|
|
#3151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3152 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co zadowolona z przesyłki
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż tyle to nie wydałam co ty takiego drogiego kupiłaś ![]() ![]() Ja jeszcze nie podliczyłam ile mnie to wyszło lepiej nie liczyć---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- a pisało Ci że w sortowni w Krakowie czy gdzieś w Twoich okolicach ?
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i oczywiście dla mojego TŻ. Dla niego samego wydałam 200 zł. Szkoda gadać...
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#3156 |
|
Raczkowanie
|
torebki dla kolezanek, jeszcze nie widziały, ale mi sie bardzo podobają, choć wiem, że sama sobie nie kupię ich.
Szara i zielona Ana. Szarych mam już kilka, a tej zieleni nie miałbym do czego nosić. Ale ogólnie torebki super i wiem, że koleżankom się będą podobać ![]() i właśnie tez dlatego tak sie martwiłam, bo to nie dla mnie Całe szczęscie wszystko skończyło się dobrze ![]() Myślę, że następnym razem kurier (zawsze jest u mnie ten sam z etorebkami) zastatnowi się kilka razy zanim skłamie, że niekogo nie zastał
|
#3157 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3158 |
|
Zadomowienie
|
Axami współczuję problemów z kurierem ....
Kaaamila1 sporo wydałaś na świąteczne prezenty ja nawet nie podliczałam ile wydałam ale tak to jest od ziarka do ziarka nazbiera się miarka ![]() ![]()
|
|
|
|
#3159 | |
|
Rozeznanie
|
Będą będą. Może pojutrze. Wracam z pracy bardzo późno i nie mam możliwości zrobienia zdjęć przy dobrym świetle.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie święta jak jestem panienką więc zaszalałam. Za rok będę już żoną i będę miała swoje mieszkanie więc kaskę będę pakować na życie a nie na przyjemności.
|
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Kaaamila1 jasne że tak ostatnie chwile szaleństwa później już będziesz myślała jakie tu ładne firanki kupić ja ci powiem że tak jak sobie myślę to też sporo wydałam tylko kupowałam tak trochę na raty ale prezent dla mamy, taty, dwóch braci, Tż , pracodawcy, dwóch babć , jednego dziadka, trójki dzieci w tym mojego chrześniaka.... nie podliczałam ale tez by sporo wyszło
|
|
|
|
|
#3162 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od jutra chyba zmiana promocji tygodnia!! Ciekawe którą torebkę teraz dadzą... Mogliby dać Elvi
)Paulina to też miałaś sporo osób Ja mojemu chrześniakowi nic nie kupiłam tego roku pod choinkę, bo rok temu miał roczek i wiadomo, że jeszcze nie rozumie co się dzieje, a ja kupiłam dla niego wielkiego misia. Jego rodzice zamiast mu go rozpakowac to położyli go na półce i nawet nie dali dziecku. Wkurzyłam się i nie będę nic już prezentować. Świąt z nimi nie spędzam więc nie będę się narzucać.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2009-12-22 o 22:32 |
|
|
|
#3163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe czym nas teraz zaskocza Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2009-12-22 o 22:34 |
|
|
|
|
#3164 |
|
Zadomowienie
|
Elvie raczej nie dadzą bo jest na wyprzedaży a ja nawet nie chce żeby była tańsza bo może ją za szybko wyprzedają wtedy i się nie załapie
Wiele dziewczyn ucieszyło by się jakby to była Amberlyn ![]() Ja się chyba jednak zdecydowałam na Elvie i rudą Landi, tylko teraz bardzo proszę jakoś dobrą duszyczkę o skorzystanie z mojego kodu bo niedługo straci ważność ![]() ![]() i niestety ja nie mam możliwości teraz złozyć zamówienie ale jakbym miała to już bym zamawiała
|
|
|
|
#3165 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ten sam probem mam zawsze z okularami... Szukam ekstawaganckich oprawek, które pasowałyby do mnie i... do wszystkiego... ![]() ![]() Dzięki za rady, na Wizażanki zawsze można liczyć
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3167 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak polecacie sobie tą Ane że jeszcze bardziej sie cieszę że będzie na mnie czekać pod choinką
|
|
|
#3168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mama chrześniaka twierdzi że jednak zawsze dziecko zapamięta to że to był prezent od Mikołaja ale to ja go przyniosłam![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Fanek tu na forum to jej nie brakuje odkąd jest chwilowy zanik Emilki i szarej Andi ,Elvie jest numerem jeden , bardzo chciałabym się przekonać jak będzie na żywo się prezentowała i zaryzykuję jak mi się nie spodoba najwyżej odeślę
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Wtajemniczenie
|
To jutro powinna być u ciebie, a właściwie to dzisiaj nawet. To Ci odpowiedziałam
Cytat:
![]() A ja marzę że w nowym roku pojawi się emilka a jak już marzę to jeszcze dodam że w kolorze karmelowym ![]() Dobra powizażowałam teraz biorę się za pakowanie prezentów, uwielbiam pakować prezenty
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2009-12-22 o 22:58 |
|
|
|
|
#3170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko to zapięcie do poprawki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3171 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podpatrywał u siostry, a to darcie papieru to dla dzieci naprawdę najlepsza frajda![]() Mi się też marzy Emilka w takim kolorze |
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja teraz marze tylko o Andi pudrowej...I ze wroci wraz z szara w styczniu Kilka mam tez na oku, ale to juz nie to samo... |
|
|
|
|
#3173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to może chociaż raz uda mi się w 100% go dotrzymać
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale święta są raz w roku więc nie żałujmy sobie i innym ![]() To jest nadzieja że jutro będzie u mnie (chociaż i tak jej nie zobaczę Cytat:
Uwielbiam oglądać zdjęcia ![]() Oby ![]()
|
|
|
#3177 |
|
Ania
|
Zmienione było imię i nr telefonu, adres został bez zmian. Nie wiem właśnie czy mogę to bez konsekwencji zmienić z powrotem na moje imię i tel.
|
|
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Założyłam konto i podałam dane TŻ, na jego adres przyszła torebka (podał mi kod rabatowy) i zmieniłam na swoje dane i póki co nie ma żadnych problemów
|
|
|
#3179 | |
|
Ania
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
|
#3180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale współczuje jednocześnie bo cała sytuacja na pewno byłą dla Ciebie stresująca Cytat:
... wtedy bym się nawet nie wahała
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

co ty takiego drogiego kupiłaś