![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Mnie się wydawało, że nawet nawet.
I tak bym wzięła nawet jakby były słabe, bo jestem taki "niewierny Tomasz". Dopóki nie przetestuję na własnej skórze, nie pomacam ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam granaty
![]() i mam Vichy, serum jakieś, na facjacie ![]() ![]()
![]() |
#3154 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
jak widze te niuńki w "tunikach" to zawszeć mam ochotę pytać, gdzie zdjęcia tyłu ![]() bo zawsze są tylko domyślonki pod spodem, że widać wstyd ![]() wiadomość dla Ogona: szukanego obiektu tekstylnego nie odnaleziono w pierwszej warstwie archeologicznej, jutro kontynuacja poszukiwań w warstwach kolejnych wysłam jak znajdem ![]() myślałek, że jest jakoś, hmm, bardziej na wierzchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze piszą, że ten Retinol nawet dla wrażliwych cer jest. Nie wiem, nie wiem, ale mnie tam trochę szczypie gęba
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- ![]() ![]() Może on niszowy jest ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ale mało mówiące o odzieży ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() a płaszczor jest absolutnie doskonały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale po pisiorek tyle pestków w nim ![]() Cytat:
![]() bede musiała odwołać china-night ![]()
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
spaliłam, idę spac
dobranoc ![]() Micielina prześlij mi na pw nr telefonu, mało czasu do wtorku ![]()
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- mła, zadzwonię jutro do Ju, Winter (bo coś kręci ![]() ![]()
![]() |
#3161 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | ||||||
BAN stały
|
Sabbath, Winter, szczerze współczuję sytuacji w domu.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie chce (ale w sumie rozumiem jej argumenty) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obecny! ![]() --- Dzisiaj Światowy Dzień Makaronu ![]() Edit: Skarbek, nie moja to wina, żeście od wczoraj sześć stron naczaskały ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-10-25 o 00:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kcem do Włoch ![]() Bry ![]() edit: Ffont na dziś klik! proponuję rpzeczytac tytuł i 1 post z innymi wymyslnymi tytułami ![]() ![]() edit2: co tu takie puchy? E, jak zwykle nie ma z kim za dnia pogadać, tylko trzeba szukać wrażeń po innych forach, bo ileż mozna siedzieć rano samemu w barze i pić do lustra, phi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-25 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Hello, hello, herei am, here i go!
I got love to give and i got dreams to live, Hello, Hello...! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() bezskinowe czyli? ![]() też bym miała, ale dysk mi padł... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#3168 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
oooo, lubię nawdychiwanie się liściufffff
![]() ale mi liście nie pachną jak perfumy, tylko jak liście Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naprawdę czekacie? ![]() żadnych ekstremów nie było.. ale dawno nie spędziłam takich fajnych chwil, długa rozmowa na ławce nad Wisłą przy piffku a później w przypadkowej ale bardzo sympatycznej knajpce na Powiślu.. szkoda bardzo że musiałam się o 22 ewakuować, ale mam nadzieję na powtórkę ![]() idąc na spotkanie znalazłam na Powiślu ciekawie wyglądający lumpeks i jeszcze znalazłam coś przepięknego - Centrum Dobra ![]() ![]() Cytat:
![]() mniam ![]() trzeba będzie uczcić ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
grozi wypollizowaniem
|
przymierzam sie do zapisania na prawko
![]()
#3170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Pierwszy raz?
Ja mam kierowcową traumę wywołaną przez instruktora ładnych parę lat temu.. Ciekawe czy kiedykolwiek mi zejdzie..?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Się właśnie dowiedziałam od żonek jak się dzieci robi: "na chlopca to musial byc spokoj cisza, zeby powoli wyciagac a jak dziewczynke to mame alebo tesciowa poprosic zeby zapukala i szybko wyciagac" A i jeszcze jedna opowiada, że "a mysmy sie starali wiec maz nie dosc ze zostawal to jeszcze mi pod tyłeczek poduche wsadzał ![]() Ffisassszz óczy ![]() ![]() jak tak lubicie zapach liścióff, to zapraszam do mnie - w sobotę sprzed domu wygrabiłam i wyniosłam parę koszykó liscióff ![]() Co za idiota wpadł na pomysł, żeby obsadzić całą posesję liscioffymi, ajkby nie mozna było sosenek pierdyknąć ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3173 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nom..pierwszy ale jak to ci traume zrobił-trza było buraka porzucic ![]() juz przezjrzałam fontek-prawo jazdy w krakowie-na wizazu ofkors ![]() Cytat:
nieznajom sieu ![]() ![]()
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy ciężko pracują od rana ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no porzuciłam buraka (bardzo pasujące określenie), po 10 chyba jeździe wróciłam do domu z płaczem ![]() straszny był facet, denerwował mnie podczas jazdy, np. teksty w stylu że "jak pani się boi szybciej jechać to po co pani w ogóle poszła na kurs" i w ogóle.. a ja wtedy za nerwowa i za wrażliwa byłam, teraz bym tak histerycznie nie zareagowała. ale szczerze powiedziawszy widzę obiektywnie że nie za bardzo się nadaję do prowadzenia samochodu i pewnie się nie zdecyduję na ponowny kurs. ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||
Zakorzenienie
|
ale babki mają poryte berety
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- jak facet nie umi utrzymać pięciogroszówki między pośladami to nie ma mowy o synu ![]() siekierę mógłby spróbować ![]() ![]()
![]() |
#3178 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze i sie nie nadajesz, ale to nie powód zeby cie gościu obrażal w dodatku za Twoją własną kase... w sumie to by odpowiedziała-a co to pana obchodzi ![]() ![]() z resztą z tym nienadawianiem sie ![]() ![]() co lepsze dalej chodziłam do tego pierwszego, i różnoczesnie do drugiego w tajemnicy przed tym pierwszym ![]() edit-ale mi sieu zboczyło ![]()
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
To jest tragiczne ![]() no nie po to grabiłam, żeby miec kupę liści przed wejściem do domu ![]() a nuż coś z tego będzie?... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3180 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.