Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień2010,cz6 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-20, 10:52   #3151
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

A tak z innej beczki to mamy dziś 3 rocznicę ślubu było raz lepiej raz gorzej (dużo się żaliłam na forum, ale założyłam nowe konto-bo teraz wstyd mi za to i zrozumiałam że nie wszystko należy upubliczniać ) ale teraz jest super
to ja dziś stawiam
: pijemy::pa rty:

póki co nie świętujemy w żaden sposób, ale i tak Go kocham

a wczoraj byliśmy na pierwszych teoretycznych zajęciach w SR i każda dziewczyna dostała słodkiego misia (z łapkami zapinanymi na rzep-to można go zawiesić) z kocykiem między łapkami
a z informacji które mi zapadły w pamięć (było 80 osób-jak wykład na uczelni) to jedynie na temat karmienia: że jak coś kobietę zdenerwuje to przez 2 godziny może nie mieć pokarmu i dlatego babka kazała facetom ustępować we wszystkim swoim Paniom i nikogo nie wpuszczać do domu-zwłaszcza przez pierwsze 2 tygodnie (z wyraźnym wyszczególnieniem teściowej i wciąż powtarzać jakie to one są cudowne i wspaniałe i jakie mają cudne dziecko... żeby zminimalizować ryzyko problemów z lakatcją (bo większość ponoć siedzi w głowie) i baby bluesa

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:53   #3152
Gustawek
Rozeznanie

Dot.: Chyba nadszedł już nasz czas,rodzić jadą pierwsze z nas!mamyListopad-grudzień20

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
też mnie to zastanawia, ja tę osobę znam od jakiegoś czasu z innego wątku, nie związanego (o dziwo!) z ciążą, tam długo pisała i wydaję mi się (i innym dziewczynom, które pisały tez tam), że tam była prawdziwą osoba ( choć teraz trudno stwierdzić, co jest prawda a co nie w jej przypadku). I często pisała, że chciałaby mieć faceta, dziecko itp. To młoda osoba, 89 rocznik, twierdzi, że pracuje jako opiekunka do dzieci. Jestem w szoku w ogóle, jak można włozyć tyle energii w tworzenie takich historii i to jakich historii!!o poronieniach itp!! ja jakbym miała miec fikcyjne konto, to bym raczej robiła z siebie piękną i bogatą kobietę żeby inni mi zazdrościli no ale ja mam problemy, by być na bieżąco z naszym watkiem, a co dopiero z fikcyjnym kontem

a ja wciaż czekam na kuriera z mebelkami dla małej
Aliszcze, aż mnie przeszły dreszcze... opiekunka do dzieci
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:54   #3153
_paulinka2
Wtajemniczenie

KarolinaB a Ty chodzisz prywatnie ?

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:56   #3154
De28
Wtajemniczenie

Mallinka- gratuluje

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 10:56   #3155
79 Marta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki to mamy dziś 3 rocznicę ślubu było raz lepiej raz gorzej (dużo się żaliłam na forum, ale założyłam nowe konto-bo teraz wstyd mi za to i zrozumiałam że nie wszystko należy upubliczniać ) ale teraz jest super
to ja dziś stawiam
Stary 2010-10-20, 10:56   #3156
_paulinka2
Wtajemniczenie

mallinka gratulację ! raz lepiej, raz gorzej ale wyszliście z tego razem, to najważniejsze no to

o to ciekawe, ale jak ja powiem te informację mojemu tżtowi, to sobie nie weźmie tak do serca jakby usłyszał to na SR...

dbam o włosy

Stary 2010-10-20, 10:57   #3157
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mallinka, o kurczę, ale historia
Być może ta osoba cierpi na jakieś zaburzenie psychiczne - osobowość histrioniczną albo wieloraką

A może poprostu sie jej nudzi wiec zaklada rozne nicki , zmysla historie czeka na rozwoj sytaucji i ma np potem ubaw
Wcale nie jest powiedziane ze musi bych psychiczna , chora itp

W kazdym badz razie dobrze malinko zrobilas

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 10:58   #3158
Artystka23
Dragonfly

Ogolic...jak wy to robicie?bo ja raz probowalam i trwalo to dobra godzine a jesli chodzi o buty to wciaz sie wkurzam ze nie mam lyzki do butow i jak kucne to sie podniesc nie moge
Stary 2010-10-20, 10:58   #3159
Gustawek
Rozeznanie

Mallinka i dopiero się przyznajesz gratulacje
a co do "uzewnętrzniania" sie na forach to zgadzam się z Tobą w 100%. Nie o wszystkim trzeba pisać.
Stary 2010-10-20, 11:00   #3160
sereniti
Zakorzenienie

Joanna ja mam taki brzuszek hehe w 37 tygodniu nie wiem gdzie ta moja dzidzia się mieści
kurczę nie mogę dziś znaleźć sobie miejsca - za tydzień o tej porze będę już po cc .... przyznam się że coraz bardziej się boję - niby nadrabiam miną przy tż i rodzince ale w środku STRACH
właśnie rozpakowałam nianię+monitor oddechu+ lampkę w jednym tommy tippee bardzo ładne tylko kurka instrukcja po angielsku bo to z Anglii sprowadzone a w polce tego modelu nie ma jeszcze podobno. ale są rysunki więc jakoś dam radę - zresztą za taką śmiesznie niską cenę to mogę nawet tłumaczyć całą instrukcję ze słownikiem w łapie
mam propozycję imienia dla Bombelinki - Balbinka!!!! ciotka mojej babci miała na imię Balbina hehe zmieniła sobie na Barbara...ciekawe czemu
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:00   #3161
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Ogolic...jak wy to robicie?bo ja raz probowalam i trwalo to dobra godzine a jesli chodzi o buty to wciaz sie wkurzam ze nie mam lyzki do butow i jak kucne to sie podniesc nie moge
Ja to robie do lusterka i nawet mi to idzie choc nie powiem zdarzy mi sie zaciac.

Co do butów mAM wkładane a jak ubieram wiazane to maz mi pomaga

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 11:05   #3162
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
o to ciekawe, ale jak ja powiem te informację mojemu tżtowi, to sobie nie weźmie tak do serca jakby usłyszał to na SR...
też tak myślę wczoraj wydawało mi się że przysypia na tych zajęciach-siedzieliśmy na końcu bo się spóźniliśmy i słabo było słychać ale potem w domu sam zaczął temat karmienia byłam w szoku jak ja mu o czymś mówie to nie możemy nawiązać rozmowy, a tu proszę

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
Mallinka i dopiero się przyznajesz
byłam młoda i głupia teraz TZ już zna moj nick i zgląda mi czasem przez ramię to wiem że nie należy pisać w emocjach o sprawach o których normalnie nikomu nie mówimy, a sobie po chwili wybaczamy

Człowiek to się jednak całe życie uczy...

Stary 2010-10-20, 11:05   #3163
Aliszcze
Zakorzenienie

Mallinka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!: dziekuje-kwiatek:

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:05   #3164
rptrbj1978
Rozeznanie

Malinka gratulacje!!!
a ja leze i jem i brzuch mi rosnie.

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:09   #3165
kretencja
Zakorzenienie

Mallinka, wszystkiego najpiękniejszego dla Was!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 11:10   #3166
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
...

byłam młoda i głupia teraz TZ już zna moj nick i zgląda mi czasem przez ramię to wiem że nie należy pisać w emocjach o sprawach o których normalnie nikomu nie mówimy, a sobie po chwili wybaczamy

Człowiek to się jednak całe życie uczy...
nie no chodziło mi o to że dopiero o 12.00 się chwalisz rocznicą
Stary 2010-10-20, 11:11   #3167
mallinka
Zadomowienie

Dziękuję za wszystkie życzenia

to z tej okazji spróbuję się wziąć za porządki w domu

Stary 2010-10-20, 11:12   #3168
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dzięki info jednej z nas () dowiedziałam się o dziwnej sprawie, a mianowicie jedna dziewczyna ma wiele nicków/kont na wizażu i pisze na nich różne historie... Pozwoliłam sobie usunąć ją z naszej listy mam oczekujących (była w 2 osobach a odzywała się też pod 3 nickiem tylko bez wpisania na listę) bo uważam iż mamy wystarczająco dużo realnych problemów aby jeszcze martwić się czyimiś wyimaginowanymi...: pala:
Nie wiem co kierują tą osobą, że tak się zachowuje ale nie do mnie należy rozważanie tego

Tu możecie przeczytać o kogo chodzi i jakie mniej więcej historie ona przedstawia (!szok!), dodam jedynie jeszcze tylko że jest też ona założycielką wątku mam styczniowo-lutowych
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2928
Masakra.. po co komu tyle kont i w ogole pewnie co drugie slowo to byla nieprawda,,

Hmm Irysowa?

a w ogole wlasnie gapa ze mnie, wszystkiego NAJ NAJ z okazji rocznicy dla Ciebie i męża

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Anecka az jakiego m iasta jestes?
Z legncy, mala moskwa i te sprawy

Cytat:
Też tak uważam... a właśnie Ranka pisała że urodziła bliźniaki-a to był jej 4 post na forum...
Trochę mnie rozwaliła ta informacja dziś rano-i nie wiem czy z tego powodu nie straciłam humoru... To my tu się uzewnetrzniamy a tu proszę jakie kwiatki-mam tylko nadzieję że mój nr kom mają tylko właściwe osoby
Ja jestem calkowicie normalna

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
ja tez nawet prosiłam o wpisanie na liste wrrr....
z drugiej strony moze to osoba bardzo samotna

Ale w sumie co ma do tego ze jest samotna, ja tez czuje sie generalnie samotnie a jakos mam jedno konto i pisze prawde

Cytat:
Zgadzam się, chyba moderatorzy powinni ją zablokować
Jesli ma zmienny IP to nie da rady..
a szkoda.

W ogole mody powinni usuwac osoby/loginy ktore nie byly uzywane dlugo albo nie maja postow. Zapewne duzo miesca by sie na serwerze zrobilo, bo przeciez tych nieuzywanych loginow jest tyle ze glowa mala..

Joanna, ale zgrabny brzusio Patrzac prozdem nawet nie masz takich no "Zapadlin pod piersiami"

Hmm slonce wychodzi a ja dalej leze. Znow mialam niemila historie ale juz nie chce mi sie opisywac. Ide naczynia umyc bo szlag mnie trafia ze jest taki syf. Po prostu nie potrafie lezec i patrzec jak w okol obrastam brudem bo wiem ze jak nie posprzatam teraz to pozniej bede zawalona wszystkim.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-20 o 11:20
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:14   #3169
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
nie no chodziło mi o to że dopiero o 12.00 się chwalisz rocznicą
bo mi rano ta sytuacja z wieloosobową postacią humor zepsuła...

i w końcu dziś mam czas posiedzieć troche na wizażu bo ostatnio to wciąż cos załatwiam, a w sobotę znowu do szkoły-muszę "lekcje" odrobić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-20, 11:16   #3170
_paulinka2
Wtajemniczenie

Anecka normalnie gdybyś nie mieszkała tak daleko to przyszłabym do Ciebie i Ci pomogła !

dbam o włosy

Stary 2010-10-20, 11:18   #3171
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość

Ja jestem calkowicie normalna

....
Jesli ma zmienny IP to nie da rady..
a szkoda.

W ogole mody powinni usuwac osoby/loginy ktore nie byly uzywane dlugo albo nie maja postow. Zapewne duzo miesca by sie na serwerze zrobilo, bo przeciez tych nieuzywanych loginow jest tyle ze glowa mala..

To już my ocenimy biedronkoholiczko

a co do IP to ponoć wszystkie loginy są z jednego numeru

ale zgadzam się że powinni usunąć nieużywane konta-bo znaleźć wolny nick graniczy z cudem

Stary 2010-10-20, 11:19   #3172
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny dzięki info jednej z nas () dowiedziałam się o dziwnej sprawie, a mianowicie jedna dziewczyna ma wiele nicków/kont na wizażu i pisze na nich różne historie... Pozwoliłam sobie usunąć ją z naszej listy mam oczekujących (była w 2 osobach a odzywała się też pod 3 nickiem tylko bez wpisania na listę) bo uważam iż mamy wystarczająco dużo realnych problemów aby jeszcze martwić się czyimiś wyimaginowanymi...: pala:
Nie wiem co kierują tą osobą, że tak się zachowuje ale nie do mnie należy rozważanie tego

Tu możecie przeczytać o kogo chodzi i jakie mniej więcej historie ona przedstawia (!szok!), dodam jedynie jeszcze tylko że jest też ona założycielką wątku mam styczniowo-lutowych
o jaaaa...
udzielam się również na innym wątku - PM 2008 i ona też tam była opisywała ostatnio, że mąż ją zdradza
strach sie bać kogo można spotkać w necie

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Znajomi chca nam za 40 Euro odsprzedac Teutonie, z dwoma spiworkami,w dobrym stanie. Super firma, tanio, przyda sie jako drugi wozek, ktory bedzie u tesciow.Nie musielibysmy wtedy do nich swojego wozic.A bedziemy zmuszeni podrozowac, bo za kilka miesiecy wyprowadzamy sie do innego miasta.
ale super okazja Wam sie trafiła

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Hej ja juz w domu, w szpitalu nic nie stwierdzili, wiec sie wypisałam, leżec to se moge w domu jak coś, maly waży juz 3400, a to jeszcze 2 tygodnie ponad :O
tylko odpoczywaj... bo wiadomo jak to w domu

Cytat:
no na pewno, ta osoba nie jest normalna, ponieważ ja sobie nie wyobrażam że mi się tak nudzi, żeby siedzieć na forum, wymyślać historię i jeszcze sobie zakładać 10 nicków nie chciałoby mi się nawet
mam podobne odczucia i weź wymyśl tyle ników

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
A oto mój brzuszek - skończony 32 tydzień.
zgrabniusi brzunio

Cytat:
ja rozmawiałam z moją koleżanką, która miesiąc temu urodziła i też polecała właśnie disnemar do noska.. i oilatum do kąpieli i powiedziała że sprawdziła wiele chusteczek do pupci, ale dla niej johnsona okazały się najlepsze , bo najbardziej nawilżone...
w Tesco wczoraj patrzyłam na Oiltum Soft, Emolian i Oilan (swoją drogą myslałam, że to są produkty do sprzedaży w aptece ) i z tego co pamiętam Oilatum kosztował 65 zł, ale chyba się zdecyduję, przynajmniej na sam początek

Cytat:
a co do "uzewnętrzniania" sie na forach to zgadzam się z Tobą w 100%. Nie o wszystkim trzeba pisać.
popieram

mallinka - no to mamy dżamp wszystkiego najlepszego

chyba dzisiaj pozamawiam dzieciom prezenty mikołajkowe i choinkowe znalazałam aukcje od tego samego użytkownika, czyli zaoszczędzimy na przesyłce chociaż to dobre, bo ogólnie po podliczeniu wszystkiego to normalnie ---->

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:22   #3173
_paulinka2
Wtajemniczenie

dzasta, a na all z apteki oilatum jest po 50 zł z przesyłką więc to już 15 zł w kieszeni też myślę że kupię tylko na te pierwsze miesiące...

dbam o włosy

Stary 2010-10-20, 11:23   #3174
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Edzia, ja też mam dziś USG, ale dopiero wieczorem Nie mogę się doczekać. To już pewnie ostatnie, no chyba że mi przed samym porodem w szpitalu zrobią, ale pewnie wtedy już żadnych zdjęć nie dostanę Mam nadzieję, że Tymek nadal jest Tymkiem

Co do zmęczenia ciążą... ja mam bardzo mieszane uczucia. Z jednej strony jestem już znużona, ciężko mi oddychać, chodzić, leżeć Męczy mnie częste sikanie, skurcze nóg. No i nie mogę się już doczekać jak poznam mojego synka A z drugiej strony podobam się sobie w ciąży (w końcu, od jakichś dwóch miesięcy, wcześniej jak tyłam, czułam się tłusto, teraz cieszę się brzuszkiem ), spotykam się z miłymi reakcjami (ustępowanie miejsca w kolejce). No i uwielbiam czuć ruchy małego, chciałabym żeby to akurat nigdy się nie skończyło
Powodzenia na usg.

Ja też uwielbiam czuć ruchy. Zwłaszcza, że nasza mała nie jest zbyt uciążliwa w brzuszku. Chociaż wczoraj dała czadu i mąż w końcu bardzo wyraźnie poczuł jej ciałko pod powierzchnią skóry. Kurcze, ale się wtedy wzruszyłam...

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość

muszę zrobić badania na tokso

pierwsze pokazało że nie byłam chora i nie mam przeciwciał

czy 32 tc to nie za późno?

która robiła te badania?
Teoretycznie powinno się robić w każdym trymestrze. Ja robiłam w I i w II, ale głównie dlatego, że mam w domu dwa koty wychodzące. Teraz już nie będę robiła. Do porodu 8 tygodni.

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze do was pytanko odnosnie wyjazdów, bo wczoraj nikt mi nie odpisał... Wyjeżdzała któraś z was na jakiś dłuzszy wyjazd?? Bo non stop myśle czy taka daleka podróż bedzie dla mnie bezpieczna...
Ja nie pojechałabym.
Nawet na Wszystkich Świętych nie jadę na cmentarz oddalony 100 km od Łodzi. Wszyscy na około zabraniają, więc trochę sobie narobiłam strachu.

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Hej ja juz w domu, w szpitalu nic nie stwierdzili, wiec sie wypisałam, leżec to se moge w domu jak coś, maly waży juz 3400, a to jeszcze 2 tygodnie ponad :O
O to już mały klocuszek.
Odpoczywaj w domku, to już niedługo.

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
no ale ja mam problemy, by być na bieżąco z naszym watkiem, a co dopiero z fikcyjnym kontem
Ja tak samo.

Cytat:
to ja dziś stawiam

a wczoraj byliśmy na pierwszych teoretycznych zajęciach w SR i każda dziewczyna dostała słodkiego misia (z łapkami zapinanymi na rzep-to można go zawiesić) z kocykiem między łapkami
a z informacji które mi zapadły w pamięć (było 80 osób-jak wykład na uczelni) to jedynie na temat karmienia: że jak coś kobietę zdenerwuje to przez 2 godziny może nie mieć pokarmu i dlatego babka kazała facetom ustępować we wszystkim swoim Paniom i nikogo nie wpuszczać do domu-zwłaszcza przez pierwsze 2 tygodnie (z wyraźnym wyszczególnieniem teściowej i wciąż powtarzać jakie to one są cudowne i wspaniałe i jakie mają cudne dziecko... żeby zminimalizować ryzyko problemów z lakatcją (bo większość ponoć siedzi w głowie) i baby bluesa
Gratulacje!!!

No bardzo mądre podejście prowadzącego SR.
My dzisiaj na zajęciach mamy zabawę z lalami, czyli kąpanie, noszenie, przewijanie itp.

Dziewczyny, dziękujemy (ja i mój brzuszek) za komplementy.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:23   #3175
KarolinaB
Raczkowanie

Cytat:
to ja dziś stawiam

gratki z okazji juz trzeciej rocznicy i brawo dla was, raz lepiej, raz gorzej, ale grunt, że razem idziecie do przodu i tak trzymac i oby coraz lepiej!

balujemy laski dzisiaj, opijamy Bombelinke 3.rocznice, może przy większej ilości alko coś wymyslimy na imię dla Bombelinki :P:

Cytat:
KarolinaB a Ty chodzisz prywatnie ?
ooooo kochana... chyba bym się zajechała finansowo, gdybym miała chodzic prywatnie, na szczęscie na NFZ.

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
zakup łyżke mówię ci ameryka przy wkładaniu butów
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:23   #3176
_paulinka2
Wtajemniczenie

UOTE=mallinka;22772932]To już my ocenimy biedronkoholiczko

ale zgadzam się że powinni usunąć nieużywane konta-bo znaleźć wolny nick graniczy z cudem [/QUOTE]

biedronkoholiczko

chciałam wam pokazać zdjęcie kompletu który kupiłam :/ ale siostra mi coś poprzestawiała w komputerze... normalnie taka zła jestem na nią, czego się nie dotknie to popsuje :/:/;/

dbam o włosy

Stary 2010-10-20, 11:24   #3177
KarolinaB
Raczkowanie

W ogóle, to żałuję, że nie poszliśmy do SR bo mój TŻ też uważa, że to co mówię, to oczywiście przesadzam i sie nadwrażliwa orbię, ale gdyby usłyszał od kogos postronnego, pewnie wziąłby sobie bardziej do serca.
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:26   #3178
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
To już my ocenimy biedronkoholiczko

ale zgadzam się że powinni usunąć nieużywane konta-bo znaleźć wolny nick graniczy z cudem
No wlasnie jutro maja byc fajne kapcie, i chyba powiem TZtowi zeby mi je kupil bo akurat jutro tez mam urodziny Szkoda tylko ze on od 13 w pracy do 21, ale pojutrze ma wolne, to sobie spedzimy milo czas

Przyznaj sie ze tez chcialas zalozyc dziesiąte konto

Cytat:
Anecka normalnie gdybyś nie mieszkała tak daleko to przyszłabym do Ciebie i Ci pomogła !
Dzieki

dzasta, dobrze teeraz badz wlasnie przez caly rok kupowac prezenty jesli trzeba ich wiecej, bo przed samym okresem swiatecznym ceny tak windują, ze masakra

hehe karolinab, faceci tak mają, ze od nas jak cos uslysza to wiesz.. puszcza drugim uchem albo stwierdza ze co my gadamy ale jak juz mamusia im to samo powie albo wlasnie w ogole osoba postronna to jest inaczej.. ale racji nam juz przyznac nie potrafia

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-10-20 o 11:27
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:26   #3179
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:

o troll
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-20, 11:27   #3180
vikicullen
Zadomowienie

Ale mnie ten szpital wymeczyl:/ moze ze 3 godizny spałam, co 2 godziny przychodzili mierzyli cisnienie, co 3 godziny tętno. Zasnelam gdzies po 3.00 a o 6.00 juz pobudka człowiek leżąc w szpitalu moze sie bardziej rozchorowac np z niedosypania hehe

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości