|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
nie ma to jak jednoznaczna odpowiedź ![]() ok, więc jak jest tak sobie, to ja zostaję przy wersji kremowych ścian jednak. Zwłaszcza, że z dodatkami też nie chcesz szaleć. Żeby nie było, że będzie właśnie szaro-buro, jak zrobisz ścianę czarną i reszta szare, meble też z z czarnym, biała kanapa i czarne dodatki |
|
|
|
|
#3152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zostałabym przy tej opcji
|
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że zdecyduję się na kremowy, bo lampy też będą kremowe... Nad dywanem się nawet nie zastanawiałam...myślę, że to kwetia przyszłości.... Dzięki za wszystkie rady dziewczyny
|
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
zrobiłam muffinki z nutellą z przepisu wstawionego przez twin , wyszły rewelacyjnie ![]() mój nowy kolega powiedział mi dziś że się mnie boi nie mam pojęcia co to oznacza.
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jodie;15757027]hej!
zrobiłam muffinki z nutellą z przepisu wstawionego przez twin , wyszły rewelacyjnie ![]() mój nowy kolega powiedział mi dziś że się mnie boi nie mam pojęcia co to oznacza.[/QUOTE]Ten od uśmiechów ?
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
orientujecie się może, w jakim sklepie mogę kupić duże ciuchy męskie?
Mój brat zażyczył sobie pod choinkę ciuchy do pracy (wcześniej się ubierał w bluzy z kapturem i kolorowe koszulki), zaczął pracę biurową, więc potrzebuje raczej swetry, polówki i koszule. Obiecałam, że mu coś kupię, ale w większości sklepów te ciuchy kończą się na XL, które wcale duże nie jest a na mojego brata na pewno za krótkie i za wąskie. Nie wiem gdzie szukać... |
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja takie ciuchy kupuję ojcu w Reserved. Nie ma problemu z dużą XXL..a fasony i kolory fajne.
|
|
#3160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się jeszcze raz przejść, ale wydaje mi się, że nawet jak znajdę XXL, to raczej może być małe. Mój brat ma prawie dwa metry wzrostu i waży ze 120 kg prawie , z ciuchami jest problem. Nie chcę mu kupić obcisłego swetra, bo i tak go nie założy. Znam wólczankę czy vistulę i tam są na niego koszule czy takie ciuchy, ale chciałam gdzieś indziej, bo dużo sam sobie w tych akurat sklepach kupił
|
|
|
|
|
#3161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze kiepsko jest, czasem coś się uda upolować w H&M albo Reserved, ale częściej koszule czy polówki w Royal Collection albo Peek & Clopenberg -czyli już wszystko drogie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Ostatnio kupiłam mu w Re XXL - przymierzył w domu i kicha- mała jest, za obcisła edit Moja ostatnia obserwacja z Reserved jest taka, że upadabniają się do Zary- także rozmiarowo, wyobraźcie sobie, że ostatnio w 38 bluzkę nie zmieściły mi się- uwaga - cycki, moje małe sportowe 70B Także na bank coś kombinują i zmniejszają rozmiary .
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-09 o 15:00 |
|||
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc lipa Z ciuchami a raczej z rozmiarami u nas w Polsce generalnie lipa, to samo w damskich. A mam wrażenie, że coraz więcej i wielkoludów i ludzi otyłych. U nas ciągle królują jednak S i M, w męskich to samo. Najczęściej S bez problemu dostaniesz, XL już nie |
|
|
|
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na ojca XXL jest OK. A dla męża to M kupuję
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciesz się. U mnie wszyscy są wysocy a nawet bardzo wysocy. Ja też mam problemy z ciuchami często. Mam bardzo długie ręce i ciężko mi kupić coś z odpowiednio długimi rękawami. |
|
|
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i była ok.Z męskimi jest przerąbane, nie wiem jak damskie, bo zazwyczaj nie mam problemu, ale co ciekawe trzymam wagę i wymiary a kupuję wszystko większe niż kiedyś - zamiast 38 wybieram 40 - bo mam dosyć przykurczów, albo ciuchów, które po praniu się kurczą... W H&M natomiast M jest dosyć duże także zwariować można ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() Miśku ile masz wzrostu ? |
||
|
|
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie tak jak Dori pisze, ja tylko w Peek widziałam takie duże rozmiary
![]() Dori, ale przecież w Zarze przynajmniej na dziale Woman mają rozmiarówkę dużą Przynajmniej tak wynika z moich obserwacji, to samo w Reserved. Noszę rozmiar 36/38 a w tych sklepach zawsze muszę kupować XS albo S Za to na dziale Basic rzeczywiście wszystko jakieś przykurczone ![]() Pokażę Wam jaką kanapę znalazłam śmieszną http://stylio.pl/my_wardrobe_picture...&ownerID=24013
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-12-09 o 15:10 |
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...same L i XL...zawsze wychodzimy ze sklepu wściekli z tekstem "no tak w Polsce to wszystko na wielkoludów szyte"![]() Duży plus jest taki że na wyprzedażach te małe rozmiary zostają i często gęsto trafia na jakieś super przeceny - typu spodnie za 70 % ceny
|
|
#3168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak stylio zobaczyłam od razu Nema mi się przypomniała
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłam ostatnio w Zarze bo mnie nie stać, ale pamiętam, że zazwyczaj 38-40 kupowałam, może to był rzeczywiście Basic i Traffuluc W Re w bluzki z zimowej kolekcji eleganckie cycki mi nie weszły, jak wcisnęłam to oddychac nie mogłam, ja nie wiem o co już chodzi |
|
|
|
|
#3171 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze jutro i piątek ![]() Z tą myślą zegnam się z Wami
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-09 o 16:13 |
|
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Misku, nie wiem w ogóle czy taka firma Cię satysfakcjonuje, pewnie nie, ale my często kupujemy ciuchy dla TŻ w Cherokee...tam są duże rozmiary
nawet mój ponad 2 metrowy TŻ z rękami jak u orangutana nie ma za krótkich rękawów
|
|
|
|
#3174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie!
Cytat:
![]() Ja nie lubię, jak facet jest uległy i nie ma swojego zdania, gdy jest pierdołą Ale lubię, jak pozwala mi decydować. Lubię też, jak potrafi się mną czasem zaopiekować i jest konkretny, męski Muszę spróbować ją wyprać, może puści?Cytat:
Szarość we wnętrzach wygląda bardzo szlachetnie. I świetnie współgra z drewnem i fioletem Z kolei biały daje fajny kontrast. Nie ma sensu dawać fotkę moich włosów, bo kolory strasznie przekłamane wychodzą. Musiałabym pstryknąć w świetle dziennym. |
||
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Czyżbym była pierwsza ![]() Jeszcze dzisiaj i mam weekend
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Już czwartek TŻ pojechał na rozmowę kwalifikacyjną, z wrażenia zapomniał wyłączyć żelazko (prasował sobie koszulę).Piję kawę rozpuszczalną, bo biurowy ekspres się zepsuł. Nie wyspałam się ![]() Jeszcze nie mam prezentów dla nikogo Dorinko, zazdroszczę
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja podobnie ..z tym że lepiej - dziś pracuję tylko 6 godz, a jutro urlop na cały dzień![]() Po pracy na obiad urodzinowy teścia...a wieczorem siłka ![]() Znaczy o ile chłopcy dadzą radę . Mąż ma takie zakwasy że wczoraj przy każdym ruchu jęczał z bólu.A miałam napisać że sprzedawca z all od kremu okazał się mega porządny. Przesyłka nie przyszła w terminie..ale za to dostałam zestaw czyli krem z płynem micelarnym (i to dużym) , no i masę próbek. Będę miała kremiki Vischy na conajmniej miesiąc.
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że tak porządny sprzedawca ![]() Haniu na zakwasy najlepiej wypić wapno i gorąca kąpiel , to się chłopaki przećwiczyli |
|
|
|
|
#3179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to mam wolne od 24. grudnia do 3. stycznia - szef tak zadecydował ![]() To super, że sprzedawca okazał się uczciwy. Cytat:
Mój łyka magnez, ale od razu po treningu (jak grał w nogę) - akurat to głównie przeciwko skurczom, ale na zakwasy nigdy nie narzekał. T. dzwonił właśnie, że jest po rozmowie. Wszystko ok, tylko koleś nieco skrzywił się, że T. ma takie krótkie doświadczenie w branży farmaceutycznej ![]() TŻ ma przesyłać mu swoje CV, powinni się odezwać na początku przyszłego tygodnia. |
||
|
|
|
#3180 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chcę kupić porządne legginsy, takie żeby bez obciachu nosić do długich tunik i swetrów, ktoś coś może polecić z allegro np ?
Betti Ty szukałaś chyba legginsów ostatnio, znalazłaś może ? Co myślicie o legginsach a'la lateks ? Mam mieszane odczucia, czasem na tak, czasem na nie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

nie mam pojęcia co to oznacza.

, z ciuchami jest problem. Nie chcę mu kupić obcisłego swetra, bo i tak go nie założy. Znam wólczankę czy vistulę i tam są na niego koszule czy takie ciuchy, ale chciałam gdzieś indziej, bo dużo sam sobie w tych akurat sklepach kupił
-czyli już wszystko drogie