|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
3, edit: 4
![]() Marei ja po prostu kocham takie historie. Mów do mnie jeszcze... ![]() Dr Virgo już ma wyrobione zdanie na ten temat ale na razie powstrzymam się od komentarzy (będzie romans, będzie romans ![]() Ja tam bym dała się ponieść 'fali' bo wygląda mi to na porządną fascynację. A manicure bardzo sobie chwalę, najpierw zrobiła mi taki normalny manicure - kąpiel w wodzie z tabletką musującą, skórki, piłowanie, a potem powcierała taką specjalną pastę i puder (to już właśnie ten m.japoński) i na koniec polerka. Paznokcie wyglądają naturalnie i pięknie się błyszczą. I na tym mi zależało (obok oczywiście ich odżywienia, ale zdaje sobie sprawę, że na to potrzeba więcej zabiegów). Cytat:
![]() A propo's - my niedawno się zwlekliśmy z wyrka ( ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy jeszcze zajrzę ale tak na wszelki wypadek już teraz życzę Wam pogodnych Świąt, wesołych kurczaczków, uśmiechu od ucha do ucha, wsparcia najbliższych, pogody ducha, spokoju sumienia i wiosennego cudownego rozbudzenia! ![]() ![]()
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
dr Virgo
![]() ![]() ![]() Aaaa Virgo, powiedziałabym, że głodny o chlebie myśli, ale kurcze, nie mogę znaleźć wytłumaczenia, chyba po prostu już taki mały zboczuszek z Ciebie ![]() Wesołych Świąt !!!! Smacznego jajka, mięciutkiego baranka, kurczaczka żółciutkiego i mokrego lanego! :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
![]() Ja tylko na momento, przydreptałam życzyć Wam... Wesołych, pogodnych, spokojnych i rodzinnych Świąt!!! Ah no i mokrego dyngusa ![]() Całuję i mocno ściskam wszystkie kochane plociuchy ![]() ![]() ![]()
#3154 |
Zadomowienie
|
Wielkanoc pachnie wiosną,
żonkile w donicach rosną... Zwyczaj nakazuje wody ulewanie, mazurka, baranka i jajek szykowanie, Chce Wam życzyc z całą serdecznością, by święta napełniły Wasze serca nadzieją i radością .... ![]()
![]() |
#3155 |
wizażowy robalek
|
Wesołych, pogodnych Świąt lachoniki! Mokrego jajka, Smacznego dyngusa... czy jak to tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Wesołych swiat kochane
![]() ![]()
#3157 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
Ale tu dzisiaj cichutko....
![]() U mnie święta mijają spokojnie i nawet bym rzekła nudno ... Wczoraj byłam u babci i tak było źle, że musieliśmy karetkę wezwac Babcia strasznie wymiotowała żółcią ![]() Dziś pewnie cała rodzina będzie ją nachodziła w tym szpitala a ona tak na prawdę potrzebuje świętego spokoju teraz. Jak byłam z mamą rano to tylko może z 5 min. bo babcia powiedziała, że się źle czuje i strasznie jest śpiąca i ogolnie nawet nie miała siły ani ochoty rozmawiac .... Ponadto czuje się totalnie olana przez W. Nie widzieliśmy się od tygodnia, ogólnie nie ma dla mnie czasu..... wydaje mi się, że nie jestem dla niego kimś ważnym ![]() ![]() ![]() Z pozytywnych rzeczy to to, iż dziś nie zjadałm ani kawałka ciasta i dzielnie nadal się trzymam .....Ponadto pocwiczyłam nawet dziś troszkę i zamierzam w te święta wytrwac na jakiejś mniejszej lub więszkej diecie....Moja waga doszła do takiego krytycznego punktu, że nie moge już nawet na siebie patrzec ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-04-04 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt, plociuchy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3160 |
Wtajemniczenie
|
Wesolych Swiat !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
hello świątecznie
![]() wpadłam na chwile ![]() ![]() ![]() ![]() do tego rozmawialam dzis przez tel i TŻ rozmawiał z ojcem o kupnie mieszkania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozatym stwierdzam ze kocham M coraz bardziej i nie wyobrazam sobie zycia bez mojego Skarba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ines ![]() ![]() a co do W. to moze faktycznie jest baaardzo zajęty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, laseczki
![]() ![]() Marei- mi też pachnie to romansem na kilometr ![]() A odnośnie ujeżdżania... Na razie muszę zadowolić się Kazikiem, ale jest szansa, że i na Kakusia przyjdzie w końcu pora ![]() Ines- przede wszystkim życzę dużo zdrówka babci i mam nadzieję, że szybko poczuje się lepiej ![]() Odnośnie W... Szczerze? Nie podoba mi się to ![]() Mrofeczko- czekam na relację z rozwoju internetowej znajomości ![]() Znów trochę zaniedbałam wątek i nazbierało się kilka historii do opowiedzenia... Chyba nie zdawałam Wam jeszcze relacji z mojej imprezy firmowej. Szczerze mówiąc było bez rewelacji, ale całkiem miło. Z moimi chłopakami nie sposób się źle bawić ![]() Muszę Wam oczywiście opowiedzieć dwa najlepsze teksty z imprezy! Mr Szef (do kolegi- administratora jednego z naszych budynków): W Twoim budynku jest zalana winda! Kolega: Żartujesz? Zalany to może być administrator, ale nie winda! ![]() Kolega (też administrator): Dzwoni do mnie konserwator i pyta o kod do budynku. Mówią "Bitwa pod Grunwaldem!" i słyszę jak chłopak mruczy pod nosem jednocześnie stukając w klawisze domofonu: "1939" ![]() W piątek byłam na imprezie u koleżanki z byłej pracy. Był to zdecydowanie najfajniejszy i najbardziej "rozhahany" wieczór w ostatnim czasie!!! Znów Wam sprzedam tekst imprezy ![]() Koleżanka opowiadała nam jak spotkała się ze swoim byłym chłopakiem- fetyszystą na punkcie stóp. Koleżanka 1: Spałaś z nim? Koleżanka 2: Nooooo... Koleżanka 1: I jak było? Koleżanka 2: A jak miało być? Doszedł z dużym palcem u stopy w buzi... Koleżanka 1: Ale SWOIM???!!! ![]() Popłakałam się ze śmiechu ![]() Poza tym kolega z tejże pracy powiedział mi, że przez całe 2 lata naszej współpracy przy każdej naszej rozmowie nie mógł się skupić na rozmowie, bo cały czas wyobrażał sobie jak to by było ze mną w łóżku ![]() ![]() A na koniec- już w drodze do domu- rozłożyłam z panem taksówkarzem moje życie uczuciowe na czynniki pierwsze ![]() ![]() W sobotę było już spokojniej, za dużo było do zrobienia przed świętami, żebym miała siłę myśleć o głupotach ![]() ![]() Dziś było po prostu świątecznie i rodzinnie. Rano zjadłam śniadanie z rodzicami, bratem, bratową i dzieciakami. Później właściwie cały dzień spędziłam u babci, z rodziną mojego taty. Wieczorem wpadł Kakuś na sernik- bardzo go chwalił i stwierdził, że jestem dobrym materiałem na żonę ![]() Nawiasem mówiąc powiedział, że jego mama strasznie się upiera, żeby mnie poznać! Co chyba oznacza, że myśli o naszej znajomości coraz poważniej... Tzn. Kakuś myśli, nie jego mama ![]() Uff! Ale się rozgadałam! Koniec tego dobrego. Już nic nie mówię i to Wam daję pole do popisu ![]() Trzymajcie się ciepło, moje kurczaczki wielkanocne ![]()
#3163 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do W. to bez sensu...Ja nie wierze, że nie znalazłby dla mnie chwili w święta....bez przesady !!! Widocznie nie zależy mu na mnie tak bardzo ( albo i w cale), żeby poświęcac się aż tak dla mnie ..... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I że w ogóle ktoś taki zwrócił namnie uwage..... tia spotykał się jak mu się pewnie nudziło ![]() Jest mi przykro i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-04-05 o 07:36 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
ines wiesz dobrze jacy mezczyzni potrafia byc niedomyślni
![]() ![]() Twoja babcia na pewno szybko wroci do zdrowia zobaczysz ![]() ![]() a co do diety to jem reguralniej i to mi pomaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Inesko zamiast zastanawiac sie dlaczego W. nie ma czasu i czy mu zalezy czy nie...sama zaproponuj spotkanie ![]() ![]() ![]() Limonko ciesze sie z mr kakusiem tak sie uklada ![]() ![]() Twoje historie oczywiscie skutecznie poprawily moj humor ![]() ![]() ![]() Marei.... czuje, ze kroi sie jakis ciekawy romansik ![]() ![]() ![]() Mamrotko pisz co tam u malutkiej.... jest przeslodka ![]() a teraz uciekam....milego dnia ![]() Moje swieta..... jak to swieta siedze i zre... poniewaz moja waga przekroczyla punkt krytyczny to oczywiscie zaczynam diete... od jutra ![]() tak na marginesie..... moze sa chetne na jakies zamowionko EDM ![]() ![]() Moj czas ustatnio uplywa pod znakiem zbiera sie za pisanie pracy i zakupow.... moje uzaleznienie przeszlo na buty ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Malinn Czas edycji: 2010-04-05 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#3167 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chce kolejny raz proponowac spotkania i usłyszec, że "nie gniewaj się ale dziś nie bo mam gości..." Cytat:
![]() Więc jak? od jutra znowu pospolite ruszenie będzie na wątku - tak myślę ![]() ![]() Cytat:
![]() co u Ciebie Gwiazdo ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zadomowienie
|
Troche nie w czas....no ale w sumie Święta jeszcze sa
![]() WSZYSTKIEGO DOBREGO WAM ŻYCZĘ KOCHANE I WESOŁYCH RESZTEK ŚWIAT ![]() ![]() ![]() i dożo wody na głowie życzę na dziś ![]() ![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Kachane ja tez spóźnionych wesołych resztek świat...bo dopiero wrociłam z gór
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
wizażowy robalek
|
Hej dziewczyny
![]() Ines, Malinn moja waga już jest w CWPK - Cholernie Wielkim Punkcie Krytycznym! A motywacji brak... eeeh. Limonciu pan z czatu się nie odzywa... małpiszon jeden! ![]() I uśmiałam się nieźle z Twoich historii ![]() U mnie święta minęły spokojnie. Wczoraj z mamą miałyśmy fazę od samej rezurekcji. Cały dzień brechtałyśmy się do łez, z byle czego ![]() W ogóle to zaliczyłam 3 jajka: u mnie w domu śniadanie z mamą, tatą i bratem, potem jajco u babci ze strony mamy, a potem jeszcze obiad u chrzestnej. Też tam były niezłe loty ![]() ![]() ![]() ![]() Potem trochę porozrabiałam z 3letnim synem syna mojej chrzestnej (brzmi to skomplikowanie i nie wiem jak to nazwać - ten berbeć jest moim bratankiem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko wczoraj wieczorem dopadł mnie dół. Stwierdziłam, że jestem samotną, sfrustrowaną maturzystką, którą zżera okropny stres i ma dosyć presji. Ryczałam przez 2 godziny, gapiąc się tępo w monitor ![]() Dzisiaj siedzę w domu i się lenię. Leżące przede mną stosy książek do powtórek zniechęcają mnie totalnie... Trochę się pożaliłam Wam. Idę sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ahhh te Twoje opowieści!! ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia Laseczki, wracam do przepisywania wyników do arkusza kalkujacyjnego (tak sie nazywa??) i pisania pracy. Ona BĘDZIE napisana przed 10.04 i koniec!!! [i mam nadzieję, że to nie pobożne życzenie, bo chciałam sie bronić tego 23.04]. Buziaki!!!! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zadomowienie
|
Marei po 1 trzymam kciuki za owocne pisanie mgr ...wiem jak trudno się do tego zmobilizowac
![]() Po 2 gratuluję spadku kg ![]() ![]() Po 3 hmmmm co do pana P. to może zajęty jest w święta, wiadomo nie wszyscy w tym czasie mają ochotę przesiadytwac przed komputerem i na gg ![]() ![]() Co do obecnego TŻ, to cóż zrób tak jak czujesz i uważasz..... I dziękuję za rady odnośnie W. ....postanowiłam iż uzbroje sie w cieprliwośc i czas pokaże co będzie....a na siłę to nigdy nic nie wyjdzie...napiosałam do niego eska jak świeta mijają...napisał, że jest chory..... ![]() ![]() Mrofka ....nie załamuj się ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko opowiadaj co u Ciebie ? jak wyjazd ![]() Tysia a ty może z łaski swojej częściej byś do nas zaglądała co ??!!?:P Ja też wziełam się za naukę.....musze nadrobic zaległości w szkole masażu....a trochę mi się ich niestety nazbierało ![]() Dziś byłam u babci w szpitalu....i jest o niebo lepiej niż w czoraj,.,...babcia już normalnie rozmawia, usmiecha się ...widac stanowczą różnię ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2010-04-05 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
wizażowy robalek
|
Pan P. napisał mi maila, że nie mógł być na czacie, bo wyjechał do rodziców na święta (a wcześniej nawet o tym nie wspomniał..), ale będzie w środę wieczorem i nie może się doczekać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uciekam spac ...dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Troszkę Was nadrobiłam chocciaż tłumów tu przez swieta nie było ![]() ![]() w górach fajnie, bylismy sami z Tz wiec ogólnie jakoś odpoczelam od rodzinki trzeba mi tego było takich swiąt, filmy, piekna pogoda i spacerki, w sobote bylismy swięcic jajka w zakopanem i polazilismy troche miedzy innymi gubałówka i krupówki ![]() no a w niedziele w nocy bratowa wyladowala w szpitalu bo jej wody zaczely odchodzic a jest pawie w 8 miesiacu... ![]() ![]() lece robic sniadanie bo jeszcze mlody na mojej glowie... ![]() potem dokoncze... |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
hej babeczki
A ja miałam cudne, rodzinne Święta. Pogoda dopisywała, było cieplutko, słonecznie, więc i w 1szy i w 2gi dzień Świąt zaliczyliśmy spacer, w Śmigusa zabrałam rodziców do lasu i nad jezioro, oni w zasadzie nigdzie nie byli więc chyba mieli frajdę ![]() Lecę przejrzeć zdjęcia z naszego wypadu. Miłego dnia! ![]()
#3178 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() U mnie średnio na jeża.... Święta fajne, uwielbiam Wielkanoc ![]() Nie wiem, czy Wam mówiłam, ale mamy nowego członka rodziny - małą labradorkę ![]() ![]() Z Tżtem jakoś nam pod górkę ostatnio... ![]() ![]() A ja na dodatek zasłabłam dwa razy, ale wszystko dobrze się skończyło. Pewnie przez @, zmęczenie i niewyspanie... Od dzisiaj ścisła dieta... ![]() ![]() ![]() ![]() Buzia ![]()
#3179 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie również...AMEN ![]() a ja zabieram się do nauki...... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
wizażowy robalek
|
Hej
![]() Dziewczyny, przed chwilą była u mnie donosicielka (tak pieszczotliwie mówimy na naszą panią listonosz ![]() ![]() Właśnie popijam sobie kawę, którą dostałam. Wiem, że Virginia była nią zainteresowana, więc dla niej szczegółowy opis ![]() ![]() ![]() ![]() Więc teraz Mrówa nie je słodyczy, wcina warzywka dobre na mózg i się uczy ![]() Wczoraj poprzeglądałam trochę kierunków studiów i wiecie co? Przestałam się tak strasznie bać i stresować ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet nie przypuszczałam, że aż tak zmienią mi się poglądy na przyszłość - najpierw chciałam iść na psychologię, a teraz stawiam na języki. Może dlatego, że odkryłam, że nauka języków to wielka frajda ![]() Lecę dziewczynki lekcje ogarnąć, bo jutro come back do szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.