Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 11:25   #3151
malamenda2009
Zakorzenienie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Rozspiska jest w pierwszym poście wątku, ćwiczysz Bum Bum (reszta to skrótowe wersje), oprócz tego ćwiczy się sculpt, high&tight,cardio axe itd, wszytko jest na chomiku
Stary 2011-06-13, 13:26   #3152
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

wiadomo że bieganie jest darmowe ale bym chciała to ćwiczyć...... i pewnie wykupie limit na chomiku a jaki wykupić by się wszystko zciągło?
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:48   #3153
Agatka_a
Raczkowanie

Drugi dzień za mną, masakra... Czy później też tak wszystko boli?
Jutro cardio i ukochane bumbum, nie wiem jak ja dam radę
Agatka_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:57   #3154
MadSyndrome
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
wiadomo że bieganie jest darmowe ale bym chciała to ćwiczyć...... i pewnie wykupie limit na chomiku a jaki wykupić by się wszystko zciągło?

wyślę Ci stronę z której ja ściągnęłam dzisiaj wszystkie, nie z chomika i za darmo na pw wyślę
MadSyndrome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:52   #3155
sky and sand
Przyczajenie

też jestem po drugim dniu. wszystko boli, ale i tak jest cudownie
aż mi się nie chce robić jutrzejszej przerwy!
sky and sand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:57   #3156
Agatka_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sky and sand Pokaż wiadomość
też jestem po drugim dniu. wszystko boli, ale i tak jest cudownie
aż mi się nie chce robić jutrzejszej przerwy!
Ja mam przerwę pojutrze, ale nie wiem czy dam radę jutro zrobić BumBum, bo ledwo chodzę po schodach, a gdzie dopiero jakieś półprzysiady itp :/
Stary 2011-06-13, 19:20   #3157
sky and sand
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agatka_a Pokaż wiadomość
Ja mam przerwę pojutrze, ale nie wiem czy dam radę jutro zrobić BumBum, bo ledwo chodzę po schodach, a gdzie dopiero jakieś półprzysiady itp :/
mi najgorzej idzie dziś siadanie
ale jak się wzięłam za ćwiczenia, trochę się rozruszałam to dałam radę tylko, że tobiłam h&t, a one są troszeczkę lżejsze
sky and sand jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-13, 22:34   #3158
karoolciaaa1992
Raczkowanie

GG do karoolciaaa1992

Hej Dziewczyny! ja już po tygodniu ćwiczeń i czuję się z tym świetnie !
Dzisiaj był sculp - nie cierpie tego -.- dostałam skurczu jakiegoś okropnego i 15 minut przed końcem wyłączyłam. Nie chce tego robic bo rączki mam super a tam ciagle bica i trica się ćwiczy A te na siedząco to już w ogóle tragedia, więc poszłam na rolki póki pogoda fajna
Na razie motywacja jest na razie...
Stary 2011-06-14, 10:19   #3159
Agatka_a
Raczkowanie

Słuchajcie, dziś mam trzeci dzień i wypada mi BumBum i Cardio... ale mam takie zakwasy na udach, że nie dam rady zrobić BumBum, za dużo tam tych półprzysiadów itp. jak na moje zakwasy. Myślicie, że mogę zamiast tego zrobić poza Cardio jakiś aerobik czy rozciąganie, czy lepiej zamiast jutro to dziś zrobić wolne, a jutro Cardio i BumBum?
Stary 2011-06-14, 12:06   #3160
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Słuchajcie, dziś mam trzeci dzień i wypada mi BumBum i Cardio... ale mam takie zakwasy na udach, że nie dam rady zrobić BumBum, za dużo tam tych półprzysiadów itp. jak na moje zakwasy. Myślicie, że mogę zamiast tego zrobić poza Cardio jakiś aerobik czy rozciąganie, czy lepiej zamiast jutro to dziś zrobić wolne, a jutro Cardio i BumBum?
Wiesz co ja tez w pierwszym tyg miałam spore zakwasy ale jak zaczynałam rozgrzewke to jakos tak to wszytsko przechodziło moze zobacz po cardio jak bedziesz sie czuła bo moze sie okazac ze zakwasy mineły ( u mnie tak było) i dasz rade to bum bum zrobic bo jakby nie było to chyba najbardziej działąjący zestaw cwiczeń, ale z drugiej strony jak nie bedziesz czuła się na siłach to nie ma co sie katować zrobisz tyle ile możesz i już nic sie przecież złego nie stanie a możesz bardziej sobie zaszkodzić i ból bedzie wiekszy jak cos naciągniesz a czy ty przypadkiem nie zaczynasz tez turbo fire??
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:33   #3161
Agatka_a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
Wiesz co ja tez w pierwszym tyg miałam spore zakwasy ale jak zaczynałam rozgrzewke to jakos tak to wszytsko przechodziło moze zobacz po cardio jak bedziesz sie czuła bo moze sie okazac ze zakwasy mineły ( u mnie tak było) i dasz rade to bum bum zrobic bo jakby nie było to chyba najbardziej działąjący zestaw cwiczeń, ale z drugiej strony jak nie bedziesz czuła się na siłach to nie ma co sie katować zrobisz tyle ile możesz i już nic sie przecież złego nie stanie a możesz bardziej sobie zaszkodzić i ból bedzie wiekszy jak cos naciągniesz a czy ty przypadkiem nie zaczynasz tez turbo fire??
Narazie daje spokój z TF, nie dam rady ale kręcę HH po minimum godzinę dziennie, z czasem dorzucę bieganie albo rower.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 13:06   #3162
00karolina00
Raczkowanie

.... włączyłam bum bum. Ćwiczę 15 minut z krótkimi przerwami i dałam sobie spokój ;| Te ćwiczenia to jakaś masakra + moja masakryczna kondycja = tragedia. Nogi jak z waty, podczas ćwiczeń się trzęsą... czuję się jak bym przebiegła dobre kilka kilometrów... będe próbować dobrnąc do końca tego filmiku, ale póki to się nie uda, nie lecę dalej. Masakra
Stary 2011-06-14, 13:14   #3163
Nina0007
Raczkowanie

No okej, butt lift, ale bez przesady. To chyba trening dla wytrwałych, bo trzeba zwrócić uwagę na to, by nie dokładać tkanki mięśniowej do pokładów tłuszczyku, więc jeśli ktos się już za to bierze... to radzę być wytrwałym i pospalać całkowicie tkankę tłuszczową na pośladkach
Nina0007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 13:45   #3164
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 00karolina00 Pokaż wiadomość
.... włączyłam bum bum. Ćwiczę 15 minut z krótkimi przerwami i dałam sobie spokój ;| Te ćwiczenia to jakaś masakra + moja masakryczna kondycja = tragedia. Nogi jak z waty, podczas ćwiczeń się trzęsą... czuję się jak bym przebiegła dobre kilka kilometrów... będe próbować dobrnąc do końca tego filmiku, ale póki to się nie uda, nie lecę dalej. Masakra
Nie przejmuj się bum bum to akurat najtrudniejszy zestaw ale dający najbardziej wymierne efekty, ja za pierwszym razem jak to odpaliłąm to pod koniec myślałam ze zejde na zawałdosłownie leżałam po wszystkim na dywanie i podnieść sie nie mogłam ale z czasem z czasem było coraz lepiej aż w niedziele ostatnie bum bum sprawiało mi przyjemność nawet dawałam z siebie na maksa i czerpałam z tego przyjemność choć może teraz trudno ci w to uwierzyć rób ile możesz jak czujesz że już masz dosyć to chwile odpocznij i lecisz dalej małymi kroczkami a do celu

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Narazie daje spokój z TF, nie dam rady ale kręcę HH po minimum godzinę dziennie, z czasem dorzucę bieganie albo rower.
Hihi ja właśnie dzisiaj zaczełam TF w niedziele skończyłam BBL a teraz lece z czymś nowym a powiedz mi czy takie HH coś daje widzisz jakieś efekty w postaci mniejszych boczków?? bo mni własnie to interesuje żeby się ich pozbyc po BBL nie powiem bo zmalały ale jeszcze coś tam zostało do wytopienia ćwiczysz na takim ciężkim czy z masażem np??

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Hihi ja właśnie dzisiaj zaczełam TF w niedziele skończyłam BBL a teraz lece z czymś nowym a powiedz mi czy takie HH coś daje widzisz jakieś efekty w postaci mniejszych boczków?? bo mni własnie to interesuje żeby się ich pozbyc po BBL nie powiem bo zmalały ale jeszcze coś tam zostało do wytopienia ćwiczysz na takim ciężkim czy z masażem np??
Stary 2011-06-14, 14:00   #3165
00karolina00
Raczkowanie

A czy można rozłożyć sobie taki filmik na dwie części? Tzn zrobic 15 minut rano i 15 minut wieczorem? Czy to nie da już takiego efektu i lepiej jest robić wszystko od razu?
Stary 2011-06-14, 14:05   #3166
megi533
Rozeznanie

Hmmm wiesz lepiej robić od razu bo zanim sie rozgrzejesz to te 15min już minie a bardziej efektywnie ćwiczy się jak ćwiczysz dłuższy czas ale np myśle że jak byś sobie zrobiła po tych 15 min ćw jakąś chwile na odpoczynek i leciała dalej nio ale jeśli i to nie pomorze to chyba lepiej zrobić połowe rano a połowe wieczorem niż nic ale czy to będzie tak efektywne to nie wiem bo nie jestem ekspertem hehe ale od czegoś trzeba zacząć , na pociszenie powiem tylko że inne filmiki przynajmniej dla mnie są lżejsze to bum bum tylko daje ostro w tyłek
Stary 2011-06-14, 14:07   #3167
karoolciaaa1992
Raczkowanie

GG do karoolciaaa1992

Cytat:
Napisane przez 00karolina00 Pokaż wiadomość
A czy można rozłożyć sobie taki filmik na dwie części? Tzn zrobic 15 minut rano i 15 minut wieczorem? Czy to nie da już takiego efektu i lepiej jest robić wszystko od razu?
Chyba lepiej od razu. Napewno bum bum czy cardio lepiej robic caloscia bo to cwiczenia dosc.. aerobowe i im dłużej je się cwiczy tym wiecej się spala. Trzeba zacisnac zeby i się przełamac a potem już pójdzie.
Stary 2011-06-14, 14:21   #3168
Agatka_a
Raczkowanie

Cytat:
Ja kręcę dopiero od soboty, ale na innych wątkach dziewczyny wrzucają zdjęcia przed/po i efekty widać Mam HH z masażerem, zamówiłam z allegro najtańsze, z przesyłką 35zł. Wiadomo, że nie jest to jakaś super jakość, ale działa bo boli
Stary 2011-06-14, 15:24   #3169
00karolina00
Raczkowanie

Udało się..nigdy w zyciu się ze mnie tak nie lało powiedzcie czy te ćwiczenia kształtują tylko tyłek czy również działają na wewnętrzną stronę ud? Mam takie otłuszczone, że nie moge na to patrzeć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 15:59   #3170
megi533
Rozeznanie

I co satysfakcja jest?? Bo ja czułam się wspaniale jak dotrwałam do końca Działają działają na całe uda ja tez mam problem z wewnętrzną częscia ud choć teraz jest już lepiej (troche stwardniały)ale wczesniej przed BBL lekko mowiąc były sflaczałe i nawet nie czuć było pod tłuszczykiem zadnego miesnia, ale generalnie spadło mi około2,5-3cm z ud w naszerszym miejscu po miesiacu BBL i uda sie znacznie poprawiły ta wewnętrzna strona też
Stary 2011-06-14, 17:42   #3171
00karolina00
Raczkowanie

Cytat:
I co satysfakcja jest?? Bo ja czułam się wspaniale jak dotrwałam do końca Działają działają na całe uda ja tez mam problem z wewnętrzną częscia ud choć teraz jest już lepiej (troche stwardniały)ale wczesniej przed BBL lekko mowiąc były sflaczałe i nawet nie czuć było pod tłuszczykiem zadnego miesnia, ale generalnie spadło mi około2,5-3cm z ud w naszerszym miejscu po miesiacu BBL i uda sie znacznie poprawiły ta wewnętrzna strona też
Oczywiscie, że jest Nie dałabym sobie spokoju gdybym tego dziś nie skończyła...
A który program ćwiczysz? Bo ja wybrałam uniesienie i rzeźbienie, mimo tego, że mam trochę tłuszczyku...ale gdybym go zgubiła to chyba nie miałabym tyłka i żadnych kształtów Mam nadzieję, że jednak na wew. stronę ud jakoś ten program też zadziała.
A czy na ręce,ramiona jakoś to działa? Tam też mam tłuszcz, ale widzę, że w bum bum można sobie nimi trochę pomachać. Fajnie by było gdyby na ręce to tez trochę pomagało Ate dziewczyny na filmiku to istne lalki barbie - idealne figury! Ciekawe jak uzyskały takie piekne ciała

Edytowane przez 00karolina00
Czas edycji: 2011-06-14 o 17:43
00karolina00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 17:55   #3172
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))

a czy stosujecie jakąś diete? czy nie?
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 18:09   #3173
megi533
Rozeznanie

Ja ćwiczyłam slim & lift ponoć przynosi najszybciej efekty choc w sumie każdy jakies przyniesie tylko w różnym tempie Co do rączek to najlepiej o nie zadba sculpt tam jest bardzo dużo cwiczen z ciężarkami więc z pewnością coś z rączkami się stanie mi np zaczeły sie zarysowywać jakieś mieśnie małę ale są poza tym łądnie też lecą boczki i talia tylko ze tak jak mówie ja robiłam slim & lift i po tym programie miałam fajne efekty , i pewnie dalej bym została z BBL ale troche mnie własnie te idealne laleczki zaczeły irytowac i generalnie troche musze od pupy odpocząc i zając się reszta ciała jak teraz zrzuce troche tłuszczyka z całego ciałka to wróce na rzezbienie do brazylijek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 19:04   #3174
Agatka_a
Raczkowanie

Ja dziś zrobiłam całe Cardio i 15minut BumBum, więcej nie dałam rady.

Ale jak "tańczę" Cardio, to czuję się żałośnie Te laleczki wszystkie takie ładne, uśmiechnięte, zrelaksowane, fajnie się ruszają, a ruszam się jak słoń, a jeszcze prowadzący powtarza "jeah, sexy, relax", a jak ja mam się czuć sexy jak ze mnie leje się pot?
Stary 2011-06-14, 19:10   #3175
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
a czy stosujecie jakąś diete? czy nie?
Ja zanim zaczełam ćwiczyć liczyłam kalorie ale teraz poprostu staram się w miare zdrowo odzywiac jesc 5 posiłków itp
Stary 2011-06-15, 11:59   #3176
MadSyndrome
Zadomowienie

Potrzebuję motywacji nie umiem się za to zabrać jakoś. Problemem może być moja kondycja basic sobie powtórzyłam kilka razy żeby się wyuczyć tych ruchów, ale teraz nie wiem co robić... chcę po prostu mniej sflaczałe nogi i tyłek (+ jego podniesienie), nie chciałabym, żeby coś z moimi rękami się stało do tego nie jestem pewna czy te ćwiczenia dobrze są rozłożone... nie mam tego w filmiku co i kiedy ćwiczyć, ma ktoś może rozpiske na podniesienie i kształtowanie?
Stary 2011-06-15, 12:20   #3177
ivoncja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MadSyndrome Pokaż wiadomość
Potrzebuję motywacji nie umiem się za to zabrać jakoś. Problemem może być moja kondycja basic sobie powtórzyłam kilka razy żeby się wyuczyć tych ruchów, ale teraz nie wiem co robić... chcę po prostu mniej sflaczałe nogi i tyłek (+ jego podniesienie), nie chciałabym, żeby coś z moimi rękami się stało do tego nie jestem pewna czy te ćwiczenia dobrze są rozłożone... nie mam tego w filmiku co i kiedy ćwiczyć, ma ktoś może rozpiske na podniesienie i kształtowanie?
Rozpiska dla wszystkich programów jest na moim chomiku.
-------------------------------------------
Twardym trza być, a nie miętkim!
ivoncja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:21   #3178
00karolina00
Raczkowanie

Cytat:
A no ja mam Wiesz, ja się zmotywowałam jak zobaczyłam te piękne tyłki na samym początku filmiku Po bum bum nie moge się ruszać...ledwo wstałamz łożka a już w życiu nie dam rady zrobić ćwiczeń, które są na dziś! Jeden dzień odpocznę...na szczęście zakwasy mijają i organizm się przyzwyczaja do ćwiczeń, więc to tylko na początku. Ale muszę wam powiedzieć, że przez jakiś czas ćwiczyłam trochę pilates (też z filmikami) i przy bum bum to jest po prostu pikuś.....chciałam zapisać się na tańce latynoamerykańskie ale ćwiczenia pewnie wyglądają podobnie do tego - trzeba się szybko ruszać, non stop.... i już mi się tańców odechciało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg workout 001.jpg (108,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg workout 002.jpg (118,4 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez 00karolina00
Czas edycji: 2011-06-15 o 12:23
00karolina00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:25   #3179
MadSyndrome
Zadomowienie

Dzięki wielkie dziewczyny
no nic, muszę się w końcu za to wziąć już się boję tych zakwasów, ostatnio ćwiczyłam... 4 lata temu pomierzę się, porobię zdjęcia "przed" i za jakiś miesiąc może pochwalę się rezultatem
Stary 2011-06-15, 12:51   #3180
Agatka_a
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki wielkie dziewczyny
no nic, muszę się w końcu za to wziąć już się boję tych zakwasów, ostatnio ćwiczyłam... 4 lata temu pomierzę się, porobię zdjęcia "przed" i za jakiś miesiąc może pochwalę się rezultatem
Ja akurat robię "Slim&Lift", po BumBum zakwasy mam okropne, ale jakoś walcze, BumBum miałam w pierwszy dzień, 2 dzień dałam radę według rozpiski, a wczoraj zrobiłam połowę BumBum, nie mogłam całości, ale dziś mam dzień na odpoczynek, zakwasy już mniejsze, i jutro zamierzam zrobić trening co do minuty!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości