![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
no jak nie zaznaczył w aukcji, ze nie ponosi odpowiedzialnosci za zgubioną paczke (pewnie nie) no to odzyskasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj po raz pierwszy od kilku miesięcy użyłam minerałów i mam wrażenie, że bb jakoś lepiej wizualnie na mnie wyglądają (i lepiej kryją)
![]() Chyba, że po zimie skóra nie jest dobrze nawilżona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3154 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Jakieś nowe danie? Nigdy nie widziałam takiego w menu Maca
![]() Cytat:
![]() Do mnie właśnie dotarły te pędzle, szły prawie miesiąc, już się też pieklić zaczynałam. One idą przez In Post a ten pracuje tak, że masakra... Dwa tygodnie krajowe idą... Cytat:
![]() Fajnie, że kipa 'gramotna' i robotę dobrze wykonali. Cieszę się, że jesteś zadowolona ![]() U mnie, znaczy się dziś w stolYcy słonecznie od rana, niebo bezchmurne, nic tylko spacerować... Yao dopiero padło [a drzemka popołudniowa zazwyczaj koło pierwszej ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
![]() A - i jeszcze kusi, kusi prześlę - ![]() A teraz będę się chwalić . A jak ! Zamówiłam : http://www.cedrovit.pl/index.php?33,...ami-i-skrzypem oraz http://www.cedrovit.pl/index.php?72,...a-pieta-nowosc!!! Dlatego nie miałam czasu z Wami gadać ![]() Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-05-15 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
ano nowe
![]() wczoraj byłam na ognisku i mimo, ze padać zaczęło i padało 3 godziny to było bardzo fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- kurcze ostatnio nigdzie nie widzę pianki do mycia twarzy lirene dla naczynkowców, a chcę ja kupic w najblizszym czasie, bo pamiętam, że bardzo mi odpowiadała... myslicie, ze wycofali? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3158 |
Zakorzenienie
|
Wstałam i od razu zamarzłam. Zimnica na dworzu jak nie wiem
![]() ![]()
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj pada od rana
![]() Przeglądałam wczoraj swoje zdjęcia sprzed kilku lat, kiedy miałam ciemne włosy i napadła mnie straszna ochota na farbowanie bo tak ładnie wyglądałam w ciemnych... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
U mnie teraz też leje ;/ a wczoraj już fajnie było ...
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
dalej nie ma napisów do VD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- juz pobrałam z napisy24, bo mi napiprojekt nie znajdował a ja jak głupia czekam;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
To teraz oglądaj szybciutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Odcinek taki "se" był dla mnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
robie sobie jedzenie i bd oglądać
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- obejrzałam i wydaje mi się, że J ma jakies zwidy, bo w koncu powiedziały Bonnie, że nie obejdzie się bez konsekwencji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no coś w ten deseń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
a mnie pamietniki troche nudza, tzn obejrzalam 1 odcinek, nawet nie caly ale jakos tak nie wciagnelo mnie
![]() Asia te lakiery to nie essence ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
na mtv właśnie leci jakaś amerykańska wersja skinsów...
tak jakby 1 odcinek 1 sezonu brytyjskiej wersji... tylko aktorzy inni, ale identyczna historia, te same imiona bohaterów ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() w ogóle obejrzałam wczoraj "dom nad jeziorem" i średnio mi się podobało, mdłe romansidło, zero akcji, nie dla mnie xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
no nie dla mnie ja lubię jak coś się dzieje w filmie, ktos umiera, ktos ucieka a tu
![]() nie mówię, że film zły ale nie dla mnie, bo mnie nudził... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3175 | |||||
|
Cytat:
![]() Przyszły w piątek, nawet czasu nie miałam odebrać przez ten wyjazd. Cytat:
![]() A ja się pochwalę - z wyjazdu nic nie przywiozłam kosmetycznego ![]() Ufff... To pewnie dlatego, że nie polazłam do Natury ani do Rossa [a miałam ochotę na więcej lakierów Wibo, ciekawe czy mają szerszy asortyment kolorów]. Niestety w Inglocie wypatrzyłam kilka fajnych kolorów ![]() Cytat:
![]() Też nigdzie nie widzę tej pianki ![]() Zostaje Ci Galanea z Do.zu. Cytat:
U mnie też pada. Po trasie padało. W Wawie od południa mniej więcej. Cytat:
![]() Pewnie jak pisze NK, nie zaczaję albo zapomnę, ale na wszelki wypadek lepiej na biało ![]() Dzięki za troskę ![]() No i wrócili my z wyprawy ![]() Tylko potworne tłumy z okazji nocy muzeów, w ogóle wczoraj nie dało się nic zjeść wieczorem 'na mieście', wszędzie kolejki i zapchane, nawet do durnego kebaba. Ale ogólnie jesteśmy zadowoleni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi sie nie chce isc na mature ![]() ![]() Cytat:
![]() ja californication obejrzalam pare odcinkow, potem jakos przestalam ![]() tez kiedys ogladalam dom na jeziorem i tez mnie zanudzilo, nie obejrzalam do konca ![]()
![]() |
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Obecnie jakaś moda na wycofywanie . Mnie też nad głową zbierają się czarne chmury. Dla odmiany z podkładem. Pisałam, że od paru lat używam wyłącznie ten z Mary Kay. Szukałam na Allegro kremu i przez przypadek "wyskoczyła" mi oferta kosmetyków MK . Tańsze niż u mojej konsultantki. Mojego nie było. Wysłałam do sprzedającego pytanie, czy ma ten "mój", bo w ofercie nie było. Odpowiedź - produkcja tego podkładu została zaprzestana. Szlag ! Musze dzisiaj do mojej zadzwonić i zapytać czy to prawda. Chyba się obwieszę. ![]() Wiesz, jak to mówią starzy górale : tylko trening czyni mistrza. No właśnie, sporo o nim było. Tylko, że sklep ten ma w ofercie jakieś mieszanki, w tym - parę z łopianu. Zamówiłam akurat ten, bo te inne zalecają stosować podgrzane. Zobaczymy. Nie znam sklepu. Dzisiaj wysyłam pieniądze. Kiedy dostawa - nie wiem. U mnie też i zimnica przeokrutna. No ale wczoraj był ostatni, z tych przysłowiowych, zimnych dni : zimna Zośka. Zobaczymy co dzisiaj. Teraz : sucho, ale bardzo zimno. Też lubię ten serial. Taki spokojny, wyciszający. Nawet problemy takie "bez decybeli". ![]() ![]() Cytat:
![]() Przeprowadziłam doświadczenia { ![]() I muszę Wam jeszcze jedno powiedzieć. Natknęłam się na mydło naturalne Biały Jeleń {w butelce z pompką }. Natknęłam się we własnej szafce . Ja już nawet nie wiem co mam w domu . Skleroza, jak nic - skleroza ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 | |||
|
To zacznij od nowa
![]() Serial-gigant ![]() Cytat:
![]() Serio ![]() Miałam ochotę w H&M pędzelek do ócz capnąć [za całe 4,90 ![]() Jedynie kieckę przytachałam, ale ja bardzo rzadko kupuję ubrania, więc się w ogóle nie liczy ![]() No i teraz na te Ingloty zbieram. Może zdążę, nim wycofają ![]() Cytat:
Oczywiście mohery nie przegapiły okazji, żeby się powydurniać przez PP i modły powyczyniać. Ale ci ludzie mają w głowach na.sra.ne ![]() Cytat:
Ale o tyle dobrze, że można kupic miniaturkę w Rossmannie, to się skuszę niedługo i może wcisnę do pielęgnacji ![]() Kciuki za nasze Maturzystki!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
Matko
![]()
![]() |
#3180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w ogóle takie z lajta ocenzurowane... i aktorzy nie mają w sobie tego czegoś ![]() ja obejrzałam do konca ![]() Cytat:
![]() jaki serial? xD dom nad jeziorem to film... a californication czy skinsy to napewno nie wyciszające seriale ![]() a myślałaś, że jaki krem Cię zapycha? mówisz o tym mydle? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-w-plynie.html zrobiłas mi ochotę na nie, bo ja tez mam ten problem, ze po wszystkim jestem czerwona;/ a domywa Ci makijaż? w ogóle nie wiem gdzie mogę je kupic ![]() bo? ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
jaką drugą tez wycofali ![]() Galanea to ta co mi kiedys wysłałaś na próbę? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.