|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
dobrze, że przynajmniej się przyznajesz do tego czynu!
![]() mogę być Twoją walentynką zawsze, nie tylko 14-go lutego :sex: _______
'czy chciałbyś być dla niej tej nocy ragga kocurem ?' Twoje skarby chowane w spodniach kryją się przy moich, które chowam pod bluzką proszę, potwierdź swoją miłość pocałunkiem. dotknęłam kiedyś Ciebie, smak miałeś gorzki, a jednak pociągałeś chodź, poruszam biodrami przed Tobą ej kotku, mam tu jointa, mógłbyś podać mi ogień ? ona nawet źle odbija się w Twoich oczach, nie pasuje do nich, tak jak ja nie daleko Ci do mojego ideału.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-02-13 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |
Wtajemniczenie
|
- jakie zrobiłem na Tobie pierwsze wrażenie? - Ty w ogóle nie zrobiłeś na mnie wrażenia. usłyszysz serca mego takt tak sam na sami gdzie wszystko ułożone jak policyjny pies chcę poczuć to, że będzie gorąco dzień dobry. już Cię nie kocham, kocham mało, bo lecę zbierać się na balety ![]() ![]() **** ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Raczkowanie
|
Porcelanowy uśmiech Na porcelanowej twarzy Tak nie wiele potrafi wyrazić.
Chciałabym wysłać mu pustego sms-a, lub kropkę na gadu. Po to aby chociaż przez chwile być główną myślą w jego głowie ... Z każdym dniem oddalamy się od siebie coraz bardziej i czuję jak część mnie umiera. Być może dla Ciebie czas spędzony ze mną, był nic nie warty. Mimo to dziękuję, że poświęciłeś mi chwilkę, Dzięki Tobie wiem co to miłość .. moje uczucia do Niego są teraz mniej pogmatwane . mają sens . chcę Go tulić , chronić , kochać . jestem ciekawa , czy odwiedzam Jego sny . czy mówię w Jego snach . wieczorami zamiast gwiazd oglądamy telewizję , w internecie szukamy miłości by zaręczyć się sms-em , a po kilku miesiącach rozstać się przez maila .
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to wypada tak... ? ![]() ![]() <33 ___
spróbuj użyć tej części mózgu, która odpowiada za zapamiętywanie. wrzuć wszystkie zbędne pliki do kosza i opróżnij go, to przecież takie proste - powiedział (...) C:\Dokuments and Settings\Mózg\Moja pamięć: ON - USUŃ PLIK. czy na pewno chcesz usunąć ten plik? tak\nie Plik został usunięty. Kosz: Opróżnij kosz jeśli kiedykolwiek miałeś kogoś tak bliskiego dobrze wiesz o czym myśli się jadąc autobusem po co śpiewa się Te piosenki i co wymyśla się, leżąc w łóżku, tuż przed snem. przecież to bez sensu kochać - pomyślała i poszła się napić nie, nie potrafię opowiedzieć Ci dokładnie co miałam na myśli mówiąc, że nie będę potrafiła żyć bez Ciebie, może myślałam o porannym piciu kawy, wspólnym jedzeniu obiadu, o niepotrzebnych, ale tak ważnych telefonach, o buziaku na pożegnanie i na dobranoc może miałam na myśli te ciche wieczory, w które Ty udajesz, że masz dużo pracy a ja czytam kolejną nudną powieść. Może, ale przecież do tej pory robiłam to wszystko sama, więc może tęsknota za tym jest niepotrzebna ?
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-02-13 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Przyczajenie
|
- raz na zawsze, wypie.rdalaj z mojego życia!
![]() - gdy wszystko układa mi się iście zaje.biście, Ty musisz się pojawić i wszystko spierd.olić?! ![]() - głupie "no, siema" i Twój uśmiech, który tak uwielbiałam, spieprzył mi cały humor, ach... jak cudownie. ![]() - nawet nie zdajesz sobie sprawy, co czuję, gdy znów Cię widzę... te same pieprzone uczucia, jak wtedy, kiedy pierwszy raz mnie pocałowałeś... przyspieszone bicie serca, motylki w brzuchu. tylko, że ja tego nie chcę! nie chcę Cię znów! zraniłeś tak bardzo, a więc po prostu spier.dalaj! _____________________ trochę wulgaryzmów użyłam. no cóż, już taki mam humor, bo jeden dupek mi go dziś spieprzył... głupim "no, siema" ![]() wiem, że są beznadziejne, ale gdzieś chciałam to przelać, nie jesteście złe za dość częste wulgaryzmy?
7.01 - 17.09 osiem miesięcy i dziesięć dni... dziękuję za wszystko ![]() Edytowane przez weruskowa Czas edycji: 2010-02-13 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Raczkowanie
|
Rzygam wspomnieniami jak po litrze czystej wódki.
Jak widzisz,jest coraz lepiej. Czuje się świetnie gryząc nadgarstki powstrzymują krzyk. Siedzę kolejny dzień w przepoconej piżamie trzymając w ręku kakao które już dawno się popsuło. Kocham to uczucie gdy pękają szwy w połatanym sercu. Prawda,że jest bosko? Ciiii.Nie płacz.Doszyje się kolejną łatke,doszyje.Będzie dobrze,Serduszko. Podaruj mi najpiękniejsze kłamstwo.Powiedz,że mnie kochasz. Gdyby można było umrzeć z miłości byłaby to pierwsza rzecz którą bym zrobiła po naszym rozstaniu. Gdy ujrzała piękną fioletową sukienkę wybuchnęła płaczem. On nienawidził fioletowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko komary nie pójdą do nieba. Dla nich świat jest jednowymiarowy - pić bez umiaru. kawa- na bezsenność, sen- na bez miłość zycie nie jest tak porywajace i romantyczne, jak byc powinno, wiec mówi sie rzeczy nieprawdziwe, bo lepiej, jezeli powstaja fantazje. Nie jest istotne to, czy sa prawda, dopóki sie w nie wierzy... Dlaczego znowu robisz mi nadzieję na lepsze jutro . ? dlaczego to robisz .? Chciałam się z Ciebie wyleczyć.!! a tu lipa. Napisałeś do Mnie i teraz piszemy ale w tym samym czasie piszesz do mnie i do mojej przyjaciółki i do innej setki dziewczyn. Zastanów się co Ty robisz.! dajesz mi nadzieję,że ze Mną będziesz chodził,że będziemy szczęśliwą parą. A w tym czasie takimi samymi tekstami bajerujesz moją przyjaciółkę. Ogarnij się ok .? ;/ Wyleczę się z Ciebie.!! udowodnię Ci to wiesz . ? Zadała Mu pytanie.! Kochasz mnie.? On odpowiedział z uśmiechem na twarzy . tak. a po chwili dodał Ale robię Cię w chu*ja . ![]() Żyć pełnią... ach, nawet księżycowi nie zawsze się to udaje.
Czasami rodzi się we mnie jakiś głód życia, nie znana tęsknota za spełnieniem się w innych rolach, smakowanie ciała i duszy jeszcze nie poznanej. Odkrywać trzeba do końca.
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no to co, składamy wszystko w całość? 'jest taka sentymentalna, że trudno jej się z tym uporać' 'w jej głowie świat nie był poukładany' on nie napisał bo bał się że ona nie odpisze ona nie napisała bo bała się że on nie odpisze. potęguje Twe emocje Ty wariujesz, pragniesz jeszcze. nie jestem tabliczką czekolady nie każdemu muszę smakować. jestem tak stabilna emocjonalnie jak szklanka wody trzymana przez człowieka z parkinsonem. -podobam Ci się? -myślę, że spodobałbyś się mojej mamie. ![]()
![]() |
#3129 |
BAN stały
|
wiesz co jest najgorsze ? najgorsze jest to , że mówisz że jestem Twoją najnajnajlepszą przyjaciółką . ale jest coś jeszcze gorszego niż to najgorsze . spędzając z Tobą walentynki , nie mogę nawet przytulić Cię bez żadnego podtekstu . NIENAWIDZĘ WALENTYNEK . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
myszka23101
![]() xxgroszek07 xx ![]() ![]() Szepcza do mnie przedmioty. Zadzwon, bo dosc mam juz ciszy tej, to w takich chwilach latwo oszalec jest.
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
a serce bije juz innym rytmem.
Codzienne sprawy siadają mi na rzęsach. Kołysza się, skaczą, tańczą. Nieznośne słowa wypalają dziury w moim sercu. Bo czujesz takie ciepło .. kiedy On robi ci herbatę z malinami i obiecuje szczęście wbrew wszystkiemu. Wymianiemy się szczerymi uśmiechami, i zakochujemy sie w sobie na nowo. Od rana oglądam zdjęcia. Wszystkie jakie mam. Teraz widzę je inaczej bo wiem, co się wydarzy po każdym z nich. I to widać. Z twarzy można naprawdę wyczytać wszystko. Godzinami czysciła okulary z wczorajszych spojrzeń. Pchasz mnie na głęboką wodę, potrafiąc w ostatniej chwili podać mi rękę, kiedy okazuje się, że nie podołałam. Idealnie doprowadzasz mnie do szału, i doskonale dajesz się kochać. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2010-02-13 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Raczkowanie
|
172800 sekund zapominania by w ciągu 1 sekundy stracić głowę.
Intensywne rozmowy o niczym, Zaprzyjaźniłam się z Tobą by móc bezkarnie patrzeć w Twoje oczy. Żadne kilometry nas nie przerosły. -Dlaczego powinienem zostać ? -Bo kiedy jestem z Tobą staję sie odrobinę mniej egoistyczna dla świata. Jesteś jak woda, żeby sprawnie funkcjonować potrzebuję Ciebie 1.5 litra dziennie, ale potrafię przeżyć samotnie aż 3 dni. Stworzyliśmy własny świat z Twoich obrazów i moich słów. Zabrałeś moją duszę, zamiast niej mam w sobie muzykę. Cuda się zdarzają, byś wypłynął na głębię. Zgubiłam Cię, ale ty wciąż idziesz obok mnie. Myślę o Tobie zawsze wtedy gdy zaparzam herbatę i chwile później kiedy powoli delektuję się jej smakiem, aby myśleć o Tobie jak najdłużej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
`kocham Cię mój wyimaginowany przyjacielu.
` zwykły człowiek o niezwykłym sercu. `jesteś każdą myślą w mojej głowie i każdą, chwilą którą żyje. ` ... i nawet Twoje milczenie wydaje sie podniecające. ` nie poruszam światem.
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......
Twoje imię." |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Przyczajenie
|
hej ja dopiero zaczynam . ale obserwuje was od dłuzszego czasu i jestescie niesamowite .
uwielbiam czytacc wasze opisyyy .; DDDDD I znow spatykam cie na ulicy i znow pragne zeby było tak tak wczesniej niczym sie nie przejmowalismy wszysko było takie piekne . Ale dotarło do mnie to ze co dobre wszybko sie konczy. Edytowane przez furrry Czas edycji: 2010-02-13 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
BAN stały
|
grise a my kochamy naszą GRISE ![]() nomoredrama że ja wspaniała ? ![]() ![]() xxgroszek07xx groszek mój wspaniały i mega utalentowany ![]() uwielbaim Cię zaczarowywac wiesz ? ![]() . . .
zapukał . zapukał w moje serce sobie od tak . a kiedy ja je mu otworzyłam ten sobie zwiał. pomyślmy tak przez chwile cobyśmy robili w życiu bez tych wszystkich ironi spłatanych nam przez los ? bim . bam . bon . no co ? nigdy nie słyszłeś jak bije serce zakochanej osoby ? zabłyśnij tak jak ja to pogadamy o ewentualnym wprowadzeniu Cie w moje życie chłopcze. każdy płatek śniegu złapany na język . każdy bałwan ze śniegu . wszystko normalnie wszystko przypomina mi o Tobie i o naszych wspólnie spędzonych chwilach. od dzisiaj uczę się uwielbiać rozczarowywania . wręcz pokochać . |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Raczkowanie
|
marikab - Miło Skarbie <3 ;*
![]() ![]() ![]() juz sie troche uspokoiłam... ![]() _________________________ ________ *niewyżyta seksualnie krowa ruchana sztucznym wibratorem...! *Chce poznac Twoje ciałko teraz, wiec sie rozbieraj, będę Cie kąpaĆ, kąpaĆ... ![]() * Mój kochany zwariowany wariat <3 ;* * uszy sie myje a nie trzepie o wanne! ;P * Słucham jak talerz z widelcem obgadują nóż, ktory rozmawia z parówką o jej smierci w moich ustach! ;P * I'm Evil ];-> * Tee lala? But Ci sie rozwala! ;P * heh. olał Cie? no i dobrze! Przykro mi... <haha> _________________________ ________________________ IhateU, blondii69,cherriies, m4dziar4, Magari91, ruda wiewiora, agatka944, nie dla lansu, myszka23101, _mandarynka KOCHAM <3 ;d ii kradne ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-02-13 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Przyczajenie
|
Tańczyła coraz szybciej. Kolejne piruety pozwalały jej sprawnie odganiać od siebie spadające płatki śniegu. Rytm jej serca był dla niej muzyka. Szybką i niespokojną. Nie czuła zmęczenia. Z każdym krokiem jej energia wzrastała. Targana tysiącem myśli i wspomnień. Perfekcyjna w tańcu, czuła się taka nie idealna w środku. Im szybciej tańczyła, tym więcej śniegu spadało dookoła nie. Tak jak gdyby niebo się z nią ścigało.
Burza oklasków. Tłum wiwatuje Moje mysli przepełnione twoim usmiechem . ;** psychopatyczne spojrzenie na Swiatt . ; D Zeskoczyła z huśtawki wtedy, gdy znajdowała się w najwyższym punkcie. Ruszyła przed siebie nie pozostawiając na śniegu żadnych śladów. bezsensowy czas ktory straciłam Wpatrujac sie w twoje zrednice. Edytowane przez furrry Czas edycji: 2010-02-13 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
'W jej sercu kryła się tajemnica ,żaden chłopak nie mógł jej rozgryźć ,ale ona widziała co to było ,zwykła pustka.
'Porcelanowa laleczka z prawdziwym uśmiechem .
#3139 |
Zadomowienie
|
I będzie tak, jak byś mnie nigdy nie poznał. Obiecuję.
Czy oddasz mi serce swoje? |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Raczkowanie
|
Jopel - Przypomnę Ci. <3
przypadek czy przeznaczenie ?
![]() |
#3141 |
Wtajemniczenie
|
xxgroszek07xx - <3. serducho dla mojej zaczarowanej, od zawsze na zawsze. ;**
Wiara w ludzi niezwykłych pozwala dosięgnąć im gwiazd. Nas czyni lepszymi za to że pomagamy im ten cel realizować. (tak Vancouver'sko z racji srebrnego medalu Adasia).
#3142 |
Przyczajenie
|
- Chciałam posłuchać... popatrzeć - młoda dziewczyna o długich czarnych lokach, wskazuje ręką na pozytywkę z porcelanową baletnicą - Też tak kiedyś tańczyłam... - szepcze prawie do siebie.
handlowałam Marzeniami . chciałam aby popatrzec w twoje niebieskie oczy a ty sie odemnie odwrociłes . |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Raczkowanie
|
Tracę kontrole właśnie teraz i czuję ,że to jest w porządku.
Pomiędzy skrajnościami jest wiele warstw. twoje zachłanne spojrzenia od dzisiaj będą tylko prymitywnymi. obiecałam sobie, że już więcej nie dam się nabrać i nie utonę w twoim spojrzeniu. / abstracion. uwielbiam Cię w sposób , którego nie umiem sprecyzować. jestem tak skonstruowana, że kocham w jedyny i nie powtarzalny sposób. tak, po mojemu. rozdzierający ból w sercu i myśl 'dobrze zrobiłaś', krzyczana przez rozum. do ilu trzeba liczyć, gdy liczy się na mężczyznę? Ktokolwiek powiedział, że słońce przynosi szczęscie, ten nigdy nie tańczył w deszczu.
![]() |
#3144 |
Raczkowanie
|
![]() zatańcz ze mną jak wiatr .
![]() zabierz stąd mnie, chcę środkiem burzy przejść . czujesz coś . Ty wciąż drżysz . co Nas rani, nie zabija . ![]() każda z gwiazd na niebie, świeci blaskiem Twym . ![]() zwolnij życia bieg . wielką radość dajesz mi < 3 w Twych objęciach chce się żyć . ![]() usta Twe, chcę czuć ich smak . namaluję na niebie, tam Ciebie wśród gwiazd . ![]()
![]() |
#3145 |
Raczkowanie
|
obiecywał mi niebo, a dał tylko piekło.
bez względu na koszty zakocham się w Tobie bez pamięci. bawię się w berka z marzeniami . z każdym dniem jej rumieńce bladły, on już nie miał siły spojrzeć w jej błękitne oczy, w których nikł blask. Poprawiasz mi humor lepiej niż milion kostek czekolady, lody z filmem i koc z herbatą. Kocham Cię bardziej niż dobrą książkę nocą i czekoladowy budyń. Pragnę Cię bardziej niż wspiąć się na Mont Everest, przepłynąć La Manche i zobaczyć Paryż. Każda z tych rzeczy, jeśli nie ma Cię przy mnie - nawet myślami - wydaje się bezbarwna. słuchawki są nadal splątane, przypominają mi moją miłość. spotykam wiele nie poprawności aż w końcu napotykam piękną muzykę.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Raczkowanie
|
Witajcie wszystkie! ;*
Obaczajam Wasze teksty juz jakiś czas i w końcu postanowiłam, że też coś napiszę, a nie tylko okradamm ![]() normalnie Wszystkie jesteście niesamowite! ![]() ![]() _________________________ więc teraz coś ode mnie: Skulona siedzi w kącie pokoju. Cała trzęsie się z zimna - nie ma jej kto objąć... Jej oczy spuchnięte, twarz cała mokra od łez- brakuje dłoni która by ja otarła. Serce jak z lodu. Zamarzło z braku czułości- nie ma nikogo kto by je ogrzał. Już mnie nie kochasz... Nic dla Ciebie nie znaczę... A jeszcze wczoraj zapewniałeś, że jestem dla Ciebie wszystkim... </3 Misiu. Dziękuje Ci za to ze zawsze mogę się do Ciebie przytulić w trudnych chwilach. Wypłakać kiedy jest mi źle i nie ogarniam życia. Dziękuje za to że mogę ci powiedzieć wszystko i mam pewność ze nikomu nic nie powiesz.. Dziękuje że jesteś ze mną od tylu lat. I za to własne Cię kocham mój pluszowy niedźwiadku! ![]() _________________________ ___________ Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś niemal całe życie i dopiero teraz czujesz ,że go kochasz... <M3 Edytowane przez Cholerna_Realistka Czas edycji: 2010-02-14 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
`egzystencjonalny bunt z ekstazą wyrafinowania . Zobaczyłam Go i wydawało mi się, że patrzę na zupełnie obcą twarz, szczęśliwa że zapomnienie podziałało odwróciłam twarz. I wtedy odezwał się, a jego głos skręcił każdą możliwą cząstkę mojego wnętrza.Bo z Jego słów nie zostałam jeszcze wyleczona. nie otworzę, choćbyś wydrapał „przepraszam” na mych drzwiach ! I nawet moje dłonie pachną tęsknotą. nie będę wyjściem awaryjnym , gdy z inną Ci nie wyjdzie ! malinowe życie zaplątane w gume do żucia. Wiesz Kochanie, lubię słuchać jak z przejęciem opowiadasz o swojej pasji. Trochę przypominasz wtedy mnie mówiącą o Tobie. - obiecałeś , że przyjdziesz o dziesiątej . umierałam ze strachu ! , - to tylko siedem minut . - chciałbyś umierać przez siedem minut ? Powinnam Ci postawić pomnik. Sprawiłeś, że mogę przez bite 5 godzin leżeć na łóżku wbijając wzrok w pająka wiszącego na pajęczynie. I nie mam siły krzyczeć, choć przecież zawsze bałam się pająków. ![]() Zamorduję Cię! Normalnie uduszę! A potem zakopię, odkopię, sklonuję i zabiję te klony!
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Raczkowanie
|
Tak nie musiało być.
Zaplątałeś życie mi. Kocham Cię, kocham! -Dlaczego chłopaki są wyższe od dziewczyn? - Bo chwasty szybciej rosną. ;DD
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasami trzeba jako dobro oceniać mniejsze zło.
Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca. Radość też boli. Ale to nic. Ból urzeczywistnia. Tylko on jest prawdziwy. Wszystko z niego: strach, rozpacz, tęsknota, której zabić nie można, bo przemyca się w kolorze oczu i zapachu. I dlatego jest wieczna, jak trawa. Nie lekceważmy tęsknoty. Czy nie to w nas jest najsilniejsze? Ostatecznie co ze wszystkiego zostaje, to tylko tęsknota Nic z tego, wracają tylko chwile. I najczęściej nieruchome jak zdjęcia. Tęsknota za nimi jest jak krzyk. - A jakie jest największe kłamstwo świata? - To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna nim rządzić los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
always be yourself - tak wiem , bardzo się ciesze <3 ;*
Otojest- oczywiście że zostanę Twoją walentynką <3 nomoredrama - okradaj ile chcesz ![]() --- "Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko." "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." „To ze posiadasz cala masę zbędnych kilogramów nie znaczy ze masz chodzić w worku na kartofle możesz sięgnać szczytu, możesz zmienić wizerunek ale pamietaj kim jestes” Wierzę w miłość, nie przestanę, Powiedz słowo, że Ty nie, Wsiądę w pociąg i odjadę, szukać drogi swej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.