|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
w około tysiące serduszek , mi wystarczy tylko Twoje.
#3152 |
Raczkowanie
|
`Trzeba coś stracić by docenić, żeby odzyskać trzeba się zmienić.
`Tak, jednak wszystko osobno. Razem... nigdy nie wychodzi. `Czyste serce przywraca wzrok, oczyszcza oczy. `To nie kwestia tego, kto mi pozwoli. Kwestia tego, kto mnie powstrzyma. `Wciskam sobie że każdy mój krok to świadomy wybór. `Nie ma końca,nie ma początku,jest tylko niezaspokojona pasja życia... ` ...za mała by dotknąć nieba ! `Chociaz raz pozwól mi usłyszeć że zależy ci właśnie na mnie...
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Raczkowanie
|
Witam Panie ![]() ________ Z okazji dzisiejszych Walentynek organizujemy akcję: strzelamy do zakochanych. |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Raczkowanie
|
Kochanie ja już myślałam , że o mnie zapomniałaś
![]() Tęskniłam ! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak to przeczytałam to mi się śmiać za chciało z tej końcówki ![]() ![]() ________________
Konsekwentnie bez napinki pie*dolimy walentynki. ![]() Wiesz gdy miałam napisać Ci , że to koniec poczułam coś takiego , że nie będę mogła bez Ciebie żyć. Przecież kiedyś zawsze mówiłam , że jesteś moim sercem a bez niego bym nie przeżyła . Kochanie uwielbiam jak nazywasz mnie swoją ` przyszłą żoną ` ![]() Jutrzejszy dzień nazwę moim bo to dzień zakochanych a ja jestem cholernie zakochana w tobie. Uwielbiam czuć dotyk twojego języka. _______________ " Zawsze będziesz moim księciem trzymającym mnie za rękę " |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zadomowienie
|
Borowiczanka
![]() Kto pije w ostatki ten jest piękny i gładki . ;D Z Tobą sprawdzam jak to jet kochać mimo wad.
![]() |
#3156 |
BAN stały
|
kamisha- pierwszy tekst już na gadulcu wylądował
![]() ![]() marikab- dziękuję i jak zawsze, tak i dziś coś niecoś upolowałam ![]() Przez Ciebie znów zaczęłam rysować serca w zeszytach Kocham patrzeć gdy się uśmiechasz, bo wiem, że ten uśmiech jest tylko dla mnie I love you more than I can say- kocham cie bardziej niż jestem w stanie to wyrazić Bo tylko w Twoich oczach znajduję szczęście, w ustach namiętność, a w ciele upojenie Przebywając z Tobą mam zaszczyt doznawania szczęścia Nigdy nic nie dostałam od życia, do czasu gdy anioły nie zesłały mi Ciebie Tylko Tobą chcę się nasycać i zaspokajać mój głód Dzisiaj tak nietypowo, bo na słodko, może się komuś na jutro przyda, bo mi niespecjalnie. Luty ma dla mnie 27 dni- z wszystkich kalendarzy już dawno wymazałam 14!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
Wszystko ma jakieś drugie dno. Twoja miłość też miała - nie była nią. Pozostaje mi czekać, aż ostatnia nuta Jego głosu, ostatni obraz Jego twarzy, Jego zapach, opuszki palców, spojrzenie zniknie, w raz z ostatnią łzą wylaną przez Niego. Tak bardzo bym chciała, aby Jego serce zawsze biło obok mojego.. ''Szczęście jest tam, gdzie się je widzi.'' Czuję mole w brzuchu na widok komunikatu z Twoim imieniem. grise ja najlepsza? to miano jest zbyt wysokie dla takiej szarej myszki. ono opisuje Twoją twórczość, genialna jak zawsze ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-02-13 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Rozeznanie
|
Borowiczanka - zmotywowałaś <3 dziękuje
![]() Omijając marzenia.
księżniczka właśnie się poddała.
#3159 |
Raczkowanie
|
![]()
nomoredrama, Missi_16 - <333 ! ;**
LoccoAngel - czoorcie, jesteś prze genialna ! ![]() - Co robisz ? - Czekam na czereśnie. Zapukaj cicho do antywłamaniowych drzwi mojego serca. Niedorosła miłość. Cruel Lady.
Edytowane przez nieproszona Czas edycji: 2010-02-13 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
Pamiętasz, byłam twoja, jak nikt kochałam Cię.
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
oglądałam 'miasto aniołów' i nie moglam zrozumieć dlaczego zrezygnował dla niej z wieczności? dla jednego dotyku i pocałunku?
teraz już wiem.. piszę Ci w sms'ie,że potrzebuję, żeby ktoś mnie przytulił. dziwne,że nigdy nie myślisz, by mnie wtedy odwiedzić... ![]() _______ widziałam nowe życie, machało rękami i noagmi, krzyczało ' a grrr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 What have I got to do to make you love me????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Raczkowanie
|
martiska taak? jak miło
![]() ![]() PWRD "Myślę o Tobie" Chcesz wiedzieć co ja robię? hmmm... Niech się zastanowię, myślę o Tobie, Tylko Ty jesteś w mojej głowie, W moich myślach, szkoda że nie widzisz jak za Tobą tęsknię, brak mi Twych uśmiechów Twych westchnień, Twych włosów czuję się nieswojo gdy nie słyszę Twego głosu Liczy się każdy moment spędzony z Tobą nie zamieniłbym go z żadną pieniędzy kwotą, bo dla mnie noce i dnie są tylko po to, aby co robić? o Tobie myśleć dla mnie to jedyne, możliwe wyjście w tych chwilach kiedy Ciebie obok mnie nie ma to, co pozostaje mi to marzenia. "Senne marzenia, słodkie marzenia" Myślę o Tobie wtedy kiedy Ciebie obok mnie nie ma "Senne marzenia, słodkie marzenia" Myślę o Tobie w dal odchodzą zmartwienia "Senne marzenia, słodkie marzenia" Myślę o Tobie, to że jesteś doceniam "Senne marzenia, słodkie marzenia" Myślę o Tobie, i nic nigdy tego nie zmienia Marzę teraz i będę marzył kiedy będę starszy niech mnie ktoś o marzenie o Tobie oskarży wtedy bez wątpienia jestem winny nie ma prawa robić tego nikt inny nie pozwolę na to nigdy marzę podczas ulewnego deszczu i gdy słońce świeci od świtu do zmierzchu za to nie dam wsadzić się do aresztu ani zakuć w kajdanki, tylko przyjdę do Ciebie tak jak książę z bajki i będę Ci do ucha szeptał, że Cię kocham moja Piękna, jesteś dla mnie jak Królewna bądź pewna, tego co do Ciebie czuję, nie żartuję, z dnia na dzień się coraz bardziej zakochuję w Tobie o to, co robię.
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;) ;**
nieproszona - ojj dziękuję słoneczko. : **
ty co garść marzeń mych za nic masz. tylko mnie poproś do tańca. ja na nic więcej nie liczę. raz wysłuchaj mnie. nie myśl o sobie. stereotypowo. ona zakochana w nim, on w niej. nawzajem o sobie nie wiedzą. uciekaj z moich myśli! rozumiesz?! marzenia o nas.. przemaglowane myśli, podarty pamiętnik a ja nadal Cię kocham. może i się narzucam ale to miłość, skarbie.
pełne zakochanie.. [glamour]628526[/glamour] Edytowane przez nomoredrama Czas edycji: 2010-02-13 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zadomowienie
|
kamisha - okradłam
![]() martiska - nawet nie wiesz jak mi miło ![]() _________________
Rozmawiając z Tobą myślałam, że to sen. Teraz jesteś mi potrzebny do przetrwania jak tlen. - Jak ja mam się wobec Niego zachowywać? Co robić? - Bądź po prostu sobą. Nie musisz udawać. - Żeby być sobą, muszę udawać - zauważyła z goryczą. - Jak to? - A tak, że sama nie wiem kim jestem. Nic nie pozostało po Tobie. Nawet zdjęcia nie mam. Tylko widzę Ciebie w głowie, noszę Ciebie w sobie. Wiesz dobrze o tym, bo otulasz mnie skrzydłami, chodzisz po ziemi z aniołami. - Nie ma mnie dla nikogo. - Nawet dla mnie? - A jesteś nikim? Należy się zmieniać, by jakim jest się pozostać. Aby zostać, trzeba problemom sprostać. Ciągle się zmieniam - tą samą mam postać.
#3165 |
Zadomowienie
|
Zrobię wszystko byś znowu był bezpieczny. I mam małą proźbę. Będę wdzięczna, jeśli napiszecie mi, która z Was jest autorką mojego podpisu?
Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-02-13 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Raczkowanie
|
Ej przecież miałeś zaopiekować się moim sercem, a nie je ranić !
Doskonałość ? Mogłabym ją osiągnąć ! Gdybym chciała. Tak ! Świat też można przesłodzić zwyczajnie jak kawę, czy herbatę. Bo czasami jest za słodka. Tak właśnie jest w moim świecie. Przesłodzony, bez szczypty niczego co było by inne, co mogło by mnie stąd wyrwać. Kiedy dąży się do celu, to naprawdę świetna zabawa i pomimo kłopotów i pomimo problemów, przeszkód wciąż na przekór. Gdy osiągnie się cel, okazuje się, że nie był tyle wart. Nie możemy tak trwać, gdyż zabijemy się kiedyś wzrokiem.
#3167 |
Wtajemniczenie
|
Pani_Czekoladowa, Guziki xD < - Okradłam.. ;*
_________________ oProstytutka to zawód ... ku**a to charakter. oSa takie dni kiedy czlowiek przytulilby sie nawet do jeza oKalejdoskop nagich ciał oSetny raz to samo zło |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
A kto zostanie moją walentynką? !
![]() ____ Chcesz ,to idź. Drzwi zostawiam otwarte. Chciałabym, żeby bolało go tak, jak mnie. Ten ból ją zabijał, choć tak chciała żyć... Wydaje jej się wciąż, że wróci, jak zawsze wracał. Usiądzie obok niej, chwyci jej dłoń i szepnie delikatnie do ucha, że przeprasza za wszystko... a ona znów na ustach poczuje smak jego warg, a swojego szczęścia.
#3169 |
Wtajemniczenie
|
You said I'm crazy If I am I'm crazy for you .czy któraś z dziewczyn, ma opisy apropo kogoś, kogo nie można mięć? jest za daleko, nie można go dotknąć, czuć że jest. ? PS jesteście niesamowite ![]()
![]() |
#3170 |
Raczkowanie
|
Tylko przy Tobie mimo wszystko wzejdzie słońce .
Mówi się , że lepiej mieć niewiele , by później mniej było do stracenia . Ciebie nie miałam nigdy , a jednak straciłam .. A wiesz jak kocha się kogoś myślami ? Poległam w walce z emocjami . A na rozświetlające niebo gwiazdy patrzę już obojętnie . Czekałam tyle czasu na jeden ruch w moją stronę , jedno skinięcie palcem , jedną wiadomość .. i mimo upływu czasu nie potrafiłabym się odegrać , nie odpisać , przemilczeć .. Ta słabość do Ciebie nadal siedzi gdzieś głęboko we mnie . Stwierdziłam , że Twoją fotografię usunę z mego portfela i tak mam Cię wciąż przed oczami . Jedyne co mi pozostało to tylko wzruszyć ramionami .
![]() |
#3171 | |
Rozeznanie
|
zgłaszam się na ochotnika <rączka w górze>
![]() Cytat:
![]() ![]() it's my biggest wish./ to jest moje największe życzenie. i potrafię słodko kwaśna być jak chilli. zamiast tylko marzyć, bądź jak marzenie. nigdy nie masz pewności, że jesteś jedyną osobą której on nie może się oprzeć. cała jestem different ![]() uśmiechnął się do niej los. potem okazało się że to był uśmiech ironiczny. czasami trzeba poromansować, żeby dostrzec prawdziwą miłość. spójrz na mnie, ja się tutaj nie marnuję. jesteś moim życiem przy każdej spadającej gwiazdce. bo po dwóch setkach z sokiem wygaduje się różne brednie.. a Tobie jak często zdarza się od zmysłów odejść?
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#3173 |
Raczkowanie
|
Dot.: ;) ;**
Słonko Ty też,Ty też
![]() ![]() ![]() Issue,Nieproszona,,12 Stonka,inquiring-Okradam *.* ~~ Gdyby było tak prosto naprawić jak się popsuło. Bo ja to ja.Zwykłe 58 kilogramów czystej miłości. Gdyby tak zebrać wszystkie wylane tej nocy łzy i wpuścić je do Bałtyku,okazałoby się,że jest bardziej zasolone niż Morze Czerwone. Kur*a,a co to ja królik doświadczalny?Zamknięta w Twoim sercu,poddana tysiącom doświadczeń. Zima.Zima.Szczęście poszło na chorobowe. Będę wrzodem na dupie ale odejść nie dam. Będąc z Tobą mogłam pójść spać o 2 w nocy i wstać o 6 będąc nadal pełną energii,a teraz?Chodzę spać o 19,wstaje o 12 a oczy i tak nie chcą się otworzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zadomowienie
|
Toogether93 ja!
![]() ii...trzymaj się, Mała. Walentynki. Też mi coś. głupszej nazwy to ja nie słyszałam.
![]() |
#3175 |
Raczkowanie
|
myszka23101
![]() ![]() To boli kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie. I trudno tak musiało być,dzisiaj nie mam złudzeń. Nie mogę złapać tchu i łapię paranoję. Zauważ, że Twój uśmiech przywraca bicie mojego serca. Bestialskość życia stłamsiła mnie, zdeptała, podcięła mi skrzydła już bujające w locie, ograbiła mnie z wszelkich radości, do jakich miałam prawo. You can see how my heart beats. You can see it through my chest. Zostały ci sny na jawie dziś nic- za późno na skruchę wiem. Cały świat jak w kolorach tęczy mieni się, staje czas i znikają lęki. Serca są po to,by krwawić tęsknotą... I have a good heart a little girl in a jar on the table. Is just the heart beat faster. |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Wtajemniczenie
|
Pragnę poczuć blask twego oka na moim ciele, myśl że chcesz mnie mieć.
Mała, niedoświadczona miłość która góry miała zdobywać. Zrezygnowała na pobliskim pagórku. Wyrzuciłam Cię. Kocham jednak nadal we mnie siedzi. absurdalnie, Primadonna, Kochanaa ![]() P.S. najlepszego na walentynki tym które lubią to święto, a tym które za nim nie przepadają życzę oby ten dzień był jednym z najlepszych pomimo nielubianego święta. <3 ;*
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 ![]() Edytowane przez Drift Czas edycji: 2010-02-14 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Raczkowanie
|
...żadna wielka miłość nie umiera do końca. Możemy do niej strzelać z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć. Potrafi znaleźć sobie drogę do wolności i zaskoczyć nas, pojawiając się, kiedy jesteśmy już cholernie pewni, że umarła, albo, że przynajmniej leży bezpiecznie schowana pod stertami innych spraw. Widziałeś tą dziewczynę? zawsze na czarno.! a dziś nawet rajstopy kolorowe ubrała.! co z nią? -podobno się zakochała. czy jakieś inne nieszczęście. Tak bardzo chciała się na Nim zemścić. Za te wszystkie małe i duże kłamstewka szeptane do ucha. Za samotne poranki bez Niego. Za raniące, obojętne spojrzenie, które codziennie czuła na swym ciele niczym zimny szron. Za to, że Mu nie zależy. Za to, że zostawił Ją niczym małe dziecko porzucające znudzoną zabawkę. Za Jego cholerny egoizm. Chciała się zemścić, lecz nie umiała. Bo mścić się na osobie, którą się kocha, to jak wbijać szpilki we własne serce. Był taki miły, taki delikatny. Niemożliwe, żeby mnie oszukiwał. Jest szczery. Inny niż wszyscy tego pana już nie ma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Rozeznanie
|
Siła kobiet nie tkwi w tym co mówią, ale ile razy to powtarzają.
najlepsze, co możesz zrobić, to znaleźć kogoś, kto kocha cię taką, jaką jesteś. W dobrym czy złym nastroju, ładną czy brzydką, przystojną, jaka byś nie była. Właściwa osoba nadal będzie uważała,że z d**y świeci ci słońce. Kawał chu.ja reszta cha.ma. moim dobrym imieniem nie wycieraj nigdy gęby. Wiesz jak się teraz czuje ?! Mam ochotę rzucać wszystkim co mi wpadnie do rąk, a łzy płyną w nie kontrolowany sposób. Teraz wogóle nie chce kogoś pokochać. Nie chcę ufać. Nie chcę się zawieść. Chcę pominąć szept sprzeciwiający się w mojej głowie. Żyć w swoim świecie, choć to takie nierealne. Chciałam być poważna, przyzwoita, pracowita, niedostępna i jeść tylko zdrową żywność. Ludzie to była jedyna rzecz, której nie mogłam rozgryźć. Nie jestem widocznie warta nawet odrobiny kiczu. Nawet tego walentynkowego.
#3179 |
Zadomowienie
|
pytaniem gonie pytanie
spędzam walentynki na sofie czerwonej rozgrzanej bez uprzedzeń nie czekam już na wzajemność, telefon i róże... Obawy zabierają coraz to inne kolory szczęścia zostawiając tylko te brunatne, szare, czarne.Nie bój się za często, a wiele zyskasz i znów pomalujesz świat na barwy czerwone w białe groszki. uśmiechu już nie włożę na samotne dziś poliki Na pergaminowej duszy zapisujesz chwile.Wiecznym piórem ze skrzydeł namiętności
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2010-02-14 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Raczkowanie
|
W klatce świadomości .
.. i te całodniowe obrazy w mojej głowie , o których nigdy w życiu się nie dowiesz .. Twój wzrok opętał moje ciało , oboje myślimy o tym samym . Chciałabym zdobyc cały świat , chyba każdy ma na to jedną szansę . Łącząc pragnienia z marzeniami przenoszę się w trzeci wymiar . Miłość, marzenia, uczucia i myśli , jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt . Z każdym spojrzeniem do mojej torebki , za każdym razem wysypuje się kupa wspomnień . Dźwigam wciąż z sobą ten bagaż przeszłości . Szczerze nie wiem dlaczego , przecież chciałam się od niej odciąc , zapomniec .. a może to wszystko wraca by uświadomic mi że ktoś z tamtych czasów na mnie czeka ? a my ? my to zwykli ludzie po przejściach . Ludzie się nie zmieniają . Nie ma sensu się łudzic , liczyc na takie głupoty jak metamorfozy duszy na lepsze . I pocieszam się wciąż , że słów : Kocham Cię z moich ust w tym banalnym dniu na pewno nie wziął byś na serio .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-02-14 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.