etorebka.pl część IV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-22, 21:06   #3151
PaulinaPPP
Zadomowienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Agnieszka Gie Pokaż wiadomość
No to ja się pochwalę. Mam swoją pierwszą etorebke! Wybrałam Cesi kawową. Dzisiaj do mnie przyjechała. Jest super. Już się zastanawiam nad następną
Mi się Cesi też bardzo podoba widziałam kawowa i jest moim zdaniem super tylko kolor ....sama nie wiem jakbym brała to weznę jasno szarą
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 21:07   #3152
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
A do etorebki dzisiaj doszły moje pieniądze za Elvie
I status na DHL jest taki :
Przesyłka w sortowni DHL

Kiedy będzie u mnie?
U mnie wczoraj tak pisalo a dzis kolo 13 mialam kuriera z torebkami

Cytat:
No to ja się pochwalę. Mam swoją pierwszą etorebke! Wybrałam Cesi kawową. Dzisiaj do mnie przyjechała. Jest super. Już się zastanawiam nad następną
Nad ktora sie zastanawiasz?
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 21:09   #3153
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axami Pokaż wiadomość
Dostałałam dzisiaj wreszcie przesyłkę, dopiero po 3- krotnej interwencji w DHL, specjalnie nastawiłam się budzik na 6.50 zeby od rana dzwonić (u mnie to jest nie lada wyczyn, bo wstaję po 10 zwykle, za to kłade się po 3 )
na paczce perfidnie naklejona jest nalepka, że awizowano.
Kurier się głupio tłumaczył, że nie moga innego statusu wpisać. Akurat..najlepiej przecież wpisać, że nikogo nie zastał, w ten sposób jest bez winy.
Ja rozumiem, że są opóźnienia i o to nie mam pretensji. Nie znosze tylko takich kłamstw.
Szkoda gadać..

I co zadowolona z przesyłki??

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 21:11   #3154
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Myślę, że jutro powinna być

Ja w tym roku wydałam na prezenty prawie 1000 złotych. Za rok kupie tylko upominki i tyle!!
Oby jutro była

Aż tyle to nie wydałam co ty takiego drogiego kupiłaś
Ja jeszcze nie podliczyłam ile mnie to wyszło lepiej nie liczyć

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj tak pisalo a dzis kolo 13 mialam kuriera z torebkami
a pisało Ci że w sortowni w Krakowie czy gdzieś w Twoich okolicach ?
Stary 2009-12-22, 21:14   #3155
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Oby jutro była

Aż tyle to nie wydałam co ty takiego drogiego kupiłaś
Ja jeszcze nie podliczyłam ile mnie to wyszło lepiej nie liczyć
Kupiłam prezenty dla mojej mamy, taty, siostry, siostrzeńca, szwagra,babci, mojego wujka(który jest moim pracodawcą), i dwóch kuzynów. Oni będą u mnie na Wigilii.

No i oczywiście dla mojego TŻ. Dla niego samego wydałam 200 zł.

Szkoda gadać...

Stary 2009-12-22, 21:14   #3156
Axami
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda gadać..

I co zadowolona z przesyłki??
torebki dla kolezanek, jeszcze nie widziały, ale mi sie bardzo podobają, choć wiem, że sama sobie nie kupię ich.
Szara i zielona Ana. Szarych mam już kilka, a tej zieleni nie miałbym do czego nosić. Ale ogólnie torebki super i wiem, że koleżankom się będą podobać
i właśnie tez dlatego tak sie martwiłam, bo to nie dla mnie
Całe szczęscie wszystko skończyło się dobrze
Myślę, że następnym razem kurier (zawsze jest u mnie ten sam z etorebkami) zastatnowi się kilka razy zanim skłamie, że niekogo nie zastał
Stary 2009-12-22, 21:18   #3157
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
a pisało Ci że w sortowni w Krakowie czy gdzieś w Twoich okolicach ?
Wczoraj byly w sortowni w Krk

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 21:20   #3158
PaulinaPPP
Zadomowienie

Axami współczuję problemów z kurierem .... najważniejsze że wszytko dobrze się skończyło

Kaaamila1 sporo wydałaś na świąteczne prezenty ja nawet nie podliczałam ile wydałam ale tak to jest od ziarka do ziarka nazbiera się miarka
Stary 2009-12-22, 21:21   #3159
Agnieszka Gie
Rozeznanie

Cytat:
No a fotki gdzie?
Będą będą. Może pojutrze. Wracam z pracy bardzo późno i nie mam możliwości zrobienia zdjęć przy dobrym świetle.

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Mi się Cesi też bardzo podoba widziałam kawowa i jest moim zdaniem super tylko kolor ....sama nie wiem jakbym brała to weznę jasno szarą
co do koloru to sugerowałam się tym ze strony internetowej, ale nie widziałam jej jeszcze w świetle dziennym. Jak obejrzę dokładnie to zdam relację
Agnieszka Gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 21:22   #3160
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

Kaaamila1 sporo wydałaś na świąteczne prezenty ja nawet nie podliczałam ile wydałam ale tak to jest od ziarka do ziarka nazbiera się miarka
Ostatnie święta jak jestem panienką więc zaszalałam. Za rok będę już żoną i będę miała swoje mieszkanie więc kaskę będę pakować na życie a nie na przyjemności.

Stary 2009-12-22, 21:28   #3161
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Będą będą. Może pojutrze. Wracam z pracy bardzo późno i nie mam możliwości zrobienia zdjęć przy dobrym świetle.
co do koloru to sugerowałam się tym ze strony internetowej, ale nie widziałam jej jeszcze w świetle dziennym. Jak obejrzę dokładnie to zdam relację
Ja go widziałam w świetle dziennym moim zdaniem jest taki jak na stronie , ale torebeczka fajna naprawdę mnie zaskoczyła

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Kaaamila1 jasne że tak ostatnie chwile szaleństwa później już będziesz myślała jakie tu ładne firanki kupić ja ci powiem że tak jak sobie myślę to też sporo wydałam tylko kupowałam tak trochę na raty ale prezent dla mamy, taty, dwóch braci, Tż , pracodawcy, dwóch babć , jednego dziadka, trójki dzieci w tym mojego chrześniaka.... nie podliczałam ale tez by sporo wyszło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 21:28   #3162
kaaamila1
Zakorzenienie

Dziewczyny od jutra chyba zmiana promocji tygodnia!! Ciekawe którą torebkę teraz dadzą... Mogliby dać Elvi(marzyć zawsze można)

Paulina to też miałaś sporo osób Ja mojemu chrześniakowi nic nie kupiłam tego roku pod choinkę, bo rok temu miał roczek i wiadomo, że jeszcze nie rozumie co się dzieje, a ja kupiłam dla niego wielkiego misia. Jego rodzice zamiast mu go rozpakowac to położyli go na półce i nawet nie dali dziecku. Wkurzyłam się i nie będę nic już prezentować. Świąt z nimi nie spędzam więc nie będę się narzucać.

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2009-12-22 o 21:32
Stary 2009-12-22, 21:32   #3163
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny od jutra chyba zmiana promocji tygodnia!! Ciekawe którą torebkę teraz dadzą... Mogliby dać Elvi(marzyć zawsze można)
Ostatnio chyba dali dzien po dacie z reklamy, wiec pewnie bedzie dopiero pojutrze
Ciekawe czym nas teraz zaskocza

Edytowane przez karolag22
Czas edycji: 2009-12-22 o 21:34
Stary 2009-12-22, 21:36   #3164
PaulinaPPP
Zadomowienie

Elvie raczej nie dadzą bo jest na wyprzedaży a ja nawet nie chce żeby była tańsza bo może ją za szybko wyprzedają wtedy i się nie załapie
Wiele dziewczyn ucieszyło by się jakby to była Amberlyn

Ja się chyba jednak zdecydowałam na Elvie i rudą Landi, tylko teraz bardzo proszę jakoś dobrą duszyczkę o skorzystanie z mojego kodu bo niedługo straci ważność i niestety ja nie mam możliwości teraz złozyć zamówienie ale jakbym miała to już bym zamawiała
Stary 2009-12-22, 21:40   #3165
Surrealna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Proponowałabym zieloną Ane lub czerwoną Liye
Cytat:
Z tych które wymieniłaś to chyba Amberlyn no albo zielona Ana. Tylko Ana ma krótkie rączki i na ramię jej nie założysz. no i jest całkiem spora.
Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
skoro lubisz na zamek to Liya odpada, choc to świetna torba. Ja jakos przyzwyczaiłam sie do tego zatrzasku, ale do autobusu to bym jej nie brała. z reszty torebek wymienionych przez Ciebie najbardziej podoba mi sie Andi, ale jak dla mnie to ona do ręki najbardziej pasuje
Cytat:
Jezeli nie chcesz juz kolejnej czarnej albo brazowej to moze czerwono-malinowa Andi albo zielona Ana Jesli mozesz wziac kolejna brazowa to bierz Amberlyn
Cytat:
Mam zieloną Anę i amberlyn to mogę polecić, ale tak jak piszesz masz już brązowe , ciekawa jest moim zdaniem czerwona Liya sama o niej marzę , czerwona Andi nie jest typowo czerwona to raczej taki malinowy kolor, mi osobiście nie podoba się za bardzo pheby dla mnie jest jakaś taka niewymiarowa nie potrafię tego określić
Także z tego tu wynika ,że jestem za czerwoną Liya i zieloną Aną ze wzgledu na to że dwie brązowe torebki już masz
Cytat:
Zielona Ana
Właśnie dlatego się waham... Zielona Ana ma dość krótkie rączki a Liya jest na zatrzask. Kusi mnie malinowa Andi choć potem może być problem z dokupieniem dodatków w tym kolorze. Pheby mi się podba, myślę że mogłaby być taką torebką na co dzień, nie rzucającą się zbytnio w oczy, co ma swoje plusy i minusy jednocześnie. A Amberlyn pasowałaby mi do wielu rzeczy i chyba jednak ona jest teraz moim numerem jeden... Myślę, że zaraz po świętach podejmę decyzję i Nowy Rok powitam z nową torebką

Ten sam probem mam zawsze z okularami... Szukam ekstawaganckich oprawek, które pasowałyby do mnie i... do wszystkiego...

Dzięki za rady, na Wizażanki zawsze można liczyć
Stary 2009-12-22, 21:43   #3166
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Elvie raczej nie dadzą bo jest na wyprzedaży a ja nawet nie chce żeby była tańsza bo może ją za szybko wyprzedają wtedy i się nie załapie
Wiele dziewczyn ucieszyło by się jakby to była Amberlyn

Ja się chyba jednak zdecydowałam na Elvie i rudą Landi, tylko teraz bardzo proszę jakoś dobrą duszyczkę o skorzystanie z mojego kodu bo niedługo straci ważność i niestety ja nie mam możliwości teraz złozyć zamówienie ale jakbym miała to już bym zamawiała
Bierz Elvi Nie pozalujesz Ja od dzis jestem jej kolejna fanka
Stary 2009-12-22, 21:46   #3167
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mila17 Pokaż wiadomość
Ja zamówilam tą: http://etorebka.pl/s03.php?f=0175 i to wlasnie tez moj swiateczny prezent, więc fajnie, jakby doszła do czwartku
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość
OOOOOOO ja dzisiaj cały dzien prubuje sie dodzwonic i dupa ! ja nie wiem co jest grane, mialam miec juz swoje torebeczki dzis... dodzwonic sie nie moge, na meile nie odpowiadają, ta infolinia mnie wkurza, jakby kazdy punkt miał swoj prywatny tel to byłoby łatwiej...
A próbowałaś interweniować przez etorebke? Dzwoń jutro od rana, jedna z wizażanek pisała że dzwoniła od 6:30 i jej sie udało. Trzymam kciuki.
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Trudno w takiej sytuacji zachować spokój ... ja też ostatnim razem się strasznie denerwowałam bo jak bym sama nie zadzwoniła to prawdopodobnie by do mnie ten kurier nie zawitał ... .
Poza tym nie wiem czy mi się wydawało, ale od jednego kuriera poczułam alkohol ... może pił poprzedniego dnia, sama nie wiem , ale nos to ja mam bardzo wyczulony na alkohol
Gdy moja firma współpracowała z DHL to też nam sie wstawiony kurier trafił, zresztą teraz jest ups i też sie zdarza może to jakaś ich choroba zawodowa objawiająca się zapachem przypominającym alkohol

Tak polecacie sobie tą Ane że jeszcze bardziej sie cieszę że będzie na mnie czekać pod choinką
Stary 2009-12-22, 21:49   #3168
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:

Paulina to też miałaś sporo osób Ja mojemu chrześniakowi nic nie kupiłam tego roku pod choinkę, bo rok temu miał roczek i wiadomo, że jeszcze nie rozumie co się dzieje, a ja kupiłam dla niego wielkiego misia. Jego rodzice zamiast mu go rozpakowac to położyli go na półce i nawet nie dali dziecku. Wkurzyłam się i nie będę nic już prezentować. Świąt z nimi nie spędzam więc nie będę się narzucać.
Rodzice twojego chrześniaka źle zrobili mimo tego że dziecko jest małe to powinno się pokazać od kogo jest prezent albo ładnie przy nim rozpakować chociaż , ja nawet jak robię chrześniakowi prezent na mikołaja to jak daje z Tż mówimy że widzielismy Mikolaja i że zostawił dla niego prezent a później rodzice podrzucają mu też pod choinkę albo ktoś się przebiera bo mama chrześniaka twierdzi że jednak zawsze dziecko zapamięta to że to był prezent od Mikołaja ale to ja go przyniosłam

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Bierz Elvi Nie pozalujesz Ja od dzis jestem jej kolejna fanka
Fanek tu na forum to jej nie brakuje odkąd jest chwilowy zanik Emilki i szarej Andi ,Elvie jest numerem jeden , bardzo chciałabym się przekonać jak będzie na żywo się prezentowała i zaryzykuję jak mi się nie spodoba najwyżej odeślę
Stary 2009-12-22, 21:53   #3169
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
To jutro powinna być u ciebie, a właściwie to dzisiaj nawet. To Ci odpowiedziałam
Cytat:
Rodzice twojego chrześniaka źle zrobili mimo tego że dziecko jest małe to powinno się pokazać od kogo jest prezent albo ładnie przy nim rozpakować chociaż , ja nawet jak robię chrześniakowi prezent na mikołaja to jak daje z Tż mówimy że widzielismy Mikolaja i że zostawił dla niego prezent a później rodzice podrzucają mu też pod choinkę albo ktoś się przebiera bo mama chrześniaka twierdzi że jednak zawsze dziecko zapamięta to że to był prezent od Mikołaja ale to ja go przyniosłam
A nawet jak nie zapamięta to od czego jest aparat i zdjęcia z rozpakowywania. Rok temu mój chrześniak miał 1,5 roku jak były święta i był bardzo szczęśliwy z rozpakowywania prezentów, darcie papieru to dla takich dzieci frajda. Oj ci rodzice nic nie rozumieją

A ja marzę że w nowym roku pojawi się emilka a jak już marzę to jeszcze dodam że w kolorze karmelowym

Dobra powizażowałam teraz biorę się za pakowanie prezentów, uwielbiam pakować prezenty

Edytowane przez Anetuniaa
Czas edycji: 2009-12-22 o 21:58
Anetuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-22, 21:56   #3170
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ze ja wczoraj myślałam o Anori zastanawiałm sie nad jej kupnem, bo mi się ona podoba, tylko ten sznurek do ściągania

przydałaby mi sie czarna torba jednak i padło na Anori jak uzbieram trochę rabatu to ja kupię...moze w styczniu...dlatego prosze wszystkie dobre duszyczki o korzystanie z mojego kodu
zastanawiałam sie jeszcze nad Solen.
Jest naprawdę bardzo fajna Tylko to zapięcie do poprawki

Cytat:
A jednak się do niej przekonałaś Myślę że jak będzie miała zamek to napewno będzie sto razy lepiej, tylko w razie jakby się coś z nią działo to nie będziesz mogła reklamować.
Dlatego będę się trzymać wersji, że reklamacja nie będzie potrzebna

Cytat:
Ale tu cisza...gdzie się podziałyście Etorebkomaniaczki??

Pewnie siedzicie w kuchni i szykujecie się do świąt
Ja niedawno wróciłam z zajęć dopiero
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 22:02   #3171
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość

A nawet jak nie zapamięta to od czego jest aparat i zdjęcia z rozpakowywania. Rok temu mój chrześniak miał 1,5 roku jak były święta i był bardzo szczęśliwy z rozpakowywania prezentów, darcie papieru to dla takich dzieci frajda. Oj ci rodzice nic nie rozumieją

A ja marzę że w nowym roku pojawi się emilka a jak już marzę to jeszcze dodam że w kolorze karmelowym
Mój w tej chwili ma dwa latka ale już rok temu biegał z torebkami po prezentach i się cieszył chociaż może tak do końca nie rozumiał o co chodzi podpatrywał u siostry, a to darcie papieru to dla dzieci naprawdę najlepsza frajda także nawet najmniejszą drobnostkę ładnie zapakowuję

Mi się też marzy Emilka w takim kolorze
Stary 2009-12-22, 22:03   #3172
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
To jutro powinna być u ciebie, a właściwie to dzisiaj nawet. To Ci odpowiedziałam

Ja teraz marze tylko o Andi pudrowej...I ze wroci wraz z szara w styczniu Kilka mam tez na oku, ale to juz nie to samo...
Stary 2009-12-22, 22:05   #3173
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój w tej chwili ma dwa latka ale już rok temu biegał z torebkami po prezentach i się cieszył chociaż może tak do końca nie rozumiał o co chodzi podpatrywał u siostry, a to darcie papieru to dla dzieci naprawdę najlepsza frajda także nawet najmniejszą drobnostkę ładnie zapakowuję

Mi się też marzy Emilka w takim kolorze
Ehh to jak będziemy tak we dwie marzyć to może się ziści. O to będzie moje postanowienie noworoczne marzyć o karmelowej emilce to może chociaż raz uda mi się w 100% go dotrzymać
Stary 2009-12-22, 22:12   #3174
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Ehh to jak będziemy tak we dwie marzyć to może się ziści. O to będzie moje postanowienie noworoczne marzyć o karmelowej emilce to może chociaż raz uda mi się w 100% go dotrzymać
Ja miałam nadzieję jak wchodziła jesienna kolekcja że dadzą Emilki w innych kolorach( karmelowy, rudy) ale niestety Czasami marzenia się spełniają może w wiosennej kolekcji uśmiechnie się do nas szczęście?
Stary 2009-12-22, 22:16   #3175
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Oby jutro była
bedzie napewno)

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 23:09   #3176
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam prezenty dla mojej mamy, taty, siostry, siostrzeńca, szwagra,babci, mojego wujka(który jest moim pracodawcą), i dwóch kuzynów. Oni będą u mnie na Wigilii.

No i oczywiście dla mojego TŻ. Dla niego samego wydałam 200 zł.

Szkoda gadać...
To faktycznie sporo
No ale święta są raz w roku więc nie żałujmy sobie i innym

Cytat:
To jest nadzieja że jutro będzie u mnie (chociaż i tak jej nie zobaczę)

Cytat:
No to czekamy Uwielbiam oglądać zdjęcia

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
bedzie napewno)
Oby
Stary 2009-12-22, 23:13   #3177
a*a*a*
Ania

Cytat:
tam było nazwisko i imię taty czy tylko adresbo jeżeli wszystkie dane sa do wymiany, to chyba nie...sama nie wiem.
Zmienione było imię i nr telefonu, adres został bez zmian. Nie wiem właśnie czy mogę to bez konsekwencji zmienić z powrotem na moje imię i tel.
Stary 2009-12-22, 23:19   #3178
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Zmienione było imię i nr telefonu, adres został bez zmian. Nie wiem właśnie czy mogę to bez konsekwencji zmienić z powrotem na moje imię i tel.
Ja tak zrobiłam
Założyłam konto i podałam dane TŻ, na jego adres przyszła torebka (podał mi kod rabatowy) i zmieniłam na swoje dane i póki co nie ma żadnych problemów
Stary 2009-12-22, 23:26   #3179
a*a*a*
Ania

Cytat:
Ja tak zrobiłam
Założyłam konto i podałam dane TŻ, na jego adres przyszła torebka (podał mi kod rabatowy) i zmieniłam na swoje dane i póki co nie ma żadnych problemów
No to już mi lepiej Dziękuję za odpowiedź
Stary 2009-12-22, 23:44   #3180
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axami Pokaż wiadomość
Dostałałam dzisiaj wreszcie przesyłkę, dopiero po 3- krotnej interwencji w DHL, specjalnie nastawiłam się budzik na 6.50 zeby od rana dzwonić (u mnie to jest nie lada wyczyn, bo wstaję po 10 zwykle, za to kłade się po 3 )
na paczce perfidnie naklejona jest nalepka, że awizowano.
Kurier się głupio tłumaczył, że nie moga innego statusu wpisać. Akurat..najlepiej przecież wpisać, że nikogo nie zastał, w ten sposób jest bez winy.
Ja rozumiem, że są opóźnienia i o to nie mam pretensji. Nie znosze tylko takich kłamstw.
Uff to dobrze, że udało Ci się to jakoś załatwić jeszcze przed świętami
Ale współczuje jednocześnie bo cała sytuacja na pewno byłą dla Ciebie stresująca

Cytat:
Jak dla mnie to mogliby dać Amberlyn za 79 zł ... wtedy bym się nawet nie wahała

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości