie

Hej kochane
Ja tylko na momento, przydreptałam życzyć Wam... Wesołych, pogodnych, spokojnych i rodzinnych Świąt!!! Ah no i mokrego dyngusa
Całuję i mocno ściskam
wszystkie kochane plociuchy

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 19:56   #3154
ines85
Zadomowienie

Wielkanoc pachnie wiosną,
żonkile w donicach rosną...
Zwyczaj nakazuje wody ulewanie, mazurka, baranka i jajek szykowanie,
Chce Wam życzyc z całą serdecznością,
by święta napełniły Wasze serca nadzieją i radością ....
Stary 2010-04-03, 20:09   #3155
mrofka
wizażowy robalek

Wesołych, pogodnych Świąt lachoniki! Mokrego jajka, Smacznego dyngusa... czy jak to tam I żółtego kurczaczka i zajączka
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 20:18   #3156
Malinn
Zakorzenienie

Wesołych swiat kochane
Stary 2010-04-04, 09:49   #3157
ines85
Zadomowienie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-04, 13:39   #3158
ines85
Zadomowienie

Ale tu dzisiaj cichutko....
U mnie święta mijają spokojnie i nawet bym rzekła nudno ...
Wczoraj byłam u babci i tak było źle, że musieliśmy karetkę wezwac Babcia strasznie wymiotowała żółcią ....zostawili ją w szpitalu na święta....dziś tez u niej byliśmy to nie za ciekawie wygląda...ogólnie kiepsko się czuje....Lekarze tak na prawdę do końca nie wiedzą co się stało- podejrzewają wylew. Babcia ogólnie ma cukrzyce, cukiwer strasznie jej skacze, ma do tego nadciśnienie....
Dziś pewnie cała rodzina będzie ją nachodziła w tym szpitala a ona tak na prawdę potrzebuje świętego spokoju teraz. Jak byłam z mamą rano to tylko może z 5 min. bo babcia powiedziała, że się źle czuje i strasznie jest śpiąca i ogolnie nawet nie miała siły ani ochoty rozmawiac ....

Ponadto czuje się totalnie olana przez W. Nie widzieliśmy się od tygodnia, ogólnie nie ma dla mnie czasu..... wydaje mi się, że nie jestem dla niego kimś ważnym Niby sie odzywa ale tylko smsowo. Rozumiem, że są święta i chce się czas spędzic z rodziną itd. ale z drugiej strony jakby mu zależało to znalazłbym i chwilkę dla mnie tym bardziej, że mieszkamy blisko siebie...ale cóż ja się więcej narzucac nie będę ...

Z pozytywnych rzeczy to to, iż dziś nie zjadałm ani kawałka ciasta i dzielnie nadal się trzymam .....Ponadto pocwiczyłam nawet dziś troszkę i zamierzam w te święta wytrwac na jakiejś mniejszej lub więszkej diecie....Moja waga doszła do takiego krytycznego punktu, że nie moge już nawet na siebie patrzec A ponadto obiecywanie sobie, że zaczne od wtorku po świętach nic nie da....tu trzeba działac drastycznie i raz na zawsze.....

Miłej niedzieli

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-04-04 o 13:42
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 16:44   #3159
Limonka1987
Zakorzenienie

Wesołych świąt, plociuchy Takich rodzinnych, spokojnych, słonecznie roześmianych
Stary 2010-04-04, 19:26   #3160
mamrotka
Wtajemniczenie

Wesolych Swiat !!!
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 19:56   #3161
fiolusiek
Zakorzenienie

hello świątecznie
wpadłam na chwile powiem wam od razu ze schudlam juz nie waze 82 kg tylko -3 mniej
do tego rozmawialam dzis przez tel i TŻ rozmawiał z ojcem o kupnie mieszkania i doszli do wniosku ze lepiej bedzie kupic jakis domek poza miastem z dzialka ja bym wolala mieszkanie w miescie ale... na razie poki co przeraza mnie troche perspektywa zmian i wogole jak sobie pomysle ze wezmiemy cos pod hipoteke i bedziemy to splacać przez lat 20 to mi sie odechciewa zyc a tak pozatym to dzis zjadlam schabowego wcale byl niedobry i wogole dobrze ze juz mi takie jedzenie nie smakuje

pozatym stwierdzam ze kocham M coraz bardziej i nie wyobrazam sobie zycia bez mojego Skarba

Ines babci na pewno szybko sie poprawi i wroci do domu, kazdy czasem potrzebuje roche odpoczac wiec nie martw sie
a co do W. to moze faktycznie jest baaardzo zajęty
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-04, 20:57   #3162
Limonka1987
Zakorzenienie

Dobry wieczór, laseczki Witam świątecznie

Marei- mi też pachnie to romansem na kilometr Niecierpliwie czekam na ciąg dalszy!
A odnośnie ujeżdżania... Na razie muszę zadowolić się Kazikiem, ale jest szansa, że i na Kakusia przyjdzie w końcu pora

Ines- przede wszystkim życzę dużo zdrówka babci i mam nadzieję, że szybko poczuje się lepiej
Odnośnie W... Szczerze? Nie podoba mi się to Moim zdaniem spotykacie się stanowczo za długo, żebyś nie wiedziała na czym stoisz. Chyba czas na poważną rozmowę pt. "Na ile poważnie on to traktuje"...

Mrofeczko- czekam na relację z rozwoju internetowej znajomości

Znów trochę zaniedbałam wątek i nazbierało się kilka historii do opowiedzenia...

Chyba nie zdawałam Wam jeszcze relacji z mojej imprezy firmowej. Szczerze mówiąc było bez rewelacji, ale całkiem miło. Z moimi chłopakami nie sposób się źle bawić Poza tym później podjechał po mnie K i być może jest to tylko ciekawy przykład myślenia życzeniowego, ale wydaje mi się, że Mr Szeg był trochę zazdrosny...
Muszę Wam oczywiście opowiedzieć dwa najlepsze teksty z imprezy!

Mr Szef (do kolegi- administratora jednego z naszych budynków): W Twoim budynku jest zalana winda!
Kolega: Żartujesz? Zalany to może być administrator, ale nie winda!

Kolega (też administrator): Dzwoni do mnie konserwator i pyta o kod do budynku. Mówią "Bitwa pod Grunwaldem!" i słyszę jak chłopak mruczy pod nosem jednocześnie stukając w klawisze domofonu: "1939"

W piątek byłam na imprezie u koleżanki z byłej pracy. Był to zdecydowanie najfajniejszy i najbardziej "rozhahany" wieczór w ostatnim czasie!!! Znów Wam sprzedam tekst imprezy
Koleżanka opowiadała nam jak spotkała się ze swoim byłym chłopakiem- fetyszystą na punkcie stóp.
Koleżanka 1: Spałaś z nim?
Koleżanka 2: Nooooo...
Koleżanka 1: I jak było?
Koleżanka 2: A jak miało być? Doszedł z dużym palcem u stopy w buzi...
Koleżanka 1: Ale SWOIM???!!!
Popłakałam się ze śmiechu
Poza tym kolega z tejże pracy powiedział mi, że przez całe 2 lata naszej współpracy przy każdej naszej rozmowie nie mógł się skupić na rozmowie, bo cały czas wyobrażał sobie jak to by było ze mną w łóżku Żałuję tylko, że zdecydował się na to wyznanie w momencie, gdy robiliśmy razem zakupy, a ja trzymałam w łapce dip w szklanym słoiku... Oczywiście z wrażenie wypuściłam go prosto na podłogę
A na koniec- już w drodze do domu- rozłożyłam z panem taksówkarzem moje życie uczuciowe na czynniki pierwsze Pan powiedział, że jestem bardzo fajną dziewczyną, że mój chłopak to prawdziwy farciarz i życzył mi dużo szczęścia

W sobotę było już spokojniej, za dużo było do zrobienia przed świętami, żebym miała siłę myśleć o głupotach Jedyne co mnie rozwaliło na kawałeczki to Młody,z którym poszłam poświęcić jajka. A konkretnie to, że w kościele przypuścił szturm na czyjąś kiełbasę W ostatniej chwili udało mi się go powstrzymać!

Dziś było po prostu świątecznie i rodzinnie. Rano zjadłam śniadanie z rodzicami, bratem, bratową i dzieciakami. Później właściwie cały dzień spędziłam u babci, z rodziną mojego taty.
Wieczorem wpadł Kakuś na sernik- bardzo go chwalił i stwierdził, że jestem dobrym materiałem na żonę - i poszedł dopiero przed chwilą.
Nawiasem mówiąc powiedział, że jego mama strasznie się upiera, żeby mnie poznać! Co chyba oznacza, że myśli o naszej znajomości coraz poważniej... Tzn. Kakuś myśli, nie jego mama

Uff! Ale się rozgadałam! Koniec tego dobrego. Już nic nie mówię i to Wam daję pole do popisu

Trzymajcie się ciepło, moje kurczaczki wielkanocne
Stary 2010-04-05, 07:35   #3163
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
hello świątecznie
wpadłam na chwile powiem wam od razu ze schudlam juz nie waze 82 kg tylko -3 mniej
A co konkretnie robisz ...????

Cytat:
pozatym stwierdzam ze kocham M coraz bardziej i nie wyobrazam sobie zycia bez mojego Skarba
SUPER !!! oby miłośc nadal tak pięknie kwitła ....

Cytat:
Ines babci na pewno szybko sie poprawi i wroci do domu, kazdy czasem potrzebuje roche odpoczac wiec nie martw sie
a co do W. to moze faktycznie jest baaardzo zajęty
Co do babci to nie wiem co będzie, miejmy nadzieję, że wróci szybko do formy...ale wiadomo babcia ma już swoje lata ..ma już 80lat. Mają jej robic tomografię głowy.
A co do W. to bez sensu...Ja nie wierze, że nie znalazłby dla mnie chwili w święta....bez przesady !!! Widocznie nie zależy mu na mnie tak bardzo ( albo i w cale), żeby poświęcac się aż tak dla mnie .....

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Ines- przede wszystkim życzę dużo zdrówka babci i mam nadzieję, że szybko poczuje się lepiej
Oby.....
Cytat:
Odnośnie W... Szczerze? Nie podoba mi się to Moim zdaniem spotykacie się stanowczo za długo, żebyś nie wiedziała na czym stoisz. Chyba czas na poważną rozmowę pt. "Na ile poważnie on to traktuje"...
Ja nie będę zaczynac tej rozmowy.... Poza tym czego można było się spodziewac ?! Jak głupia się łudziłam, że może byc pieknie i fajnie i, że istnieją jeszcze porządni faceci.....
I że w ogóle ktoś taki zwrócił namnie uwage..... tia spotykał się jak mu się pewnie nudziło
Jest mi przykro i tyle

Cytat:
Mr Szef (do kolegi- administratora jednego z naszych budynków): W Twoim budynku jest zalana winda!
Kolega: Żartujesz? Zalany to może być administrator, ale nie winda!

Kolega (też administrator): Dzwoni do mnie konserwator i pyta o kod do budynku. Mówią "Bitwa pod Grunwaldem!" i słyszę jak chłopak mruczy pod nosem jednocześnie stukając w klawisze domofonu: "1939"

Cytat:
Poza tym kolega z tejże pracy powiedział mi, że przez całe 2 lata naszej współpracy przy każdej naszej rozmowie nie mógł się skupić na rozmowie, bo cały czas wyobrażał sobie jak to by było ze mną w łóżku Żałuję tylko, że zdecydował się na to wyznanie w momencie, gdy robiliśmy razem zakupy, a ja trzymałam w łapce dip w szklanym słoiku... Oczywiście z wrażenie wypuściłam go prosto na podłogę
Wow no coż mnie tez takie cos by delikatnie mówiąc zamurowało .....
Cytat:
A na koniec- już w drodze do domu- rozłożyłam z panem taksówkarzem moje życie uczuciowe na czynniki pierwsze Pan powiedział, że jestem bardzo fajną dziewczyną, że mój chłopak to prawdziwy farciarz i życzył mi dużo szczęścia
Ale furore robisz wśród facetów Pewnie jakby ten taksówkarz był młodszy to sam by Cię z chęcią poderwał

Cytat:
Wieczorem wpadł Kakuś na sernik- bardzo go chwalił i stwierdził, że jestem dobrym materiałem na żonę - i poszedł dopiero przed chwilą.
Nawiasem mówiąc powiedział, że jego mama strasznie się upiera, żeby mnie poznać! Co chyba oznacza, że myśli o naszej znajomości coraz poważniej... Tzn. Kakuś myśli, nie jego mama
Zgadzam się z tym że skoro chce Cię przedstawic w domu to zależy mu na Tobie i to ewidentnie

dzien dobry

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-04-05 o 07:36
Stary 2010-04-05, 07:50   #3164
fiolusiek
Zakorzenienie

ines wiesz dobrze jacy mezczyzni potrafia byc niedomyślni i moze W sie nawet nie domysla ze chcesz z nim spedzic swieta
Twoja babcia na pewno szybko wroci do zdrowia zobaczysz Babcia mojego TŻ ma juz 94 lata i trzyma sie jak nie jedna 20 latka
a co do diety to jem reguralniej i to mi pomaga pozatym zeszla mi woda po okresie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 07:58   #3165
Malinn
Zakorzenienie

Dzien dobry

Inesko zamiast zastanawiac sie dlaczego W. nie ma czasu i czy mu zalezy czy nie...sama zaproponuj spotkanie Zapros go na spacer, albo poprostu zadzwon zapytac co sie stanie Im bardziej bedziesz sie nad tym zastanawiac tym bardziej negatywnie bedziesz sie nastawiac i nawet przy jego szczerych checiach z tego bedzie....

Limonko ciesze sie z mr kakusiem tak sie uklada Mam nadzieje, ze okaze sie w koncu tym jedynym i nie bedziesz musiala juz tylko kazika ujezdzac
Twoje historie oczywiscie skutecznie poprawily moj humor a ta z palcami to juz w ogole

Marei.... czuje, ze kroi sie jakis ciekawy romansik czekam na rozwoj sytuacji

Mamrotko pisz co tam u malutkiej.... jest przeslodka

a teraz uciekam....milego dnia
Moje swieta..... jak to swieta siedze i zre... poniewaz moja waga przekroczyla punkt krytyczny to oczywiscie zaczynam diete... od jutra i mam zamiar w niej wytrwac...

tak na marginesie..... moze sa chetne na jakies zamowionko EDM? mialam nic nie zamawiac.... ale musze w kwietniu bo od maja juz zadnych zakupow nie robie

Moj czas ustatnio uplywa pod znakiem zbiera sie za pisanie pracy i zakupow.... moje uzaleznienie przeszlo na buty w ciagu miesiaca kupilam 5 par a kolejne 3 mam nadzieje, ze beda pod koniec tygodnia

Edytowane przez Malinn
Czas edycji: 2010-04-05 o 08:00
Malinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 08:20   #3166
Niuniuska
Wtajemniczenie

bry!

Stary 2010-04-05, 08:51   #3167
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ines wiesz dobrze jacy mezczyzni potrafia byc niedomyślni i moze W sie nawet nie domysla ze chcesz z nim spedzic swieta
Trudno jego strata...ja nie wykazuje więcej inicjatywy

Cytat:
a co do diety to jem reguralniej i to mi pomaga pozatym zeszla mi woda po okresie
też tak chce.....kurcze nie moge się zebrac w sobie i jeśc jak człowiek

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Inesko zamiast zastanawiac sie dlaczego W. nie ma czasu i czy mu zalezy czy nie...sama zaproponuj spotkanie Zapros go na spacer, albo poprostu zadzwon zapytac co sie stanie Im bardziej bedziesz sie nad tym zastanawiac tym bardziej negatywnie bedziesz sie nastawiac i nawet przy jego szczerych checiach z tego bedzie....
Ale jak ja w większości wychodziłam z inicjatywą to jemu zawsze coś nie pasowało ...wiem, że za bardzo to wszystko analizuje...i to mnie w tym wszystkim gubi.....
Nie chce kolejny raz proponowac spotkania i usłyszec, że "nie gniewaj się ale dziś nie bo mam gości..."

Cytat:
a teraz uciekam....milego dnia
Moje swieta..... jak to swieta siedze i zre... poniewaz moja waga przekroczyla punkt krytyczny to oczywiscie zaczynam diete... od jutra i mam zamiar w niej wytrwac...
Mogłabym Ci przybic piątkę....chociaż ja się w sumie ograniczyłam troche w te święta i nawet cwicze , a to już coś.....
Więc jak? od jutra znowu pospolite ruszenie będzie na wątku - tak myślę

Cytat:
Moj czas ustatnio uplywa pod znakiem zbiera sie za pisanie pracy i zakupow.... moje uzaleznienie przeszlo na buty w ciagu miesiaca kupilam 5 par a kolejne 3 mam nadzieje, ze beda pod koniec tygodnia
wow .....
Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
bry!
co u Ciebie Gwiazdo ...?????
Stary 2010-04-05, 14:23   #3168
Tysia1907
Zadomowienie

Troche nie w czas....no ale w sumie Święta jeszcze sa_

WSZYSTKIEGO DOBREGO WAM ŻYCZĘ KOCHANE I WESOŁYCH RESZTEK ŚWIAT

i dożo wody na głowie życzę na dziś
Stary 2010-04-05, 15:27   #3169
Kostka09
Zakorzenienie

Kachane ja tez spóźnionych wesołych resztek świat...bo dopiero wrociłam z gór ide Was nadrabiac, a ogólni u mnie święta srednie, ale potem napiszę wiecej..
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 17:55   #3170
mrofka
wizażowy robalek

Hej dziewczyny

Ines, Malinn moja waga już jest w CWPK - Cholernie Wielkim Punkcie Krytycznym! A motywacji brak... eeeh.

Limonciu pan z czatu się nie odzywa... małpiszon jeden!
I uśmiałam się nieźle z Twoich historii

U mnie święta minęły spokojnie. Wczoraj z mamą miałyśmy fazę od samej rezurekcji. Cały dzień brechtałyśmy się do łez, z byle czego

W ogóle to zaliczyłam 3 jajka: u mnie w domu śniadanie z mamą, tatą i bratem, potem jajco u babci ze strony mamy, a potem jeszcze obiad u chrzestnej. Też tam były niezłe loty Trochę podrinowałyśmy z moją siostrą, której ze 2 lata nie widziałam. Mnie wzięły 3 kieliszki (standard - Mrówa ma słabą głowę ) ale pion trzymałam. Siostra wypiła 3 piwa i kilka kieliszków wódki... a jaki dobry humor miała! Wyściskała mnie ze wszystkie czasy, powtarzając: 'sisteeeeeeeeeeeeeeeer! Ale ja cie dawno nie widziałam!'

Potem trochę porozrabiałam z 3letnim synem syna mojej chrzestnej (brzmi to skomplikowanie i nie wiem jak to nazwać - ten berbeć jest moim bratankiem? )- ma on teraz okres 'chodząco-latacjący' i łaził dosłownie wszędzie gdzie się dało - siadać nie chciał Myślałam, że będzie się trochę wstydził, bo żadko go widuję. Ale potem to już tylko ciągał mnie za ręce, bylebym z nim chodziła No i oczywiście mega zainteresowanie - moje okulary w czerwonych oprawkach Za kilka miechów będzie miał rodzeństwo - będą bliźniaczki

Tylko wczoraj wieczorem dopadł mnie dół. Stwierdziłam, że jestem samotną, sfrustrowaną maturzystką, którą zżera okropny stres i ma dosyć presji. Ryczałam przez 2 godziny, gapiąc się tępo w monitor

Dzisiaj siedzę w domu i się lenię. Leżące przede mną stosy książek do powtórek zniechęcają mnie totalnie...

Trochę się pożaliłam Wam. Idę sobie
Stary 2010-04-05, 18:30   #3171
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Kachane ja tez spóźnionych wesołych resztek świat...bo dopiero wrociłam z gór ide Was nadrabiac, a ogólni u mnie święta srednie, ale potem napiszę wiecej..
Witaj Kostko! Czekamy niecierpliwie na opowieści z gór

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
Troche nie w czas....no ale w sumie Święta jeszcze sa_

WSZYSTKIEGO DOBREGO WAM ŻYCZĘ KOCHANE I WESOŁYCH RESZTEK ŚWIAT

i dożo wody na głowie życzę na dziś
osz Ty, Tysławo :P Gdzieś Ty sie podziewała?

Cytat:
Trudno jego strata...ja nie wykazuje więcej inicjatywy

Ale jak ja w większości wychodziłam z inicjatywą to jemu zawsze coś nie pasowało ...wiem, że za bardzo to wszystko analizuje...i to mnie w tym wszystkim gubi.....
Nie chce kolejny raz proponowac spotkania i usłyszec, że "nie gniewaj się ale dziś nie bo mam gości..."

Ines!! Wiesz, żebyś nie żałowała, to zrób ten ostatni raz pierwszy krok. Jak to brzmi. Tzn po raz ostatni Ty zaproponuj spotkanie, napisz mu, tak z wybiegiem, że w ciągu kilku najbliższych dni masz sporo wolnego czasu i czy nie ma ochoty na kawe. Wazne jest tu te kilka dni- jezeli mu zalezy, to na pewno znajdzie czas, no bo... nie uwierze, ze go w ogole do konca tygodnia miec nie bedzie A Ty się przekonasz, na czym stoisz... Chociaz... Ja nie jestem specjalista! Pamietaj

Mogłabym Ci przybic piątkę....chociaż ja się w sumie ograniczyłam troche w te święta i nawet cwicze , a to już coś.....
Więc jak? od jutra znowu pospolite ruszenie będzie na wątku - tak myślę

A ja schudłam 1 kg!!! Wiem, jestem boska najważniejsze, że zeszłam ponieżej 90 i się to utrzymuje. Ćwiczę też.Ale ciasto... no... moja słaba strona wole nie zjesc sniadania i do kawy kawalek ciasta, niz w ogole ale to tylko do jutra rana! potem zaciskam pasa, a co!
Cytat:
bry!
Bry, Niuniusko, bry!

Cytat:
Dzien dobry

Limonko ciesze sie z mr kakusiem tak sie uklada Mam nadzieje, ze okaze sie w koncu tym jedynym i nie bedziesz musiala juz tylko kazika ujezdzac

Dziewczyny, rozbrajacie mnie!

Marei.... czuje, ze kroi sie jakis ciekawy romansik czekam na rozwoj sytuacji

oj... chyba jednak nie... Pan P się nie oddzywa od czwartku.. może wyjechał... ale.. ciągle zastanawia mnie to co on pisze o tamtej kobiecie czasem coś wspomni... on chyba dalej jest w niej zakochany, a mnie traktuje tylko i wyłącznie jak przyjaciółkę. Ale dobre i to, P. jest bardzo miłym człowiekiem, bardzo zabawnym, rozmawia mi się z nim świetnie i jako kolega też byłby ok (choć trochę z żalem to piszę). Poza tym, ciekawe jak to jest jakbym poszła na doktorat na jego zakład... jakbym z nim coś tego no wiecie, czy to byłoby moralne? Wydaje mi się, że tak, ponieważ to już jest zupełnie inaczej niż studentka zwykłych studiów. A TZ nawet mi nie wysłał życzeń na Świeta.. ahh ten to już się może bujać całkowicie :/ Później ja mu wysłałam, z dopiskiem, że myślałam, że do soboty wieczór sobie o mnie przypomni, ale skoro nie... to przepraszał wczoraj na gg, że on o mnie caly czas myśli, tylko akurat o życzeniach nie pomyślał .. ale co z tego, trochę późno na przeprosiny :/..

Mamrotko pisz co tam u malutkiej.... jest przeslodka

tak tak!! I jest przesłodka i napisz!

właśnie, wlaśnie, jak idzie praca?? Proszę o fotki butów!!! :P

Cytat:
Twoja babcia na pewno szybko wroci do zdrowia zobaczysz Babcia mojego TŻ ma juz 94 lata i trzyma sie jak nie jedna 20 latka
Z tymi facetami to masz fioluś świętą rację! Zapisuje znowu w kajecie: jeśc regularnie, jeść regularnie...

Cytat:

Co do babci to nie wiem co będzie, miejmy nadzieję, że wróci szybko do formy...ale wiadomo babcia ma już swoje lata ..ma już 80lat. Mają jej robic tomografię głowy.
A co do W. to bez sensu...Ja nie wierze, że nie znalazłby dla mnie chwili w święta....bez przesady !!! Widocznie nie zależy mu na mnie tak bardzo ( albo i w cale), żeby poświęcac się aż tak dla mnie .....

Ja nie będę zaczynac tej rozmowy.... Poza tym czego można było się spodziewac ?! Jak głupia się łudziłam, że może byc pieknie i fajnie i, że istnieją jeszcze porządni faceci.....
I że w ogóle ktoś taki zwrócił namnie uwage..... tia spotykał się jak mu się pewnie nudziło
Jest mi przykro i tyle
Rozumiem Ines Napisałam już wyżej propozycję jedną Z tymi porządnymi facetami nie przesadzajmy, tak 10% to ich jest na pewno Głowa do góry, jesteś atrakcyjna dziewczyną i jak nie W, to inny. Czasami trzeba się pomęczyć z kretynami, żeby w końcu wpaść na tego idealnego! A czasami trzeba pospotykać się z kilkoma neutralnymi, dopiero później coś się z tego wykluje (niedosłownie!). Trzymam kciuki, żeby Wam się ułożyło, jeśli W jest dobrym facetem, a jeśli jest niedobrym i ukrywa ciemne tajemnice, to niech spada, bo takiego Ci życzyć nie będę :P

Cytat:
Dobry wieczór, laseczki Witam świątecznie

Marei- mi też pachnie to romansem na kilometr Niecierpliwie czekam na ciąg dalszy!
A odnośnie ujeżdżania... Na razie muszę zadowolić się Kazikiem, ale jest szansa, że i na Kakusia przyjdzie w końcu pora

W końcu Diablico Ty jedna :P

Mrofeczko- czekam na relację z rozwoju internetowej znajomości

Znów trochę zaniedbałam wątek i nazbierało się kilka historii do opowiedzenia...

Chyba nie zdawałam Wam jeszcze relacji z mojej imprezy firmowej. Szczerze mówiąc było bez rewelacji, ale całkiem miło. Z moimi chłopakami nie sposób się źle bawić Poza tym później podjechał po mnie K i być może jest to tylko ciekawy przykład myślenia życzeniowego, ale wydaje mi się, że Mr Szeg był trochę zazdrosny...
Muszę Wam oczywiście opowiedzieć dwa najlepsze teksty z imprezy!

Akurat nie jest mi trudno uwierzyć, że Mr Szef jest zadrosny :P

Co chyba oznacza, że myśli o naszej znajomości coraz poważniej... Tzn. Kakuś myśli, nie jego mama
Kto wie, może jego mama też :P

Ahhh te Twoje opowieści!!

Miłego popołudnia Laseczki, wracam do przepisywania wyników do arkusza kalkujacyjnego (tak sie nazywa??) i pisania pracy. Ona BĘDZIE napisana przed 10.04 i koniec!!! [i mam nadzieję, że to nie pobożne życzenie, bo chciałam sie bronić tego 23.04]. Buziaki!!!!
Stary 2010-04-05, 20:17   #3172
ines85
Zadomowienie

Marei po 1 trzymam kciuki za owocne pisanie mgr ...wiem jak trudno się do tego zmobilizowac
Po 2 gratuluję spadku kg
Po 3 hmmmm co do pana P. to może zajęty jest w święta, wiadomo nie wszyscy w tym czasie mają ochotę przesiadytwac przed komputerem i na gg więc troche go usprawiedliwiam
Co do obecnego TŻ, to cóż zrób tak jak czujesz i uważasz.....
I dziękuję za rady odnośnie W. ....postanowiłam iż uzbroje sie w cieprliwośc i czas pokaże co będzie....a na siłę to nigdy nic nie wyjdzie...napiosałam do niego eska jak świeta mijają...napisał, że jest chory.....u mnie to samo od 2 dni trzyma mnie przeziębienie....a głównie katar, który mi zyc już nie daje

Mrofka ....nie załamuj się i nie smuc się, że jestes sama...jak widzisz z facetami to same problemy a ten kolega z czatu ..? nic więcej się nie rozwineło ?

Kostko opowiadaj co u Ciebie ? jak wyjazd ?

Tysia a ty może z łaski swojej częściej byś do nas zaglądała co ??!!?:P

Ja też wziełam się za naukę.....musze nadrobic zaległości w szkole masażu....a trochę mi się ich niestety nazbierało
Dziś byłam u babci w szpitalu....i jest o niebo lepiej niż w czoraj,.,...babcia już normalnie rozmawia, usmiecha się ...widac stanowczą różnię

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-04-05 o 21:11
Stary 2010-04-05, 21:19   #3173
mrofka
wizażowy robalek

Pan P. napisał mi maila, że nie mógł być na czacie, bo wyjechał do rodziców na święta (a wcześniej nawet o tym nie wspomniał..), ale będzie w środę wieczorem i nie może się doczekać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 21:45   #3174
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Pan P. napisał mi maila, że nie mógł być na czacie, bo wyjechał do rodziców na święta (a wcześniej nawet o tym nie wspomniał..), ale będzie w środę wieczorem i nie może się doczekać
ho ho ho to juz coś

ja uciekam spac ...dobranoc
Stary 2010-04-06, 07:05   #3175
Kostka09
Zakorzenienie

Hello
Troszkę Was nadrobiłam chocciaż tłumów tu przez swieta nie było wszystkie korzystały z pieknej pogody??

w górach fajnie, bylismy sami z Tz wiec ogólnie jakoś odpoczelam od rodzinki trzeba mi tego było takich swiąt, filmy, piekna pogoda i spacerki, w sobote bylismy swięcic jajka w zakopanem i polazilismy troche miedzy innymi gubałówka i krupówki

no a w niedziele w nocy bratowa wyladowala w szpitalu bo jej wody zaczely odchodzic a jest pawie w 8 miesiacu...no i panika ogolna, leki na podtrzymanie, antybiotyk... narazie leży i ma sie nie ruszać w najgorszym razie 2 miesiące...

lece robic sniadanie bo jeszcze mlody na mojej glowie...
potem dokoncze...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 08:43   #3176
ines85
Zadomowienie

Stary 2010-04-06, 09:50   #3177
virginia
Zakorzenienie

hej babeczki
A ja miałam cudne, rodzinne Święta. Pogoda dopisywała, było cieplutko, słonecznie, więc i w 1szy i w 2gi dzień Świąt zaliczyliśmy spacer, w Śmigusa zabrałam rodziców do lasu i nad jezioro, oni w zasadzie nigdzie nie byli więc chyba mieli frajdę .
Lecę przejrzeć zdjęcia z naszego wypadu.
Miłego dnia!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 10:02   #3178
Niuniuska
Wtajemniczenie

Bry

U mnie średnio na jeża.... Święta fajne, uwielbiam Wielkanoc.
Nie wiem, czy Wam mówiłam, ale mamy nowego członka rodziny - małą labradorkę Dopiero na święta ją zobaczyłam bo to psinka siostrzenicy, cudowna jest
Z Tżtem jakoś nam pod górkę ostatnio... (na pocieszenie zamówiłam sobie buty u Malinn)
A ja na dodatek zasłabłam dwa razy, ale wszystko dobrze się skończyło. Pewnie przez @, zmęczenie i niewyspanie...

Od dzisiaj ścisła dieta... i powrót do pisania pracy

Buzia

Stary 2010-04-06, 10:43   #3179
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
hej babeczki
A ja miałam cudne, rodzinne Święta. Pogoda dopisywała, było cieplutko, słonecznie, więc i w 1szy i w 2gi dzień Świąt zaliczyliśmy spacer, w Śmigusa zabrałam rodziców do lasu i nad jezioro, oni w zasadzie nigdzie nie byli więc chyba mieli frajdę .
Lecę przejrzeć zdjęcia z naszego wypadu.
Miłego dnia!
super ze swięta udane

Cytat:
A ja na dodatek zasłabłam dwa razy, ale wszystko dobrze się skończyło. Pewnie przez @, zmęczenie i niewyspanie...
Oj trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie

Cytat:
Od dzisiaj ścisła dieta...
U mnie również...AMEN

a ja zabieram się do nauki......
Stary 2010-04-06, 11:07   #3180
mrofka
wizażowy robalek

Hej

Dziewczyny, przed chwilą była u mnie donosicielka (tak pieszczotliwie mówimy na naszą panią listonosz ) i przyniosła mi 2 paczuszki - jedna z moją kawą odchudzającą i plastrami dla mamy, a druga z mamy butami - kupiła sobie piękne, czerwone szpilki na platformie. Chętnie bym jej podebrała, ale ona ma 2 numery większą gicę ode mnie

Właśnie popijam sobie kawę, którą dostałam. Wiem, że Virginia była nią zainteresowana, więc dla niej szczegółowy opis Drobniutkie brązowo-białe granulki. Sucha pachnie super - jak cukierki kawowe Jak się zaleje, to pachnie jak Inka zbożówka. Ja piję kawę z mlekiem - jest bardzo delikatna w smaku, troszkę jak Inka Generalnie jest dobra - myślałam, że będzie jakimś zielskiem walić, bo ma ekstrakty roślinne Ale jest doobra.

Więc teraz Mrówa nie je słodyczy, wcina warzywka dobre na mózg i się uczy

Wczoraj poprzeglądałam trochę kierunków studiów i wiecie co? Przestałam się tak strasznie bać i stresować Znalazłam na UW filologię rosyjską dla osób nie znających rosyjskiego - więc w razie czego mogę tam złożyć Albo jeszcze znalazłam taki cudny kierunek - tłumaczenia specjalistyczne są 2 języki do wyboru - jeden wiodący, a drugi dodatkowy. Świetna sprawa dla mnie

Nawet nie przypuszczałam, że aż tak zmienią mi się poglądy na przyszłość - najpierw chciałam iść na psychologię, a teraz stawiam na języki. Może dlatego, że odkryłam, że nauka języków to wielka frajda

Lecę dziewczynki lekcje ogarnąć, bo jutro come back do szkoły
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości